ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
היי בנייד שלי יש SSD רגיל מחובר ליציאת SATA עליו מותקנת וינדוס. אני רוצה להתקין עוד וינדוס ולא מעוניין לחלק את SSD הראשון לשני מחיצות, ומצאתי בEBAY , דיסק SSD שמתחבר ליציאת Mini Pci-e. למזלי יש לי סלוט כזה פנוי שמיועד WWAN. השאלה אם אני מחבר את הSSD הזה לחיבור הזה המחשב יכול להשתמש בו כדיסק רגיל או לא. - נ.ב. אני מעוניין בשני כונני SSD במחשב ולא בנפח גדול יותר. נ.ב 2. קישור למוצר באיביי : http://goo.gl/2h4ro4 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבקש מפרט למחשב עד 1000 ש"ח לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, הרד דיסק, צורב. המחשב מיועד ביעקר לגלישה באינטרט.... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכל החברים...... טוב אז ככה אני צריך מפרט למשחקים בתקציב של עד 4000 ש"ח שיכלול,הרדיסק 160 ג'יגה לפחות,מעבד AMD 3000 לפחות,כמות זכרון 1G ,וכרטיס מסך בסביבות ה1000 שח, משהו כמו 6800 GS או X1600 זה אתם תחליטו תודה תודה תודה..... חברים בבקשה תגובות אני צריך עזרה ....
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ני צריך לוח אם, ספק ומארז בסביבות ה-1500 ש"ח שיתמוך לי במערכת החדשה שאני מתכנן: 8800GTS E6300 1GB Samsung DDR 2 CL 3 667Mhz אני חייב ספק של 500W ומארז שיהיה מקורר היטב. בלוחות אם אני לא מבין אבל אני לא רוצה שיהיה כרטיס מסך onboard ושיהיה PCI-E.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מפרט למשחקים ושימוש יומיומי בעיקר המפרט- http://www.tms.co.il/preview/spec/1bzr5w8y/1 [table] [tr] [td] קטגוריות [/td] [td] מוצרים [/td] [td] כמות [/td] [td] מחיר [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪541 [/td] [/tr] [tr] [td] קירור למעבד [/td] [td] ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪46 [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] MSI H61M-P20 HDMI VGA [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪232 [/td] [/tr] [tr] [td] מארז [/td] [td] Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪170 [/td] [/tr] [tr] [td] ספק כוח […
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה בבקשה סיוע למפרט מחשב עד 3000 ש"ח [ניתן לחרוג ב 200 300 שקל]. המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי. [רק כרטיס מסך, מעבד, לוח אם, זיכרון פנימי, דיסק קשיח, ספק]. אני חשבתי על המפרט הזה... חסר לי פה ספק ודיסק קשיח... אני גם לא יודע אם הציוד חורג מהתקציב או לא. תקנו ושפרו לפי שיקולכם: מעבד: Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוח אם : P7H55D-M EVO s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI זיכרון פנימי : 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 כרטיס מסך : HD 5770 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI VGA PCI-E תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים לכולם בעוד שבוע ויום אני טס לארה"ב למשך שבועיים וחשבתי שזאת יכולה להיות הזדמנות לקנות מחשב נייד אני מתכוון להתחיל ללמוד מתישהו ואני אצטרך את המחשב כמחשב ראשי ומידי פעם אולי אני אקפוץ איתו לאוניברסיטה. השימושים שלי הם לא מטורפים. אינטרנט, אופיס, סרטים, אולי קצת משחקים. מה שהכי חשוב מבחינתי הוא שזה הולך להיות מחשב ל5 שנים לפחות ככה שהוא צריך להיות כמה שיותר איכותי ואמין... מה שאני צריך במחשב: מסך 14.1 מעבד חזק (הבנתי שמאטלאב דורשת כוח עיבוד משמעותי) אחריות כמה שיותר רחבה וארוכה (בארץ כמובן) אמינות/עמידות אם אפשר כרטיס היברידי זה יהיה מצויין- אם לא אז גם ה4500 יהיה בסדר גמור עדיפות לחיי סוללה גבוהים משקל- עדיף כמה שפחת אבל אני מתחיל להבין שפשוט אין כזה דבר …
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=9058 איך אסוס בניידים? אני צריך אותו ללימודים,ולמשחקים בין היתר. איך המעבד?כ.מסך? אפשר לקנות נייד "blank"-בלי מ.הפעלה וכל הקישקושים?
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימושים כמו אינטרנט אופיס איסי קיו וסרטים . עד 4K תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
זה המפרט שלי הנוכחי בינתיים: gtx 750 ti 2GB i5 6400 לוח אם h110 4gb ddr3 מה כדאי לי לשפר במחשב שלי? מה אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני בונה מחשב חדש (תקציב 11K כולל מסך, לגיימינג כבד) ואשמח לעזרה שלכם. עשיתי מחקר על רוב החלקים ובניתי כבר חצי מהמחשב לבד אבל יש כמה חלקים שאני עדיין לא בטוח לגביהם. אלו החלקים שבנתיים כבר החלטתי שיהיו הבחירה הכי טובה למפרט, אשמח לדעה שלכם אם אתם רואים משהו שאפשר לשנות/לשפר משמעותית בלי הבדל מחיר גדול מידי: לוח אם: ASUS - MAXIMUS-IX-HERO מעבד: i7-7700K Kaby Lake כרטיס מסך: ASUS GeForce GTX1070 ROG STRIX OC אכסון: 500GB Samsung 850 EVO SSD + WD Caviar Black 2TB (לא משחק עם אכסון, אני לוקח את הכוננים הכי אמינים בשוק, כבר נכוותי מקריסה פתאומית של דיסק בעבר ואיבוד מידע ולא רוצה לחוות את זה שוב) ספק כוח: EVGA - B2 - 850W אז מה שנשאר לי זה רק מארז,…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב לעיבוד נתונים נטו, בלי משחקים וכו', למעשה הייתי קונה שרת אם המחירים היו שפויים. המפרט שחשבתי עליו: cpu: Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray mb: Asus P9X79 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 3xPCI-E ram x2: Corsair 4x8GB Vengeance Quad Channel CL10-10-10-27 ssd x2: 240/250/256 GB SSD psu: Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan cpu cooler: Noctua NH-D14 SE2011 CPU Cooler העלות אמורה לצאת בסביבות 6700, לא סגור לגבי: 1. לוח אם - לא חסר תגובות רעות של לוחות Asus P9X79 תקולים, למי שהלוח עובד כמובן מרוצים. במיוחד תלונות על סלוטים של זיכרון תקול, כאשר לי זה משמעותי כיוון שאני הולך להפעיל את כל השמונה. בגדול כל לוח אם מחברה אמינה המאפשר 64 גיגה יס…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מאיזור באר שבע ומעוניין להרכיב מחשב שיהיה מבוסס על מעבד אינטל החדש. התקציב הכולל הוא 4500 ש"ח והמליצו לי על מסך סמסונג 2333T + מקלדת ועכבר אלחוטי מיקרוסופט דגם 800 ששניהם עולים יחד כ1000 ש"ח. מה שמותיר לי למחשב עצמו כ 3500 ש"ח. אני מאפשר למומחים חריגה או חיסכון של 500 ש"ח בבניית המפרט. אני לא יודע לבצע אוברקלוקינג כך שלא אשתמש באופציה זו אך חשוב לי שבלוח יהיה פיירוויר לדגימת סרטים DV. כרגע מתוכננת עבודה בתוכנת פינקל סטודיו 14 ולאחר מכן אשקול מעבר לתוכת אדיוס 5 או 6. תודה מראש למשיבים !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן ותודה מראש. אחרי שנים מחוץ לתחום המחשבים הכל כבר נשמע לי כמו סינית ואני זקוק לעזרה. אז לקראת הקמבק המרהיב שלי: אני צריך נייד שרצוי שלא יעבור את ה-6000 ש"ח ואם אפשר נמוך יותר מה טוב.. המחשב ישמש לעבודה משרדית, עבודה כבדה על אינטרנט וגם עריכת גרפיקה דו-מימדית. האינטרנט צריך להיות אלחוטי, והמחשב יטייל קצת אז רצוי בטריה שתחזיק את ה-3 שעות, ומחשב שלא ישקול כמו משקולת. לא ברור לי מה קורה עם כרטיסים גרפים, אני לא מתכוון להריץ את DOOM 7 על המחשב, אבל אני ארצה שהוא יוכל להתעסק עם גרפיקה בצורה מכובדת, בעיקר פוטושופ. עריכת סרטים תהיה אופציה מבורכת אבל לא הכרחית. מסך של 15 אינצ' לפחות. צורב משולב DVD ו-CD. אין צורך ברמקולים, כרטיסי טלוויזיה או מקלדת.. אבל הומלץ לי לקנות עכבר חיצ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט, הערות והצעות לשיפור אם יש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000~ (עדיף לחרוג כמה שפחות) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך לד 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום. קודם כל אני חייב להודות לאתר המעולה הזה שנותן אינפורמציה גדולה ועדכנית לכל התחום הזה. כעת אני צריך הצעה למפרט שאני מעוניין לקנות, לפי הנתונים הבאים: - אני מרבה לעבוד עם כמה תוכנות במקביל (גם כבדות וגם לא), כולל Photoshop, ולכן מאוד חשוב לי מהירות עבודה כאשר אני עובר מתוכנה לתוכנה שלא יתקע כלום - אני עובד עם pinnacle studio שזו תוכנה לעריכת סרטים שאותם אני מעביר מהמסרטה הדיגיטלית. בתוכנה זו דרוש משהו טוב לשפר את ה rendering של התוכנה (הפיכת הסרט ממצב ערוך לדיסק DVD מוכן לצפייה). - צורב DVD עמיד ביותר, כי אני אשתמש בו הרבה. - לא שחקתי עד עכשיו במחשב כמעט כי יש לי Geforce 2 מלפני 3 שנים ;D, אבל אני לא צריך כרטיס מסך יותר מסביר. - לא הבנתי לפי מה אתם ממליצים AMD או אינט…
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
דודים שלי ביקשו ממני עזרה בקניית מחשב צריך ציוד הקפי [מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים] אפשר לחרוג ב200 [עד 2700] המחשב לדברים פשוטים ביותר כך שלא צריך להשקיע בדיסק קשיח יותר מ40 ג"ב וצורב DVD עדיפות לאינטל תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד HP ProBook 4520s. Intel® Core i3 CPU M 350 @ 2.27GHz 3.00GB RAM Intel® HD Graphics כמו שאתם רואים הכרטיס מסך שלי לא משהו, ובזמן האחרון זה ממש התחיל להפריע לי. רציתי לדעת אם יש דרך להחליף את הכרטיס/לשים אחד בנוסף שיהיה טוב יחסית ואני יוכל להריץ עליו משחקים כמו שצריך. חיפשתי קצת ברשת וקראתי על זה שיש אפשרות לחבר מין תחנת עגינה למחשב שמספקת חריץ PCI/PCI-Express ואז אפשר לחבר עליו כרטיס מסך של מחשב נייח. מישהו שמע על זה? התנסה? תודה מראש </blockquote>
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות לפטופ שיישמש אותי בין היתר לתכנות, תוכנות מתמטיות כמו מטלב, מכונות וירטואליות ולשימוש שוטף. הסתכלתי בעיקר על מחשבים שיש להם לפחות ארבע ליבות, בגודל עד 15.6 ו 16GB. המחירים בארה"ב דרך אמזון הרבה יותר אטרקטיביים מבחינת תמורה לכסף ולכן קרצו לי מאוד. לפטופ שבארץ עולה 6-7K יכול לעלות 1-2K פחות באמזון. משמעותי.. רוב ההתלבטות היא בנוגע לאחריות ומה יקרה אם/כאשר יהיה צורך בתיקון. רוב המידע שמצאתי ברשת לא מעודכן או לא מפורט מספיק. לכן, אשמח אם יש למישהו מידע לגבי: 1. אחריות בינלאומית של המותגים דל, אסוס ולנובו. 2. אפשרויות של רכישת ביטוח ללפטופ פה בארץ. * הערות והארות בנושא יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המפרט הוא מפרט שידרוג שלא כולל HDD,CDROM,CASE וציוד היקפי אחר.......<כיוון שאת כול אלה יש לי!!! אין צורך להרכיב לי מפרטים אחרים-אני צריך רק חוות דעת לפני קנייה ואולי הצעות לשיפורים *ושימושי גיימיניג זה מין הסתם שימושי משחקים-אז למה בקשתם לעדכן את השימושים!???? מעבד: Intel E8400 3.0Ghz Box מחיר 750 לוח אם: Asus P5QL-E מחיר 527 זיכרון: 2x1GB Kingston 800Mhz מחיר 198 כרטיס מסך: MSI 8800GT OC 512MB GDDR3 DX10 HDTV PCI-E 2.0 מחיר 688 ספק כוח: תוצרת Spire דגם Jewel Silent הספק 550W מחיר 249 סה"כ:2447 כרגע יש לי מסך 17" ואולי כנראה אשדרג אותו ל-22" אני צריך חוות דעת מקצועית והצעות לשיפור אחרונות לפני הקנייה!!! תודה מראש לכלל העוזרים! אני זמין גם באי סי 219122127
-
- 5 תגובות
- 494 צפיות
-
-
דרישות: עדיף שתמליצו לי על מחשב של HP (אבא שלי פשוט יכול לקנות במחירי יבואן) לא איכפת לי שהוא לא יהיה נייד יותר מדי - כלומר זמן בטריה נמוך, כבד אם זה אומר שלמחשב יהיו ביצועים טובים יותר. בעיקר לעבודה משרדית ו-AUTOCAD. שיהיה כמה שיותר חזק, שיחזיק הרבה זמן בלי לקרטע. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב CELERON 700 MHZ SOCKET 370 256 MB SDRAM 133MHZ RADEON 9250 128 MB איך אני יכול לשפר אתהמחשב שיותר משחקים יעבדו עליו אבל בבקשה בלי הגזמות כמו:"תקנה מחשב חדש"או"תקנה GEFORCE 7800
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב הנייח שלי שבק חיים ועל כן החלטתי להשתמש בהזדמנות זו ולהתחדש. השימוש העיקרי הוא גיימינג אך אני עוסק גם בעריכת סרטונים בצורה חובבנית ומעוניין לנסות את ידי באנימציה תלת-מימדית. האידיאל הוא מעין מחשב "jack of all trades" שיוכל להתמודד בצורה טובה עם כל מה שאזרוק לו וישמש כתחנת עבודה חזקה ואמינה לשנים הבאות. אינני זקוק לפתרונות אחסון ואינני זקוק לכרטיס מסך בזה הרגע. יש בידי GTX 1080 שהולך לשמש אותי עד ליציאת ה- RTX החדשים, אז התכנון הוא לקנות את ה- 3080. הכנסתי את ה- 2080S כפלייסהולדר. להלן המפרט, אשמח לקבל את חוות דעתם. הצעות לייעול יתקבלו בברכה, תודה. מעבדים AMD Ryzen 7 3800X AM4 Bo…
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד לידידה שרוצה להתחיל ללמוד פוטושופ, ולראות סדרות. יש לי ניסיון טוב עם DELL ככה שאני מעדיף שיהיה שלהם. בערך עד 3,000 ש"ח אבל אפשר להתגמש * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) פוטושופ, צפייה בסרטי HD, אופיס, גלישה ברשת * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15", מאט עדיף * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מה שעדיף לדעתכם לשימושים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה,…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הרבה זמן שלא הייתי פה והתגעגעתי אז החלטתי לחזור... שאלתי היא כזו, יש לי 2000 שקל ואני רוצה לשדרג את המחשב, אני רוצה להביא זיכרונות מעבד לוח אם והרדיסק 500 גיגה לפחות מבוסס אינטל. אני רוצה שתתנו לי מפרט הכי טוב ומשתלם ושיהיה טוב לאוברקלוקינג. עכשיו כמה שאלות יש לי ביג טייפון הוא מתאים למעבדים החדשים? הספק שלי של OCZ יתאים(מופיע במפרט)? יש לי הארד דיסק SATA הם תומך גם היום או שכולם כבר SATA 2? אם יהיה מפרט טוב והוא יגיע גם ל2500 אז סבבה :] תודה!
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-