ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
מעבדי אינטל? Price Units Total P4 2.93 Ghz S-775 1M Cache 64 bit 860 1 860 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5GD2-X (915P) S775, PCI-E, DDR 2, GBL 670 1 670 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB Twinmos 270 1 270 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total RADEON AX550GE 256MB PCI-E, DVI , TV 540 1 540 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 340 1 340 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Philips 16x48 125 1 125 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 400W 360 1 360 Total price 3165 ¤ אולי הוא אפילו טוב מישי לבן אדם שכעקרון צריך מחשב לאינטרנט עבודות וקצת משחקים לילד
-
- 12 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. בעקרון כבר הציעו לי פה הצעות בעבר שהיום כבר לא רלוונטיות(כי עבר מלא זמן ובסוף לא קניתי). אז ככה , יש לי עכבר מקלדת צורב ומסך. מה שאני צריך זה את המחשב עצמו בלבד , והתקציב עד 4000 שקל. אני סטודנט למדעי המחשב ובנוסף מתכנת גם בתור עבודה, לכן אני זקוק למחשב שיתאים לצרכי העבודה שלי. בנוסף , אני מחבר מדי פעם גם את המחשב לטלוויזיה וחשוב לי שלכרטיס מסך תהיה יציאת VIDEO OUT,אבל לא חובה. אני מעוניין שהמחשב יריץ VISTA וכמובן בצורה חלקה, כולל כל היכולות הגרפיות. שימושי המחשב הם בעיקר עבודה משרדית , תכנות והרבה גלישה באינטרנט. מחכה להצעות ותודה !
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שבכלל לא. 2. מה שימושי המחשב : מעבר לשימוש רגיל כמו גלישה וכו', גיימינג, אבל אני לא גיימר כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. guild wars 2, משחקים קצת יותר ישנים שכרגע זוחלים לי, אין צורך לחרוג מהתקציב כי אני לא גיימר כבד אבל אני רוצה את מחשב הגיימינג הכי טוב שאפשר להוציא בסכום הזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : 1440x900, מסך 19 רחב, אבל בעתיד אני כנראה אקנה גדול יותר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : כמה שיותר גבוהות אבל שוב, אנ…
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
להלן הקריטריונים העקריים בבחירה: 1. יריץ בקלות כל סרט HD, ללא צורך להתפשר על הגדרות codec. 2. שקט!! 3. אפשרות הקלטה מהממיר לעיתים. הממיר הנו Hot Magic 4. מארז: מסתפק במארז סטנדרטי עומד, כל עוד הוא שחור ואסתטי עם כניסות נוחות מקדימה וכמובן שקט. 5. שימושים נוספים (מלבד אינטרנט וכו'): עריכת וידאו ממקור HDV לעיתים רחוקות. אין כרגע צורך בהרצת משחקים. להלן מפרט לדוגמה שהרכבתי. אני לא בטוח אם הוא עונה לקריטריון הראשון. מעבד: E5400 לוח אם: GIGABYTE 73PVM-S2H (nForce 630i + HDMI) RAM: 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition HDD: WD5000AAKS צורב: DVD±RW GH22NS x22 Black SATA כרטיס לכידה: AverMedia AVerTV Super 007 FM מארז: JSP-Tech H550-F25 הערה: יש לי TT Big Typhoon שאוכל להתקין אם קירור הס…
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלומות, אני מחפש מחשב נייד בתקציב עד 8000 אני לא נוסע לחו"ל איתו לכן אין צורך באחריות בינלאומית (שגם אם כן ,אני ישלח לתיקון בארץ) הצרכים: מעבד כפול , גיגה זכרון , winxp pro (חובה), אינטרנט סלולרי הנייד ישמש אותי לאופיס , אינטרנט , Microsoft Virtual Pc ומדי פעם warcraft סרטים, ולימודים צריך גם קורא כרטיס זיכרון מסך 15"+ חשוב איכות המסך שיהיה ניתן לצפות בוא כמה שעות בלי כאב ראש , ובלילה כאשר חשוך (ברכב). תמיד חלמתי על IBM אבל במחירים של IBM אפשר לקחת מחשבים אחרים עם יותר פיצ'רים נחמדים ולא פחות איכותיים. אין צורך לבזבז את כול ה8000 , כמה שפחות יותר טוב. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא .. 7.5k זה מכובד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים באיכות גבוהה, גלישה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט למחשב לשימוש אינטרנט\מוזיקה\תוכנות משחקים מאוד מינימלי מחשב פשוט שיחזיק מעמד ב XP\אינטרנט וסרטים.. לא כולל מקלדת, עכבר, מסך. שהלוח אם יהיה SATA2, הרד דיסק 250GB, אני הסתכלתי על המעבד E4400\4300 מאמין שהמארז יבוא עם ספק מובנה כי זה יותר זול ואיזה כרטיס מסך הכי טוב אפשר בסביבות ה250-300 ש"ח גם לא משהו רציני (256MB אלא אם אפשר יותר באותם מחירים) תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 - 6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - league of legends, minecraft , call of duty, dark souls 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכ…
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטים, סטרימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? DVD, HDD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם …
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום, התקציב הינו 7K+. המחשב ישמש לסטודנט למדעי המחשב, מולטימדיה (מכאן חשיבות למסך איכותי), אקסלים גדולים ואם מתאפשר בלי פגיעה משמעותית בחיי הסוללה והמשקל אז גיימינג קל. יש צורך במסך מגע (אשתמש גם ב stylus), גודל המסך שאני מעוניין בו "14 (שמתי עין על Lenovo Yoga C940) חשיבות גבוהה למשקל שלא יהיה כבד, הייתי אומר עד 1.5kg. חיי סוללה חשובים גם כן. מבחינת SSD, 256GB אינם מספיקים לצרכיי, לכן במידה ומשתלם לרכוש דגם עם 256GB ולהתקין כונן שיירכש בנפרד אעשה זאת. חיבורים: USB Type-C חובה. thunderbolt יהיה נחמד כ futureproof הקנייה מתוכנת לשבוע הקרוב ולא שולל רכישה מחו"ל במידה ואחריות מכובדת בארץ. תודה, הדר
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך עזרה במפרט 5500k לגיימינג וסרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש למשחקים כבדים וסרטים בFHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין כן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות במשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
שלום הורי רוצים לקנות מחשב אז חשבתי לשאול את אלה שמבינים,אתם. המחשב צריך לעלות בסדר גודל 2000 שח יכול לעלות קצת יותר (500 שח) לא כולל מסך,עכבר,מקלדת ורמקולים. במחשב יעשה שימוש למשחקים באופן חלקי,אחי בן ה8 בלבד ישחק בו אז לא צריך איזה כרטיס סוף... כמו כן,מאיפה אפשר להשיג את כל החלקים שאתם מציינים. תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, לאחר מס' שנים שהנייד שלי שירת אותי נאמנות, הוא הלך לעולמו.. ואני עומדת בפני רכישת מחשב חדש, אני לא מבינה במפרט כל כך, אז אשמח לעזרתכם אני עובדת המון במחשב, רוב העבודה שלי היא במחשב, אבל מסתכמת באופיס ומיילים בעבודה שלי אני מאוד ניידת (אין לי משרד קבוע) ויש לי בעיות גב, לכן צריכה מחשב קל משקל עד כמה שאפשר, ודק שנכנס לתיק בקלות גודל המסך שמתאים לי הוא 11.6 אינץ אני צריכה מחשב יציב, אני נכנסת עוד שנה ללימודים באוניברסיטה וצריכה מחשב שיוכל להחזיק עכשיו כמה שנים אבל, וכאן המלכוד, התקציב שלי הוא דל, אני מוכנה להשקיע עד 3000 שח, במקרה חריג אוכל להוסיף עוד כמה מאות אבל מעדיפה שלא. אשמח מאוד לעזרה! מודה לכם מראש
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרת אינטרנט מוזיקה סרטים ומידי פעם גם משחקים וגם שיתחבר לי לlcd... אני מתלבט בין כמה דגמים: sell vostro 1015 Asus UL20A Asus UL50Ag בעיקרון אני רוצה לדעת איזה מחשב הכי טוב בניהים עם המעבד שלהם חזק ויוכל לעמוד בסטנדרטים שאני צריך ואם יש למישהו הצעה למחשב אחר היא גם תתקבל בברכה..התקציב שלי עד 4500.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 6.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD (בעיקר משחקים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, Tomb Raider, FIFA, Rome II Total War ובתקווה כל משחק טוב בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Syncmaster 2450 24' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום רוכש בימים הקרובים מחשב חדש - ייעוד יחידי של המחשב הוא משחקים, נטו משחקים - המטרה שהמחשב יחזיק לאורך כמה שיותר זמן... שקט לא כל כך חשוב לי - רק אכפת לי מביצועים נטו - קירור טוב וכו'... תקציב 5,500 חריגה מקסימלית 5,700 צריך SSD למערכת הפעלה הולך לבצע OC למעבד המסך שאני רוכש (בתקציב נפרד) הוא ה- DELL U2311H. מארז חשוב שיקרר טוב, ושיאפשר סידור כבלים ברמה גבוה, לכן גם חשוב ספק מודולרי רק NVIDIA... בניתי בינתיים את המפרט הבא [table][tr][td][/td] [/tr][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][table][tr][td][/td][/tr][/table] [/td][/tr] [tr][td] [/td][td]מעבד :[/td][td] INTEL 2500K (TRAY) +P67 EXTREME 4 + NOCTUA NH-U12P SE2 - "השילוש הקדוש II " [/td][t…
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב נייד ויש לו תקציב של 7000 ש"ח. והוא מחפש מפרט טוב לאינטרנט וסרטים... ושילך טוב עם משחקים עם אפשר... אז בבקשה ותודה.
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
אז ככה אני לא צריך בכלל 512MB ! אם יש פחות מ-40GB זה טוב... שימו לי בבקשה מעבד Intel ... אפילו אם זה אחד מהסלרונים צורב אחד (לא דיוידי) ובלי כונן רק צורב בלי מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים... וזהו בערך.. תודה רבה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, אני צריך נייד לצרכי לימודים בעיקר = אופיס+אינטרנט התקציב - עד 4000 ש"ח והדרישות: ניידות- מסך 13 אינץ' ומשקל נמוך ביצועים - להריץ חלק אופיס, אינטרנט ותוכנות לא כבדות במיוחד (סיבליוס ופינלה למי שמכיר) מידי פעם סרט מעבד - אני מניח ש-I3 מספיק, אם יש I5 בתקציב זה עדיף, לא? כ. מסך - אין לי דרישות יותר מדי רציניות. כונן DVD - יתרון, לא חובה (אני שוקל לקנות כונן חיצוני - כדאי?) רמקולים- רמקולים טובים = יתרון מקלדת - כמה שיותר נוחה זמן סוללה - אני יכול להסתדר גם עם פחות מ3-4 שעות, אבל זמן ארוך = יתרון בגדול - כל מחשב יחזיק את הדרישות שלי, אבל הבנתי שבגבולות התקציב יש הרבה דרגות ואיכויות ואם אפשר לקנות משהו טוב - עדיף. (לדוגמה כרטיס מסך חיצוני+זיכרון ייעודי לעומת כרטיס מסך מו…
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לרכוש לוח asus z87 deluxe ומעבד 4770k דרך הנחה באינטל. האם אני צריך מארז full tower atx או ש midi atx יספיק? בנוסף לכרטיס מסך gtx770\670 האם ספק כח של seasonic בסביבות ה300+ שח יעשה את העבודה? אשמח להמלצה לספק ומארז ... תודה
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
טוב, אז חבר שלי החליט להעיף את הוויליאמט שלו (נבון אה?). הוא רוצה שיהיה למחשב הרבה נפח, AV טוב, WIN חוקי, ושיריץ משחקים טוב. הוא מתכוון לחבר בצורה אלחוטית ראוטר, ורוצה כרטיס טלוויזיה כדי לראות טלוויזיה במחשב (אני לא יודע עד כמה זה כדאי..) הוא גם רוצה כונן צורב DVD, ומסך LCD. Restrictions: DFI, NEC (החנות לא עובדת איתם) הציעו לו משהו עם 820DC של אינטל עם לוח SANDUSKY של אינטל ו66GT יחד עם 930B של סאמסונג כמסך.. אני יודע כמה שהמפרט על הפנים (הדברים היחידים שאולי באמת כדאיים הם ה-820 והמסך LCD.. ANY SUGGESTIONS? תודה.
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
דברים שיש ברשותי (ואני לא צריך): מסך 17" LCD לא תומך DVI 2 הארד דיסקים 200gb לא SATA צורב DVD רמקולים, עכבר ומקדלת אני מעוניין לקנות מחשב בערך ב5000 ש"ח שיוכל להריץ משחקים עכשוויים ברמה סבירה. אבל כנראה לרוב הוא יהווה מחשב פיתוח תוכנה (כלומר נדרש מעבד טוב ולפחות ג'יגה זכרון.) אין צורך בעוד כונן DVD. מאחר ויש ברשותי 2 הארד דיסקים של 200 ג'יגה עם חיבור מקבילי ישן כמה מומלץ לקנות הארד דיסק חדש שתומך בSATA והאם זה הכרחי? אם תוספת של 500 ש"ח תהיה ממש קוסט אפקטיבית אני פתוח להצעות תתפרעו.
-
- 12 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אתמול עשיתי עדכון דרך העידכונים של הוינדוס לNVIDIA והכל עבד חלק וראיתי מצוין בטלויזיה אבל היום הדלקתי את המחשב וחיברתי את הHDMI והופיע לי מסך כחול.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
טוב קודם כל אלו הדברים שאני צריך: * המון - צפייה בסרטים ומוזיקה. * כותב הרבה מאמרים במחשב בנסיעות באוטובוס. * בלי מערכת הפעלה * חיבור ל-אינטרנט קווי + אלחוטי למקרה הצורך. * פחות משחקים. קראתי בעיתון על מחשב של אינטל 64 X 2 ונכנסתי לבדוק באתר. הינה המחשב: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=sp5-4049565 יש פה קא'ץ? המחשב הזה טוב? מה קורה פה? HP זבל? זה סיני? תודה רב לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-