ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
מעבד שיהיה Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX לוח אם מצוין זכרון DDR 400 מגההרץ ומארז את שאר החלקים יש לי תודה
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש (ללא מסך) לחדר ושיהיה סוס, במיוחד במשחקים. הוא מתעסק קצת בעריכת ווידאו אז חשוב שיהיה כרטיס FireWire. התקציב הוא 7000 ש"ח (כולל הרכבה ולא כולל מסך). בעיקרון לפי דעתי AMD עדיף למשחקים אבל זה כבר אתם תחליטו. תודה מראש לכל העוזרים/ות יום טוב חבר'ה עריכה: שכחתי לציין שהמחשב לא מיועד ל-OC.
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום ביקשתי לפני כמה ימים חוות דעת על מחשב מסוים, המשכתי לחפש ומצאתי שבעוד כמה מאות שקלים אפשר למצוא מחשב יותר חזק אז מצאתי שתים שנראים לי בסדר מבחנית מחיר וגם מבחינת המפרט ורציתי עליהם חוות דעת, הראשון: http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-PCLaptop&model_id=519247 השני: http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-PCLaptop&model_id=479260 מה מביניהם כדאי ? הוא ישמש ל: אינטרנט, אופיס (WORD ו OUTLOOK) וגם פוטושופ לפעמים. עכשיו אם אפשר המלצות לעוד מחשבים נידים במחירים האלו פחות או יותר, לא יותר מ 5000 ושיתנו לי תמורה טובה למחיר אני רוצה גם. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
היי, אני מתחילה ללמוד השנה ואני מחפשת המלצה למחשב טוב ואמין המליצו לי על חברת ASUS אבל הבנתי שגם DELL טובים אז אשמח להמלצות . הדברים שחשובים לי במחשב: 1. מחיר: מקסימום 4000 עדיף בסביבות 3000 2. שלא יהיה כבד (עד 2 קילו) 3. מסך : בי13-14 אינץ 4. מקלדת נוחה 5. הבנתי שחשוב שהזיכרון יהיה 500 GB לפחות 6. מעבד i3 או i5 7. אחריות+ שירות תיקונים זמין וטוב של 3 שנים לפחות. 8. מהיר יחסית תודהההההה מראש!!! זוהר
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לנייד HP 6910P במחיר של 5300 ש"ח העסקה כוללת: Core Duo t7700 2.4GHZ 2Giga DDR2 667MHZ HD 80GB 5400RPM 14.1" WXGA Intel Graphics Media Accelerator 950 Windows Vista Business שלוש שנים אחריות כל זה במחיר 5300 ש"ח השימושים מיועדים בעיקר לעיסוק משרדי, בלי משחקים, בעיקר אופיס, אינטרנט, ואולי צפייה בסרטים
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
האם חברי הפורום חושבים שיש מה לשנות בפרט כדי לחסוך בכסך ואולי לשפר ביצועים ? כמו-כן לא הייתי בטוח לגבי הספק אם הוא יחזיק מערכת כזאת. מעבדי אינטל Core i7 920, s1366, 8MB 1480 1 1480 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E 1075 1 1075 זכרונות DDR III 1600Mhz 3x1GB OCZ Platinum XTC Triple Channel 470 1 470 כרטיסי מסך Sapphire HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2150 1 2150 דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 280 2 560 מארזים CoolerMaster HAF932 Full Tower Black Case (No PSU) 675 1 675 ספקי כוח Enermax MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan 560 1 560 סה"כ 6970…
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי כעת 1GB ואני מעוניין להגדיל ל2GB. איזה תוצרת מומלץ לקנות? הציעו לי STAREX שלא שמעתי עליהם כלל. זו איכות כמו קינגסטוו ?
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי, יש לי נייד של ACER מדגם TIMELINE 4810T. היום, אחרי בערך חודש במעבדה (הוא היה נשאר עוד חודש אם לא היו צרחות ועורכי דין מעורבים), החזירו לי אותו לאחר שהחליפו מסך, כיוון שבמסך הקודם צץ פס שחור אופקי שהסתבר כפיקסלים מתים. הבעיה היא, שלאחר שלקחתי את המחשב הביתה שמתי לב לתופעה מוזרה - כל פעם שאני מזיז את המחשב אפילו הרעד הכי קל (לדוגמא, הקלדה), מופיעים עיגולים נוזליים כאלה במסך ליד הפינה השמאלית התחתונה, בדומה ללחיצה עם האצבע על המסך. מישהו יודע אם זה נורמלי? או שמא זה פגם במסך? או בהרכבה? ממש לא בא לי להביא שוב את המחשב למקום הזה (שהוא גם כשעה נסיעה ממני בערך), אבל אם אין ברירה אז אין ברירה. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
התקציב שלי כרגע כ-3000 שקל(אפשר לחרוג) למעבד, לוח אם, ראם, מארז וספק כוח(כל השאר יש לי). האם ניצן להכניס מפרט מבוסס קונרו בתקציב הזה בלי להתפשר יותר מידי על איכות החלקים(לא מתכוון לרכוש ספק/לוח/ראם מחברה לא מוכרת)? אם אי אפשר באיזה תקציב כן אפשר? איך המחירים הולכים להראות בעוד שבועיים, חודש וכו'? שאלה אחרונה, הגיעו בכלל פיזית מעבדי קונרו לארץ? עדכון: אני כרגע מחפש מפרט מבוסס קונרו בתקציב של עד 3500 ש"ח(אם אפשר יותר זול עדיף), החלקים שאני צריך הם: מעבד, לוח אם, ראם(לפחות גיגה וכמה שיותר מהיר), מארז(פשוט), ספק כוח(שיחזיק את המערכת פלוס ATI X1800XT). עדיפות לחנויות כמה שיותר קרובות לאיזור חדרה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מחשב ב7000 ש"ח כולל מסך 19 אינצ' LCD, וראוטר אלחוטי, המפרט מיועד למשחקים, ואת הקניה אני רוצה לבצע באתר זיזג2000, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח...תודה.
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני נוסע לארה"ב ורוצה על הדרך לקנות לפטופ לאחיין שלי שהמטרה היחידה שלו זה משחקים ברור לי שבסכומים כאלו (650$ עם חריגה עד 700$) קשה מאוד למצוא משהו אבל זה חייב להיות לפטופ ושיהיה כמה שיותר חזק למשחקים (וגם פיזית) זה מה שמצאתי עד עכשיו: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834115796 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157367 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220745 אשמח מאוד לקבל חוות דעת, המלצות, הסתייגויות וכו'. תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן,אני צריך מפרט מחשב למשחקים,בין 5500 עם אפשרות לחריגה קלה,מקסימום 6000. רצוי עם מעבד Q9300,אבל פתוח להצעות. בלי OC! בנוגע לכרטיס מסך,איזה שילוב של שני כרטיסים משתלב ונותן את התמורה הכי טובה?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 שקל אם השיפור ממש משמעותי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). הרוב למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא בטוח עדיין * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים-בינוניים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך ב…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם, אני חדש כאן, קראתי קצת, והחלטתי להתייעץ, אני בעקרון מחפש מחשב להכל משחקים, תוכנות, גלישה וכו' מה שחשוב לי בעיקר זה משחקים, עד עכשיו היה לי רק מחשבים ניידים חלשים שכמעט ולא יכולתי להריץ בהם משחקים, אז אני רוצה עכשיו מחשב שיתאים לכל המשחקים והתכנות שגם ייצאו בעוד 10 שנים, אני בקושי מבין בחומרה לכן אני כאן... 1. מה התקציב המקסימאלי? 13,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בעקרון לנצל הכל אם יש צורך... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD בעיקר, אבל שגם יתאים לכל דבר שאני ירצה להשתמש בו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עי…
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך זה?: אפשר להוציא יותר טוב באותו תקציב ועם כל החלקים שפה? (כולל מערכת קירור מים...)
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שהצלחתי למכור את ה VOSTRO 3300 (כבר כתבתי מספר פעמים עד כמה הדגם הזה גרוע , חום בלתי נסבל, מסך גרוע ביותר, מקלדת שוקעת ולא אחידה וסוללה שלא מחזיקה יותר משעה וחצי...) התחלתי לחפש אלטרנטיבה ראויה שתעמוד בקטגוריות הבאות: 1. מעבד I5 2. כרטיס מסך נפרד + תמיכה ב OPTIMUS (טכנולוגיה המאפשרת לחסוך חום וחשמל ע"י שימוש נבון בכרטיס החיצוני). 3. דיסק קשיח גדול. 4. מסך סביר (אין לי יותר מדי ציפיות ממסכים של ניידים אבל נצרבתי חזק מהמסך של הדל). 5. מקלדת איכותית (חשוב לי מאוד). 6. חום חום חום - פיזור חום סביר (ברור לי שנייד כזה מתחמם אבל ב 3300 זה היה פשוט בלתי נסבל). 7. שקט (מאוורר שקט). 8. מסך 13" 9. כל החיבורים. 10. סוללה חזקה - שתחזיק לפחות 5 שעות. 11. משקל פחות מ 2…
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חג שמח. המחשב הישן מת. המחשב החדש הוא לשימושים כללים - אינטרנט, סרטים, אופיס, משחקים לנכדים קטנים בני 4, אין צורך באופציית שידרוג. יש מערכת הפעלה, אבל דרושה התקנה. חשוב מארז בעיצוב קלסי (קווים שקטים לא רועשים),מהיר, שקט ושהרכיבים יהיו אמינים. כמו שכתוב בכותרת התקציב גמיש...
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני רואה הרבה מחשבים ניידים שיש בהם את כרטיס המסך המובנה Intel HD Graphics with dynamic frequency. השאלה שלי היא מה אפשר להוציא מכרטיס מסך כזה, איך הוא יריץ משחקים כמו lord of the rings online או WoW? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעבד: E8400 במחיר של 835 ש"ח לוח אם: EP45-UD3R של גיגהביט במחיר 680 ש"ח כרטיס מסך: HD 4550 של Sapphire במחיר של 280 ש"ח (קירור פסיבי) ספק כח של Corsair VX 550W במחיר של 495 ש"ח מדובר במחירי KSP לי יש זכרון של שני ג'יגה ברמה של DDR II 667Mhz האם כדאי להשקיע בלוח אם כזה ומה יתרונו על הלוחות הזולים יותר של אותה החברה ? האם המעבד, מגיע בתצורה TRAY נופל במשהו מהתצורה של BOX (הכוונה שלי במסחר וה"מסחרה" שקורים בארץ ולא לנתונים טכניים) ? האם כדאי להוסיף עוד כ 150 ש"ח ולהחליף את הכרטיס מסך ל HD 4650 Ultimate 1GB GDDR2 גם של חברת Sapphire (אני מעדיף קירור פסיבי ושני הכרטיסים נראים באתר של KSP כפסיביים) אני לא צריך הרכבה של החנות. המחשב נבנה להריץ הרבה תוכנות במקביל (מה שקשה לי עם…
-
- 14 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מי יכול לעזור ברצוני לעלות את הזיכרון בכרטיס מסך במחשב הנייד intel 3100 אין בביוס אפשרות לשנות dell 1525
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
http://ark.intel.com/products/88190/Intel-Core-i5-6300U-Processor-3M-Cache-up-to-3_00-GHz http://ark.intel.com/products/88959/Intel-Core-i5-6300HQ-Processor-6M-Cache-up-to-3_20-GHz השני על פניו נראה טוב יותר וגם המחיר זול יותר אבל בראשון יש Intel® vPro Technology ‡ Intel® Stable Image Platform Program (SIPP) Trusted Execution Technology ‡ . מישהו יודע מה אלו עושים והאם העובדה שלראשון שיש את שלושת המוזכרים+תדר טיפה גבוה יותר מצדיקות את העלות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב עבור ביתי תלמידת תיכון אני זקוק למחשב נייד 15.6". (בגלל בעיית מקום בחדרה) העיניין הוא שהילדה מתחילה להתעניין בתחום של עריכה גראפית ווידיאו ברמות בסיסיות (מתעניינת ואולי תתחיל ללמוד את זה בהמשך) בהנחה של תקציב בסביבות 2900 ש"ח מה ניתן להציע מבחינת מפרט שיוכל לשמש אותה בשנתיים הקרובות. גם מחשב Refurbish בא בחשבון. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הטמפ של המעבד מגייע ל60 מעלות לא עולה ולא יורד עומד על 60 זה בסדר והמחשב לא בשעת עבודה של משהו פשוט רק אינטרנט תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
ידידי הצלם מעוניין לשדרג ממחשב מזדקן למחשב חדש. עיקר העבודה נעשית בפוטושופ ולייטרום והוא מתכוון לנייד כוננים, מסך ושאר ציוד היקפי מהמחשב הקיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות, טיול ברשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) עיקר העבודה נעשית בפוטושופ ולייטרום, זללני זיכרון RAM ידועים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
טוב שבוע אחרי שבניתי מחשב לעבודה אחותי החליטה על מחשב לילד, ביקקשה ממני משהו טוב, יציב, שיחזיק לכמה שיותר שנים, שיסחוב פיפ"א 13 ואם אפשר שימשיך לסחוב פיפ"א עד לפחות פיפ"א 15, הפיפ"א לא דורש הרבה למשל עד עכשיו הדרישות שלו הם 8800GT, כרטיס מלפני חמש שנים בערך. בקיצור הפעם אני אמלא טופס בקשת מפרט, אבל אני דיי סגור על המחשב רק מתלבט האם הספק יחזיק את המערכת הזאת... 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ל 2200 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מחשב פשוט לבית גלישה באינטרנט משחקים אולי סרט HD מדי פעם והפעלת המשחק פיפ"א לשנים הקרו…
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-