עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rotman,

שלום , אני רוצה לשדרג את הזכרון במחשב Thinkpad T61 , אם אני לא טועה מדובר ב pc2-5300 . רציתי לשאול כמה צריך לעלות סטיק של 2 ג'יגה? (אני רוצה 2 כאלה) ואם אפשר המלצה על איפה לקנות.. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 2-3% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי, עריכת תמונות ועריכת ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? מתכנן לשבת עם…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אוקיי אז אחרי כמה אשכולות שפתחתי כאן הנה המפרט שעשיתי בחנות (לא קשה להבין באיזה חנות מדובר ) ?ATX MIDI 400W usb,p.stab 180? (מארז) Teac/SONY 1.44? (Floopy) 50 DVD LG X16 (box) 180 Athlon XP (T-Bred) 2600 (מעבד..) 580 ?NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2? (זה הלוח אם.. של אביט) 630 ATI RADEON 9200 TV,DVI 128MB? (כרטיס מסך) 420 IIYAMA 19'' V.M. Pro 455 FLAT? (מסך) 1850 MAXTOR ?80GB 7200/133 8MB (הארד דיסק) 460 DDR 400 ?256MB A-DATA? (*2) (זכרון) 220*2 ?Altec Lansing ATP3 sub + 2sp (רמקולים) 520 ?ASUS 52 x 32 x 52 (צורב) 240 ?MS Internet + MS Mouse Optical? (מקלדת + עכבר) 120 כל זה עולה 5900 ש"ח עכשיו היתה התלבטות אם לקחת את המסך 17 של סאמסונג אני…

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  4. מחשב למשחקים בעיקר, אבל גם לסתם דברים, אינטרנט וזה... עם מסך (בלי רמקולים) חשבתי על משהו כזה: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 512.01 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 558.66 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 509.6 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 10 Highest Performance Cooler for AMD Athlon XP [ ¤ 101.98 ] 1 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 445.17 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800SE 128MB 128bit DH DVI OEM Video Card [ ¤ 1150.58 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB…

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by KoM,

יש חיה כזאת ? כמו כן הייתי רוצה המלצה על מחשב נייד טוב ועמיד ב-5000 שקלים.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  6. שלום, צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב. תקציב 2500 שח במזומן שימושים: שרטוט וגרפיקה. תוכנות: ARCHICAD, AUTOCAD, PHOTOSHOP תוכנות בשימוש מועט יותר : 3DMAX, SKETCHUP. מעבד: ככול הנראה INTEL מאחר ולפי הפורום הוא מתאים יותר ל PHOTOSHOP כ.מסך: התוכנה העקרית שבשימוש היא ARCHICAD ולפי היצרן נדרש כרטיס התומך ב OPEN GL (לפי המלצות בדיונים מקבילים ובמדריך להרכבת מפרט עבור תוכנת 3DMAX (בשימוש מועט ביותר) נדרש כרטיס QUDRO של NVIDIA או FIRE PRO של ATI) בכול מקרה דרישה מינימלית של 256K זכרון על הכרטיס זכרון RAM : המלצת היצרן לתכנת ARCHICAD היא ל 2M , מעל 4M לא ישפיע על איכות העבודה. כך שהדרישה היא לזכרון 4M לא נדרש צורב, מסך מקלדת/עכבר האם כדאי לרכוש 2 דיסקים קשיחים אחד לתוכנות ואחד לDATA? …

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  7. ואם לא- יש אופציה אחרת להוסיף מקום איחסון?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  8. שלום לכולם, קודם כל, הנה הנושא הקודם שפתחתי (בקשת המלצה): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=553805.msg4721119#msg4721119 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים כמו היטמן, NBA, ASSASSIN'S CREED, עבודה משרדית, תכני HD, עריכת וידאו ואודיו חובבנית ובתדירות נמוכה)מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה - לא. ה…

9. ללא צורב, רמקולים, כוננים אחרים למיניהם, עכבר ומקלדת. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  10. לא דרוש O.C , לא SLI , רצוי RAID , לא משנה לי מאיפה הרכיבים רק שיהיה מאזור המרכז ויהיה מענה אנושי הגון. תאריך קנייה - השבוע. כרטיס מסך - רצוי ATI כי כבר נמאס לי מהדרייברים של NV , אבל אני גמיש. ספק כוח - OVERKILL ותודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by adu,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד לאחותי, בערך עד 4500. השימוש העיקרי יהיה סתם אינטרנט, מסנג'ר ודומיהם, אבל אני רוצה שהוא יוכל להריץ גם משחקים כמו NFS בצורה סבירה, לא יותר מזה. מצאתי את זה, מחשב נייד של Acer http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8179 ואת המחשב הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7590&perur=2&t=1&c=339 יש למישהו דעה? מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  12. אני מקים אתר אינטרנט ואני זקוק למחשב נייד שיהיה איתי כדי לעדכן את האתר וכדי להעלות תמונות של המוצרים. בגדול, מה שאני צריך מהמחשב זה: 1) חבילת OFFICE 2) פוטושופ לעבודה די בסיסית שלו (את העבודה המקצועית אני עושה על הנייח) 3) חיבור טוב לאינטרנט 4) מסך בגודל ואיכות טובים שאני לא אתאמץ מדי לראות את האתר. 5) אמין וזריז (לא כבד ואיטי) 6) אני לא יודע מה סדר הגודל של תקלות בניידים, אז גם שירות טוב. אני אשמח לכל עזרה בנושא כי אין לי מושג בניידים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by orihezi9,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. dota2 hon -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

14. Started by Hitman_47,

מחר בבוקר אני הולך ליקנות את המיפרט הזה מה אומרים אליו..? Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra 512Mb 400MHz AData /VT X2 Leadtek WinFast PX7800 GT 160GB (8MB) SATA DiamondMax 10 Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA HEC 475W (True Watts NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 Toshiba 16x48

• 13 תגובות
    • 912 צפיות
  15. Started by urdead,

חבר רוצה לקנות 2 מחשבים ואני צריך עזרה לבנות לו מפרטים תעזרו לי בבקשה! המחשב של ה 5000 ומטה למשחקים כבדים ושיהיה קריר המחשב של ה 2000 הוא כולל מסך וזה מחשב לאינטרנט וסרטים

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. 1. מה התקציב? 6K פחות או יותר (לא חייב להשתמש בהכל) פלוס 2K למסך הכל כנראה במזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, קצת סרטים והורדות, מטלב, אינטרנט ואופיס 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך כמו שאמרתי בערך ב2K שהם לא חלק מה6K של המחשב עצמו 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא במיוחד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא יותר מידי, פשוט שלא ירעיש מעבר לגבול הסביר 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כ…

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי. - 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת וידאו, adobe premiere. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - מקלדת, עכבר, מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - ווינדווס 8 והרכבת מחשב. 8. האם ישנה הע…

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  18. Started by kalda01,

האם יש שיקולים מיוחדים כאשר בוחרים לוח אם שיתאים למערכת המיועדת להרצת לינוקס? האם יש בעיות תאימות או חוסר בדרייברים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום וחג שמח לכולם! סתם לידע כללי: בעבר הייתי Psycho17 שיניתי שם משתמש בגלל שהייתי בצבא הרבה זמן והינה חזרתי טוב ועכשיו לעיניין. אחותי היא ארכיטקטית והיא רוצה לקנות מחשב חדש. בגלל שהייתי מרוצה מהמפרט שהמלצתם לי לקנות בזמנו אני מבקש את עזרתכם שוב. התקציב שלה הוא 3000 עד 4000 ש"ח ללא מסך, אבל לא חייב שינשק את ה4000. בנוסף היא רוצה צורב וכונן DVD. * המחשב צריך להיות מחשב חזק יחסית היא משתמש בתוכנות לעיצוב וסרטוט אוטו-קאט למי שמכיר וקצת פוטו שופ. בנוסף רציתי לדעת האם כדי לה את המעבדים החדשים עם 2 הליבות או שיספיק לה מעבד בעל ליבה אחת. אשמח לקבל מפרטים גם עם מעבדי AMD וגם עם מעבדי INTEL אתם בטח תדעו איזה סוג מעבדים יותר מתאים לה. בתודה מראש אלדד כהן. ;D

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. המחשב מיועד למשחקים,תכנות, OC בינוני למעבד מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1071 לוח אם: Gigabyt GA-P67A-UD3 Socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪689 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W - אחריות 5 שנים על הספק כמות: 1 - מחיר: ₪538 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪102 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪200 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 5850 1GB GDDR5 Vapor-X HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ₪1067 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BL…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. מומחי הפורום וחובבי המפרטים שלום להלן הצרכים שעל בסיסם אבקש לגבש מפרט: -המחשב ישמש למשחקים חדשים. -המחשב ישמש לצפייה/עריכה של סרטים. -תעשה עבודה בפוטושופ. -יעשו צריבות בתדירות גבוהה (למטרות גיבוי). -המחשב יריץ חבילת אופיס. -אין צורך בהרד דיסק מעל 160 ג'יג'ה. -אבקש לכלול במפרט מסך 19" (גם אם מקורו בחנות אחרת וזולה יותר - עדיף!) - למיטב הבנתי ה BenQ הוא האטרקטיבי ביותר ? -ע"פ התקציב כמובן המערכת תתבסס על AMD. -לא יעשה OC בשלב הנראה לעין. -דרוש סלוט PCI + מקום ל Audigy 2 platinum שברשותי. -אין צורך במארז נעים לעין ! תודה מראש, אשמח לעזרתכם...

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by roiy,

1. מה התקציב? עד 4K 2. מטרות המחשב? סטודנט להנדסה ז"א תוכנות כבדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 22 רחב ואל פסק 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? יש לי מארז טוב אני מתכוון להשתמש בו 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד מרובע ליבה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? בכלל לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - לא מתכוון לשחק אבל נשאיר אופציה למשחקים לא כבדים חשבתי על כרטיס 4670 או 9500 האם יש צורך ב 4G זיכרון? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  23. * מטרות המחשב? המחשב ישמש לעבודה משרדית וצרכי אינטרנט למיניהם _אבל_ גם לעריכת סאונד ומוזיקה! * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? שלא יהיה כבד בקטע דפוק * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק כמה שיותר בהתאם למחיר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שיהיה הרבה יו.אס.בי * בלוטות? בכיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? תכלס, שיהיה גדול. יהיו בו הרבה קבצי וידיאו וסאונד. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם יש למה לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לחברות מוכרות אבל לא ממותגות, כלומר HP נחשב מבחינתי ממותג.. אסוס לא. שונא HP.. הם גייז. הערות נוספות: המחשב צריך לתת יכולת עיבוד גבוהה.. אני עובד עם קיובייס, לוג'יק, סרט…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by hadash,

שמעתי על ה-inspirion 6400 שעולה 4000 מה דעתכם שווה? או שיש למישהו מחשב אחר שהוא יכול להמליץ לי הדרישות שלי מהמחשב זה מסך 15.4 אינ'ץ, צורב, זכרון 1024 לפחות וסוללה כמה שיותר חזקה תודה חבר"ה

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  25. אני בונה מחשב לאחי הקטן, משו חמוד לפייסבוק ומשחקים בדפדפן. אולי גם סרטי FHD לפעמים... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray כמות: 1 - מחיר: ₪390 לוח אם: Gigabyte GA-78LMT-S2P כמות: 1 - מחיר: ₪266 מארז: Fractal Design Core 1000 Case כמות: 1 - מחיר: ₪225 ספק כוח: FSP 400W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3 PCI-E, 78-80% Efficiency Retail כמות: 1 - מחיר: ₪179 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪74 קשיח למחשב שולחני: Hitachi Deskstar 7K1000, 500G, 3.5", SATA 2 כמות: 1 - מחיר: ₪263 סה"כ: ₪1471 מתחרים בכל הצעה…

• 2 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.