עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by floyd247,

שלום לכולם, אני טס עוד חודש ומשהו לארה"ב ומעוניין לקנות שם לפטופ. אני מוכן לשלם עד 850 או 900 דולר. אני מניח שסכום כזה יכול לאפשר לי לקנות שם מחשב טוב בהרבה מזה שהייתי יכול לקנות בסכום המקביל בארץ. בעיקרון אני צריך מחשב שיעשה את כל הדברים הבסיסיים שמחשב של סטודנט צריך לעשות, ועוד כמה דברים: אני אשמח אם ניתן יהיה לשחק עליו משחקים חדשים אבל לא משהו משוגע לחלוטין (בשביל זה יש לי פלייסטישן 3) אלא יותר בכיוון של NBA וPES חדשים. חובה מבחינתי שתהיה לו כניסת HDMI ויכולת הצגה ברזולציית HD. גודל מסך של 15.4 צריך להספיק לי. כמו כן אני רוצה להביא מחשב לאמא שלי לעבודה משרדית ומוזיקה בלבד, משהו עד 450 דולר. המלצות לשני המחשבים? נ.ב. קראתי את הנושא בנוגע להבאת מחשבים ניידים מארה"ב.

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  2. שלום, המחשב הנוכחי עשה את שלו במשך 6 שנים, הגיע הזמן להחליף. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, תכני HD (סרטים, סדרות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום חברים אני רוצה לרכוש מחשב חדש שמטרתו היא צפיית סרטים אינטרנט אופיס ומשחקים פה ושם. צירפתי מפרט מסויים שאני חושב שמתאים להגדרות שלי, אשמח לקבל חוות דעת. תודה רבה רבה מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston (2x1GB) Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 9400GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HEC Compucase 6C60 Midi Tower (No PSU) ספקי כוח Go…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by daniel694,

אהלן, מחפש לבנות מחשב HTPC שישמש בעיקר לצפייה ב-HD ולגלישה באינטרנט (לא גיימינג). הסתכלתי על המפרט המומלץ הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137680&section=293 , שנראה לי ממש אחלה. יש לי כמה שאלות: 1. יש לי 3TB של אחסון חיצוני, אז חשבתי האם כדאי לי לשים כונן SSD? האם אני ארגיש בהבדל מהירות כשאני אריץ תוכנות (XBMC, דפדפן..) 2. האם יש מארז וספק מומלצים יותר מאשר ה-Antec NSK1480 350W? קראתי שהספק שלו קצת מעפן. 3. בהינתן המעבד והלוח אם, אין צורך בכרטיס מסך נכון? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by mahaya,

היי, מדובר במפרט למחשב שפועל ללא הפסקה - עריכת וידאו, גרפיקה, והורדות מאסיביות (BT ו-EMULE) בו-זמנית. את המחשב אני קונה בחו"ל , ולכן המחירים קצת שונים שם (הפרשים של עד 30%). המפרט : 1. לוח אם - Asus P5W-DH DLX מחיר : 210$ 2. מעבד - Intel Core 2 Duo e6700 מחיר : 340$ 3. זכרון - Corsair xms2 2GB - 2x1GB 4-4-4-12 מחיר : 180$ http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145034&ATT=20-145-034&CMP=OTC-pr1c3watch או GeIL Esoteria 2GB - 2x1GB 4-4-4-12 מחיר : 165$ http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820144069&ATT=20-144-069&CMP=OTC-pr1c3watch 4. כ. מסך - gigabyte 7900GS מחיר : 175$ 5. ספק כ…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by אמיל21,

שלום לכם. אחרי שהמחשב הנייח שלי הלך, הגיע הזמן למחשב נייד חדש. התקציב הוא עד 3000 ש"ח. שימוש: בעתיד הולך ללמוד את המקצוע הנדסת בניין או מקצוע אחר. לכן, אני צריך מחשב חזק שיחזיק את התוכנות והגרפיקה של הנדסת בניין. או שאלמד מקצוע אחר, ששם לא צריך מחשב לזק, אך שהמחשב יהיה מוכן להנדסת בניין. שימוש במשחקים הוא קצת פחות, אני לא כזה גיימר, אולי אשחק במשחק-שניים לא יותר, איזה משחק מירוצים/מלחמה וזהו. הרוב זה מוזיקה, סרטים, הואדות ושיהיה מוכן להחזיק תוכנות כבדות ללימודים. בתקציב הזה תוכלו לבנות לי מפרט מ-א' ועד ת'? כי אני לא מבין בזה בכלל. אז צריך שתסבירו לי הכל. תודה רבה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by 5426378,

היי, יש לי מחשב נייד מסוג dell inspiron 1501 שידרגתי את הזיכרון שלו ל-1.5GB (אם זה חשוב) והוא נקנה במיאמי. קניתי מחשב חדש שולחני אז הרבה זמן לא השתמשתי בו, אתמול ניסיתי להדליק אותו הled של ה-power נדלק לשנייה ונכבה, והמחשב לא נידלק,ניסיתי להטעין את הסוללה במשך הלילה, לא עובד,מה לעשות? זו בעיה בסוללה? אגב, במטען של המחשב יש led הוא היה דולק והכל נחמד וטוב, כשניסיתי להדליק את המחשב ה-led נכבה. ולא נידלק עד שניתקתי וחיברתי אותו מחדש לחשמל.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  8. שלום לכולם , בעוד חודשיים אני נוסע לטיול בארה"ב פעם ראשונה, והדבר הראשון שחושבים עליו, איך לא? קניית מחשב נייד. אז אחרי הרבה חיפושים, השוואות וכו' החלטתי ללכת על המחשב Dell xps 13 2015. אני דיי חושש לגבי קנייה בארה"ב, אז רציתי לשאול כמה שאלות. דבר ראשון מאיפה הכי כדאי לקנות את המחשב? אני אהיה בניו יורק, אולנדו, מיאמי ולאס וגאס. הבנתי שלחברת דל יש אחריות בינלאומית, אז אין בעיה לרכוש אחריות מורחבת לשלוש שנים במקום שאני קונה את המחשב או להגיע לארץ ולעשות את זה פה? עוד דבר שמטריד אותי זה המטען של המחשב, אם אני קונה שם את המחשב הוא מגיע בטח עם חיבור לחשמל ומתח שמתאים לארה"ב ולא אירופאי, מה עושים עם זה? דבר אחרון זה כדי לא לשלם מע"מ בכניסה לארץ אני צריך לזרוק את כל הקופ…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Nparker,

המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית הכי חשוב ואני חוזר הכי חשוב לי שיהיה הכי קל שיש! אני נוסע הרבה ואני משקיע הרבה כסף על המחשב כי אני לא רוצה לבנה בתיק אני רוצה את המחשב הכי קל וקטן שיש היום! תודה

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  10. מה נישמע? אני חדש פה ואני הולך להזמין חלקים בשביל לבנות מחשב חדש, אני רוצה שתגיבו ותגידו לי מה לא כדאי מה עדיף מה כדאי לשפר כל מיני. תודה רבה - אם לא פרסמתי במקום המתאים - סליחה. Specs: -AMAZON.COM--------------------- CPU: http://www.amazon.com/gp/product/B0038JE9MU/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER GPU: http://www.amazon.com/gp/product/B002YCKF02/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER PSU: http://www.amazon.com/gp/product/B001M3G42W/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER HDD: http://www.amazon.com/gp/product/B002D5XY8A/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A2L77EE7U53NWQ RAM: http://www.amazon.com/gp/product/B0032ZHP62/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&am…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by bennash,

מה דעתכם שיניתי כמה דברים כמו מסך וSSD למשחקים בנפח 480GB ? רק אם אתם יכולים להסביר לי מה ההבדל בין מקלדת מכנית לרגילה בגיימינמג אם כידי לקחת המכנית שעולה פי 2 או 3 ממקלדת גיימינג רגילה ויש לי מקלדת של GPT. האם לא לקנות מקל'? בשני הדיסקים הקשיחים אני עושה רייד והם משמשים להלעת גיים פליי שלי עד שהם יעלו אני צריך הרבה מקום.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אם אתם רוצים לבנות מפרט חדש אז רק מTMS. בכוונה אין הארד דיסק. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤1438 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤466 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤430 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤323 כרטיס מסך: Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1285 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: ¤137 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Yoniarnon,

מה אתםחושבים על המחשב הזה? הוא מגיע בילד אין מ Tms עולה סביבות ה 350שח 350שח שווה את הכסף?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום חברים אני מתכוון לקנות מחשב נייד לצורך לימודים אבל באותה הזדמנות גם לנצל אותו למשחקים היות ולא יהיה לי מחשב אחר זמין. התקציב שלי הוא סביב ה-4500 שקל. אני מתלבט בעיקר בין שני מחשבים: הראשון ASUS http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=...aviv&uin=10403 השני ACER http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv&uin=10515 שניהם עולים 4590 ₪. לשניהם i5, 4GB, וכרטיס מסך מתקדם עם 1 גיגה זכרון. אני יודע שמפרט הוא מעבר לביצועים שאצטרך אבל אני רוצה סוס עבודה שיעבוד במשך 4 שנים ואפילו מעבר. בשורה התחתונה אני מעדיף את האייסר אך הדבר שמרתיע אותי באייסר זה שהוא שנה אחריות בלבד וזו הסיבה שאני מתמהמה בקנייה כרגע. ישנה אופציה שלישית של דל: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/Sa...x?…

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by asa_s1,

שלום, אני מחפש מחשב נייד עמיד/ביטוח ל-X שנים לשבר נזק וכד' * מטרות המחשב: בעיקר עבודה משרדית, צפיה בסרטים מיוטיוב ואולי גם כמה משחקים קלים. * גודל המסך: "15.3 מאט. * רזולוציית המסך:" הכי סטנדרטית, רוצה לראות את האייקונים בגודל נורמלי ולא פצפונים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: עדיף מקלדת מוארת אבל לא חובה. * משקל רצוי: לא כבד במיוחד, נועד לבית אבל לפעמים גם לוקחים אותו למקומות אחרים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, סוללה סטנדרטית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:לא * Bluetooth: היום זה סטנדרט. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256G * כונן אופטי: מומלץ שכן, אבל אפשר להסתדר בלי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא, אבל אני רוצה אם אפשר ש…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני קונה מחשב תוך שבוע שבועיים. אני לא בקטע של OC רציני, אולי משהו צנוע, אבל כנראה שלא. מעדיף nVidia על ATI בד"כ אלא אם כן יש ממש סיבה טובה. מדובר במשהו כמו 80% משחקים ועוד 20% על photoshop ו-3dsmax/Maya. הנה מה שחשבתי עליו בינתיים: Processor: Core 2 Quad Q6600 Mobo: ASUS P5N-D s775, 1333Mhz, nForce 750i SLI, DDRII 800, 2xPCI-E RAM: 2x2GB Corsair XMS2 TwinX CL5 G-card: GIGABYTE GV-NX88S512H-B 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E HDD: 2XWD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II CASE: Thermaltake M9 VI1000BWS Power supply: ThermalTake TR2 Power W0101 550W Silent (24pin) לא ממש משמעותי איזה מארז וספק, אבל שיהיו איכותיים ומרווחים מספיק. הסיבה שאני הולך על לוח אם ע…

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by Milford Cubicle,

בנטבוק Dell Inspiron Mini 12 שהיה עם ויסטה, הותקן 7 בשדרוג. מאז מופיעים פסים צבעוניים על חלונות התוכנות השונות, עד שהחלון מתאושש. כל המסך פשוט מתמלא פסים רוחביים בשלל צבעים. סריקות שונות ומשונות מראות שהמחשב שלי נקי, אך עדיין. בנוסף, הפסים הללו ממלאים את המסך של המדיה פלייר, כך שמלבד הסאונד לא רואים כלום. זה קורה לעיתים בעת פתיחת חלון חדש או קיים פתוח. דפדפן, מסנג'ר, נגן מדיה.. יכול להעלם תוך דקה או יותר או לחילופין להשאר (כמו במקרה של הנגן). מצ"ב צילום מסך: שימו לב שזה בעצם ממלא רק את שטח שולחן העבודה, ה-taskbar דווקא נשאר בסדר... מוזר. ניסיתי להתקין את הדרייברים האלה, אבל זה הפסיק באמצע בטענה שאינו תואם דרישות המערכת. ממה זה יכול לנבוע? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. המסך של המחשב הניייד שלי תומך ב 720p ו ב 480p ו ב 1080p גודל מסך 15.6 הוא תומך בהם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לא מתכוונת למסיבות רשת. שמעתי שיש לוחות אם דואליים כאלו. ??? אני חושבת שהכוונה לשני מעבדים.. אני מקווה שתעזרו לי פה להרכיב מחשב (בתקציב לא מוגבל) שיהיה חזק ויציב ויכול לשאת תוכנות לא קלות. תודה וחג שמח!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אורח

הי חברים,שוב אני מגיע לכאן לקבל המלצה על מפרט, רק שהפעם זה לא בשבילי והשימושים טיפה שונים. 1. התקציב הוא 4500 ש"ח לכל היותר 2. המחשב ישמש בעיקר ללימודים,אינטרנט ומולטימדיה (סרטים וסדרות באיכות 1080p) וזה החלק הבעייתי: לכאורה אפשר להרכיב מפרט נהדר לשימוש משרדי בכ-3000 ש"ח; הבעיה היא שלצפייה איכותית בHD יש צורך ב...(וכאן כבר אין לי מושג). 3. מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. מסך 2x" איכותי ובריא (המחשב ישמש כתחנת עבודה, כך שיש צורך במסך שלא יזיק לעיניים בצפייה ממשוכת) 5.כונן HD פנימי 1TB 7200RPM 6. כונן HD חיצוני 1TB (אם ניתן) 7. מעבד i5 לכל הפחות או האלטרנטיבה המקבילה של AMD 8. כמה שיותר RAM שניתן 9. אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה בחנות 10. חנות באזור חיפה יהיה פלוס, אבל לא מ…

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  21. אז קודם כל שלום לכולם, קראתי פה כמה מאמרים ואני חייב לציין שגם הפורום וגם כמות הידע שמסתובבת פה היא מדהימה. ועכשיו לעניינים: אני רוצה לקנות מחשב חדש הביתה. ללא מסך. הסכום הוא בסביבות ה 5, 6 אלף שקל. עם נטייה לכיוון ה 5. ;D הייתי רוצה שתעזרו לי בהחלטות ותציעו לי מה כדאי לקנות או לפחות מה אתם הייתם קונים. בנוסף אציין שחשוב לי שהמחשב יהיה חזק עם כרטיס מסך שיחזיק דיי הרבה זמן! לא ברור לי אם כדאי ללכת לכיוון ATI או NVIDIA... לא צריך לא דיוידי ולא צורב לא כונן דיסקים לא מקלדת לא סידירום ולא עכבר. הארדיסק לא צריך להיות מעל 120 ג'יגה. האם כדאי ללכת על AMD? ואם כן אז למה? האם יש תמיכה טובה ל AMD בארץ במידה ויש בעיות? אינני מבין גדול במעבדים ולוחות אם ולכן אבקש הסברים…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by nurik4445,

שלום אני צריך מפרט למחשב שאני אשתמש בו בעיקר לגיימינג וחלק מהמשחקים שיהיו בו נחשבים כבדים (mad max , shadow of mordor) 1. מה התקציב המקסימאלי- 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- אין ממש אופציה לחרוג יותר מדי אבל אם ממש חייב אז לא יותר מ-500 2. מה שימושי המחשב -גיימינג (משחקים) בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין- מיועד לגיימינג . המשחקים העיקריים שאשחק (לפחות הכבדים ביותר) mad max ו-shadow of mordor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1600/900 -לאילו ה…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום, חבר שלי רוצה לקנות את המפרט הבא, הכיוון הוא סרטים ומשחקים לילדים (דחוף לחופש הגדול). ללא ציוד היקפי. זה המפרט : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEsofmharechet כמו-כן, האם לדעתכם צריך להוסיף כרטיס מסך, ואם כן אז איזה כרטיס זול מהרשימה להוסיף ? אשמח לתשובה מהירה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by oferman,

שלום רב, מבקש המלצה לנייד במסגרת תקציב של עד 5,000 ש"ח. גודל מסך "14 בין יתר שימושי המשרד הרגילים אמור לשמש גם לעריכת תמונות ב-Photoshop ועריכת וידאו בתוכנה cyberlink powerdirector 14 ברמת העיקרון חשבתי ללכל על LENOVO YAGA 3 או LENOVO YOGA 500 עם מעבדי I7 וכרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 940M אשמח להמלצות תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. סתכלו בהתאם לכל ההמלצות והדברים פה החלטתי לשנות את כל המפרט והכנתי אחד חדש לגמרי.. מעבדי AMD ATHLON 64 3000+(S939) לוח אם K8N4F MSI זכרונות DDR 400 512MBX2 KINGSTON CL 2.5 כרטיס מסך GT 128MB TV PCI-E MSI 6600 דיסק קשיח 160GB WD ATA SONY 1.44 CD ROM LGX52 מסך LM729+DVI AOC מקלדת ועכבר אלחוטי של מיקרופסט רמקולים creative inspire 4400 sub+4sp מארז RAIMAX SCORPIO WEET אל תנדנו לי עכשיו על הספק כי עוד חודש שיהיה לי כסף אני יקנה ... עכשיו תגידי לי איך המערכת בכללי ואיך היא ביחס לךמחיר ואם יש משהו לשפר...

• 35 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.