ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
http://www.malibal.com/ זה האתר שלהם רציתי לדעת האם מישהו מכיר אותם על מנת לחוות דיעה על הניידים שלהם?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מסך טאץ 15.6 I7 8gb ram 740m מחשב בן שנה של לנובו עם וונדוס 8.1 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד הכי טוב שאפשר בסכום הנ"ל... תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום וחג שמח, זקוק להמלצה למחשב נייד עד 3000 ש"ח. דרישות : מסך 13.3 מט בלבד. I3 (אם אפשר אז I5) 8GB זיכרון 256 SSD יציאת HDMI ללא מערכת הפעלה ללא כרטיס מסך (רק מובנה) ללא צורב
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה. יש איזה פרוייקט קטן שאני רוצה לעשות, אני רוצה לקחת מחשב נייד כלשהו, להפריד את הגוף מהמסך ולהניח את המסך במקום X ואת הגוף במקום Y, כלומר לדוגמה: [מסך] --------חוט נתונים בין המסך למחשב---------- [מחשב] בקיצור אני רוצה להרחיק את המסך מהמחשב [בשביל לקבע אותו באיזה מקום. עכשיו אני יודע שיש חוט 20 פינים או משהו כזה שמחבר בין המסך עצמו למחשב אבל הוא מאוד קצר ואני צריך שהוא יהיה באורך של 50-60 ס"מ בערך, האם יש דרך להאריך את הכבל או לקנות אחד כזה? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מפרט לשימושים הבאים: 1. אינטרנט 2. סרטים (יתכן בעתיד גם HD וכולי) 3. מוזיקה (חשוב, וגם שיהיה מספיק מקום לאכסון!) 4. תוכנות נוספות כמו פוטושופ ללא גיימינג, ללא מקלדת ועכבר. עם מסך, עדיף איכותי 19 או 20 בשלב זה אני בעדיפות למפרטי אינטל ולא AMD, אבל נראה בהמשך אשמח לעזרתכם, בפעם הקודמת זה נגמר במחשב שקניתי לפי המלצה מפה ואני ממש מרוצה. תודה ניר עריכה: בניתי את המפרט הכי טוב שיכלתי לחשוב עליו (בלי להתפרע וללא מסך) ב TMS: אני יודע שזה מפרט גיימינג טוב אבל המחשב אמור להחזיק כמה שנים וזו שקונה רוצה להשקיע קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail ¤1185 1 יצרן Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בטעות נבחר השפה האנגלית למערכת ההפעלה 7. איך אפשר להחזיר את הבחירת שפה בין האנגלית עברית ורוסית, שאבחר את עברית? גם כשאני מפעיל את השיחזור מתוך הביוס להתקנה מחדש של המערכת זה מפרמט אבל לא נותן את הבחירה בין השפות אלא מץקין את האנגלית שוב. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד למטרת מוזיקה,אינטרנט, ותוכנות כמו OFFICE לא צריך אותו למשחקים.אין צורך בכרטיס מסך כבד!!! ראיתי דווקא באתר איבורי הרבה מחשבים נידיים מה לדעתכם שווה לרכוש שם או שיש לכם הצעות אחרות בשבילי.??!?!
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
בניתי את זה מה אתם אומרים ? מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1475 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם DFI LANParty DK X48-T2RS ¤893 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391970 כונן קשיח Hitachi Deskstar 500GB SATA2 16MB ¤279 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤308 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-7200CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe ¤854 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDO צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200S X20 SATA Silver DVD ¤115 כמות:1 http://www.skypc.c…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח ללא חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש משרדי פשוט ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בדיסק קשיח 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. קיים דיסק קשיח כפי שציינתי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? בערך 7, חשוב שיהיה מפרט שקט 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? ללא OC 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה כלש…
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב? גיימינג, משחקים כמו caeu, gta v, dota2, lol, עריכת וידאו בעיקר בווגאס 12 ועוד.. הרזולוציה של המסך שמתחבר למחשב היא 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, נכון לעכשיו שמתי עין על מסך 24 אינצ' של del https://www.tms.co.il/product/14336 אעדיף שתפרידו בין המסך והמפרט (שהמפרט עצמו יהיה עד 4500) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 10, חשוב מאוד שיהיה שקט, שלא יתחמם יותר מידי וכו' 6. האם…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום תותחים! ברצוני לרכוש מחשב גיימינג בתקציב עד 4000 ש"ח. הבעיה היחידה היא שאין לי שמץ של מושג בנושא בעצמי וחברים הפנו אותי לאתר הזה כדי לקבל עזרה! אז אני נתון בידיכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה והשדרוג משמעותי ניתן לחרוג בעד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, בדגש על משחקים שיצאו בשנה האחרונה MKX, Witcher, Inquisition וכ"ו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא נדרש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך, עכבר, מקלדת…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב למטרת גלישה באינטרנט ומעט עבודה על האופיס לא משנה לי איזה סוג של מחשב אינטל פנטיום,סלרון,AMD משהו שהיה כמה שיותר זול. במידה ויש לכם איזשהן קישורים לאתרי קניית מחשבים אשמח אם תצרפו אותם מלבד זאת,רציתי לדעת מה ההבדל בין אתלון לדורון במחשבי AMD ??? בתודה מראש לכולם... ;D
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגעתי לשתי הצעות מחברת KSP והרי הן לפניכם: Acer Aspire AS6930G - 644G50MN CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 4096 MB 667MHz (2 x 2048 MB) HD 500 GB (5400 rpm) Display 16'' HD (1366 x 768) Acer CineCrystal TFT LCD, 60\% color gamut GPU Nvidia Geforce 9600GT 1024MB dedicated Optical Device DVDRW Super Multi Dual Layer Wireless 802.11a/b/g/Draft N Wi-Fi CERTIFIED Webcam ACER Crystal Eye Webcam Sound Card Dolby Digital + Subwoofer Card Reader 6-in-1 card reader Ports 3 USB, HDMI, e-SATA, VGA, RJ-45, RJ-11, VGA, ExpressCard/54 slot OS Gen…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי קצת בימים האחרונים על הארכיטקטורה של ה- core i לניידים. ממה שיצא לי לקרוא הבנתי שסדרת ה- i5 עדיפה מבחינת ביצועים על פני הדגמים התחתונים של ה- i7. אולי בגלל שהדגמים של ה- i5 רצים על תדרים הרבה יותר גבוהים מרוב סדרת ה- i7? האם מישהו מכיר? יכול לאשר/להכחיש? ראיתי גם שאינטל הכניסה לתוך המעבד את כל מה שהיה פעם north bridge מה שגורם לירידה בצריכת החשמל של המעבדים. ובנוסף אינטל הכניסה כרטיס גרפי שיושב על ה cpu ושניהם יודעים להעלות/להוריד תדרים בצורה דינמית על פי הצורך. מה שמעלה את השאלה, האם יש צורך בכרטיס גרפי חיצוני? ונגיד שאני קונה לפטופ עם כרטיס גרפי חיצוני, באיזה מהמעבדים הגרפים ייעשה שימוש? החיצוני או הפנימי? האם כרטיס גרפי חיצוני גורם לצריכת חשמל גבוהה …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 - 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט, תכני HD, עריכת תמונות ב Lightroom, מעט עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צור…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום אני הולך לבצע רכישה של dell xps 16 מאתר דל... רציתי לקבל חוות דעת אחרונה מבחינתכם על המחשב. וזאת מכיוון שאני סומך על ההמלצות של האנשים באתר. אומנם אני סטודנט ואני יותר צריך את המחשב ללימודים, אך בנוסף אני רוצה גם שיהווה לי תחליף לשולחני שלי. וזה מתבטא בכך שאני רוצה כרטיס מסך די חזק יחסית לניידים בכדי שיוכל להריץ לי ברמה סבירה. סה"כ המחיר כולל tax וכולל תיק הוא 1318$ בתחשב בעובדה שבארץ מחשב זה היה עולה בסביבות ה 8000 ש"ח בנוסף הוא מגיע עם שלוש שנות אחריות. קישור: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dydwfs3&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&kc=laptop-studio-xps-16 וזה הקישור לhp http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv630…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1590 [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1590 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table…
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מעבד: amd phenom 2 X4 955 3.2 GHZ לוח אם: gigabyte ga-ma770-ud3 הארד-דיסק: samsung hd 103sj 7200rpm כרטיס מסך: AMD radeon 6950 זיכרון: 4GB DDR3 מארז: cooler master ספק: antec earthwatts EA-500D המחשב בן 3.5 שנים וכמובן שאין אחריות, יש לכם הערכה ?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למחשב נייד בעל המפרט הבא: * מטרות המחשב: אופיס ואינטרנט *מעבד I3 מספיק * גודל המסך: 15.6 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI אבל לא חובה * בלוטות: שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB * כונן CD/DVD? צורב: כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן *אחריות :חובה אחריות 3 שנים. *יצרן: עדיפות ליצרן אמין תודה!
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 12 אלף שקל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 12 אלף זה מספיק אין צורך לחרוג.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים הכי חדשים על ultra כמו גם תוכנות עריכה כמו after effec, photoshop, cinema 4d ו vegas pro א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מתכוון לתכנת בזמן הקרוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן הוא מיועד לגיימינג כבד ב 4k -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים הכי כבדים על 4k -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 53 תגובות
- 5.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שוב קונה מחשב למישהו. הפעם אח שלי. אם מישהו עוקב אחרי הפוסטים שלי, נראה כאלו לכל מי שיקר לי יש נייד חדש (ו את כולם tgolin בחרה ) אז זה המקרה - אחי אמנם סטודנט, אבל לפיסיקה ומדעי המחשב, ככה שהוא גם מתכנת ועובד עם matlab וכאלה, ככה שיהיה נחמד קצת כח חישוב. הוא רוצה 14'' מסך מט צורב חובה דיסק מהיר של 250G (דיסק של 5200 תמיד נראה לי כמו צואר בקבוק) אין צורך ביציאות מיוחדות בלוטות יהיה נחמד והמחשב יהיה על נתיב הבית שלו לאוניברסיטה אז משקל סביר נדרש. בקשר לתקציב - לו לא היה מושג מה מחיר סביר לעניין, ככה שאני הגדרתי את התקציב לפי מה שנראה לי הגיוני. אנכנו די פנאטים של איכות ככה שאפשר לברוח קצת עם התקציב בשביל משהו מתגמל. המחשב אמור לשרת אותו כמה שנים טובות. תודה!
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
http://spider.csl.co.il/Comp.txt זה מה שיש לי עד עכשיו השאלה שלי אם אפשר לעשות משהו יותר טוב (Intel, not AMD) והאם לקחת סיכון ב OC תודה מראש Spid3R
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה מה שאני צריך : 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אני משלם באשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים בעיקר , אולי קצת עריכה גרפית בעתיד אבל לא משהו רציני 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - רמוקלים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? בגדול אין העדפה - אבל יש לי נסיון לא כול כך טוב עם כ.מסך של Nvidia ככה שאם אין הבדל גדול עדיף ATI…
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב נייד שישמש כתחליף שולחני. התקציב: 3000 ש"ח זקוק לניידות בתוך הבית בלבד, כך שלא חשוב המשקל וזמן סוללה. * מטרות המחשב?: גלישה , צפיה, עריכת סרטים ומוזיקה בסיסית. * גודל המסך?:15 ומעלה *האם חשוב מסך מבריק או מאט?:עדיפות למאט * רזולוציית המסך?:אם אפשרי בתקציב, FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?: אין * משקל רצוי?: לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך?:לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?:לא * Bluetooth?:לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?:אסתפק גם במינימום הקיים. * כונן אופטי?:לא נחוץ * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?:לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?:לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?:לא * האם יש לכם העדפ…
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-