עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by smulikon,

היי אני משתמש במחשב בעיקר לצורך גלישה באתרים, וטיפה פוטושופ. לא משהו רציני. בשביל סרטים יש לי מחשב בסלון, ובשביל משחקים יש לי XBOX 360. אני מתלבט בין 2 המחשבים המוצעים כאן: https://www.ynetshops.co.il/Product/8935/%D7%A7%D7%A8%D7%A2%D7%A0%D7%95_%D7%90%D7%AA_%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%A7_-_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%97_%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%94_%D7%9B%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%94_Intel_Dual_Core_1_86GHz_%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8_%D7%94%D7%96%D7%95%D7%9C_%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%A5?utm_source=YNET&utm_medium=KNIYOT&utm_campaign=Galaxy_POWER_A25D_799 https://www.ynetshops.co.il/Product/7154/%D7%A7%D7%A8%D7%A2%D7%A0%D7%95_%D7%90%D7%AA_%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%…

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  2. קודם כל זה השאלון שמילאתי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מבין בזה כל כך אבל אם אפשר לחסוך אז כמובן שעדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני לא חושב שיש סיבה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גלישה עם הרבה טאבים, סרטי hd ישירות למחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אהלן! מבקש את עצתכם בקנית מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים, אבל גם לתקלוט (שזה אומר לפחות 16GB זכרון ומעבד עם ביצועים טובים - לא גיימר אבל גם לא מעבד מוחלש). התקציב שלי הוא עד 4000, ויש לי העדפה למחשב שיכול לשמש גם טאבלט, אבל זה לא קריטי - מה שהכי חשוב זה איזון בין ביצועים למחיר ומשקל (לא רוצה מחשב שמעל קילו וחצי). תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by dani770,

שלום וברכה, ביתי בת 16 לומדת גרפיקה (כל סוגי התוכנות המוכרות), ואני רוצה לרכוש לה מחשב נייח חזק ומהיר. אני לא מתמצא גדול, לכן אודה מאוד למי שיוכל לשלוח לי קישור למחשב כזה מזאפ או מחנות אחרת (במחיר בין 2500 עד 6000 בערך).. מה שכן, חשוב לי כונן קשיח לפחות של 1 טרה או 2 טרה. תודה רבה למסייעים !

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  5. מה קורה אנשים ? אני אודה מאוד למי שיעזור לי ליצור מפרט טכני בטווח הסכומים הנ"ל עם אפשרות שדרוג בעתיד. חשוב לציין שאני מעונין בכרטיס קול טוב + רמקולים טובים (4.1\5.1) עכבר אופטי\cordless וגם מקלדת cordless תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by DaNTaF,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גיימינג כבד),עריכה גרפית (פוטושופ ואפטר אפקטס), צפייה בסרטים blu ray א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V , DOTA 2 , COD , BF4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by SixKiller,

שלום רב.. בשבוע האחרון המחשב עשה לי הרבה בעיות.. כיבויים וריסטים וכדומה. אתמול רשמית המעבד שלי נשרף.. ועכשיו אני רוצה לקנות מעבד וזה מצריך גם לוח חדש.. החלקים שישארו במחשב ספק של OCZ 650.. כרטיס מסך 1950XT 256 AGP 2GB 2048 DDR שני כוננים של סאטה 250 ג'יגה כרטיס מסך חיצוני של קריאייטיב.. כל שאר החלקים די זניחים.. בכל מקרה אני מחפש לוח שיתמוך באייג'יפי בדידיאר... ובמעבד שתמליצו עליו... התקציב גמיש.. 1500 בערך... תודה רבה מראש..

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, מבקש עזרה עם מפרט... יש לי באיזור ה 2500 לשילוש + כ.מסך + דיסק קשיח בעיקר לשיטוט ברשת, מוזיקה, סרטים ומשחקים... תודה...

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  9. המטרות של המחשב הן :גלישה ,הורדות צפייה וצריבה(סרטים וכדומה) יישומיי אופיס ,עריכת תמונות בייתיות ומשחקים סטנדרטים( כגון כדורגל) לדעתי מדובר על משהו כמו מחשב משרדי +, חשוב אם אפשרי שאוכל לשדרג אותו בעתיד במידת האפשר והאמת אני קצת חושש מ AMD שאני רואה שאתם ממליצים עליו ברוב הפעמים (למה?) כך שעדיף אינטל (כפול ליבה?) ,השאלה גם אם צריך כרטיס מסך בנפרד (והאם אפשר בתקציב),וכן לגבי מקלדת עכבר ורמקולים האם זה כלול במפרטים רק לא נרשם? מקווה שפרטתי מספיק תודה

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  10. שלום לכולם, דודתי מעוניינת לרכוש מחשב נייד חדש ביתי עיקר השימוש יהיה גרפיקה (כתחביב). 1. תקציב עד 4000 ש"ח אך עדיף פחות מ3500 ש"ח לא ניתן לחרוג מ-4300 ש"ח ומומלץ לחסוך. 2. שימוש המחשב יהיה בעיקר לגרפיקה (תחביב ולא עבודה), גלישה ואופיס. א. התוכנות אשר היא עובדת איתן כעת הן: פוטושופ, אילוסטרייטר, אינדיזיין, ברידג', פיינטר (שימוש רב בתוכנות אדובי ושימוש של מספר תוכנות במקביל בכולן). 3. ציוד הקפי יהיה עכבר בלבד - אשמח להמלצה. 6. לא מתוכנן אוברקלוקינג (זה מחשב נייד). 7. מעוניינת לרכוש איתו מע"ה win 7. 8. גודל מסך 15.6 אינצ' עם עדיפות ל17 אינצ'. היא פנתה לחנות (את שמה לא אציין כי אינני יודע) והם הציעו לה את המפרט הבא: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6693…

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  11. שלום לכולם, דודתי מעוניינת לרכוש מחשב נייד חדש ביתי עיקר השימוש יהיה גרפיקה (כתחביב). 1. תקציב עד 4000 ש"ח אך עדיף פחות מ3500 ש"ח לא ניתן לחרוג מ-4300 ש"ח ומומלץ לחסוך. 2. שימוש המחשב יהיה בעיקר לגרפיקה (תחביב ולא עבודה), גלישה ואופיס. א. התוכנות אשר היא עובדת איתן כעת הן: פוטושופ, אילוסטרייטר, אינדיזיין, ברידג', פיינטר (שימוש רב בתוכנות אדובי ושימוש של מספר תוכנות במקביל בכולן). 3. גודל מסך 15.6 אינצ' עם עדיפות ל17 אינצ'. 4. עדיפות למחשב קל אך אין חשיבות למשקל כי הוא נייד ביתי. 5. עדיפות לזמן סוללה טוב אך לא במחיר גבוהה יותר ולא במקום חומרה אחרת. 6. נדרשות יציאות סטנדרטיות + hdmi. 7. לא חובה בלוטות. 8. כונן קשיח לפחות 500 גיגה עדיפות ל7200 rpm. 9. צורב dvd. 10…

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  12. הרכיבים שכבר יש לי: כ.מסך 7600GS, זכרון 1750 מ"ב DDR 400, צורב דיוידי, מסך, רמקולים, עכבר, מקלדת. לפיכך מה שאני צריך (עד 2500 ש"ח) זה את כל השאר: מעבד, הארד דיסק (אוכל להסתפק ב-80 ג"ב), לוח אם, מארז+ספק. (לא צריך פלופי). אני מחפש בעיקר עמידות לאורך זמן ואפשרויות שדרוג עתידיות. חברים בבקשה אל תפתו אותי לחרוג מהתקציב - זה באמת המקסימום שלי (התחלתי מ-1700). אני מקווה שהזכרונות הישנים שלי לא יהוו בעיה, פשוט חבל לי לזרוק אותם...... תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  13. אני סטודנט, עם תקציב מוגבל יחסית כרגע יש לי מחשב ישן מאוד שאני רוצה לשדרג למחשב טוב, שיוכל להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה ויהיה עמיד לאורך זמן חשבתי "להשאיל" מהמחשב שיש לי כרגע הרד דיסק 40GB, צורב וCD מסך, ואולי גם זיכרון (יש לי 192MB SDRAM -יש איזושהיא תועלת באפשרות לשלב בינו לבין זיכרון DDRAM חדש?) המפרט שאליו הגעתי לאחר התלבטויות וחיפושים רבים הוא כדלקמן: לוח P4S800D-x ASUS מעבד Intel Celeron D 2.66Ghz 533FSB 256k Box זכרון OEM DDR 512 MB 400MHZ nVidia Geforce5 FX5700LE 256mb DDR 128bit DVi AGPx8 TvOut כולל המארז, המחיר הוא כ-2000 ש"ח, האם בתקציב זה יש לכם המלצות לשינויים במפרט? אשמח לשמוע את דעתכם, טל

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by r.b.y,

שלום אני מבקש עזרה אני רוצה לקנות מחשב שעיקר יעודו זה להורדות באימיול ובקאזה ויעוד שני זה למשחקים עם גרפיקה חזקה שלא יתקע לא יתחמם ואם צריך אז נוסיך מאוררים ולא יהיה איטי אני מחפש מפרטים ב-5000 ובנוסף כמה עולה מסך 19 רגיל? וכמה עולה מסך 19 דק? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  15. אשמח לכמה סוגי מפרטים..... מחשב שקט זה חשוב אבל ביצועים זה עדיף.... תודה

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? תקציב 4.5 , ניתן לחרוג עד 5 אלף. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משתמש בעיקר לעריכת וידאו ותמונות. שימוש בתוכנות פוטושופ, פרימייר , וגאס ואפטר אפקטס. צריך להיות מספיק חזק לעריכת HD. לא משמש למשחקים. מיועד לשימוש כבד, עבדה של 16-18 שעות ביממה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך רחב 19-22" וסורק מקצועי(לא משולב מדפסת). 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אפרש לוותר על כונן דיסקטים, עם כל הצער שבדבר.. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במח…

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by hbensh,

האם אפשר לקבל עזרה במיפרט למחשב ללא מסך . עיקר השימוש יהיה לעריכות וידאו בעדיפות ראשונה. משחקים בעדיפות שניה וכן לשימוש אינטרנטי שיגרתי ורגיל. מעדיף מעבד אינטל אך אם יש המלצה אחרת נא לנמק. מחיר רצוי ללא מסך בסביבות 4000 עד 5000 שח. תודה !

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי תקציב של כ- 2000-2500 ש"ח לקניית מחשב. המחשב הוא לצורך ביתי (בעיקר אינטרנט/אופיס) ובשאיפה להריץ באיכות טובה את המשחק פוטבול מנג'ר. כמובן שרצוי שהמחשב יחזיק כמה שנים טובות (הנוכחי מחזיק 5 שנים והגיע זמן להחליף). מה המפרט המומלץ לתקציב שלי למארז מחשב (ללא מסך מערכת הפעלה, מקלדת עכבר וכו'). כמו כן אם אשמח אם מישהו ימליץ על חנות באזור מודיעין (ברדיוס של 20 ק"מ). תודה...

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by Motix,

שלום לכולם. יש לי עסק שאני משמיע בו מוזיקה דרך המחשב. חיברתי בייומיים האחרונים כבלי hdmi ל5 טלוויזיות בעסק ומקרן אחד (עם מפצל ומגברים). המטרות שהמחשב יעשה הן: 1. ישמיע מוזיקה 2. יציג ווידאו קליפים שאני עורך (במחשב אחר) (קליפים שדורשים קצת כוח גרפי) בסגנון הבא: 3. תהיה עליו תוכנת שילוט דיגיטלי שתוך כדי הקליפים תפרסם מבצעים למטה או בכל המסך (מין מצגות כאלה). 4. אני צריך אפשרות להעביר את הממיר של יאס לתוך המחשב כדי להציג את השידורים דרך המחשב והתוכנה של הפרסום דיגיטלי. הבנתי שקוראים לזה כרטיס טלוויזיה. 5. אני צריך כרטיס קול טוב שיוציא את הסאונד בצורה איכותית כי מערכת הרמקולים לא כ"כ טובה כרגע. לפי מה שהבנתי, אני…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי חבר'ה! בקשה אישית מהלב - המחשב מיועד לאח הקטן שלי, (בן 18) והוא נכה, ככה שהמחשב זה בערך החיים שלו! זה כל מה שהוא עושה מהבוקר עד הערב. אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב את המחשב המושלם בשבילו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל- אפשר לחרוג טיפה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות אבל אם ההבדל יהיה משמעותי אז מקובל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי אבל בעיקר משחקים ופוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוח…

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  21. Started by Skyline GT-R34,

אז כך שלום לכולם, ברצוני לשדרג המחשב שיש לי וחשוב לי להסביר לכם מה בדיוק אני מחפש כדי לקבל מפרטים נכונים ולא סתם... אז כך אחרי קצת ניסיון עם מעבדי הINTEL CORE 2 DUO הישנים ועם ניסיון עם מעבדי הAMD, הרצון שלי להמשיך עם מעבד AMD מאד גבוהה אני לא נעול על AMD אבל לעומת אחרים חשוב לי שתבינו שאני רואה בAMD כחברה שיכולה לדגדג ולהתחרות בINTEL קראתי על המעבדים החדשים של INTEL ועל הפלטפורמה החדשה של AMD ולכן אני מובלבל. לכן רציתי שתתנו לי מפרטים בלי בושה גם עם מעבדי AMD. בנוסף דבר מאד שחשוב הוא הכרטיס מסך איני מתלהב מה8800 של NVIDIA עקב חוסר הHD Ready שחסר לכרטיס ולך כאן יש יותר נטייה לכרטיסי המסך החדשים של ATI ה3800 לכן חשוב לי מאד הHD עם אתם מכירים כרטיס של NVIDIA שתומך בHD נשמח …

• 13 תגובות
    • 923 צפיות
  22. כמו בכותרת. חבר טוב שלי שאין לו ידע טוב כ"כ במחשבים ניידים מבקש עזרה. הקטע זה שגם לי אין כ"כ. התקציב הוא עד 4000, עדיף בקצת פחות למה הוא צריך לחסוך כמה שיותר. השימושים הם בעיקר ללימודים, אך שיהיה אפשרות גם למשחקים ברמה סבירה- (שיוכל לשחק במשחקים קלים לפעמים) חשוב שיהיה זמן סוללה טוב. מישהו יכול לעזור? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. התקציב הוא עד 2200, מיועד לחבר שלא יושב על המחשב הרבה, משחק משחקים מינימליים לא כבדים. חשבתי על רעיון של מחשב מינימלי, שאני יוכל לעשות לו OC כדי לקבל ביצועים יותר טובים, בפחות כסף. אשמח לקבל עזרה מכם במציאת מפרט מתאים. עדיף מחנויות באיזור חיפה. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  24. Started by yonich,

שלום לכולם, שמי יוני ואני מבקש להיעזר בכם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד של חברת טושיבה - דגם: A665-145 רציתי לשאול מה דעתכם על המחשב הזה? בנוסף רציתי לשאול מדוע אני לא מצליח למצוא את הדגם הזה בשום אתר רשמי של טושיבה?(לא האתר הראשי ולא טושיבה אירופה) שאלה אחרונה.. קראתי שיש "ריקול" של טושיבה לכל מיני דגמים בגלל בעיה כלשהי (גשר סנדי) ורציתי לשאול אתכם אם הנייד הזה נכלל ברשימה הזו? תודה מראש, יוני.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  25. שלום לכולם,התקציב שלי הוא 2000 ש"ח ואני רוצה לרכוש מחשב שמתאים למשחקים כבדים בעלות כזו. אודה לכם אם אקבל מפרט מתאים ללא מסך.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.