עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כאמור התקציב הוא עד 3 אלף בלי לחרוג . המחשב אמור ליהיות לשימוש יום יומי + משחקים קצת מנג'ר וכו' . אני חושב שזיכרון גדול + i3 יהיה שילוב מעניין . בנוסף רצוי מאוד שהמחשב יהיה נוח .

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  2. נתחיל מזה ששאלתי הרבה בפורום קיבלתי הרבה תשובות חלקם היו אפילו קצת הפוכות . נתחיל בזה שהשימוש במחשב הוא למשחקים קלים + עבודה יומיומית.. חשוב מאוד שהמחשב לא יתקע ולא כלום ויעבוד ואין לי כוח יותר לתיקונים וכאבי ראש למרות שאני דיי מבין . כאמור יש לי ספק 350W + כ.מ 8600GT שאני שומר מהמחשב שהלך . אחרי התלבטות קשה בסוג המעבד החלטתי ללכת דווקא קצת נגד הזרם ולבחור באינטל . גם בגלל תחושת בטן ויותר ביטחון וגם בגלל זה : http://www.anandtech.com/bench/Product/188?vs=143 וזה http://www.anandtech.com/bench/Product/102?vs=144 המערכת : Apevia X-Telstar JR S-Type Black 25cm +12cm Fan, יחידות 1 ₪248 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1638 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪1…

• 61 תגובות
    • 5k צפיות
  3. Started by wavega,

מחפש נייד לעסק- שימוש בעיקר תוכנת חשבשבת (עם מסד נתונים SQL כבד מאוד) התלבטות בין I3 לדוגמת FUJISTO מעבד 350M Intel Core i3 ,זיכרון 4GB כונן קשיח 500GB (באיזור 3000) או I7 לדוגמת ACER מעבד Intel Core I7 720QM , זיכרון 4GB כונן קשיח 600GB (באיזור 5200) שווה את ההבדל של יותר מ 1000 שח..? או שאולי עדיף במקום I7 לקחת I3 ולהוסיף לו יותר זכרון -6GB?[br]פורסם בתאריך: 2.10.2010 בשעה 12:42:05 ???

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  4. שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב אמין ונוח לשימוש. חשובה לי הניידות (עד 13 אינט', עד 2 ק"ג). שימושי המחשב העיקריים שלי הם אינטרנט ואופיס. בשיטוטי ברשת צמצמתי את הבחירה לשני דגמים אפשריים: Lnovo Thinkpad Edge 13 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2982 או Dell Vostro 3300 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-370m.htm אשמח להמלצות וחוות דעת עליהם, או להמלצה על מחשב אחר (עד 2 ק"ג, תקציב סביב 4000 ש"ח, רצוי מסך 13 ומטה) תודה רבה, יעל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by artv8,

שלום, יש לי שאלה שאני בטוח שהרבה אנשים שמעוניינים לקנות מחשב נייד (ובכלל כל דבר) מתחבטים. אלו חברות מומלצות לקניית מחשב נייד ? (ראיתי נעוץ כזה לדוגמא בפורום ספקים) הקריטריונים הם: אמינות. עמידות. אחריות. תמיכה. שירות. וכל דבר אחר שעובר לכם בראש. הבנתי לדוגמא שיש אותם נותני שירות (מעבדה וכו') לכמה חברות כמו DELL ו ACER, וקראתי שיש חברות שמייצרות רכיבים לחברות אחרות. אשמח אם מישהו שמבין בזה יוכל לעשות סדר בדברים. בתודה מראש.

• 99 תגובות
    • 24k צפיות
  6. שלום חברים.. אני זקוק למחשב חדש שישמש אותי אך ורק למשחק פלייט סימולטור X. זהו לא משחק רגיל אלא כבד במיוחד ולכן חשוב שזה שיבנה את המפרט יכיר את המשחק. עוד חשוב לציין כי אני יכול לרכוש דרך אינטל לוח אם ומעבד במחיר נמוך. I7 930 ב640 ש"ח I5 750 ב440 ש"ח לוח אם אינטל dx58so ב 620 ש"ח. ועוד מוצרים המשתייכים לקטגורית I5-I7. המחשב עובד רק דרך טלויזית 42 FHD 1920X1080 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שצריך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?FSX בלבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת א…

7. זקוק לעזרה בהרכבת מפרט,זה בעצם המפרט שאני בניתי רציתי לראות אם יש משהו שאני יכול לשנות.ההתלבטות היא בעצם בלוח-אם.חבל שאין כאן איזשהוא מדריך או לוחות אם ממולצים כמו שיש בפורום של כרטיסי מסך. אז לעיניין: המחשב הוא למשחקים נטו.יש לי כבר כרטיס מסך ומסך.התקציב הוא 5000 שח בערך מעבד: [/][..] INTEL CORE i7 S1366 3.06GHz 950 : "SLBEN" - BOX₪1495 לוח אם: [/][..] GIGABYTE GA-X58A-UD3R REV2.0 ₪1125 זיכרון: [..] CORSAIR DOMINATOR 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL8 : CMD4GX3M2A1600C8 ₪895 מארז: [..] ANTEC NINE HUNDRED w/o PSU ₪511 ספק כוח: [..] ANTEC NEO ECO 520W ₪362 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME REV.2 - זמין במלאי ₪227 קרור למארז: [..] ANTEC TRICOOL BIG BOY 200mm ₪163…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by arno,

אבקש חוות דעת עבור המפרט הבא,זה מחשב שאמור לרצות ילד בן 8 האים זו בחירה נכונה של חלקי מחשב? Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB Tray ThermalTake TMG i3 CLP0555 CPU Cooler Socket 1156 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9 X2 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ LG GH24 SATA x 24 Black LeadTek GeForce GTS450 1024MB GDDR5 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500ET 500W

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מתחיל באוקטובר הקרוב לימודי הנדסת מכונות ואני מחפש מחשב נייד שיענה לדרישות: * יש צורך במעבד חזק כדי להריץ תוכנות כגון MATLAB וקומפילציות וכמו כן בכרטיס מסך ומסך טוב בשביל תוכנות עריכה תלת מיימדית - CAD כגון SOLIDWORKS 1 - התקציב המשוער שלי הוא עד 7 אלף שח, אם כי ניתן לחרוג ממנו אך הייתי מעדיף שלא 2 - גודל המסך- 14-15 אינצ' , מסך טוב שניתן לראות בו גם בתנאי אור לא אידיאלים 3 - כרטיס מסך טוב שיריץ תוכנות CAD בכיף 4 - זיכרון ומעבד מהיר לישומים שדורשים הרבה חישובים כמו MATLAB 5 - משקל רצוי- לא קריטי כלכך 6 - זמן סוללה 3-4 שעות אמור להספיק לדעתי, אם יותר עדיף... 7 - רשת אלחוטית חשוב , בלו טוף פחות חשוב 8 - כונן קשיח , אני מתכן לקנות דיסק נייד בעל נפח…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by SeReGa,

שלום.. :] השאלה שלי היא.. אם אני קונה מחשב נייד עם כ. מסך מובנה..... האם אפשר להוסיף או להחליף לו כרטיס מסך בהמשך??? לדוגמא המחשב acer aspire דגם 5741-3541 לצורך העניין...

11. שלום חברים חבר שלי מעוניין לקנות מחשב עד 3100-3200 גג זה התקציב :-\ רק מקלדת ועכבר הוא לא צריך יש לו מסך שלא אכפת לו להשאר איתו הוא אומר לי שהוא מעדיף להשאר איתו ולקנות רק תמחשב נראה לי שזה קצת חרא לשחק COD במסך 15 אינץ קוביה לפני 12 שנים נראה לי מבאססס הכל (הוא פשוט לא מכיר משהו אחר אז לא כל כך מעניין אותו ) אבל לדעתי זה באסה השאלה כמה זה יתן לו בפועל הבדלים ואם זה שווה בכלל כי נראה לי המשחקים יראו חרררבה מה אתם אומרים??? המון תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by d0s,

לסבא וסבתא שלי הלך המחשב, בן שמונה, בשנות מחשב כמעט 2000 אני צריך מפרט בשבילם, שיהיה כמה שיותר זול , רשמתי עד 1000 ש"ח אבל כמה שפחות יותר טוב. השימושים של המחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט ומשחקים כמו סוליטר . רצוי מחשב שקט, אמין לטווח ארוך. אין צורך בהארד דיסק גדול, מאחר שכמעט ולא יותקן עליו כלום למעט דפדפנים ומשחקים ישנים. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  13. ככה אני מאוד מתלבט מה לקחת מבין שני האפשרויות שאני יציג. אני צריך את המחשב לשימוש ביתי כזה קצת קצת למשחקים , לגלישה באינטרנט ולתוכנות. האמת שהתקציב שלי לא כזה גדול ואני יודע שזה בעייתי מה אתם מציעים לי לקחת: את זה? ‏Fujitsu LifeBook AH530-3‎ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=767082 או את זה: ‏HP Compaq Presario‎ - ‏Compaq CQ62-200SJ‎ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=767120 תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  14. אני צריכה מחשב חדש ללימודי עיצוב תעשייתי . לעיסוק בתכנות תלת מימד, סרטוטים בתלת מימד וגרפיקה השימוש נעשה בעיקר בתכנות של אדובי ובתכנת solidworks קיבלתי מפרט מחנות מחשבים בירושלים שהייתי מעוניינת לקבל חוות דעת לגביו.. בהקדם האפשרי מעבד- 650 Dual Core i5 לוח אם - GA-P55A UD3 של ג'יגהבייט דיסק קשיח - wd1002faex tera זכרון- 2X2 gb ddr3 team 1333 mhz כרטיס מסך - ati hd 5770 1 gb מארז - midi atx huntkey וספק כח לחוד - themaltake 430 w cd-dvd כרטיס קול - hd audio מודם / כ. רשת 10/100 המחיר הסופי הוא 4400 ש"ח ללא מסך או תוספות אחרות כמו עכבר מקלדת רמקולים.. אשמח לחוות דעת תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  15. רכשתי לאחרונה toshiba satelite a660 הכל עבד כשורה רק שפתאום הפסיק לדלוק לי האור LED איפה שנימצאת מילה "satelite" בצד ,אני נכנס לביוס ובאפשרויות אני מדליק את הפעולה שהאורות LET ידלקו ,הווינדוס עולה היא נידלקת ואז כשמסיים לעלות נכבה ,וזה היה דולק לפני זה כל הזמן ופתאום הפסיק לדלוק אשמח לעצה שלכם,פתרון לבעיה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by MoDaN,

שלום לכולם, אני בן 22 ומתכנן להתחיל ללמוד השנה. אני רוצה מחשב שישרת אותי ללימודים וגם לפנאי, מה שמבחינתי אומר כרטיס מסך חזק וטוב ומעבד חזק בהתאם (רצוי מאוד I5/I7). אני מתעניין בעיקר לגבי : Acer Aspire 5741G-434G או 5740G (למרות שנראה לי שזה אותו דגם) או Lenovo G560 0679 3XG. אשמח לקבל עצות לגבי מחשב בתקציב הנ"ל (4000 ש"ח), ואם ניתן גם חוות דעת לגבי האייסר והלנובו. די לחוץ לקנות לפני החג, אז אשמח לקבל תגובות היום. תודה מראש לעוזרים ***** * גודל המסך 13-17 * משקל רצוי 1-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3-10 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי HDMI/DVI * בלוטות כן\לא * גודל מינימלי של כונן קשיח 250 * צורב DV…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ami-365,

נכנסתי לאתר של ACER כדי להוריד משם תוכנה כמו ASUS UPDATE למשל...יש למישהו מושג אם זה קיים אצל ACER ...? לינק לתוכנה יתקבל בברכה והרבה תודות...תודה לכם

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  18. Started by yaron79,

שלום לחברי הפורום רכשתי שבוע שעבר נייד Lenovo IdeaPad G560 M274NIV אני מאוד מרוצה ממנו עד עכשיו... עד עכשיו השתמשתי במחשב נייח ככה שאין לי כ"כ מושג איך לתחזק מחשב נייד יש לי כמה שאלות ברשותכם: 1. א. המחשב רוב הזמן מונח על השולחן אצלי בחדר, ומחובר כמעט תמיד לחשמל...קודם כל רציתי לדעת אם חיבור קבוע לחשמל יכול לגרום נזק למחשב/מטען??? ב. במידה ולא...האם במצב כזה עדיף להוציא את הסוללה או שזה סתם מיתוס?? 2. כיוונתי את הגדרות הצבע המועדפות עליי דרך לוח הבקרה של NVIDIA, ושמתי לב שכאשר מסתכלים במסך כשברקע יש רקע בהיר בוהק, רואים לאורך כל המסך קווים אופקיים, רואים את זה רק בזווית מסוימת כשיושבים מול המסך לא מבחינים בזה... יכול להיות שזאת בעיה במסך??? או שככה זה …

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  19. שלום ערכתי בנסיון לקבל יותר תגובות : מישהו יכול לתת דיעה/להמליץ על נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח למטרות עבודה (תכנות, קצת משחקים קלים, מחשב עיקרי לשימוש בטיול מסביב לעולם) דרישות בעדיפות עליונה: גודל מסך : עד 13.3 (עדיף פחות) משקל: איזור ה 1.5 ק"ג, רצוי לא לחרוג מזה ביצועים טובים לתכנות דרישות נוספות: - זמן סוללה לא משמעותי - HDMI - אם יהיה טוב למשחקים זה יהיה מאוד נחמד אין העדפות לחברה מסויימת.. אשמח להמלצה לגבי איפה כדאי לקנות: תאילנד או סינגפור בנתיים על הכוונת Asus UL20FT שנראה אחלה אבל לא מספיק חזק וה Portege R705-P25 שאני מרחרח סביבו תודה!

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  20. מחפס מחשב טוב ויתאים לדברים האלה .. תקציב 4-5K תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by gjook,

שלום , אני מחפש מחשב נייד עד 3500 ש"ח.(גודל מסך הדרוש 14.1 אינצ') יש את המחשב "Dell Vostro 1014 " שנמכר במסגרת הנ"ל, האם הוא האופציה הטובה ביותר ? אני לא יודע אם זה אפשרי בתקציב הנ"ל , אבל האם ישנו מחשב שגם יריץ משחקים ? תודה גל.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by Bug,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לאופיס, אינטרנט וסרטים. שימוש ביתי רגיל. המחשב מיועד בעיקר לשימוש מהבית כך שגודל של 15 אינטצ' יהיה טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  23. Started by itye,

היי, התקציב שלי הוא 3500 ש"ח ולכן נראה לי אטרקטיבי. הנה המפרט של Q328 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16151 הוא מגיע ללא מע' הפעלה, אבל יש לי חלונות 7 חוקי שלא מותקן במחשב אחר ושאני יכול להשתמש ולהתקין. Q330 הוא החדש יותר עם מעבד i5 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16150 האם מלבד המעבד יש הבדלים משמעותיים? האם ההבדל במעבד הוא משמעותי? כמו כן שמתי לב שהאחריות היא 12 חודש בראשון לעומת 24 חודשים בשני. אני צריך לבדוק אפשרות הארכת האחריות ומחיר. מה דעתכם? איתי.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  24. רציתי לדעת האם מחשב נייד במצב המתנה לוקח סוללה? והאם זה הורס את המחשב נייד שמשאירים אותו הרבה זמן על מצב המנתה במקום כיבוי (אני מדבר על הלילה-שהוא נשאר כל הלילה על מצב שני)?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  25. אני צריך לפתוח נטבוק של טושיבה N305. אני לא יודע איזה גודל להזמין מ-ebay.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.