עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by לילי,

מה דעתכם על המפרט הזה? מעבד בטכנולוגיית HT 800MHz (לא 533MHz) תוספת למעבד פנטיום 4 3GHZ 800MHZ רק 230 ש"ח אספקה מיידית, המחשב כולל: *מעבד אינטל מקורי פנטיום 4 2.8G (HT 800MHz) -אחריות לכל החיים *לוח לא משולב מתוצרת ASUS או MSI-שלוש שנות אחריות תומך 800MHZ AGP8 *זכרון 256M DDR 400MHz * כרטיס מסך לא משולב GeForce 4 NVIDIA MX 440 TV OUT + 64M DDR או ATI Radeon 9200 128MB DDR + TVOUT *מסך MAG 17. ניתן לבחור מסך אחר SAMSUNG,AOC,LG *כונן סידי רום 52X *דיסק 7200RPM 40G סיגייט, W.Digital ,Samsung או מקסטור *מודם פקס 56K או לחילופין כרטיס רשת 10/100 *כונן דיסקטים 1.44 יפני *כרטיס קול 128 ל-6 רמקולים * 2 רמקולים+מגבר עגולים 3D *מארז פנטיום 4 מאושר אינטל כולל יציאות …

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  2. כל המחירים בבערך גדול ומתעגלים (משמעותית) כלפי מעלה... ולא כוללים דיסק קשיח או הרכבה בנתיים חשבתי על: 500 ש"ח - כרטיס מסך - nvidia 8500GT 512MB 450 ש"ח - CPU - AMD 64 X 2 3600 AM2 520 ש"ח - ASUS M2N-E 450 ש"ח = DDR2 2x1GB 667mhz מארז + ספק = תלוי בכרטיס מסך שאני יבחר... סה"ך 2350 ש"ח המחשב נועד בעיקר למשחקים (וניגון סרטי HD) ??? השאלות: האם כדאי אינטל? (ואם כן איזה) , ומה על מרובע ליבות? האם כדאי להשקיע על עוד PCI express x16 (אולי גם SLI) - נראה לי שלא , אבל אני שואל בכל זאת ומתי לדעתכם הכרטיס מסך יהפך ללא שימושי (ה5200 שלי כבר הפך לפני כמה שנים...) , ואם כדאי לשדרגו ולמה (לא WHY אלא TO) ... וכמובן דעות כלליות... האם כדאי ATI? והאם כדאי לחכות קצת?

• 12 תגובות
    • 958 צפיות
  3. Started by uvshapira,

זה מפרט שהרכבת בעזרת חבר ובעזרת עצת אנשים פה באתר. עכשיו אני צריך קצת עזרה בשינוי המפרט . ככה הראשון הוא בקשר ללוח האם אותו בחרתי רנדומאלית. אני מחפש לוח אם שתומך בצורה טוב בזיכרון שלי ושיהייה PCI אקספרטס. שנית איך המעבד שבחרתי? המארז שבחרתי נבחר על פי המלצה אבל אמרו לי שהדבר הכי טוב הוא- וזה מוביל אותי לדבר שלישי- אני רוצה מארז ללא ספק עם שני מאוורים 12 סנטימטר וכם ספק כח עם מאוור 12 סנטימטר עדיפות ל500 ואט ומעלה. מה לקחת ? כי זהפשוט מה שאמרו לי לקחת ואני לא מבין בזה בצורה טובה. להתחשב גם בעובדה שאני לוקח גם כונן של 80 בנוסף לזה של ה500 ולכן איפה שאפשר לחסוף בשמחה . תודה מראש והנה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 4MB - BOX ¤810 לוח א…

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  4. Started by omerz90,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית וסרטים כבדים ביותר(BluRay, 3D). * גודל המסך? 14-15.6". האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. * רזולוציית המסך? 1366x768-1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? תמיד יש עדיפות למשקל נמוך יותר אך אם זה בא על חשבון דברים אז אין חשיבות למשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ארוך ככל שניתן, רק שלא יבוא על חשבון דברים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה. * Bluetooth? לא משנה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500, HDD ויש אפשרות גם לשילוב אך לא חובה. * כונן אופטי? לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, אני אתקין בעצמי כדי לחסוך …

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  5. היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3K אפשר קצת לחרוג עד 3.2... * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?מעדיף שהמסך יהיה גדול מ11.6 ולא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותרלא כל כך משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות * משקל רצוי? אין דרישות מיוחדות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין דרישות מיוחדות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI,USB3 * Bluetoo…

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  6. Started by yehudahe,

אני עומד לרכוש מחשב מיני בתקציב עד 2000 ש"ח מחפש את הטוב ביותר בתקציב הזה. עד היום עמדו בפני שתי אופציות: Inspiron mini 1018 מול Asus eeer101. לשניהם נתונים זהים (n455) ומכל מקום, עמדתי להכריע לטובת הדל בגלל שנתיים האחריות . אתמול גילית מתחרה חדש באיבורי Asus eee 105pemv עם מעבד n550 במהירות 1.5Ghz. לכאורה מחשב חזק יותר אלא שבבאג אמרו לי שזה פחות טוב ממה שיש להם להציע המחשבים למעלה במהירות 1.66Ghz. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  7. Started by LLLLiran,

אני צריך בבקשה מפרט ב4550 שקל ללא ציוד היקפי ללא מסך למשחקים אני משחק במשחק counter strike ועד עכשיו שיחקתי עם 40 fps אני רוצה שהמחשב יגיע לכמה שיותר fps את המפרט אני קונה מ www.ksp.co.il

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  8. יצא לי לפגוש לאחרונה שני מחשבים של טושיבה עם מעבדי 4 ליבות של AMD. האחד: L750D-15E. השני: L750D-159. המחיר שלהם הוא יחסית נמוך, מעבד ארבע ליבות, הרבה זיכרון (6GB ו-4GB בהתאם), מסך גדול (15.6 אינצ'), HD גדול (640GB ו-500GB בהתאם), בלוטות' ו-WIFI בכל התקנים... וכמובן - מחיר טוב (2700 ש"ח ו-2500 ש"ח בהתאם). השאלות שלי: 1. האם הם מחשבים טובים? המעבד הזה של AMD, יש לו כח? 2. מבין שניהם - האם ה-15E שווה את ה-200 שקל האלה? 3. האם יש מחשב אחר שעדיף באותו איזור מחירים?

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  9. איזה לפטופים קיימים במחירים כמה שיותר נמוכים שאין להם מסך משתקף? רצוי עד 3 אלף

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  10. אהלן לאחר חיפושים מעמיקים בפורומים הרכבתי את המפרט הבא-התקציב שלי הוא 6500- ללא מסך הייעוד של המחשב משחקים, עבודה שוטפת, קצת גרפיקה וסרטים. בינתיים לא מתוכנן OC אבל בעתיד זו בהחלט אפשרות (על מנת לדחות קניית מחשב אחריו) שאלתי אליכם, מה דעתכם על המפרט (מכל האספקטים: פונקציונאליות, מחירים)? האם יש מקום לשינוי במפרט לנוכח הייעוד שלו (יכול להיות שאני מפריז ואפשר לחסוך קצת??) מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel 1179 לוח אם GA965PDS4 Gigabyte 958 כרטיס מסך Radeon X1950XT 256MB PCIe Sapphire 1579 זיכרונות DDR2 2048MB 667MHZ CL5 G.Skill 1278 Hark disk ST3320620AS Seagate 579 מארז GIGABYTE Triton GZ-XX1CA 355 ספק כוח ELT400AWT Enermax 447 צורב LG H10N 185 סה"כ 6560 בתודה ובברכה משה

11. בעקבות כל המצב כרגע של כרטיסי המסך והמעבדים והזמינות שלהם בארץ, בסופו של דבר יצא לי להזמין כרטיס + מעבד מניואג.. עכשיו, המערכת על פניו תהיה יקרה.. מעל 10K ש"ח ככל הנראה... ועכשיו אם אזמין גם את שאר הרכיבים מניואג.. כנראה אצליח לחסוך בטוטאל עוד משהו כמו 1000 ש"ח בערך.. אולי קצת פחות אולי קצת יותר.. בכל מקרה, רציתי לשמוע את דעתכם כי פשוט באיזשהו מקום מרגיש לי לא בנוח כל כך לרכוש מערכת בסכום שכזה ללא כל אחריות בארץ... אבל חשבתי לרכוש כאן בארץ חלק מהרכיבים למרות שבמעט יקרים יותר.. כמו לוח וכו'.. בארץ זה לא יקר בהרבה, פשוט בשקלול.. זה יוצא סביב ה-1000 ש"ח.. למרות שעל פניו הכרטיס מסך הוא של EVGA והאחריות לא אמורה להיות כאב ראש כל כך גדול..…

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  12. Started by Slavadir,

1. מה התקציב המקסימלי? 1400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה, קידוד וידאו לעיתים רחוקות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פיירפוקס וקידוד וידאו לעיתים רחוקות ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  13. Started by NovNick,

אהלן חברים, אשמח להמלצתכם לגבי השלמת מארז, ספק, לוח אם וקירור למפרט הבא: i7 8700K \\ ASUS GTX1070Ti A8G \\ HyperX DDR4 3200mhz 2x8GB \\ Samsung EVO 850 250GB SSD העדפה שלי היא כזאת: מארז: MID ATX, מראה סולידי (שחור\אפור כהה) עם דלת שקופה, נוח לניהול כבלים, יכולות קירור טובות ושקט (עד 400שח, חריגה של 100שח במידה ובאמת שווה את זה) ספק: שיתאים למפרט הנל, עדיין לא סגור אם אני מעדיף מודולרי או לא, בינתיים חשבתי על Corsair RM650x (עד 500שח) קירור: בעקרון חשבתי על ה noctua NH c14, אך אם הוא לא נחוץ למעבד הנ"ל אעדיף לחסוך לוח אם: שיתאים למפרט, לא 2 סלוטים לRAM - בעקרון חשבתי על ASUS Z370 Plus Gaming (עד 600~700שח) תודה רבה מראש!

14. Started by *AlCHEMY*,

היי, אני שוקל לעבור ל-NAS אחד גדול של 8 כוננים, ברצוני לדעת כמה אוכל לקבל על 2 שרתי NAS שברשותי : Synology DS213J Synology DS413J שניהם כבר לא באחראיות. תודה.

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  15. 1) תקציב - 3500 2. מטרות המחשב - משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? כן, בינוני. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. משחקים כבדים, על הגדרות גבוהות. תודה לעוזרים :]

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  16. שלום לכולם. אני בתהליך קניית מחשב חדש. המעבד הוא I5 2500K זכרונות G.SKILL 1600MHZ דיסק קשיח CRUCIAL C300 SSD כרטיס מסך Asus 8800GTS הלוח אם היה אמור להיות ASUS P8P67 PRO. היום הודיעו לי שלא ניתן להשיג אותו וגם אין צפי לחידוש של ייצור שלו מהמפעל. ביררתי בכמה חנויות וכולם עם אותה התשובה. בקיצור או לקחת את המקסימוס 4 אקסטרים של אסוס שהוא קצת אוברקיל בשבילי או לעבור לג'יג'בייט. בכללי אני ממש אוהב את אסוס, אני רוצה את ממשק ה UEFI הרבה חיבורי USB גם 3, SATA3, שיסחוב OC חזק, אלו פחות או יותר הרציניים. מה אתם ממליצים? לא ממש בא לי להוציא יותר מ 1500 ש"ח על הלוח. תודה.

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  17. Started by h_ittai,

I'm intrested in building a Super HTPC that would be able to play Audio and Video to 3-4 different home theaters at the same time, the chasis is to be somethig like the Zalman HD160XT (this is a UK link the cost is $549 http://specialtech.co.uk/spshop/customer/product.php?productid=3426&cat=654&page=1), and the video output needs to be HDMI or component (best is both) the computer would act as a dedicated video audio server for the house and will be connected to a video switcher along with the cable boxes DVD players etc.to sum it up, $3000 (you can go for more) super quite, 4 Video out 4 Audio out, strong processor, and a 2TB RAID aray. One Lat thing, All vid…

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  18. שלום חברים וחג שמח ! מזמן שלא יצא לי לכתוב פה.. אני דיי לא בעיניינים לאחרונה עם החומרה ושוק המחירים. הייתי מעוניין לשמוע המלצות למפרט מחשב לעבודה משרדית מבוסס אינטל. עדיפות לרכישה ב- KSP. גובה התקציב עומד על כ-2K ללא צורך במסך. ואין צורך בעיבוד גרפי מטורף. תודה לכם !

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  19. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - מעט משחקים, פיתוח בECLIPSE, VISUAL STUDIO לANDROID וכד, עריכת וידאו בPREMIERE, שימוש בAFTER EFFECTS וכמובן הורדות, צפיה בסרטים וכד'... * גודל המסך? 17.3" או אפילו גדול יותר * משקל רצוי? - כ3.5KG לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI. * בלוטות? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - מומלץ שיהיה כמה שיותר אפשרויות לכוננים פנימיים, אם יש מחשב עם אפשרות לשני קשיחים ולSSD (בMSATA או רגיל, גם טוב). * …

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  20. היי חבר מעוניין לרכוש נייח לגיימינג שהמפרט שלו יהיה סביב HD6850,כאמור מעוניין ב: מסך (די סגורים על ה-SAMSUNG עם פאנל ה-SPVA) מקלדת עכבר מצלמת אנטרנט אוזניות + מיקרופון רמקולים המפרט אמור להיות מוכן למחר,ומורכב מהחנות RSM בלבד.

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  21. Started by omrit,

אני מחפש מפרט HTPC שישמש למדיה סנטר וגם קצת למשחקים קלים. אני אשמח להצעות/עצות. תודה לכולם! AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1214 Arctic Cooling Alpine 64 CPU COOLER , יחידות 1 ₪53 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1216 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪471 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪468 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪426 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 PowerColor ATI Radeon 4770 512MB GDDR5 HDMI , יחידות 1 ₪476 http://ww…

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  22. שלום, לאחר כמה שנים טובות החלטתי (עם עוד חבר) לקנות מחשב חדש, אנחנו משתתפים בהרבה מסיבות רשת ומשחקים במשחקים עדכניים שיוצאים, ובנוסף משתמשים בתוכנות כגון Solidworks. שנינו משתמשים במסכי 24, ולא צריכים ציוד הקפי כלל. עריכה : 1920X1200 אספתי קצת מידע מהפורום וניסיתי לשחזר את הידע שהיה לי בתחום לפני כמה שנים ובניתי מפרט, רציתי לדעת את דעתכם דברים שחשובים לנו -> DX11, I5, ארבע גיגה זכרון לפחות, כשהוא שוקל להקריב משהו מהמפרט ע"מ להרכיב 8 גיגה זכרון (אגב, DDR3 רץ ב1033 בdefault וכל זכרון שמצהיר שהוא תומך במהירות גבוהה מכך זה לOC בלבד, נכון? [כמו שהיה פעם עם DDR רגיל, שהיה רץ ב400 וכל מה שהצהיר שרץ מעל היה מיועד בעיקר לצרכי OC?) ומסנני אבק על כל כניסה במארז (כמו לדוגמא ב902 …

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  23. Started by Omri D,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי חברות שאני איתם שנים ורוצה להישאר איתם שנים המפרט יהיה בין 6-8 זה כל מה שאני צריך לקנות מחשב מקלדת עכבר מסך וכו' לא צריך מה שרשמתי פה זה מה שאני צריך למחשב 1. מארז + ספק חכם (אם יהיה הפסקת חשמל או קפיצת חשמת ושהחשמל יחזור הוא לא יספק ללוח חשמל אני חושב שזה לכל הספקים כבר אבל משהו טוב צריך) 2. לוח אם – Gigabyte 3. מעבד – Intel 4. זיכרון - 1024 (Kingston אם יש יותר טובים אני ישמח לשמוע!) 5. כונן קשיח – 80-160 גיגבייט! אם יש 100 אז 100 Western Digital 6. כרטיס מסך – Nvidia 7. כרטיס קול – Creative 8. סידירום DVD פשוט ביותר – LG מה שתוקע אותי בעיקרון פה זה הלוח אם מעבד כרטיס מסך בעיקרון המחשב צריך להיות בנוי לעבודות חזקות עם תוכ…

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  24. הנ''ל!

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  25. Started by shay13,

חברה מישהו פה מכיר את הדגמיםIDEAPADu410 של לנובו עם I7 וממליץ? כמובן הultrabook תודה

• 1 תגובה
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.