ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא סדר גודל של 2000 שקל. במידה ויש צורך בחריגה למען שיפור משמעותי מבחינת עלות תועלת, שדרוגים עתידיים וכד' ניתן לעלות לאזור ה2200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? שימוש משרדי יומיומי אופיס גלישה באיטרנט וכד'. סרטי HD לעיתים נדירות, לא מאוד משמעותי, אבל תוספת נחמדה... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך הכל 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 2-3 , לא ממש קריטי, ובכל מקרה מפרט מסוג כזה לא אמור להיות רועש במיוחד אז זה ל…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ורציתי לדעת עם המחשב הזה http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=672567 טוב לתקציב שיש לי 5000 שקל תודה :)
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מה קורה? אני רוצה לקנות מחשב שיהיה עד 4500 ש"ח (אפשר חריגה קטנה) שיהיה בנוי לגיימינג. *לא כולל מסך כמה דברים: מעבד אינטל, כ.מסך מעדיף NVIDIA תודה מראש !!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ותוכנות כגון אופיס וסקייפ ויפעיל ווינדוס 7. אבל שיהיה מסוגל גם להריץ משחקים עכשויים, אבל אין צורך שיריץ אותם בהגדרות הגבוהות ביותר וגם אין צורך שיריץ אותם ברזולוציה גבוהה. אני מעדיף שבמקרה הצורך המחשב יהיה ניתן לשדרוג ... (זכרון, מעבד , כרטיס מסך) אין צורך בשום ציוד היקפי, גם לא כונן דיסקים. התקציב המקסימלי הוא 2500 ש"ח , העדיפות היא להיכנס תחת 2000 ש"ח, בכל מקרה אין מצב לחריגה מעבר ל 2500. אני מעדיף שכל הרכיבים יהיו מחנות אחת ולא מכמה חנויות, כמו כן אני מעדיף שהחנות תיהיה פיזית ולא רק וירטואלית, ותימצא באזור ראשון לציון, אשדוד, רחובות, רמלה וכל מה שקרוב לערים אלו. * אין צורך בשום תוכנות גם לא מערכת הפעלה.
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אך צריך שיהיה שיפור משמעותי בביצועים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב עבודה משרדית, סרטי HD, תוכנות כמו מטלב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן קשיח, מעבד 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? א…
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
1. אני צריך מסך לא פחות מ 3 ms ו אם אפשר 120 hz 2. אני צריך מחשב שיספק לי 100 fps בכול המשחקים החדשים על גרפיקה מקסמלית ולא היה לגים במשחק משחקים כמו call of duty black ops tera online medal of honor החדש crysis warhead 3. צריך ערכה לגיימרים מקלדת ועכבר razer ו לוגיטייק בקיצור מחשב מפלצת לביצועים גבוהים במשחקים . לא פחות מ 100 fps בגרפיקה מקסימלית ורזולוציה גבוה אם אפשר
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
חברים שלום. ברשותי מחשב דל סטודיו 1558. היום ניסיתי לעשות שיחזור למערכת (בלחיצה על F8, כשהמחשב רק עולה, כמו שנאמר בעמוד של דל) וגיליתי שאין לי את האופציה הזאת - ז"א שלא רואים כזאת אופציה בהתחלה (לדוגמה, כן רואים ש F2 זה כניסה לביוס) גם כשניסיתי ללחוץ על F8, לא משנה איך ובאיזה אופן, זה היה לשווא. בדקתי, ויש לי מחיצה של RECOVERY בדיסק הקשיח, אז איך פונים אליה?? *אגב, יש מצב שמשהו השתבש כשחילקתי את הדיסק מחדש?? (שוב, לא נגעתי במחיצה של הגיבויי, והיא עדיין עומד לפי אותו הסדר שעמדה לפני) תודה רבה לעוזרים, יבגני
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
השימושים: יש לי חדר עם מערכת סטריאו 5 ערוצים (יעני 5 רמקולים) וטלוויזיה 52 אינטץ' FULL HD של סמסונג. איכותית ממש. ואני רוצה לשחק על המחשב משחק גיימינג כבדים באיכות גבוהה ובלי תקיעות. מפרט 1 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX ₪989 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55A-UD3 ₪670 זיכרון: [..] G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪383 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR 6870 1GB DDR5 - זמין במלאי ₪1250 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪120 מארז: [..] NZXT TEMPEST EVO w/o PSU ₪501 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - זמין במלאי ₪413 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 - זמין במלאי ₪299 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיק…
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עם: 4 ג'יגה זכרון הארד דיסק 1 טרה ועדיפות לספק מודולרי ללא שום ציוד הקפי ולא מתוכנן OC וכ"ו השימושים: משחקים לא כבדים במיוחד רוב העבודה תהיה עם תוכנות מתמטיקה וכו אני צריך שהוא יחזיק מעמד איתן ל4 השנים הבאות תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום לפני יומיים עדכנו באתר טרקלין חשמל את הצעתם בעבור מחשב נייד FUJITSU AH530-3 (הכולל מערכת הפעלה, אך מעבד חלש יותר מן הדגם המקביל) והוסיפו לו שנה נוספת אחריות - כלומר, שנתיים סה"כ. קישור להצעה: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122595 האם בעלות של 2800-2900 שקלים, ההצעה הזו נחשבת כמשתלמת ? בתודה מראש, ובברכת שבוע טוב sp7.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצות לגודל הנוח ביותר מאנשים שמשתמשים בנייד שלהם לתכנות בסביבות עבודה כמו visual studio או eclipse. בעקרון אני רוצה נייד שיהיה כמה שיותר קל ונוח לנשיאה אבל שיהיה ניתן לתכנת עליו בנוחות... האם מישהו מתכנת במחשב עם מסך 13.3 אינץ' או 14.1 אינץ'? האם זה לא קטן מדי? אני יודע מנסיון שמסך 15.6 נוח אבל הם בדרך כלל כבדים ולא נוחים לנשיאה. תודה לכל המגיבים.
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות למחשבים ניידים עבור אחותי, כאשר התקציב שלה הוא 3000 ש"ח, ויכול לחרוג עד ל-3500 ש"ח במקרה הצורך (אם תוספת קטנה במחיר תביא לשיפור משמעותי במוצר). הדרישות שלה מהמחשב הן כאלה: 1. שיהיה וורוד! אני מניח שאפשר יהיה להתגמש בקטע הזה אם הוא יהיה בצבע יפה אחר (יפה לפי קריטריונים של בת טיפשעשרה). 2. שיהיה לו מסך בגודל של 14.1"+. 3. שיהיה שקט (יחסית). אני לא יודע מה ההבדל בכמות הרעש שמפיקים כונני 5400rpm ו-7200rpm - לכן אשמח לדעת האם כונני 7200rpm רועשים? 4. שניתן יהיה להשיג אותו בחנות גדולה ומוכרת (כמו באג, אופיס דיפו, אייבורי וכו'...). בינתיים עלה הדגם הבא כאפשרי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10694 אני ממש לא בקיא בסדרות החדשות של …
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד בשבילי. תקציב 5000 ש"ח גג. לשימושים של מסמכים, גלישה, תיכנות, סרטים, מוזיקה, משחקים מדי פעם לא כבדים מדי. אני מצפה מהמחשב שלי לעבוד מהר, חייב להיות מהיר. (אני לא מעמיס יותר מדי ומטפל מאוד טוב במחשב שלי אבל שונא שהמחשב עגלה וכל דבר לוקח מלא זמן לעשות) * גודל המסך? 15" חייב להיות מט * משקל רצוי?כמה שיותר קל, לא כל כך קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?250GB * צורב DVD?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL מסך 15"+ חייב להיות מט לא חייב כונן אופטי. לא חייב מערכת הפע…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה קודם כל אני חדש פה אז אם עשיתי טעות בכותרת או במה שאני כותב סליחה . אז ככה למפרט : מעבד - Intel® Xeon® Processor X5680 (12M Cache, 3.33 GHz, 6.40 GT/s. לוח אם-P6X58D Premium s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E. זכרון-3x2GB Kingston HyperX Triple Channel 1600 2 כרטיסי מסך- ATI Radeon HD 4870 512MB ספק כוח - TX 750W Active PFC 12cm Fan קירור למעבד NH-D14 CPU Cooler מארז Thermaltake Armor+ MX Middle Tower Series With Window Black Case מקלדת ועכבר microsoft x6 וכמובן dvd x2 והארדיסקים בסביבות ה 5 טרה . תוצאה ב 3dmark06 22633{ חייב לציין שהמחשב לא עבר עדיין oc } תנו חוות דעת בבקשה .
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מעבד T7100 כרטיס מסך X3100 מעבד T3200 כרטיס מסך 8200G לצרכים רגילים וגם קצת עריכה בסוני ווגאס ופוטושופ. בנוסף גם לשני יש רזולוציה הרבה יותר נוחה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המחשב שלי התקציב הוא 2500שח אם יש אפשרות אז לחסוך המפרט הנוכחי שלי הוא: Asus p5b-VM SE 4GB 800mhz DDR2 285GTX E6600 Zalman ZM500-HP TT Armor JR את הכרטיס מסך ספק ומארז אני לא אחליף מן הסתם מה שנשאר זה מעבד זכרונות ולוח מעבד כבר החלטתי שאני אקח את הI5 760 עם הMUGEN2 ובזכרונות והלוח אני צריך את עזרתכם! לגבי הלוח לא חשוב לי שיהיה לו USB3 ו SATA3 אבל כן חשוב לי שיהיה אפשר לעשות איתו OC בינוני-גבוה ושיהיה לו 4 סלוטים לזכרונות כדי שאוכל לשדרג בעתיד בנוסף אני צריך ספק זול ואמין 300W כי אני אבנה מערכת אחרת עם הלוח מעבד וזכרונות שישארו לי תודה!
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל חוות דעת על מפרט לצרכים מיוחדים. כעיקרון זה מיועד לאדם נכה שלא יכול לדבר וצריך להפעיל את המחשב ע"י מבט, אז המחשב צריך להחזיק לפחות תכנה אחת שכוללת הרבה קבצי מדיה עם הקלטות של מילים חוץ מזה יהיו בטח כמה סרטים על המחשב ואופיס ונראה לי שזהו. אני יודע שמדיה זה קבצים כבדים אבל אם מדובר בתכנה אחת או שתיים זה בטח לא יתפוס יותר מדי נכון? ז"א המחשב כשלעצמו הוא בסדר? MyTobii P10 P10 ¯ Display: 15” screen Dimensions: 360x365x110mm Weight: 5.3kg Speakers: Integrated Working distance: 50-70cm Freedom of head movement: 30x15x20cm Computer Integrated, 1.5 GHz, Intel, 1GB RAM, 80 GB Hard drive : Windows XP Language: All European Interface: 2x USB II 1x 100MB LA…
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
המחשב צריך להיות מסוגל להריץ orcad הדרישות מהמחשב הן: CPU:Intel IA-32 or IA-64 2.4 GHz or more. Intel IA-32 ((Intel Architecture, 32-bit) compatible (including Intel P4 EMT and AMD OpteronTM); 1.2 GHz minimum, Memory: 4GB or even 8GB Display: 1024x768 @ 64000 colors, recommended 1280x1024 @ 32-bit color - External Graphic card (not on-board card) אם אפשר שיהיה Light Weight Computer
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מחפש מחשב בסביבות 1000שח לגן ילדים! שיריץ משחקים פשוטים! הילדים הם בגילאי :jump:4-5 כולל מקלדת ועכבר! ולמסך עד 500 שח!מה שחש וב במסך,זה שילדים יוכלו לגעת בו. כי ילד בן 4 לא מקשיב יותר מידי אני צריך באמת את הכי זול! עכשיו נראה אותכם! תודה לעוזרים. :s05:
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לנטבוק ניידי וקטן ביותר שאוכל לקחת איתי ביום ולתכנת איתו (שורות קוד פשוטות לתכנות צד שרת, שזה אומר אפילו דרך פנקס רשימות ותוכנת FTP קלה). משהו שלא יזחל יותר מדי ויהיה מהיר בצורה סבירה לצרכים הללו. התקציב כמובן הוא -כמה שיותר זול-, כמה זול שאפשר במסגרת הצרכים. אני אמלא את השאלון באופן מסודר: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בסך הכל שימוש מאוד קטן, של תכנות כמו שאמרתי, אינטרנט, מסנג'ר, וקצת סרטים ומוסיקה פה ושם... (ללא HD וכל זה) * גודל המסך? לא יותר קטן מ10, ואם אפשר עם רזולוציה גדולה מ 1024*600, מאוד חשוב לי. (אם אין משהו וזה מקפיץ את המחיר בהרבה …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום המחשב לשימוש כללי. חשוב לי שיהיה יציאת HDMI שמתי עין על המחשב הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5203&CatCode=315 מישהו יכול להמליץ על מתחרה? אני מעדיף DELL הבעיה שלא מצאתי אחד בתקציב שלי עם HDMI
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני יודע שאני חופר בזמן האחרון עם הx61... הX61 זול לי יותר, מגיע עם מעבד t7100 וכל השאר רגיל הX100e זה זה http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=3132 שימושים זה אינטרנט סרטים וגם קצת עריכת סרטים ופוטושופ. פשוט אני יודע שהX100 חדש יותר... ואולי במקום להשוות כל פעם בין כמה מחשבים שאני מוצא מישהו יכול להמליץ לי על מחשב בסביבות ה2000 13" ומטה כמה שיותר חזק מבחינת מעבד וכרטיס מסך, לא אכפת לי יד שנייה שלישית או אפשרות נוחה להזמנה מחו"ל
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום! כיום יש לי MSI WIND U100 ואני מרוצה ממנו מאוד, אך יש לי צורך במחשב נטבוק נוסף. סה"כ הצרכים שלי הם וורד ואינטרנט, אך הייתי גם מעוניין בחיבור HDMI כדי לצפות בסרטים באיכות 1080p בטלויזיה. הייתי גם רוצה מסך יותר גדול מה-10 אינץ' של ה-U100, אך עדיין שזה יהיה נטבוק, אז נאמר בין 11-12 אינץ'. על אילו מחשבים תוכלו להמליץ לי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? מינ' 15" * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף זמן ממוצע ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא בהכרח * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * צורב DVD? עדיף * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת שתתן שירות ואחריות טובה לסיכום מחשב נייד רגיל שלא יעשה בעיות , קל לתפעול לסטודנטית עם שימושים בסיסיים... אפשר גם מתחת למחיר בכותרת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לאחר המון המון המון מחשבות ובירורים, אני כבר מיואש.. אני מאד מקווה שכאן תוכלו לעזור לי. אז ככה : אני מחפש מחשב TABLET / לוח בסגנון ה IPAD אבל עם המפרט הבא: 1. מסך של 9'' לפחות. אשמח אפילו ל10 , ואפילו 11 אינץ .! 2. כמובן רק מסך ולא מחשב שנפתח , שוב בסגנון האייפד. 3. מסך מגע ברמה הגבוה ביותר כמו האייפד. :-) 4. לפחות 32 גיגה דיסק. 5. מערכת הפעלה לא משנה לי. 6. חייב חייב חיבור USB אחד לפחות. 7. כמובן WIFI תקן N . ובלוטוט 8. דבר חשוב גם כן חיבור 3G . הכוונה אפשרות להכניס כרטיס סים . 9.שלא יהיה כבד מידי. 10. זמן סוללה לפחות 6-7 שעות . 11. ובכללי שיראה איכותי ולא נשבר עו רגע.. וכמובן שהמסך לא יצטערך מאה לחיצות עד שיעבוד. עכשיו אני יודע שאתם שואלים למה לא אי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-