עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש לפטופ למולטימדיה-גימיינג בינוני ומצאתי את המחשבים הבאים שעומדים בדרישות שלי * מטרות המחשב מולטימדיה-גימיינג * גודל המסך 17.3 * משקל רצוי? לא ממש חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא משהו מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/gaming+notebooks/msi+gt780dx+i767w7h+gtx570 http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/gaming+notebooks/msi+gt780dx+i787w7h+gtx+570m http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/gaming+notebooks/acer+aspire+v3+771g+73618g1tmakk http://www.noteboo…

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  2. שלום לכולם ! אני מבקש לדעת האם מחשב נייד HP PAVILION G6-1260SJ , עם מעבד I5 הוא קנייה טובה לעו"ד צעיר שנזקק לזה בעיקר להקלדת מסמכים וגלישה באתרים משפטיים ? מחשב כזה מוצע למכירה ברשת אופיס דיפו במחיר 2,757 ש"ח . האם ניתן למצוא מחיר זול יותר ? בברכה גדי

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  3. ברצוני לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך מדגם NVIDIA Quardo NVS 150M Up To 1535MB, והאמר לי שה-Memory Interface שלו נמוך, 64bit. ברצוני לשאול: 1) מה דעתכם על כרטיס מסך הזה? 2) עד כמה משנה ה-Bit שלו? תודה למשיבים.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום אני מחפש מחשב נייד 13 או 14 שיחליף מחשב נייח. יעבוד ברציפות כל היום עבודה משרדית (יהיה מחובר לתחנת עגינה) ובשעות הפנאי-סרטים ואולי משחקים. ראיתי את הנייד הבא שעונה על הדרישות של "נייד"- מסך 14 ומשקל לא גדול: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14313 רציתי לדעת איך המפרט שלו לעומת המחיר. תודה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  5. שלום לכולם, . מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שבא, ברוך הבא! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע: 1280x1024 בהמשך: 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שניתן לסחוט מהמפרט, אך יחד עם זאת, שישאר מאוזן ויציב. 3. …

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  6. דרוש מחשב שימש בסופו של דבר גם למשחקים (אם כי המשתמש הוא לא גיימר, וזה גם לא יהיה השימוש העיקרי של המחשב.. - אך צריך להתכונן לבואו של דום3, הלו2 וכו') כרטיס מסך הינו נתון, ומדובר ברידאון 9000 פרו (זה נתון ואין מה להעיר לגבי העניין) יש כבר צורב, מקלדת ועבכבר ולמעשה, דרוש כל השאר.. - המחשב לא יעבור אוברקלוקינג ההתלבטות שלי היא האם לקנות Athlon זול, כלומר XP2500/2600 -להשקיע בפנטיום 4 2.8 -או Athlon64 2800 ה A64 2800 כאמור הכי חזק, אך גם יקר בכ 200 שקל מהפנטיום 4 ומערכת BARTON תעלה כ 800 שקל פחות מהפנטיום 4 טכנולוגית, תוך חודש נכנסים ציפסטים חדשים 915/925 ולכן אני לא יודע כמה שווה להשקיע כיום בפנטיום 4 (או שמא מדובר גם כך בהשקעה ארוכת טווח ולכן עניין זה לא רלוונטי?) האם לדע…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אורח עמית
    Started by אורח עמית,

אהלן חברים, שמעתי דברים טובים על המומחים בפורום ורציתי את חוות דעתכם על מפרט למחשב גיימרים בתקציב של 9k כולל מסך (מכיוון שמדובר בחלום ילדות, זה התקציב שאני מוכן ורוצה לשים. אם יש כאלה שחושבים שאפשר להגיע לאותם ביצועים בסכום נמוך יותר, אשמח לשמוע אתכם). נתונים שחשוב לדעת: 1. כבר יש לי עכבר, אוזניות ומקלדת. 2. אין לי מושג איך להרכיב מחשב, ולכן לא רלונטי הזמנת חלקים מהאנטרנט. אשמח למפרטים מחנויות שנחשבות לאטרקטיביות מבחינת מחיר ושמרכיבים אצליהם. 3. אני משחק בעיקר ליג אוף לגנדס, אבל אני לא רוצה להיות מוגבל עם משחקים חדשים שיוצאים לשוק (בעיקר משחקי FPS). תודה רבה על העזרה !

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  8. שלום לכולם, מחפש לפטופ לפי הנתונים הבאים: 1. תקציב מקס': עד 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא "להתקמצן" ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. שימושי המחשב: עריכה גרפית מתקדמת (דו ותלת מימד, מיועד לסטודנט בבצלאל שעוסק בתחום ומתפרנס מהשימוש במחשב זה). א) תוכנות עיקריות ספציפיות: Toonboom, Adobe (premiere , after , illustrator , photoshop ....), Maya, Dragon frame, Tv paint וכו'. שימוש יום-יומי. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי. 6. האם מתוכנן OC? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. קיבלתי הצעה כנ"ל למחשב משחקים בעלות של 2487 ש"ח כולל מע"מ ללא ציוד הקפי ללא מסך: לוח אם GIGANYTE GA-P31-DS3L LGA775Q1333 CORE2 PCI EX16 2XDDR2-800DUAL HDA-8CH 1GLAN USB2.0 ש"ח359 מעבד INTEL E4500 2.2GHZ LGA775 577 ש"ח זכרון DDR2 1G 800MHZ 190 ש"ח מארז FC-XR11A BMW 125 ש"ח צורב די.וי.די LG SATA 5.25 120 DA ש"ח דיסק קשיח HITACHI 160GB 7200 SATA 2 8M ש"ח215 כרטיס מסך GEFORCE 8600GT 512 MB 128BIT DDR3 442 ש"ח ספק כח jsp -tech 450w 20pq24pqsata 120 mm low noice retail 127.5 ש"ח סה"כ כולל מע"מ כולל הרכבה 2487 ש"ח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  10. שלום, בניתי לי מפרט מחשב ואני מעוניין לשמוע את דעתכם כרטיס מסך GIGABYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 1197 ש"ח זכרון ‏2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition CL7 240 ש"ח כונן קשיח Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 260 ש"ח ספק ‏Seasonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 400 ש"ח מעבד ‏Intel Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB 1023 ש"ח לוח אם ‏GIGABYTE P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7 655 ש"ח מארז CoolerMaster CM 690 II BASIC 409 ש"ח צורב ‏Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA‎ 95 ש"ח סה"כ 4279 ש"ח הרכבה עצמית. אין חנות ספציפית שאני קונה ממנה, את הרכיבים אני קונה במספר חנויות... ציינתי מחירים שאספתי מכמה חנויות. קירור למעבד בכוונה לא צויין משום שאני לא מתכנן לעשות OC…

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  11. זכרון לפחות 2G הארד דיסק - 120G כרטיס מסך - לא מכיר אז נדרש משהו טוב מסך מגע בגודל של "12 ומעלה צורב בלו ריי או DVD רגיל תקציב עד 20000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by Katana,

שלום לכולם. זה המחשב שיש לי עכשיו: מעבד: intel i5 750 עם קירור cooler master hyper tx3 לוח אם: gigabyte ga-p55m-ud2 זכרון: Corsair ddr3/1333mhz/4gb/cl9 X2 (סה"כ 8 GB) כ. מסך: radeon 5850 הארדיסק1: ssd 256 sandisc הארדיסק2: לא זוכר. 2TB משהו אחלה... מארז: Element s Thermaltake ספק כח: Seasonic 620W s12II בגלל כל הבלק פריידיי הזה אני מתעניין בלשדרג את המחשב. אני מחכה ל R9 290 עם קירור טוב יותר. אבל אני רוצה לשדרג: 1. לוח אם 2. מעבד (אולי צריך קירור חדש) 3. זכרון (להוסיף עוד 8) 4. להוסיף עוד 2 טרה 5. r9 290 (שוב, אני מחכה לקירור הטוב) מעבד, אני לא צריך משהו מפציץ. i5 יספיק לדעתי. לוח אם:חשוב לי: 1. USB3 2. 3 הארדיסק (1 SSD, 2TB,2TB) 3. יש לי כרטיס רשת WIRELESS בPCI אין צור…

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  13. קיבלתי SEMPRON 2800 על לוח אם ELITEGROUP מסוג ECS C51GM-M זכרון 512 (על הלוח מובנה כרטיס מסך)כונן קשיח אשר ברשותי 80 גיג"ה SATA1 המשחקים שאני משחק FLIGHT SIMULATOR FIFA 2007 (עם כרטיס המסך הקיים לא ניתן להבחין במסלול הנחיתה דבר שגורם לכך שאני מנחית בואינג בעיר) תודה

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  14. אהלן בעצתכם הרכבתי את המפרט הזה למחשב שיעבוד קשה עם SOLID WORKS ודומות לה ב 4300 ש"ח מעבד INTEL E8200 6M C2D 2 לוח INTEL 775 CHIPSET Q35 זכרון פנימי . DDR2 800 4GB DVD-RW X20 יצרן LG. דיסק קשיח בנפח HITACHI 7200 500GB SATA2 כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 9600 GT 512MB סה"כ 4350 ש"ח. העניין הוא שאני רוצה בכל זאת מעבד QUAD אבל לפי הבנתי הקוואדים הזולים לא ממש טובים יותר מהדואלים. הייתי מבקש לקבל מפרט עם QUAD שיעמוד בתנאי עבודה כאלו. התקציב יכול להגיע עד ל 5500 ש"ח תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  15. מבקש דעת החכמים והמבינים: על המחשב הנ"ל : LENOVO ThinkPad SL510 , Intel Core 2 Duo P7570 2.26GHz , 4GB DDR3 , 320GB , WXGA TFT 15.6 , ATI Mobility Radeon 4570 , HDMI , Windows 7 Professionall האם יכול להיות תחליף סביר למחשב נייח בינוני,לשימוש פחות או יותר רגיל, בלי משחקים? האם המחיר עד 5000 ש"ח סביר לתצורה ? האם כדאי? ישנם ביות ידעות לכם עם לנובו מאז שמיוצר בסין? תודה, אמרו

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. טוב, יש לי מסך של LG: גודל המסך: 19" לכן, אני שמתי רק כרטיס מסך אחד, בעתיד אני אשדרג את המסך ואיתו אקנה עוד אחד לCF... אני מקווה שהמחשב שקט מאוד, מהיר וטוב מאוד למשחקים של היום ושל מחר!

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי + חובב עריכת וידאו ביתי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Premiere Pro - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים בעיקר. קראתי כאן את ההודעות של חברי הפורום השונים. ומאוד הזדהתי עם ההודעות של חלק מחברי הפורום שמפצירים לא להשקיע 6-7 אלף שקל ויותר בקניית מחשב. ראיתי כמה הצעות שנתנו כאן לאנשים בסכומים הרבה יותר סבירים, הייתי מעוניין לרכוש מחשב בסכום סביר, בחרתי תקציב מכיוון שזאת הדרישה של הפורום אבל אם הייתי צריך לשים את הדגש, הייתי אומר שאני רוצה מחשב יציב שישרת אותי לתקופה של שנה שנתיים ושיהיה כזה שמותאם לשדרוגים בעתיד (האם זה אומר שצריך לח אם יותר איכותי?). במיוחד נהנתי משרשור שעכשיו אני לא מוצא אותו, על בחור שביקש מחשב ב11K שיחזיק לפחות שלוש-ארבע שנים. ועכשיו אותו מחשב הוא פשוט גרוטאת מתכת... כשב11K הוא היה יכול לקנות מחשב חדש כל שנתיים בסכו…

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by tmmj92,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גראפית, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לדוגמא pro evolution 2011,counter strike -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה מסך בנוסף למחשב 21 אינץ' לא חשוב חברה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  20. יצא לי מפרט קצת יקר איפה אפשר להוזיל? מבקש חוות דעת...אולי עדיף מעבד קור 2 דיו או אולי קירור יותר זול בקיצר הצעות יתקבלו... מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤969 קירור למעבד: Scythe Mini Ninja Rev. B AM2 Support כמות: 1 - מחיר: ¤228 לוח אם: Gigabyte GA-73PVM-S2H כמות: 1 - מחיר: ¤383 מארז: NZXT Apollo Black No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤355 ספק כוח: OCZ StealthXStream 500W 27A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤352 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤385 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Calibre Retail כמות: 1 - מחיר: ¤695 סה"כ: ¤3367 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מ…

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  21. שלום לכולם אני כבר לא מעודכן בשיט על טכנולוגיות ולכן אני נאלץ לפנות לחכמים ממני אני מחפש מחשב לאחותי וגיסי לשימושים של אינטרנט משרד וסרטים כלומר הארדיסק 250 גיגה לפחות ו2 גיגה זיכרון [למרות שזו לא בעיה..המחירים היום ברצפה] אשמח לקבל הצעות מחנויות אמינות [sKYPC ודומיו] תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  22. שמתי לב שהכרטיס הזה מופיע בהרבה ניידים היום. ביחס למה להשוות אותן? 9300? אופיר

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  23. שלום לכולם, התעניינתי מאוד במחשבי סדרה LTITUDE E של DELL וראיתי שהמחשבים הללו יצאו לשוק באוגוסט שעבר. מה שרציתי לדעת הוא מנסיונכם, מתי דל מעדכנת את הדגמים העסקיים שלה בדר"כ? כל שנה? תקופה מסוימת? כל כמה זמן הם הוציאו דגם חדש של מחשבי LATITUDE בעבר? תודה מראש, אור

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  24. ויש לי עוד שאלה, האם כדי לחכות עוד חודש עד שיצאו כ. המסך שתומכים DX10? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  25. היי מבקש מיפרט לבנייה עצמית , אני מיתלבט בין כרטס מסך של ATI או NVIDIA , כי קראתי בפורומים שכרטיס שח ATI לא נותן תמונה על כל המסך אלה משאיר כס"מ אחד על כל הצדדים , אצלי כאשר אני מחבר את הנייד עם כרטיס 5650 לפלזמה HD שלי אני רואה שהשולחן עבודה לא ממלא את כל המסך אלה יש קטע מכל צד של כס"מ , חשבתי אולי כרטיס NVIDIA ימלא את כל המסך, איזה לוח אם + מעבד עדיף ? העלות בסביבות 2000 ש"ח , חשוב לי מארז בצבע שחור ולא רחב במיוחד , הגובה לא חשוב לי. מצד שני ראיתי את המחשב הזה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=9694#detailed מה דעתכם? מעבד אטום 330 חזק מספיק עם כרטיס 9400 ,כי קראתי גם שלא מומלץ מעבדיי אטום לעיבוד HD.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.