ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום, התבקשתי לבנות לחבר מפרט המיועד כמעט רק לעבודה על תוכנות עיבוד תמונה (Photoshop, Paintshop). צריך לכלול מסך 17 CRT שטוח. כל העסק צריך לעלות 2500 ש"ח עם אפשרות להתגמש ב 200 - 300 שקל (לכיוון מעלה....) אודה על כל עזרה בנושא 8)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 מחשבים: Alienware Area-51 m15x: * Intel® Core 2 X7900 2.8GHz Extreme Edition (4MB Cache 800MHz FSB) * 4GB Dual Channel DDR2 SO-DIMM at 667MHz 2 x 2048MB * 512MB Nvidia® GeForce Go 8800M GTX * 15.4" WideUXGA 1920 x 1200 LCD (1080p) * Intel® Turbo Memory (1GB) Accelerate Data Transfer Speed * Windows Vista® Ultimate * 64GB Solid State Drive Nearly Instant Data Access Technology! * 200GB 7200RPM (16MB Cache) Smart Bay * 2x Dual Layer Blu-ray Disc Burner (BD-R, DVD±RW, CD-RW) * Internal Intel® Wireless 4965 a/b/g/Draft-N Mini-Card * External Creative X-Fi Xtreme Audio Card * AlienFX® Illuminated Keyboard מחיר: $5,688 http://www.alienware.com/images/config…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חג שמח וערב טוב לכולם !!! אני צריך לשמוע חוות דעת על מפרט מחשב שהרכיבו לי בחנות KSP בחיפה. המפרט כולל מעבד CORE I5 ו-windows 7 home primuem 64bit וכרטיס מסך hd 5770 heatpipe של shaphire. להלן המפרט:מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray 1 935 935 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות מחיר סה"כ P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 1 655 655 זכרונות DDR III 1333Mhz כמות מחיר סה"כ 2x2GB Corsair XMS3 DHX Dual Channel 1 665 665 כרטיסי מסך Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 5770 Heatpipe Fan 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 890 890 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ 1TB IntelliPower, 64MB, SA…
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המחשב הבא : מעבד PIII 667mHz לוח אם ASUS CUV4X-csVIA694-133mHz כרטיס מסך VOODOO 5 5500 ;D זיכרון 128mB דיסק קשיח 20gB מסך MAG 786FD מארז נראה לי ש-MIDI TOWER ספק נראה לי 300W זהו בערך... ***-******-******-******-******-******-******-******-******-******-******-******-*** **עכשיו אני רוצה את עזרתכם, איך אני יכול לשדרג את המפרט הנ"ל למפרט של "מכונת משחקים" ב-כמה שפחות $$$(ירוקים-כסף). ***האם בשביל לשדרג את המעבד והכרטיס מסך לATHLON XP 2200+, וREADON 7900 PRO אצטרך לשדרג עוד דברים ??? כמו ***לוח אם,ספק, מארז ? ****האם לפי ניסיונכם יש "שוק" למוצרי משחב בודדים כמו לוח אם,מעבד ? כלומר האם יש מצב למכור את המעבד הנ"ל בנפרד ואו את ****הלוח אם בנפרד ? **האם לדעתכם…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד מחברה טובה ואמינה [מין הסתם..] ששימושו העיקרי הוא למשחקים, גרפיקה [Photoshop, 3DSM], פיתוח תוכנה וכמובן גלישה. כמו שכתבתי בכותרת, הסכום שאני מוכן להשקיע הוא עד 5500 ש"ח. *אני אשמח לקבל גם המלצות על חברות שכדאי להתמקד בהם יותר וחברות שכדאי להתמקד בהם פחות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לפי דעתי צריך לעשות דביק שיתעדכן ויסביר למה כדאי לקנות בזמן הנ"ל מחשב או למה לא כדאי.... כי זה די מעצבן (במיוחד בזמן האחרון) שאומרים שלא כדאי לקנות מחשב (קונרו, vista, דור הבא של כ.מסך וכו), במקום זה שיהיה מדריך שיסביר... אשמח לשמוע עוד רעיונות
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט של מחשב אינטל 64 ביט, בסביבות 4000 שקל (אם אפשר פחות) מהיר, (שלי כרגע "לא סוחב") ושיריץ משחקים אפילו חדשים בצורה סבירה, על רזולוציה בינונית של 1024 ~ (לא כרטיסי מסך 6200\x300 כי למיטב ידיעתי הם לא שווים הרבה) תודה לעוזרים, אלי
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה יש ברשותי מחשב נייד של dell משום מה מערכת ההפעלה נדפקה. אז פשוט ניסיתי לפרמט ולהתקין מחדש WINDOWS XP אני מפעיל את הדיסק דרך הדוס וכאשר אני רוצה לבצע התקנה מוצגת לי ההודעה הבאה AN ERROR OCCURRED WHILE SETUP WAS WPDATING PARTITION INFORMATION ON: 38155MB DISK 0 AT ID 0 ON BUS 0 ATAPI[MBR]. SETUP CANNOT CONTINUE אם למישהו יש מושג מה זה ולמה זה קורה אני ישמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם. אין לי מושג בחומרה ופרט במחשבים ניידים. מטרות המחשב: אופיס וגלישה גודל המסך: לא חשוב רזולוציית המסך: לא חשוב דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא חשוב משקל רצוי: לא חשוב זמן סוללה: 4 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא חשוב Bluetooth: לא חשוב גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא חשוב כונן אופטי: לא חשוב האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא חשוב האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חשוב, אחריות בארץ מספיק האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן!!!!!!!!!!!!!!! האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא חשוב אני מחפש באמת מחשב מנימלי לצרכים מינימלים במחיר מינימלי :] תודה רבה לעוזרים!!@!!@
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב בשביל אחי הגדול. השימוש שלו יהיה להיות בסלון, להתחבר לטלוויזיה לגלוש באינטרנט ולראות סרטים. אז בעיקרון התקציב מוגבל עד 1200 ש"ח גג. אז כמובן שצריך שיהיה למחשב חיבור HDMI. אשמח לקבל את המפרט הטוב ביותר בתקציב הזה לשימושים האלו. אשמח אם תבנו את זה ב KSP. מכיוון והחנות קרובה לביתי. תודה נ.ב כמובן לא צריך מסך-מקלדת-עכבר-מערכת הפעלה-כונני דיסקים. וחשוב לציין שאני צריך שיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי.
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, הקבוצה שלי מעוניינת לרכוש תחנת עבודה חדשה, המטרה היא שנוכל להריץ כמה שיותר תהליכים במקביל. (בלי שהמעבד עובר מתהליך לתהליך, אלא שכל core עובד על תהליך אחר). כמו כן, אנו שותים הרבה זכרון (טרנספורמי פורייה על סריגים גדולים/מטריצות ענקיות במטלב). עד עכשיו עבדנו על שרת עם 50 מעבדים/ ועוד שרת עם שני מעבדי i7 של 4 cores כל אחד. אנחנו רוצים יותר (או לפחות לא להיות תלויים בשרת הגדול). אני מניח שאין ממש מגבלת גג לתקציב (כלומר 50000-10000 ש"ח נשמע סביר מבחינתנו) והדרישה העיקרית היא שנוכל להריץ כמה שיותר תהליכים במקביל - כלומר לא צריכים את המעבדים הכי הכי הכי מהירים בשביל זה. האם מישהו יכול לתת המלצה למפרט שכזה?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
מחפש מחשב בתקציב של 5000 ש"ח כולל הכל/עם ציוד היקפי למשחקים לא מתוכנן OC (שיהיה מסך 17/19 LCD)
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
זה שוב אני, תיקון לבקשה: התקציב הוא 6000-5000 ש"ח, לא חייב לנצל את כולו אך אם זה חשוב אפשרי בהחלט, ניתן לחרוג ב500 ש"ח. השימושים הצפויים למחשב הינם עריכה בתוכנות גרפיקה במקביל, למשל אני משתמש בPhotoshop,Flash,Illustrator במקביל! על בסיס יום-יומי. לא משתמש במשחקי מחשב. יש צורך במסך איכותי לאור העובדה שאני משתמש במחשב לעיצוב אתרי אינטרנט. אין צורך במקלדת עכבר ורמקולים, לא אכפת לי מאיכות הסאונד. השקט של המפרט לא הכי חשוב אם כי חשוב שלא יציק יותר מדי.. ללא שום אוברקלוק. אין צורך במערכת הפעלה, המערכת שתרוץ היא ווינדוס 7. אין העדפה לרכישה בחנות ספציפית אין בקשות מיוחדות. אין כוונה לשדרג בעתיד הקרוב.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מפרטים של מחשב נייד. שימושי המחשב הם בעיקר מולטימדיה, לימודים וקצת עבודה עם פוטושופ. אני לא סובל שהמחשב איטי מידי או נתקע בעת הפעלת תוכנה כזו או אחרת אז מראש אני הולך על מעבד חזק וזיכרון גדול מעבר למה שאני באמת צריך, השאלה היא האם ההבדל בין ה i7-4710MQ ל i7-4510U הוא מורגש ושווה את ההפרש מבחינה כספית? המפרטים הם: 1. מחשב נייד מבית Lenovo בעל מסך 17.3 אינטש ברזולוצית Full HD מעבד Intel® Core™ i7-4710MQ 2.5GHz - 3.5GHz זיכרון פנימי בנפח 8GB כונן קשיח בנפח 1TB וכונן SSD בנפח 8GB בעל מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® GT 840M 2GB 2.מחשב נייד עם מסך מגעמבית Lenovo בעל מסך 15.6 אינטש ברזולוצית Full HD מעבד Intel® Core™ i7-4510U 2.0 GHz - 3.1 GHz זיכרון…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כול הייתי רוצה לבקש חוות דעת שלכם על הקניה האחרונה שעשיתי. ברשותי נייד חדש מסוג Lenovo N500 המחשב ניקנה ב3650 שקלים עם 3GB זיכרון. למרות שלא חכם לשאול אחרי הקניה מה אתם אומרים עליה? המחשב משמש וישמש לעבודה משרדית בעיקר+פוטושופ+צפיה בסרטי HD. עכשיו לנושא הדיון. שמעתי ממקור מסוים שלא בריא(לסוללה) להטעין את המחשב הנייד בזמן עבודה דבר שנשמע לי די מוזר הייתי רוצה לדעת אם הדבר נכון? אם כן- האם ניתן לבגדיר למחשב הנייד שבעת חיבור לחשמל לא השתמש בסוללה אלה ישירות במתח מהשקע?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין בחוות דעת על המפרט הבא. המחשב אמור לשמש בעיקר לעבודה משרדית (אופיס + אינטרנט) ומעט עבודה גרפית (אבל אין צורך בכרטיס מסך נפרד). AMD ATHLON 64 DUAL CORE 4800 X2 / 2.50GHz SOCKET AM2 65W BOX 3Y GIGABYTE GA-MA69GM-S2H AMD AM2 DUAL DDR2 HDMI+DTS m-ATX 3Y Super Talent DDR2 2Gb 800Mhz CL5 128X8 SUPER RIGID WD CAVIAR SE 160GB SATA2 7200RPM 8MB BUFFER WD1600AAJS 3Y COMPUCASE HEC MICRO ATX CI-6K31 300W BLACK-SILVER המחיר הוא 2,000 ש"ח כולל עבודת התקנה והעברת חומרים מהמחשב הישן (מידע על הארד דיסק וצורב DVD). שווה?
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מחפש מחשב במחיר סבבה :> עד 2000 ש"ח 80 gb מספיקים מעבד נחמד והמטרה משחקים / לא יודע כמה כבר אפשר לשחק עם תקציב כזה :< ללא מסך או רכיבים אחרים תודה
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי הדגם הוא Lenovo IdeaPad G510 אני מעוניין לקנות אותו ממישהו,לדעתי הוא דורש מחיר גבוה. I5 4200M 500GB 4GB RAM Intel HD Graphics 4600 יש אחריות לעוד שנה. דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אגיד לכם את האמת, אין לי כסף לבזבז על מחשב נייד, ובכלל אני לא עושה שום דבר עם המחשב חוץ מלגלוש באינטרנט, לפעמים אני מוריד איזה סדרה באימיול או סרט ישן ומדבר במסנג'ר\אימייל. מה שאומר שחשוב שהוא יהיה מאוד זול כי כבר יש לי מחשב נייח וצריך רק משהו ON THE GO וחשוב גם שיהיה קטן.. אני לא הולך להסחב עם משהו כבד מדי בפומבי.. הארד דיסק וכאלה, אני מניח שלא צריך יותר מדי אם יש איזה כונן DVD האסוס עולה רק 400 דולר ל4 ג'יגה 512 מגה זכרון והוא פיצי ואפשר להוסיף לו עוד 8 ג'יגה בSD. אבל אין בו כונן דיסקים ?? איזה מחשב משומש קטן לקצת גלישה ואימייל אפשר לקנות שלא אמור לעלות על ה500 דולר מאיביי ? מה שטוב באסוס זה שהוא יחסית חדש ועובד מהר עם הלינוקס כי כל המחשב מתוכנן לעבוד ח…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שיוכל לעבוד בעומס עבודה כמו: Visual Studio 2008, פיירפוקס עם כמות גדולה של טאבים פתוחים בו זמנית, תוכנות מסרים מיידים, מוזיקה, SKYPE, EMULE בו זמנית. בנוסף, חשוב לשים דגש על שנות אחריות(הבנתי שDELL טובים באחריות) ושתהיה לו יציאת HDMI והוא יוכל לעבד וידאו בהבחנה גבוהה(כדי לחבר לטלויזיה חיצונית יותר מאשר לראות במחשב עצמו, למרות שזה גם יכול לקרות), מצלמת אינטרנט, כרטיס רשת אלחוטי. בלוטות' אופציונאלי. משחקים אני אשחק בבית, לא בשביל זה קונים לפטופ. אם יעבור את ה5K בכמה מאות שקלים זה בסדר, אבל בלי להגזים יותר מדי. תודה![br]פורסם בתאריך: 27.01.2009 בשעה 22:59:44 אה, שכחתי,חשוב לציין שאני אקנה אותו בסביבות אפריל ככה שאם אמורים לצאת דגמים חדשים \ מתוכננת י…
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב נייד dell inspirion N5040 וכנראה שהשתמשו במטען לא נכון (של HP)..וזה הרס לי את הבטרייה קניתי בטרייה חדשה..והמטען של HP באמת לא מטעין אותה.. אז אני רוצה לקנות מטען חדש של DELL ורציתי לדעת על איזה מטען אתם ממליצים? ואיפה כדאי לקנות אותו?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 5K לא יודע אם מזומן או לא 2. מטרות המחשב? משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך כלום, רק קופסא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא, צריך הכל 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא כל כך אכפת לי מעיצוב (אני לא אשלם על עיצוב יותר מכמה עשרות שקלים, צריך שיהיה שקט אבל לא חייב משהו מיוחד, פשוט שלא יהיה רועש) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה והתקנת VISTA 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא במיוחד 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן, אולי בינוני בעתיד 11. במפרט למשחקים - באיל…
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734162 מעבד סוג המעבד: Intel Dual Core מהירות המעבד: 2.6GHz דגם מעבד: E5300 זכרון מטמון cache: 2MB מהירות FSB: 800Mhz אחריות למעבד: כל החיים לוח אם דגם: Intel® Cornerfield סוג ציפסט: INTEL G41CN מהירות FSB: 1333Mhz כרטיס קול משולב: High Definition Audio 5.1 כרטיס רשת: intel 10/100 יציאת PCI Express X16 לכרטיס מסך: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת S.ATA: 2 USB 2.0: 6 כרטיס מסך משולב: INTEL Graphics Media Accelerator X4500 אחריות ללוח אם: 3 שנים זכרון סוג: DDR II נפח: 2048MB מהירות: 800Mhz אחריות: 3 שנים דיסק קשיח נפח איחסון: 160GB מהירות: 7200RPM טכנולוגיה: SATA II זיכרון מ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנט להנדסה בשנה הראשונה בשנקר. חוזר הביתה כל יום. אני צריך מחשב חדש ללימודים ומתלבט בין נייד לנייח, בתכלס ממה שאני מבין עד עכשיו מהלך הרוח כמעט ואין שימוש בנייד בלימודים. ישנה אופציה לקנות נייד ולחבר למסך חיצוני אבל אני לא יודע עד כמה זה פרקטי, כי כנראה 90 אחוז מהזמן אני משתמש במחשב בבית. רציתי לשמוע דעות נוספות, אולי מסטודנטים שעשו תואר בהנדסה האם יש שימוש למחשב נייד שמצדיק רכישה ומה כדאי לרכוש. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה קראתי חוקים אז מנהלים אם עשיתי משהו לא נכון תגידו אני יתקן לא לנעול בבקשה =]. אוקי אני רוצה לקנות בעוד חודש בערך מחשב חדש ואני קצת רוצה לדעת מה אני הולך לקנות כי שנותנים לי הצעות מכיר אני מגלה שאחרי זה זה דברים לא הכי טובים שיש עכשיו הרכבתי מפרט מהאתר skypc האם המפרט הוא טוב לדעתכם לתקציב ה 4500? מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤954 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤421 כמות:1 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤331 כמות:1 זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤268 כמות:1 כרטיס גרפי Inno3D nVIDIA GeForce 8800GT 512MB I-Chill PCIe ¤1474 כמות:1 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤181 כמות:1 מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA ¤305 כמות:1 ספק …
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-