עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. דעתכם למפרט לעריכת וידאו עד 5500 אני לא ממש יודע איזה לוח יותר ממולץ לדגמי אינטל החדשים ב64 BIT, לקחתי בינתיים את הלוח הזה, שהוא מה שנקרא "לוח מעבר" עם אופציה ל זכרון DDR 1 ו-2. ואופציה להמשיך להשתמש בAGP בנוסף לPCI-E. חלק מהסיבה היא שבKSP אין כרטיסי מסך זולים ב PCI-E עם VIVO. ואני צריך VIVO כדי לדגום אנלוגית. מה דעתכם, הצעות לשיפור\? מעבדי אינטל? Price Units Total Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 1450 1 1450 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 8I915P DUO-A S775 DDR1+2 580 1 580 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB A-DATA 350 2 700 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total ATI RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB 380 1 380 דיסקים קשיחים? WESTERN DI…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by moshe_ben_kipod,

האם המחשב זה מספיק טוב לעבודה עם קבצי PDF, אופיס ודומיהם, כשירוצו במקביל כמה תוכנות כאלו ביחד עם הדפדפן? ה2 ג'יגה יספיקו או שכדאי להרחיב ל4?כי קראתי באתר של היצרן שאפשרי, אך לא הבנתי בדיוק איך עושים זאת: "DDR2 memory, upgradeable to 4 GB using dual soDIMM modules "

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by Chymes,

(567) AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (438) ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX (1081) SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail (335) 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original סה"כ 2400 נ.ב עפ"י ביקורות שקראתי,SAPPHIRE 9600XT 256 mb מעולה לאוברקלוק.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by elad-k1,

שלום..ברשותי מחשב נייד של hp pavilion dv2000 ורציתי לדעת איך אני מפרט ומתקין מחדש? יש כזו אפשרות במחשב הזה! היה לי לפני g3000 זה גם של hp ועשיתי איזה פעולה ותוך 10 דק' הוינדוס היה מחדש! אז איך עושים את הפועלה הזאת בדגם הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by bad-sector,

טוב אז אני אסביר... אני מוכר לבן דוד שלי את המארז ורוצה לקנות לו מסך + ציוד היקפי אבל הנה ההתניות שלי... אני מעוניין לשמור את ה 6600GT שלי, לוח אם החדש שלי צריך לתמוך AGP ולקנות לו כרטיס מסך סביר למשחקים של היום (הוא לא גיימר רק שירוצו אפילו על הגדרות נמוכות) אני מעוניין במעבד 64 ביט AMD כמובן... חשוב שיהיה לי הרדיסק סביר, וכמובן 1GHZ זיכרון... - חשבתי לקחת את המחשבים המורכבים האלה של AMD ולשנות רכיבים ככה אני ירוויח על ההרכבה והחלקים את ההנחה שבמחשב מורכב אבל גם מארז מחברה אחרת עם הפריטים האלה יהיה מצויין - ממתין לתשובתכם...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by גאיוש,

אני רוצה לחבר מחשב נייד ASUS N10E למסך טלוויזיה שיש בו יציאות למחשב... כבר ניסיתי עם מחשב רגיל שהיה לי וזה עבד אבל עכשיו שאני מחברת מחשב נייד זה לא עובד... אמרו לי שצריך לשנות משהו ברזולוציה של המסך של המחשב אבל אין לי ממש מושג מה.... תעזרו לי (אני חדשה פה... )...

7. Started by ארי מילר,

כמה צפוי לעלות מעבד i5 13400 ? האם שווה לחכות לו (לעומת קנייה של 12400 כיום ? והאם צפויה ירידת מחירים על דור 12 כשכל המעבדים של דור 13 יושקו? מתי צפויים מעבדי ה13400 להיות על המדפים ?

8. אני צריך המלצה למחשב כללי, אבל שיהיה בעיקר למשחקים (חשוב שיריץ לי משחקים בסגנון של gta san andreas ) על מנת לחסוך במחיר המחשב אני רוצה מעבד מהדור הישן , פנטים 4 חד ליבה או Amd ... רכיבים חובה : זיכרון רם 512 .. או מעל .. דיסק קשיח בעל נפח 80 ג'יגה או מעל ... בלי מסך . מקלדת, עכבר ורמקולים לא צריך . תקציב של 2000- 2800 ש"ח בערך . מה אתם אומרים על המחשבים הללו ? : http://www.getit.co.il/Group/33094/ http://www.getit.co.il/Group/30967/ תודה לירון .

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Raped,

שלום, מישהו יכול לבנות לי בבקשה מפרט טוב למשחקים חזקים+גרפיקה עד כ8 אלף (ללא ציוד הקפי) תודה רבה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by erezalon,

לא כולל כלום רק מפרט טוב למשחקים מחנות אחת. מה אתם אומרים כדאי לשים כפול ליבה או לא?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. המחשב לשימוש משרדי, חשובה עוצמת עיבוד חזקה, גרפיקה לא חשובה. יש לכלול פתרון לשימוש עם 4 מסכים במקביל (SLI או CROSSFIRE) עם שני כרטיסי מסך. שקט לא קריטי, לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במערכת הפעלה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. 1. לא כולל מסך 2. הכרטיס קול לא הכי מעניין אותי- שלא יהיה משהו תותחי ויקר אבל גם לא עלוב. 3. שיהיה עם צורב DVD. תודה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by formula1,

היי, אני לא מצליח ליצור את הסמלים שנוצרים בצירוף SHIFT + מספר למשל הסימן @ אציין כי צירוף של SHIFT + אחת האותיות כן עובד - הבעיה היא רק עם הספרות. גם לחיצה על ספרה ללא SHIFT עובדת. אשמח אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת. גרסת החלונות היא חלונות 7 תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום כולם צאני קונה מחשב עוד כשבועיים. אני רוצה מחשב למשחקים ובעיקר למוזיקה בתקציב של 4000 שקל כולל מסך אפשר חריגונת קטנטונת אך לא יותר. ציוד הקפי יש לי אז אין צורך. המסך עדיף שיהיה של סמסונג וכ22-24 אינץ. אני פן בוי של סמסונג מצטער. ישנן כמה דילמות: יש לי מארז בן 6 בערך שהבנתי שהוא די טוב gigabyte aurora 3d הגרסא עם המסננת בדופן המארז. השאלה שלי אם להחליף אותו כי הוא מטונף לגמרי ולהכניס חלקים חדשים אליו דורש ניקיון יסודי שלו והחלפת המאוורים שלו ( נדמה לי ש2 מאוורים של 120 סמ). או לקנות מארז חדש ונקי. הדילמה השניה. היא בעצם מאיזה חנות לקנות. ני גר באיזור חיפה ואת 2 המחשבים של אחי ואבי קנינו בtms והבנתי שהם כרגע רק באיזור במרכז ממוקמים. איזה חנויות טובות יש באיזור חיפ…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב של 4000 ש"ח. אני "מסתובב כל הזמן" ולא בהכרח נמצא במשרד ולכן חשוב לי משקל נמוך מסך של 12 אינטש' וזמן סוללה ארוך. מטרות המחשב? - סטנדרטי, אופיס, אינטרנט וסרטים * גודל המסך - 12 אינטש' * משקל רצוי - כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות - כן * כונן קשיח - ssd + דיסק רגיל * כונן CD/DVD? צורב - כן * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - נדרשת אחריות בינלאומית רחבה. אני נוסע הרבה לחו"ל ולוקח את המחשב איתי, כך שאם הוא מתקלקל שאפשר יהיה לתקנו בחו"ל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם, הייתי מעוניין לקנות מחשב ויש לי תקציב של כ3000 ש"ח. במחשב הזה אני משחק וגולש באינטרנט , אני לא גיימר או משהו , סתם חובב. אני לא רוצה מחשב עם כל הציוד העקפי (עכבר, מקלדת, מסך וכו'). במחשבה שנייה, אם יש הצעות טובות למסך טוב ולא יקר מידי אשמח לשמוע. בתודה, אלי.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Morfix,

המפרט הבא: amd athlon xp 2600+ thermaltake volcano +12 gigabyte ga-7n400 pro2 geil 512 dual-ddr cas 2.5-6-3-3-3 400 mhz ati radeon 9600xt 256 mb thermaltake giant 3 vga cooler audigy 2 platinum 6.1 creative inspire 6.1 6600 speakers lg cd-rw x40 lg dvd x16 lg dvd-ram x16 wd 80 gb hard disk 8 mb cache logitech quickcam samsung syncmaster 753dfx 17" monitor microsoft sidewinder gamepad microsoft force feedback wheel מה דעתם על המפרט הנ"ל? וכמה הוא שווה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. תראו אין לי תקציב מוגדר. זה יכול להיות מחשב ב-2K וגם ב-ב-6K. המטרה היא כזאת אני חייל, וחוזר סופשים הביתה אבל במשך השבוע שאר המשפחה משתמשת בו השימושים שלו הם בעיקר גלישה באינטרנט. לשמוע מוזיקה (מחברים אותו לסטריאו) להוריד סרטים וסדרות תוכנות עריכת סרטים ותמונות (פוטושופ וכאלה) אבל לא ברמה גבוהה אלא ברמה חובבנית. ולגבי משחקים - אז שיוכל לסחוב משחקים אבל לא ברמה גבוהה ושיראו הכי חד והכי מהר שיש יעני לא ממש גיימר. מדי פעם ככה להוריד איזה משחק מגניב שיוצא לשחק בו טיפה וזהו. ללא מסך, ללא מקלדת,עכבר וגם לא צריך רמקולים שיהיה בו גם צורב אופטימלי שמעתי על LG או NEC הנפוצים האלה. זהו בערך אם אפשר המלצה לתקציב בשביל מחשב כזה וגם על הדרך מפרט אני אודה לכם תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי... יש לי כאן מחשב של בת-דודה שלי, נייד HP dv6257 חדש שבא בילט-אין עם VISTA ( ). לאחר שתוכנות רבות שהיא אמורה לעבוד איתם לא עובדות על ויסטה החלטנו לעבור ל XP, אך מסתבר שאין דריוורים למלא חלקים של המחשב ל XP בניגוד לויסטה... אני מדבר על דריוורים של הכרטיס מסך\קול\רשת ועוד... אפילו בחיפוש באתר HP מצאתי את הדריוורים הרלוונטים לויסטה אך לא לXP . לאחר חיפוש בגוגל הבנתי שאני לא היחיד עם הבעיה... לגבי הכרטיס מסך קראתי על איזה שיטה לערוך את הדריוור אך מדובר בכאב-ראש דיי רציני מה גם שזה רק קצה הקרחון ומה יהיה עם שאר החלקים שלא עובדים כמו למשל הכרטיס קול ? מישהו התנסה כאן עם הבעיה הזו ? ה dv6257 בשילוב עם XP ? אני פשוט לא מבין איך חברה כמו HP מוכרת מחשב חסר תועלת ובלתי שמיש…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by TeaHwpce,

מאיזו חנות אני יכול להזמין בטרייה חלופית למחשב הנייד שלי? רכשתי מחשב נייד שהכיל בתוכו את הבטרייה. התבקשתי להטעין אותו למשך 10 שעות לפני ההפעלה הראשונה. היום שכחתי את המתאם שלו והמחשב כבה, למרבה המזל הגדרתי לפני שכאשר המחשב פועל "על בטרייה" הוא יכבה במצב תרדמה ולכן לא איבדתי מידע חשוב. הבנתי שאני חייב לפחות עוד בטרייה חלופית אחד כדי שאני אוכל להשתמש במחשב שש שעות רצוף. איפה אני יכול לקנות בטרייה חלופית? קניתי באיבורי, האם הם מוכרים בטריות חלופיות למחשבים ניידים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אני משתמשת בVegas Pro לעריכת וידאו, ופוטושופ לעריכה גרפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אין לי משחק ספציפי. רוצה להריץ משחקים מהשנים האחרונות באיכות כמה שיותר גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920, מסך 23". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Jesper,

דרוש מפרט עד 5000 בלי מסך, עם כרטיס טלוויזיה, מקלדת, עכבר ורמקולים (ובבקשה להשתדל שהרמקולים יהיו זולים, לא יותר מ-150 ש"ח) המפרט מיועד למשחקים. לא מתוכנן OC.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יש לי כבר E8400 בקופסא, אין צורך בכרטיס מסך בנתיים(אקנה בהמשך). דרישות: יש לוח אם תומך PCIE2.0 זול יחסית ומומלץ? עדיף עם כרטיס מסך משולב. אני אקנה כרטיס מסך עוד חצי שנה בערך. זיכרון - 1 גי'גה זול - ישודרג בהמשך ל4. ספק כוח זול שיספיק כדי לחבר בעתיד כרטיס מסך ברמת מחיר של ה 9600... מארז, מה מומלץ? הרדיסק - 320 ג'יגה 16 מגהביט זיכרון. ללא מסך ללא ציוד היקפי... טנקס ....

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ליאורה,

שלום רב ברשותי מחשב ACER ASPIER ONE N450 INTEL ATOM, 1.66 HZ, 512KB CACHE MEMRY 1 GB BATTERY 3-CELL STORAGE 250GBHDD אני סטודנטית והמחשב נרכש לפני שנתיים. הוא לא מתאים לצרכים שלי - איטי ובעל בטריה של 3 שעות גג כך שצריך אחרי 2 שיעורים כבר לחפש שקע. (3 שעות זה אם לא מחוברים לאינטרנט. במידה ואני רוצה גם אינטרנט, זה שעתיים גג). אני רוצה לקנות מחשב מחברת חדש באותו גודל (אפשר אפילו מסך טיפה גדול יותר), ששוקל מעט, בעל ביצועים טובים (שאפשר יהיה לפתוח במקביל מעבד תמלילים, דוא"ל, אקספלורר בלי שהוא יתקע שעה) ושזמן הבטריה שלו יהיה ארוך יותר. הבעייה - תקציב קצת מוגבל, עד 2000 ש"ח. אשמח מאוד לקבל המלצות תודה נ.ב-שאלה עקרונית - האם רוב המחשבים בתצורה הזו הם בעלי מעבד אינטל אטום? כי לפ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by איתי שמשון,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם האיכות לא נפגעת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות וצפיית סרטים בחיבור לטלוויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio Eclipse וכו.. וכמעט כל הזמן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים