ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לבנות מפרט לעבודה משרדית בעיקר. הדרישות עבור המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, פוטושופ (מזדמן), עריכת סרטים (מזדמן) וצפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, לא כולל מסך
-
- 12 תגובות
- 966 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בבית אני צריך שהוא יהווה תחליף למחשב שולחני וישמש אותי לגיימינג קל-בינוני ובעת הצורך שיתאים לי ללימודים * גודל המסך? רצוי מאוד 17.3 * משקל רצוי? 3-4 קילו לכל היותר (כמה שפחות יותר טוב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך שעה וחצי - שעתיים של עבודה מאומצת יהיה מעולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?סטנדרט * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500G ולא ממש צריך יותר * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא , אני רוצה אחראיות שתקפה לגרמניה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? msi? אהלן , אני עובר בקרוב לברלין ומאחר שאני לא לוקח איתי את הנייח אני אצטרך לפט…
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי, רציתי להתייעץ לגבי קניית מחשב נייד... התקציב שלי כעת עומד על 1000 $ פחות או יותר למחשב נייד, ויש לי התלבטות קשה בין macbook air של אפל לבין xps13 של dell. מצד אחד אני אוהד ענק של מכשירי אפל למיניהם (אני מחזיק אייפון 6) ואני אשמח שאוכל תמיד להסתנכרן בין המכשירים, אבל בעיקר זה שהמחשבים שלהם עובדים מעולה ללא שום תקיעות ובעיות כמעט. ועוד, שכן ניתן להתקין עליהם ללא בעייה ווינדוס ווירטואלי. אולם מצד שני, באותו מחיר שאני יכול להשקיע על אפל, ניתן לקנות מחשב של דל עם מפרט יותר מרשים וביצועים יותר טובים. בעיקרון אני צריך את המחשב ללימודים ועבודות רשת כגון בניית אתרים ותחזוקם, אולם אני גם מעוניין שהמחשב יהיה יכול להריץ משחקים טיפה כבדים. עוד עניין שמאוד חשוב לי הוא היופי והדקות…
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
חברה שלום, רציתי לדעת כמה החלקים הבאים שווים כחבילה: מעבד - E6300 לא עבר OC קרור - של AC, לא זוכר את הדגם המדויק אבל מהגדולים. לוח אם - ASRock ConRoe945G-DVI זכרונות - 2X2gb 667Mhz החלקים בני 5 שנים, חוץ מהזכרונות שהם בערך בני שנתיים וחצי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב, אני מחפש מחשב נייד לאחותי, הפרטים למטה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכת וידאו, תכנות, צפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי מסך מאט, 14 אינץ' מינימום עם עדיפות ל 15.6 ומעלה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא ממש משנה. כמעט ולא תיקח אותו …
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אז מצאתי את המחשב הזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=4282 המחיר כל כך מצחיק שלא אכפת לי אם יש בו ספק ג'נרי עם המארז מסריח לא אכפת לי אפילו שיגיע בלי חלקים... רק תנו לי אישור ואני מזמין..?!? אני לא ממלא טופס כי זה סתם בזבוז זמן זה חרא מחשב אבל שוב המחיר מצחיק. בנוסף הלוח אם הזה תומך בכרטיס גראפי gtx650?
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? בסביבות 3000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: בעיקר מחשב הורדות, 24/7, אינטרנט, אופיס, דרושה יכולת לניגון HD (יש לי מזרימדיה, דרושה יכולת לסינכרון כתוביות), נדרשת אפשרות לעריכת HD (מינימלית) - שימוש בתוכנת עריכה של מצלמת סוני HD, שימוש מינימלי למשחקים - יתרון. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. כן, אבל לא כלול בתקציב הזה, אין לי צורך במשהו מפוצץ כנראה שכל LCD של office depot היום יספק אותי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בכונן דיסקטים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את …
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות מחשב שיחליף את המחשב הנוכחי שלי. יעודו העיקרי של המשחב הוא משחקים/ משחקי online למשלך COD4,WOW,2MOONS,DIABLO 3,וכו' (RPG ו- FPS) המסך שאני משתמש בו הוא סמסונג T200 - 20 אינצ'. לגבי חנויות אין לי ממש העדפות אבל המחשב הזה נקנה מאייבורי ושירת אותי במשך כ-3 שנים. רצוי שזה יהיה קרוב אני גר בחולון ליד הכניסה לראשון(5 דקות הליכה לקניון הזהב). יש ברשותי חלקים שאולי אשתמש בהם במחשב החדש: -כונן DVD -הארד דיסק של 240 גי'גה IDE -שתי כרטיסי מסך nvidia 8600GT/nvidia 9400 -שתי גי'גה ראם (שתיים של גי'גה) DDR2 תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 5000-7000 או 1400-1800 usd מאושר חריגה במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, כתיבת קוד, הרצות ML,DL 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בינתיים לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני, שקט במהלך פעולות רגילות, לא אכפת אם יהיה רועש במהלך עבודה מאומצת, כי כנראה אהיה עם אוזניות. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
אני היתי רוצה מחשב חזק שיוכל להריץ אץ המשחקים הכי כבדים שיש היום בלישום תקיות ושיחזיק לפחות לעוד שנתים אפשר לקבל הצעות בבקשה. אפשר משהוא מבוסס amd 64 או שזה יפגע בחלקים אחרים במחשב כי זה יותא מדי
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי, אשמח לכל טיפ למחשב מדיה סנטר לסלון שכולל: לוח אם+מעבד = ? זיכרון = ? קשיחים = 2 של 1 טרה WD Raid edition כרטיס מסך= ? כרטיס סאונד= ? מארז= ? ספק כוח= ? כרטיס טלויזיה= ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , תיכנות והזרמת סרטים לסטרימרים בבית -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? +\- 5 אין כלכך עדיפות ל…
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש מחשב נייד לשימוש שנשמע לי סביר למדי; וקראתי דל משיקה נייד חלונות צבעוני במחיר של 200 דולר בלבד ורציתי להתייעץ אם עבור השימוש המיועד מחשבים כאלה יספיקו. אם למישהו יש ניסיון עם אחד אז אשמח לכמה מילים. השימושים: שימוש בתוכנה 'חשבשבת', גלישה באינטרנט, יוטיוב ושימוש באופיס (וורד, אקסל...) ושיכלול יציאת HDMI, יציאת אוזניות/מיקרופון 3.5', חיבור Wifi, Bluetooth עניין המשקל מעט קריטי כי הוא יתנייד די הרבה ועדיף כמה שיותר קל. תוספות אופציונליות; הם מגיעים רק עם מסכים של 11'? 14' יהיה נחמד, אפשרות להוספת זיכרון עם כרטיס micro SD, כניסת רשת (RJ45) לגבי כל העניין; חריטה על מקלדת, הובלה, מכס/מע"מ וכל צרה שלא תבוא... עדיף לחפש בארץ או בחו"ל?
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לחברה שלי. הדרישות הן: - תקציב עד 4000 - מעבד 5i - סוללה ל3-4 שעות עבודה - מסך של עד 14.5 אינטש - אחריות רצוי 3 שנים(משלוחים עד הבית) המחשב מיועד לסטודנטית שמתחילה ללמוד חינוך מיוחד (המחשב לא יכיל תוכנות גרפיקה או תכנות) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום . לא מזמן שדרגתי את המחשב שרכשתי לפני 4 וחצי שנים שהיה עם מעבד DUAL CORE E6300 למעבד INTEL QUAD 9500 ולשם כך היה צריך גם לעדכן את גירסת הBIOS של הלוח אם. העניין הוא שאני צריך את המחשב לעיצוב גרפי ולמשחקים יחסית כבדים. אני חושש שהספק הנוכחי (אני מאמין שהוא גנרי) חלש וגוסס ולא מתאים, כי הוא התחיל לעשות קולות של חרחור ורעש ואפילו בהרצות של משחקים מסויימים הוא מכבה את המחשב ללא הודעה מוקדמת במהלך המשחק(!). להלן המפרט: מארז : אייבורי פנטיום USB 4 ידית כסוף מעבד : אינטל Quad9500 +מאוורר למעבד AR 775 HEAT PIPE לוח אם: MSI P35 NEO 7.1 GLAN http://us.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=1215 ספק כח: V230 EZCOOL 500W 12CM FAN…
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב אמין שיעבוד בצורה טובה וחלקה ושיחזיק לאורך זמן .. הייתי מבין פעם בתחום אבל הכל השתנה והתעדכן 10 פעם לכן אני סומך עליכם שתעזרו .. המחשב ירוץ עם מסך T220 (1680X1050) ,בעקרון אין למחשב מטרת גיימינג, אך אשמח שאם ביום בהיר יתחשק לי לשחק במשחק מסוים, אוכל לעשות זאת ברמה מינימאלית- ממוצעת לפחות.
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON 64 6400 BLACK EDITION+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 125W - 3.2GHz 1MB CACHE - ADX6400CZWOF - BOX - אל תנסו לשכנע אותי ללכת על אינטל במקום...זה לא יקרה לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤456 מסך: LG LCD 19" L1972HR 2ms DVI ¤1454 - התנסתי עם המסך ונורא התרשמתי, אז אני לא חושב שאני אחליף, אבל הצעות יתקבלו בברכה בכל זאת. כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT 512MB GDDR3 : GV-NX88T512HP - TURBO FORCE - RETAIL ¤1085 - בחרתי בו כי ניתן לעשות לו את ה-OC הכי גבוה מבין כל כרטיסי ה-8800GT, והוא עוקף אותם בביצועים וגם את ה-GTS. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320620AS ¤333 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-115DBK X20 BLACK ¤154 ז…
-
- 14 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי אני כנראה קונה מחשב חדש בקרוב. התקציב הוא סביבות ב3 וחצי מקסימום 4 אבל אני לא צריך מסך מקלדת ועכבר. אני רוצה מחשב חזק, שיחזיק כמה שנים טובות, שאני אוכל לשים בו משחקים חדשים אבל בהחלט לא שיא הטכנולוגיה מבחינת כרטיסי מסך ודברים כאלה. המחשב יהייה בעיקר לאינטרנט וכדומה ולפעמים למשחקים. אז אם תוכלו לייעץ לי על כל הרכיבים שאני צריך וכמה בערך הם צריכים לעלות. אה וגם איפה באיזור ירושלים יש חנויות שאפשר לבוא אליהם עם מפרט ולקנות מהם? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכם שלום, היום בטעות שרטתי את הלוח עם המברג אחרי שהחלפתי משחה טרמית למעבד אז הלוח לא עובד יותר.. מן הסתם, אז החלטתי ככה להוציא קצת מהכסף שחסכתי לI5 על איזה AMD נחמד או Intel לא ממש אכפת לי. אז מה יש לכם להציע לי? אם אפשרי Athlon X4 אשמח ביותר אשמח. שיהיה לעבודה רצופה עם מולטי טאסקינג ועם מעט גיימינג. אני יכול לעזור לעצמי אך אני מעדיף לשמוע דעות של אנשים אחרים לפני תודה רבה, מוסטל. המפרט שלי פה <--------
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1,250 ש"ח MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 899 ש"ח OCZ EL DDR 512MB PC-3200 Dual Channel 2x256MB 2-3-2-6 820 ש"ח Sapphire ATI Radeon X850 XT PCIe 256MB ViVo 2,990 ש"ח NEC CDROM X 52 CD-3002A Bulk 95 ש"ח NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 380 ש"ח WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 565 ש"ח סה"כ 6,999 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מטרות המחשב יהיו משחקים, אינטרנט, ותוכנות קלות... הקירור והשקט לא חשובים...שיהיו סטנדרטיים.. לא מתוכנן OC. אין העדפה לחברה מסוימת.. עכשיו יש לי בקשה כזאת אני צריך מפרט שהוא רק המחשב עצמו, בלי ציוד היקפי ובלי מסך. ועוד מפרט שהוא עם ציוד היקפי (עכבר ומקלדת ) ועם המסך, אבל חשוב זה יהיה ציוד היקפי זול עם מסך נורמלי...כולל רמקולים פשוטים. התקציב הוא 3500 גג. תשתדלו לא לחרוג. תודה רבה רבה מראש
-
- 12 תגובות
- 966 צפיות
-
-
טוב אז אני אסביר... אני מוכר לבן דוד שלי את המארז ורוצה לקנות לו מסך + ציוד היקפי אבל הנה ההתניות שלי... אני מעוניין לשמור את ה 6600GT שלי, לוח אם החדש שלי צריך לתמוך AGP ולקנות לו כרטיס מסך סביר למשחקים של היום (הוא לא גיימר רק שירוצו אפילו על הגדרות נמוכות) אני מעוניין במעבד 64 ביט AMD כמובן... חשוב שיהיה לי הרדיסק סביר, וכמובן 1GHZ זיכרון... - חשבתי לקחת את המחשבים המורכבים האלה של AMD ולשנות רכיבים ככה אני ירוויח על ההרכבה והחלקים את ההנחה שבמחשב מורכב אבל גם מארז מחברה אחרת עם הפריטים האלה יהיה מצויין - ממתין לתשובתכם...
-
- 12 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להמליץ על מפרט למחשב ללא מסך, עד 2,500 ש"ח. שימושי המחשב - תוכנות Office השונות (כולל Access ו- MS-Project), גלישה באינטרנט, וצפיה בסרטי HD 1080. עניתי על השאלון המצורף - התשובות באדום. תודה מראש, יוסי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימניג -אילו משחקי…
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי אני לא לגמרי מבין בתחום (מבין ממש קצת, לא התעניינתי בעבר). אבל מחפש מחשב סטייל הEEE וכל אלו. צריך בעיקר עבור גלישה ברשת קריאת מייל ומצגות (שימוש בPOWER POINT וPDF וחיבור למקרן חיצוני בכיתה) מחפש משהו שגם יהיה קל - לא יודע, כמו כל האלו הקטנים, כלומר קילו או קצת יותר או קצת פחות בגודל קטן, נניח 8.9 אינץ או 9 או 10 או משהו כזה ורצוי כמה שיותר חזק. מבחינת מחיר, אמרתי בערך 3.5 אלף, אבל ברור לי שיש כאלו מעולים גם ב2.5 או משהו כזה. כלומר המחיר פחות עקרוני. אבל שיהיה מעולה, גם יציב, גם אמין וגם מהיר (יחסית לגודל והמעבד)
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-