עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by of1978,

*מטרות המחשב? לאינטרנט ואופיס וצפיה בסרטים אך לא דרך המסך של הנייד אלא אני רוצה לחבר אותו ל LCD בסלון לצפיה בסירטי DVD ו HD * גודל המסך- בעניין הזה אני גמיש בסביבות 15 ואם פחות ממש יוזיל את הנייד אז לא נורא * משקל רצוי -מכיוון שאני לא מתכוון להיסחב איתו כמעט מחוץ לבית אין השפעה מבחינתי על המשקל ממוצע גם טוב מבחינתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמו הסעיף הקודם * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן HDMI * בלוטות כן * גודל מינימלי של כונן קשיח 200 גיגה * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  2. חברי הפורום שלום התבקשתי לחפש מחשב נייד בסביבות ה 1500 ש"ח. המחשב מיועד למורה. בהתאם לחוקי הפורום, להלן הפרמטרים הדרושים: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), סביר להניח שלא יהיו משחקים. * גודל המסך - אני מניח ש 15.6 אינץ' זה סביר ביותר, אבל אפשר להקטין קצת כדי להתאים לתקציב. * האם חשוב מסך מבריק או מאט - לפי מה שכתוב בפורום, עדיף מט, אבל שוב, התקציב... * רזולוציית המסך - לא חשוב במיוחד, העיקר שיראו כמו שצריך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי - לא, אבל שלא ישקול כמו מחשב נייח... * האם נדרש זמן סוללה ארוך - תמיד רצוי, אבל לא חובה - תלוי בתקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. * Bluetooth - יהיה נחמד אם יהיה, אבל לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של …

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  3. אני מתכנן לקנות מחשב בעוד כשבועיים ככה ואני צריך המלצה כי בניידים אני לא מבין כלום * גודל המסך: 15.4 אפשר קצת יותר קטן אבל לא יותר מדי * משקל רצוי: לא רלוונטי בשבילי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: גם לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) : לא * בלוטות : לא חשוב לי אבל אם אפשר למה לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח 160 GB * צורב DVD : כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא לגבי משחקים לא משהו רציני כי אני יודע שבשיל נייד גיימינג צריך למשכן את הבית אני צריך משהו שיריץ לי סבבה CS 1.6 ומשחקים לפני שנתיים שלוש. המחשב נקנה בארץ ולא בחו''ל. .

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  4. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה למחשב נייד שיהיה בסביבות ה5000 השימושים יהיו בעיקר סתם אינטרנט משחקים קלים קצת סרטים עריכת סאונד ותיכנות רב. לא צריך כרטיס קול כי אני משתמש באחד חיצוני ואני אשמח אם לא תציעו את ה- DELL LATITUDE E6400 כי יצא לי לעבוד איתו והיה גרוע באופן משמעותי תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by shgec,

שלום. מבקש המלצה לנייד זול וטוב להורים. קודם היה ממש ישן והיה עדיין סביר.. השימוש הוא גלישה ומיילים. משחקי פלאש לנכדים. שום דבר כבד. מזמן הייתי מרכיב לה נייח אך אמא לוקחת אותו פעם בכמה שבועות לשכנה אז זה חייב להיות נייד. הדרישות: מסך 15" או יותר גדול אם יש. לא משנה אפור צהוב או מט. רצוי שיהיה שקט. כמה שיותר זול, מעבד I3 זה מעל ומעבר. (מחשב קודם שהיה מספיק סביר זה COMPAQ 615) מערכת הפעלה חוקית. המחשב תמיד דולק. שימושים זה גלישה, מיילים וסקייפ. ממש בסיסי. אין חשיבות למשקל או גודל סוללה, מחשב זז פעם בכמה שבועות לכן אין שום חשיבות לגודל סוללה או נוחות הזזה שלו וכו. תודה מראש על המלצות.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכם, אני מתכנן לרכוש לחברה עמדת סוליד 2012. למעט ההתמודדות עם התוכנה, הדרישות בסיסיות ביותר. מסך 15.6, למשקל אין משמעות, למראה אין משמעות. כלי עבודה נטו. כבר קיבלתי כמה הצעות בין 3500-4000 ש״ח כולל תוכנת הפעלה ואני מעוניין להישאר בטווח ואף לנסות להקטינו אם יתאפשר, הן לא מולי כרגע אך נראה שיש שם רכיבים יקרים מדי שלא לצורך. אשמח לקבל מכם הצעות רלוונטיות. תודה!

7. שלום, אני מחפש מחשב נייד לקרובת משפחה ואשמח לעצתכם. התשובות לשאלון: *תקציב : 3000 ש"ח. גמיש ב500 ש"ח. * מטרות המחשב - צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט * גודל 17. מאט או מבריק לא משנה. * רזולוציה הכי גבוהה שהתקציב מאפשר אם אפשר FHD מצוין. * משקל לא משנה בכלל. * זמן סוללה לא משנה בכלל. * לגבי יציאות מיוחדות רק שיהיה HDMI * Bluetooth עדיף לא קריטי. * נפח - 500GB נראה לי מינימום סביר. אם אפשר SSD קטן מצוין. * כונן אופטי דרוש. * מערכת הפעלה צריך. לא הכי קריטי איזו WIN7 ומעלה יהיה טוב. * אין העדפה לחברה כלשהיא *עדיפות לקנות מאחד השמות הגדולים. ivory ksp bug tms הדגשתי את הדברים היותר חשובים, המחשב ישמש לצפייה בתכני וידאו בעיקר וגם אינטרנט. בעדיפות עליונה זה האיכות מסך , מיד א…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by philips456,

שלום, המחשב נועד לעבודה עם תוכנות כבדות (כמו Matlab, Visiol Studio, CST וכדומה) צפיה בסרטיםת, גלישה באינטרנט ואופיס. גודל מסך רצוי כמה שיותר גדול, אבל מתאים לי 15.6 אינץ. משקל המחשב רצוי בין 2 ל-3 ק"ג. זמן סוללה, עדיף כמה שיותר (מבחינת שעתיים וחצי מספק). יציאות מיוחדות, HDMI USB3 .בלוטות רצוי שיהיה. יש צורך בצורב DVD. מעדיף שהלפטופ יהיה אחד מן החברות הבאות: Toshiba,HP,Dell. לכן בחנתי כמה מהחברות: 1. Toshiba Satellite L655 1E8 http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=ori64&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 2. HP Pavilion dv6 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=7072 3. Dell Inspiron n5110 http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=IN5110BKi241&…

9. Started by Bypass,

נראה שה DV6000 הישן והטוב שלי הלך אתמול לעולמו, ביפ אחד ארוך ושניים קצרים בהפעלה וכלום, נראה שזה קשור לכרטיס גרפי ששווק חיים אחרי כ 8 או 9 שנים של שירות נאמן... דרישות : שום דבר מיוחד,רק שיהיה אול ראונדר ויוכל לעשות קצת והרבה מהכל בצורה סבירה, וביחוד אמינות ויציבות. מעדיף מסך גדול, 15.6. לא מעונין בדגמים זולים מדי. אין ממש הגבלה בתקציב, משהו בין 4 ל - 7K אני מניח. יש כל כך הרבה דגמים שאני פשוט אבוד... תודה רבה לממליצים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מחיר : 2000 - 3500 ואפשר לחרוג עם צריך בקצת . אני צריך נייד ל גיימינג שמשחקי רשת בעיקר ירוצו חופשי יפה וחלק .משחקים כמו : GUILD WARS 2 , SWTOR GTV IV TERA ONLINE CRYSIS WOW COD חדש וכו ....אולי BF3 גם שירוצו יפה וחלק ברשת ... עם לא על מקסימום אז על קרוב לזה . וכמובן ל סקייפ ודברים אחרים באיטרנט . מוזיקה ו סרטים . לפרוייקטים לאוניברסיטה ו ל WORD ו POWERPOINT .חשבתי על זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=530982.0 אבל הבאנתי שזה לא טוב.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד עם מסך בגודל 15.4", ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ואופיס, ואולי קצת סרטים/סדרות.. חשוב לי שהסוללה תחזיק כמה שיותר זמן, ושתקופת האחריות תהיה ארוכה ככל הניתן. התקציב הוא עד 3,500 ש"ח אבל עדיף פחות.. אשמח לקבל המלצות למספר דגמים כדי שיהיה לי מספר אופציות בחירה בעת הקנייה (יש שיקולים כגון נוחות ואיכות המסך שהם יותר אינדיבידואלים ובנושאים האלה אני כבר אצתרך למצוא את מה שמתאים לי). תודה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  12. DELL? HP? איך זה בעיניכם: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=4747\ אני לא צריך יותר מ200GB

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, סרטים, שיחות בסקייפ. * גודל המסך? 13'+ הדגש הוא על האיכות. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביר. המחשב לא יצא מהבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? אם אפשר. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה ל-SSD אבל אין זה חובה. * כונן CD/DVD? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה לחברה אין, העדפה לחנות: באג,אייבורי,קיי.אס.פי,אופיס-דיפו ובקיצור כל מה שקיים בבאר שבע! תודה!

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by Vincent,

אני מחפש נייד 14.1 אינץ'. מה שאני יעשה עם המחשב זה תכנות, בלי משחקים כבדים או משהו שדורש גרפיקה כבדה. אני רוצה שהוא יהיה קל לנשיאה יומיומית בתיק גב, ובגלל זה אני מחפש 14.1 אתם חושבים שזה יהיה קטן מדי לכתיבת קוד תכנות (VISUAL STUDIO) ? מה אתם אומרים על זה? Latitude D531 זה בדיוק בתקציב... http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d531-120gb.htm יש גם: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=212&keySearch= http://www.skypc.co.il/pl_product~5572ZWLMI~14~0.htm אני גם מעדיף (אבל לא חייב) שיהיה עם מסך לא מבריק, שלא יהיו השתקפויות. יש לכם המלצות? יש מישהו עם ניסיון בניידים בגודל הזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  15. שלום אני מעוניין לרכוש נייד לצרכי אוניברסיטה. אני מתחיל השנה ללמוד מדעי הרפואה (מדעים ביו-רפואיים) , עד כמה שידוע לי אין לי צורך בתוכנות בעלות דרישות מיוחדות וצרכיי היחידים יהיו עיבוד תמלילים, גלישה באינטרנט, העברת מידע (מהמחשב אל כונן פלאש וכו') וצפייה בסרטים. מן הסתם, חשוב לי שיהיה כמה שיותר קל וחסכוני בסוללה (אך אין לי דרישה מיוחדת לחיי הסוללה, למיטב הבנתי חיי סוללה סטנדרטים הם כ3-4 שעות וזה סבבה). אני חושב שאני ארצה גודל מסך בסביבות ה-15.4', אלא אם כן ה-14' הוא משמעותית קל\זול יותר. בכל מקרה, לא יותר קטן מ-14'. תקציב: 3000 ש"ח אשמח להמלצות על כמה דגמים והסבר על ייתרונות וחסרונות של כל דגם.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  16. היי, תקציב: 3000 ש״ח שימוש עיקרי יהיה חיבור המחשב למסך טלוויזיה 42 אינץ׳ ולמסך מחשב וצפייה בסרטי HD באיכות הכי טובה. לכן חשוב לי חיבור HDMI. אני פחות מבין בגודל מסך וציפוי אבל חשוב לי שהמסך יהיה עם צבעים אמיתיים וניגודיות גבוהה, שיהיה אפשר לראות סרטים לא רק בחיבור למסך חיצוני. שימוש משני עבודה משרדית וגלישה באינטרנט. מתלבט בין שילוב של i5 וכרטיס מסך לא מובנה לבין i7 וכרטחס מסך מובנה דעתכם? תודה

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by shlomia,

שלום, לפני זמו מה (לא מוצא את ההודעה הקודמת שלי) ביקשתי המלצה לנייד לעבודה משרדית - Office וגלישה באינטרנט בגדול. רכישה בישראל גודל מסך 12.5 - 13.3 סוללה טובה יחסית תקציב כ-3000 ש"ח (לא כולל מ"ה) משקל קל ככל האפשר (זה עבור אשתי שתסחוב אותו כל היום) הומלץ לי בפורום של lenovo u330p. כשקראתי עליו הבנתי שיש לו שתי בעיות: 1. מסך לא איכותי במיוחד (לא סימפטי אבל לא נורא) 2. בעייה בקליטה של הרשת האלחוטית. זו נקודה קריטית הפילה אותו. לכן, אשמח להמלצות נוספות אם יש למישהו. תודה מראש (שוב)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. היי, אני מעוניין בנייד לצורך פיתוח קוד (80% מהזמן) ומעט משחקים בגרפיקה סבירה (נניח MINECRAFT או DOTA). עד עכשיו השתמשתי במשפחת ThinkPad ולכן אני פוזל לכיוון T430S עם NVS או T440S בהזמנה מחו"ל או מה-OUTLET - אבל כל המלצה אחרת תתקבל בברכה! אין לי בעיה עם שדרוגי רכיבים בעצמי וגם לא עם מחשב מחודש (REFURB) או אפילו משומש רחמנא ליצלן (ואז צריך לקחת בחשבון החלפת רכיבים לפי הצורך). מטרות : פיתוח קוד בכל השפות, כולל הפעלת שרתי WEB מקומיים ואולי VM אחד או שניים. צריך זכרון (לפחות 8GB). חלק מהזמן יוקדש למשחקים בעלי דרישות גרפיות בינוניות ומעלה. גודל : כ 14". לא חובה מסך מגע, כנראה שהמחשב יריץ WIN7 כך שזה לא ממש משנה. רזולוציה : רוב הזמן המחשב יהיה מחובר למ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. נדרש מחשב לדוד שלי - דגשים עיקריים: 1. המחשב עומד להיות בשימוש כמעט תמיד ליד שקע חשמל. בטריה שמספקת שעתיים עבודה תהיה בסדר גמור. 2. חובה מסך של 17" - זה הדבר האחד שהמשתמש לא מוכן להתפשר עליו. 3. המחשב יהיה בשימוש ללא מסך / מקלדת חיצוניים, כך שנוחות הקלדה גם חשובה (למרות שזה עניין אישית והכל). 4. שימושים: כתיבת מסמכים ומצגות, העברה של חומרי לימוד אינטראקטיביים, גלישה וצפיה בסרטים (ככהנ"א לא באיכות גבוהה במיוחד). תודה רבה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  20. רצוי מעבד מהסדרות החדשות וכרטיס מסך nvidia 9... ומעלה או ATI הסידרה 8 של NVIDIA מתחממים ניראה לי שמסך 14.1 יהיה לי טוב. 13.3 נשמע לי קטן מידי ללימודים בתודה מראש

21. היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מחשב נייד. עברתי על הפורמט שצריך למלא: מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אופיס ואינטרנט, המון אינטרנט. אוהב לפתוח הרבה טאבים בו זמנית). בנוסף בעיקר צפייה בסדרות וסרטים, 1080P ומעלה. הכי חשוב שהמחשב יוכל לעמוד בכל קובץ סרט שארצה לפתוח, לא משנה באיזו איכות. אם זה אומר שצריך מחשב עם כרטיס מסך שהוא יותר מהממוצע, אשמח אם תכתבו זאת. גודל המסך: לא סגור על מה ההבדל בין אולטראבוק לנטבוק לסתם מחשב נייד, הבנתי שזה בעיקר קשור לגודל המסך. אני צריך מחשב יחסית קטן, שיהיה מאוד נייד. אני חייל והשימוש העיקרי של המחשב הוא בצבא. לגבי משקל... שוב, לא יודע מה הסטנדרט קיום. אני מחפש מחשב קטן וקל, שיהיה אפשרי להתנייע איתו. בנוגע לזמן סוללה, השאלה היא כמה זה משפיע ע…

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  22. Started by alexrta,

שלום לכולם. ההורים שלי טסים לארה"ב שבוע הבא והם מעוניינים לקנות שם מחשב נייד חדש, המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ומולטימידה, ובשלב יותר מאוחר הוא ישמש אותי ללימודים. לגבי גודל מסך אז 15-16 זה יהיה מצויין לא יותר קטן ובטוח שלא יותר גדול. חשוב לי מאוד שיהיה שם מעבד די חזק לפחות I3 ו3GB של ראם, לגבי שאר הדברים אין שום דבר מיוחד (משקל וסוללה לא מעניינים לא אותי ולא אותם.) מה שכן עם יש אפשרות שיהיה כ"מ סביר שהוא לא INTEL GMA זה יהיה מצויין רק בתנאי שזה לא יבוא על חשבון איכות בנייה ואמינות. תודה מראש לעוזרים, ולילה טוב

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  23. * מטרות המחשב? בעיקר אופיס ואינטרנט * גודל המסך? רצוי בין 10 ל 11 * משקל רצוי? עד 1.4 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי VGA * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 120GB * צורב DVD?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת. * זיכרון פנימי לפחות 1GB רצוי שהמחשב יוכל להריץ חלונות 7 (בייסיק) תקציב בין 1000 ל2500, לא לחרוג למעלה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by amarn,

שלום לכולם אני מחפש נייד שיתאים לגלישה באינטרנט + אופיס. לא צריך כרטיס מסך, לא משנה משקל (בכוונתי להניח אותו במקום אחד קבוע), לא משנה חיי סוללה (שוב, בגלל שהוא יהיה מונח קבוע אז הוא יהיה מחובר לחשמל) אבל חשוב מאוד-> מסך של 15.5'' לפחות! (מומלץ סביב 16'' אע"פ שגם 17'' יתקבל בברכה) המחיר הוא עד: 5000 שח (לא מצאתי משהו עם מסך גדול בפחות. אם משהו מכיר אז אשמח לחסוך כסף) תודה רבה לכל ממליץ!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  25. רקע: עד היום השתמשתי בעיקר ב-Dell D400 (שקניתי משומש לפני כ-4.5 שנים). הוא שירת אותי די נאמנה, אפילו שהינו איטי מעט לטעמי. הבעיה העיקרית שלי איתו היא שזמן הסוללה קצר מאוד, ולמרות שהחלפתי אחת - זה לא עזר הרבה. בפועל אני עובד תמיד על כבל כוח... אז הגיע הזמן להחליף. תקציב: חשבתי על 2,000 ש"ח; אוכל להתגמש לכיוון 3,000 עבור משהו כדאי, בלי להזיע הרבה; מעל 3,000 אני כבר מזיע הרבה. היכן יירכש: עדיפות ליד שניה בארץ; אח"כ יד שניה eBay או אם אין מנוס אז יד ראשונה בארץ. מטרות המחשב: עבודה משרדית (MS/LibreOffice, קבצי PDF וכו'),. סיכוי נמוך שארצה לבצע עליו עבודת פיתוח תוכנה (Eclipse וכו') - נראה שאוותר על זה כי אינני קונה מכונה חזקה. ייתכן שארצה להריץ עליו לינוקס ולא רק/לא בעיקר חלונו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.