עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kip,

המחשב הוא DELL D510 עם 256K שלא זז. צריך את הזכרונות הזולים ביותר שאפשר, לא מבין משהו מסוים, מהי קונפיגורציית 64X64? משהו לא בסדר עם אלה? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8768 מודה למי שעוזר...

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  2. מטרות המחשב? לדוגמה: מחשב ללימודים שנועד גם להחליף את המחשב האישי (בגלל זה הוא צרך גם להיות קל) כלומר זמן סוללה ארוך וגם חזק מספיק להריץ משחקים * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא התייעצתי עם כמה אנשים והם הציעו לי את ה- ASUS U36SD ויש לי שאלה עליו, ראיתי שיש אפשרויות שדרוג מ4 GB זיכרון לשמונה, עמה זה הכרחי במחשב הזה אם אני מתכוון להריץ עליו משחקים …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shurikrip,

שלום, קודם כל אני רוצה להציג את עצמי... אני חדש בפורום.. וקוראים לי אלכס.. עכשיו... לבעייתי.. קניתי מחשב מרשת מחשבים המוכרת לכל ksp פעם שניה או שלישית ואני מרוצה ממנה כמו שמרוצים ביום החתונה ... (אני ממש לא מרוצה ממנו!) תמיד קניתי מהם מחשבים במבצע... ואחרי הפעם השניה אמרתי לעצמי שאני לא אקנה יותר מחשב במבצע אבל שוב נפלתי... אז ככה... כל פעם שאני מפעיל את המחשב ומתחיל לשחק.. וא משנה באיזה משחק.... אם זה משחק ששוקל הרבה.. או משחק אפילו בנענע... המחשב פשוט נופל... עושה ריסטארט.. ולא תמיד אחרי הריסטארט הוא עולה... כאילו צריך מדי פעם לחכות 20 דקות ואז שוב להדליק. עכשיו כל פעם שאני בא לksp ובוכה להם אז הם אומרים שנאסף אבק כל פעם מחדש וזה מחמם את המחשב.. והוא עושה ריסטארט.. עכש…

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  4. שימושים עקריים: אינטרנט, אופיס, SPSS. לא מעבר לזה. משחקים- משחקי רשת. בשביל השימושים שלי מה חשוב יותר כמות זכרון או איכות מעבד? אני מעדיף יותר מ 2 ג'יגה. אשמח להמלצות. מה שהספקתי לראות זה משהו כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5982&CatCode=3 תודה!

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. היי חברים אני רוצה לקנות מחשב חדש והפעם חשבתי לקנות מעבד AMD חשבתי ללכת על מעבד 2600X אבל הבנתי שבעוד חודש לוחות חדשים עם צ'יפסט חדש B450 חודש זה לא הרבה זמן ואין לי שום בעיה לחכות , השאלה אם יש טעם לחכות בכלל ? או פשוט ללכת לקנות עכשיו מעבד 2600X עם לוח צ'יפסט B350 או אחר קיים תודה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  6. שלום לכולם. החלטתי לרשום את ההודעה בפורום הזה כי אני מאמין שפה אקבל את התשובה הכי טובה. אם צריך להעביר פורום בשמחה, רק תיידעו אותי איפה יותר מתאים. טוב, לעסק: אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בתקציב של 5000 פלוס מינוס. חריגות למעלה ולמטה יתקבלו אבל לא בהגזמה. אני עצמי לא מבין גדול, ולכן השאלה שלי היא כזו: האם בקרוב (בתקופה של עד חצי שנה מהיום) עומד לצאת איזה חידוש ששווה לחכות בשבילו עם הקנייה. משהו שיעלה את הביצועים משמעותית\יוריד מחירים\ טכנולוגיה חדשה מסוג כלשהו. אני מבין שתחום המחשבים דינמי מאוד וכל יום ישנם חידושים והורדות מחירים וכד'. אך הכוונה שלי היא למשהו בסדר גודל יותר רציני מהחידושים הקטנים שמתרחשים על בסיס כמעט יומי. אין לי איזשהי בהילות לקנות את המחשב ולכן אם…

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  7. שלום לכל החברים. ראיתי בפורום כי אנשים מתפרעים ומבקשים מפרטים בסכומים לא נורמלים. אני מבקש עזרתכם במצב בדיוק הפוך - עד 1000 ש"ח. המחשב מיועד לסבא וסבתא שלי, שלא צריכים כלום חוץ מלגלוש באינטרנט ולראות תמונות של הנכדים. יש להם כבר מסך, אז רק מחשב נשאר. מה שחשוב - שיחזיק מעמד לכמה שנים טובות. אשמח להצעות!! נ.ב אני עוד יותר אשמח לקבל לינקים למחשבים קיימים שלא צריך להרכיב, כי שוב - חבל על ההתעסקות במחשב כזה.

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש דנדש למשחקים, אני רוצה להשקיע בו 5000. יש לי ספק של THERMALTAKE 400W וצורב DVD. זאת אומרת שאני צריך מעבד,לוח אם, כונן קשיח, זיכרון, כ. מסך, וכמובן מארז, אבל לגביו אין דיון, , אני מעוניין בSILVERSTONE LC17S. את המארז הנ"ל יש רק בחנויות SKYPC, ונועה מחשבים, ובSKY PC הוא עולה 600 לעומת 735 בנועה, וSKY גם יותר קרובים אליי (אני מהוד השרון) אז... אז יאללה חברים, SHOOT! :2gunsfiring: תודה רבה! נ.ב חשוב לי שהלוח אם יהייה טוב גם לעתיד, זאת אומרת עם PCIE2 וכל מיני חיבורים, שאני לא אתקע עוד חצי שנה אם אני אקנה מכשיר שתומך רק בFIREWIRE החדש או משהו... שוב תודה!

• 14 תגובות
    • 847 צפיות
  9. 1. התקציב הוא 4K אבל ניתן להתגמש קצת במקרה הצורך א) אם אפשר לנסות ולחסוך זה מצויין. ב) מעדיף שאם חורגים מהתקציב אז לא יותר מ500. 2. שימוש המחשב העיקרי הוא לימודי תואר הנדסה תעשייה וניהול. לומדים תכנות בשפת java. עוד שימוש למחשב הוא משחקים כגון skyrim, southpark, roketleage. הגדרות גרפיות בניוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- רצוי עכבר שמתאים לגיימינג (אני לא כל כך בתחום והבנתי שיש עכברים שנוח יותר לשחק בהם), מסך שאני אוכל לחבר את הלפטופ אליו שיריץ טוב את המשחקים (יותר גדול מגודל המחשב הנייד אבל לא יותר גדול מ23") 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. טוב אני כבר לא יודע מה לעשות אחרי בדיקות לא מצאתי כמעט שום דבר בארץ שעונה על הדרישות שלי ( תמיד יש פיספוס באחד הרכיבים ). בקיצור התקציב הוא עד 6000 ש"ח. המחשב כעקרון מיועד למשחקים שירוצו אפילו על מדיום ופחות מזה, אני לא גיימר עצבני. עבודה עם פוטושופ, ועבודה יחסית אינטנסיבית עם קבצים, צפיה בסרטים והמון המון מוזיקה. וכמון כל הנושא של אינטרנט וכו'. חשוב שהמעבד יתמוך בוירטואליזציה, דגם P8XXX לפחות 2.2GHZ, מהירות 1066MHZ 3-4GB RAM במהירות 800MHZ כרטיס מסך ברמה של GeForce 9600M עם 512MB שיריץ משחקים כמו GTA IV אפילו על מדיום - . 250 GB של אחסון לפחות. חשוב לי מאד שהמחשב יהיה אמין ויראה סולידי וטוב. עדיפות למקלדת "מלאה", ולא כמו המקלדות המצ'וקמקות והדחוסות של HP. מסך 15.4" בלבד …

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  11. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב לאחי הקטן. הוא בן 22. השימושים הם בעיקר אינטרנט, צפיה בסרטים ומשחקים (אם כי אחי הוא לא ממש גיימר. משחק פה ושם). לא ידוע לי על תוכנות כבדות שאחי נוהג להשתמש בהם. הוא משתמש ממוצע. האמת, אין לי מושג מה לקנות והכל פשוט מבלבל. אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב + ציוד היקפי ושלא יעלה על 3,500 ש"ח (האם זה תקציב הגיוני?). תודה

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  12. Started by Coop,

אני מתחיל לימודים גבוהים בקרוב ואני מעוניין לקנות נייד, בסכום של עד 11 אלף. המחשב יהיה עבורי כתחליף למחשב שולחני, משמע אני מעוניין בביצועים יותר מאשר ניידות. המטרה העיקרית היא תמיכה במשחקים. אני לא רואה מצב של שימוש בו ללא חיבור לחשמל, אפילו שעה אחת של עבודה תספיק לי אם אפשר אני מבקש שלא יהיה לו פחות מג'יגה של זיכרון פנימי, 80 גי'גה של זיכרון קשיח, וכרטיס מסך חזק למשחקים (ATI X1600 ו- Geforce Go 6800 לפחות). קיימת גם אפשרות של שימוש עתידי ב MATLAB אני אעריך כל עזרה שתוכלו לספק לי, תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי חברה, אני בקרוב מתחיל לעבוד מחוץ לבית ואני צריך נייד חדש. הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל אם זה הכרחי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב הזמן זה יהיה מחשב משרדי שלא דורש יותר מדי. אך יכולים להיות מקרים שבהם לצורך עבודה אני אצטרך לעשות סטרימינג (ב-Twitch.tv) או להריץ משחקים (לא שניהם בו-זמנית). אני אשמח אם זה יוכל להריץ משחקים חדשים, אבל לא קריטי שזה יהיה על הגרפיקה הכי טובה, מספיק שזה יריץ ב-+60 פריימים לשנייה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצי…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אין לי צורך במסך או צורב (אעביר את זה מהמחשב הקודם). מה אתם חושבים: 0 6595 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard 618.00 ¤ 1 618 ¤ 1 6324 Intel Celeron 2.66GHz 256K 64-Bit Socket 775 Box CPU 459.00 ¤ 1 459 ¤ 2 5152 Samsung 512MB DDR-II DDR 533 Memory 319.00 ¤ 1 319 ¤ 3 4455 V-Tech 630-B Midi Tower Front USB Silver Black 500W 209.00 ¤ 1 209 ¤ 4 8252 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 335.00 ¤ 1 335 ¤ 1940 ¤ אני שוקל במקום או יותר זיכרון RAM, או את המעבד כפול הליבה: Intel P5 805Dual Core 2.66Ghz 775 Box? האם עבור תוכנות משרד \אינטרנט יש לי טעם בכלל במעבד כפול הליבה ? האם ארגיש את ההבדל? איפה אני ארגיש יותר את ההבדל בביצועים עם תוספת הזיכרון או …

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  15. Started by Liran5,

אהלן חבר'ה! לפני כמה שנים קניתי מחשב שהיה סוס עבודה. היום אני כבר בן 23 ומשחק הרבה פחות, אך כשאני משחק NBA 2K15 למשל אני מרגיש שהמחשב חייב שדרוג Intel i5-2500K@3.30GHz Arctic Freezer 7 Pro kingston 8gb (4GBx2) ddr3 1600mhz 1TB Samsung HD103SJ Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 Radeon HD6950 2GB SeaSoic 620Watts אין תקציב מוגדר. צריך שהמחשב יהיה מספיק חזק להריץ משחקים כמו PES 16,NBA 2K16,GTA V באיכות טובה ובצורה חלקה מצד שני, לא להתפרע.. עדיין סטודנט

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. זה המפרט שלי. המחשב נקנה לפני שנתים וכרגע הוא כבר לא סוחב משחקים כמו DIRT וריינבו סיקס ...אז החלטתי לשדרג. אני מעוניין לקנות ג'יגה זיכרון ,מעבד חדש ,וכרטיס מסך מתקדם יותר שיתמוך כמובן בDIRCTX 10 ושיחזיק לי לשנתיים הבאות לפחות.... אז זה המפרט שלי (שדרך אגב גם אותו הציעו לי פה אז לפני שנתיים וממש סיפק אותי): מפרט של המחשב: מעבדי AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 900 1 900 לוח אם AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 670 1 670 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB צורב NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 255 1 255 מארז HEC Compucase CI-6919 400W 422 1 422 כרטיס מסך יש לי X8…

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  17. שלום לכולם , ברשותי מחשב קיים בן שנה ואני רוצה להחליף את הלוח אם , המעבד והזכרון למשהו קצת יותר חזק. אז יש לי כרגע כרטיס גרפי AMD Radeon 6790 1G-5 SAPPHIRE ועל המעבד הנוכחי יש מאוורר : KATANA 4 SCKTN-4000 SCYTHE בנוסף , אם זה רלוונטי אז הספק שישודך לחומרה הוא A.PFC 80+ NAXN 500W ENERMAX דרישות : כרגע לצערי אין לי זמן לגיימינג אבל ברור לי שלמשל כאשר GTA V יצא ל PC אשחק בו. ביום יום המחשב משמש לאופיס + אינטרנט + HD movies streaming וגם קצת תכנות (Visual studio 2012). אני רוצה לפחות 16GB זכרון (2X8) ואני רוצה שבלוח האם יהיו 4 סלוטים של זכרון (לשדרוג עתידי). אשמח מאד לקבל עזרה וייעוץ , כמו כן , לפי זה : http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/katana-4.html המאוור…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by 0110,

המפרט הנוכחי שלי לפי Speccy Operating System Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU AMD Phenom II X4 925 39 °C Deneb 45nm Technology RAM 4.00GB Dual-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA785GMT-UD2H (Socket M2) 36 °C Graphics SyncMaster (1920x1080@60Hz) LCD MONITOR (1680x1050@60Hz) 1024MB ATI AMD Radeon HD 5670 (ATI AIB) 64 °C Storage 465GB SAMSUNG HD502HJ ATA Device (SATA) 34 °C 1863GB Western Digital WD Ext HDD 1021 USB Device (USB (SATA)) 37 °C Optical Drives EREH A7WHIJC SCSI CdRom Device HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device Audio AMD High Definition Audio Device אני רוצה להימנע מלהחליף את כל המחשב כי אני דיי מרוצה מהב…

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by moophaz,

שלום לכולם, קניתי מחשב לפני שנה ומאז התחלתי לעבוד בתלת מימד - מאיה. אני צריך לשדרג את המחשב ואשמח לייעוץ לגבי מה בדיוק, אני לא כל כך בעיניינים.. אני יכול להשקיע בערך 2000 ש"ח זה מה שיש לי: Motherboard - MSI G31M2 V1/V2 (MS-7383) CPU - IntelPentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz, 2499 MHz RAM - 2 GB Dual DDR2 SDRAM,2.50 GHz NVIDIA Quadro FX 580 512MB ספק 300W בחנות אחת ייעצו לי : Intel Core 2 QUAD Q9550 - 2.83 GHz - 12MB cache - LGA775 - TRAY + קירור מצויין למעבד FREEZER 7 XTREEM Thermaltake LITEPOWER 500W - ACTIVE PFC 12cm FAN 80plus - ATX 2.3 ולהוסיף 2 ג'יגה לזיכרון. הוא אמר לי שכדי לעבור לi5 צריך להחליף גם לוח וזכרונות ושבהשוואה ל quad אחרים יש לזה 12 מ"ב קש על המעבד וז…

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  20. Started by erbrt,

שלום חברים, המחשב שלי כבר בן +3, ומתחיל להראות סימנים של חולשה, את המפרט הנוכחי אפשר לראות בצד. רוב השימוש שלי איתו זה לצרכי לימודים (MATLAB, SOLIDWORKS וכו'), אבל מידי פעם כשיש לי טיפה זמן אני משחק בו. אני מעוניין להשקיע כמה מאות שקלים בלבד (בתקווה לא לעבור את ה-1000) כדי שהוא יחזיק את השנתיים שנותרו ללימודים ואז כבר אקנה מחשב חדש חזק יותר, מה שאני חשבתי לעשות זה לשדרג את הכרטיס מסך (אולי ל4870 יד שניה?) ואולי את המעבד במידה וזה אפשרי. בקיצור אני רוצה שהוא יוכל להריץ משחקים בצורה נורמאלית בזמן שנותר לי ללימודים... מה אתם אומרים? אשמח להמלצות נוספות! תודה.

21. שלום, אני מעוניין במחשב בסיסי וזול, עיקר השימושים יהיו ביתיים בתקציב של 1500 בערך. ראיתי במדור את המפרט הזה- http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137587&section=293 שנראה לי מתאים ביותר, רק כשהבעיה שבחנות שאני מרכיב בה את המחשב [ksp] אין את הלוח אם המומלץ [ערכת שבבים b75], יש לוחות אם עם ערכות g41, h61, h77, z68, x79, z77. השאלה בעצם איך אני יודע איזו ערכת שבבים מתאימה לי? מצאתי את P8H61-M LE R2.0 של Asus, הוא נראה לי די טוב, אשמח לדעת אם הוא באמת יתאים למערכת או שאולי הוא לא טוב מבחינות כאלה ואחרות. ואם הוא לא מתאים אז אשמח להצעות ללוח שכן מתאים, הדרישות בסך הכל שיהיה לו חיבור DVI למסך. usb3 יהיה תוספת נחמדה אבל לא חובה. sata6 מיותר לגמרי, אין סיכוי שהמחשב ה…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, אחרי שהסתובבתי באתרים , מצאתי את זה http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2407 האם הוא הבחירה הנכונה באותו טווח מחירים? 7K ? ואם לא , אשמח לקבל עוד הצעות לעוד ניידים השימושים שלי בעיקר, אינטרנט ואופיס... לא משחק משחקים....סרטים מידי פעם ואני רואה שיש לו כרטיס מסך טוב. עריכה : מצאתי עוד אתר שמוכר אותו ב 6K , אז משתלם לא?? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=M1&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  23. מכר שלי טס לארה"ב בעוד יומיים ואני רוצה לקנות לעצמי מחשב נייד, שישמש אותי בעיקר לצרכים משרדיים (לימודים, כתיבת עבודות), ולראות סרטים. אני סטודנט ולכן אני מוגבל תקציבית ל500 דולר וראיתי באתרי מכירות אמריקיים הרבה מחשבים בתקציב זה. אני לא מבין שום דבר במחשבים ניידים, ולכן אשמח לכל עצה שתוכל לעזור לי. אני לא צריך מפרט שלם אלא רק דברים כלליים שחשוב לחפש, כמו נפח זכרון, איזה סוג מעבד ומהירות מעבד, וכרטיסי מסך מומלצים לתקציב נמוך וכו'. יש ברשותי כונן נייד ולכן אני לא מתעקש על נפח גדול לכונן הקשיח במחשב. תודה רבה על כל עזרה!

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  24. אז כמו שכתוב בכותרת המחיר הוא 5000 עם חריגה (לא מופרזת) וכמובן אם יצא זול יותר עוד יותר טוב... הצריכה הראשונית שלי מהמחשב הוא שהוא יהיה לי טוב לעריכות גראפיות ויעבוד לי טוב עם התוכנות: final cut pro; adobe premiere; adobe photoshop. ולאחר מכן אני גם רוצה שיעלו לי משחקים חדשים למה על המחשב הזה כבר שום משחק חדש לא עולה לי.... (כגון בלאק אנד וואייט 2 שכבר לא עולה לי...) חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק בלי תקיעות אני יודע שעדיף מאקינטוש אבל נורא יקר ואני די שונא את המערכות הפעלה שלהם אבל אני ישמח לכל תגובה.... וחשוב שיש לי כרגע מחשב לא רע שיכול להחליף כמה חלקים או להוסיף במקום לקנות הכל חדש- Mainboard : Asus P4S800MX Chipset : SiS 661FX Processor : Intel Pentium 4 @ 3000 MHz…

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם, גיליתי את האתר רק לאחרונה ואני חייב לציין שהוא מלא במידע מועיל ועוזר מאוד. אני מתכנן לקנות מחשב נייח שישמש אותי בעיקר לאינטרנט, סרטים, אופיס וכיוצא באלה וכן שתהיה לי אפשרות להריץ בו משחקים מהשורה הראשונה באופן סביר שבו אני גם אהנה מהם, אני לא גיימר, אבל אני מוצא את עצמי מפה לשם מתמכר לאיזשהו משחק מזדמן ולא מפסיק לשחק בו עד שממש נמאס לי ממנו. (האחרון היה GTA סאן אנדרייס) הדבר הכי קריטי מבחינתי הוא שהמחשב יזוז בצורה מהירה חלקה וזמן התגובה שלו יהיה נמוך ככל האפשר. אני לא חושב שיש דבר בעולם שמעצבן אותי יותר ממחשב איטי או כזה שנתקע. התקציב שלי נע בסביבות ה-2000 ש"ח ולא כולל ציוד היקפי או מערכת הפעלה. חומרה נטו. אשמח אם תעזרו לי לבנות את המפרט האולטימטיבי לתקציב זה.…

• 4 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.