עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מס' פריטי חומרה שלא פופלריים בארץ (לכן מי שמוכר, מוכר במחיר אסטרונומי). מעוניין לקבל רשימת חנויות אמינות השולחות לארץ !, כמו כן כמה נדרש להוסיף (אם בכלל) לסכום שמחושב באתר, וכן אם יש טריקים או שטיקים (כדברי חיים הכט) שצריך להיות מודע להם ! אשמח לקבל תשובות מבעלי נסיון תודה מראש למשיבים רענן

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  2. המטרה: להרכיב מחשב לעבודה וגם לשעות הפנאי עם שילוב של חומרה יד שניה וחומרה חדשה. אני ארשום מה בכוונתי לרכוש ביד שניה (או שכבר רכשתי) ומה בכוונתי לרכוש מחנות. אשמח להמלצות שלכם מה כדאי לקנות משומש ומה לא, והאם הרכיבים טובים באופן כללי. פורמליות (מזל שאין תתי-סעיפים): 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 (כולל דברים שקניתי, פירוט למטה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. זאת המטרה פה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל מהכל תוך כדי חיים ארוכים ומאושרים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אכן. פרנסה/לימוד…

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. שלום לכל מומחי המחשבים, קיבלתי את הרושם שבפורום שלכם אני אקבל את ההמלצה המשתלמת ביותר, אז ככה- אני סטודנט להנדסת חשמל שלא ממש מבין (עדיין) בכל עניין הרכיבים במחשב לכן אבקש את עזרתכם בנידון- אני צריך מפרט למחשב הכולל מסך ואביזרים נלווים שיריץ ללא בעיות את כל תוכנות ה office ו windows XP כמו גם תוכנות לחישובים נומריים ותיכנות כמו MatLab ו- Maple (התקציב הוא עד 3000 -/+) . חברים המליצו לי על מעבדי AMD שזולים יותר אך טובים לא פחות וזיכרון פנימי RAM-DDR 2*256MB . אני לא gamer ולכן נראה לי שאפשר יהיה לחסוך על רכיבים כמו כרטיס המסך והמעבד (אני כבר ראיתי את התוכנות האלה רצות היטב על מעבדים של 2GHZ) . אשמח אם תוכלו להשחיל לי למפרט גם המלצה לצורב. תודה MIKE

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, אני לא מבין דבר במחשבים ניידים, ובגלל זה זקוק להמלצות שלכם על נייד שיעלה על הדרישות שלי. יש לי מחשב נייח חדש וחזק שמספק את כל הצרכים שלי, וישאר גם לספק אותם בעתיד, אך אני זקוק לניידות לפעמים. אני זקוק למחשב לצורך עיבוד סאונד. עבודה שדורשת משאבי מערכת גבוהים, הכוללים מעבד חזק ולפחות 4GB זכרון. אין חשיבות למשקל, אין חשיבות רבה לזמן סוללה, כיוון שלרוב יהיה חיבור לחשמל. (לרוב). הארדיסק מהיר, וכמה שיותר נפח. אחרי חיפושים קלים, ראיתי שהנפחים שלהם לא מגיעים למספרים גדולים. לכן אם אפשר לחסוך, ולחבר אחד חיצוני, נשמע כמו פתרון מושלם. גודל מסך ורזולוציה גדולים. אין חשיבות לכ.מסך. עדיפות גדולה ליותר מ2 USB. אם אפשר, לפחות 4. (1 עכבר, 2כרטיס קול חיצוני, 3מקלדת שליטה, 4קשיח חיצונ…

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  5. Started by Eran Schnitzler,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? $500 כן בקצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מחשב נייד תמיד שקט לא? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה בעיקרון, עדיף 14" 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

6. הי, מחפש מחשב שלישי לבית בתקציב של בין 5 לעד 7 וחצי אלף. גודל מסך עד 15.6 עדיפות לקל משקל ומשמש לעבודות שיווק מוצרי איפור אז חשוב איכות הצבע במסך. ומשחקים כגון Forza Horzion 5, Stellais ועוד משחקים עם יותר דרישות מעבד מאשר כרטיס מסך. רכישה מאמזון אפשרית במידה ומשתלם כלכלית. אין צורך במצלמת רשת.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by zilkanir,

שלום חברים, אני מחפש לקנות מחשב חדש וטוב , חשבתי לקנות ברשת אייבורי מחשבים לאחרונה הם פתחו סניף גם בעירי קרוב לבית ורציתי לשמוע ממכם חוות דעת מאנשים שהיתנסו איך המחשבים שלהם, תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by quantoM,

שלום, הכל טוב חבר'ה? חבר שלי צריך מפרט במחיר דיי זעיר, המחשב יהיה למשחקים קלילים, ולשימושים בייתים כלילים. המחשב לא כולל מסך, לא כולל ציוד הקפי. אני חושב שיהיה עדיף לקחת AMD כאן, ולא לעשות OC לאינטל[עלויות גבוהות יותר[קירור לא סטוק, זכרונות יקרים במעט, ולוח יותר יקר[תקנו אותי אם אני טועה] אבל ת'אמת שזה לא משנה לי, AMD או אינטל, העיקר במסגרת התקציב. טוב זהו עד כאן, אני חושב נתתי מספיק פרטים, המושכות אצלכם

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  9. Started by voial,

1. מה התקציב? 6400 2. מטרות המחשב? [glow=red,2,300]משחקים [/glow] 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?[glow=red,2,300]G15[/glow] 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?[glow=red,2,300] לא צריך צורב יש לי כמה[/glow] 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? [glow=red,2,300]מה שטוב[/glow] 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? [glow=red,2,300]חשוב קירור ולא משנה לי אם הוא יהיה רועש[/glow]7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? [glow=red,2,300]לא[/glow] 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה?[glow=red,2,300]לא חשוב[/glow] 10. האם מתוכנן OC?…

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  10. הי חברים הרכבתי איזה מפרט בחנות של KSP אשמח אם מישהו יכול להגיד לי מה דעתו [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]חבילה זו כוללת אחריות 3 שנים למעבד, ללוח אם, לדיסק קשיח ולמסך. שנתיים אחריות לכ. מסך ואחריות לכל החיים לזכרונות.[/td][/tr][/table][table][tr][td] [table][tr][td][table][tr][td][/t][/t] [/td][/tr][/table][table][tr][td]למפרט מלא לחץ כאן[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] [table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]איפוס[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/t][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]מעבדי אינטל[/t…

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  11. אני צריך מחשב חזק לגרפיקה ועריכת סרטים בפרימייר אשמח לקבל מפרט טוב עד4500 תודה ללא ציוד היקפי

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  12. Started by creek1,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA2 , וכל החדשים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. ה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. התקציב המקסימאלי בסביבות ה 1000 ש"ח. עדיף לא לחרוג מהתקציב. המחשב ישמש לעבודה משרדית וקצת עריכת ספרים תמונות ברמה נמוכה. חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר ושלא אצטרך להחליף אותו מחמת זקנה (ישן מדי) בשנים הקרובות... אין צורך בציוד הקפי, מארז פשוט עם כניסות USB מקדימה. אני לא בטוח שהכונן DVD הישן יכול להתאים... אם כן אז אפשר לוותר עליו. שקט ברמה ממוצעת פלוס. לא מתוכנן אוברקלוק. אין צורך במערכת הפעלה והרכבת המחשב בחנות, אלא אם כן ההרכבה פוגעת באחריות. עדיף חנות באזור פתח תקוה ראש העין. חשוב לי שאוכל להשתמש בו בשנים הקרובות ושיתאים לחיבורים וההתקנים החדשים. לא מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד, אולי ברמה של זכרון והארד דיסק. תודה לכל העוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אני לא ממש מבין במפרטים וחלקי מחשבים, אבל זקוק למחשב נייח חדש לגיימינג דחוף, אבל לא מוצא חוות דעת כל כך בשום מקום, והפורום הזה קצת מת לאחרונה שזה מבאס. אם מישהו יכול להגיד לי מה דעתו על המפרט הזה ומה אם יש כדאי לשנות זה יעזור לי מאוד מעבד: 779 ₪ - * מבצע * - intel SIX Core i5 11400 2.6Ghz-4.4Ghz Rocket Lake S1200 TRAY קירור אוויר למעבד: 99 ₪ - * חדש * - Thermaltake UX100 ARGB Lighting לוח אם: 429 ₪ - ASUS PRIME B560M-A זכרון: 624 ₪ - * מבצע * - Crucial DDR5 16G 4800MHZ CL40 1.1V כרטיס מסך: 3563 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ZOTAC GAMING GeForce RTX3070Ti Up To 1890MHz AMP EXTREME Holo ספק כוח: 273 ₪ - FSP Hyper K 700W A.PFC 85+ 5 Years Warranty מארז: 399 ₪…

15. הדגש על המשקל הנמוך כמו גם על איך שהוא נראה הוא ישמש למצגות ולאופיס בעיקר

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by virtuoz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 GTAV וכולי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by Markis,

מחשב נייד hp pavilion dv4140ea שהזכרונות שלו ddr 333. ניסיתי לשדרג לזיכרון של gskill שנתוניו הם: ddr512 pc-2700 cl 2.5 so-dimm אולם המחשב סירב לעלות. ניסיתי את הזיכרון הנ"ל גם על מחשב lg שעובד עם זיכרונות שמהירותם 333 וגם שם זה לא הצליח. ניסתי לבדוק אם החלפת / הוספת הזיכרון מצריכה הגדרות בביוס ולא מצאתי כלום. האם הבעיה בזיכרונות של gskill או שצריך זיכרון מיוחד מחשב הנייד ואין זה מספיק שעל הנייר מדובר בזיכרון בעל נתונים זהים ?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by OzE,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך, רק לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה,מסמכים,צפייה בסרט אולי,גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, למרות שנראה לי שעדיף שיהיה איזה כרטיס מסך נחמד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by co11,

שלום , פתחתי אשכול בעבר , (לפני שבוע שבוע וחצי) ומאז התקציב עלה לי ל5000 אוקיי אני מחפש המלצה למפרט לשימוש כללי אינטרנט לרוב אבל גם משחקים לרוב אני מחפש מפרט של AMD לא של Intel ! מארז יפה כבר מצאתי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_1534&products_id=6444 שאלה האם המארז בא אם הדבר הכחול הזה למעלה?זה נראה לי מודד טמ' אם אני לא טועה.. מקלדת , מסך , וכו' יש לי אז לא צריך.. תקציב עד 5000 ש"ח... ביום ראשון (מחר) אני קונה את המחשב

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי, מצורפות תמונות של המפרט הקיים של המחשב, מעוניין לשדרג אותו בכמה שניתן.. משתמש בו כרגע לגלישה/תכנות/משחקים קלים-בינוניים/סרטים http://i.imgur.com/HL3Vi.jpg http://i.imgur.com/Ti1dc.jpg תודה,

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  21. 1. תקציב מקסימלי 4K. 2. א. לשימוש כללי (אינטרנט, אופיס וכד'), דגש על גרפיקה. תפקוד מהיר בהרצת מספר אפליקציות במקביל. ב. מעט משחקי רשת פשוטים. ג. משתמש בפוטושופ CS2, מתכוון לעבור ל- CS4. ד. לעניין הגרפיקה - שימוש חובבני - ברמה גבוהה. ה. עבודה עם תמונות בגודל של 50mb. ו. המסך איתו אני עובד - EIZO גודל 19 אינטש דגם S1932. רזולוציה 1280:1024. 3. ללא ציוד היקפי. 4. זקוק לכל רכיבי המחשב. 5. שקט - 9 מתוך 10. 6. ללא אוברקלוק. 7. ללא מערכת הפעלה. זקוק להרכבת המחשב. 8. חנות אמינה באזור ירושלים. 9. מעדיף מעבד אינטל; נפח הארד דיסק/דיסקים של לפחות 1 טרה בייט; מארז עם חיבורי USB נגישים מקדימה. 10. חשוב אבל לא קריטי לשמור על אופק לשדרוג הזכרון.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by shimon956,

שלום לכולם אני מבקש את עזרתכם במפרט עד 1500 שקל אני צריך מעבד + לוח+ מארז יש לי את כול השאר תודה מראש

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  23. בתקופה האחורנה הספק והמאוורים במארז שלי החליטו למרוד בי, לכן לדעתי הגיע הזמן להחליף אותם. אז ככה, אני לא צריך ספק SLI, יש לי 3 דיסקים קשיחים + צורב DVD, יש לי כרגע ספק סטנדרטי. ומאוור מעבד יש לי את המקור של אינטל. חשוב לי להדגיש שאני כן מנקה בתדירות גבוה את המאוורים וכל זה, אבל זה כבר לא עוזר. בכל מקרה, אני ישמח לתגובות והצעות ומחירים וחוות דעת בתודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, אני סטודנט ואני מעוניין במחשב נייד שיהיה באמת נייד מצד אחד וגם שיהיה נח לעבודה שוטפת : תכנות , אופיס , אינטרנט סרטים... ורציתי לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2777_2842&products_id=23299& PHPSESSID=6f2af4db5b07f6621681227d599f2660 האם יש סיבה למחיר הזול? כי באופן יחסי לניידים עם 14" וכזה מפרט הוא נראה לי די זול. המעבד הוא מסידרה ישנה של אינטל? תודה

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  25. Started by BulbuloNi,

מעבד: I7 4790 3.6 לוח אם: Asus B85M - G כרטיס מסך: Sapphire HD 7950 3GB BOOST ספק: Corsair VS650 זכרון: 16 ג'יגה ראם 1600, CL9 מארז: Corsair Obsidian 300R

• 2 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.