ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
לא מצאתי מקום שהוריד מחירים לכבוד ה"אירוע" מישהו יכול לתת לי קישור לחנויות שמוכרות ניידים עם הנחה?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי מחשב מלפני 4 שנים שעדיין עובד ורץ. אני משתמש בו בעיקר לאינטרנט,אופיס,ותוכנות מ- ADOBE CS5. אני רוצה לשדרג בעיקר בגלל איטיות המערכת בעת הפעלת תוכנה או שתיים ביחד מ-CS5. ישנן אף פעולות שאני לא יכול ליישם בפוטושופ עקב מיעוט זכרון RAM (התוכנה מודיעה לי שהפעולה לא יכולה להתבצע בעקבות מיעוט בזכרון) וזה מעצבן אותי. כמו כן אני מתכנן ללמוד גרפיקה ואני מייעד אותו לשם. קנייה של מאק (על סוגיו השונים) לא באה בחשבון משיקולי עלות/תועלת. חשבתי על שידרוג של המעבד,לוח אם,כרטיס מסך וזכרונות ואולי להוסיף SSD של בין 60-64 ג'יגה למערכת ההפעלה ו-CS5. או לחילופין החלפת כרטיס המסך לזה שמצוין מטה והוספת 2/4 ג'גה נוספים (DDR2) כמו כן חשבתי על התקנת מערכת הפעלה נוספת לצד הווינדוס לשם ניסיון של…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט, אני מקווה שאני לא שוכח כלום: מעבד: Intel® Pentium® Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz זכרון ראם: Kingston 2 GB DDR2 (אם צריך עוד פרטים אז אוסיף,פשוט אני לא בטוח מה רלוונטי לרשום) לוח אם: גיגה-בייט דגם: GA-73PVM-S2H כרטיס מסך: (מובנה בלוח האם) GeForce 7100 / nForce 630i Chipse מארז+ספק-בכל מקרה אשדרג.. אני חושב שאלה הנתונים הרלוונטים,אני רוצה להיות מסוגל להריץ את כל המשחקים החדשים,ולראות סרטי HD (מחובר לLCD) *בקשר לכרטיס מסך-האם יש לי אפשרות להוסיף כ.מסך על זה שכבר יש לי מובנה בלוח אם,והאם זה יכול להיות כל כ.מסך? השאלה שלי היא עם מפרט כזה יש לאן להתקדם ברמה מספיק טובה,או שעדיף כבר לקנות מחשב חדש לגמרי ? **בקשר לתקציב-אני מתלבט אם כדאי לי לקנות מחשב חדש ל…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
-
תקציב - עד 5400 ש"ח מזומן - במימון העבודה אז אפשר לנצל את כולו. מטרה - שימוש כללי, אופיס, גלישה וכו'. לשימוש ההורים בלבד ולכן מותאם לאנשים מבוגרים (מעל גיל 50) המחשב לא ישודרג בעתיד וצריך להחזיק כמו שהוא למספר שנים טובות. המחשב צריך להיות שקט , אמין לאורך זמן עיצוב חיצוני סביר לא משהו מיוחד. המפרט צריך לכלול גם מערכת הפעלה win7 המפרט צריך לכלול גם מסך ,ציוד היקפי והרכבה no OC איזור מגורים - מרכז בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום חיפשתי זמן רב מחשב חזק לסטודנט בתקציב של עד 4000 עם מסך מט וזה הדגם שנראה כרגע מבטיח מה דעתכם? מישהו התנסה? שמע או קרא חוות דעת? תודה, רומן
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד COMPAQ CQ61 (אם אני לא טועה COMPAQ זה HP במידה כזו או אחרת) בכל מקרה רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשדרג את הכרטיס מסך למשהו חזק יותר. או שאיאפשר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהנתונים של שניהם אפשר לראות : i-3: Status Launched Launch Date Q1'10 Processor Number i3-350M # of Cores 2 # of Threads 4 Clock Speed 2.26 GHz Intel® Smart Cache 3 MB Bus/Core Ratio 17 DMI 2.5 GT/s Instruction Set 64-bit Instruction Set Extensions SSE4.1, SSE4.2 Embedded Options Available No Supplemental SKU No Lithography 32 nm Max TDP 35 W לעומת ה i - 5 Status Launched Launch Date Q2'10 Processor Number i5-450M # of Cores 2 # of Threads 4 Clock Speed 2.4 GHz Max Turbo Frequency 2.66 GHz Intel® Smart Cache 3 MB Bus/Core Ratio 18 DMI 2.5 GT/s Instruction Set 64-bit Instruction Set Extensions SSE4.1, SSE4.2 Embedded Options Available No Supple…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? עד 3700, רצוי פחות האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר, לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגות עד 4000, אם זה קריטי בלבד. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מאטלאב (סימולציות די כבדות, עבודה עם מטריצות גדולות), משחקים כמו CIV 5, Starcraft II לא חייב להיות בהגדרות הכי גבוהות, אבל שירוץ חלק, גם עם משחקים עתידיים בסגנון. סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כולל מסך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 1. לא ממש חשוב, כל עוד לא מדובר בטרקטור. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש …
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איך ההתרשמות מה מידת החום שהוא פולט?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לא כזה ברור אם יש אחריות ל ASUS ללפטופים או נטבוקים שנקנו בחו"ל למשל הנטבוק הזה: ASUS Eee PC Seashell 1215N-PU17-BK שאני מעוניין לקנות בקנדה. ראיתי במקומות שונים שרונלייט נותנת אחריות , אבל התברר לי בסוף שכבר לא . אז מי כן נותן אחריות, ואם הוא נותן לסדרת Eee? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד מתנה לבת משפחה שהתחילה ללמוד. הדרישות: מחיר גמיש, במידה וזה יהיה יקר אני אשתף בני משפחה נוספים במתנה. מסך 15.6 (היא מעדיפה זאת מסיבה כלשהי) סוללה ל 6 שעות ומעלה. שימושים מאוד מינויירם פחות או יותר רק אינטרנט ואופיס. היא לא אמרה על כך כלום אבל אני מבקש משקל לא מנופח מידי. אשמח להצעות מועילות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שאני רואה את זה יש 3 אפשרויות: 1: הזכרון שקניתי אינו תואם את הזכרון הקיים. 2: הזכרון שקניתי אינו תואם את הלפטופ בכלל. 3: הזכרון שקניתי פגום. לדעתי זה 1. ואם אכן זה המצב, הייתי שמח לקבל הכוונה לאיזה זכרון מתאים ללפטופ שלי. (הזכרון שקניתי הוא DDR3 1033 והזכרון הקיים למיטב ידיעתי עובד ב 1066. כל אחד סטיק בודד של 2GB. הזכרון: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rt=nc&nma=true&item=330478031876&si=uJ37HgCZt74Uzpk4%252Bq0XDEOadx4%253D&viewitem=&sspagename=STRK:MEWNX:IT#ht_7379wt_952 המחשב: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&keyword=ah-530-10 תודה לעוזרים. עדכון+חזל"ש: 1: שמתי לב שבסטיק שקניתי יש סה"כ 8 צ'יפים, ובזה הקיים י…
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב DELL בתקציב הנ"ל(רק DELL). שימושים משרדיים בעיקר. המקסימום שאני אצטרך זה לשחק BATMAN ARKHAM ASYLUM על מינימום הגדרות. חשוב שיהיה מעבד I3 וזיכרון של 320 GB לפחות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אפשר לקבל חוות דעת על כרטיס המסך המצויין לעיל (בהקשר של שימוש ברמה בינונית בתכונה CAD) ====הסבר אופציונאלי===== סליחה על הבורות הנוראית שעולה מן ההודעה הזאת, אבל אני משתדל (: אחי הגדול הוא אדריכל (אבל די עצלן), וביקש ממני קצת עזרה בקניית מחשב [האמת את שאת המפרט של המחשב רשמתי פה באתר כבר בעבר, אבל בהקשר אחר]. מדובר על שימוש בתוכנת CAD (כך לפי מה שהבנתי, יכול מאוד להיות שאני לא מאיית את התוכנה נכונה, או את שמה - ועל כך סליחה). מעבר לכך, לא הצלחתי לברר יותר מדי לגבי השימושים של המחשב (כי לצערי גם אחי לא יודע יותר מדי להסביר לי מה הוא צריך ובמה הוא ישתמש בעתיד). א-ב-ל, על המחשב שלו גיליתי כמה תוכנות: איזשהי תוכנת עיצוב של גוגל שמשום מה אני לא מצליח לזכור את…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד Lenovo X201 עם Windows 7 כאשר הוא מנותק מהחשמל ועובד על הסוללה, לאחר זמן מה כשהוא נכנס למצב שינה הוא מכבה את הקישור האלחוטי (אני משער שמטעמי חיסכון בחשמל) Wireless Capability Turned Off ניסיתי לשחק עם הגדרות ה- Power Options. והגדרתי למתאם האלחוטי Maximum Performance. זה עזר חלקית. מכיוון שזה עדיין משאיר בידי הווינדוס את השליטה, והמחשב מגדיר מה זה מבחינתו Maximum Performance שזו יכולה להיות הגדרה עמומה ולא נתונה לשליטתי. מה שאני מחפש זו איזושהי הגדרה, שבה אני אקבע בדיוק מה אני רוצה שיקרה. הווה אומר, הגדרה שתגרום לקישור האלחוטי לא להתנתק אף פעם, בשום מצב. כלומר, כל עוד המחשב פועל בצורה כלשהי, שהקישור לאינטרנט יהיה פעיל. שאלה נוספת באותו נושא, …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המחשב מחר .. המחשב מיועד לגיימינג אשמח לקבל רעיונות לשינויים אחרונים ולהוזלת המחיר (אם אפשרי) הייתם משנים משהו? (לא סגור לגמרי לגבי המסך,המארז והספק ) מעבד Intel Core i5 760 2.8GHZ 8MB LGA1156 BOX, יחידות 1 ₪1000 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7901 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 1366/1156/775/AM3/AM2, יחידות 1 ₪135 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6917 לוח אם Gigabyte GA-P55-USB3, יחידות 1 ₪640 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6815 זכרון Kingston HyperX Blue 2GB 1600MHz DDR3 Single-Channel, יחידות 2 ₪370 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8478 כונן קשיח SEAGATE ST31500341AS 1.…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב לחדר שלי שישמש אותי להכמה דברים : 1. לצפות בסרטים באיכות HD 2. להקלטת תוכניות מהטלוזיה 3. לאינטרנט 4. משחקים קלים בנוסף לכך המחשב יהיה צריך להיות בנוי מKSP בלבד יש העדפה למעבדי קריר ומשתלם חשבתי על I3 530 או על Athlon II x3 Triple Core 445. כרטיס מסך לבנתיים לא צריך יקנה בנפרד אחרי כל הקנייה. בעיה היא שאנ ילא יודע מה התקציב הנורמאלי למחשב HTPC שיעשה את העבודה של מה שאני צריך אז אני לא נותן תקציב ותשתדלו לעשות את המפרט כמה שיותר זול ומשתלם. תודה רבה שקד
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין שיהיה לי מחשב שעיקר מטרתו היא להיות שרת הורדות לאימיול, שיפעל 24/7, ויהיה שקט לגמרי בלי חלקים נעים, ופשוט יוריד.. אני לא מעוניין שזה יהיה המחשב העיקרי שעליו אני עובד, אלא משהו נפרד. הדרישה החשובה מזה היא שזה יהיה משהו פאסיבי לגמרי, כלומר בלי מאורר עבור הספק/מעבד, וגם כמובן שיהיה עם כונן SSD ולא כונן מכני. (כדי שאוכל לשים את המחשב הזה בחדר שלי, אבל לא לשמוע אותו אפילו לא קצת) יש לי כמה סוגי מחשבים שחשבתי עליהם. רציתי לדעת אם יש עוד אפשרויות, ומה הייתם ממליצים. 1) אפשרות אחת שחשבתי עליה, היא לקנות מחשב שמבוסס על לוח אם mini-ITX, עם מעבד Atom, ושכולל גוף קירור פאסיבי. במחשבים כאלה הספק הוא חיצוני למחשב, והוא גם בלי מאוורר, כך שזה 100% בלי חלקים נעים. …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר במפרט למספר מחשבים שאמורים להריץ תוכנה גרפית עסקית (פרטים בהמשך).. נעזרתי בפורומים שכאן.. הנה התוצאה.. ================= הפרטים ================= התוכנה: http://www.materialise.com/materialise/view/en/2970306-SimPlant.html מדמה צילום של עצמות ועצבים (תחשבו סוג של רנטגן משופר) בתלת מימד (מדומה בתוך המסך) עם אפשרויות ניווט תלת מימדי, תכנון ניתוחים והשתלות וחישוב פרמטרים שונים.. קובץ צילום כזה, יכול להגיע ל- 500MB. דרישות/המלצות היצרן: - לפחות C2D מומלץ i5-7XX - לא מומלץ הגרפיקה המשולבת של i5-6XX / i3(פקודות 3D חסומות שם!) - כרטיס מסך נפרד שמתאים למשחקים, מומלץ עם 1GB-GDDR5 - לפחות4GB מומלץ 8GB - מומלץ Win7 ================= - בנוסף לרישוי לתוכנה המדוברת יה…
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מחר אני צריכה להעביר הרצאה באמצעות מצגת אבל עכשיו גיליתי הלפטופ החדש שלי עושה לי בעיות עם העברת המסך למקרן (אני מנסה להעביר כרגע למסך מחשב אחר שיש לי בבית לא למקרן) אני מנסה מה שתמיד עבד לי fn+f7 אבל הפעם אין תגובה. יש אפילו סימן כזה של מסכים על ה-f7 ניסיתי גם alt+f7 וctrl+f7 אבל לא עבד. מה לעשות?? המחשב הוא מחשב קטן של LG רשום עליו X110 - לא יודעת מה זה אומר תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
טוב אז למען האמת חיכיתי למכשיר הזה המון המון, ועכשיו סוף סוף הוא יצא רק באנגליה ב 15 לנובמבר ואתמול 11\22 הוא נחת לי בידיים! אני יתחיל בתיאור אחד מדהים! , במידה ותירצו לדעת פרטים אשמח לענות על שאלות.. הווינדוס 7 מאד נוח עם הטאץ , רק צריך להיתרגל ולהבין מי מה מו... האנדרואיד עובד מהר להחריד! עכשיו לשאלתי.. אני חובב אייפון ולא אנדרואיד... לכן צריך את עזרתכם איך אני מתקין ממשק ומקלדת בעברית באנדרואיד 1.6 ? כמו כן הבנתי שיצא אנדרואיד חדש למכשיר הזה ,מישהו מכיר? יודע מאיפה להוריד?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לצורך לימודים אינטנסיביים בסינגפור, מחפשת לפטופ טוב שעונה על הדרישות הבאות: קל (פחות מ2ק"ג), עם סוללה חזקה (8 שעות), עם אחריות בינלאומית לשנה לפחות. מסך ''13 יספיק. חוץ מזה אשמח אם המחשב יהיה עמיד לכל מיני תלאות שהוא צפוי לעבור (טלטלות יומיומיות בתיק גב, הזנחה כללית ותחזוק לקוי ) יש באפשרותי גם להביא לפטופ מארה"ב. בנתיים עלו בחיפוש Lenovo ThinkPad Edge ו- Acer Aspire Timeline AS3810TZ אשמח לשמוע על אפשרויות נוספות, כמו גם מה דעתכם על הדגמים המתוארים לעיל. X
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
זה המפרט שלי: 2 ג'יגה זיכרון AMD Athlon[tm] 64X2 Dual Core Processor 5200+ אני שוקל לקנות את הדברים הבאים: - ספק - מאורר - אל פסק - כרטיס מסך - הארד דיסק זה מה שמצאתי והומלץ על ידי חבר: כרטיס מסך: LeadTek GeForce GTX460 OverClock 1024MB GDDR5 [ כרטיס מסך חברת Leadtek מבוסס ציפ Nvidia GeForce GTX460 החדש של NVIDIA תמיכה ב DX11 חיבור PCI-E זיכרון 1024MB כרטיס מומהר ] קונה מכאן: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1996 הארד דיסק פנימי: WD 2TB 64MB Sata2 Green WD20EARS [ דיסק קשיח חברת Westren Digital נפח 2TB=2000GB זיכרון מטמון 32 מ"ב חיבור SATA2 סידרת הדיסקים בעלי צריכת חשמל נמוכה ] קונה מכאן: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?product…
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הזמנתי הכל, אך עדיין אני יכול לשנות, 1) Zalman 160XT Touch Screen 2) A-DATA 4GB CL7 EXTREME 3) PIONNER BLUE RAY x12 -RW 4)Scythe Cooler SAMURAI ZZ 5)CRUCIAL SSD SATA3 64GB יש לי היתלבטות רק לגבי מעבד ולוח, אני מוריד הרבה סרטים של 50GB BLUE RAY ויש לי היום AM3 710 Triple + Gigabyte 785 והמערכת ממש נחנקת, אני ממש נמנע מלשים כרטיס מסך חיצוני, אם מישהו יכול להמליץ לי איזה לוח ומעבד , לא חשוב לי AMD או INTEL תודה
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-