עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Athlon 64 3200+ (S-754) 1630 K8VDX (s754) asus 860 512mb samsung 580 RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB Sapphir 1330 80 GB 7200 ATA-100 8 430 westren digital Teac/SONY 1.44 40 LG x52 92 ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver 280 17'' 753 DFX FLAT samsung 800 סה"כ 6060 ש"ח מה אתם אומרים? ויללה תחילו לשנות!!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by oren99,

לאחרונה המחשב נתקע בהרצת סרטים עקב חום גבוה. מצאתי את זה: http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=317&category_id=150&option=com_virtuemart&Itemid=52 וזה שנראה יותר נחמד: http://www.alltech.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=110 האם זה עוזר לחום המעבד? מישהו משתמש בכאלה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. חבר של אחי אוטוטו טס לארץ עוד כמה שעות ואנחנו צריכים לקנות מחשב כמה שיותר מהר כדי שהוא יספיק לאסוף אותו. הנייד יהיה לעריכות וידאו ותמונות. כנראה הוא ייקנה מבסט ביי. דרישות: מסך טוב עם צבעים מדוייקים. גודל - כ 15". הרבה זיכרון RAM, קשיח גדול. מעבד חזק. צורב BR זה יתרון גדול אבל לא קריטי אם זה מעלה הרבה את המחיר או שהוא פוסל דגם מעולה. אם יש אפשרות לעמדת עגינה זה יתרון. חוצמזה מה שלדעתכם צריך במחשב כזה. אפשר לחרוג קצת אם זה שווה את זה, ואפשרי גם לקנות מהארץ אם הבדל המחירים לא גדול. לא HP! נראה לי שזהו תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by SyRenity,

היי. מחפש נייד לצרכים עסקיים (אופיס, מצגות), ולהרצת סביבות פיתוח מודרניות. הנייד צריך לכלול: * מסך גדול - 13 או 14 אינצ', עם תצוגה איכותית בעלת זווית צפייה רחבה, וציפוי נגד השתקפות * זמן עבודה ארוך * מקלדת נוחה * כמות זכרון נדיבה - 3 או 4 GB * דיסק מהיר - עדיף 7200 RPM * יכולת לנגן סרטי HD (יתרון איך לא חובה) התקציב עומד בתווך של 4500-5500 ש"ח, אני יכול גם לקנות מארה"ב דרך חברים. תודה מראש על המלצות.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. התקציב הוא עד 5K, אך אם אפשרי עם דרישות המערכת (ודרישותי מהמערכת) עדיף יותר לכיוון ה4K. תקציב ישולם במזומן. המחשב ישמש לעריכה גראפית בתוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור, ולעריכת וידאו בתוכנות פרימייר ואפטר אפקטס. בתכנון לקנות גם מצלמת וידאו HD בייתית, ולכן זה הכיוון לתמיכה של המחשב (אני יודעת שיותר כבד מDV). כניסה ל2 מסכים+יציאה למוניטור/טלוויזיה. FireWire. מחשב שקט. כניסה נוחה לUSB בפרונט המארז. דיסק קשיח למערכת: 160GB 7200-RPM SATA2 האם כדאי 8MB באפר? איזה חברה מומלצת? ודיסק קשיח שני לעבודות: 500GB 7200-RPM SATA2 האם כדאי 32MB באפר או 16MB? איזה חברה מומלצת? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83-GHz - ¤1638 עכבר: LOGITECH MX-1000 LASER CORDLESS MOUSE ¤366 (כפי שהציעו לי כתגובה ל…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by avraham711,

השימושים: לימודים לבית ספר שיהיה אפשר לסובב את המסך ואז הוא יהיה כמו טאבלט משהו כמו אולטרקבוק עדיפות למסך מגע האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: כמה שיותר טובה מבחינת עלות-ביצועים מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: בזמן הקרוב תקציב: 3000-4000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: אם זה ממש שווה את זה יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: שנה בערך אולי יותר חברת המחשב הנייד המועדפת: לא משנה העיקר שיהיה אמין מערכת הפעלה מועדפת: לא משנה גודל כונן קשיח מועדף: לא משנה משקל הנייד המועדף: שלא יהיה יותר מדי כבד גודל הצג: לא קטן מדי עדיף יותר מ13 אינץ זמן סוללה רצוי: ממוצע+ צבע המחשב הרצוי: לא אכפת אפשרויות נוספות במחשב: מה מטר…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי קניתי את המוצרים הבאים Intel® Core™ i7-5930K Processor GIGABYTE X99 Gaming G1 WiFi Intel® SSD 730 Series (480GB, 2.5in) Crucial 16GB DDR4 אני רוצה להמשיך את המחשב זה מה שחסר לי מארז איכותי ושקט ומרווח אולי FULL ATX מאוור איכותי למעבד ספק כוח מספיק חזק כרטיס מסך ממוצע רק להצגה בפוטושופ ד. קשיח נראה 2 TB צורב . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד לא נכבה ב) במידה והמחשב מיו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. תקציב: עד 2500 שקל, אפשר לנצל את כולו, חריגה של 100-200 שח תשקל בחיוב :-) שימוש המחשב: ביתי. אופיס, אינטרנט ושימושים ביתיים סטנדרטיים. מסך: 21-23 אינצ' ברזולוציה סטנדרטית (hd או 4k אם המחיר לא פקטור משמעותי). ציוד היקפי: צריך גם מקלדת חוטית, עכבר חוטי (אלא אם השדרוג לסט אלחוטי טוב של לוג'יטק או מיקרוסופט לא מייקר מדי), וגם רמקולים. המחשב צריך להיות שקט אבל לא מאוד... הייתי אומר בערך בדירוג 4 (המחשב נמצא בחדר מיועד ולא בחדר שישנים בו). אני מתכנן לקנות את המחשב בשבועיים - שלושה הקרובים ואם אפשר באיזור הצפון זה יעזור. תודה רבה!

9. Started by hedva,

במוממלצים עד 2000 ש"ח מופיע http://hwzone.co.il/specslist/view/33/ חשבתי להחליף את המעבד המומלץ Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box במעבד הזה AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX עם הלוח ASUS M3A78EMH HDM מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by guandms,

שלום לכולם !!! אני חדש בפורום וזאת השאלה הראשונה שלי : אני קניתי לפני יומיים כרטיס מסך : X1900XTX 512 MB VIVO PCI-E של חברת SAPPHIRE קניתי גם את הכרטיס קול : XF-I ELITE PRO יש לי כבר את הארד דיסק של : WESTERN DIGITAL 250GB 16MB 7200 RPM SATA II אני צריך רק מארז + ספק , זכרונות , מעבד , קירור למעבד , ולוח-אם. עכשיו מה שאני חשבתי לקנות זה את החלקים הבאים ואם יש צורך בשינוי נא להגיד לי מה ולמה , ורצוי שהמחיר של כל החלקים לא יעלה על 4500 שקל כי זה ממש גג !! החלקים שרציתי הם : AMD 3700 SAN DIEGO THERMALTAKE BIG TYPHOON THERMALTAKE SWING 430 W ?ספק מקורי של THERMALTAKE DFI LANPARTY UT NF-4 ULTRA D OCZ : PERFORMANCE 2.3.3.6 בבקשה זה חשוב לי נורא אני רוצה מחשב חזק כמה שיותר תוד…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכל חברי הפורום , אני נוסע בקרוב לרוסיה ולפי חברים שלי שהיו שם יש שמה מחירים זולים מאוד על אלקטרוניקה בכללי , בכל אופן אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, בתקציב שבכותרת , מסך בסיבת ה15 אינטש- ועם ביצועים גבוהים יחסית אובראול היתי רוצה לראות כמה דגמים שכדאי לי לחפש אותם ובנוסף לזה גם אם למישהו יש לנסיון אז מקומות שאפשר לקנות בהם בזול יחסית (נראה לי זה סביר למצוא מחירים כמו שיש באמזון? ) עריכה : ותודה רבה לעונים כמובן

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. המפרט לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ושימוש בתוכנות שיתוף קבצים. לא למשחקים בכלל!!! מה אתם אומרים? צריך לשנות משהו? אפשר גם איכשהו להוריד את התקציב מבלי לפגוע בביצועים? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ARIKARCH14,

שלום, רכשתי תחנת עגינה אוניברסלית USB 3.0 של ASUS עבור מחשב נייד SAMSUNG. האם תחנת העגינה אמורה לספק את ההזנה/הטענה למחשב? או שעדיין צריך לחבר את המחשב למטען שלו. כאשר אני מחבר את המחשב לתחנת העגינה בעזרת כבל ה-USB המחשב אינו נטען . תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. . מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אממ אם אפשר לחסוך אז למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חזקים וכבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM , AC REVELATIONS ,MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אממ אני לא מבין בזה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Litalb,

היי, אם למישהו יש ניסיון עם הלפטופ הזה אשמח לשמוע חוות דעת. זה המפרט המלא http://m.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=903705 תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by galav1,

יש לי מחשב נייד מדגם 1215n של asus מדובר ב-netbook עם מעבד intel atom d525 1.8 דיסק קשיח 320gb זיכרון 2gb מסך 12.1 משקל 1.5 קילו כרטיס מסך nvidia ion 2 יציאת hdmi המחשב נקנה ביולי 2011 והאחריות עליו כבר נגמרה מצבו טוב מאוד שמתי אותו למכירה באתר ב-750 שקל האם אני יוצא פה פראייר או שזה המחיר כי ביד 2 המחיר הכי זול שאנשים רוצים עליו הוא 1300 שקל כמה הוא באמת שווה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by idofr,

הייי כולם אני רוצה לקנות נייד, התקציב היא בערך 4.5K ומצאתי את זה: Acer Aspire 5920G שהוא נכנס בתקציב (אני לא קונה בארץ) רציתי לשמוע מה דעתכם עליו כי לפי מהפרט הוא ניראה ממש טוב. בתודה, עידו

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Kitt0s,

טוב ככה, אני מבין שקצת סיבכתי את עניין כיוון שאף אחד לא מכיר את התוכנה Revit אז כעיקרון אלה הדרישות שלה: ואלו הדרישות שלי: שימוש - כפי שאמרתי, תוכנה בשם Autodesk Revit תקציב - 3-4K גודל מסך - 13' - 15' כרטיס מסך - של ATI (בגלל התוכנה) זכרון - 4GB צורב - כן יציאות מיוחדות - HDMI (לא חובה, אבל רצוי..) זה די דחוף ואני רואה שאין כל כך היענות.. אבל תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Kobi_4,

ראיתי היום את ה1330 מחשב מדהים אין ספק שבעיצוב DELL שיחקו אותה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps-m1330.htm

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אהלן חברה , מחפש המלצה למחשב נייד עד 7000 שקל +- (אפשר מאילת ) , לגיימינג ותיכנות , חובה שיהיה 17.3 לפחות . מחבר את המחשב לעיתים ל55' fhd , חשבתי על אסוס רוג ? 1070gtx יהיה מיותר פה ? ביחס נניח ל1060 ? האם הפררש הבעיצועים שווה את התוספת הכספית? האם כדאי להזמין מחשב מאיביי חול נניח?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. ובכן, אני חייב לומר לכם שמי שכתב את המסמך הזה עם הדרישות הוא זיין שכל לא קטן, וסתם ניפח את המסמך כדי שהבוס שלו יחשוב שהוא מה-זה-חשוב כנראה, כי ככה זה נראה. אז ככה, הוא כתב פה כל מיני שטויות - כמו 256 זיכרון פנימי, שלא ממש נראה לי נחוץ, אם כי אני חושב להיענות לדרישה הזאת כדי לא להסתבך. מה שמוזר אבל זה שהוא כותב שאפשר Pentium III או יותר, שזה מעבד די חלש - אז למה נחוצים לו 256 RAM? בקיצור, מה שצריך זה ככה: מחשב לעבודה משרדית בלבד - אין דרישה למעבד חזק כמות זיכרון שתאפשר עבודה ללא בעיות - המחשב לא אמור להריץ אפליקציות מורכבות - חוץ מהתוכנה הזו של הרופאים במכבי, אבל נראה לי שזה בכלל בדוס.. לא? מסך 15" ומעלה, משהו שלא יראה מכוער פחד כדי לא להפחיד את המטופלים אבל גם ממש לא צר…

22. הבקשה בכותרת, לא כולל מסך

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי חברה, הרכבתי את המערכת הבאה, מבוססת אינטל אשמח לשמוע תגובות בנושא - ותיקונים במידת הצורך מחנויות במרכז הארץ הרכבתי את המפרט הבא מ SkyPC אשמח להערות והארות האם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס מסך הזה? 583 583 1 כרטיס גרפי Club3D ATI RADEON HD3850 OC Edition 512MB PCIe CGAX-3852DDO 603 603 1 מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box IE7200 449 449 1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 39207 202 202 1 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP 996529 259 259 1 כונן קשיח Western Digital WD2500AAJS 250GB SATA2 8MB 2500AAJS 126 126 1 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD GSA-GH20N 351 351 1 מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W CI-6A19B-400 סהכ - 2,573. אשמח לתגובות מהירות, בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מחפש מחשב ניייד שמסגול להריץ משחקים כמו BF2 או דברים לא כל כך חדשים (משחקי תורות גם גרפים). התקציב הוא עד 4500 ש"ח אני יודע שזה מעט אבל לא דרוש את איכות הגרפית הכי גובה. העניין הוא שחפשתי ביקורות על מחשבי ה MSI (מצאתי על מחשב אחד שכתוב שהוא זכה בכמה פרסים). וראיתי מחשב של DELL מסדרת 6400 שיש בו כרטיס גרפי בסדר ATI1400 הנה קישור http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3137&review=Inspiron+e1505+Core+2+Duo מכיון שכל מה שראיתי בארץ זה דגמים עם הכרטיס על לוח אם של אינטל 950 שאולי הוא מספיק ואני לא יודע ועוד שאלה בקשר לקנית מחשב נייד בהנחה שאני משיג אותו במחיר עלות לחנות יש הפרש משמעותי במחירים בין עלות לחנות לעלות ללקוח תודה

25. Started by idan,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 594.94 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 543.74 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 6CU CPU Cooler for AMD [ ¤ 62.38 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm LB ATA100 HDD [ ¤ 483.09 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1207.2 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW [ ¤ 262.55 ] 1 Service : Computer Assembly […

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים