עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yonyl1,

אני רושם את הדברים כי זה מודפס אז תיסלחו לי על האי דיוקים: לוח אם ABIT AA8 3RD EYE 925X- 591nis מעבד INTEL p630, 3 GHz 800 -2MB S775 64 bit -1053 nis זיכרון :SPECTEK 512 MB 533Mhz DDR 2 240 PIN - 274 *2 NIS צורב פנימי LG SUPER MULTI X16 OEM GSA 4163 BB - 297 NIS דיסק קשיח WD 160 GB 7200 RPM DATA - 467 NIS כרטיס מסך ABIT RADEON RX 300 SE PCIE 128 MB + DVI - 290 NIS כונן 3.5 -32 NIS מארז MIDI ATX 24 PIN C 850 520 w - 268 NIS סך הכל כלפנהי מע"מ 3550 כולל מע"מ 4136 זה כולל הרכבה ו12 תשלומים מה דעתכם על המחשב ועל המחיר , תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 940 צפיות
  2. את המפרט הזה עשיתי בחנות מחשבים של מרדנית.. רציתי לדעת מה דעתכם על הרכיבים, המחיר וכמובן מה כדי לי לשנות.. מסך שטוח כסוף crt mag 996PFs ש"ח 1000 INTEL 2.6GHz 512kb Fsb 800 (s478 מעבד 915ש"ח ASUS P4P (i865PE) +SB +LAN USB2 Fsb800 (S478 לוח אם 550 GEIL aluminium DDR 128MB 400MHz PC3200 X2 זכרון 152X2 305 מארז מהודר שחור 127 ABIT GEFORCE FX-5200 X8 128mB +TV+DVI כ. מסך 364 MAKTOR 80Gb 7200rpm 8mb S-ATA דיסק קשיח 457 creative SBS370 SUB + 2 SPEAKERS רמקולים 186 . SAMSUNG 52x24X52 צורב 194 עכבר מייקרוספוט שחור 50 מקלדת -25 סהכ: 4177 הנחה: -3.92% 163 מע"מ 18% 782.47 סה'כ: 5123! מה דעתכם שווה לי?

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  3. Started by andrei21,

שלום אני מתכוון לרכוש לוח asus z87 deluxe ומעבד 4770k דרך הנחה באינטל. האם אני צריך מארז full tower atx או ש midi atx יספיק? בנוסף לכרטיס מסך gtx770\670 האם ספק כח של seasonic בסביבות ה300+ שח יעשה את העבודה? אשמח להמלצה לספק ומארז ... תודה

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  4. Started by fanush,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4 כולל אביזרים שמפורטים מטה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מיועד לזוג מבוגרים. בעיקר אינטרנט, אופיס, סרטים/סדרות בגג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכל חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. יש העדפה למיני פי סי, לא חו…

5. Started by oleg,

הלכתי על האפשרות הזולה ביותר שמצאתי (אני אשתמש בסידי רום, כונן תקליטונים, עכבר, מקלדת ומסך הישנים שלי) כאשר בעתיד אוכל לשדרג: (זה לא למשחקים יותר לאינטרנט וצריך לעבוד רצוף במשך ימים ושבועות) מה דעתכם? זה דחוף כי אם צריך לשנות משהו זה הרגע האחרון. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 550 1 550 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB Kingmax BGA 260 1 260 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 40 GB 7200 ATA-100 (8MB) 380 1 380 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver 280 1 280 מציאון - פריטים מוזלים? M.Board Price Units Total …

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  6. Started by eliav-peretz,

מעבד INTEL CORE DOU II E7400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43DS3L זיכרונות KINGSTONE 2GB DDR2 800 MHZ *2 כונן קשיח WD500GB SATA2 צורב LG DVDRW GH20NS30 *22 SATA שחור כרטיס מסך PALIT 9800GT 1024MB 256BIT ספק כוח EZcool 500W 120MM FAN PS1000 מארז TZAG ELITE CASE 2621 ‏ש"ח. את כל הציוד ההיקפי כבר יש לי.....אני מחפש שיריץ לי משחקים (לא כבדים במיוחד) בצורה טובה ושישרוד לי לתקופה ארוכה. מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 940 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית(פוטושופ ואילוסטריטור), עריכת סרטונים(אפטר אפקט), לצורך שיווק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטריוטור,אפטר אפקט באופן תדיר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני צריך לעריכה עצמה, החומרים שאני עורך לא דורשים רמה גרפית גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה …

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  8. Started by rubus,

לחברי הפורום שלום רב, אני מחפש מחשב נייד לאחותי, הפרטים למטה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכת וידאו, תכנות, צפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי מסך מאט, 14 אינץ' מינימום עם עדיפות ל 15.6 ומעלה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא ממש משנה. כמעט ולא תיקח אותו …

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  9. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד אשר השימוש העיקרי בו הוא עבודה (Visual Studio ותוכנות גרפיות נוספות), וחשוב לי שיהיה לו גם כרטיס מסך חזק כדי להריץ משחקים חדשים (לא שימוש עיקרי). המטרה שהמחשב יחזיק לי פרק זמן של 3 שנים בערך. מעוניין במחשב כמה שיותר דק וקל, כאשר גודל המסך הוא בין 13 ל15 (רוב הזמן הוא יחובר למסך רגיל). חשבתי ללכת על דיסק SSD, האם כדאי? איזה מחשבים ניידים כיום מגיעים איתו? מה הדעה שלכם על מחשבים ניידים של חברת Toshiba? והאם עד כדי כך שווה לחכות לגרסאות ניידים עם מעבדי i של אינטל? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  10. אז בעקבות כמה הדיונים שפתחתי לשם התיעצות בקשר לכמה חלקים הרכבתי את המפרט הבא: מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB 1 1060 1060 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS כמות מחיר סה"כ P5N-E s775 Quad-Core 1333Mhz, nForce 650i SLI, 2xPCI-E 1 690 690 זכרונות‏ DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC 1 540 540 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E עם ספק כוח של אנרימקס ליברטי 400W מה אתם אומרים על המפרט? יש הצעות לשיפורים? והאם כל חלקים מתאימים אחד לשני? תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 940 צפיות
  11. Started by elad78,

מעוניין במפרט דומה בביצועים ובאיכות למפרט המצוין כאן אך עם חלקים מ-KSP. ב-KSP אין את לוח האם, המארז והספק שבמפרט הנ"ל. השימושים הם כפי שמצוין במפרט - יכולות גיימינג ממוצעות. לא יתבצע OC. חשיבות שקט מ-1-10 - 5 תודה.

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  12. אהלן HWZONE אז הגיע זמני להתחדש. אני צריך מחשב בעיקר לעבודה וכמובן אשלב משחקים פרטים בפורמט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9,500 ש"ח (אפשר מאילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן אם ניתן לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? + - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי עבודה בתוכנות עריכה גרפית ADOBE למינהם, ובנוסף אנימציה AE, PRIMIER ובהמשך 3D MAX MAYA א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע סטודנט לעיצוב מדיה, ובהמשך מתוכנן קריירה.. עבודה בתוכנות שנירשמו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  13. שלום לכולם אני מחפש מיפרט מחשב עד 8000 שקל המחשב צריך להיות במיוחד למשחקים אייסי אינטרנט סרטים ועבודות אני צריך רק את המחשב עצמו לא כולל ציוד אחר.. בתוך המיפרט אני רוצה שהיה צורב dvd .... תודה לכל העוזר

• 13 תגובות
    • 940 צפיות
  14. Started by Mesatla,

שלום לכם שלום, היום בטעות שרטתי את הלוח עם המברג אחרי שהחלפתי משחה טרמית למעבד אז הלוח לא עובד יותר.. מן הסתם, אז החלטתי ככה להוציא קצת מהכסף שחסכתי לI5 על איזה AMD נחמד או Intel לא ממש אכפת לי. אז מה יש לכם להציע לי? אם אפשרי Athlon X4 אשמח ביותר אשמח. שיהיה לעבודה רצופה עם מולטי טאסקינג ועם מעט גיימינג. אני יכול לעזור לעצמי אך אני מעדיף לשמוע דעות של אנשים אחרים לפני תודה רבה, מוסטל. המפרט שלי פה <--------

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  15. יש לי מחשב נייד HP G62-144DX. הוא כבר היה ממש עמוס ועבד לאט אז פירמטתי אותו וכבר התקנתי עליו Windows 8.1. מקודם כשהוא עבד עם המערכת המקורית שאיתה הוא הגיע מהמפעל (Win 7), הטמפרטורה שלו היתה בסביבות 50-60 מעלות כשבשעת מאמץ 65 מעלות. עכשיו, בשעת מנוחה הוא באזור ה60-70 מעלות ובמאמץ מגיע ללמעלה מ80 מעלות. הגיוני שבגלל Windows 8 הוא מתחמם יותר?? הבעיה שעשיתי טעות וכשהתקנתי את המערכת החדשה פירמטתי את הדיסק לגמרי ואין לי את המחיצת שחזור...

16. Started by laufgas,

דבר ראשון, התקציב כרגע הוא בלתי מוגבל. בואו נגיד שאחרי שאני אראה מפרט משתלם, אני אדע כבר מה לעשות. בעקרון יש לי כבר רעיון כללי לגבי המחשב. דבר ראשון, חשוב לי הלוח אם. אני רוצה לוח אם למעבד של amd, שיתמוך בכרטיסי מסך בצורה האפקטיבית ביותר - מקסימום ביצועים. אז בקטע של לוח האם, אני רוצה להשקיע. עכשיו, כמו שהזכרתי, מעבד של amd athlon 64 זכרונות החל מ 512MB, בעלי זכרון DDR כמובן. צורב DVD סביר. כונן פלופי. כרטיס קול אני לא צריך, יש לי Audigy 2 Platinum eX כרטיס מסך, מעדיף את ה X800Pro. הארד דיסק של WD, של לפחות 160 GB. ספק כח שיחזיק את כל מה שאמרתי. מארז פשוט. אני מקווה שהבנתם את הרעיון הכללי של המחשב. הוא מיועד למשחקים, ואני צריך שהוא יחזיק כמה שיותר זמן בתור…

17. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תכני HD וגלישה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. נגן ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 768X1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? ישנים (ווארקראפט 3), אם תהיה תמיכה טובה יותר לא תהיה התנגדות * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בלי לחץ 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים,…

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  18. Started by BeBest,

שבת שלום, הבנתי שיש אפשרות לקנות שלט למחשב הנייד שברשותי (Toshiba Satellite A300-1EC). השאלה היא מה המחירים בערך לשלט, ומאיפה אפשר לקנות? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ניתן לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב - עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות מיועד בעיקר לעיוור שמשתמש בתוכנת הקראה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך Radeon HD 4670 אם אפשר להשתמש בו אני אשמח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? שקט לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות, אין צורך במערכת הפעלה או אופיס 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/…

• 13 תגובות
    • 940 צפיות
  20. Started by edensegal,

אני רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים אבל עדיין שלא יהיה מחשב שלא מסוגל להפעיל שום משחק אם יהיה בא לי מידי פעם, התקציב שלי הוא בערך עד 2000 ש"ח אפשר להתגמש. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  21. Started by opaopa,

אהלן. אני רוצה ליקנות מחשב חדש ויש לי רק 2500 ש"ח. המחשב הוא למשחקים, אני לא משחק על ההגדרות הכי גבוהות מספיק לי שהמחשב יריץ את המשחקים, אני לא אוהב לשחק על ההגדרות הכי גבוהות. אני לא מתכוון לעשות OC. אני צריך מארז + כונן קשיח + זיכרונות + מעבד + לוח אם + כרטיס מסך. לא יודע מה עדיף אינטל או אי אמ די, נירא לי שאתם יודעים מה עדיף. בבקשה תרכיבו לי את המיפרט הכי טוב בתקציב של 2500 ש"ח. יש לי מסך שטוח 19 אינץ'. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 940 צפיות
  22. Started by iguy2,

הרכבתי מפרט למחשב גיימינג כבד כולל מסך עם חריגה של 300 שקל השימושים העיקריים יהיו לגיימינג של BF4 WATCH DOGS על הגדרות של אולטרה אני מצרף גם את הטופס שבנעוץ בכל מקרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 WATCH DOGS GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  23. שלום לכם, אני מחפש ממיר דיגיטלי, בו אוכל לצפות ב TV דרך הנייד.. ידוע לי שיש את XTREMER או משהו כזה, אבל לא בטוח שהוא מתאים ללפטופ.. ראיתי APEX, WD אבל לא מכיר מבחינת ממיר. אשמח אם מישהו שמשתמש בממיר דיגיטלי ויש לו ניסיון מוצלח איתם יגיב ויגיד. תודה.

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  24. שלום לכולם אני זקוק למחשב חדש בסכום של 6800 ש"ח עם חריגה של עד 150 שקל בעיקרון המחשב הוא למשחקים כבדים מאוד (LOCK-ON למי שמכיר...) אני זקוק גם לכל הציוד ההיקפי כולל מסך 17 שטוח (לא LCD) בעיקרון מה שחשבתי עליו הוא: p4 2.8c gigacube ati readon 9800np 80 gb לא יודע מאיזה חברה 1024 ddr-ram cd/dvd פשוט ללא צורב, יש לי אחד ממחשב ישן הערות: אני חייב 1024 זיכרון ראם אך אני לא יודע מאיזה חברה כדאי לקנות ממנה ההתלבטות העיקרית שלי היא איזה לוח אם לקחת במגבלות התקציב כי בזה אין לי מושג קלוש, אני רוצה שלוח האם יתמוך בכל שאר האופציות שיש לשאר הרכיבים ושיהיה בו כרטיס קול מובנה, אין לי שום כוונה לקנות כרטיס קול בנפרד... אם אפשר שהלוח יתמוך ויהיה טוב לOC עתידי זה יהיה מצויין בעיקרון בנת…

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  25. Started by maor291,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה, עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID, פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד לא יודע, חשבתי על 23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 11 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.