עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bve,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה, וידאו בלו-ריי (צפייה), אינטרנט, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  2. שלום, הייתי שמחה לכמה המלצות למחשב נייד במחיר של 3500ש"ח +-300ש"ח מטרות המחשב? עריכה גרפית - פוטושופ * גודל המסך?עדיף 15.6" אולי אפשר להסתדר גם עם 14"+ * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממש לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו), HDMI, יואסבי-3 יהיה יתרון אבל לא חובה. * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא - אבל כן אחריות לשלוש שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הכרחי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *עוד כמה דברים להתחשב בהם, מסך לא מבריק לפחות 4GB זיכרון עם עדיפות ל6 או 8 תודה רב…

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  3. Started by Ash Binary,

אני מחפש נטבוק להורים - בעיקר לגלישה ב WIFI וקריאת ספרים אלקטרוניים גודל מסך - רצוי כ 7-8 אינצ' לא יותר מ 10 אינצ'. חייב להיות מט ולא מבריק אורך חיי סוללה - מקסימלי, סוללה ניתנת להחלפה מערכת הפעלה - ללא (אני מחפש ספציפית מחשב ללא מערכת הפעלה) תקציב - עד כ 1500 שקל, רצוי כמה שפחות

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  4. Started by fp581,

E6400 2.13 GIHABYTE GA-965P-S3 TWINMOS DDR-II 667MHZ 2GB LIBERTY ELT500AWT 500W POWER SUPPLY 250GB 16MB 7200RPM SATA II SUPERTALENT שחור LOGITECH INTERNET PRO KEYBOARD BLACK X1900XT 512MB 2XDVI VIVO PCI-E RETAIL ZALMAN 7700CU COPPER MX518 NEC DVD+\- R 3550A X16 (DUAL X18) black

• 12 תגובות
    • 993 צפיות
  5. Started by zaq1,

סל קניות דיסקים קשיחים SEAGATE 300GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3300622AS ₪ 634 מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ₪ 1007 לוח אם ASUS P5W DH DELUXE ₪ 1456 x2זיכרוןDDR2 דגם SUPERTALENT 1024MB DDR2 667 CL4 + HEAT SINK ₪ 515 LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7900GS TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL ₪ 1107 ₪5319

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  6. אני רוצה להוסיף שם 2 גיגה. איך אני מגיע לסלוט?

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שהמטרה שלו בראש ובראשונה עיבוד ועריכה של תמונות, גיימניג זו גם אפשרות אבל היא משנית. חשוב לי: 1.מהירות תגובה, זאת אומרת שברגע שאני עובד מתמונה לתמונה או מתוכנה לתוכנה התמונות יעלו מהר. לדעתי זה פונקציה של HD מהיר אבל אני לא בטוח. 2. זיכרום רם גדול יחסית, בכדי שגם עוד שנה שנתים תוכנות ירוצו לי יחסית מהר. (לדעתי 8 MB יתאים). 3. 2 הארד דיסקים (בכדי שאוכל לגבות מאחד לשני) שכל אחד מהם 1 טרה לפחות (ההבדל בין 1 ל 2 טרה גדול?) 4. אשמח אם אוכל גם להריץ עליו משחקים אבל לא חובה. 5. כולל מערכת הפעלה. ללא מסך/מקלדת/רמקולים וכ"ו. תקציב - בסביבות 2000K

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  8. Started by Felixess,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בנתיים זה התקציב, בעתיד זה ישתדרג ( הסבר בסוף. ) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מזדמן, תוכנות עריכת וידאו, סוני וגאס ופוטושופ.. ועוד.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of legends בעיקר, ועוד משחקים! כמו BF4 וFARCRY 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ לדעתי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  9. Started by lempsar,

אני קורא ותיק של הודעות בפורום וסופסוף נפגשתי עם כ 3500 ש"ח עבור מחשב חדש. המחשב ישמש לשימושים ביתיים יחד עם לכידת וידאו ובעדיפות נמוכה המרות פורמטים של וידאו, אין שימוש במשחקים, אין צורך ביכולת המהרה. חשבתי על AMD כי יש לי נסיון טוב עימם ומחיריהם נוחים יותר. קראתי הודעות קודמות בנושא זה ורציתי לוודא את הרכיבים לפני הקניה. ברשותי דיסק קשיח של 80 גיגה, מסך 17, צורב DVD 106 של פיוניר. חשוב לי מפרט המכיל לוח טוב וכן מארז. תודה.

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  10. אני מבקש הסבר על ההבדלים בין מוצרים האחסון הפנימיים שאפשר לחבר למחשב /ssd/hdd/m.2 /sata/pice3 אם פיספיתי עוד סוגים תוסיפו להסבר ומתי נכנס pcie4 ? ואיך צריך להראות מחשב נייח חדש מבחינת סוגי הכוננים? איפה יושבת המערכת ההפעלה? איפה שאר התוכנות? איפה הקבצים והתמונות והסרטים?

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  11. Started by dcoolman,

שלום לכולם אחי מחפש לקנות מחשב חדש בשביל משחקי מחשב כבדים. הוא לא צריך ציוד הקפי. התקציב הוא עד 5000 ש"ח תודה לכולם וערב טוב 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. dragon age: inquisition Assassin's Creed Unity call of duty crysis 3 -מהי הרז…

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  12. אני נוסע בחודש הבא לארה"ב ומתלבט האם כדאי לי לשדרג כבר עכשיו חלקים במחשב (מפרט בצד) ולנצל את המחיר הנמוך של הרכיבים שם (הוא בכלל נמוך יותר??). המחשב למטרות גיימינג כמובן ואני תוהה אם לנצל את המחירים לשדרוג המחשב היחסית חדש שלי בשביל שיחזיק יותר זמן וכמובן כאשר אני עדיין יכול למכור את החלקים שלי במחירים טובים. 1. ההתלבטות הכי גדולה היא לגבי המעבד, האם שווה לקחת מעבד חדש (לא יודע אפילו איזה) ולמכור את שלי? עד 250 דולר 2. יש מה לקנות 8 ג'יגה נוספים? 3. והתלבטות אחרונה - האם לקנות GTX980 ולמכור את GTX780Ti שלי? 500-600 דולר פתוח להצעות אחרות לשדרוג כמובן (קונטרולר אלחוטי אולי, SSD גדול יותר וכיו"ב)

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  13. שלום לכולם ! בשעה טובה הגיע הזמן לא רק לתכנן אלא גם לקנות את המחשב (ובקרוב אצטרך לבנות מפרט נוסף למחשב תקציבי ) הכי חשוב לי שיהיה מולטי-טסקינג חלק (אי מיול + ווינאמפ+מדיה פלייר קלאסיק+ביטורנט+וורד+טוב הבנתם...), משחקים על מסך 2007WFP ואולי, אולי OC קל אם ארגיש שהביצועים לא כמו שחשבתי ... המפרט הנ"ל הוא מנועה, אבל אם למישהו יש הצעה ממקום אחר זה גם בא בחשבון. הוספתי כאן את עלות ההתקנה כדי שיתבטא המחיר הסופי האמיתי . למעשה עדיף שהמפרט יהיה קצת פחות מ-7000 ש"ח כי הולכים כנראה לשחוט אותי בריבית על תשלומים באשראי.. ;=) דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb TRAY 1080 ¤ 1 GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY 570 ¤ 1 TWINMOS DDR2 1024MB 667mhz CL5 390 ¤ 2 SEA…

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  14. Started by Pika007,

לילה טוב כל מי שער עקב דחיה מטורפת בגיוס שלי (שנה! אני כבר שנה בבית כי קפצתי כתה וסיימתי בי"ס בגיל 17, ועכשיו משאירים אותי עוד שנה! ביקשתי להקדים- עד עכשיו אין קול ואין עונה) החלטתי לשדרג את המחשב, כי יש לי ים של זמן לחרוש עליו המחשב הקשיש בצד כבר לא סוחב הכל, אז אני מעוניין לשדרג. התקציב בכותרת השימושים- 1- עריכות וידאו כבדות והמרה/קידוד של וידאו ב HD. עם זאת, לא חייב מרובע ליבה, אבל מן הסתם חשוב שכרטיס המסך יתמוך בהאצת H264 חומרתית. 2- משחקים כבדים, אני מתכנן שהשדרוג הזה יחזיק לי את פאר קריי 2 שעומד לצאת כמו שצריך..... 3- OC אפשרי. עוד לא סגור על זה, אבל קחו בחשבון בבקשה. העדפות: דבר ראשון, להימנע בכל מחיר מכרטיס מסך של NV, בגלל כמה סיבות 1- משום מה הכרטיסים …

• 13 תגובות
    • 993 צפיות
  15. Started by israelistic,

אני רוצה לדעת מה יותר טוב לקנות nvidia או radeon איזה כרטיס מסך אתם ממליצים בסכום של 2200 spec Microsoft Windows XP Home Edition intel pentuim 4 3.2ghz 1gig ddr ram asus p4p800se Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5900 (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5900 Monitor ADI MicroScan 5P/5P+ Audio Adapter SoundMax Integrated Digital Audio (Asus P4C800/P4P800) MAXTOR 6L040J2 (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) Optical Drive (52x CD-ROM) Optical Drive …

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD + מוזיקה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Counter Strike בהגדרות הכי גבוהות ! Call Of Duty MW3 ברשת ועוד ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LCD FULL HD 32"-37" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  17. Started by icebreak,

שלום, נראה לי שאני די סגור על המפרט הבא למחשב החדש שלי, רציתי לדעת מה אתם אומרים ואם יש משהו יותר טוב, תודה: 1360 ש"ח AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN 1235 ש"ח MSI K8N NEO2 PLATINUM 850 ש"ח ANTEC SONATA Piano Black 480 ש"ח Logitech MX1000 Laser Cordless Mouse סה"כ 3925 ש"ח שימו לב שאני כרגע לפחות לא צריך דברים אחרים (יש לי זכרון, הארד דיסק, צורב, ATI 9600PRO וכו)... חשוב לי שהמחשב יעבוד בשנתיים הבאות בלי כאבי ראש (כרגע יש לי AMD ATHLON XP 1700+ עם לוח אם מעצבן...). חשוב לי שהמחשב יעבוד שקט (שלא ישמעו אותו יותר מדי בניגוד למחשב הנוכחי שלי...) האם הקירור שמגיע עם המעבד מספיק (אם אני לא עושה OC, כי ב 1700 שלי המאורר שהגיע לא הספיק....) האם הספק שמגיע עם המארז יספיק לי להריץ כ…

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  18. Started by avihugr,

אני צריך מחשב למשחקים כבדים ולעריכת וידאו,אבל גם שיהיה טוב לעבודות וכל מיני... אני צריך ציוד הקפי...אבל אני לא צריך ווינדוס,ואני צריך גם מסך שיהיה LCD. התציב הוא 5000,אני מקווה שתעשו משהו טוב... ואני לא רוצה מKSP. אני רוצה מחנות שיש אותה באינטרנט אבל שגם אפשר לבוא לחנות. תודה

• 15 תגובות
    • 993 צפיות
  19. המחיר לא מזומן אני רוצה מחשב למשחקים לראות סרטים ולהורדות לא צריך ציוד היקפי ואני רוצה שהמחשב יהיה שקט משחקים כבדים כמו(GTA IV) על מסך 22 אינץ וגם יש עדיפות למעבד 4, ליבות זיכרון 4 ג'יגה וכונן קשיח 1TB

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  20. Started by AxeOr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 שח 2. מה שימושי המחשב? מחשב לשימוש משרדי , חשוב מאוד מהירות ההפעלה , איכות המארז [!] , שקט וכמובן יכולת עיבוד שלא תפגע בביצועים. יחובר מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא , אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול צורב , ולדעתי אין צורך בכרטיס מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? וינדוס 8 [שמתי לב ש8.1 עולה יותר, והרי העדכון בחינם, יש הסבר?] 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגור…

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  21. שלום לכם, אני מחפש מסך 4K, לצורך עריכה גרפית (צילומים). גודל רצוי - 32 או 31.5 אינטש. לאחר מחקר מקיף צמצמתי את ההתלבטות שלי ל-2 מסכי אסוס, האחד זמין בארץ PA329Q (מסך משנת 2016), והגרסה המתקדמת יותר שלו PA32UC לא זמינה בארץ (כוללת HDR10 ותאורה מקומית עם 384 נורות במקום אחת), שזה צעצוע נחמד, אבל לא בטוח ששימושי בעיבוד תמונה, ולא ידוע לי איך זה מתפקד במשחקים או מדיה שהיא לא HDR. זו גם גרסה הרבה יותר יקרה כי הטכנולוגיה עדיין בחיתולים. אני יכול לקנות את 2 המסכים במחיר מוזל ב-BLACK FRIDAY, אבל לצערי לא ראיתי מבצעים בארץ למסכים ברמה הזו, ולכן אני שוקל לקנות בחו"ל. בחו"ל זה יוצא הרבה יותר זול כמובן, גם אם מחשיבים עלות משלוח + מע"מ. השאלה היא אם משלמים על זה מכס בנוסף למע"…

22. היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3K אפשר קצת לחרוג עד 3.2... * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?מעדיף שהמסך יהיה גדול מ11.6 ולא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותרלא כל כך משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות * משקל רצוי? אין דרישות מיוחדות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין דרישות מיוחדות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI,USB3 * Bluetoo…

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  23. Started by Jules Winnfield,

כמה אוכל לבקש על המארז ותכולתו מהמפרט שרשום בפרופיל שלי? הערכה שלי היא כ1200, הגזמה? מצפה לתגובה אוביקטיבית :-) תודה על העזרה. עריכה: האחריות חלה אך ורק על המוצרים הבאים: -מעבד -ספק ומארז -לוח אם -זיכרונות

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  24. איזה לפטופים קיימים במחירים כמה שיותר נמוכים שאין להם מסך משתקף? רצוי עד 3 אלף

• 3 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים