עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים חבר שלי מעוניין לקנות מחשב עד 3100-3200 גג זה התקציב :-\ רק מקלדת ועכבר הוא לא צריך יש לו מסך שלא אכפת לו להשאר איתו הוא אומר לי שהוא מעדיף להשאר איתו ולקנות רק תמחשב נראה לי שזה קצת חרא לשחק COD במסך 15 אינץ קוביה לפני 12 שנים נראה לי מבאססס הכל (הוא פשוט לא מכיר משהו אחר אז לא כל כך מעניין אותו ) אבל לדעתי זה באסה השאלה כמה זה יתן לו בפועל הבדלים ואם זה שווה בכלל כי נראה לי המשחקים יראו חרררבה מה אתם אומרים??? המון תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by d0s,

לסבא וסבתא שלי הלך המחשב, בן שמונה, בשנות מחשב כמעט 2000 אני צריך מפרט בשבילם, שיהיה כמה שיותר זול , רשמתי עד 1000 ש"ח אבל כמה שפחות יותר טוב. השימושים של המחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט ומשחקים כמו סוליטר . רצוי מחשב שקט, אמין לטווח ארוך. אין צורך בהארד דיסק גדול, מאחר שכמעט ולא יותקן עליו כלום למעט דפדפנים ומשחקים ישנים. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  3. ככה אני מאוד מתלבט מה לקחת מבין שני האפשרויות שאני יציג. אני צריך את המחשב לשימוש ביתי כזה קצת קצת למשחקים , לגלישה באינטרנט ולתוכנות. האמת שהתקציב שלי לא כזה גדול ואני יודע שזה בעייתי מה אתם מציעים לי לקחת: את זה? ‏Fujitsu LifeBook AH530-3‎ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=767082 או את זה: ‏HP Compaq Presario‎ - ‏Compaq CQ62-200SJ‎ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=767120 תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  4. אני צריכה מחשב חדש ללימודי עיצוב תעשייתי . לעיסוק בתכנות תלת מימד, סרטוטים בתלת מימד וגרפיקה השימוש נעשה בעיקר בתכנות של אדובי ובתכנת solidworks קיבלתי מפרט מחנות מחשבים בירושלים שהייתי מעוניינת לקבל חוות דעת לגביו.. בהקדם האפשרי מעבד- 650 Dual Core i5 לוח אם - GA-P55A UD3 של ג'יגהבייט דיסק קשיח - wd1002faex tera זכרון- 2X2 gb ddr3 team 1333 mhz כרטיס מסך - ati hd 5770 1 gb מארז - midi atx huntkey וספק כח לחוד - themaltake 430 w cd-dvd כרטיס קול - hd audio מודם / כ. רשת 10/100 המחיר הסופי הוא 4400 ש"ח ללא מסך או תוספות אחרות כמו עכבר מקלדת רמקולים.. אשמח לחוות דעת תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  5. רכשתי לאחרונה toshiba satelite a660 הכל עבד כשורה רק שפתאום הפסיק לדלוק לי האור LED איפה שנימצאת מילה "satelite" בצד ,אני נכנס לביוס ובאפשרויות אני מדליק את הפעולה שהאורות LET ידלקו ,הווינדוס עולה היא נידלקת ואז כשמסיים לעלות נכבה ,וזה היה דולק לפני זה כל הזמן ופתאום הפסיק לדלוק אשמח לעצה שלכם,פתרון לבעיה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by MoDaN,

שלום לכולם, אני בן 22 ומתכנן להתחיל ללמוד השנה. אני רוצה מחשב שישרת אותי ללימודים וגם לפנאי, מה שמבחינתי אומר כרטיס מסך חזק וטוב ומעבד חזק בהתאם (רצוי מאוד I5/I7). אני מתעניין בעיקר לגבי : Acer Aspire 5741G-434G או 5740G (למרות שנראה לי שזה אותו דגם) או Lenovo G560 0679 3XG. אשמח לקבל עצות לגבי מחשב בתקציב הנ"ל (4000 ש"ח), ואם ניתן גם חוות דעת לגבי האייסר והלנובו. די לחוץ לקנות לפני החג, אז אשמח לקבל תגובות היום. תודה מראש לעוזרים ***** * גודל המסך 13-17 * משקל רצוי 1-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3-10 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי HDMI/DVI * בלוטות כן\לא * גודל מינימלי של כונן קשיח 250 * צורב DV…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ami-365,

נכנסתי לאתר של ACER כדי להוריד משם תוכנה כמו ASUS UPDATE למשל...יש למישהו מושג אם זה קיים אצל ACER ...? לינק לתוכנה יתקבל בברכה והרבה תודות...תודה לכם

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by yaron79,

שלום לחברי הפורום רכשתי שבוע שעבר נייד Lenovo IdeaPad G560 M274NIV אני מאוד מרוצה ממנו עד עכשיו... עד עכשיו השתמשתי במחשב נייח ככה שאין לי כ"כ מושג איך לתחזק מחשב נייד יש לי כמה שאלות ברשותכם: 1. א. המחשב רוב הזמן מונח על השולחן אצלי בחדר, ומחובר כמעט תמיד לחשמל...קודם כל רציתי לדעת אם חיבור קבוע לחשמל יכול לגרום נזק למחשב/מטען??? ב. במידה ולא...האם במצב כזה עדיף להוציא את הסוללה או שזה סתם מיתוס?? 2. כיוונתי את הגדרות הצבע המועדפות עליי דרך לוח הבקרה של NVIDIA, ושמתי לב שכאשר מסתכלים במסך כשברקע יש רקע בהיר בוהק, רואים לאורך כל המסך קווים אופקיים, רואים את זה רק בזווית מסוימת כשיושבים מול המסך לא מבחינים בזה... יכול להיות שזאת בעיה במסך??? או שככה זה …

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  9. שלום ערכתי בנסיון לקבל יותר תגובות : מישהו יכול לתת דיעה/להמליץ על נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח למטרות עבודה (תכנות, קצת משחקים קלים, מחשב עיקרי לשימוש בטיול מסביב לעולם) דרישות בעדיפות עליונה: גודל מסך : עד 13.3 (עדיף פחות) משקל: איזור ה 1.5 ק"ג, רצוי לא לחרוג מזה ביצועים טובים לתכנות דרישות נוספות: - זמן סוללה לא משמעותי - HDMI - אם יהיה טוב למשחקים זה יהיה מאוד נחמד אין העדפות לחברה מסויימת.. אשמח להמלצה לגבי איפה כדאי לקנות: תאילנד או סינגפור בנתיים על הכוונת Asus UL20FT שנראה אחלה אבל לא מספיק חזק וה Portege R705-P25 שאני מרחרח סביבו תודה!

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  10. מחפס מחשב טוב ויתאים לדברים האלה .. תקציב 4-5K תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by gjook,

שלום , אני מחפש מחשב נייד עד 3500 ש"ח.(גודל מסך הדרוש 14.1 אינצ') יש את המחשב "Dell Vostro 1014 " שנמכר במסגרת הנ"ל, האם הוא האופציה הטובה ביותר ? אני לא יודע אם זה אפשרי בתקציב הנ"ל , אבל האם ישנו מחשב שגם יריץ משחקים ? תודה גל.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  12. Started by Bug,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לאופיס, אינטרנט וסרטים. שימוש ביתי רגיל. המחשב מיועד בעיקר לשימוש מהבית כך שגודל של 15 אינטצ' יהיה טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  13. Started by itye,

היי, התקציב שלי הוא 3500 ש"ח ולכן נראה לי אטרקטיבי. הנה המפרט של Q328 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16151 הוא מגיע ללא מע' הפעלה, אבל יש לי חלונות 7 חוקי שלא מותקן במחשב אחר ושאני יכול להשתמש ולהתקין. Q330 הוא החדש יותר עם מעבד i5 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16150 האם מלבד המעבד יש הבדלים משמעותיים? האם ההבדל במעבד הוא משמעותי? כמו כן שמתי לב שהאחריות היא 12 חודש בראשון לעומת 24 חודשים בשני. אני צריך לבדוק אפשרות הארכת האחריות ומחיר. מה דעתכם? איתי.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  14. רציתי לדעת האם מחשב נייד במצב המתנה לוקח סוללה? והאם זה הורס את המחשב נייד שמשאירים אותו הרבה זמן על מצב המנתה במקום כיבוי (אני מדבר על הלילה-שהוא נשאר כל הלילה על מצב שני)?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  15. אני צריך לפתוח נטבוק של טושיבה N305. אני לא יודע איזה גודל להזמין מ-ebay.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. * מטרות המחשב? ללימודים באונ', מחשב לתיכנות - ביצוע מטלות * גודל המסך? לא יודע להעריך מכיוון שאני עובד על 22" בבית. אני מעריך ש13 -15 אינצ'. אני לא רוצה שיהיה גדול מדי * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך - 3-4 שעות? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל עדיפות לאחריות ארוכה יותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  17. שלום אני מעוניין לרכוש נייד לצרכי אוניברסיטה. אני מתחיל השנה ללמוד מדעי הרפואה (מדעים ביו-רפואיים) , עד כמה שידוע לי אין לי צורך בתוכנות בעלות דרישות מיוחדות וצרכיי היחידים יהיו עיבוד תמלילים, גלישה באינטרנט, העברת מידע (מהמחשב אל כונן פלאש וכו') וצפייה בסרטים. מן הסתם, חשוב לי שיהיה כמה שיותר קל וחסכוני בסוללה (אך אין לי דרישה מיוחדת לחיי הסוללה, למיטב הבנתי חיי סוללה סטנדרטים הם כ3-4 שעות וזה סבבה). אני חושב שאני ארצה גודל מסך בסביבות ה-15.4', אלא אם כן ה-14' הוא משמעותית קל\זול יותר. בכל מקרה, לא יותר קטן מ-14'. תקציב: 3000 ש"ח אשמח להמלצות על כמה דגמים והסבר על ייתרונות וחסרונות של כל דגם.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  18. שלום לכל חברי הפורום הנכבדים והמקצועיים ההורים שלי רוצים לקנות מחשב חדש לבית, בתקציב של עד 3000-3500 לכל היותר. השימושים הם בסיסים בעיקר: אינטרנט, אופיס, תוכנות קלות של עריכת תמונות, צפייה בסרטים וגיימינג למשחקים פשוטים שלא דורשים יותר מידי. מאד חשוב השקט- שיהיה שקט כמה שאפשר HDD בנפח של 250GB יספיק לא צריך כונן אופטי- יש לי בבית עשרות לא חשוב לי אינטל/AMD ולא צריך ציוד היקפי (מסך, מקלדת וכו') בנוסף חשוב שהמפרט יהיה מחנות אמינה שנותנת אחריות ונמצאת באזור השרון/המרכז. חשבתי על המפרט הזה- http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133223&section=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 (להוציא את הכונן אופטי ואת הציוד היקפי). מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, יש לי מחשב ASUS חדש עם יציאות DVI ו- HDMI כשברצוני לחבר אותו לטלויזיה ישנה עם יציאת בננה RCA ו S-VIDEO. איזה כבלים צריך ומה הדרך הטובה ביותר לחבר את המחשב?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. המחשב הנוכחי שלי הלך לעולמו ואני מחפש משהו חדש. השימושים שלי במחשב הם בעיקר גלישה, סרטי HD, הורדות וכד' .. משחקים לא ממש, אבל כרטיס זכרון נחמד לא יהיה רע החלקים שאני צריך הם: לוח אם - עדיפות ל asus or gigabyte מעבד - עדיפות core i5 כרטיס מסך - משהו פשוט, אני לא ממש משחק מארז ספק זכרון פנימי כל השאר כבר יש לי .. ניסיתי לבנות משהו בעצמי, אני לא הכי מבין בזה ממש אבל זו הכיוון, אשמח לליטושים נוספים וכד'. מעבד Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Box לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L Rev2.0 H55 CHIPSET זכרונות Kingston Hyper X 2GB DDR3 1600Mhz CL9 כרטיס מסך GigaByte GeForce GT220 1GB GDDR3 PCIe ספק FSP Epsilon 80Plus 450W מארז ANTEC Nine Hundred 900 …

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  21. אבקש המלצתכם לנט-בוק לרכב שימושים עיקריים: ניווט מולטימדיה גלישה באינטרנט מסך טוב לאור יום HDMI אין בעיה של תקציב תודה!

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  22. Started by jaguary,

http://ark.intel.com/Product.aspx?id=42925 לפי מה שרשום פה הבנתי שכן אבל באופיס דיפו הוא אמר לי שלא כי זה פנטיום. בבקשה אני צריך את המידע הזה בשביל לדעת אם לקחת תמחשב. ועוד כמה שאלות: 1) המעבד הזה נחשב סבבה סביר כזה? או שהוא לא מומלץ? 2) יש לו כרטיס מסך: Intel HD Graphics הוא יותר טוב מ: Intel® GMA 4500M ? תודה רבה לעונים!@

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 שקל אם השיפור ממש משמעותי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). הרוב למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא בטוח עדיין * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים-בינוניים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך ב…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by K0sTa,

סוף סוף אחרי צבא, ואחרי שסיימתי עם המועדפת יש קצת כסף לביזבוזים, אז קונים מחשב חדש, אחד שיהיה אפשר לשחק בו ביותר מ FPS אחד במשחקים החדשים.. הנה המפרט: מעבד Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray - מחיר: 1500 ש"ח גוף קירור למעבד ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2140 - מחיר: 140 ש"ח לוח-אם GIGABYTE GA-P55M-UD2600 - מחיר: 600 ש"ח זכרונות 4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3550 - מחיר: 570 ש"ח דיסק קשיח SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ370 - מחיר: 370 ש"ח צורב DVD-RW - SATA115 - מחיר: 115 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte Radeon HD5770 1024MB DDR5 GV-R577D5-1GD-B - מחיר: 850ש"ח מארז ANTEC THREE HUNDRED300 - מחיר: 300ש"ח ספק כח SEASONIC S12II 430W BRONZE320 - מחיר …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. רוצה בבקשה המלצה על משטח קירור למחשב נייד מיני,בבקשה שלא יהיה יקר.

דיונים חדשים בפורומים