ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב עבודה משרדית ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל מיני ניד פור ספיד או משחק מרוץ אחר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא רק את הכונן 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צריך DVD צורב …
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם בבחירת מפרט למארז ותכולתו במקסימום 2k. המחשב לא יעבור שדרוגים עתידיים, והוא ינוצל לאינטרנט עבודה משרדית ומעט משחקים והורדות. אודה לכם אם תוכלו למצוא מפרט מתאים במסגרת התקציב מרשת k.s.p . אני חושב בכיוון של amd 3800x2 am2 בקשר לשאר אני צריך עזרה
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש אפשרות לחרוג מהתקציב ב100-200 ש"ח אני מתעקש שהמעבד יהיה i5 (ואני יודע שזה עולה לי ביוקר על חשבון ביצועים) אני מתעקש שהזיכרון יהיה 4GB (ואני יודע שאין לי צורך בכך למשחקים) יכול להיות שאבצע OC יותר מאוחר מה המיטב שאוכל להוציא במסגרת שתי המגבלות הנ"ל בתקציב 3200? (אין צורך בשום ציוד היקפי) המחשב יירכש בחנות RSM או KSP תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה ממכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש המחשב יהיה נטו למשחקים ותכנות, המחשב יריץ עם מסך Full HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד למשחקים כמו CS:GO , Battlefield -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב :CS:GO , Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 3.3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.crysis 3, battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב,בעיקר המשחק CSGO שמבוסס על מעבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSGO - H1z1 - DOTA 2 - unkown battlegrounds -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? FPS הכי…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בכותרת בלי מסך, למטרת גיימינג, עם הביצועים הכי גבוהים במחיר הזה והחידושים הטכנולוגים. בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו HD עריכת קול ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD HL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות, במידת האפשר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3, bioshock infinite -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות, לא משתמש בפילטרים. הכי חשוב מבחינתי זה להריץ משחקים על הרזולוציה הטבעית של המ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני צריך מפרט של כ3000 ש״ח, אפשר לחרוג אוליי עד 3200-3300. המחשב מיועד לגיימינג עד כמה שאפשר, משחקים כמו BF3 וכו׳, ולעבודה משרדית. כמובן שעדיף שיהיה שקט ועם קירור טוב. הוא יחובר למסך 19 אינץ׳ כנראה. הכי חשוב - את המפרט יש להרכיב בksp! אופציית הרכישה היחידה שלי היא משם. לא מתוכנן אוברקלוק עליו, וככה אם אפשר על הדרך להוסיף איזה רמקולים ב200-300 שקל זה גם יכול להײַות נחמד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
בבקשה לא מהמפרטים המומלצים לא צריך הארד דיסק ... המחשב יהיה לגלישה ולא למשחקים ... וללא צורב
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?מעדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב אינטרנט ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).אינטרנט סקייפ ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:ממ לא יודע כל מיני משחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?גם משחקי רשת וגם רגילים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקט…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקיב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? HTPC, הרצת סרטי BLU-RAY (בעיקר REMUX, ואולי גם תלת מימד). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. SPLASH PRO, FOOBAR2000, KODI ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אינצ'FULLHD 55 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היק…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. התקציב: 4,000-5,000 2. שימושי המחשב: עריכת אודיו ווידאו. עבודה עם Cubase ועם Premiere CS6 3. צורך בציוד הקפי: אין צורך. 4. רכיב שאין צורך לכלול במפרט: כרטיס קול. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5, לא משהו שאני רוצה להשקיע בו כרגע. 6. מערכת הפעלה: win7 64bit (אני אשיג, לא צריך לכלול במחיר) 7. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, אזור המרכז\ השרון. 8. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? תמיכה בפיירווייר. היי אמיגוס, אני ממש לא מבין בענייני חומרה, ביררתי עם חברים בתחום ואלה כמה מרכיבים שאני רוצה לכלול: מעבד i7 16G RAM SSD 120G 1T Hard drive 64MB buffer האמת שאני אפילו לא בטוח אם אני יכול להכניס את כל זה בתקציב, ובמידה ולא- כמה עלי להוסיף כדי להכניס את כל החומרה…
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב איכותי למשחקים כמו קוד BF וכו'. אני לא מבין במפרטים לכן כתבתי שהמקסימום שאני מוכן לשלם הוא 5K, אך הייתי מעדיף לחסוך, אבל אם בשביל מחשב איכותי אני יצטרך לשלם עוד קצת, אז בכיף. אני מעוניין במסך בנוסף למחשב, אבל בגלל שאני לא מבין כלכך, אז אני לא יודע מה הגודל מסך הרצוי.. המטרה היא להריץ משחקים ברמה גראפית גבוהה מאוד עם FPS גבוה. לא צריך ציוד הקיפי למעט מסך.. לא מתוכנן OC כי אני לא מבין בזה. אני מעוניין במערכת הפעלה מובנית כולל הרכבת מחשב (אני חושב שווינדוס 7 הוא המומלץ, אם לא תתקנו אותי) אין לי חנות ספציפית, אך אני מעוניין שהחנות תהיה אמינה ולא יביאו לי מוצרים בלאי, שאני יצטרך לתקן כל יומיים. (אזור השפלה: נס ציונה, רחובות, ראשון לציון וכו'). בקשות …
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לום חברה 1. מה התקציב המקסימאלי? = 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? = אם אפשר להשיג את מה שאני צריך ולשמור על אותו כוח ,בפחות אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? =תוספת של עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? =משחקים,אינטרנט,צפייה בסרטים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). = אני לא מתעסק עם תוכנות גרפיות כאלה ואחרות מקסימום הצייר הישן של ווינדוס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: * אני לא גיימר כבד אני משחק מדי פעם במשחקי רשת בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. = משחקים כמו באטלפיילד החדש ובכלל שהמח…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תשמעו אני בינוני במחשבים עכשיו אני לא מכיר את מעבדים אחרים חוץ מאינטל ככה שאני רוצה רק אינטל וגם אני מבקש שאת הלוח אם והכרטיס מסך שיהיה הלוקסוס שבלוקסוס אני רוצה אך ורק ASUS אני רוצה מפרט שיהיה מהיר חזק ויכול להחזיק משחק יפה בלי תקיעות ובלאגנים..תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
כולל מסך הסיבה מאייבורי היא כי אני מקבל מהם מחשב ב4000 חינם, אז מה הכי כדאי דרכם ב4000 למשחקים כולל מסך? תודה.
-
- 12 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם פעם ראשונה שאני כותב כאן אני צריך מפרט מחשב המחשב יהיה מיועד למחשקים לא ממש התפרעיות של "גיימר מטורף" אבל משחקים אופיס אימוייל וכול שאר השטויות אז ככה אני חשבתי כבר לקחות קונרו ולא לקחת פנטיום D מה שהוא צריך זה קשיח של 160 גגיה עם ההבדל לא גדול במחיר 50 שח +- אז יותר 1 גגיה זיכרון מאוד רצוי בדואל צ'אנל מארז +ספק טוב ואיכותי כרטיס מסך שעם ההחומדים ירצו להשתגע שיצליח להריץ משחקים בצורה נוראמלית צורב DVD לא צריך פלופי ! ________________________ אז מה יוצא לי ???... חחח לוח אם +מעבד זיכרונות 512מגה כפול 2 אפשר יותר מאוד תלוי במחיר מארז + ספק צורב DVD דיסק קשיח 160 או יותר שוב תלוי במחיר מה עוד ? התקציב 4000
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מבקש מפרט ב4000 שקל פלוס מינוס לעבודה כוללת אבל שיריץ משחקים טוב יש עדיפות למעבד אינטל וכרטיס מסך של ati אין צורך בעכבר מקלדת ורמקולים ואם אפשר בבקשה מי שיתן מפרט שיסביר לי עליו כי באמת שאין לי מושג בדברים האלה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומשרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Dragon Age 3, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 Samsung 2253BW - המסך כנראה ישודרג בקרוב, אז רצוי שתהיה תמיכה לרזולוציות גבוהות יותר (לפחות FullHD). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
למטרת משחקים, ושיחזיק מספיק זמן מסך 19" LCD ללא צורב, מקלדת, עכבר, כ. קול, כ. רשת ללא כוונה לOC בעתיד
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גראפית, ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Indesign, Illustrator - פרנסה \ Cuebase - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, DayZ ,Overwatch, Diablo 3, Starcraft2, Heroes of the Storm -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לעזרה בבנית מפרט מחשב חדש, בעיקר לעבודה גרפית אבל גם למשחקים וסרטים. הסתכלתי כאן הרבה בפורום וקצת הלכתי לאיבוד עם כמויות המידע. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג עד 5500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: בעיקר עבודה גרפית web photoshop, flash, painter 2D ובתקווה שבעתיד גם תוכנות 3D אני רוצה גם שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים (ועתידיים לצאת) בצורה טובה. (אין צורך בגיימינג כבד) וגם שיכול להריץ תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי : עכבר, מקלדת, מארז, ומסך 22" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-6 ל…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה ממכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש המחשב יהיה נטו למשחקים וקצת לסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד למשחקים כמו GTA5, Hitman , Battlefield -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב :GTA V , Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש…
-
- 25 תגובות
- 4.4k צפיות
-