עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by אביטלתל,

acer Aspire AS5742-374 G50MN ( אני לא שמה קישור למפרט, כי בכל אתר מצאתי מפרט קצת שונה ) מיועד לשימוש עבור אדם מבוגר בעיקר למטרות גלישה באינטרנט ומסמכי וורד ואקסל המפרט המוצע בחנות: מעבד INTEL Core i3-380M 2.53GHz זיכרון 3GB DDR3 דיסק קשיח 500GB SATA מעבד גרפי Intel HD Graphics יציאת HDMI מסך 15.6" מקלדת מלאה תקשורת אלחוטית 802.11b/g/n מערכת הפעלה windows 7 אחריות בינלאומית לשנה המחיר 2000 ש"ח בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by honda71,

חיכיתי עד להורדת מחיר המעבד Q6700 ואכן המחיר ירד. מאחר וכך אני קונה את הרכיבים הבאים נא חוו דעתכם על כך. מארז EZCOO עם מאוורר צדדי גדול +ספק כח של 500 וואט REAL של EZCOOL לוח GAP35CDS3 של גיגה בייט זיכרון קינגסטון 2X1024 מעבד Q6700 כרטיס מסך 8600 256 מגה זיכרון DDR3 הר דיסק של סיגייט 500 גיגה צורב אסוס DVDX20 בקיצור אלו הנתונים שבחרתי ואם חלק מימכם חושב להוסיף עוד 2 גיגה זיכרון אז החלטתי לרדת מזה ולא בגלל הכסף אלא בגלל מערכת ההפעלה. השכן שלי קנה לפני שבועיים מחשב "פיצוץ" בסכום של 5600 ש"ח ללא מסך. זיכרון 4 גיגה מעבד Q9450 וכרטיס מסך 8800 GT של גיגה בייט ועוד פריטים מדהימים שאני לא אפרט כי זה לא חשוב. החשוב הוא שלאחר יומיים החלו בעיות תאימות עם המדפסת ומסכים כחולים החלו לה…

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  3. המחשב ייקנה בתקווה מחר מ KSP זה המפרט: מעבד: Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 900 שקל לוח אם: M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E GIGABYTE 590 שקל זכרונות: DDR II 667 Twinmos 512MB (שני סטיקים של 512) 520 שקל כרטיס מסך: GIGABYTE 7600GS 256MB TV,DVI,PCI-E 790 שקל דיסק קשיח: WD 160GB SATA II 7200RPM 8MB 390 שקל כונן דיסקטים: TEAC 1.44 40 שקל צורב DVD: NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 195 שקל מודם: 56k V92 PCI 45 שקל מארז: HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 שקל הרכבה: 100 שקל סה"כ : 3810 המחשב נועד לשימוש ביתי= משחקים, גלישה באינטרנט, הורדות, עבודות משרדיות. האם המפרט טוב? האם יש תאימות בין הרכיבים הש…

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  4. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים. יתכן שימוש פעם ב בתוכנת פוטושופ, אך לא על בסיס קבוע בכלל. עד היום השתמשתי בווסטרו 3300 של דל, ומה שהפריע לי בעיקר היה הסוללה החלשה והמשקל הכבד. המחשב הנוכחי הולך לשמש אותי באופן יום יומי וללכת איתי ללימודים. * גודל המסך? 12-14, בעדיפות ל13.3. מסך מאט. * משקל רצוי?קל ככל שאפשר, עד 1.7 ק"ג ובעדיפות גדולה ליותר קל, אך לא על חשבון חיי סוללה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, זה הפרמטר החשוב ביותר. 6-8 שעות עבודה ויותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אך לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. בנוסף, אשמח לאחריות כמה שיותר רחבה על המחשב. מחשב שנראה יפה (אולטרהבוק ודומיו) יתקבל בשמחה ובששון

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום לכל המומחים. אשמח אם תעזרו לי בהרכבת מפרט מחשב לפי העקרונות הבאים: רכיבים חשובים ושאלות 1[מעבד אינטל דואל קו 2 ליבות (נראה לי שעדיף 4MB) 2. לוח אם איכותי עם מספיק חריצי הרחבה, חיבורי USBלרוב. שאלה? האם יש לי צורך ב- בתמיכה ב- FireWire 400/800? 3. זכרון פנימי רצוי גדול ומהיר כדי שלא יהווה את החוליה החלשה ( 2 גיגה?, יותר/ פחות?) איזה מומלץ? אגב, אני רואה שבמפרטים המומלצים ל- HTPC הם ממליצים על : 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc. 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty וזאת ללא קשר למעבד (ומהירותו)האם הוא הכי מומלץ? 4.נפח איחסון גדול! מתכוונת לעשות הרבה לכידה כך שאולי כדאי 2 כרטיסי 500 5.צורב DVDראיתי שהמליצו במפרטים על: …

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  6. * מטרות המחשב? צפיה בסרטים (אין לנו טלויזיה), אינטרנט ואופיס, משחקים (לא תובעניים - רק HOMM6 ו-CIV5). המחשב אמור לעמוד על השולחן בסלון ולשרת אותי ואת הילדות (בנות 4, 8, 11). לעיתים רחוקות אקח אותו איתי לצרכי עבודה/לימודים. * גודל המסך? לפחות "15.6. צפיה בסרטים היא שימוש מרכזי. * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא עקרוני - המחשב יהיה רוב הזמן בבית. כשאסע איתו לעבודה זה יהיה ברכב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? יתרון נחמד (יקל על החיבור לרמקולים של המערכת), אבל לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן אופטי? חובה. יש לנו ערמות של DVD של הילדות שאין לי כוח לסרוק. * האם דרושה…

• 10 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by chenny5,

היי, אני מחפשת המלצה למחשב נייד שיתאים גם לשימוש בייתי וגם ללימודים ויחזיק לכמה שנים. 13-14 אינטש, משקל של עד 2 קילו (אבל עדיף פחות), ועיצוב נח ועמיד. (כולל מצלמת אינטרנט, אפשרות לחיבור לאינטרנט wifi ובחיבור ומערכת הפעלה טובה). בטרייה שמחזיקה לפחות 4 שעות ושיהיה שייך לחברה אמינה עם אחריות ל- 3 שנים. השימוש הוא בעיקר לכתיבת מסמכי וורד ואקסל, אינטרנט וסרטים, והתקציב הוא עד 3500 (אני מוכנה להוסיף קצת אם יש לכם הצעה ממש טובה) תודה מראש! חן

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  8. שלום לכולם, אני עוסקת בהנדסת תוכנה אני חושבת על קניית מחשב חדש ומתלבטת בין נייח לנייד. ברור לי שיש הבדל מחירים משמעותי, כרגע אני בודקת את עניין נוחות העבודה וביצועים. כשהמחשב יהיה בבית אני מתכננת לעבוד איתו כמו מחשב נייח, לחבר אותו למסך-מקלדת-עכבר רגילים. לפי מה שקראתי יש למחשבים ניידים חיבורים המאפשרים את זה, ויש גם תחנת עגינה. בהנחה שהמחשב יהיה רוב הזמן על השולחן, מה היתרונות של תחנת עגינה ? עונה על השאלות שמצאתי בחוקי הפורום: * מטרות המחשב? כרגע עובדת עם Visual Studio 2008 ו SQL Server 2008 בנוסף לזה אני אוהבת לראות סרטים במחשב וגם אוהבת לשחק מדי פעם, אבל לא משחקים שדורשים כרטיס מסך חזק מאוד ומתוחכם אני מניחה שמבחינת כרטיס מסך מדובר במשהו בינוני * גודל המסך? לא יודעת …

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. Started by shakezi,

(מוכנה לחרוג קצת מהתקציב, בתנאי שיש תמורה לכסף כמובן ) מטרות המחשב? סטודנטית להנדסת מערכות מידע - הרצת תוכנות (גם כבדות), אימולטורים וכדומה, מצגות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא פחות מ14 אינץ', רצוי מט. * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג, עם עדיפות לפחות מ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 2-3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI אך לא חובה * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לשילוב SSD+HDD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? …

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  10. לחברי הפורום, שלום. אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד לשימוש ביתי עם דגש על שימוש משרדי. המחשב הזה יעמוד רוב הזמן על שולחן העבודה שלי בבית ולכן אני צריכה שתהיה לו תחנת עגינה שאוכל לחבר אליה את כל הציוד ההיקפי שיש לי עכשיו (המחשב הנייד שאני מחפשת אמור להחליף מחשב שולחני ולכן דרך תחנת העגינה אני אצטרך לחבר מסך (רצוי גם שתהיה אפשרות לחבר מסך שני בעתיד), מקלדת, עכבר, רמקולים, מודם, מדפסת, דיסק קשיח חיצוני, ושיישארו עוד יציאות USB זמינות, ומקווה שלא שכחתי כלום). מה עוד חשוב לי? נראה לי שאניצריכה שכן יהיה לו כונן אופטי. נוסף לכך אני חושבת שעדיף שיהיה לו דיסק SSD ואז אצטרך כנראה גם דיסק קשיח חיצוני לחבר אליו לכל מיני אחסונים, כך שה-SSD הפנימי יהיה בעיקר למערכת ההפעלה. מעבר לזה …

• 6 תגובות
    • 5.4k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה - צריך להיות מסוגל להריץ גם 2-3 מכונות וירטואליות במקביל, ואולי גם קצת תכני HD (בנפרד). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן - מקלדת ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב, אבל אם אפשר אז למה לא... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…

12. מה התקציב? עד 2500 שחהאם במידת הצורך יש מקום לחריגה? לא 2. מהו היעוד של המחשב? אינטרנט, אופיס, mp3 , יוטיוב וכו'.. [אם המחשב מיועד לתוכנה מקצועית כלשהי יש לציין את שם התוכנה ואת הגרסה למשל: Photoshop, - משתמשת לא לעיתים קרובות בפוטושופ. פעם בשבוע ממוצע.. 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מקלדת\עכבר\רמקולים? לא [אם לא יש לציין לפחות מה המסך הקיים, דגם\גודל\רזולוציה. מסך 15" 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה?לא 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד?לא 6. האם יש צורך לכלול תוכנה בתקציב כגון מערכת הפעלה, חבילת אופיס, אנטי וירוס? לא 7. האם יש העדפה לחנות\רשת מסויימת? האם יש העדפה לחנות מאיזור כלשהו? חולון/תא/רמת גן 8. האם יש ה…

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  13. המליצו לי על המפרט הנ"ל: מה דעתכם? האם הוא טוב? צריך לשנות מה אתם ממליצים? Intel Core i5 2310 2.9GHz 6MB LGA1155 - TRAY- מעבד Intel DZ68DB (Z68) - ATX - USB 3.0, FireWire - Gigabit Ethernet - BOX PATRIOT PSD34G1333KH DDR3 (2x2gb) 4GB 1333MHZ CL9 GIGABYTE GTX465 1024MB GDDR5 DUAL DVI HDMI - RETAIL Thermaltake V14Pro (CL-P0472) cpu cooler 775 / 1366 Seagate Barracuda 2TB GREEN SATA3 6GBp/s Asus XONAR DS 7.1 Channel PCI - כרטיס קול LG BLU-RAY BD-ROM + DVD-RW GBC-20L + Lightscribe - BLACK כרטיס 3 אנטנות 3T3R N-MAX 300MBps - חיבור PCI - TL-WN951N Thermaltake Toughpower 1000W (W0155R) EPS 80 PLUS- RETAIL SLI Certified - 5 YEARS Warranty Thermaltake Aguila Middle Tower - Silver…

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  14. שלום לכולם, איזה כיף שגיליתי את האתר הזה והוא קיים! אז ככה.. 1. מחיר - עד 6000 ש"ח, אבל אני שמח אם זה יהיה פחות. 2. אני גרפיקאית במקצועי ועובדת 90% מהזמן על פוטושופ ואילוסטריטור, מעלה עבודות לאתרי אינטרנט ומעצבת אלבומים וכו'. 3. צריכה גם ציוד היקפי כולל מסך מינימום 20 אינץ וציוד היקפי, כולל צורב DVD וCD טוב, לפחות 3 יציאות USB- גם קדמיות. 4. --- 5. --- 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? חשוב, אבל לא בהיסטריה, נגיד 7 7. נדרש אוברקלוק 8. יש צורך בהצעת מחיר למערכת הפעלה + הרכבה 9. גרה במרכז-שרון, אבל לא ממש קריטי איפה המחשב מורכב 10. תמיכה בפוטושופ, USB קדמי (לפחות 2 קדמיים) 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה ש…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנטית במדעי המחשב וכן לעריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio - לימודים, photoshop - תדיר, lightroom - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך samsung 931bf -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by talia70,

משתמשת בעיקר מהבית, בעיקר באופיס ובגלישה באינטרנט. משהו שמסוגל להוריד מוזיקה וסרטים במהירות גבוהה ולצרוב אותם. אם אפשר, חיבור למסך טלוויזיה LCD ולמצלמת וידאו. התקציב - גג 4,000, רצוי פחות... תודה!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  17. שלום לכולם, בשעה טובה המחשב הנייד הכבד והאנטיקה שלי התפגר סופית. הגיע הזמן לקנות מחליף. אני הולכת הלוך ושוב לפקולטה כל יום חצי שעה בכל כוון אז משקל הוא רלוונטי ולכן אני מבקשת שעדיף נטבוק ולא מחשב נייד (אלא אם כן הוא קל יחסית - המחשב הקודם שלי שקל 3 ק"ג) מצרפת לפי חוקי הפורום את הפרטים: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (divx סטנדרטי ואולי סרטים בyoutube ב- 720/1080p). אין צורך בגיימינג, תכנות או עיבוד גרפי. * גודל המסך? כמה שיותר גדול לתקציב. * משקל רצוי? 1.5 ק"ג נשמע לי סביר, לא צריך להשתגע על כל גרם אם זה מקפיץ את המחיר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כל דבר שמאפשר 8 שעות ניגון וי…

18. שלום אבקש את עזרתכם ברכישת מחשב חדש שאינו מיועד למשחקים אלא לגלישה בלבד +הורדת סרטים + מסך 19 אינטצ' . מתלבטת האם לרכוש באייבורי. אני גרה במודיעין . תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, מבקשת המלצה למחשב פשוט שישמש למשחקים פשוטים (ישנים מאוד), ללא גרפיקה מיוחדת ובעיקר ליישומי מחשב רגילים ואינטרנט. הכוונה היא רק ל"קופסא" וללא מסך. אמנם זה ברור, אך עדיף שהמחשב ישאף לכיוון ה1000 ש"ח. רב תודות.

20. הי לכולם, חלפו 3 שנים מאז הביקור האחרון שלנו כאן, בזמנו עזרתם לנו מאוד אז חזרנו לסיבוב שני אז ככה: אנחנו רוצים לקנות מחשב חדש, ברובו לפחות, שמיועד לעבודה של מהנדס חשמל שעובד עם תוכנות מאוד כבדות. על כן, המחשב צריך להיות סוס עבודה רציני. להלן הפירוט: התקציב- עד 4500 ש"ח פלוס מינוס. מטרות המחשב- עבודה עם תוכנות סימולציה (למהנדס חשמל) כמו HFSS, תוכנות שמצריכות כח עיבוד רב וזיכרון חזק. חלק מהתוכנות האלה מבצעות הדמיות תלת מימד כבדות, אז גם יכולת העיבוד הגראפי חשובה. אין צורך בציוד היקפי כמו מקלדת או מסך. אין צורך גם בכונן DVD וצורב- יש כוונה לקחת אותם מהמחשב הקיים. כמו כן, אין צורך בכרטיס קול איכותי. העדפה לחלקים: מעבד אינטל, Core 2 Quad Q9400 זיכרון של 4GB, 2x2GB …

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  21. שלום לפורום הנכבד , אני זקוקה בהקדם האפשרי לחוו"ד על המפרט הבא שהוצע לי וגם הצעות שלכם לרשום כאן. תקציב עד 5300 ש"ח מטרות- עבודה משרדית אינטרנט צפייה בסרטים ומשחקים קלים ציוד היקפי נדרש - מסך 19" בתצורה רגילה מקלדת ועכבר אלחוטייים צוב ודי וי די כמובן ללא מערכת הפעלה מחשב לא חייב ליהיות שקט מאוד נמצא במשרד קראתי מעט בפורום ולא ראיתי שילוב דומה של מחשב ואני שואלת ,לא כל כך מהבנה כמו מהיגיון האם הדיסק הקשיח שמוצע לי הוא סביר האם הכרטיס הגראפי עלותו הנמוכה ביחס למה שמוצע כאן בפורום הגיונית האם המסך שהוצע לי כאן הוא ברמה ומאוזן לאיכות המערכת נראה לי שזה מסך לא איכותי מספיק לא? בקיצור אני קצת מבולבלת ואשמח לקבל חוו"ד מצד אחד והצעות לפרמטרים שהזכרתי תודה רבה רבה מצ"ל המפרט שה…

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  22. היי המחשב בעיקר למטרת הפעלת משחק world of warcraft - cataclysm וקצת ‎StarCraft II (מחשב שני בחדר אין צורך שיהיה עליו משהו אחר) אני יודעת שהמשחק לא דורש יותר מידי אבל אשמח אם המפרט יחזיק מעמד P: השקט חשוב במידה של 7 המפרט שקיבלתי: ‎מעבד AMD Athlon II X4 640 Box ₪483 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX640WFGMBOX לוח אם Foxconn A88GMV ₪326 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=A88GMV זיכרון Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 Value ₪121 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G1333 כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe ₪781 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTX460PCX768 מארז ללא…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by divina,

מקט קטגוריה פריט כמות 23960 מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 23000 מאוורר למעבד מאורר למעבד Noctua NH-D14 SE2011 CPU Cooler 1 23699 לוחות אם למעבדי אינטל לוח אם Gigabyte Z77MX-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 22805 זכרונות זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance White LP Edition CL9-9-9-24 1 23956 כונני SSD Intel 120GB SSD 330 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CT120A3K5 Retail 1 (כרטיס קול, מסך וכן כונן דאטה של 1 טרה יש לי ואוסיף לאחר הקנייה

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  24. אשמח לקבל חוות דעל לגבי מפרט שקיבלתי מיועד בעיקר למשחקים לילדים בגיל 13-16 תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  25. שלום, אשמח לחוות דעת לגבי מפרט למחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנטית במדעי המחשב וכן לעריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio - לימודים, photoshop - תדיר, lightroom - בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך dell u2312hm -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.