עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by wegman3,

אני קונה עכשיו לפטופ, והבנתי שהכי טוב ובטוח זה DELL (יש למישהו השגות? HP?). אני מתלבט בין ה-N5010 ל-N5030.שמעתי רק דברים טובים על ה-5010, אבל הבנתי שהוא לא דואל. זה משמעותי?וגם מה ההבדל בין מעבד T ל-M (ל-5010 יש M350 ול5030 יש T4500).

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם. חבר שלי רוצה מחשב למשחקים (למשל black ops, pro evolution, starcraft) ופיתוח (סטודנט למדעי המחשב). יש לו עדיפות רצינית לאינטל והחנות צריכה להיות מהמרכז (RSM יהיה מצוין). לא מתוכנן OC והשקט לא חשוב במיוחד. תודה מראש, דודי

3. הי - אני רוצה להרכיב מחשב לטובת בדיקה כלכלית לכדאיות של כריה של אטוריום הסכום שהקצבתי לטובת הנושא הוא 2500$ אשמח להצעה למפרט בנושא (כ 6 כרטיסי מסך ) אם למישהו יש גם הכרות (מחשב דומה בבית\ בעסק) גם אשמח לשמוע חוות דעת על הביצועים והאמינות

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by the kooks,

שלום רב. אני מבקש מפרט בשביל חבר, המפרט יכלול מעבד INTEL במהירות שעון של 3.2GHZ רק אינטל פנטיום זיכרון ליבה 2MB זיכרון ב L2 של נורטווד, 1gb זיכרון RAM תדר של 533MHZ HDD של 160GB לפחות 7200RPM 8MB BUFFER, כרטיס מסך של NVIDIA לפחות 256MB צורב DVD דול לייר וכונן של 52x32x52 המחשב יהיה כולל כל הציוד הקפי של מסך מקלדת רמקולים מה שצריך... המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים משחקי רשת והורדות מהאימייל. אפשר לחרוג כלפי מעל אך שלא יעלה על סכום של 8 אלף ש"ח תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  5. עוד בערך חודש חודשיים אני סוף סוף קונה מחשב חדש, וכבר לפני מספיק זמן תכננתי את המפרט, ב5200 שקל, אך לפני חודש שמעתי שיוצא amd64 2800+ והבנתי שיש לי 300 שקל מיותרים, עכשיו, מה כדאי לי להוסיף בהם, אני חשבתי על לוח אם יותר טוב, אבל אני חושב שעדיף להתייעץ בכם, להלן המפרט: Gigabyte GA-K8VT800 AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX Westren Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB OEM Lite-On 52/32/52 Black CD-RW Citizen Black Floppy Drive Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Black Front USB 300W Case המחשב מיועד למשחקים ולא לoc. כל דעה תתקבל בברכה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ben_sh090,

שלום יש לי תקציב של עד 4500 שח ואני הצלחתי לבנות רק ב-5500 אז תנסו לבנות לי אחד ב-4500 המחשב למשחקים סרטים וכל הדברים הרגילים... הינה מה שבניתי... תנסו לעשות בערך אותו מחשב .. רק בתקציב שלי.... מארז 0 7204 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F W Front USB 300W 359.00 ¤ 1 359 ¤ צורב dvd 1 7208 NEC ND-3540 Silver 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 289.00 ¤ 1 289 ¤ מעבד 2 5401 AMD Athlon 64 3000 Winchester Socket 939 BOX 869.00 ¤ 1 869 ¤ דיסק קשיח 3 675 Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 465.00 ¤ 1 465 ¤ עכבר+מקלדת 4 1179 Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 139.00 ¤ 1 139 ¤ לוח אם 5 5853 Gigaybyte GA-K8NF-…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שיהיה נוח בעיקר לנסיעות לחו"ל, עד 13". אבל לא קטן מידי כי רוב השימוש יהיה במשרד. חשוב שיהיה אמין, עם חברה שתומכת לאחור (כדי שהמוצרים הנלווים DOCKING וכו יוכלו לשמש דגמים עתידיים). שמעתי ש-IBM הכי אמינים, אבל עדיין אין להם Core 2 Due. האם שווה לחכות? מאוד חשוב שהלפטופ אמין ולא יעשה בעיות + שרות טוב, הלפטופ לא למשחקים ולכן כרטיס המסך לא כל כך משנה. פרט לכך חשוב זמן סוללה ארוך, לפחות 5-6 שעות ורצוי יותר, ניתן לקבל המלצה ללפטופ עם סוללה חלשה אבל אופציה לשדרג. חשוב מאוד המשקל לא יותר מ-1.5-1.75 ק"ג, ועדיף פחות. אם אפשר גם להמליץ על תיק נשיאה. תודה

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by 12ewe,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5200 מקסימום מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים..כעיקרון 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף AMD כי יותר משתלמים מאשר I7 שעולה יותר אבל ניראה מה אתם אומרים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים …

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by idobh2,

המחשב יהיה לעבודה שוטפת, פוטושופ (ברמה סבירה - לא מקצועית אבל יחסית גבוהה), ומשחקים בקטנה (לא דורש את האיכות הכי גבוהה אבל שיהיה אפשר לשחק בסבבה) המחשב ישמש אותי למשהו בסדר גודל של 3-5 שנים והוא יהיה המחשב הראשי שלי אני לא אשים פה את כל המפרט... זה קצת ארוך.. בגדול: מעבד Intel® Core 2 Duo processor T7250 ‎‎‎2048 MB RAM ‎250 GB SATA 5400 RPM Lightscribe DVD Writer ‏(‎+/-R +/-RW) עם תמיכת Double Layer Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection ‎15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen NVIDIA® GeForce 8400M GS 4700 ש"ח מה דעתכם? האם יש משהו במחיר דומה יותר טוב לשימושים הנ"ל? איך ויסטה תרוץ עליו? זה בגדול... למפרט המלא: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם. אני רוצה לרכוש מחשב חדש לבית, רוב השימוש יהיה ביתי: בד"כ יהיה פתוח רק אינטרנט (הרבה טאבים פתוחים), ביטורנט ומוזיקה אבל לפעמים אני רוצה לעבוד עם תוכנות עריכה גרפית, עריכת וידאו ועריכת סאונד. אף פעם השימוש בהן לא יהיה בו זמנית כך שאין צורך במעבד מקצועי או זיכרון מוגדל. כמו כן השימוש הוא חובבני ורנדומלי- לא צריך את הכרטיס סאונד וגרפיקה הכי טובים, מספיק שיוכלו להריץ פרמייר וקיובייס חלק ולהפיק תוצאות טובות. לא צריך שהמחשב יוכל להפעיל משחקים ולא צריך ציוד היקפי. חשוב מאוד שיהיה שקט. דיסק קשיח: טרה בייט. עדיף מאייבורי (צמוד לבית שלי.. אלא אם באמת יש אותו מפרט במחיר זול בהרבה במקום אחר) ועם אינטל בונוס: כולל ווינדוס 7 או 8 תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by mskladman,

אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה או לתמיכה טכנית(אם זה לא אז מנהלים אתם יכולים להעביר...) בכל מקרה, כל תקלה אפשרית כבר הייתה לי במחשב הזה כולל מסך שנשבר ולוח אם שהוחלף. מאז התיקון האחרון שמתי לב לתופעה מוזרה ומציקה מאוד. כל פעם שהמחשב עובד על בטריה ולא מחובר לחשמל כעבור כמה דקות אני פשוט רואה מסך שחור הוא לא נכבה, אני עדיין רואה תאורה מאחורה אבל אני לא מצליח לראות כלום. אם המחשב מחובר לחשמל אז הכל כרגיל. ניסתי לחבר גם מסך חיצוני LCD והתופעה זהה. אותו דבר . כאילו הכ.מסך (המובנה) לא יכול לעבוד רק על הסוללה או משהו... אני לא יודע אודה מאוד לעזרכתם

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by andrei21,

המחשב GX620 של MSI שנמכר כרגע רק באייבורי (בבקשה תקנו אותי אם אני טועה) מחירו עומד כרגע על 5790 . יש למישהו מושג או השארה מסיבה כלשהי אם המחיר של מחשב זה עומד לרדת או לעלות כמו שקורה הרבה למחשבים מיוחדים ומוצלחים? תודה לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  13. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב ביתי חזק רב שימושי, אשר ישמש בין היתר לגיימינג ויהיה איכותי גם לשנים הבאות. במחשב הנוכחי אני עם מסך SAMSUNG 920bm: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001242 אשמח לחסוך עלויות ולהשאיר אותו, אך בהחלט מעוניין לשמוע על אופציה של תוספת מסך במסגרת התקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מקסימלי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ- 500 שח, מיועד בעיקר לאפשרות של קניית מסך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, התלבטות לגבי תכני HD (שכן המסך הנוכחי לא תומך FULL HD). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. עשיתי קובץ אקסל והפכתי אותו לדף html http://www.geocities.com/exploits2003/computer.html תודה ויום נעים

• 50 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by ccuaev0,

מעוניין לרכוש מחשב למדיה סנטר, צפייה בסרטי HD, משחקים (בעיקרון למשחק הPES 8). יש לי LCD PHILPS 42 FULL HD . המחשב יהיה בתוך מזנון ככה שחשוב שיהיה מספיק קירור ויהיה מאוד שקט. מה דעתכם על הצעות אלו: לוח אם GIGABYTE GA-EP43DS3 מעבד INTEL E8300 CORE 2 DOU קירור למעבד ZALMAN 800 דיסק קשיח 500GB 16/32MB 7200 RPM צורב ASUS DRW-2014L1T כרטיס מסך 9600 512MB 256BIT SILENT PIPE כרטיס טלוויזיה HAUPPAUGE PVR 150 KIT זיכרון 2BG ?1GBX2 800MHZ KIT ספק PCI-E P.PFC CABEL MANAGMENT מארז THERMALTAKE DH101 או ההצעה הבאה: לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H מעבד AMD PHENOM QUAD CORE 9550 דיסק קשיח 500GB 16/32MB 7200 RPM צורב ASUS DRW-2014L1T כרטיס מסך 9600 512MB 256BIT SILENT PIPE כרטיס טלוויזיה HAU…

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  16. היי, אני רוצה לקנות מחשב שמיועד בעיקר למשחקים, אשמח אם תיעצו לי. התקציב הוא 6-6.5 אלף. אני רוצה שיהיה שם מסך LCD 17". רמקולים לא צריך. בנוסף, אם אתם תוכלו להמליץ על חנות טובה באיזור השרון/מרכז שאפשר לקנות שם זה יהיה מצוין. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  17. היי. אני מחפש מחשב שישמש מחשב לשימוש כלילי כמו אינטרנט,סרטים,קבצים ומשחקים. אני מעוניין שהמחשב יהיה מסוגל להריץ משחקים גם את החדשים אבל יש לי סוני שאני משחק עליו רוב הזמן אז אין ממש צורך להשקיע יותר מידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח אבל עדיפות שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,סרטים,גלישה וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדו…

18. לצפיה בצרכים שלי תוכלו להסתכל כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=421217.0 Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz BOX, יחידות 1 ¤856 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤415 Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5, יחידות 1 ¤277 WD 1TB 32MB Sata2 Black WD1001FALS, יחידות 1 ¤519 GigaByte ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI Zalman, יחידות 1 ¤616 ThermalTake Wing RS 200 + FSP 500 Watt 60APN, יחידות 1 ¤418 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח, יחידות 1 ¤50 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3151 אין צורך בצורב DVD, יש לי כבר... איך המפרט?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  19. שלום...אני רוצה לקנות מתנה ליום הולדת 18 של אחי...הוא גיימר בינוני אנא תעזרו לי 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2700 ללא מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ללנסות לחסוך...אבל אם חיוני לביצועים אז להשתמש במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא כלול במחיר * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty, nba 2k11, וכל הדומ…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 1000 שח למקרים חריגים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש ברובו הוא למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis , bioshock far cry -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Cyron,

אני מעוניין במפרט לעבודה משרדית עבור אמא שלי, המטרה בעיקר אופיס ואינטרנט, אולי עם פוטושופ ותוכנות שרטוט של אבא שלי (Autocad, Inventor) כרגע לא צריך מסך. אני לא סגור על התקציב, אני לא יודע כמה משקיעים במחשב כזה. אני מעריך משהו כמו 1500 יספיק למטרות, אם לא ניתן לחרוג מהתקציב. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  22. שלום, אני עומדת לרכוש מחשב נייד. המחשב מיועד לשמש כמחשב עסקי - במשרד הוא יחובר למקלדת ומסך ואילו כשאצא מהמשרד המחשב ייצא יחד איתי. לצורך העבודה נדרש בעיקר שימוש בכלי Office, קבלה ומשלוח של מיילים (Outlook), וחיפושי מידע באינטרנט. לפעמים יצויירו במחשב שרטוטים פשוטים (בעיקר תרשימי זרימה וכד'). אין צורך בתוכנות גרפיות כבדות, ולא ייעשה שימוש במחשב לצורך משחקים ו/או עיבוד תמונה. תקציב: כ- 4,000 ש"ח, לא כולל Windows ו- Office. מכיוון שהמחשב ישמש גם כמחשב נייד מחוץ למשרד וגם במקום desktop במשרד, הוא חייב להיות אמין. המשמעות של "אין מחשב" עקב תקלה תהיה אובדן שעות/ימי עבודה. שמעתי שיש מחשבים שמתחממים ומפסיקים לעבוד וזה יהיה אסון מבחינתי. מסך: 13.3 יתאים לי. נדמה לי שאני רוצה מסך מ…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by TPrince,

מישהו בפורום אחר בנה לי, אני אישית מרוצה אם תוכלו להגיד לי אם זה טוב לדעתכם. השימושים הם:לא OC,קצת עבודות משרדיות,משחקים קלים-בינוניים, טיפה פוטושופ אבל בלי עיצוב 3D ועריכת וידאו וכאלה. מעבד AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box ¤867 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1170 לוח אם ASUS M2N-E ¤525 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575 כונן קשיח Seagate STM3250820AS 250GB SATA2 ¤344 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SEA1567 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤483 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB PCIe ¤1171 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950XT-256 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤180 http:…

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  24. שלום... אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד בין 3אלף ל4אלף.... *אני קונה אותו בישראל.. מעדיף גם שתמליצו איפה בדיוק כדאי לקנות אותו.... *מטרות המחשב... אממ בעיקר משחקים... וכמה שיותר כבדים שיוצא מהתקציב שלי... *גודל המסך... לא כלכך חשוב לי.. אלה אם כן זה ממש משנה.. אבל אולי 14+ *משקל לא חשוב *לא כלכך חשוב... אבל שלא יהיה קצת מידי... שלא יהיה פחות משעתיים? שעה וחצי אולי כמובן עדיף יותר... אבל אם זה משהו שממש משפיע על המחיר אז לא *דיסק קשיח? אני יודע?? 120GB +? *שיהיה צורב DVD... אבל אם זה ממש משפיע על המחיר אז עדיף להעלות בביצועים ולוותר על זה *שתהיה אחריות... בישראל... אבל שתהיה לכמה שיותר זמן... *אין העדפה לשום חברה כלשהי.... שיהיה אמין ומוכר.... תודה רבה לכולם....

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by big kozo,

חומרה [table][tr][td]שם המוצרdv6-3303ej[/td][/tr][/table][table][tr][td] מספר המוצר LP450EA [/td][/tr][/table][table][tr][td] מיקרו-מעבד Intel Core i3-390M במהירות 2.66‎ GHz [/td][/tr][/table][table][tr][td] מטמון ‏מיקרו-מעבד מטמון ‏L3‏ ‏MB ‏3‏ [/td][/tr][/table][table][tr][td] זיכרון ‎ ‏GB DDR3‏ 4 [/td][/tr][/table][table][tr][td] זיכרון מקסימלי ניתן לשדרוג ל-GB DDR3‏ 8 [/td][/tr][/table][table][tr][td] כרטיס מסך AMD Radeon HD 6550M (1 GB DDR3)‎ [/td][/tr][/table][table][tr][td] צג צג BrightView של HP עם תאורת LED והבחנה גבוהה בגודל 39.6 ס"מ (15.6 אינץ') (‎‏768 x‎ ‏1366‏‎‏) [/td][/tr][/table][table][tr][td] …

• 0 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.