ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום. אני מתכנן לרכוש מחשב מתוך מפרט שבניתי באתר KSP. המחשב מבוסס על מעבד AMD 3900X. העניין הוא שקניתי למעבד את הקירור NOCTUA NH-U12A מחנות אחרת. לא הצלחתי דרך שום נציג שלKSP להבין אם הם מסכימים להרכיב מחשב שלם עם חלק שלא ניקנה אצלם. האם מישהו כאן יכול לתת לי תשובה בנושא. תודה.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כעת מחשב ASUS ZenBook Flip UX360C עלה לי 700 $ בארה"ב מבחינת הנתונים הוא מתאים לי מאוד, אבל הוא עדין כמו פרח, וכל הזמן הוא נשבר לי פיזית, כעת הוא נשבר סופית, ואני צריך לקנות חדש יש לי מישהו בארה"ב שיכול להביא לי מחשב, מה מומלץ לי, משהו בסגנון הזה? אני צריך אותו לשימוש ביתי, שיהיה קל, סוללה טובה, ומהיר,
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לצרכי תכנות. המחשב ישמש אותי לשנים הבאות לכן עם הזמן הוא יעבוד יותר ויותר חזק. כעיקרון אני לא מבין בהבדלים בין דורות המעבדים אבל אם כבר אני קונה מחשב חדש הכיוון הוא מעבדי i7 דור 10. אין צורך בכרטיס מסך חיצוני, המחשב לא מיועד לגיימינג. חשוב לי שהסוללה תהיה חזקה ושיהיה כמה שיותר קירור, שהמחשב לא יתחמם ולא ירעיש, ככל האפשר. אין צורך בציוד היקפי והמחשב לא אמור OC. מסך באיזור ה14 אינץ', לא פחות מ14 ולא יותר מ15. SSD של 512 אמור להספיק. חשוב לי שאם יש אפשרות אז שהמחשב יגיע ללא מערכת הפעלה, בעיקר על מנת להפחית עלויות. כעיקרון התקציב הוא סביבות ה4000, אני מחפש לנצל את המבצעים של החודש הקרוב ולקנות במחיר …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אפשר לחרוג אם בישביל שיגרוג משמעותי עד 3700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד בעיקר לגלישה,משחקיי רשת לא כלכך כבדים dota csgo 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים בלבד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים ssd וכרטיס מסך rx 580 8g שיעברו למחשב אין לי צורך לשדרג את הכ.מסך כרגע 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט ככל האפשר אבל העיקר שיהיה בתקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
הי מחפש טלפון לאשתי, כרגע עם רדמי נוט 4 ועשה את העבודה יפה 3 שנים כרגע מעוניינת להשתדרג עם נייד עד 1000 ש"ח (ללא חריגה) קראתי הפה בערך 6-7 עמודים וראיתי שממליצים עד הMi 9t Pro והפוקפון (לאבא שלי יש פוקפון ומאוד מרוצה) אבל שוב אשתי אמרה שאין צורך לחרוג מ1000 ש"ח המכשיר כנראה ירכש באילת ושמתי עין על המכשירים האלה, יכולים להסביר לי אם יש הבדל מהותי ומה כדאי ? אין משהו מיוחד שחשוב בנייד, הכל כמכלול חשוב, אבל קראתי שמעבד Mediatek עדיף שלא ולכן גם REDMI NOTE 8 PRO נדחה אז מה הכי כדאי מכולם ? XIAOMI REDMI NOTE 7 https://eilat.bestmobile.co.il/551-rn7ro-10-1.html XIAOMI REDMI NOTE 8 https://eilat.bestmobile.co.il/505-xrn8h-10-1.html XIAOMI MI A3 ht…
-
- 12 תגובות
- 5.1k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500, חריגה של 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי לגלישה באינטרנט, קריאת מיילים, משחקים ישנים (קלפים, באבלס וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב במידה וחינם 8. האם ישנה העדפה לרכ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,000, אפשר לחרוג עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד בעיקר לגלישה, צפייה והורדת סרטים, מעוניין בשטח אחסון גדול יחסית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט ככל האפשר אבל העיקר שיהיה בתקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד (שהוא המחשב המרכזי שלי) תקציב: כ-9,000 ש"ח עם אפשרות חריגה של עד 1,000 ש"ח. שימושים מרכזיים: -Photoshop, Illustrator -אשמח שתהיה אפשרות לגיימינג עדיפויות שלי: מסך 15.6-17.3 אין לי בעיה של משקל או סוללה עדיפות למסך מגע (לא חובה) כמובן שאשמח למפרט עד כמה שיותר עדכני תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות טאבלט וינדוס. ישבתי על chuwi hi10. אני רוצה עט לטאבלט אבל לא פסיבי אלא כזה שיאפשר palm rejection לא יודע אם זה דרוש כי הבנתי שלוינדוס יש תכונה כזו האם זה דרוש? אפשר להסתפק בסטיילוס רגיל (זה מיועד לכתיבת רשימות, לא סתם נגיעות במסך)? האם יש המלצה לסטיילוס מתאים?
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה למחשב נייד לסדודנט, השימושים העיקריים יהיו יישומי אופיס, צפייה ישירה, סרטים וקצת עריכת סרטונים ברמה בייתית (סרטונים מהפאלפון). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 שח, חריגה 200-300 אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יישומי אופיס, צפייה בסרטים, קצת עריכת סרטונים חובבנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך אך שלא יהיה מוגזם, לפי מה יודעים איזה מחשב רועש יותר ואיזה פ…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח שישמש אותי בבנית מודלים ללמידה חישובית ובעיקר לאימון - convolution neural network. בין היתר המחשב ישמש כשרת לאפליקציית web שתשותף באמצעות רשת פנימית לוקאלית. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 10-15K חריגה יכולה להיות בסביבות ה 10-7% בתנאי שתאפשר שדרוג משמעותי ברכיבי החומרה ותוביל לעליה ניכרת בביצועי המכונה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, בניה ואימון מודלים ללמידה חישובית בדגש על עיבוד תמונה, יתפקד כשרת ברשת פנימית וישרת כ 10-20 משתמשים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ל…
-
- 28 תגובות
- 5.5k צפיות
- 2 followers
-
-
צריך המלצה למחשב נייד חזק שיהיה יחסית דק אין צורך במערכת הפעלה אם זה מייקר גודל 15 ומעלה מקלדת מלאה ומוארת תקציב 4k
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הרצון - עד 3K. אם צריך, אני מוכן לשים עוד 500. גג בסופו של דבר 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק פשוט מבחינת דרישות (פוטבול מנג'ר), צפייה בסרטים, עריכת תמונות ושימוש בתוכנות (אופיס, נוטפד וכד') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד - לא רוצה שיהיה רועש בכלל! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…
-
- 30 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לחזור ולשחק משחקי מחשב (אחרי שנים של הפסקה) מבקש את עזרתכם ברכישת מחשב למשחקים כמו CALL OF DUTY החדש וכאלה.. תקציב עד 5K (לא צריך מסך כן צריך מקלדת ועכבר טובים לגיימינג) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה לנייד לסטודנט לניהול עסקים. הוא ישמש לתוכנות אופיס וגלישה, צריך שיהיה לי מהיר בדברים האלה. שיגיע עם ווינדוס 10. מבחינת גודל/משקל/סוללה, אין לי מושג, מעולם לא היה לי נייד. תמליצו לי על מה שנראה לכם. מוכן להוציא 2,000. אבל אם אפשר לחסוך יהיה עדיף. מה אתם אומרים על המחשב הזה: https://www.groo.co.il/deal/hp-laptop/1035426/ תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
0. גודל מסך 15 1. 2,500₪ 2. עבודה משרדית, אינטרנט, לימודים ומשחקים בסיסיים 3. לא 4. לא 5. חשוב עד כמה שזה רלוונטי 6. - 7. צריך לכלול מערכת הפעלה 8. לא. רצוי באזור ראשל"צ 9. בחודש הקרוב 10. לא. 11. - 12. בעיקר עבור ילדים בגילאי בית ספר יסודי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת מחשב נייד ללימודים המטרה שיחליף מחברות ויהיה אפשר לכתוב עליו עם עט סטיילוס אז צריך מסך מגע שמתקפל אחורה כמו טאבלט ותומך בסטיילוס מספיק טוב בשביל לכתוב הרבה מלל השימושים בעיקר אופיס ואינטרנט ככה שלדעתי i3 יספיק מסך בין 13 ל 14 אינצ חובה ssd פחות משנה הנפח מעל 120 מספיק לי ועדיף לכמה שיותר קל ודק עדיף שיהיה יואסבי סי ומקלדת מוארת אבל לא חובה ראיתי מחשבים כאלה באתרים בסביבות ה2500 שח אבל אני לא יודע איך הם מבחינת הכתיבה אשמח לכל המלצה על דגם ספציפי או סתם דברים שכדאי לשים לב לפניי שקונים מוסיף לינקים של מחשבים שראיתי שיכולים להתאים, אם למישהו יש ניסיון איתם או יודע להמליץ https://ksp.co.il/?uin=68830&select=.268..27…
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום מצורף מפרט שהכנתי עבור מחשב עבודה לאוטוקד וRevit . הפרויקטים שאנו עובדים עליהם הינם פרויקטים גדולים (50,000-100,000 מ"ר) אשמח לקבל הערות/הצעות לשיפור ושינוי בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות data science ופיתוח web. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת …
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
מעוניין לשדרג מעבד , הבנתי שאני אצטרך לקנות גם לוח אם וזכרונות מעוניין לקנות את ryzen 9 3900x מעוניין לקנות שני זכרונות של 16 GB צריך לקנות ספק כוח חדש או ששלי יספיק? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח , אני לא יודע כמה הכל יעלה לי ,אז אם אפשר יותר או פחות אני לא יודע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,RAGE 2 וכל החדשים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אשמח לקבל ביקורת על המחשב בקישור. http://www.online-shop.co.il/pl_product~81F4005UIV~3~2.htm או על דגמים מומלצים בסגנון שלו תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אודה להמלצה למפרט מחשב לפי מה שעניתי בשאלון למטה: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - ~4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית, תכני HD, תוכנות CAD, משחקים מעט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - CDROM 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - כן, מערכ…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת אם יש לכם פידבקים כלשהם על המחשב הזה: https://www.tms.co.il/notebooks-tablets/notebooks?product_id=17990 הוא נועד בגדול לשימושים ביתיים אבל בעיקר לצפייה בסרטים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חיבור מחשב לטלוויזיה 4K בסלון , עוד כמה חודשים יהיה לי מקום לשולחן מחשב נורמאלי. משחקים רצו מצויין על הi7-4790, גם עם הכרטיס מסך החדש (2070s) , עד שהלך לי הלוח M והספק. תודה רבה על כמעט 6 שנים אבל הגיע הזמן להתחדש. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא צריך SSD משני, יש ברשותי Crucial P1 NvME m.2 1TB - לא צריך כ"מ, יש…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנה קניתי מחשב נייח מKSP , מצ"ב תמונה עם מפרט המחשב. בנוסף שדרגתי את הזיכרון לעוד 8 GB מאותו סוג בדיוק - סה"כ 16 GB לפעמים המסך של המחשב מתחיל לרצד (כשהוא עייף או כשכבד לו) ואם אני עושה ריסטרט זה מסתדר. בנוסף לפעמים כשאני רואה סרטון ואני קופץ קצת קדימה או אחורה יש מריחה של הפריימים למס' שניות ולאחר מכן זה מסתדר.. השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט, אופיס, תכנות עם ויזואל סטודיו ושימוש בתוכנות אדובי. ואני לא משחק במחשב בכלל. אשמח להמלצה לכרטיס מסך לא יקר שיסדר לי את הבעיות שציינתי. בנוסף הכרטיס חייב לכלול מינימום 3 יציאות, בלי VGA. (יש 2 מסכי מחשב וטלוויזיה אחת שמחוברים אליו) אשמח לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-