עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Gutman,

המחשב ישמש לגיימינג (המשחקים הכי חדשים), עיצוב תלת ממד ועריכת וידאו http://www.tms.co.il/preview/spec/mbzu5y8f מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Intel i7-6700K 4.0Ghz(4.2Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1677 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪135 לוח אם: Asus Z170-A כמות: 1 - מחיר: ₪764 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + FSP HYPER 600W כמות: 1 - מחיר: ₪523 זיכרון: DDR4 8GB 2133Mhz CL14 1.2V Kingston HyperX Fury Black כמות: 2 - מחיר: ₪213 כרטיס מסך: Gigabyte GTX…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by 1dOzZ,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כל המשחקים החדשים שיוצאים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים לא. 4. האם…

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  3. Started by נהוראי יוסף,

היי כולם, אני צריך שמישהו ימליץ לי על לוח אם במחיר סביר (עד 300 ש"ח) שאפשר להכניס בו שני כרטיסי מסך מסוג Gigabyte GeForce GTX 960 GV-N960WF2OC-4GD תודה מראש(:

4. Started by casio222,

לחבר יש מסך 19 אינץ', אז ייעצתי לו שלא כדאי לו לבזבז יותר מ-5K על המחשב, כי יותר מזה לא ינוצל על מסך כמו שלו. רק אם הוא יחליט לשדרג את המסך, אני אבנה לו מפרט אחר. אז הנה המפרט שבניתי: http://tms.co.il/preview/spec/d75u4hvz אשמח לתגובות, אני לא רוצה שחבר שלי יקנה משהו לא טוב תודה מראש

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  5. אני צריך עזרתכם בהרכבת מפרט. לא מזמן פתחתי נושא ועזרתם לי לבנות מפרט. אבל עכשיו התקציב עלה ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי לעשות.... המפרט הישן... AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 ASUS M2A-VM HDMI WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 זה המפרט הישן הוא יצא בסביבות ה2000. המחשב עם כרטיס מסך מובנה כי בעתיד אני מתכנן להשים רק כרטיס מסך וספק ובכך להפוך אותו למחשב משחקים. המטרה הייתה להשתמש במארז ובספק הנוכחיים שלי המארז ג'נרי, והספק פשוט אבל של fsp שהבנתי שהיא חברה איכותית. חיפשתי את הדגם לא מצאתי, אבל רשום לי עליו בצד 12V/18A Max אני מקווה שזה נותן אינדקציה כי לא מצאתי את ההספק... …

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by s7c,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב לעבודה משרדית office, pdf מעט עריכת תמונות (לא צריך כרטיס גרפי חזק במיוחד) הרבה זכרון ומקום איחסון ומסך טוב 19-21" תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  7. יש לי בעיה שהחלה בתקופה האחרונה של התחממות יתר.. המחשב באזור של ה Q W ESC איפה שהמאוורר הקטן מאחורה.. פשוט אי אפשר לגעת באזור הזה.. כשאני משחק הוא מתחמם בצורה מטורף שאני חייב לשים ספר או משהו מתחת למחשב שהמאוור יוכל לקרר כמו שצריך.. וגם אחרי כמה זמן חצי שעה בערך יש קריסה.. והוא רושם שהמחשב עושה ריסט עקב overheating .. הינה תמונה של ניטור המחשב לא בזמן מאמץ! בזמן ש2 אתר אינטרנט פתוחים כמה דקות אחרי שיצאתי ממשחק לא כבד בכלל מבחינה גרפית: מצורף קובץ תמונה של הטמפ' (כרגע הטמפ ליבה 70 מעלות [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by MrCow,

אני רוצה לקנות את הRM850X מאמזון ארהב אבל הוא מן הסתם מגיע עם כבל אמריקאי.. השאלה אם אני יכול אפילו לקנות את הכבל הזה בלי שיהיו לי בעיות? עריכה: לא ראיתי שיש פורום אחר שקשור לספקים אבל אם מישהו יודע את התשובה אני אשמח

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Avidar.R,

אחרי הרבה כאב ראש ושוטטות באתרי מחשבים הגעתי למוצר המוגמר מבחינת הידע שלי אני רוצה באמת שתתנו את חוות הדעת שלכם ואם צריך שיפור של איזשהו חלק שתפו אותי כדאי שאני יוכל לשנות תודה רבה לכל העוזרים היום אני חייב להחליט ולקנות את המחשב זו מתנה לאחי בבקשה תעזרו לי!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אם לא פוגע משמעותית בביצועי המחשב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וגם צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לפני כחודש היה אותו בכל מקום, אבל פתאום הוא נעלם מרוב החנויות. המעבד היחיד שנשאר עם יכולת גרפית מובנית של vega הוא רק ה ryzen3 3200G. האם ידוע למה הוא נעלם מהחנויות?

11. שלום רב, אני כרגע רוצה לבנות מחשב ביתי HTPC עבור סרטים בלוריי ו 1080i, אבל שיוכל לקלוט ולשדר מתוך כרטיס לוויני HD קצבים של 22 מגהביט שניה. הבנתי שזה לא משהו טריוויאלי במחשבים ורק ממירים או DVD יכולים לבצע זאת טוב? האם קיים מפרט שיוכל לבצע את העבודה? חשוב לי גם שיהיו מספיק סלוטים במחשב לכרטיס לוויני טלויזיה ואולי עוד אחרים בעתיד. הסבירו לי שהמחשב אמור לקלוט וגם לבצע פיענוח H264 ועוד שקט חשוב 8 מתוך 10 ו OC אפשרי איזה מפרט מומלץ ? ללא ציוד היקפי נוסף!

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  12. צריך לפטופ בעיקר לעבודה (תכנות), גלישה, וגם קצת משחקים (סטארקראפט בעיקר). אחרי הרבה חיפושים התבייתתי על 2 דגמים: 1. http://ksp.co.il/?uin=22213 2. http://ksp.co.il/?uin=22923 א. עושה רושם שההבדל העיקרי הוא המעבד, אבל אני לא כל כך מבין איזה מהם טוב יותר, ומה ההשלכות לגבי הסוללה. ב. יש גם שוני במסך, האם הוא קריטי? ג. יש למישהו ניסיון עם האחריות של מעבדות CPM? ד. האם יש בעיות קריטיות ידועות עם הדגמים האלו? אשמח אם תעזרו לי לבחור, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by xxgalxx,

ספק כח : Seasonic SS-500ET-F3 500W הארד דיסק : Hitachi HD 300GB

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by KorteZ-,

Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E LG H62NK SATA BLACK Cooler Master 690 Corsair VX Series 450W PSU G.Skill DDR2 2048 MB (1024MBx2) 800 Mhz CL5 Seagate ST3250624AS 250GB SATA2 5165 ש"ח המפרט טוב? התקציב שלי 5000 ש"ח

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by The_Matrix,

Hey... אני רוצה לשדרג את המחשב, זה אומר - מעבד, לוח אם, מארז והרד-דיסק. בעיקרון אני מתעסק בתוכנות גרפיקה שצורכות הרבה מהמעבד והזיכרון הפנימי.. אבל אני משדרג גם בשביל משחקים... :AR15: הנה משהו מ-KSP.co.il : Athlon XP 2200+ copper fan A7V8X(KT400)AGPx8,USB2.0 30GB 7200/133 ATX MIDI 400W usb Total price 2200 ¤ מה אתם אומרים? זה יכול להחזיק מספיק זמן?? אם לא אז מה אתם מציעים? נ.ב: מספיק לי 30GB ... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Nemesis,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7,000 ש"ח, עדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית של צילומים בפוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, מקלדת ועכבר. מסך מדגם Dell U2412M 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כלל לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, מערכת הפעלה חלונות 7 Home Premium, כולל התקנה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by B0necrack3R,

שלום. החלטתי לשדרג את המחשב סוף סוף. הבנתי שבעוד חודש יוצאים מעבדים חדשים אז החלטתי לחכות עד ישרדו המחירים על הישנים. המפרט שבניתי בינתיים: asus p5ld2 deluxe http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1109 geil dual ddr2 kit 2 gb http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/26_147/products_id/1479?osCsid=fa97df8421cdbae9d9e32f77571ad65c Gigabyte ATI Radeon 1800XT http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/27_68/products_id/2178?osCsid=fa97df8421cdbae9d9e32f77571ad65c מה אתם חושבים על המפרט הזה?

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  18. שלום לכולם, לא מזמן הלך המחשב הנייח בבית ולאחר תקופה שקיבלתי בהשאלה מחשב נייד של HP החלטתי שהמחשב הבא יהיה נייד ולא נייח בגלל הנוחות שבניידות. למרות זאת, בחלק גדול מהזמן אשתמש בו כתחליף לנייח (קוראים לזה "נייד תחליף שולחני" או משהו, לא?) אני יושב הרבה על המחשב, והשימושים העיקריים שלי במחשב הם גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, ואולי גם משחקים קלים (Counter Strike, אם מישהו מכיר). אני מפעיל הרבה תוכנות במקביל, חלקן לעריכת תמונות ואודיו, אבל לא משהו כבד מדי (ולמרות זאת חשוב לי מעבד חזק וזיכרון גבוה). ראיתי את המחשב שבמבצע של 012, ה- HP Pavilion dv5-1160ej, במחיר של 4900 ב-12 תשלומים. המפרט נראה לי מצויין, אפילו יותר ממה שאני צריך, אבל בהתחשב בכך שאני רוצה מחשב שיחזיק לעוד כמה שנ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by JONathan144,

מה שרשום+חשוב שלכרטיס מסך יהיה חיבור HDMI תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by Demagh,

אהלן, צריך חווד על השילוש הקדוש הבא: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]21114[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolo…

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל אפשר לחרוג עד 100 שקל מקסימום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח בלבד אם זה ממש הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים mw3 bf3 .. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני עד גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by afi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, שימוש בנתונים, הרבה קבצי pdf, עבודה רבה בתוכנות בענן דרך הדפדפן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, דפדפן עם הרבה כרטיסיות פתוחות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21-22 אינץ'. יתכן שישתמשו ברזולוציה נמוכה, עקב תוכנות ישנות. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רגילות …

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  23. עברה שנה וחצי מאז קניתי את המחשב עם המפרט הבא: מעבד- AMD 3700 זכרון- 2GB כרטיס מסך- GEFORCE 7600GT בעוד שנה וחצי אני מתכוון לקנות מחשב חדש למשחקים בהשקעה של 3,500 ש"ח. מה כדאי לשדרג, כדי להריץ משחקים בצורה חלקה עד לקניית המחשב החדש?

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  24. קניתי מחשב נייד של HP G7070 והוא מגיע עם התקנה אוטומטית של ויסטה , שבסוף ההתקנה שמתי לב שנוצר PARTITION חדש בשם HP RECOVERY בגודל 10GB. מה יש במחיצה הזאת? משהו חשוב (כמו דריברים) או שזאת סתם מחיצה של WINDOWS למקרה שהוא ידפק אז שאפשר יהי לעשות RECOVERY? קיצר האם אפשר למחוק אותה?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by liho,

איך המחשב הזה? יש לי אותו קרוב לחצי שנה מעבד: intel p-4 3.0/800 לוח אם: intel rocklake זיכרון : 256 (X2) דיסק קשיח: maxtor 120 gb 8 mb כרטיס מסך: gigabyte ati 9600 xt צורב: LG DVD X8 כונן פלופי מארז:iv/bl 326-03 מסך : viewsonic e71fsb 17 flat זיכרון: 128/133/8 כונן: CD LG כרטיס רשת: st lab pci זהו...איך הוא?? אני רוצה להחליף מארז משהו שקוף בצד עם אורות?איפה לקנות?מה כדאי?

• 5 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.