עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by alex15,

שלום.. אני רוצה לקנות מחשב נייד תקציב עד 6500 .. אני צריך אותו גם בשביל משחקים כבדיים ובשביל סרטים וכל מיני דברים שאני רואה ומשחק ועושה בנייד ... וגם עם מהירות גבוהה .... וגם עם איכות הסאונד טובה ....וגם יש פרט קטן שחשוב לציין !היופי שלו שיהיה יפה ... ושלט אלחוטי שיהיה איתו ...

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  2. Started by guysfa,

יש לי מחשב נייד: Asus Eee PC 1001pxb עם 1GB 667mhz לפי מה שהבנתי ניתן לשדרג עד ל 2GB, הלוח תואם ל DDR2. שאלתי היא האם הלוח מתאים ל 1066mhz, אם כן איפה אוכל למצוא אחד כזה: 2GB בסלוט אחד. תודה.

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  3. דרוש מפרט בסיסי למחשב ביתי עד 1.6K ללא מסך לשימוש ילדים בגיל 6 ולצרכים בסיסיים. כולל כרטיס רשת אלחוטי. אופציונלי - רמקולים. תודה רבה מראש! עריכה: גר בהוד השרון, KSP רעננה יהיה מעולה

4. Started by lidor12303,

קניתי מחשב נייד ממותג סמסונג דגם Samsung RC520-S01IL הייתי רוצה לדעת האם זה דגם חדיש או ישן? כתוב לי על המדבקה של הקרטון של המחשב, ארץ ייצור- סין, היבואן: חיון ושנת ייצור 2011?? האם ייתכן שזאת שנת הייצור???? באופן כללי מה חוות הדעת על המחשב? אם מישהוא יוכל לתת לי מחשב אחר מומלץ באותה הרמה ובערך באותו המחיר ודגם חדש מהאתר http://www.laptopworld.co.il/ זה יעזור לי מאוד כי הם לא רוצים לבטל תעסקה כי המחשב נתפתח ללא שימוש אך מוכנים לבוא לקראתי ולהחליפו באחר

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  5. הי חברים , עריכה- אחרי התייעצות ומחשבה החלטתי לקנות מחשב חדש.. ניתן למחוק את הפוסט הזה תודה רבה!!! אני מתלבט מאוד לפני רכישת מחשב עכשיו.. השימוש העיקרי שלי במחשב יהיה לטובת גיימינג Pubg וcs go .. ומדי פעם אולי גם משחקים אחרים... לפני כמה זמן פרסמתי כאן פוסט ובו אמרתי שאני מוכן לחכות עד אוגוסט כדי לראות מה קורה עם Nvidia ודור הכרטיסים החדש... עכשיו השאלה שלי אליכם היא מתי לדעתכם בערך יגעו לכאן הכרטיסים החדשים עם קירור נורמלי (לא מפוח)? כי המחשב הנייד הקודם שלי מתחיל לזייף בצורה שממש מפריעה לי ואני שוקל אולי להקדים ולקנות מחשב בשבועות הקרובים ושכרטיס המסך יהיה מהדור הנוכחי.... תודה …

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  6. Started by ssip96,

מפרט: Intel® Core™ 2 Duo processor P8700 ( 2.53GHz 1066MHz 3MB ) Genuine Windows 7 Home Premium 64 NVIDIA GeForce GT 240M 512MB 4 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHz 14.0 " HD Wide LED 1366x768 Industry Standard Touchpad 320GB 5400 DVD Recordable (Dual Layer) 6 Cell Lithium-Ion Intel Wireless Wi-Fi Link 5100 Bluetooth Version 2.1 + EDR שוקל 2.1 ק"ג זמן סוללה (ע"פ האתר 6.5 שעות לסוללת 6 תאים) ומשטח טרקפאד מולטי טאץ' . נשמע מבטיח לא?.. מדובר על הדגם 41896HU http://shop.lenovo.com/us/notebooks/ideapad/y-series/y450

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  7. זה המפרט שלי חשבתי אולי להחליף לכרטיס מסך חזק יותר או להוסיף זיכרון פנימי ולשים ווינדוס 7 64BIT (יש לי ווינדוס 7 32BIT) מה אתם אומרים מה כדאי להחליף או להוסיף? המערכת מחוברת למסך סמסונג 20 אינץ' זה הדגם syncmaster 206bw מטרת השדרוג היא שיפור ביצועים במשחקים! תודה מראש לכל העונים כל עצה תתקבל בברכה!! מעבד: intel quad core q6600 2.4 Mhz קירור למעבד: zalman cnps9700 led לוח אם: gigabyte p35 ds4 זיכרון פנימי: corsair xms2 DHX 800Mhz 4giga כרטיס מסך: shappire ati radeon 4870 toxic vaporX cooling! מארז: antec nine hundred הארד דיסק: western digital 160 giga ספק כוח: sweex pure 650WATT

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  8. Started by AlonSe,

אני מדליק את המחשב עושה רעש של נדלק מאוור עובד יש עוד איזה רעש שחוזר על עצמו 4-5 פעמים ואז הכל נשאר "כאילו" דלוק אבל המאוור לא ואין שום רעש מהמחשב רק אורות. יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  9. חנוכה שמח לכולם, כמו שהוכיח הBlack Friday שבוע שעבר, יותר ויותר אנשים זונחים את המחשבים הניידים לטובת טאבלטים. אך עם זאת, אין ספק שהצורך של אנשים במחשבים ניידים לצרכים פרודקטיביים גם הולך וגדל. עבורי, חייל בודד משוחרר לקראת תואר ראשון, ועבור אנשים רבים אחרים אין את הרצון או היכולת לרכוש גם מחשב וגם טאבלט. הסקר הנ"ל הוא לא דיון בנוגע לעתיד הטאבלטופים/אולטראבלטים/אופטימוס-פריימים ורובוטריקים אחרים למיניהם (למרות שזה נושא מעניין כשלעצמו). הסקר הזה הוא בשביל להבין מהו ההיבריד הבשל ביותר, שעושה את השילוב המוצלח ביותר בין מחשב נייד לטאבלט ? (כלומר, משלב עבודה פרודקטיבית ובידור באופן הטוב ביותר) ואבקש בקשה נוספת מהסטודנטים שבינינו, אני מתחיל בשנה הבאה לימודי הנדסת חשמל, והייתי ר…

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, עד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וכד' ממש לא משהו כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  11. Started by ROI-COHEN,

היי, מאז שהתגייסתי לא יוצא לי להיות באתר הרבה ובטח שלא לשלוט במפרטים כמו בעבר... ועכשיו, כשאני לפני שיחרור, אני רוצה לקנות מחשב נייד ואין לי מושג מה בדיוק לקנות (חחח אני אפילו לא יודע למה אני צריך מחשב נייד, הסיבה היחידה שאני חושב עליה היא שהנייד יחליף את המחשב השולחני שלי ובנוסף יוכל להיות נייד ) גם אין לו מטרה ספציפית - אני משחק במחשב אבל לא קרוב לגיימר רציני, עורך ווידאו אבל לא ברמה גבוהה, כן הולך להשתמש בו לצרכי עבודה/לימודים וחשוב לי זמן סוללה וטעינה טובים. אחרי כמה שעות של לנסות וללמוד קצת את כל מה שאני לא מעודכן בו הגעתי למפרט הזה, שאני חושב שהוא מתאים לי- http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8779404&productCategoryId=abcat0502003&type=product…

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  12. Started by sagiia,

היי, אני מתחיל ללמוד מחוץ לבית ולכן אני צריך מחשב נייח. אני מתכוון לקנות ביום ראשון בksp/ivory. אני מתכוון לקרוא המון במחשב (ספרים בקבצי pdf), לעבוד עם המון תוכנות במקביל, להשתמש בתוכנות כמו android studio, eclpse, photoshop cc, Jcreator U וכו. אני אשמח למסך טאץ שיקל עלי בקריאה (בגלל הגלילה) אך זה לא חובה. חשוב לי שיהיה במחשב לפחות 500GB. חיבורים כמו HDMI וUSB 3.0 הם חובה מבחינתי. אשמח למסך FULL HD אך אני מוכן להתפשר. אני עומד להתנייד המון עם המחשב ולכן אני צריך שהוא יהיה מאוד קל ועם שוליים כמה שיותר קטנים. העדיפות שלי הוא למסך 14-16 אינץ. התקציב שלי עומד על 3-3.5K בלי אפשרות לחרוג ועדיפות למחיר כמה שיותר נמוך. בהתחלה תכננתי לקנות מחשב-טאבלט כזה אך אחרי התלבטות הח…

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  13. היי חבר'ה, המחשב הישן שלי שכבר אצלי איזה 5 שנים מתחיל לגסוס, ואני רוצה להחליף אותו... בעיקרון הדרישה זה: מחשב עבודה/אינטרט תמיכה ב-2 מסכים וTVOUT יכולת להריץ באופן סביר משחקים חדשים בלי OC אני מנהריה, משהו באיזור זה עדיף מבחינת רזולוציית מסך זה משתנה, כרגע אני עובד עם 2 מסכים במקביל 1 של 1280 על 960 והשני 1440 על 900 או 960 אני לא בדיוק זוכר. תודה רבה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 - 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fortnite , PUBG, Dragonball Fighterz ומשחקים בעתיד כמובן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש …

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  15. Started by MISTER,

שימושי המחשב: משחקים כבדים יחסית ואינטרנט.

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  16. רציתי לדעת האם המחשב הנ"ל (acer aspire 5742Z) יעבוד ללא תקיעות בפתיחת מספר טאבים באינטרנט(3-5) וגם צפייה סרטים שלא תיתקע והאם הוא שווה לקנייה בסה"כ. תודה רבה מפרט: Display : 15.6inch LED Processor : Pentium Dual-Core P6200 2.0GHz Graphics Card : Intel GMA HD System Memory : 3,072mb DDR3 Hard Disk : 320GB Optical Drive DVD/RW Physical 2.6kg או ששווה להשקיע עוד 425 שקל ל-acer aspire 5742 או לעשות OC למחשב הקודם? מפרט: Display : 15.6inch LED Processor : Core i3 380M 2.53GHz Graphics Card : Intel GMA HD System Memory : 4,096mb DDR3 Hard Disk : 320GB Optical Drive DVD/RW Physical 2.6kg תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  17. שלום לכולם. חבר שלי רוצה מחשב למשחקים (למשל black ops, pro evolution, starcraft) ופיתוח (סטודנט למדעי המחשב). יש לו עדיפות רצינית לאינטל והחנות צריכה להיות מהמרכז (RSM יהיה מצוין). לא מתוכנן OC והשקט לא חשוב במיוחד. תודה מראש, דודי

18. 1. מה התקציב המקסימאלי? סהכ התקציב הוא כ5k אבל כבר נרכש מעבד i5 4670K, דיסק samung evo 840 120gb וכן הארד דיסק. אשמח להשלמת המפרט בתקציב של כ3k. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? המטרה היא להיות cost effective. אם ניתן רצוי לחסוך אך רק אם הפגיעה היא קטנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי. גלישה עם הרבה טאבים, עריכה, תכנות קל, גיימינג יחסית קל נניח civ 5 או sc2 לא חובה בהגדרות הכי גבוהות בעולם אבל שיהיה יפה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו …

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by demonshlomo,

איך המפרט הזה? 140 GIG WESTERN DIGITAL 8MB 7200RPM HD 91.001EACH91.00 2256MB PC3200 400MHZ GEIL VALUE DDR RAM 49.002EACH98.00 3ABIT NF7-S NFORCE2 8X AGP/AUDIO/SATA 149.001EACH149.00 4AMD 2500+ ATHLON XP 333FSB BOXED CPU 99.001EACH99.00 5ATI 128MB RADEON 9600 PRO 189.001EACH189.00 6ASTRO 268 BLACK CASE W/ 350 PSU 49.001EACH49.00 Order Weight: 29.50 Total Number Of Items: 7 Total: $675.00 לחבר של אחותי יש 700$ ואת כל שאר החלקים יש לו אז מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  20. Started by shalgi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הרבה קבצים וטאבים פתוחים. שימוש באוטוקד ואינבנטור. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב למשרד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  21. שלום לכולם, כבר הרבה זמן שאני מנסה להוריד למחשב סימס 3 וזה לא הולך,ניסיתי גם על מחשב נייח(מסך 15 אינץ') וגם על נטבוק, לאחרונה קניתי את המשחק המקורי,גם הוא לא עבד על שניהם. אני מחפשת מחשב שהמשחק יעלה עליו במאה אחוז, אני צריכה אותו רק בשביל המשחק,שום מטרה אחרת, לא משנה לי אם נייד או נייח,במחיר הכי זול שאפשר,ללא ציוד היקפי. באיזור חולון. התקציב הוא עד 1000 שקלים במידה והוא נייח. תודה רבה לעונים.

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  22. Started by Roeebaeloha,

שלום לכולם אני מחפש לפטופ לגיימינג כמה שיותר טוב במחיר של סביבות ה-2,500 שקל. אני יודע שהמחיר מאתגר אבל ניראה מה הכי טוב שאפשר להשיג בסביבות המחיר הזה

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  23. אוקיי , מחירים : 3000 ש"ח למשחקים . 2000 ש"ח לעבודה. יש אפשרות לחריגה קטנה! כמה דברים בסיסים שצריכים להיות : א) 1GB זיכרון . אז ככה מפרטים שהביאו לי : משחקים : -- ATHLON 64 4200+ (SOCKET AM2) X2 DualCore מעבד Gigabyte MA69DM לוח אם DDR 2 667MHZ 1GB KINGSTON זיכרון SAMSUNG 180GB 7200RPM , 8MB , SATA 2 כונן קשיח Point Of View 8500gt 512mb gddr2 hdtv , dvi , pci-e כרטיס מסך 7.1 channel audio כרטיס קול pioneer dvr-112d dvd+-rw צורב דיוידי on board 10\100 כרטיס רשת HJA-7610 MIDI 500W MAX מארז 2 LANG (EN\HEBREOW) MULTIMEDIA מקלדת PS\2 OPTICAL MOUSE עכבר 400W SPEAKERS\HEADPHONES אוזניות \ רמקולים CHIMEI T39D 20" LCD 8MS DVI מסך במחיר של : 3048! עבודה (או…

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  24. Started by avivboker,

שלום. הסתכלתי המון באתר וראיתי המון מפרטים אבל תמיד מצאתי משו שלא ישמש אותי במפרט אז אני שואל פה ברצוני להרכיב מפרט למשחקים ועבודה שותף בעיקר (כמו רוב המשתמשים) הבקשה העיקרית שלי היא # המחשב צריך להיות בנוי ל5 או 6 שנים מהיום # ולכן אני כן מחפש חומרה חזקה (למרות שכרגע היא מעל הצורך שלי) -אני לא מתכוון לבצע המהרה (כך שהמעבד צריך להיות חזק מהסטוק) -אני מחפש מערכת שקטה -לוח אם עם המון יציאות usb3 -לוח אם עם המון יציאות sata 6 -מעבד עם יחידת עיבוד גרפית חזקה (כדי שבעתיד הלא קרוב יכול להתווסף לו כרטיס מסך) -לוח אם עם יציאות thunderbolt (אם זה לא מוקדם לבקש, זה יצא לא מזמן..) אשמח לקבל הצעות...

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  25. PENTIUM 3 800 לוח TYAN תומך AGP4X 512 SDRAM GEFORCE 4 TI 4200 128 DDR עובד על AGP 2X במחשב!! או המפרט הזה PENTIUM 3 800 לוח TYAN תומך AGP4X 512 SDRAM GEFORCE 4 MX440 64 DDR עובד על AGP 4X במחשב!! תענו בבקשה רק לעיניין ורק על שתי אלה! מה יעבוד יותר טוב ומה יריץ משחקים יותר טוב!

• 8 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.