עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zahiz007,

שלום לכולם, מצ"ב קישור למחשב נייד : http://www.costcentral.com/proddetail/Lenovo_ThinkPad_X61_7673/76733HU/N02341/froogle/ האם המחשב יעמוד בדרישות הבאות? 1. לימודים. 2. מולטימדיה (סרטים, מוזיקה). 3. עריכת תמונות (ברמה נמוכה, Photoshop, illustrator, flash). 4. משחקים (ברמה נמוכה יחסית - שנת 2006\2007). המחשב הוצע ל"י ב4000 ש"ח, יד שניה מעובד אינטל. כולל אחריות לשנה וחצי. הבא כדאי? אולי יש המלצות שונות לתקציב של 4000 - 5000? תודה מראש. צחי

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש קצת עזרה עם מערך רשת ביתית. אני מחפש להרכיב מערך של שני שרתים (או יותר אם בפורם פקטור אחר) (תקציב גמיש) אשר יתחברו ביחד כ CLUSTER, אני מחפש להרכיב משהו כזה כדי להפשר לערוך סימולציות RF וחישובים מתמטיים מורכבים בזמן קצר ככל האפשר. העניין הוא שאני לא תמיד יכול לעבוד מול המחשב (פעם בשבוע ליום אחד במקרה הטוב) ולכן אני צריך גישה מרחוק. כמו כן אני צריך בסביבות ה 2~4TB של איחסון שאפשר לגשת אל מרחוק. בגלל שהכול יחובר לרשת ואני צריך מקסימום הבטחה (מעדיף ציוד של סיסקו - מכיר את IOS מקרוב) אם מישהו יפרוץ את הרשת ויגנוב את קבצי העבודה כל הכסף שיושקע בציוד ירד לתמיון. אין לי מושג בשרתים ופיירוולים מומלצים לכן אני צריך את עזרתכם, גם אם ציוד זה משומש אני צריך מקסימ…

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  3. שלום, אני זקוקה למפרט למחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים, ממש קצת גרפיקה(לא משהו כבד) ומשחקים לא כבדים(מקסימום משחקים מסדרת סימס 2, ואולי Fallout3). אם אפשר שיהיה כמה שיותר שקט, אבל זה לא קריטי, לא בעדיפות ראשונה. עד 3500ש"ח כולל מסך(אם יש צורך אפשר לחרוג קצת, אבל בלא יותר מכמה מאות) כרטיס הקול הכי פחות חשוב. גם לא זקוקה לדיסק קשיח גדול מדי, 320 גיגה מקסימום(מעדיפה שני דיסקים 120 גיגה אם אפשר). רק Intel, לא AMD. מצאתי כמה מחשבים שנראים לי מתאימים אז אם אפשר הייתי רוצה לקבל גם חוות דעת עליהם(ואם אפשר גם על החנויות עצמן): http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=e8400&Cat2Cat1ID=1&Cat2ID=0&aff=〈=HE http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4125&catcode=373&am…

• 14 תגובות
    • 967 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K , בשאיפה לקנות בבלאק פרידיי אז אפשר להציע גם מחשבים ב5K. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף מאוד לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנן להתחיל שנה הבאה לימודי מדעי המחשב, בינתיים רוצה להתחיל לפתח בANDROID STUDIO. משאיר אופציה לגיימינג בינוני (לא צריך על ההגדרות הכי טובות) המחשב הולך לשמש בעיקר ללימודים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 6. האם מתוכנן אובר…

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  5. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד dell Inspiron 1525 , 2.0GHz (T5750), 2048mb(2X1024)/667, 250GB, , . מגיע עם כ.מסך intel gmax3100 מישהו יודע האם זה מחשב מתאים לעבודה עם photoshop ן- matlab בעיקר לגבי הכרטיס מסך? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  6. Started by unknown,

מחפש לפטופ עם מסך 15' שיתאים לעבודה עם Solid Works, מדובר בשימוש בסיסי יחסית למהנדס מכונות ולא לעיצוב גראפי. אפשר גם לחרוג מ-4000(עד 5000) אם זה ממש קריטי.

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by spartan932,

אני קונה את המחשב הזה בעיקר למשחקים ושיחזיק לי 3 שנים ושיריץ אותם טוב.. השאלה שלי אם המפרט טוב? והכי חשוב אני מתלבט בכרטיס מסך אני רוצה רק NVIDIA ולא שווה להשקיע סכום בשביל ה260 האם יש הבדל בין 9800 GTX+ ל9800 GT הרגיל ששוה את ההפרש של 300 שקל והאם אני עושה בשכל שאני קונה את הכרטיס הזה? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤822 כמות:1 לוח אם ASUS P5Q ¤646 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤305 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤395 כמות:1 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9800GTX+ PCIe 512MB ¤1062 כמות:1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤134 כמות:1 מארז ללא ספק Antec Nine Hundred ¤609 כמות:1 ספק כח Enermax Pro…

• 13 תגובות
    • 967 צפיות
  8. http://www.overclock.net/intel-build-logs/806229-im-back-x5680s-48gb-13-ssd.html ולמי שאין כוח לקרוא, ממש בקיצור: X5680's, 48GB, 13 SSD, Phase Change, 7 monitors, GTX 580's+more..

9. היי חבר'ה! בקשה אישית מהלב - המחשב מיועד לאח הקטן שלי, (בן 18) והוא נכה, ככה שהמחשב זה בערך החיים שלו! זה כל מה שהוא עושה מהבוקר עד הערב. אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב את המחשב המושלם בשבילו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל- אפשר לחרוג טיפה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות אבל אם ההבדל יהיה משמעותי אז מקובל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי אבל בעיקר משחקים ופוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוח…

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  10. ZiggyMan תודה שהפנית את תשומת ליבי לשאלון שבעוגן, אני אפתח את הנושא מחדש בצורה המתבקשת.

11. שלום חברים אני צריך את המחשב למטרת מסחר במט'ח שבהם יש תוכנות קצת כבדות, כמו כן דפי אינטרנט רבים פתוחים, ותצלומי מסך בווידאו (Camtasia Studio 7), עובד עם שלושה מסכים ואולי בעתיד ארצה יותר מסכים אז חשוב לי גם cross-fire- או SLI וגם כרטיס חזק, כמו כן אשחק במשחקים בזמני הפנוי!! נ.ב- לא אתנגד לאובר קלוקינג קטן כתוספת קטנה לביצעים. המפרט שהצלחתי להוציא מהביקורות, הסקירות והפורומים: לוח אם: מחיר 1060 ש'ח GA-X58A-UD3R מעבד: מחיר 1345 ש'ח Core i7 950 כרטיס מסך: מחיר 1232 ש'ח Sapphire HD6870 1gb ספק כוח: מחיר 408 ש'ח Corsair 750TX 60A@12V זיכרונות: מחיר 620 ש'ח 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 1600DDR3 דיסק קשיח: מחיר 420 ש'ח WD 1TB SATA3 64MB CAVIARBLAC…

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  12. היום היה בעיתון כלכליסט סקירה של כל הנטבוקס, ושמחתי נורא כי חשבתי שסוף סוף בא גואל שידע להגיד מה כדי ומה מומלץ.. בשורה התחתונה לא השכלתי במהום, וכלכליסט מרח כך שני עמודים לחינם..

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  13. שלום, גלשתי קצת במפרטים האחרונים והעדכונים האחרונים ואשמח לגבש בעזרתכם מפרט לצרכים של סטודנט ללימודי אנימציה וגרפיקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, לימודי אנימציה וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, תוכנות עריכה ועיבוד אנימציה : Maya, premiere, after effects , flash, lightwave, tvpaint ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מתוכנן שימוש במשחקים. -מהי הרזולוציה הט…

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  14. הי, ראו מפרט מצ"ב. האם טוב? והאם ניתן להוזיל לכיוון 4000 שקלים. ולשמור על איכות. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26637 ציטוט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000 שקלים, חריגה קטנה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (פורטנייט ודומיו), עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא …

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  15. לא רציתי להקפיץ את הנושא הקודם כי הוא היה ממזמן, ומכיוון שעכשיו כבר נסעתי פיזית לחנות מחשבים.. אז חשבתי לפתוח אשכול חדש.. בהמשך לאשכול הישן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=353488.0 הלכתי למרדנית שברמת ישי, מכיוון שהיא החנות הכי קרובה אליי.. קיבלתי הצעת מחיר על מחשב מסויים שהרכבתי ביחד עם המוכר.. אמנם אין להם הרבה רכיבים במלאי וזה בעייתי, כי אי אפשר להרכיב מחשב ככה באמת אבל ההצעה שקיבלתי מהם העתקתי אותה אחד לאחד לנועה מחשבים (החנות נמצאת בתל חנן ואני מוכן להשקיע עוד רבע שעה נסיעה בשביל חנות מחשבים נורמלית - כמובן אם אתם ממליצים עליה) , במרדנית יצאה לי בסה"כ 2350, בנועה יצא בסה"כ 2040... אני אשמח להערות/הארות בקשר למפרט ומה ניתן לשיפור... AMD Athlon 64 X2 Dual…

• 13 תגובות
    • 967 צפיות
  16. אהלן, אשמח אם מישהו יכול לחוות דעה על המפרט הבא: CPU Core 2 Duo E6400 Box Intel M.Board Intel® Desktop Board DP965LT Memory Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL4- 2 units HD Western Digital WD2500KS 250GB 16MB Buffer V.Adapter nVIDIA GeForce FX7600GT 256MB Gigabyte DVD LG GSA-4167 X16 Chassis+PSU M-Com Simbadda 402K TK 520W Fan for CPU Zalman CNPS9500 LED Cooling for Memory ThermalTake COPPER heat spreader Monitor Samsung 940BW תודה ;D

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  17. Started by oferm,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 ומעלה, מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? מקסימום 1.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) מינימום 4 שעות לפחות * האם יש צורך ב…

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסו לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הבחור לומר מנהל רשתות והוא רוצה מחשב שישמש אותו לעבודה,תרגול חומר ושימוש בסיסי של מחשב ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  19. Started by benik,

היי, אני מחפש לקנות מחשב גיימינג, קיבלתי הצעה על המפרט הבא ב5500 ש"ח. https://reseller.c-data.co.il/Content/Images/uploaded/2018102131720/457N2EA- TG01-2005NJ-min.pdf לא הצלחתי להבין מי יצרן הזכרונות והאם הם אכן טובים, בנוסף ספק מתח של 500 וואט נשמע לי מעט מידי ובכלל אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית האם המפרט שווה את המחיר בנוסף ראיתי את המפרט של המסך AOC 27 GU והנתונים נראים טוב ובמחיר סביר האם מומלץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  20. אני רוצה להוסיף שם 2 גיגה. איך אני מגיע לסלוט?

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו באמצעות Adobe Premier ו-Adobe After Effects. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe After Effects באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא נדרש ציוד הקפי. אם נשאר תקציב, להוסיף מקלדת עריכה. 4…

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  22. Started by klutzexnw,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD תכנות והרצת מכונות וירטואליות לצורך בדיקות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  23. Started by ramipaykin,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-1500 -לא חייב לבזבז הכל חח- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר לגראפיקה! בעיקר דו מימדית! אני מצייר בעיקר בפוטושופ סיאס5 ברזולוציות ממש גבוהות והמון שכבות. ייתכן עבודה בתלת מימד בעתיד אבל זה לא ממש פונקציה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש לי מסך dell U2410 ultrasharp אז אני לא ממש צריך.. כמו כן יש לי וואקום טאבלט אינטוס4 אז גם לא צריך =] אם יש עכבר מיוחד אז מגניב.. סה"כ- לא ממש צריך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? יש לי צורב רגיל שהוא סה"כ סבבה.. וכונן דיסקטים? יש לזה שימוש בכלל עדיין ?! חח 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לצ…

• 13 תגובות
    • 967 צפיות
  24. Started by tropit,

למטרת עבודה כללית עם המחשב וגם שיהיה אופציה לעלות משחקים ברמת HIGH (אני מתכנן בעתיד לצרף כרטיס טלויזיה..) קחו בחשבון סט מקלדת+עכבר אלחוטי. תקציב : 4000 ש"ח לא כולל מסך ורמקולים- בנפרד אני אקנה לו (לא כלול בתקציב הזה) כרטיס טלוזיה , למקרה שצריך להתייחס לזה.. ד"א - מה אתם אומרים על קנייה בטרקלין חשמל? כי אני קונה שם על הדרך עוד דברים בבית וזה ייצא לי מאוד משתלם. והאם הם בונים מפרט ע"פ דרישותיי? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 967 צפיות
  25. Started by roei7,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה 200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (סיאס,פורטנייט,גיטאיי 5). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת,עכבר+פד,אוזניות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, מעבד Core I7 8700 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב חשוב שיהיה מחשב די שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנו…

• 0 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים