עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב: 3500. לנצל את כולו ואפשרות חריגה של 300 שקל (מבקש לחרוג רק אם זה יתן שיפור משמעותי). 2. שימושים: אינטרנט, מוזיקה, משחקים וטלוויזיה. יש במחשב הקודם כרטיס טלוויזיה (ללא חיבור RGB אבל סביר) 3. יש צורך במסך אבל הוא לא במסגרת התקציב. הייתי רוצה המלצה למסך טוב (22 או 23 אינץ') עד 1200 ש"ח 4. לא 6. לא רועש... משהו כמו 7 7. לא מתוכנן אוברקלוק 8. יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. אין צורך במערכת הפעלה 9. פנדה בקיסריה. או חנות אחרת בחיפה או חדרה (עדיף כמה שיותר זול ואמין) 10. לא 11. לא מתוכנן שידרוג משמעותי 12. לא הכי חשוב לשמור על אופק שידרוג

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by Stingray,

שלום אנשים מצד אחד אני לא רוצה לבזבז כסף על מחשב מצד שני להשקיע במחשב זה הכרחי אחרי שבחנתי את האתר מה שאני עומד לרכוש: INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 – TRAY מעבד כ950 NOCTUA NHU12P מאוור כ 250 GIGABYTE GAP55UD5 לוח אם כ850 Gigabyte GAMA785GMTUD2H או להתפשר כ440 Kingston KVR1333D3N9/2G שני זכרונות כ250 Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ הרד דיסק כ350 LG DVD+-RW GH-22NS X22 SUPER MULTI DRIVE Black SATA צורב כ120 Innovision Geforce Fermi GTX460 OC 768MB GDDR5 PCIE כרטיס מסך כ850 ATI HD5850 1GB GDDR5 או כרטיס מסך מפנק כ1400 Antec Sonata III 500W מארז +ספק כ640 Samsung BX2450 LED 24" מסך כ1300 אז 6110 או 5150 וגם שמעתי שמועה שמסך של 24" …

3. המפרט מיועד לאחיין שלי בן ה13 חולה משחקים ומחונן(אמיתי, מאובחן).יש לו בר מצווה והדוד נתן צ'ק פתוח למרות שניסיתי ללחוץ ולבקש מסגרת תקציב, אמרו שמה שהוא יבקש זה מה שייתנו. זה הסגנון שהוא ביקש ממני: http://www.chillblast.com/Chillblast-Fusion-Batwing-Special-Limited-Edition-PC.html ברור שאני לא הולך לשם, גם בגלל שזה מחו"ל ואני רוצה לקנות לו בארץ. זאת בקשתי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנס…

• 42 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש, וכשהוא מסתכל על המפרטים הוא לא מבין מספר דברים: שימושים: בעיקר גלישה באינטרנט, Skype ו-Office. בעתיד אולי גם Photoshop. ראשית הנה המפרטים שהוא מסתכל עליהם: מפרט 1: מארז צבע שחור/כסוף ספק 500W לוח אם: JETWAY CHIPCET INTEL G31 EXPRESS +ICH7 מעבד: INTEL DUAL CORE 2.5 E5200 775 800MH זיכרון: DDR2 1GB 800MHZ KINGSTON דיסק קשיח:W.D 250GB 7200RPM SATA II 8MB כרטיס מסך: (O\B) מקלדת PS/2 רמקולים מולטימדיה +מגבר פנימי כונן אופטי: צורב DVD NEC/LG SATA +R-RW/RAM X22 כרטיס רשת: 10/100MB O/B מפרט 2: מארז: ATX איכותי ל-775 24PIN 2 מאווררים (80 מ"מ) לוח אם: לוח אם INTEL PearlCreek uATX/DDR2667/FSB מעבד: מעבד INTEL Conroe E7400 3MB 2.66G 1066b…

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי - 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Battlefield 3, Rage, Crysis 2, The Witcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 23" (1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. מי שיכול לעזור בבקשה מתברך.. התקציב למחשב 10K פלוס מינוס עיקר מטרות המחשב זה למשחקים כבדים הרבה סרטים ולמשחקי אונליין ככה שיתפקד לי חלק ולדעת איזה מסך יתן את הגרפיקה המקסימלית מהכרטיס 4870X2 (רצוי את הכרטיס הזה במפרט) ומתכונן OC תודה רבה לכל העוזר לי

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום! ברצוני לקנות מחשב ביתי (כולל מסך והכל...), שיהיה מיועד לרוב למשחקים, גלישה באינטרנט, וידאו ומוזיקה. התקציב הוא בין 3500-4500 שקלים (אפשר לחרוג ממנו במאתיים-שלוש מאות שקלים לכאן או לשם....). חשוב לי להדגיש כי המחשב אמור להיות מחשב שיחזיק מעמד בסביבות השלוש-ארבע שנים... וחשוב לי שהמסך יהיה LCD. במידה ומישהו יוכל להמליץ לי על מפרט שיתאים לצרכיי, במגבלת התקציב שלי, אשמח מאד. תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  8. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד * Bluetooth? מעדיף שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ומעלה * כונן אופטי? לא הכרחי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? משום מה ננעלתי על ASUS שלום. השארתי למעלה רק את מה שרלוונטי. מחפש נייד פשוט, שישרת אותי לאינטרנט ואופיס לכמה שנים. משום מה ננעלתי על ASUS ואני הולך לאיבוד בין הדגמים. ראיתי את ה S400CA מוחדש עם שנה אחריות באתר קופונים ב 2099. יש את דגמי ה 451 למיניהם. ממש הולך לאיבוד. תודה! אסף

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by TheDiesel,

שלום רציתי לקבל ייעוץ לקבל מפרט מחשב אני מעוניין לבנות מפרט שמבוסס על לוח אם Z490 VISION G gigabyte שגם מומלץ ע''י אתר HW ZONE תודה

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  10. Started by 4motion,

שלום! קודם כל אני רוצה לציין שיש לכם פה אחלה של פורום - כל הכבוד. אז ככה: אני מעוניין בהרכבת מחשב עבור חברה שלי, ובגלל שכלכלית העסק לא גמיש הפעם, אני רוצה ליצור את המחשב האופטימלי בהתאם לתקציב (עוד מעט נגיע אליו). בתור מישהו שעובד בתחום הרשתות והתקשורת, הייתי רוצה עדיין לקבל חוות דעת נוספת. הצרכים העיקריים של המחשב הם עבודה עם יישומי אופיס ותוכנות פיננסיות למיניהן (לא כבדות במיוחד), גלישה, ויכולת גיימינג טובה לפחות. צורב DVD אפילו שעולה גרושים - יש כבר, כך שבגדול אני צריך מארז וחומרה. זכרון רצוי מאוד שיהיה 4G. התקציב הוא עד 3 אלף ש"ח, כאשר בתקציב הזה צריך להכנס גם מסך 19". גמישות יכולה להיות עד 150-200 ש"ח בהנחה ומדובר במשהו שבאמת יצדיק את זה כי כאמור התקציב הוא גבולי כבר…

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by gs500,

אני רוצה להרכיב מחשב . התקציב 3000+- . חשוב לי שיהיה מבוסס על מעבד אינטל . - מוכן להשקיע בספק כוח טוב , מארז טוב . - השימושים אינטרנט ,אופיס, סרטים וכו' ... - ללא מסך . -עדיפות לחנות באזור המרכז

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  12. כולל מדפסת + סורק + DVD + מסך שפופרת 19" לשימוש ביתי אינטרנט + משחקים. יש סיכוי?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אחד החברים שלי סוף סוף החליט לקנות מחשב חדש ב4.5K הוא רוצה שהכרטיס מסך יהיה של NVIDIA כי היה לו ניסיון רע עם ATI ,שלושה כרטיסים שרופים. יש לו מסך 22"... תודה מראש לכל העוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום חברים. אני רוצה לקנות מחשב HTPC לסלון, שיהיה מסוגל לנגן את כל קבצי הוידאו הקיימים, בכל הפורמטים ובאיכות מקסימלית. שגם אם יהיה סרט ששוקל 40GB אפשר יהיה לראות אותו ללא בעיה. המחשב יתחבר לטלויזיה 40 אינץ' דרך HDMI. רצוי שאפשר יהיה גם לשחק מדי פעם במחשב, אולי לא משחקים כבדים מדי, אבל שתהיה אופציה כזאת. חשוב מאוד שהמארז יהיה יפה ואסטטי, שלא יעמוד משהו מכוער באמצע הסלון. בנוסף, חשוב שיהיה שקט. כמובן שיתחבר לאינטרנט. לא יודע לגבי שלט, תעזרו לי להחליט, וגם לא יודע לגבי מסך LCD על המארז. מקווה שלא שכחתי שום דבר. תקציב סביב 4000 ש"ח. אפשר טיפה לחרוג, אפשר גם קצת פחות. ללא מסך. ללא ציוד הקפי. ללא מערכת הפעלה. לסיכום: שימושים: סרטים בכל האיכויות ומשחקים בינוניים (PES 2011) בהגד…

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  15. ^^ לחבר שלי ! רוצה ותו לgaming עם 6600Q intel ו Nvidia 8800 gt oc ספק טוב שיחזיך ו 2 g. ram *לא יעשה oc

• 11 תגובות
    • 869 צפיות
  16. שלום לכולם. אני צריך לקנות מחשב לאחות של אישתי, ואני מבקש את עזרתכם. 1. מה התקציב? 5000-6000ש"ח. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך שום דבר מעבר למה שכן צריך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן. מעבד - Intel Core 2 Duo / Quatro (נראה לי Duo). כרטיס מסך - GeForce, לא ATI! 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד …

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני מחפש לחדש את המחשב שלי, פנטיום 3 866. המחשב משמש אותי לאינטרנט, סרטים ועבודות משרדיות. אני מעוניין במחשב די מהיר עם אופציה למשחקים חדשים. אבל המשחקים זה בעדיפות שניה. בינתיים זה מה שהרכבתי בפיסי לוג'יק: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX - 890 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W - 340 GeIL 512MB (2x256MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory - 350 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card - 681 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 Motherboard - 800 הרכבה 160ש"ח. סה"כ: 3221.61 כמובן אשמח אם מישהו יתקן אותי או יאשר את הבחירה שלי. אין לי מושג במחשבים.

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  18. תודה vic07 ו Xtazy עדכנתי את תוכן ההודעה לפי המפרט. להלן רשמית הצרכים לבניית המחשב: 1. תקציב- בין 5000-6000 ש"ח 2. מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב- לא ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? כן 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן להכל. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא ממש 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שלא ירעיש כמו טרקטור 10. האם מתוכנן…

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  19. קודם כול כבר הספקתי לבחור מסך שלפי דעתי יספיק בשביל סרטים ומשחקים : LG LCD 20 L204WT שזה הוא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15213 אני חושב ש5 MS יספיקו למשחקים לא ? ובקשר למחשב אני מחפש מחשב בעיקר לסרטים ולמשחקים עכשיו המפרט שכבר בחרתי הוא : מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם אינטל:ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire זיכרון : DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסק קשיח : Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך : GeForce 7600GT 256MB וצורב : DVD Recorders Samsung SH-S182M DVD±R x18, DL x8, LightScribe Black כול "המסביב (מקלדת עכבר) אני לוקח מהמחשב הקודם " המסך עולה…

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  20. שלום לכולם, אשמח אם אנשים יוכלו לעזור לי לבנות מפרט למחשב , שימוש ביתי.. אינטרנט, סרטים.. ומשחקים לא חזקים במיוחד כגון COUNTER STRIKE, GTA SA וכו'. יש לי כוון: מעבד: Intel Core i3 לוח אמ: GIGABYTE ספק כח 400w הארדיסק: 320GB או 500GB כרטיס מסך: NVIDIA/ATI 512MB זיכרון: 2048MB DDR3 צורב DVD - לא חייב מארז פשוט ללא ציוד הקפי להלן פירוט לפי הפורמט המקובל: [shadow=red,left]1. מה התקציב המקסימלי? 2000₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200₪ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : כמו שאמרתי, בעיקר משרדי, אינטרנט וסרטים, ומדי פעם למשחקים לא הכי חזקים, כגון: CS, GTA SA וכו' 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, מבקש עזרה בהרכבת מחשב לשימוש משרדי(אופיס)+אינטרנט+סרטים עד 1500 שקל ללא ציוד הקפי. תודה.

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין להרכיב מפרט בטווח בין 1500-2000 ש"ח (אם כי עדיפות למחיר זול, התקציב שלי מאוד מוגבל ובעייתי). המחשב שאני מעוניין ישמש בעיקר לתכנות (programming...), ולכן עדיף לי משהו עם מעבד חזק שיחסוך זמן קימפול. נתחיל מהדברים הבסיסיים, אני לא צריך מסך, לא מקלדת, לא מסך ולא עכבר (בלי ציוד הקפי, רק קופסא). הארד דיסק שיהיה לו 8MB CACHE, אם אפשר יותר מ80GB עדיף, אבל לא נורא, עדיפות לכוננים של SEAGATE (פשוט כי יש ברשותי מספר כוננים שלהם ואני די מרוצה מהתפקוד שלהם), לפחות SATA1 זכרון 512MB, אני לא בטוח לגבי המהירויות, השאלה היא מה ההפרש מחירים בין DDR1 לDDR2, כיוון שהמחשב אני מעוניין שיהיה בר שדרוג. לוח האם חייב להיות תומך PCI-E, לשדרוג עתידי (בהמשך אני מתכנן לרכוש כרטיס מסך…

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by Casp3r,

אהלן לכולם, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב למשחקים. התקציב הוא בין 3500 ל4000 (חריגות קטנות אפשריות אבל עדיף שלא)...

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by hendelr,

שלום אני רוצה להרכיב מפרט למחשב חדש, ללא מסך ובמחיר של כ3000 שח מעדיף AMD אבל אם אתם מציעים INTEL גם בסדר, במחשב הייתי רוצה מעבד טוב, לוח אם טוב , כונן קשיח 80G, צורב DVD זיכרון 512 יכול להספיק בינתיים (DDRII?),כרטיס מסך (אני לא גיימר רציני אז לא צריך מששהו חזק במיוחד אבל שיהיה מתאים גם למשחקים) ספק ומארז. אם תוכלו לתת גם איזה טיפ על מה כדאי לבדוק ברכיבים השונים, אם נראה לכם שכדאי להוסיף משהו למפרט או כל דבר אחד , זה יהיה מצויין. הוספתי הצעה שעשיתי באחד האתרים, אם תוכלו תגידו מה אתם חושבים גם עליו תודה 1 AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 963.18 ש"ח 1 GIGABYTE GA-M51GM-S2G (nForce 430) - mATX 498.99 ש"ח 1 512MB KINGSTON DDR II - 533 - KINGST…

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  25. שלום, שמח שמצאתי את הפורום הזה, אשמח אם תוכלו להמליץ על מפרט למחשב ביתי פשוט בתקציב די מוגבל. ועכשיו לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט,תכנים לצפייה ישירה ,גם HD . רצוי שתהיה גם תמיכה ב3D, תמיכה ב4K יהיה דבר נחמד -נכון להיום הטלוויזיה לא תומכת ב4K אך אולי אחליף טלוויזיה בעוד שנה\שנתיים ואז המחשב לא יגביל אותי והתמיכה בהנ"ל תהיה רלוונטית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

דיונים חדשים בפורומים