ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
מחשב לחברה לכן חשוב שיהיה אמין ושלא תאכל לי את הראש עם תקלות ובעיות. תקציב עד 3000 ללא חריגות, אם אפשר פחות יהיה נחמד. שימושים הם משרדי + גרפיקה פוטושופ וקצת תוכנות גרפיקה מזדמן אין צורך במסך. צריך עכבר +מקלדת + רמקולים. שקט חשוב אבל לא בצורה מוגזמת. הייתי אומר 5. לא מתוכנן אוברקלוק. מערכת הפעלה חייבת להיות מותקנת חלונות 7 בגרסת HOME. אין עדיפות לחנות. מעדיף מארז קומפקטי. אין צורך בשדרוג עתידי למעבד/זכרון. מתלבט האם כדאי לקנות מחשב מהחנויות הרגילות או ללכת על מותג. האם יש מחשב מותג במחירים האלה שכולל אחריות בבית הלקוח?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עוזר לחבר שלי לבחור לפטופ עכשיו הבחור מעונין בלפטופ 13 אינץ' בעדיפות לשל DELL שנחשבת לחברה אמינה+המחשבים שלה מגיעים עם אחריות ל3 שנים. מה שכן מטריד אותו זה שב15 אינצ' שלו הסוללה היתה נגמרת בצ'יק, משוטטות קלה בפורום אני ראיתי מס תלונות על הסוללות של DELL שנגמרות מהר יחסית. מישהו יודע לאשר/לשלול לגבי המחשבים שלהם בכללי ולגבי הדגם N3010 בפרט...? בתומ"ר
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המצלה למחשב נייד עד 2500/3000 ש"ח. אני רוצה מחשב נייד לצורכי תיכנות (Microsoft Visual Studio 2008/2010) ועבודה בסיסית. סרטים ומשחקים לא מעניין אותי בכלל. חושב לי שיהיה לו זיכרון ומעבד טוב לבצע/לחשב פעולות מתמטיות כבדות. מסך 15 אינץ' יספיק לי לגמרי. זיכרון של 80 ג'יגה גם יספיק. אני לא מבין בסוללות ולכן אני לא יודע איך כל זה הולך. שתספיק לי לאיזה שעתיים שלש. אני לא מבין שום דבר בחומרת מחשבים ניידים לכן אני אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
גודל המסך? 15 אינצ * משקל רצוי? לא קריטי שלא יעבור את ה2.8 קילו בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שתיהיה סוללה טובה מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 גיגה * צורב DVD? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?[b * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין העדפה רק שתיהיה חברה בעלת אחריות רצינית בארץ עוד נקודות שחשובות לי : מעבד i3 i5 לא קריטי לי משניהם זכרון 4 גיג , דיסק קשיח כפי שמצויין למעלה מסך איכותי לא חובה hd אבל שיהיה טוב מקלדת נוחה, אני לא כותב סיכומים על המחשב אבל בכלליות שהמקלדת תיהיה יחסית נוחה. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אז ככה מצד אחד אני צריך מסך מגע. עבור שרטוטים וזיהוי כתב יד של MATHTYPE. ואף סתם טקסט אני לא אוהב מחברות. מצד שני יש לי צורך במקלדת מלאה למטרות תכנות והקלדת טקסטים ארוכים. ומצד שלישי עוצמת עיבוד רצינית עבור קומפילציה/אנליזה וסינטזה. ומן הסתם קישוריות מלאה. יש המלצות? תקציב עד 6000 אבל מוכן לשלם עד 8500 אם יש בזה יתרון משמעותי
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר נמצאת בישורת הסופית לפני קניית מחשב נייד לצורך לימודי עיצוב פנים ואדרכילות,ופרסמתי הודעה בנושא זה בעבר. הנה בקצרה תוכן הדרישות שלי מהנייד: אני לומדת עיצוב פנים ואדריכלות ואני מחפשת מחשב נייד אשר יענה לדרישותיי. התוכנות שאיתם אני משתמשת הם: AUTOCAD,ו- REVIT. אין לי הרבה מושג מה הם דרישות החומרה שצריך בשביל להשתמש בתוכנות אלו,אך יש לי את הלינקים לדרישות החומרה של התוכנות: 1.אוטקאד : http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=13784795 2.רוויט : http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=12431819 הנה לינק ובו ההמלצה לכרטיס מסך מטעם תוכנת רוויט: http://www.autodesk.com/us/revit/revit_graphics_hardware_list_June…
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים את המפרט בפרטי, אני פשוט לא מרוצה ממנו, אני משחק בFallout:New vegas על בינוני+ ועדין יש תקיעות קטנות, אותו הדבר על Ghotic 4 משחק על בינוני ועדין יש לי תקיעות מעצבנות. חשבתי אולי להוסיף GTX460, הלוח שלי תומך ב SLI, אבל אולי הבעיה היא בכלל במעבד?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
הי! אני עמודת לקנות מחשב לצרכי גרפיקה לעבודה עם התוכנות: פוטושופ, אלוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש ודרימוויבר CS3 ואולי בהמשך CS4. וכמובן לשימושים בייתים אחרים כגון סרטים, מוזיקה וכו' תקציב- בסביבות ה-3000 ש"ח. אשמח לחוות דעת על הצעת המפרט שקיבלתי או הפניה למפרט קיים בתקציב שלי. תודה! מעבד Intel Core i5-760 Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 8-8-8-21 HK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4350 Silent LP 512MB DDR2 PCIe צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD מארז כולל ספק CoolerMaster Elite 310 Blue 460W קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 מאורר למארז CoolerMaster Low Noi…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לפטופ שיוכל להריץ משחקים כמו סטארקרפט 2, modern warfare 2. מעבר לזה המחשב הוא ללימודים ואינטרנט. גודל מסך 15.6 אינץ' בערך יציאה לטלוויזיה גם חשוב. התקציב הוא סביב 4000 ש"ח אשמח לכל עזרה. תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 26.10.2010 בשעה 16:14:18 שכחתי לציין שהוא גם לסרטים.תודה!
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיפות לאזור ה 300 . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? הכל ובעיקר משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים כמו פרו אבולושין, פיפא, FARCRY וכו'- כל המשחקים החדשים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים ובינונים כאחד. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכ…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיפות לאזור ה 2200 . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית ותו לא. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אינטרנט קצת אופיס וכו'. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אלו יצרניות (כמו HP, Dell) מומלצות לקניית לאפטופ, בדגש על אמינות, שירות ואיכות חלקים? מביניהן, האם יש מומלצות יותר ופחות? האם אפשר ללכת בביטחה יחסית על כל לאפטופ מהחברות האלו, או שיש סדרות מסוימות שכדאי להימנע מהן?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה על מפרט מחשב שישמש בעיקר למשחקים בינוניים: אין צורך בציוד היקפי! מארז: מפואר כולל ספק 500W, ו2 יציאות USB קדמיות. לוח אם: INTEL PETER COVE BLK-DH55PJ מעבד: i5 760 2.8GHZ 8mb זיכרון: קינגסטון 4096MB DDR 3 דיסק קשיח: SEAGETE 1000GB SATA2 32MB BUFFER 7200RPM כונן אופטי: NEC DVD RW X22 כרטיס מסך: GEFORCE 220 1024MB כרטיס רשת: 10/100/1000 כרטיס קול: HIGH DEFINITION AUDIO סה"כ: 2700 ש"ח מה השינויים שכדאי לעשות למפרט? (התקציב הוא עד 3,000 ש"ח), והאם הוא משתלם? אשמח להע\צעות נוספות.. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המחשב שלי התקציב הוא 2500שח אם יש אפשרות אז לחסוך המפרט הנוכחי שלי הוא: Asus p5b-VM SE 4GB 800mhz DDR2 285GTX E6600 Zalman ZM500-HP TT Armor JR את הכרטיס מסך ספק ומארז אני לא אחליף מן הסתם מה שנשאר זה מעבד זכרונות ולוח מעבד כבר החלטתי שאני אקח את הI5 760 עם הMUGEN2 ובזכרונות והלוח אני צריך את עזרתכם! לגבי הלוח לא חשוב לי שיהיה לו USB3 ו SATA3 אבל כן חשוב לי שיהיה אפשר לעשות איתו OC בינוני-גבוה ושיהיה לו 4 סלוטים לזכרונות כדי שאוכל לשדרג בעתיד בנוסף אני צריך ספק זול ואמין 300W כי אני אבנה מערכת אחרת עם הלוח מעבד וזכרונות שישארו לי תודה!
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
התקציב הוא 4000 עד 4500 עדיף פחות השימושים הם בגדול עריכת סרטים HD premiere פוטושופ עיצוב תלת מימד ושימושים רגילים (בלי משחקים מורכבים) לא מחשב מקצועי אבל זאת ההתחלה חשובה לי התמיכה בUSB3 בלי ציוד הכפי בלי מסך בלי צורב DVD מתחינת שקט פשוט שלא יהיה טרקטור OC אולי בעתיד בקטנה אני חשבתי על Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray 1 990 P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 1 625 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel 1 460 GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 1 1180 Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS 1 290 V3 Black Edition Middle Tower Series Black Case 225 ספקי כוח Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan 4025…
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני מרכיב מפרט ברובו לגרפיקה התקציב 4000 4500 מקסימום השימושים העיקריים יהיו עריכת וידאו HD premiere photoshop עיצוב תלת מימד ושימושים רגילים ( לא משחקים מורכבים) חשובה לי התמיכה בUSB3 וFW לא לעבודה מקצועית אבל זאת ההתחלה בלי ציוד היקפי בלי מסך בלי צורב DVD רעש פחות חשוב לי אבל לא בא לי טרקטור בסלון OC אולי אבל לא משהו קיצוני בקטנה בעתיד ירוץ על WIN7
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבניית מחשב לצורכי משרד בעיקר, אך עם אפשרות לצפייה בסרטים ומשחקי מחשב. התקציב עומד על 2500 ש"ח. יש לשכלל את המחיר למחשב ומסך יחדיו, יחד עם כלל המוצרים הנלווים. - עכבר ומקלדת... תודה רבה....
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב להורים בתקציב מקסימלי של 1500 שקל. - אין צורך לרכוש: מסך, מקלדת, רמקולים ועכבר. - רצוי שיהיה צורב DVD - השימוש העיקרי הוא לגלישה באינטרנט, בין היתר צפיה באתרים כמו יוטיוב (אפשר גם באיכות HD) ו-MAKO וכו... - המחשב לא מיועד למשחקים. התוכנות העיקיות בהן ייעשה שימוש הם: דפדפנים, נגני מדיה ותוכנות IM. - רצוי שהמחשב יהיה שקט, אבל זה לא קריטי. 7 בסולם מ-1 עד 10 - אין צורך במערכת הפעלה - המחשב יורכב בחנות (עדיפות ל-KSP או אייבורי) - לא מתוכנן שדרוג למחשב, אך רצוי שיהיה אפשר להוסיף לו זכרון מתישהו בעתיד - ללא אוברקלוק - איזור מגורים - פ"ת תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצ"ב הקריטריונים. מטרות המחשב? לפי סדר העדיפויות הבא: 1. לימודים (סטודנט), שזה אומר אפליקציות אינטרנט פשוטות, אופיס, קריאה באינטרנט וכו'. 2. עריכת תמונות דיגיטליות (לא גרפיקאי. צלם חובב..). סרטים ב-HD (אשמח מעל 720).. * גודל המסך? 13.3 ומעלה. ומסדר העדיפויות ניתן להבין שאיכותו חשובה לי. * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אשמח שבלואד מלא יעבוד מעל שעה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI אבל לא קריטי. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? בהחלט. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי של-Dell יש מוניטין טוב אבל אני פתוח לכולם (רק לא מאקב…
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הכי חשוב, כמה שיותר נייד רצוי עם פתחי USB נוספים כי יש לי רק שניים במחשב והקירור יתפוס אחד וכמה שיותר זול ואיכותי כמובן חח מצאתי בזאפ ובוואלה שופס כמה דברים מעניינים http://www.wallashops.co.il/ws/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%91%D7%99%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%90%D7%91%D7%99%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93/%D7%9E%D7%A9%D7%98%D7%97%D7%99-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אז ככה.. השימושים הם: יש לי חדר עם מערכת סטריאו 5 ערוצים (יעני 5 רמקולים) וטלוויזיה 52 אינטץ' FULL HD של סמסונג. איכותית ממש. ואני רוצה לשחק על המחשב משחק גיימינג כבדים באיכות גבוהה ובלי תקיעות. זה המפרט שאני כנראה הולך לקנות.. תגידו לי אם יש שיפורים: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 3.3GHz 661 - TRAY ₪1027 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55A-UD3 ₪670 זיכרון: [..] G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪383 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1000 כמות:2 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪120 מארז: [..] NZXT TEMPEST EVO w/o PSU ₪501 סט מקלדת ועכבר: [..] MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 : BV3-00014 - זמין במלאי…
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
צריכה המלצה למחשב נייד, אני סטודנטית אם אפשר לא לעבור את 2,500 חשוב מאוד: שהמסך לא יהיה מבריק, שלא יחזיר אור תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מעבד : Intel Core i5 760 Tray קירור למעבד : Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev2 לוח אם : Gigabyte PA-P55-USB3 זיכרונות : Kingston 2GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 X2 דיסק קשיח : Samsung Spinpoint F3 500GB כרטיס מסך : Sapphire Radeon HD 6870 1GB GDDR5 מארז : Antec Nine Hundred Two ספק כוח : SeaSonic 620W Bronze Series Active PFC סה"כ לתשלום : 4830 ש"ח בעיקרון איך המפרט ? האם הקירור יחזיק לי OC קל - בינוני ? תודה לכם !
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים עריכה ותכני HD גרפיקה מסך 22" לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים החדשים ולאלה שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר . האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודע לבצע או…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש ממומחי הפורום המלצה למחשב שולחני רב תכליתי מבוסס אינטל בתקציב של כ-2K עם אפשרות חריגה (גג 400 ש"ח), בהנחה ומדובר במשהו כדאי. כמה דגשים: א. השימוש העיקרי יהיה סביבת אינטרנט\אופיס, תכנות, סרטים (HD, יחובר בHDMI לטלוזיה 32') ומדי פעם משחקים (תפקידים סטייל דרגון אייג', אסטרטגיה סטייל SC2 וFPS בקטנה) אני לא גיימר לכן אין צורך בכרטיסי high end. ב. ללא ציוד הקפי מאחר ויש לי מסך אסוס 22' מקלדת ועכבר סטנדרטים. ג. העדפה למארז חרישי. ד. מתוכנן OC. ה. המפרט יבנה ב-sky pc מאחר וזה קרוב לי לבית ואני מרוצה ממנה עד כה (קניתי מספר רכיבים ואין תלונות). ו. אין תורך במערכת הפעלה, כן יש צורך בהרכבת המערכת. תודה רבה נ.ב שכחתי לציין, אני לא מתכנן שדרוג הזמן הקרוב. מעדיף ללכת על…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-