עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nirel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, צפיה בסרטים ותכני HD ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. south park the stick of truth call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' (syncmaster 2443bw) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 18 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. Started by omer9190,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K, לא כולל מסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, והורדות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, NBA, NFS, COD, Assassins Creed, Prototype וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בעיקרון חשבתי לקנות מסך Samsung מסוג T27B300MA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אורח dimavil
    Started by אורח dimavil,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, משחקים (בסדר הזה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab, solidworks ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: היעוד העיקרי של המחשב הוא לא לגיימינג, יחד עם זאת ארצה להריץ משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. civilization -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים 24 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות …

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו (HD), עריכת אונליין, אפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid Media Composer, Adobe Premiere, After Effects, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג, אבל יהיה על הכיפאק אם יריץ את GTA V כשיצא בשעה טובה ל PC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו באמצעות Adobe Premier ו-Adobe After Effects. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe After Effects באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא נדרש ציוד הקפי. אם נשאר תקציב, להוסיף מקלדת עריכה. 4…

6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו באמצעות Adobe Premier ו-Adobe After Effects. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe After Effects באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא נדרש ציוד הקפי. אם נשאר תקציב, להוסיף מקלדת עריכה. 4…

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  7. שלום לכולם, 1.התקציב המירבי למחשב הוא 7000 ש"ח,יש אפשרות לחריגה לפי הצורך. 2.השימוש המרכזי של המחשב הוא להפקת מוזיקה(משתמש בתוכנה Cubase 9.5 למי שמכיר ועוד פלאגינים שדורשים תגובה מהירה). 3.יש צורך במסך. 4.יש לי הארדיסקים ככה שאני לא צריך עוד מקום אחסון אבל אני די בטוח שבשביל תגובה מהירה אצטרך SSD בגודל 1-2 TB (התוכנות שוקלות בערך 750 GB) 5.שקט פעולת המחשב חשובה אבל עדיין תלוי במחיר. 6.לא מתוכנן אוברקלוק 7.יש לי לפטופ Lenovo Ideapad y700 שנשרף לו הלוח האם והיה בו מערכת הפעלה, אם יש אפשרות להעביר את הרישיון אז זה פגז, אם לא לצערי אני צריך מערכת הפעלה. 8.אין העדפה בכלל, מצידי לקנו…

8. אודה מאוד למפרטים גם למחשבים נייחים וגם לניידים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה תלת מימדית , עריכת וידאו וגיימינג ברמה גבוהה ואיכותית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): 3ds max/maya/mudbox/vray ונלוויהם. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. משמש למשחקיות מרובה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : assassins creed , battelfield , crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  9. היי חבר'ה, קודם כל תודה לעוזרים אני מרגיש שצריך כבר לקנות מחשב חדש. אז אני פונה אליכם לעזרה בהרכבת המפרט. לא כלכך מבין גם מבחינת זמנים אם זה הזמן הנכון לקנות מחשב או לחכות שיצאו חומרה חדשה. המחשב שאני צריך הוא מחשב עבודה בעיקר. אז חשוב לי הביצועים ופחות התעסקויות באיטיות או לאגים למינהם... זה המפרט של המחשב הנוכחי שלי: CPU: Intel Core i5-4690  Motherboard: Gigabyte Z97-HD3  Ram: DDR/SDRAM 2x8  Video Card: NVIDIA Geforce GTX 760 - 4096 MBytes of GDDR5 SDRAM [Samsung]  Power Supply: HUNT-KEY APFC 700w *ערכתי את סכום ל-7,000₪ מ-6,500 מקווה שזה יעזור מעט. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חר…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. קודם כל תודה מראש לעוזרים. אני רוצה לקנות מחשב טוב פעם אחת ולתמיד אז רק מי שבאמת מבין בחומרה שירגיש חופשי לעזור לי ואני יודה לו מאוד כי אני לא מבין כלום בחומרה של המחשבים. אני מתכנת בכל סביבת ה.NET כבר הרבה זמן ברמה גבוהה עובד על פרויקטים גדולים לצד עבודה בגרפיקה ואוהב לשחק בין השאר. אז ככה.. התקציב למחשב לצורכי תכנות עריכה ומשחקים הוא 4000 ש"ח ללא ציוד הקפי - רק המחשב. ברור שלחסוך זה תמיד טוב אבל שוב אני רוצה לקנות מחשב אחד טוב מאוד פעם אחת וזהו אז רק במה שלא יוריד מהאיכות. ואם אפילו לא ניתן לחסוך ולהיפך צריך לחרוג קצת בשביל להשיג איכות אני מוכן לחרוג בכ500 ש"ח מהתקציב. שוב, המחשב הוא לצורכי תכנות בסביבת .NET עם Microsoft Visual Studio http://www.microsoft.com/vi…

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  11. ********* עדכנתי את הנושא נא לקרוא שוב ********* לפני כן לא הייתי בטוח בדברים ולא רשמתי הכל בבירור. עכשיו הכל פה. אז אם קראת לפניכן נא לקרוא שוב כי זה שונה, תודה. . מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל וכמובן לחסוך אם זה משהו לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד איזה 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי יריות, LOL וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Shbd,

מטרות: אינטרנט בעיקר, קצת משחקים אז לנסות שלא כ.מסך מובנה. תקציב: 1000 ש"ח, גג 1200-1300 ורק אם באמת חשוב. *לא כולל ציוד היקפי ( נשרף לאחותי המחשב )

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  13. שלום, המחשב הנוכחי עשה את שלו במשך 6 שנים, הגיע הזמן להחליף. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, תכני HD (סרטים, סדרות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-3.000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא לחרוג, אלא אם כן ההבדל יהיה משמעותי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט. בעיקר לימודים, אבל גם חשוב לי שיהיה אפשר לשחק משחקים מדי פעם, כגון פרו אבולושן, קצת קול אוף דיוטי וכו'. וגם שיידע לנגן תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כפי שציינתי. המחשב לא מיועד לגיימינג אך אני אוהב לשחק מדי פעם במשחקים כמו פרו, פיפ…

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by AmosC,

שלום אני מבקש המלצות על מפרט למחשב בסכום של כ-3500-4000 ש"ח (ללא מסך, אבל עם מקלדת, עכבר, צורב DVD וכונן 1.44). המחשב צריך לשמש כמחשב ביתי - בעיקר אינטרנט, העברת תמונות מהמצלמה, שמיעת מוסיקה ומשחקים של הילדים (כרגע לא כבדים מדי - ייתכן ובעוד מספר חודשים הם יעברו למשחקים בעלי דרישות גבוהות יותר, אבל בשביל מה שהם משחקים כיום - Roller Coaster, Lego - גם הפנטיום 1 הענתיקה עומד במשימה). חשוב לי שיהיה שקט ושיוכל עבוד כמה שנים, גם אם יש יהיה צורך בשידרוג. אני לא מתכנן OC - בטח לא בהתחלה, ייתכן שבהמשך כן. הרעיון הכללי הוא לא לקנות מה שלא צריך כרגע - ברגע שהצורך יתעורר ניתן יהיה לקנות יותר בזול ויותר טוב. מצד שני אני בהחלט לא מעוניין להרגיש ישר בהתחלה שהמחשב "לא סוחב". תודה מראש …

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by Manou,

שלום. הייתי רוצה מפרט לגיימר בסכום הזה. חשוב לי מארז מאוורר היטב, וספק בתקן ATX 2 בנוסף נראה לי שאני מעדיף את ה X800GT על ה G6600, אבל אתם תגידו. תודה , מנו.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  17. המחשב מיועד בעיקרו לעבודה משרדית וגם משחקים מפעם לפעם )לא משחקים משוכללים מהדור האחרון, אלא משחקים ישנים יותר, בעיקר משחקי ילדים( דרישות: 1. מעבד אינטל 2. זכרון 512 מגה 3. דיסק 120 ג'יגה 4. שני כרטיסי רשת (אחד מהם יכול להיות מובנה בלוח האם) המארז, הרמקולים, העכבר והמקלדת אינם חייבים להיות מהודרים ו/או צבעוניים. את הכסף אני מעדיף להשקיע באלמנטים אחרים. תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  18. בשביל לקבל תשובה מהירה ועניינית, הלכתי לפי חוקי הפורום. הערותיי באדום, תודה מראש לכל העוזרים!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך איפה שאפשר, אבל חשוב שתבינו שאם אני כבר קונה מחשב לרציני לגיימינג אני מוכן להשקיע איפה שצריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, נראה לי שמדובר בתקציב די גבוה, לא? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה גרפית (photoshop, 3dmax, maya, unity) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רשום בסעיף הקודם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  19. Started by sub16,

שלום אני צריך מפרט למחשב (ללא מסך) שישמש לצפיה בסרטים דרך הטלוויזה ולשמיעת מוסיקה ככה שצריך כרטיס קול וכרטיס מסך טובים (ככה נראה לי אני לא מבין גדול) וגם מערכת רמקולים טובה. המחשב צריך לשמש גם לגלישה באינטרנט ומשחקים קלים. כמו כן המחשב צריך להכיל כרטיס טלוויזה עם טיונר. אני לא מתכנון אוברקלוקינג רציני אולי רק שיפור המראה החיצוני של המארז. התקציב הוא בסביבות ה8000 ש"ח פלוס מינוס (רצוי לא פלוס לא יוהבו את זה בבנק )

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ראשית תודה לכל העונים! אני מחפש מפרט למחשב בעלות של 2000 ש"ח, מחשב ביתי למשחקים, בלי מסך וציוד היקפי. אם זה כדאי אני יכול להוסיף עד 2500 ש"ח. חשוב לי שאני יוכל להסתדר איתו בשנים הקרובות והוא יהיה סביר גם אז... תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם! אני מחפש מפרט למחשב בעלות של 3000 ש"ח פחות או יותר כולל מסך. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, יישומי אופיס ומשחקים לילדים קטנים כמו מקלדת קומפי. יש הצעות או המלצות? :s05: תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by א,

מחשב בסיסי לשימושי אופיס, צפיה בסרטים וכו'. לא משחקים, לא תוכנות כבדות. אין הכרח לנצל את כל התקציב. בסה"כ אני צריך מפרט סביר שכל החלקים בו יהיו טובים (כלומר, ספק נורמלי מחברה מוכרת וכו') דיסק קשיח רגיל, לא SSD. אין צורך בכונן DVD. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by mariki,

שלום, מבקש מפרט למחשב בסיסי ביותר בשביל ההורים. המחשב גם ישתף תוכן ברשת ל SMARTTV יריץ windows 7 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אסור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטיHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום רב, מבקש מפרט למחשב בסיסי לקרובי משפחה. אמור להחליף מחשב בן 6! כך שמבחינתם אפילו המחשב הפשוט ביותר יהיה שדרוג עצום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית, צפיה בסרטים, משחקים בסיסיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי Flash באינטרנט או משחקים מסדרת לגו שדרישות החומרה שלהם צנועות -מהי הרזו…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, שימוש רב בדפדפן אינטרנט, הפעלה של מספר רב של חלונות במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2010 שימוש יומיומי. מבקש לאפשר במידה וארצה לעדכן מערכת הפעלה לWindows 8 ללא צורך בעדכון רכיבי חומרה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.