עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים. בניתי את המפרט בחנות TMS (ממנה אני מתכוון לרכוש את המחשב), מבקש חוות-דעת: מעבד: AMD Phenom II X6 1100T 64Bit Six Core 3.3Ghz AM3 Box - Black Edition כמות: 1 - מחיר: ₪930 קירור למעבד: Scythe JAPAN Reeven 120 775/1156/1366 כמות: 1 - מחיר: ₪188 לוח אם: Gigabyte GA-970A-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪505 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪219 ספק כוח: THERMALTAKE Litepower 600W כמות: 1 - מחיר: ₪327 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CML8GX3M2A1600C9W CL-9-9-9-24 LP + 1.35V כמות: 1 - מחיר: ₪499 קשיח למחשב שולחני: WD 1.0TB Sata 3 Black Caviar כמות: 1 - מחיר: ₪432 כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB G…

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  2. שלום לכולם, אני חושב להזמין את הנייד הזה (HP Pavilion DV3510NR) מ-eBay או -BestBuy (ארה"ב) דרך חברת Usaddress (ידועה גם ב-Ushops). העלות הסופית היא בסבבות ה-1200 דולר (כולל מחיר המוצר, המשלוח, מע"מ ומיסים...). את המפרט המלא ניתן לראות כאן. תמונות וסקירה מקיפה למחשב ניתן לראות כאן. סקירה עם וידיו ב-CNet ניתן לראות כאן. את ה-Demo של HP ניתן לראות כאן. עכשיו, כמה דברים: אחריות: אחרי התכתבות עם HP העולמית וחפירות בפורום ובמקומות אחרים, הבנתי שיש אחריות בין-לאומית שעובדת ככה: אם מוצר מסויים נרכש במדינה א (ארה"ב), ויש תמיכה (כללית) ל-HP במדינה ב (ישראל) ו\או המוצר משווק במדינה ב, אז התמיכה ניתנת ע"י HP בארץ ב. נסיתי ליצור קשר עם HP המקומית ללא הצלחה. למיטב ידעתי, בארץ יש תמיכה …

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. שלום רב, קודם כל תודה רבה לכל האנשים פה שתורמים רבות ממרצם ומזמנם ועוזרים לאחרים ! כן ירבו. המחשב שלי התפגר וצריך לקנות חדש. בשיחה עם מוכר מחנות כלשהי הגענו למפרט שיצויין למטה ואודה לכם אם תוכלו בבקשה לתת את דעתכם עליו. אבל קודם לסטיקי : 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,500. אני מוכן לעלות עד 4,000 אם זה מצדיק את זה. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל כמה שצריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אני לא משתמש כבד של אף תחום אבל הייתי רוצה שיהיה אפשר לעשות מהכל. (פירוט בהמשך) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. …

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by a-gold,

CPU Type Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz (15 x 200 Motherboard Name Intel Eatonville D915GEV (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN Video Adapter Intel® 82915G Express Chipset Family (128 MB) זכרונות של HYNIX 256*2 זה לא בשביל משחקים זה לשימוש של אופיס, אינטרנט, מוסיקה לא יותר מזה.

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by thony,

היי מבקש חות דעת על נייד הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3238&products_id=26133 Dell Studio 1555 DL1555-AT86BK Black Intel P8600 2.4Ghz 4GB ATI 4570 320GB 7 FullHD Led 15.6 Vista Premium על פניו נראה ממש טוב, מפרט מעולה, מחיר סבבה, 3 שנים אחריות - וכזה זול? אולי פיספסתי משהו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. היי, מחפש עבור הבן שלי המלצה למחשב שיהיה מיועד כמעט ורק למשחקים. אשמח לעזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Csgo , rainbow six siege , rocket league -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by avners33,

שלום, אני לא גיימר, והמסך שאני מחפש הוא לצורך עבודה בתכנות. יש לי אפשרות לבחור במסך מחשב 4k 27 אינץ' או טלוויזיה 4K 43 אינץ'. במחיר דומה. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מחפש מחשב שישמש כשרת הורדות (24 שעות ביממה) ויספק אינטרנט לרשת ביתית חוטית ואל-חוטית. דרישות: 1) שקט. המחשב נמצא בחדר עבודה שדורשת שקט מוחלט. 2) חסכוני בחשמל. 3) מעבד אינטל. 4) ביצועים טובים של מעבד לתוכנות הדורשות חישובים. (לא מתאים סלרון או משהו בסגנון, אך מכיוון שישנה דרישה לחסכוניות בחשמל, רצוי לא מעבד חזק מידי) מבחינת התקציב אני גמיש. החיסכון יהיה על ביצועים גרפיים (אין בכלל גיימינג) אך מוכן להשקיע במארז/איוורור איכותי לטובת שקט מקסימלי. רעיונות למקסם את התועלת לשימושים שלי יתקבלו בברכה

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  9. שלום לכולם אחרי שנים של חוסר פעילות בפורמים חזרתי ובגדול ! לא באמת .. אני חסיד גדול של כפתור חפש, אבל טרם מצאתי פתרון. אז אחרי החפירת הקדמה... אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש . יש לי דודים אמריקאים אסליים שמגיעים מארה"ב חודש הבא. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים במיוחד), צפיה בסרטים. * גודל המסך : 15.6 מסך מאט או 17.3 * רזולוציית המסך : HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט : סטנדרנט קבלן * משקל רצוי? לא משנה ... לשימוש ביתי בלבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth : רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ג'יגה * כונן אופטי? רצוי - לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. בס"ד שלום חברים. חיפוש אחר מחשב נייד שיתאים ליישומי אופיס, אינטרנט, סטרימינג אבל גם משחקים צומצם ל-2 דגמים של לנובו. אלו הדגמים שאני יכול להרשות לעצמי מבחינת מחיר (ברור לי שמחשבי גיימינג עולים יותר). https://ksp.co.il/?uin=50143&select=.268..271..2174..4149..4152. או https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26932 כיוון שיש עכשיו מחיר מבצע ב KSP אני נוטה אליו. בתכלס, ההבדל המשמעותי היחיד שראיתי בין הדגמים הוא גודל ה-SSD וגודל המסך (15.6 מול 17.3). שאלתי היא האם גודל המסך משמעותי כל כך ששווה להוסיף עליו 300שח. מעבר לזה, אם יש לכם עוד מה להגיד על הדגם (או להציע אחר...)- אשמח לדעת. בתודה מראש…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אהלן שלום לכולם, אני עובד מהבית במסחר + משחק במחשב במשחקי גיימינג קל לדוגמא רוקט ליג\ CS \ LEAGUE OF LEGENDS אני רוצה לקנות מחשב מעולה, אני רוצה להשקיע סכום יפה כדי שיענה לכל הצרכים ואפילו מעבר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000 למחשב עד 12 אלף להכל כולל ציוד היקפי (מסך,כיסא,מקלדת,עכבר) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה מרובה מהאינטרנט (מסחר) - עבודה יומיומית, תוכנות כמו META TRADER4 למי שזה אומר משהו, דיסקורד, גיימינג קל (CS, LEAGUE OF LEGENDS, MAPLESTORY וכו) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

12. Started by TelAviv83,

היי. המפרט הוא : AMD athlon 64 3000+ s939 venice Gigabite - k8nsc939 nforce 3 512 ddr kingstone וכל השאר..... אני מתלבט בנוגע למארז.... 300W או 400W ..מה יחזיק את המחשב ואיך, כמה הבדל ברעש.. ? ואם יש משהו טוב שהוא לא Hec-Compucase .. (שיקול של מחיר אבל השאלה היא איכות) .. מה אתם ממליצים ? תודה !

13. אשמח לחוות דעתכם, מחשב לילד לטובת משחקים, בעיקר משחקי רשת + פיפ"א חדשים וכד'. תקציב - 3.5K מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+ 200 ש"ח 2..מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - fifa 12 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)/Samsung s23a950d LED -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. …

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  14. שלום! יש לי 2 לוחות אם ו-2 כ.מסך : לוח אם foxconn 661FXME לוח אם KT4AV MS-6712 VER:10A כ. מסך nvidia 8847 ver:110 כ. מסך tornado GeForce4mx (אולי היה רשום גם c141) אני רוצה לשלב ביניהם מחשב אחד טוב וחזק (יחסית). איזה כרטיס מסך עדיף לי לשלב עם איזה לוח אם? תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  15. טוב ההארד דיסק, מארז, מסך וצורב לא דורשים שינוי (יש סיבה לשנות..?) אני מתלבט רק בזיכרון,מעבד, לוח אם.. המחשב הוא לעבודה משרדית עם המון חלונות.. תוכנות ברקע (פוטושופ, אופיס, מסנגר, דפדפנים והכל במקביל שיעבוד מהר) אני מתלבט בין: המפרט הזול.. (עם כרטיס מסך חיצוני לפוטושופ והרצת סרטונים יותר מהר) המעבד עם הליבה הכפולה (כרטיס מסך מובנה, אך ליבה כפולה עם DDR3 1333 האם המפרטים כ"כ משנים לשימושים שאני צריך ? על מה כדאי ללכת? אולי כדאי לשנות משהו? אשמח לעצות ותודה רבה! ואולי המלצה לאיפה לקנות באזור אשדוד.. אייבורי KSP ?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  16. ערב טוב וסופ"ש נעים ברצוני לקנות לפטופ למשחקים ושימוש בסיסי אני רוצה שיהיה קל,לכן הייתי רוצה בגודל 13 אינץ ראיתי את הלפטופ הזה,מה אתם אומרים? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7735439 האם המעבד I3 הוא מעבד מרובע ליבות כמו במחשבים נייחים? אם יש לכם המלצות נוספות אשמח מאוד,פשוט אני לא מבין בלפטופים תודה רבה ליאור

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. 1- Motherboard Gigabyte P55-UD3R for Core I7 Chipset Intel P55, Dual Channel 4 XDDR3, 8 Channels Audio, Gigabit LAN, PEGX16, 8xSATA (RAID 0, 1, 5, 10). (3 Years Guaranty) 2- CPU INTEL Core I7-860 Socket LGA1156, 2,8GHz 8MB Buffer 64Bit (Lifetime Guaranty) 3- Memory OCZ Kit High Performance Memory, Platinum, PC310666, 2X 2GB 1333MHz 7-7-7-20 (3 Years Guaranty) 4- Hard Disk SEAGATE Barracuda 1TB ST31000333AS, Sata2, 32MB Buffer, 3.0GB/s 7200rpm (3 Years Guaranty) 5- Case ANTEC Professional Silence SONATA III With FAN, E-Sata on front 6- PSU ANTEC Professional Silence 500 Watts True Power 7- 2X DVDRW Samsung SH-S223 Dual Layer (up to 8.5GB) 8- VGA Card PCI-E …

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by davideliy,

שלום אני מחפש מחשב נייד שיתאים לי לצבא (עדיף שיהיה יחסית קטן) המחשב נקנה למטרת תוכנות מסרים ואינטרנט התקציב הוא עד 1500 ש"ח תודה.

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  19. Started by ori_fadida,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד עד 2500 גג. * מטרות המחשב הן בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) זה לאחי הקטן בעיקר משתמש באינטרנט. * גודל המסך-רצוי כמה שיותר גדול,לא מהקטנים. * משקל רצוי-לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)-שיוכל להחזיק בין 2-3 שעות של עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)-לא. * בלוטות?כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? מינימום 250. * צורב DVD?כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנוו או דל. אשמח לקבל הצעות שלכם בהקדם האפשרי. תודה,אורי.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקצת אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בראש ובראשונה - תוכנת 3dMax לצורך מידול + אנמציה, אפטר אפקט ופוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בהתחלה כמזדמן אבל יכול להיות בעתיד ככבד/פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא למטרת משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 אינט'ש זה מספ…

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. שלום לכולם, פתחתי לא מזמן אלופן הקלטות בבית, עד עכשיו היה לי מחשב פשטו מעבד i3. אבל המחשב התחיל לעשות לי בעיות, נהיה ממש איטי. אני עובד ומקליט בתוכנת קיובייס וגם מכין פלייבקים במידי בתוכנה. יש לי כ 4000 ש"ח. מה האפשרויות שלי? אפשר למצוא במחיר כזה מחשב שיעבוד טוב? תודה מראש לכל העונים!!!

22. אני צריך מחשב נייד לצרכי תכנות - בעיקרון חשבתי להמשיך להשתמש במחשב נייד הישן שלי לצורך זה כי תכנות זה לא עומס מי יודע מה, אבל טעיתי - אז בגלל זה אני פה. כללי: חשוב לי מאוד הדברים הבאים: א. יכולת להרבה שעות עבודה בלי צורך בטעינה. (4 תאים-6 תאים של סוללה) ב. תאורה אחורית של המקלדת - חובה. (עדיף שיהיה רמות עוצמה של התאורה הזאת שאפשר לכוון) ג. קלות משקל - כמה שיותר קל יותר טוב ד. סביבות 14-13 אינץ גודל מסך ה. 2 חיבורי USB לפחות. ו. אם יש (אני חושב שקשה למצוא היום) אז מקלדת מכנית, אם לא - אז פשוט מקלדת נוחה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שקל עם חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, ע…

23. שלום לכם, אני מחפש נייד חדש בסכום 1000$, המחשב יירכש בארה"ב. אחרי חיפוש ברשת ובדיקת ההצע אני יותר מתלבט מאשר לפני שהתחלתי לחפש. בגדול אני רוצה מחשב בנתונים הבאים מעבד i-5 זכרון 4GB דיסק 500GB מהיר כרטיס מסך לא מוכלל מסך - מעדיף 17 אבל אפשרי גם 15.6 המחשב מיועד להיות ב95 %מהזמן בבית לכן המשקל וחיי הסוללה אינם שיקול בינתיים ראיתי כמה מחשבים שעונים על המפרט (בקירוב) HP מסדרת DV7 - אולם הבנתי שהם אינם נחשבים איכותיים או אמינים במיוחד DELL Studio יש המון דיבור ברשת על מחשבי ASUS אולם איני יודע עליהם דבר, האם נחשבים טובים? אשמח לשמוע על עוד אלטרנטיבות ו/או חוו"ד על המחשבים שציינתי למעלה תודה מראש ערן

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by מוטי ב.,

שלום לחברים,אני מעוניין לרכוש מחשב all in one,לי אין יותר מדי הבנה במחשבים. יש מחשב שמצאתי עם מעבד שהוא Pentium G4400T מעבד Intel Core ויש מחשבים שהם יותר יקרים עם מעבד Intel Core i5. השאלה היא האם שווה להשקיע מאות שקלים יותר בשביל מעבד כזה? מצ"ב קישור למחשב שהוא עם המעבד פנטיום אשמח לעזרה https://www.lastprice.co.il/מחשב-נייח-All-in-One-מבית-Lenovo/LENOVO-AIO-510

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום וערב טוב. מבקש יעוץ למחשב שיריץ מישחקים כגון: PUBG FORTNIGHT. אין לי העדפה AMD או INTEL. תודה לכולם, אציין שאין לי מושג בעולם המחשבים החדשים יד לי מחשב ישן נושן ככה שאני לא בקיא במה שהיתחדש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים