ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניין לקבל הצעה למחשב שמיועד למשחקים ע"ס 5.5K, המפרט צריך לכלול הכל, רמקולים, עכבר, מק', מסך אפילו כונן דיסקטים... ראיתי מפרט שמישהו הכין, והוא דווקא מצא חן בעניי, אולם זה קצת חורג מהתקציב, חשבתי אולי אפשר קצת לקצץ במעבד ובעוד דברים (לא בכ.מסך!!), ולהכניס את המפרט לתקציב: אשמח לקבל הצעה למשהו בסגנון. תודה!
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
core 2 due e6600 2.4Ghz 4Mb Gigabyte Ga-965P-DS3 spectek DDR2 667Mhz 1GBX2 Sapphire X1900GT 256Mb DDR3 TV,2xDVI,VIVO,PCI-E (ד"א מה זה ה-VIVO??) WD3200JS 320GB 7200RPM SATA2 8MB LG DVD +/-RW x16 GSA-H10N Thermaltake VB1000S Suprano JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 24 spin Retail LCD LG L1770HQ 17 Inch 4ms+DVI
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים על רזולוציה 1920x1080, מכל הסוגים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? פלונטר 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסי…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! מדובר במחשב שצריך לתת מענה לעריכת סרטים (תוכנת PREMIERE ), לגלישה באינטרנט (כולל השתלטות לעבודה מרחוק), לעבודה באאוטלוק, לסריקה ועריכת תמונות. חשוב מאד שיהיה שקט. חשובה האפשרות לחבר מצלמות וידאו ומכשיר וידאו. חשוב שיהיו יציאות USB גם בחזית. חשוב שנוכל להרחיב זיכרון, דיסקים וכ"ו. אני מבין שנזדקק לזכרון של לפחות 1.5GB... שטח דיסק ראשוני, 250GB יספיקו. המחשב לא אמור לשמש למשחקים. מערכת ההפעלה תהיה XP. אשמח לשמוע הצעות לתוספות... התקציב אמור להיות בסביבות 3000 - 3500. תודה!
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הי, רכשתי לאחרונה מסך 26" ואני מעוניין לשדרג את המחשב למפרט המינימאלי מבחינת עלויות אשר יאפשר לי לצפות בסרטי HD בצורה חלקה (אני מתכוון סרטים באיכות 720, אך גם באיכות 1080 אם השדרוג לא יצא הרבה יותר יקר). כרגע מה שיש לי: DDR 400 1 GB ATI 9600 AMD Athlon 3400 תודה!
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בסכום 4500 שקל. אני אעבוד בעיקר באופיס,אינטרנט,וחשוב לי שהיו יוכל להריץ המון תוכניות ברקע ובו זמנית. עכשיו - אני מעוניין שיהיה בו כרטיס מסך עצמאי, ושהמסך לא יהיו גדול מ-15. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
HEC 475VD-T 2 fan AMD ATHLON 64 3200+ BOX EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin A-DATA Vitesta PC4000 512MB 500Mhz DDR Compucase super Midi Tower CI6A19 Thermalright SLK-948U for Athlon 64bit Vantec Uv 80MM Case Fan Blue VAUVB Leadtek GeForce 5900XT 128MB 256bit Microsoft Multimedia Keyboard Microsoft Basic Optical Mouse Toshiba 16x48 SD-1802 OEM DVD Player Western Digital 120GB SATA 8MB Buffer Hyundai Q17 LCD Monitor TOTAL 9284 nis לא מחנות ספציפית
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי חברים, שואל בשביל חבר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2800 חריגה עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים .. ותיכנות (שיוכל להריץ כמה תוכנות של visual studio) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כונן SSD 256 ו 8 ג'יגה זיכרון (לא סגור איזה סוג) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום אני מתכנן רכישה של מחשב נייח (מיועד בעיקר לפוטושופ, אינטרנט, אופיס וסרטי HD) והתקציב שלי הוא כ-2000 ש"ח (לא כולל מסך וציוד היקפי) הומלץ לי ללכת על הסט הבא בכל הנוגע למעבד-לוח אם (הכולל כרטיס מסך) -זיכרון מעבד AMD: Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box לוח אם: ASUS M4A88T-M AM3, 880G, DDR3 1333, VGA ATI HD4250, PCI-E, CrossFireX זכרון: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 הבעיה היא שבדקתי ועושה רושם שהזכרון הזה לא מתאים ללוח אם (בהנחה ואכן הבדיקה שלי נכונה) השאלה היא האם יש משהו דומה (בביצועים ומחיר) שכן יתאים ללוח אם הזה (אני מניח שניתן גם לרדת ברמה של הזכרון בשביל הצרכים של המחשב) או לחלופין אם מישהו יכול להמליץ על לוח…
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש אפשרות לשדרג מחשב נייד לhtpc (איזה חלקים אפשר לשדרג)
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אתגר.. התקציב לחוץ ולא מאפשר גמישות כמעט לחלוטין. מה נדרש? מחשב כולל מסך בתקציב שבכותרת, לא יבוצע OC.. פרט למעט גיימינג, המערכת מיועדת לעבודה עם פוטושופ, Cubase 5, ZBRUSH, וגם Corel VideoStudio Pro. המפרט שאני הצלחתי להרכיב בתקציב הלחוץ הזה מופיע להלן: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪276 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪269 מארז: באנדל - Silverstone Presicion PS08 USB3 + FSP 500W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪399 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 16…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שקלים ולא מתאפשרת חריגה . 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש המחשב יהיה בשביל לימודים בעיקר , עבודה משרדית ולצפו בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא רק עכבר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב בגלל שהשימוש שלו יהיה ללמידה מרובה . 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה למחשב בגודל סטנדרטי ולא קטן מידי . …
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום,אשמח אם תעזרו לי לפתור דילמה קטנה.. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, העניין הוא שאני מתחיל ללמוד לתואר רק עוד שנה - שנה וחצי. האם כדאי לחכות ולקנות בסמוך ללימודים(מבחינת אורך חיים של המחשב,התקדמות טכנולוגית של עוד שנה וחצי.. וכו') או שזה לא משנה וכדאי לרכוש כבר עכשיו? *הערה: אני צריך מחשב נייד עכשיו אבל לא ברמה דחופה ויכול להיות בהמשך טיול של חצי שנה שבו המחשב יהיה ללא שימוש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, עדיף פחות, אבל אפשר לנצל הכל אם זה שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר ישמש לפיתוח תוכנה, בדרך כלל עם כמה מכונות וירטואליות (אז צריך כמות נכבדת של זיכרון). צריך תמיכה ב-TensorFlow. משחקים כדוגמת Call of Duty, Far Cry, Doom. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כבר כונן דיסק קשיח, אז לא צריך. אבל אני רוצה כונן SSD נוסף של טרה. …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב Intel(R) Core(TM) i5-4570 CPU @ 3.20GHz 3.20 GHz ואני רוצה להפוך אותו למחשב גיימינג. החלקים שאני רוצה לקנות הם. ספק כח 500W של antec SSD 240GB 16GB RAM Gigabyte GTX 1650 D6 4GB OC GDDR6 מה אתם אומרים? תודה
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כרטיס מסך: ASUS EN8800ULTRA/HTDP/768M דיסק קשיח: SEAGATE SV35 500GB 16MB 7200 RPM PATA - ST3500641AV צורב CD-RW: LG CDRW 52X32X52- GCE-8527B - BULK צורב DVD: SAMSUNG S183L DVD-RW + X18 Lightscribe + SATA זיכרון: GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 1160MHz DUAL CHANNEL CL-4-4-4-12 כונני דיסקטים: TEAC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE כרטיס קול: CREATIVE SOUND BLASTER X-FI FATAL1TY מעבד: INTEL CORE 2 EXTREME PROCESSOR S775 3.0GHz(QX6850) - BOX לוח אם: ABIT IN9 32X-MAX WIFI מסך: EIZO FLEXSCAN LCD 21.3" S2100 כונן DVD: TOSHIBA/TSST DVD-ROM 16X48- BULK מארז: ANTEC P182 SPECIAL EDITION ADVANCED SUPER MID TOWER CASE w/o PSU מערכות הפעלה: WINDOWS VISTA ULTIMATE - 32 BIT - ENG/HEB ספק כ…
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי, בניתי ביחד עם חבר מפרט למחשב למשחקים קלים דוגמת COD4 ופיפ"א. מבקש את חוות דעתכם! האם הספק שבחרנו יחזיק מערכת עם Quad או שכדאי ללכת על חזק יותר? מעבד:INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר:850 ¤ לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤524 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX 2.0 WINFAST GeForce PX9600GT EXTREME 512MB GDDR3 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤602 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤343 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS30 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤126 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤318 מארז: NZXT LEX…
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש.... (יותר נכון מספר חלקים) 1. מה התקציב?2000 בהמשך אני אבדוק לגבי חריגה אני מבקש לא לחרוג בינתיים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים וכיף! D= 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד AMD ,לוח אם הפועל בטכנולוגיית pci express וAGP 6. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב? אני מעדיף (לא חובה שהחלקים לוח אם ... לא ירוקים (לא חובה) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם לא. 9. חלקים: מעבד, לוח אם זכרון וזהו... (לכן התקציב כל-כך קטן שאר החלקים שייכים לתקציב אחר שבא ממקור ש…
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ASUS N55SF, המחשב הוא מחשב חדש שנקנה לפני שבוע. המחשב הזה אמור להיות די חזק עם מעבד i7 זיכרון 8 GB וכרטיס מסך NVIDIA GT 555M 2GB.. התקנתי עליו את המשחק Battlefield 3 והמשחק פועל באיכות מעולה ברזולוציה של FULL HD אבל.. שמתי לב לדבר שאני לא מצליח להבין אותו, כשאני משחק בלי לחבר את המחשב לחשמל כלומר רק על הסוללה אז המשחק קטוע ואחרי 5 דקות של משחק המשחק פשוט ניתקע ואני צריך ללחוץ על ctrl+alt+delete בשביל לצאת ממנו. בהתחלה חשבתי שאולי יש לי בעיה עם הכרטיס מסך אבל אז חיברתי את המחשב לחשמל ושוב ניכנסתי למשחק ושיחקתי שעתיים רצוף והכל פעל חלק ואחרי זה שוב ניתקתי את המחשב מהחשמל ושוב המשחק קרס.. ואז הבנתי שהבעיה היא לא הכרטיס מסך אלה הטעינה. רציתי לדעת עם זאתי בכלל …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)מחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.צריך רק מעבד לוח אם וכ"מ 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? MD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במע…
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני גר בחו"ל כבר די הרבה שנים ועל כן בקושי מכיר את השוק בארץ. אבי רוצה לקנות מחשב חדש והייתי רוצה להמליץ לו על חנות שבה יקבל שרות טוב ואחריות אמינה. הסתכלתי כבר על המפרטים (יופי של רעיון!) ונראה לי ש -2500 שקל (לא כולל מסך) הם תקציב סביר. אשמח להמלצות למפרטים ולחנויות!
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3500+ RETAIL BOXED 64-BIT SOCKET 939 W/COOLING FAN (3 YEARS WARRANTY)* GIGABYTE GA-K8NSNXP939 nVIDIA nFORCE3 250* CORSAIR TWINX1024-3200XL 2X64X64 400MHZ 2X512MB (MATCHED PAIR) 2-2-2-5 DDR DIMM W/HEAT SPREADER* LEADTEK GEFORCE 6800GT 256MB DDR 8XAGP W/TV,DVI & HARDWARE MONITORING # A400TDH יש לי אפשרות להביא את החלקים האלו בתחילת ינואר במחיר של בערך 1100$ שזה בערך 4900ש"ח אבל, לא תהיה לי אחריות על המוצרים....האם זה שווה את הסיכון? האם כדאי לשלם את הפרש המחיר בארץ בשביל האחריות? אשמח אם תוכלו לענות לי, ולפרוש בפני עוד סיכונים שאולי לא לקחתי בחשבון! בתודה ניר
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, אשמח לבל המלצהלמחשב נייד עפ"י הפרמטרים הבאים: מטרה: גלישה, מייל, סרטים מסך:15.6 משקל: רצוי עד כ-2.4 ק"ג זיכרון: 4GB. עם אפשרות להחבה מעבד: i5 כונן קשיח: 500GB כונן אופטי (DVD) - כולל צריבה USB: לפחות 2 תמיכה ב 3.0 LAN Bluetoth (רצוי התקן החדש) WiFi רצוי קורא כרטיסים רמקולים, מיקרופון, מצלמה, שקע אוזניות מערכת הפעלה: Win8 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. מחשב לרכוש מחשב נייח למשרד . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשר לחרוג כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה קלה עם ריבוי מסכים - על המחשב רץ תוכנה של מצלמות אבטחה : iVMS-4200 Client 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
- 2 followers
-
-
השימושים הם בעיקר לגלישה באינטרנט, משחקים קלים (הכרטי מסך הזה יספיק לי), סרטים, גלישה, אופיס, תכנות וכו.. לפי המפרט היבש אני לא רואה הבדלים רבים חוץ מהמסך המט שעדיף לי אבל האם הוא באמת שווה את תוספת הכסף ? גם הרחבת האחריות ב-HP יקרה יותר. יש משהו שאני מפספס שמבדיל בין 2 המחשבים האלה? 1. מחשב נייד Lenovo IdeaPad G510 59404263 לנובו http://www.zol4u.co.il/items/259734 2.מחשב נייד HP ProBook 450 E9Y54EA http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2279
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-