עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. דגם Satellite L650-181 with black keyboard מעבד Intel® Core i3-330M (2.13 GHz) מערכת הפעלה Win7 64bit Home Premium מסך 39,6 cm / 15,6" HD 16:9 (1.366 x 768) TruBrite® HighBrightness LED דיסק קשיח 640 GB -drive rotation : 5,400 rpm זיכרון 2 GB DDR3 + 2 GB DDR3 (1.066MHz) כונן DVD Super Multi drive (Double Layer) כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator HD תקשורת אלחוטי Broadcom 802.11 b/g/n with Bluetooth V2.1 + EDR נתוני שמע HD Sound - Stereo Speaker סוללה lithium-ion -maximum life : up to 2h00min (Mobile Mark™ 2007) חיבורים VGA - HDMI - Muliti-in-1 Bridge Media Slot - LAN - 3 USB ports (one with eSATA) - VGA Web Camera + int. Microphone מידות 2,8 kg - 380 x 250 x 29/3…

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  2. Started by guuner,

היי,מבקש הערכת מחיר למערכת מבוססת I5 . מעבד i5 2310 לוח אם Gigabyte GAH61MD2B3 זיכרון 4gbx2 1600MHZ samsung D לא ידוע לו דגם ספציפי מארז Gigabyte Triton ספק fsp raider 750w צורב DVD LG ומחיר בנפרד לכרטיס מסך,שאני עוד לא יודע אם לקנות אותו או לחפש משהו קצת יותר רציני. point of view 550 ti איך המערכת הזאת בסך הכל? אפשר להרכיב עליה כרטיס מסך רציני כמו ה290 לדוגמא?,הבנתי שהלוח אם אולי הכי זול שיש כיום בשוק,במה זה מגביל אותי פחות או יותר?,איך המארז גם?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by ronen1704,

מעבד E8400 כרטיס מסך ATI 4800 HD 512 MB זיכרונות 4 ג'יגה סמסונג 800 MHZ הרדיסקים 1 500 GB ועוד אחד 320 GB כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים על הלוח. לוח אם ASUS P5Q. המחשב בן שנה+ החלקים עם אחריות ל3 שנים. אני מעוניין למכור , איזה מחיר ריאלי לבקש? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by the kooks,

שלום. קיבלתי מפרט מחנות מחשבים מסוימת ורציתי שתיתנו לע הערכת מחיר לכמה המפרט הזה שווה... הינה המפרט.. מעבד: אתלון 3200+ (939) זיכרון:256X2 pc3200 dual הארדיסק: IDE (לא אמר לי חברה) 80GB 7200RPM 8MB BUFFER מסך : 17" שטוח H1731 AOC צורב: DUAL LAER DVD+- ספק: HEC 400W כרטיס מסך: GEFORCE 6600GT לוח אם : (בוקשי הבנתי את הכתב של המוכר אבל הינה זה) K8N4FI של MSI תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by asaf999,

AMD ATHLON 64 4400 939 GIGABYTE GA-K8N ULTRA SLI DDR (400) 1G SAMSUNG CL3 X4 WESTERN DIGITAL S-ATA2 - 400 GIG 7200 RPM 16M DVDRW SONY D23A X16 DUAL CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV NETWORK CARD 10/100/1000 LAN (OB) LOGITECH G5 LASER MOUSE אבקש לקבל הערכת מחיר ותגובות על המפרט אבקש לקבל הצעה על כרטיס קול טוב+רמקולים מקלדת טובה(לא אלחוטית!!) עם קורא טביעות אצבעות בנוסף גם הצעה למארז טוב כולל לדים מובנים ותצוגת LCD תודה רבה נ.ב מה עדיף (למשחקים)? CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV או GIGABYTE GeForce 7800GTX 256MB

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by NuXeR,

היי, אני מתקשה לקבוע כמה שווים של הרכיבים הבאים (היו בשימוש) ואשמח לעזרתכם - AMD Athlon XP 1700+ Epox 8RDA+ 512MB DDR 400MHz Radeon 9550 128MB WD 80GB 8MB Cache אם אפשר הערכה למחיר של כל פריט וכמה סה"כ ביחד.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  7. אני נוסע לארה"ב, ואני רוצה לקנות שם נייד. התקציב הוא 1000 דולר (מה שאומר שבארץ המחשב אמור לעלות כמה אלפים טובים יותר) והמטרה היא מחשב כמה שיותר חזק ואיכותי עם אורך חיי סוללה וד. קשיח גדול לשימוש מולטימדיה ומשרדי.

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  8. מחשב בתקציב עד 5000 ש"ח ללא ציוד היקפי מבוסס אינטל, לוח אם התומך ב RAID, ללא OC, עדיף עם 2 חיבורי רשת. זיכרון 2 GB לפחות. כרטיס מסך בינוני, (משחק רק במשחקי כדורגל) 2 דיסקים קשיחים (בשביל RAID) עדיף מארז וצורב DVD שחור. ללא מערכת הפעלה ללא כונן דיסקטים שיהיה מאוורים במידה הדרושה, בלי לחסוך (גם אם זה מעלה בכמה שקלים את התקציב) וכמובן היכן לקנות את המחשב, עדיף באיזור ת"א. (מתכנן לקנות בשבועיים הקרובים) תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  9. שלום לכולם: אני רוצה לבנות מחשב שמיועד בעיקר למשחקים אך לא לוותר גם על עריכת\המרת סרטים (פינקל 11 והמרת סרטים שירוצו על eeePC) סכום: עד 3000 ש"ח -אין צורך בספק כח (יש לי של enermax 82+Pro 525W). -אין צורך בעכבר,מקדלת,מסך,צורב\BR,מאווררים למארז,רמקולים ומערכת הפעלה. +בלוח האם חובה סלוט PCI רגיל אחד בשביל כרטיס קול X-Fi Gamer של קריאטיב שנדמה לי ששוה להישאר איתו (נכון??) +חובה לוח אם מסדרה Z עם LucidVirtu. +מארז שישאר איתי לעוד הרבה זמן. אני אסתדר בלי בעייה עם H.D של 500G (אפשרי אפילו 320G אם זה משמעותית פחות). חשיבות עליונה לשקט=9 (זה גם מחשב לימודים שחייב להיות [glow=red,2,300]שקט[/glow] כשלא משחקים בו). אין לי כל עניין באוברקלוקינג. יש לי כעת כ. מסך GF8800GT 5…

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by smoxsmox,

שלום רב לכולם אבקש הצעה למחשב למשחקים, עם דגש על איכות הרכיבים, מכיוון שאני לא מחליף מחשב בתדירות גבוהה (המחשב שלי כרגע בן 5.....) כמו כן ארצה לכלול quad, 8800GT, מינימום 2 ג'יגה זיכרון עם עדיפות ל4 מכיוון שאני רוצה את המחשב להרבה זמן המארז המינימאלי שיכול להחזיק, הרדיסק קטן יחסית כי יש כבר דיי חדש כמו כן אני לא ראיתי באף חנות כרטיס קול של חברת m-audio, אבל אם מישהו יכול לצרף כרטיס מתוצרת חברה זו זה יהיה עדיף רמקולים JBL ומסך 22 תודה לכולם מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני מעונין לקנות מחשב לעבודה אבל אני רוצה אותו מהיר מאוד מאוד מאוד .... שיהיה נפח ההארד דיסק גדול ... בגלל אני יש לי הרבה תמונות ... המחשב + מסך+ציוד הקפי ב 3000 תציעו לי מחשב טוב בבקשה ...

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש מאיפה לחסוך(מה שאיני מאמין) אז לחסוך... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). וורד אקסל, אינטרנט אימייל ותוכנות של סוכנויות ביטוח(אין להן דרישות כבדות) - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר לו מסך לד 19 ACER -לאילו…

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה בדפדפן ומסמכים (word, excel וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by guyk,

^^ 1. מה התקציב? עד 5000 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים כמו spore.. צפיה בסרטים, עריכה גרפית לעיתים בפוטושופ ולעיתים נדירות אוטוקאד 3. גודל המסך? לא בטוח 4. משקל רצוי? כמה שפחות. בערך 2 ק"ג המשקל הוא אחד מהפרמטרים הכי חשובים!! 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה טוב 6. יציאות מיוחדות? לא, כל היציאות הרגילות 7. בלוטות? כן 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? משהוא כמו 250? 9. צורב DVD? כן 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? אחריות בישראל מספיקה 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ?יש גם אפשרות למקינטוש אבל אנחנו מאוד מעדיפים שלא IBM. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  15. אני מעוניין במסך 17" CRT בין הכי איכותיים שיש במחיר עד 1400 שקל, ובמארז מאווורר היטב- מארז שאתם ממליצים עליו מכל הבחינות- יופי, מקום, ואוורר טוב.

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by sssddd2,

eקודם כל יש לי שאלה חשובה: קראתי הרבה מאמרים באינטרנט בקשר ל dual core vs single core וחלק אומרים ככה וחלק ככה. קראתי שבמשחקים הסינגל עובד יותר טוב אני באמת כבר לא יודע. אפשר בבקשה לדעת את החסרונות והיתרונות של dual vs single core? מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא סביבות ה-3500-4000 ש"ח, כאשר אם יש איזשהו שיפור משמעותי למחשב מאוד משמעותי שיהיה בחריגה של 400-500 ש"ח אז יש מקום לחריגה. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אני מידי פעם כן משחק משחקים וכרגע המחשב שלי מריץ אותם אבל חלקם הגדול…

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  17. שלום חברים. אני צריך לקנות מחשב לצרכים משרדיים (המחשב מיועד למשרד.) אין שום כוונה להריץ עליו משחקים או עריכות תמונה וכו'... אבל שיידע להריץ אופיס, אינטרנט וכו' חלק ומהר. אשמח לשלב בו מעבד i3 ו-4 gb זיכרון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  18. אני מבקש הצעה למפרט עד 5,000 אם אפשר לפרט למה AMD או אינטל עדיפים. ההצעה ללא מסך, ורמקולים, וכרטיס סאונד OB מספיק בהחלט. כרטיס מסך פשוט שתומך ב video-out, המחשב לא יריץ משחקים כבדים משהו ברמה של X300 יספיק כנראה. המחשב מיועד לעריכת מוזיקה עם כרטיס MIDI. אין צורך ב OC יהיה נחמד להכניס 2 דיסקים ב RAID אם אתם חושבים שיש צורך ויהיה שיפור בבצועים. אם תכוונו אותי איזה דברים חשובים אוכל לתת פרטים נוספים

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  19. התקציב הוא 4000 שקל. המחשב אמור להתאים לשימוש במכונות וירטואליות מסוג VMware ו-VirtualPC, קצת למשחקים לא כבדים (בעיקר משחקים ישנים שמתאימים גרפית למחשבים ישנים) וקצת לעריכת וידאו. איך מתקדמים הלאה?

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  20. מבקש מס הצעות למפרט מחשב בסביבות 4500 עם אפשרות לOC למשחקים, סרטים ומוסיקה. המחשב יהיה מחובר למסך 19 ו32. רצוי שיהיה שקט. סאונד טוב למוסיקה (לא לעריכה). אפשרות לOC אין צורך בציוד היקפי. קירור שיהיה טוב גם לOC בעתיד. תודה!!!

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  21. Started by THX,

ראיתי כבר כמה מחשבים ונדלקתי על המראה של ה HP Pavillion אז ככה תקציב 5000+ המחשב הוא בעקרון לעבודה עם אופיס אינטרנט ועבודה לפעמים עם פוטושופ על איזה מעבד אתם ממליצים משהו שיעבוד טוב עם הפוטושופ אבל לא שיתחמם יותר מידי זכרון אני מניח 512 מסך 15 אינץ' כרטיס מסך הבנתי שרדאון השאלה איזה דגם הארד דיסק נניח 40 ג'יגה צריך שיהיה firewire כונן קומבו כונן DVD+צורב DVD כרטיס רשת מובנה ושיהיה גם wireless צריך גם מודם רגיל למצב שאהיה במקומות שיש רק חיבור לאנלוגי צריך אפשרות לחבר כרטיסי זכרון של מצלמה דיגיטלית+יציאות usb זהו בגדול אני פנוי להצעות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  22. שלום לכולם, אני רוצה מחשב שישמש אותי לפיתוח. - לינוקס וחלונות כאשר החלונות בתוך מכונה וירטואלית. - מכונות וירטואליות נוספות על פי צרכי הפיתוח (התקנות, בדיקות) - קומפילציות ופיתוח באופן כללי על מגוון כלי פיתוח - עבודות משרדיות רגילות (מסמכים, אינטרנט, אימייל וכו') - שימושים קלים למולטימדיה ומשחקים. התקציב בכותרת עבור מחשב בלבד ללא מסך ללא ציוד היקפי. אני לא מעוניין לעת עתה בהמהרת המחשב. תודה לכל העונים

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  23. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה שיפור משמעותי - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, יכול להיות שגם תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). editor לתכנות, תוכנת סטטיסטיקה קלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל - דגש על אסטרטגיה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  24. מיועד לשימוש בפוטושופ לעיבוד תמונות דיגיטליות, ולפיתוח אפליקציות java ואתרי web. יש לי כבר מסך ViewSoni vp930B ומערכת רמקולים Sound System של מיקרוסופט. תודה.

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  25. שלום, מבקש הצעה למפרט מחשב (כולל מסך) במחיר של עד 4700 ש"ח, המחשב מיועד בעיקר למשחקים וגרפיקה (מה שאומר שצריך כרטיס מסך מצויין). אבקש את המפרט בהקדם האפשרי, תודה רבה, אביעד.

• 6 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.