עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eviatarp,

* מעבד: Intel Core i7 4790K 169 קירור למעבד:Arctic Freezer i30 1662 כרטיס מסך:gigabyte gtx970 g1 * כונן קשיח: 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD 479 ספק: Seasonic M12II-750 Bronze 750W 322 מארז: Corsair Carbide 300R Compact נקנו זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600 746 לוח אם: Gigabyte GA-Z97MX-Gaming 5 *מעבד וכונן קשיח נקנים ב1900 ש"ח מחבר *כל השאר מתכנן לקנות בKSP אילת אני מתכנן לעשות oc ובעתיד גם sli אשמח לחוות דעת על המפרט, עצות לשיפור וכ'ו

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, אני צריך מפרט, בעיקר למשחקים. אין לי שום העדפה לAMD או אינטל, כנ"ל לגבי ATI או nividia התקציב שלי עומד על 6000 ש"ח, וצריך לכלול מסך(LCD),מקלדת ועכבר. תודה רבה וד"א החלקים יכולים לבוא מכמה חנויות ולא צריך הרכבה

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  3. אני מעדיף שיהיה שקט (לא זקוק מאוד, אבל שיעבוד בלילה בלי להפריע לישון), זקוק לציוד היקפי מקלדת + רמקולים. משתמש במסך LCD 19 אינץ. זקוק להרכבה במעבדה, אין צורך בכרטיס קול. מיועד לשימוש של משחקים בעיקר, לא בהגדרות מקסימליות. אם החסרתי משהו בבקשה תאמרו לי. מודה מראש על העזרה!

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by Joob69,

הייתי רוצה לדעת האם הספק כוח מספיק חזק למפרט הזה? האם המארז מקורר מספיק והאם יש צורך בקירור נוסף למעבד או למארז? האם יש מספיק זכרון?? בנוסף המחשב מתוכנן לעבוד עם VISTA ULTIMATE 64 ולהיות מחשב משחקים טוב.... תודה למי שיכול לעזור מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1304 לוח אם: GIGABYTE GA-N650SLI-DS4 ¤881 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB DDR3 384BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-NX88X768H-RH - RETAIL ¤3522 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤389 צורב DVD LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤229 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400PHU2-2GBHZ ¤687 כונני דיסקטי…

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by NIR-T,

מפרט שיסחוב גם משחקים אבל לא לשים דגש על הכרטיס מסך לא ריך יותר מ80GB כולל צורב מקלד ועכבר.... תודה רבה רבה מראש..... -ניר-

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  6. שלום, יש לי בעיה חמורה במחשב הנייד של טושיבה A210, הוא נקנה בחו"ל והוא בא עם מעבד AMD 64BIT, 2GIGA של זיכרון, 160 גיגה הארד דיסק. המחשב נקנה בחו"ל לפני זמן (לא כל כך רב - שנה, שנה וחצי). המחשב עושה בעיה שהוא לא מצליח להגיע לטעינה של הווינדוס ואני לא יודע מה הבעיה. המחשב עשה סימפטומים כאלו בעבר, והיה לו WIN XP פעם אבל מכיוון שהייתה לו תבעיה הזאת פעם החלפתי לWIN VISTA, המחשב פעל נפלא למשך חצי שנה בערך ועכשיו חזרה הבעיה ביג טיים. בעבר - לאחר כמה כיבויים והפעלה שלו הוא חזר לפעול תקין, פעם אחת אחרי שבועיים הוא חזר לפעול. הבעיה כזאתי: הוא עובר תלוגו של טושיבה בטעינת מערכת - ואז כאמור הוא אמור להראות את הפס טעינה של הווינדוס, אבל לא. בשלב זה הוא נתקע ומראה מסך שחור אפור (שמראה ש…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. המפרט מיועד למשחקים ולשימוש ביתי, ויקנה מחנות באזור הצפון (עדיף חיפה והקריות) המחשב יתחבר למסך 22". עדיף כמה שיותר בכיוון ה-3000. חשבתי על משהו בסגנון: AMD Phenom 2 X4 940 Quad Core AM2 Tray, יחידות 1 ¤982 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=972 Gigabyte MA-770-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤410 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 Transcend 2GB DDR2 800Mhz , יחידות 2 ¤238 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=194 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, יחידות 1 ¤278 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1035 GigaByte ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI Zalman, יחידות 1 ¤597 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=266 צורב Samsung SHS223 x …

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  8. אהלן חברה אודה לעזרתכם.. . מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, גודל מסך 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן DVD יש לי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש ל…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Popopo12345,

שלום לכם, המסך של הנייד שלי asus נשבר אני רוצה לתקן אותו. יש כל מיני מעבדות במרכז אבל אני חושש ליפול בפח כי יש מלא רמאים . בבקשה יש לכם המלצה למעבדת תיקונים טובה שאתם מכירים באזור המרכז כמובן . תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  10. Started by TemaniH,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ( כולל מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. ניתן לחרוג, כל עוד התמורה עולה משמעותית ביחס להשקעה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (משחקי בליזארד בעיקר). WoW, Dota2,HoN. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מחפש גם מסך 24''. איך ה Dell U2412M? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום אני מחפש מפרט למחשב, אם אפשר עד 5000 ש"ח. אלה הם החלקים שחייבים להכלל: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2X1GB 800MHZ RAM כרטיס 8800GT 512MB של חברה כלשהיא דיסק קשיח 320GB 16M Cache לוח אם P-35. צורב DVD X20 או X18... את השאר, מארזים (אם אפשר, עם חלון!) וספקים, תחליטו אתם.. אני לא כל כך מבין באלה.. שיהיו טובים יחסית! *לא צריך ציוד היקפי כגון מקלדת אוזניות רמקולים מיקרופון וכו'. אוקיי ו2. רציתי לקנות מחשב ב ZED.CO.IL אבל אבא שלי אמר לי שהוא מעדיף לשים יותר כסף על חנות עם שירות יותר טוב (ZED בקושי עונים בטלפון). הבעיה היא שלקנות מחשב בחנות מחשבים רגילה (לא אתר) זה כבר יקר מדי אז הצעתי לו שנקנה ב SKYPC כי אומרים לי פה ובעוד מקומות שזו החנות אינטרנט הכי טובה. אבל זה עדיין אומ…

• 5 תגובות
    • 492 צפיות
  12. Started by ady,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ₪, אלא אם כן תוספת קטנה מעבר לזה מצדיקה מאוד או הכרחית. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה שוטפת (אינטרנט, משרדית, סרטים עד איכות HD), פיתוח תוכנה (ויז'ואל סטודיו, מכונות וירטואליות, קומפיילרים למיניהם, מטלב וכו'), גיימינג . א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. – ADOBE AFTER EFFECT ,SONY VEGAS CINEMA 4D ,ADOBE PHOTOSHOP BF BC2 CSS COD MW2 ועוד משחקים ותוכנות. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פ…

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  13. מחשב נייח שהודלק פעמים בודדות, עם אחריות לשנה. מעבד- intel core i5 3470 , קירור למעבד של scythe- mugen 3 , זכרונות- 8GB 1600Mhz של Corsair , לוח אם- Gigabyte GA-B75M-D2V , ספק כח- FSP 350W מארז- Silverstone Precision , הארדיסקים- samsung 120GB SSD 840S , Segate 2TB SATA3 , צורב DVD של LG, מ"ה windows 8 מקורי כרטיס מסך מובנה המחשב נקנה ב3500 לפני פחות משנתיים. כמה הוא שווה כיום? מצבו חדש. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Zeliran,

אני מריץ את המחשב ב 50% בהירות, ללא אינטרנט אלחוטי, ושום תוכנות כבדות ואני מצליח לקבל רק שעתיים/שעתיים וחצי עם סוללת 6 תאים. הסוללה בת חצי שנה בלבד. האם נראה לכם הגיוני? ברוב הביקורות שראיתי באינטרנט רשום שהצליחו להגיע לאזור ה-3:30 שעות עם קינפוג דומה. כשאני בודק ב Power Manager אז הוא טוען שמצב הסוללה טוב, וכשאני מטעין אותה הוא גם טוען שהטענתי אותה עד הסוף.. הסוללה עדיין באחריות, יש מקום לנסות להחליף אותה? או מה אפשר לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  15. יש לי מחשב נייד של HP dv6510ej cpu= 2 GHz Intel® Core™ 2 Duo processor T7300 Memory 2 gb Video Graphics Intel® Graphics Media Accelerator X3100 כאשר אני מחבר את המחשב למסך LCD חיצוני אני רואה גלי עדווה על המסך החיצוני כאשר אני מנתק את הספק של המחשב הנייד הגלים נעלמים לגמרי אני חושב לקנות מייצב מתח שאני הבנתי מאנשים ששאלתי שיכול לפתור את הבעיה הזאת המייצב שמצאתי הוא Advice AVR PRO 1200 - Surge Protector מה שאני רציתי לשאול אם משהו נתקל בבעיה כזאת לפני כן ואיזה פתרון הוא מצא תודה רבה חברים

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. 1-יוצא לי משתלם מאוד לקנות מחשב בלי הרכבה ומכמה חנויות שונות האם כדאי אני רוצה לקחת NXZT TEMPEST מFOXPC ב375 ספק כוח מIQPC 500W SEASONIC ואת שאר המחשב מKSP... 2-האם כדאי לקחת AMD Q9950 או E8400 של INTEL אני פותח הרבה תוכנות ואני לא רק גיימר אז לדעי כדאי 4 ליבות. 3-תגובות על המפרט.. 4-האם יש מדריך איך להרכיב את המחשב לבד האם כדאי לעשות את זה ? 5- המפרט: מעבדי ‏AMD Phenom Quad-Core 9950 (Socket AM2+) לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE GA-MA770-UD3 (AM2+, 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a, GBL) זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM, 16MB, Sata II כרטיסי מסך Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.…

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by meital_z,

שלום אחותי רוצה לקנות מחשב חדש (כי הישן מתחיל להיתקע מדי פעם) היא רוצה מחשב בסיסי לגלישה,,פייסבוק,סירטונים,סרטים וכאלה.. איך המחשב הזה לדוגמא?.. http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDN2820FYKH0-4-500&cart=143628288920388752〈=heb ואם הוא טוב בכלל?? אני לא כזה מבינה בזה.. או שלדעתכם עדיף בכלל להרכיב משהו ואם כן אשמח שתרכיבו.. אבל אין לה דרישות מיוחדות אולי שיזוז רק חלק ומהר בגלישה לא יותר היא מאוד מסתפקת במועט והיא גם לא צריכה הרבה מקום במחשב היום יש לה באיזור ה300GB במחשב וזה הספיק לה..כמובן שיהיה הכי זול שאפשר היא די קמצנית שזה מגיע לדברים כאלה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by dvirl,

טוב רבותי מלומדים להלן מספר שאלות 1. כרטיס מסך בתקציב של עד 600 ש"ח : איזה לקחת אני חושב על RADON 9200 128 אנא המליצו על דגם וחברה ומה ההבדל בין PRO ל PRO2 . 2. מפרט מחשב עד 4300 ש"ח כולל מסך ומדפסת שמיועד בעיקר לעבודה בסיסית אך לשמור אופציה למשחקים - ראיתיאת המפרט בהודעה הקודמת לשלי , מה הזה הלוח של ABIT והאם הוא טוב יותר מ - GIGABYTE כמו כן המלצה לגבי דיסק קשיח אמין וכל מה שתירצו להוסיף בתודה מראש דביר

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  19. Started by Greenbird,

למי שראה את ההודעות הקודמות שלי, התלבטתי לגבי קניה של מחשב נייד חדש. בסופו של דבר החלטתי ללכת על MSI באייבורי. כרגע אני מחפש תחנת עגינה לחבר לו, וכאן אתם נכנסים לתמונה. אין לי שמץ מה אמור להתאים למחשב הזה! המפרט המלא בלינק המצורף, אשמח לקבל כיוון, אשמח עוד יותר ללינק מדויק... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode=315 אגב, מחשב מומלץ... מאוד נוח

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by galg,

אהלן חבר'ה, עשיתי לא מעט בירוריישן לגבי כל חלק וחלק, אשמח לשמוע דעתכם. לפני שחלק מחברי הפורום הנכבד יקפצו ( לרוב אפילו בצדק ) יש סיבה לכך שבחרתי בcore i7 ולא core i5 3570k או כל דגם i5 אחר - שימו לב לשימושים בהמשך. שימושים: רינדורים, הרבה VMs פתוחים במקבלים ובכלל כמה קומפיילרים פתוחים במקביל - אם בכל זאת למישהו יש הסתייגויות מi7 במקרה הזה אשמח לשמוע. מה לא צריך: כ.מסך ( אני הולך להשתמש בgigabyte gt430 OC שכבר יש לי ). שקט: חשוב מאוד( 9 ), אשמח לשמוע אם יש משהו במפרט שמונע זאת. אוברקלוק: כנראה שכן, המפרט בנוי לאפשרות. אשמח לשמוע דעתכם אם טעיתי. שדרוג: ייתכן שדרוג עתידי, המפרט בנוי לאפשרות. שוב - אשמח לשמוע דעתכם אם טעיתי. הערה: חשוב לי שהמארז יהיה באמת מאוורר, שקט ועם גישה…

21. Started by luzonoran,

שלום קיבלתי מפרט מטכנאי שאני מכיר וסומך המחשב ישמש בעיקר למשחקים חדשים, עריכה ואחסון כמות מכובדת של מוזיקה ותמונות משחקים כמו: BF4, Uncharted 4, Dark Souls 3, Doom, Civilization VI ועוד רבים וטובים לוח h170 מעבד Core i7 זיכרון 8g DDR4 דיסק קשיח 1T 240G SSD כרטיס מסך GeForce GTX 970 רציתי לדעת אם זה באמת האפשרות האופטימלית בטווח מחירים שלי או שכדאי לי לשקול אלטרנטיבה לכרטיס מסך, למעבד או לכל דבר אחר? הצעות יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. היי שלום לכולם, אני לומד Concept Design מה שמצריך עבודה מרובה ב: Adobe Photoshop CC- Windows מעבד Intel® Core 2 או AMD Athlon® 64; ‏מעבד במהירות ‎2 GHz ומעלה Microsoft Windows 7 עם Service Pack 1, ‏Windows 8.1 או Windows 10 ‎2 ‎GB של זיכרון RAM שטח דיסק קשיח פנוי בנפח ‎2.6 GB לצורך התקנה של 32 סיביות; שטח דיסק קשיח פנוי בנפח ‎3.1 GB לצורך התקנה של 64 סיביות; שטח פנוי נוסף נדרש במהלך ההתקנה (לא ניתן להתקין באמצעי אחסון המשתמש במערכת קבצים תלויית רישיות (case-sensitive)) תצוגה של ‎1024x768 (מומלץ: ‎1280x800) בעלת צבע של 16 סיביות וזיכרון VRAM של ‎512 MB; מומלץ ‎1 GB* מערכת…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by magafaim,

יש לי מחשב T43 בהזדמנות עם מעבד 1.86 זכרון של גיגה וHD של 60 גיגה 7200 (מהיר SATA) .. עם בלוטוס ואלחוטי.. עם טביעת אצבע.. וכרטיס מסך של 256 מב.. צורב קומבו..עם אפשרות לDVD.. זה מה ששלחו לחבר שלי....זה יד שנייה והוא יכול קנות את זה ב4.5K מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by roei_b,

שלום, בן דוד שלי מעוניין במחשב למשחקים עם המינימום הבא: מעבד לאוברקלוקינג 4mb 1066mhz לוח אם לאוברקלוקינג תומך 1333mhz כרטיס מסך תומך dx10 חזק כרגע הוא הולך על אלה, אלא אם יש לכם משהו טוב יותר להציע: 600שח -OCZ PLATINUM 2G KIT DDR2 800 300שח - Seagate 250GB 7200RPM, 16MB SATA II * בלי מסך, מארז, צורב וציוד היקפי ד"א בכמה בערך יצנחו המחירים של המעבדים ב22 ביולי? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  25. שלום לכולם, חברים של המשפחה שלי מחפשים מחשב לעבודה משרדית, הכוללת בעיקר גלישה באינטרנט. בנוסף לכך, המחשב אמור לאפשר הרצה של משחקים קלילים - כיוון שלעיתים מבקרים אצלהם אורחים עם ילדים קטנים שרוצים לשחק במחשב. חשוב לי לציין שהמסך חייב להיות איכותי (כלומר, שלא עושה שימוש בפאנל TN) כדי לאפשר להם לעבוד על המחשב למשך זמן בלי להרגיש עייפות או כאבים בעיניים. מלבד זאת, המחיר (עד 4300 ש"ח, כמו שמופיע בכותרת) חייב לכלול את כל הציוד ההיקפי לעבודה שוטפת עם המחשב (מקלדת, עכבר, רמקולים). בנוסף לכל אלה, חשוב שהמחשב יהיה שקט (בגלל זה הוספתי לשתי ההצעות שבניתי שני מאווררים שקטים במקום מאוורר אחד, במטרה להחליף את המאוורר הלא כל כך שקט שבא עם המארז). ההצעה הראשונה שהרכבתי, שהיא בעצם הזולה מב…

• 5 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.