ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
הי אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר בעבודה בתוכנות גרפיות דו מימד ADOBE תלת-מימד רינדורים 3DMAX ועריכת וידאו HD יש לי מסך, ציוד היקפי ושני הארד-דיסקים לאחסון החומר. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? גרפיקה כבדה ורינדורי תלת-מימד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטריטור, סולידוורקס, היפרשוט כולל תמיכה ב CUDA ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: - לא מיועד למשחקים בכלל * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280X1024 ייתכן שידרוג בהמשך. 3. צי…
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם - מתוקן לי BT3 על VMware במכונה של XP על מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטית מסוג WiFi 802.11B/G. ה -XP קורא את הכרטיס, אבל ה BT ב VMware לא מזהה אותו ככרטיס אלחוטי (יש גלישה ואין שום בעיה של תקשורת אבל כאשר אני מפעיל דרכו סריקות של רשת אלחוטית אני מקבל הודעה שלא נמצא התקן הלחוטי) אני מנסה למצוא לזה פיתרון כבר מספר שבועות אך עדין לא מצאתי. מה עושים ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
אחי הגדול רוצה לקנות מחשב נייד ב4K( אפשר חריגה קלה) הצרכים הם בעיקר אינטרנט וורד ופוטושופ( לא ברמה מקצועית). יש לו התלבטות בין http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=588887 לבין http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=469961 פתוח גם להצעות אחרות. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי שלי למחשב משחקים הנה המפרט: AMD Athlon 64 X2 4200+ Asus M2A-VM HDMI 2048GB DDR2 ספק hec 300W (אין כרטיס מסך) אני רוצה לשדרג את המחשב הזה למחשב משחקים ב2000 ש"ח
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
בת דודה שלי רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים\מולטימדיה (הורדות וכו..) מה דעתכם על המפרט הזה? סה"כ AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,059.08 ש"ח A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 X2 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,045.98 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 709.70 ש"ח Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Retail 1,172.79 ש"ח NEC DVD-RW NEC 3520A x16 (WHITE) DUAL LAYER - bulk לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 424.43 ש"ח Microsoft - Multimedia Keyboard + Wheel Mouse Optical - PS2 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 158.42 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,570.40 ש"ח המפרט מהזיגזגים רק צריך להכניס מארז וספק, …
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מעוניין בקניית מחשב נייד חדש. התקציב שלי הוא לא גבוה במיוחד. בסביבות ה-4500. היית רוצה להפיק כמה שאפשר ממנו. חשבתי על הדגם הזה. או כאן המפרט שלו יותר ברור. הוא גם CORE 2 DUO, אומנם T5800 ולא משהו יותר חזק, אבל יחסית לתקציב, דרישות ושאר הנתונים נאלץ להסתפק. יש לו את ערכת השבבים היותר חדשה, גם יציאת SPDIF ו-HDMI שאני צריך למקרים שאני ארצה לחבר ל-LCD בסלון ומערכת סראוונד, גם תומך ב-802.11 N, בנוסף יש לו כרטיס מסך 3470 ו-3 ג'יגה RAM שזה חביב מאוד אחרי הכל למקרה של איזה משחק או שניים פשוטים, וגם 320 ג'יגה HD שזה נחמד. והוא שוקל 2.7KG שזה לא קל במיוחד אבל פחות מה-3.2 של HP. כי אחרי הכל אני רוצה איזושהי ניידות בעתיד, ומחשבים עם נתונים טובים וניידות גבוהה אני לא יכול להרשות ל…
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי. אז זה התקציב 3500. אני לא מתכנן אוברקלוק.. ואני לא אחד שמתעסק הרבה עם המארז..אז לקחתי משהו קטן ומיתשלם..הפחד היחיד שיהיה צפוף יותר מידי. אני הולך להכניס בתוכו RADEON 5870.. חושב שזה על הגבול אשמח לדעות שלכם.. [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_products] [TD=width: 5%]הסר[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]911₪[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 5%, bgcolor: #F…
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 - 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fortnite , PUBG, Dragonball Fighterz ומשחקים בעתיד כמובן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש …
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לתוכנות של ADOBE כמו: פוטושופ, אילוסטרייטור, פרימייר,אפטר-אפקט...וגם לתוכנות לאנימציה כמו 3D-MAX, בנוסף חשוב שהיה יציאת HDMI, האם קיים מחשב נייד מספיק חזק בתקציב הזה להרצה טובה של הישומיים האלה? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום הורי רוצים לקנות מחשב אז חשבתי לשאול את אלה שמבינים,אתם. המחשב צריך לעלות בסדר גודל 2000 שח יכול לעלות קצת יותר (500 שח) לא כולל מסך,עכבר,מקלדת ורמקולים. במחשב יעשה שימוש למשחקים באופן חלקי,אחי בן ה8 בלבד ישחק בו אז לא צריך איזה כרטיס סוף... כמו כן,מאיפה אפשר להשיג את כל החלקים שאתם מציינים. תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר למשחקים וגם קצת לסרטים.. אם תוכלו להציע לי מסך (לא גדול מדי) טוב זה יעזור (את המסך אל תכללו במפרט של ה4K זה בנפרד). חשבתי על המסך הזה: http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1825 מה אתם חושבים עליו? אני צריך כרטיס מסך חזק שלא יגביל אותי במשחקים כבדים! השקט של המחשב די חשוב לי כי ללכת לישון עם זמזום של מחשב זה לא נחמד :\.. אני לא מבין באוברקלוקינג אז זה לא קריטי לי. אין צורך לכלול מערכת הפעלה! עדיף מחנות שנמצאת ב:ראשל"צ,ת"א,רחובות הייתי רוצה מארז שיראה יפה אבל לא ראוותני מדי! אני לא מתכנן שדרוג בזמן הקרוב.
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המחשב הנ"ל (acer aspire 5742Z) יעבוד ללא תקיעות בפתיחת מספר טאבים באינטרנט(3-5) וגם צפייה סרטים שלא תיתקע והאם הוא שווה לקנייה בסה"כ. תודה רבה מפרט: Display : 15.6inch LED Processor : Pentium Dual-Core P6200 2.0GHz Graphics Card : Intel GMA HD System Memory : 3,072mb DDR3 Hard Disk : 320GB Optical Drive DVD/RW Physical 2.6kg או ששווה להשקיע עוד 425 שקל ל-acer aspire 5742 או לעשות OC למחשב הקודם? מפרט: Display : 15.6inch LED Processor : Core i3 380M 2.53GHz Graphics Card : Intel GMA HD System Memory : 4,096mb DDR3 Hard Disk : 320GB Optical Drive DVD/RW Physical 2.6kg תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום חברים אחרי שוטטתי לי בן הודעות והמלצות של החברים פה בפורום, ניסיתי לגבש איזה שהוא מפרט למערכת שתשמש אותי בשנים הקרובות ל: *משחקים, לא הרבה, אבל שאני משחק אני רוצה את הגדרות המקסימליות על המשחקים הכי חדשים בעיקר מסוג fps *אני מולטי טאסקר כרוני, מפעיל במקביל שני דפדפנים עם מלא לשוניות, תוכנות אופיס במקביל תוך כדי הפעלת מוזיקה, המרת קיבצי וידאו, פתיחה וקיבוץ קבצי rar, שימוש במחשב כמיני שרת ע"י חיבור מרוחק בעזרת תוכנות logmein וכו' בקיצור עומס רב מאוד על זיכרון ועל המעבד בעקבות כל הישומים שפועלים. המפרט שאני חשבתי הוא (חלק מהמחירים בשקלים, וחלק שאני הולך לרכוש מחו"ל בדולרים): AMD Phenom 2 X6 1075T 3Ghz 125W 6Core AM3 Box - -$220 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan -…
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לשדרג את המפרט שלי למשחקים ולפעמים גם סרטים
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום אני אשמח לעזרה בקניית מחשב לאחותי למטרות עבודה משרדית ואינטרנט (ללא משחקים) חשוב שהיא תוכל להנות מצפייה בוידאו ביוטיוב ואם ובמידה יש DVD אז שיפעל טוב. הקנייה יכולה להתבצע היום או מחר באילת (12-13.12.2013) מה שאמור לאפשר יותר אפשרויות בתקציב, אבל לא חובה. אשמח למחשב הכי חזק בגדר התקציב בבקשה. הנה הפרטים: * תקציב: 2,000ש"ח * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * מעבד: בתקווה שאפשר i5, אם לא אז i3 * גודל המסך: 15.6 או 14 * מסך מבריק או מאט: עדיף מאט אני חושב, שיהיה LED * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: עדיף עם מקלדת הכוללת numpad * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB, לא מבין בסוגים * כונן אופטי: לא חובה אבל עדיף אם אפשרי * מערכת הפעלה: WI…
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
אני זקוק ל4 מחשבים למשרד, השימושים בגדול הם שימוש משרדי רגיל ולא כבד. התקציב 1500 ש"ח למחשב כולל מסך, חריגה 1800. כמה שיותר זול עדיף. לא זקוק לתוכנות, ועדיף שיהיה מאייבורי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב חדש אשר יהיה בנוי לתכנות ומשחקים. אני צריך את המחשב בשביל הלימודים שלי, ככה שאני צריך שיהיה טוב, כי אני עובד הרבה שעות ביום על התכנות! במקביל, אני רוצה שהוא יהיה גם טוב בשביל משחקים, ככה שאחי יוכל להנות גם הוא מהמחשב. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן בכמה מאות שקלים (אך רצוי שלא) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול ב…
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי לכולם. לפני מספר ימים בניתי מפרט מחשב ב2500. בעזרתכם כמובן... אבל לאחר שהבנתי שאני מגזים עם כרטיס המסך בהתחשב בזה שאני לא גיימר מטורף אלא משחק במחשב פה ושם ובעיקר לומד ועובד עליו החלטתי להפנות את המשאבים(כסף!) למעבד. אני זקוק לעזרתכם בבחירת מעבד וכרטיס מסך מתאימים לצרכי. הייתי שמח אם הייתי מצליח להשתדרג ל C2D (במקום הE5200 דואל קור) אבל לא אתנגד גם לAMD במיוחד לאור הכתבה שהודיעה על ירידת מחירים! אשמח לשמוע את דעתכם מפרט נוכחי: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤407 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤325 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤813 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS…
-
- 12 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה, שימו לב: אני צריך מפרט, גג 15,000, למחשב High-End. מחשב שיהיה חזק במשחקים, לא חשוב מבוסס AMD/Intel. המחשב יכלול הכל (מסך, מקלדת, עכשיו וכו'), חוץ ממארז ורמקולים. נדרש כ.קול איכותי, רמקולים כבר יש... כל הפריטים צריכים להיות פנדה... תודה, נדב.
-
- 12 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נידי בשביל אחותי הגדולה . 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מחיר במזומן , 4500 שח . 2. מטרות המחשב? עבודה משרדית , סטודנטית - עובדה עם OFFICE . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? תיק למחשב 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חברה מוכרת כלומר , ibm,hp,dell וכו . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עדיף שיהיה קר ... 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אין צורך. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כונן dvd עם צורב (COMBO) ,כרטיס רשת אלחוטי ,מסך 15", 512 זיכרון .
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מלא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב ? תכני HD ו3D לטלוויזה 46' לקולנוע ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש לגימינג מיועד לקולנוע ביתי עם6 רמקולים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר אל חוטים 4. האם יש…
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
צריך להיות חלונות7 64 ביט ו 8 GB זיכרון (?-זה מה שאמרו לי) , המחשב ישמש לעיבוד תמונות,פוטושופ \תוכנות דומות ואולי בהמשך לעריכת וידאו,פחות להצגה במחשב חשבתי על הדל N4030 ולהרחיב זיכרון http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9163&perur=4 אשמח לקבל את הדיעה עליו או המלצה על מחשב אחר מתאים תודה
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב3000 שקל כולל מסך 17 בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט.. מה אפשר להוציא מהסכום הצנוע הזה? יש עדיפות מצד הקונה לאינטל אבל אם אין ברירה אני ישכנע אותה ללכת על AMD...
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום. הסתכלתי המון באתר וראיתי המון מפרטים אבל תמיד מצאתי משו שלא ישמש אותי במפרט אז אני שואל פה ברצוני להרכיב מפרט למשחקים ועבודה שותף בעיקר (כמו רוב המשתמשים) הבקשה העיקרית שלי היא # המחשב צריך להיות בנוי ל5 או 6 שנים מהיום # ולכן אני כן מחפש חומרה חזקה (למרות שכרגע היא מעל הצורך שלי) -אני לא מתכוון לבצע המהרה (כך שהמעבד צריך להיות חזק מהסטוק) -אני מחפש מערכת שקטה -לוח אם עם המון יציאות usb3 -לוח אם עם המון יציאות sata 6 -מעבד עם יחידת עיבוד גרפית חזקה (כדי שבעתיד הלא קרוב יכול להתווסף לו כרטיס מסך) -לוח אם עם יציאות thunderbolt (אם זה לא מוקדם לבקש, זה יצא לא מזמן..) אשמח לקבל הצעות...
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום, אני עוזר לחבר לקנות מחשב לעבודה משרדית מאייבורי. בעיקרון הלכתי לפי המפרט הזה ממדור מפרטים ממולצים: http://tinyurl.com/lugaf2z רק צריך את ה V שבחרתי את החלקים הנכונים... לגבי המעבד- בחרתי גרסת BOX וגם קירור חיצוני כי אין להם באתר גרסאות TRAY בכלל, אבל לפי מה שהבנתי אפשר לבקש מהם להחליף את הקירור לחיצוני ולהזדכות על הסטוק. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים קלים (אין דוגמה למשחקים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ו…
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-