ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
המפרט הוא למשחקים, OC, אינטרנט, עבודות וכו.... את המעבד והלוח אם כבר קנו לי בארה"ב לפני חודש וזה כבר בארץ. AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX DFI LANPARTY UT nF4-D PQI DDR 1024MB 400MHZ 600 ¤ 1 160GB SATA II 7200RPM 8MB SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK OCZ PowerStream 420W CREATIVE SBS 240 70 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 235 ¤ 1 אל פסק ADVICE 700VA פאנל AeroCool GateWatch Black NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK אני פשוט רוצה אישור לפני ההזמנה, את המארז, הפאנל אני קונה מפנדס, ואת השאר בנועה קומפ כולל הרכבה. ושוב מעבד ולוח אם כבר יש לי.
-
- 14 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שיש פה התנגדות גדולה לקניית מחשב מהעיתון. אשמח אם מישהו יסביר לי למה לא לקנות את המחשב הבא (לי נראה שהמפרט מספיק מפורט כך שאני יודע מה אני מקבל והמחשב הרבה יותר חזק מהמפרט המומלץ של האתר לאותו טווח מחירים): ספק: ספק 500W MAX ושנה אחריות 50 ש"ח שדרוג למארז HEC COMPUCASE CI-6A21 הכולל ספק (500W (HEC רק 270 ש"ח. מעבד INTEL CORE 2 DUO E6550 (4MB) 1333 תוספת למעבד E6750 רק 90 ש"ח תוספת למעבד Q6600 רק 455 ש"ח. לוח אם INTEL CHIPSET P35 אינטל מקורי P35 Dragontail Peak או לוח מתוצרת GIGABYTE P35-DS3L ללא תוספת תשלום ניתן לשדרג ללוח MSI P35 או ASUS רק ב 90 ש"ח ניתן לרכישה עם לוח 945GC אסרוק בפחות 330 ש"ח ניתן לרכישה עם לוח DG33BU אינטל בפחות 30 ש"ח. דיסק קשיח 320…
-
- 12 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), מוזיקה. * גודל המסך? 11" ומעלה.. * משקל רצוי? עד 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף סוללה שתחזיק 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 250GB. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה. * כונן Bluray? אין לי מושג מה זה, אז כנראה שלא.. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס * גודל המסך? 13-16 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב אני מניח, 5 שעות עבודה זה הרבה ? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה, לא קריטי הסוג נראה לי. מדובר רק בעבודות משרדיות אז אם אתם חושבים שעדיף SSD אז SSD (ברור לי שזה בא על חשבון נפח, אני פשוט לא יודע כמה נפח יתפסו מסמכי האופיס). * כונן אופטי? מה זה ? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא מבין בזה, זה חשוב ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, …
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
עקב טוב, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שמטרתו העיקרית היא להפעיל משחקים כבדים וסרטי HD ולכן מנוע גרפי, מעבד וזיכרון משחקים פה תפקיד חשוב. שימושים עיקריים : גלישה/אקסל/מיילים/וורד/משחקים ברמה גבוהה מאוד/סרטים באיכות גבוהה גודל רצוי : לא משנה לי, מה שאופטימלי עבור משחקים משקל : לא קריטי לי זמן סוללה : חשוב שיפעל זמן רב ללא סוללה יציאות מיוחדות : USB3 + בלוטות. כונן קשיח : שיהיה מהיר ו1TB כונן DVD/צורב : למה לא... אחריות : חשוב שתהיה מערכת הפעלה : לא משנה WIN7/8 או ללא מערכת כלל. ]העדפות לחברה מסויימת : אין, כל עוד היא חברה מבוססת וידועה. ]כמו כן חשוב לי מאוד : [/]התקציב לנייד זה : כ-5,000ש"ח. ניתן לחרוג עד 1000ש"ח. אני יודע שהבקשה שלי ה…
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
1. Lenovo - Lenovo 3000 N200 TY2K2IV CPU Intel® CoreTM2 Duo Processor T8100, 3MB L2 Cache, 2.1GHz, 800MHz FSB Memory 1024 MB 667MHz (1 x 1024 MB) HD 160GB Sata Display 15.4 WSXGA+ VibrantView TFT with LCD Glossy (1680x1050) GPU NVIDIA GeForce Go 7300 with Turbo Cache 256MB / 256MB Optical Device DVD Recordable (Dual Layer) 24X Max Wireless Intel 3945ABG Bluetooth Yes Integrated Camera Yes Fingerprint reader Yes Card Reader 5-in-1 Multi-card Reader (SD/MMC/XD/MS/MS Pro) Ports External Display (VGA) External Microphone/Line-In Headphone / Line out IEEE 1394 RJ-11 RJ-45 S-Video out …
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
המחשב מיועד לתמונות, גלישה באינטרנט בעיקר, מסנג'ר, אייסי, קצת משחקים. 4000 ש"ח, אם אפשר ללא חריגה.
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בבית אני צריך שהוא יהווה תחליף למחשב שולחני וישמש אותי לגיימינג קל-בינוני ובעת הצורך שיתאים לי ללימודים * גודל המסך? רצוי מאוד 17.3 * משקל רצוי? 3-4 קילו לכל היותר (כמה שפחות יותר טוב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך שעה וחצי - שעתיים של עבודה מאומצת יהיה מעולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?סטנדרט * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500G ולא ממש צריך יותר * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא , אני רוצה אחראיות שתקפה לגרמניה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? msi? אהלן , אני עובר בקרוב לברלין ומאחר שאני לא לוקח איתי את הנייח אני אצטרך לפט…
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך חוות דעת על מפרט למשחקים ובידור, עם תקציב של עד כ-5500~ ש"ח (במס' תשלומים גבוה ככל הניתן ללא ריבית, לכן בחרתי ב-KSP). המחשב הביתי מת לאחרונה לאחר כ-6 שנות שירות מסורות ואני מצפה לזמן שירות דומה מזה החדש, עם יכולת הרצת משחקים בצורה סבירה ומעלה בשנים הקרובות לפחות. מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11846 835 ש"ח מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Grand Kama Cross CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10257 165 ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12315 620 ש"ח זכרונ…
-
- 12 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אחרי שמת לי הלפטופ (HP COMPAQ) אחרי שנתיים וחצי החלטתי שאני קונה רק לפטופים עם אחריות של 3 שנים. השאלה שלי היא האם יש הבדל באחריות שהחברות נותנות? למשל ASUS כותבים :שלוש שנות אחריות בבית הלקוח (איסוף והחזרה) ע''י מעבדות IBM האם זה מכסה את כל התקלות שלא קשורות לנזקים שאני יכול לגרום למחשב(מסך שבור...) ? לDELL יש שם ממש טוב בעניין האחריות, זה נכון? ההתלבטות שלי היא בין החברות ASUS,DELL,SAMSUNG. השימושים שלי הם משרדיים בלבד,ללא משחקים. מה שחשוב לי הוא שהמחשב יחזיק מעמד עם הרבה תוכנות פתוחות וטאבים פתוחים בדפדפן, התוכנות הן VS,ECLIPSE,PHOTOSHOP בעקרון. מעדיף i5, 7200rpm ומסך 15". תקציב: בין 3500 ל4000 ש"ח, ע ההתלבטות בגדול היא בין הדגמים האלה: Asus K55A-SX235V h…
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הבנתי שיש לו מעבד 1.6 של ATOM של אינטל אז ככה לאיזה מעבד של מחשב נייח של אינטל הוא משתווה? והאם הוא יעלה משחק בשם CS1.6 באופן שוטף? תודה<(@_@)>
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ב-3000 ש''ח. אני אסתובב הרבה עם המחשב, זאת אומרת, שאמינות, אורך חיי סוללה וניידות חשובים מאוד, המסך לא משנה לי כל עוד הוא לא גורע באורך חיי הסוללה, ובניידות המחשב[גודלו ומשקלו]. המחשב יבצע עבודות משרדיות, לא יופעלו עליו משחקים, גם סרטים לא יצפו דרכיו. קרוב לוודאי שאני אשים עליו מודם סלולרי מתי שאני אהיה מחוץ לבית, מתי שאני אהיה בבית, אני אשתמש באינטרנט אלחוטי, דרושה תמיכה בשני אלה. עדיף שיהיה קל, ולא חתיכת בלטה כבדה. מעה''פ לא משנה. חריגה מאופשרת, במידת הצורך. ביצועים אינם שיקול כאן, רק חשוב שהמחשב יכלול 512MB זיכרון מינימום, לא פחות! ושהדיסק קשיח יהיה במהירות מספקת, לא איטי מידיי. תודה רבה על העזרה, אני יודע שזה קצת הרבה דרישות, אבל זה …
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
תקציב: אין תקציב מסוים בטווח ההגיון למה שאני מפרט. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, אינטרנט, C# c++ java html Java script כל מיני שפות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שצריך כמובן לא מבין בלפטופים בכלל! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? כלום * משקל רצוי? כמה שצריך זה במקום ספרים ומחברות אז לא איכפת לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה…
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מעבד INTEL CORE DOU II E7400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43DS3L זיכרונות KINGSTONE 2GB DDR2 800 MHZ *2 כונן קשיח WD500GB SATA2 צורב LG DVDRW GH20NS30 *22 SATA שחור כרטיס מסך PALIT 9800GT 1024MB 256BIT ספק כוח EZcool 500W 120MM FAN PS1000 מארז TZAG ELITE CASE 2621 ש"ח. את כל הציוד ההיקפי כבר יש לי.....אני מחפש שיריץ לי משחקים (לא כבדים במיוחד) בצורה טובה ושישרוד לי לתקופה ארוכה. מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 954 צפיות
-
-
טוב קודם כל אלו הדברים שאני צריך: * המון - צפייה בסרטים ומוזיקה. * כותב הרבה מאמרים במחשב בנסיעות באוטובוס. * בלי מערכת הפעלה * חיבור ל-אינטרנט קווי + אלחוטי למקרה הצורך. * פחות משחקים. קראתי בעיתון על מחשב של אינטל 64 X 2 ונכנסתי לבדוק באתר. הינה המחשב: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=sp5-4049565 יש פה קא'ץ? המחשב הזה טוב? מה קורה פה? HP זבל? זה סיני? תודה רב לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני צריך לדעת עם זה טוב (בעיקרון אמא שלי משלמת 2200 באשראי ואני משלים 2750 [שזה אחרי הנחת מזומן פחות 50-60 ש"ח מהמפרט) אז היינה המפרט: (אני לא אוהב את NVIDIA ולא יורד מ-OC! וחייב להיות תמיכה ב-CF (עתידי)! לדעתי זה טוב אבל אולי יש אפשרות לשפר בלי לחרוג (החריגה חייבת להיות מינורית כמו 10-30 ש"ח) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1159 לוח אם: Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪538 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪530 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 2 - מחיר: ₪23 זיכ…
-
- 12 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני בונה מפרט למישהו והייתי שמח לחלק את כובד האחריות על כתפי רבים, הוא לא הגדיר לי תקציב אלא אמר שהוא רוצה "זול". מצד שני הוא גם אמר שהוא רוצה מחשב "טוב" ל"זמן ארוך" כך שכמו כולם הוא רוצה פרארי במחיר של סובארו. צרכים: עד רכישת כרטיס מסך (הוא מחכה לGF8 זולים) המטרות הם מחשב ביתי רגיל, בלי תוכנות מקצועיות שונות ומשונות, בעוד כמה חודשים, המחשב יצטרך להתמודד עם משחקים. לא מתוכנן OC. לעניין: המפרט צריך לכלול מעבד כפול ליבה (מסתמא 6300 או 3800+) לוח אם לא SLI כרטיס מסך מינימלי ביותר בלי מסך ושאר ציוד הקפי. בהערכה שלי מדובר בהפרש של כ 700 שקל בין מערכת אינטל לAMD ואני מתלבט האם זו תוספת שווה. ברור שביצועי האינטל עדיפים, השאלה עד כמה ועד כמה זה משמעותי ביחס לאורך החיים של המחשב (…
-
- 12 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הנה שני המפרטים מקי אס פי אם מישהו מכיר חנות יותר טובה, או אם יש חנות יותר טובה בב"ש אז זה יותר טוב.. אז שיגיד מפרט ראשון: מעבדי ?AMD? Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE K8N-SLI (NF4, s939, PCI-E) זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 x2 כרטיסי מסך? GIGABYTE 7800GT 256MB DUAL DVI, DDR3, PCI-E דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 80GB SATA 7200 8MB WD800JD Thermaltake Smart Case Fan 2 8cm + Controller Thermaltake Golden Orb II Gsmart X-16 500W Black & Red SYSTEM ASSEMLY הרכבה 190שח סה"כ שח5685 מפרט שני Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK 939DUAL-SATA2, s939, ULi, AGP, PCI-E …
-
- 13 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי חבר'ס, החלטתי להתחדש ולהחליף את המחשב הישן שלי (שהוא לא רע כל כך אגב), ולכן אני צריך את עזרתכם! תודה רבה לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל את הרוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום עוד 400-500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעקרון אני מתכוון להשתמש בו גם למשחקים ולעריכת מוסיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לעריכת מוסיקה אני משתמש בQBASE ו-MAGIX MM. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב BF3/4, Skyrim, CoD MW3, WoT, WoW. -מהי הרזולוציה הטבעית…
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (GTA V , CSGO, BFHL) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ אבל ממש לייט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (GTA V , CSGO, BFHL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לבית+תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
חשבתי על זה: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1014 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-DS3 ¤603 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39217 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤591 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤126 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק HEC 6A21 400W ¤394 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A21B-400 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3024¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il + http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=870 (3850 970 ש"ח) או זה CPU Intel Core 2 Duo E4400 …
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה, וידאו בלו-ריי (צפייה), אינטרנט, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום אני לקראת קנייה והיו החלטתי לעשות בחירה לקחתי מחירים ממוצעים של כל דבר שבחרתי וחישבתי. סה"כ הגעתי ל 4257. אבל אני קונה מאייבורי ככה שרוב הסיכויים וזה יהיה זול יותר. מעבד: Intel E6750 2.66GHZ 962 ש"ח. לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 567 ש"ח. זיכרון: OCZ PLAT 800MHz CL4 2048MB (1GBx2) 275 ש"ח. כרטיס מסך: Palit GeForce 8800GT Sonic 512MB (OC VER) 1254 ש"ח. כונן קשיח: WD 3200AAKS 16MB 320GB SATA II 370 ש"ח. צורב דיוידי: LG GH20N S10 x20 SATA BLACK 139 ש"ח. ספק: Enermax Liberty 400W 400 ש"ח. מארז: AeroCool Masstige 290 ש"ח. (נכון לעכשיו אני לוקח אותו) סה"כ: 4257 ש"ח. מה דעתכם על המפרט. משחקים כבדים + אפשרות לOC (כשאני אתחיל אני גם אקנה גוף קירור בהתאם- …
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה שמופיעה בזמן שאני משתמש במחשב עם הסוללה בלבד וללא חיבור לחשמל. המחשב פשוט קופא ולא מגיב כלל ואני נאלץ לכבות אותו דרך לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה (Hard reset). כשהמחשב נדלק לא מופיעה שום שגיאה ספיציפית אלא פשוט שגיאה כללית במציג האירועים של "אירוע 41, Kernel power - המערכת ביצעה אתחול מחדש מבלי לבצע כיבוי נקי תחילה. שגיאה זו עלולה להיגרם במקרה שהמערכת מפסיקה להגיב, קורסת או מאבדת את החיבור לצריכת חשמל באופן פתאומי." שללתי כבר אפשרות של התחממות יתר של המחשב כי הטמפרטורות שמופיעות נורמליות לחלוטין (בסביבות ה-40 - 55) ולפעמים אף עולות כשהמחשב מחובר לחשמל ומתאמץ. הרצתי גם בדיקה של ה-Ram והדיסק הקשיח דרך ה- Diagnostic tools בביוס ולא נמצאה שום שגיאה. האם מיש…
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-