ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בטעם טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בסרטים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed, Call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 19 אינצ', טלוויזיה 32 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב , מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, חיבור לטלויזיה, עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הי, הגיע זמן להחליף מחשב ביתי שמשמש גם לעבודות מחקר (חישובים סטיסטיים). הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי/ביתי + חישובי סטטיסטיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SPSS, Stata, HLM (עבודות מחקר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה ח…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי - 3.2K - לא ניתן לחרוג ומעדיף לחסוך 2. שימושי המחשב: משרדי (אופיס ואינטרנט) וסרטי HD 3. אין צורך בציוד היקפי 4. השקט של המחשב חשוב מאוד (שכן ישמש לסרטים) 5. לא מתוכנן OC 6. יש לכלול מערכת הפעלה (מניח שכעת כולם תקועים עם חלונות 8) 7. אשמח להמלצות לחנויות בת"א 8. הקנייה מתכוננת מיידית רקע כללי המחשב מיועד לעבוד בשני מיקומים שונים: 1. משרד - בו הוא יתחבר למסך רגיל וישמש לשימושים משרדיים (אינטרנט ואופיס) 2. סלון - בו הוא יתחבר למקרן ומגבר וישמש להצגת סרטי HD לכן, אני עוד מתלבט אם לרכוש מחשב נייד בעל נתונים דומים. החסרון במחשב נייד להבנתי הוא שעבור 2-3 אלף ש"ח - אקבל ביצועים נמוכים יותר. כמו כן, בד"כ למחשבים ניידים יש פחות זכרון, אך יש לי דיסק קשיח חיצוני. ה…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, תכני HD, עריכה גרפית קלה יחסית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן אי…
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחר שירות נאמן של כ-4 שנים אני מתכוון להחליף את המחשב שלי והמסך. אני מבקש עזרה מהאנשים פה מפני שראיתי לפי תגובות וממה שהספקתי לקרוא שהפורום הוא מאוד מקצועי ואמין. אני לא כל כך מבין/מעודכן במה שהולך עכשיו מבחינת חומרה ומחשבים ולכן אשמח לעזרתכם. מצורפות הדרישות עבור המחשב (לפי הפורמט בחוקי הפורום). תודה רבה מראש ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (תכנות בעיקר), צפיה בסדרות/סרטים ב-HD דרך הטלוויזיה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
חברים, צהריים טובים. המחשב הישן שלי חוגג 5 בנובמבר הקרוב (נקנה ב-2008) והוא כבר לא חד כפי שהיה פעם. אי לכך, אני מחפש להחליפו באחד חדש. התקציב המקסימאלי הינו 4 אלף ש"ח. מטבע הדברים, אם לדעתכם ניתן לענות על הדרישות שאציג מבלי לנצל את מלוא הסכום, מוטב לחסוך. מנגד, אם הדרישות שלי דורשות חריגה תקציבית - אני פתוח להצעות. אתם המומחים פה. באשר לאופי השימוש במחשב: משמש כתחנת עבודה. העבודה שלי לא דורשת תוכנות ספציפיות, מלבד מעבדי תמלילים, ועל כן אין דרישות מיוחדות בתחום הזה. בשעות הפנאי, למחשב יהיו שלושה שימושים עיקריים: אינטרנט, וידאו בהפרדה גבוהה (1080p) והאזנה למוסיקה. באשר לוידאו: יש ברשותי מסך מדגם Dell U2713HM בעל רזולוציה טבעית 2560x1440, כך שנחוץ כרטיס מסך שיצליח להתמודד עם…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בלי לפגוע משמעותית בביצועים אז סבבה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (בעיקר) ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD MW3, וכל מה שיוצא בקרוב... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שאיפה לגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מעוניין במפרט מחשב שהתקציב שלו הוא 4K עם חריגה מכסימלית ל 4.5K מעדיף לנצל את התקציב עד הסוף . המחשב ישמש בעיקר למשחקים משחקים כבדים כמו Call of duty, assassins creed, battlefield וכדומה.. עדיפות למחשב שקט יחסית ( רמה של 7 ומעלה ). לא מתוכנן OC עקב חוסר הבנה בזה... מעדיף לרכוש בחנות אחת ולא בכמה אני מאיזור עמק יזרעאל החנויות הם Ksp, RSM שאני שמעתי שהם מומלצות. שהמחשב יתמוך ב- SSD ו ב - USB3. שיהיה אופק שדרוג למחשב מעדיף להוסיף/לחדש עם הזמן זיכרון, כרטיס מסך. לא צריך לכלול תוכנות כגון ווינדוס או אופיס וכאלה. לא דרוש ציוד הקפי. תודה מראש.
-
- 38 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
לאחר שהמחשב הנוכחי שלי (HP מבוסס i5 4460S מלפני 3 שנים) עבר שריטה ללוח אם עקב שדרוג BIOS לא נכון שאי אפשר להחזיר אחורה החלטתי להחליף את כל המערכת. רוב השימושים שלי הם עריכה גרפית בפוטושופ וגלישה באינטרנט. מידי פעם רואה סרטים (חשוב שיהיה תומך 4K). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לרדת עד 4000 במקרה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בPhotoshop, עבודה עם הרבה קבצי RAW ועריכת Image Stacking א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כ…
-
- 47 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לגיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים: FPS, RTS, RPG החדשים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366 * 768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי בגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בגדול בין 4.5 ל 5.5 אבל יש אפשרות לחרות למקרה שזה מאמת ישדרג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה וידאו (לעתים קבצים מאוד גדולים) וגרפיקה, קבצתי אקסל כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן SSD ועוד כונן 1T , על הכונן SSD יש ווינדאוס 7 השאלה עם המעבדים ורכבים בכלל עובדים עם זה עם לא אז דרוש כונן SSD לווינדאוס 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב (המחשב נמצא בסלון) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל (גמיש) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב, עבודה משרדית בעיקר ומעט עריכת ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר למשחקי מחשב ( LOL, Overwatch, Battlefield 4 etc.) מעט עריכת ווידאו עם AVID ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין LOL, Overwatch, Battlefield 4 etc וכל משחק חדש שיוצא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש את המחשב בתאריך 27 לנובמבר , יום הולדת 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניצול מקסימלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty / Battle field. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1680x1050 מסך 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אחרי הדיון הפורה שהיה לי בפורום לוחות אם ומעבדים כאן הגעתי לכמה נקודות חשובות שאני רוצה שיהיה : אני בונה מחשב לטווח הארוך לכן אני הולך על 3700X ויש לי כרגע LPX CL15 2X8GB 3000MHZ (שאם אני אצליח למכור אני יקנה עם יותר MHZ) בגלל שזה לטווח הארוך אני מוכן להשקיע קצת בלוח שיעמוד בOC ומבחינת החשמל. אחרי סינונים רבים הגעתי ל2 לוחות שאני מתלבט עליהם: 1. Gigabyte X570 Aorus Pro 2. x570 -Asus ROG Strix X570-E Gaming 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות,מכונה וירטואלית,תכני HD ומעלה,קצת עבודה משרדית,הכל מהכל.. הכי חשוב שיה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, מבקש לקבל הצעות למחשב משחקים תודה רבה לעוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, NBA 2K,ESO, CoD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? לא משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Skyrim (modded), AC4, Metal Gear Rising Revengeance -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זכרונות RAM 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 , GTA V , GUILD WARS2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינצ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
.1 מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : אכן המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים והכבדים למשל GTA V BATTLEFIELD 3 והכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 LG FULL HD 37"i -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. הא…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר כמה זמן קורא פה פוסטים בפורם וממש מתרשם מהמיקצועיות שלכם, ועכשיו הגיע הזמן אחרי שנים של שימוש בלפטופ ישן ומקרטע שבו אני אבקש את עזרתכם בבנית מפרט למחשב נייח רציני. יש לי כמה שאלות/בקשות לפני שאני אענה על הפורמט הקבוע בפורם: 1) חשבתי שזה יכול להיות פרויקט נחמד להרכיב את המחשב בבית ולא בחנות, מה אתם חושבים? אם אני אעשה דבר כזה זה יכול לפגוע באחריות על החלקים שאני קונה ? כמו כן אם אני ארכיב את המחשב בבית אתם חושבים שאני אוכל לחסוך כסף בכך שאני קנה חלקים שונים מחנויות שונות, או שאולי אתם בכלל ממליצים לעשות קניה מרוכזת רק בחנות אחת ? 2) היתי שמח אם תוכלו להגיד לי מה הצואר בקבוק במפרט שאתם מציעים לי, או במילים אחרות איזה רכיב הייתם ממליצים לי לשדרג ב…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לשתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMOS, BF וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני אקנה בעתיד מסך חדש אז רזולוציה גבוהה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימאלי של 4500 ש"ח במקרה הצורך אפשר לחרוג עד 5000 ש"ח 2. שימושי המחשב: משחקים, וצפייה ובסרטים ולימודים א) שימוש נדיר גם בתוכנת עריכה primiere ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -משחקים לדוגמאת batman arkam city ו-call of duty mw3. -רזולוציה מקסימאלית 1440X900 -הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 3. מומלץ עם צורב dvd dual lair 4.השקט חשוב בסולם ברמה 8 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. אין צורך במע' הפעלה או אופיס 7. העדפה לחנות rsm או tms באזור הרצליה 9. העדפה ללוח אם חזק שיתמוך ב-SLI ובנוסף העדפה לכרטיס מסך של nvidia 10.אפפשרי לחשוב על אופק שדרוג של המחשב דיברתי גם עם RSM הם הציעו לי לקחת את המפרט הזה שם הפריט אחריות מק"ט כמות Intel Sandy Br…
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
התקציב הוא 4500 שקל אבל אני יכול לחרוג רק עד 4600. אני מתכוון להשתמש במחשב במשחקים. אני משחק: black ops, MW2 ולפעמים css. אני מעוניין לקנות מחשב שיריץ את המשחקים על הגדרות גבוהות. מעדיף מעדיף שמחשב לא יעשה רעש כמו טרקטור תקוע. () אני בשלב של למידה על OC. כך שאני מעוניין גם לעשות לו OC בגודל בינוני. החנויות שאני מעדיף לקנות בהם:RSM או KSP.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-התקציב הוא עד 4500 ש"ח -העדפה אם אפשרי לחסוך טיפה -שימוש יומיומי אינטרנט סרטים ואופיס וכמובן משחקים -הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי 1280x1024 כמובן שיש אפשרות שאני יחליף מסך בעתיד אך לא כרגע -כמובן העדפה להגדרות גבוהות במשחקים -ציוד עקפי אני מחפש עכבר ומקלדת בצבע שחור -רכיבים לא צריך הם: מסך ורמקולים. -מערכת הפעלה לא מחייב -אוברקלוק לא -חנות מועדפת באזור פתח תקווה והסביבה -בקשות מיוחדות אין אבל אין לי בעיה אם תמליצו על משהו שאתם חושבים שאולי אני יכול לעשות או לשפר וכדומה... -לגבי שידרוג העדפה שלי שהמחשב ינסה להחזיק לשלוש שנים... הערה חשובה לגבי המארז!!! הגובה המקסימלי שהוא יכול להיות הוא 48 ס"מ. תודה רבה לכל המגיבים מראש!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-