עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין שהמחשב הבא יהיה למשחקים כבדים,יתאים לפחות ל-3 שנים הקרובות ומחירו לא יעבור את ה-3700 ש"ח (ללא מסך): צריך לעמוד בקריטריונים הבאים: תקציב - עד 3700 ש"ח. 2. מטרות המחשב - משחקים כבדים 3. ציוד הקפי - המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל. .5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עדיף שהחנות תיהיה מאיזור הקריות. 6. קירור ועיצוב - עדיף שהמארז יראה נחמד והמחשב לא ירעיש או יתחמם. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שהמעבד יהיה של INTEL 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב מאוד 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים- כל המשחקים החדשים …

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  2. לכל המומחים! לא הייתי הרבה זמן מעודכן. צריך מפרט ללא ציוד הקפי . חשוב שהמחשב יהיה שקט מאוד למשחקים קלים ויעבוד מהר חנות עדיפה סקאיי פיסי הוא זיג זג תודה לכול העוזרים

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  3. היי לצערי יש לי רק את התמונה של המפרט לכרטיס מסך צריך להוסיף עוד 1600 שקלים ולמחשב 2500, נראה לי מחיר מטורף למעבד I5

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by danik,

אני מבקש מפרט למחשב עד 1000 ש"ח לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, הרד דיסק, צורב. המחשב מיועד ביעקר לגלישה באינטרט.... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  5. אבקש המלצה למפרט מחשב שולחני עבור עריכה גרפית (תוכנות אדובי השונות). תקציב גמיש (בגדול מעדיף לא לעבור את ה-10,000 ש"ח...) שימוש עקרי - עריכה גרפית כבדה ואינטנסיבית (תוכנות ADOBE השונות - גם וידיאו גם פוטושופ) יחובר ל2 מסכי 4K. אין צורך בציוד היקפי. כונן קשיח למערכת הפעלה SSD וכונן קשיח גדול לשאר העניינים - משהו איכותי שלא ישווק חיים בעוד שנה-שנתיים! חשיבות שקט (5-6). ללא אוברקלוק. ללא גיימינג. אהיה מעוניין לרכוש אך ורק מחנות שמקבלת PayPal. (עדיפות איזור נתניה אך לא קריטי) המחשב צריך לשרת אותי לפחות ל3-4 שנים. יש לי מקלדת שעובדת על bluetooth - האם זה דורש צ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by webcort,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב עד 2500 ש"ח. אפשר עם חריגה קלה מטרות המחשב הם אינטרנט וגרפיקה בעיקר! מפעיל עליו תוכנות כבדות בינהם: פוטושופ, פריהנד, פלאש, אנימציות וכל מה שקשור. בבקשה תמליצו לי על מפרט שיכלול בתוכו מעבד של אינטל (לא AMD לא סובל אותם) , כרטיס מסך חזק! וזיכרון טוב! לא כולל ציוד היקפי, בלי מסך! אם אתם רוצים לדעת המסך שיש כרגע הוא samsung syncmaster T190P 19intch אם אפשר להפנות אותי גם לחנות מאזור המרכז: רחובות - ראש"לצ זה יהיה מצוין !! תודה רבה מראש !!!

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת סרטים חובבנית, משרדי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA/NBA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  8. שלום לכולם. אני צריך מפרט למחשב שישמש בעיקר לתיכנות + הרצת VMware עם מערכות הפעלה נוספות, לא משהו יותר מדי כבד אבל מדובר נניח בעוד הרצה של לינוקס + server 2008. כמובן שאני לא צריך ולא מצפה לעבוד בקונפיגורציה כזאת 24/7 אבל עדיין אני צריך שהמחשב יסחוב את זה מדי פעם למטרות לימוד כאלו ואחרות. כמו כן אני צריך שהמחשב יריץ סרטי full hd בצורה חלקה. אני לא משחק משחקים בכלל - אבל צריך כרטיס מסך שיסחוב סרטי hd ואת כל האפקטים של ווינדוס 7 פרטים נוספים: לא צריך ציוד היקפי בכלל - המחשב יחובר למסך 24" ואני וצריך שבכרטיס מסך יהיו 2 חיבורי dvi כי ככל הניראה אני הולך לצרף עוד מסך בקרוב. למחשב יצטרפו גם הארד דיסק נוסף של 640gb (sata2(וכן כרטיס קול creative x-fi (חיבור PCI רגיל) אני …

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by L I R A N 5,

שבת שלום מחפש המלצות למחשב נייד עד 4000 ש"ח. שימושים עיקריים: 1] תוכנות אופיס. 2] אינטרנט - גלישה רגילה + הורדות באימיול =] 3] צפייה בסרטים וסדרות - חשוב מאוד! דרושים רמקולים איכותיים ומסך גדול וברור. 4] דרוש צורב DVD. והכי חשוב - שהמחשב יעבוד מהר ולא יתקע כל שנייה או "יחשוב" שעות, כמו המחשב הדפוק שיש לי היום. תודה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  10. Started by NRT,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא עד 6.5K ש"ח (לא חייב לנצל הכל - פחות זה אחלה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב צריך להיות נייח וישמש לעבודה עם תוכנות כמו Photoshop ,Illustrator, Indesign , After effects, Lightroom , Premiere 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח לקבל המלצה למסך 27 אינץ' 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף לבחור מארז שקט אבל זה לא סופר קריטי 6. האם ישנה הגבלה …

11. Started by the stig,

אז ככה, המחשב ישמש למשחקים, צפייה מרובה בסדרות, סרטים ואינטרנת. בנושא המסך אני צריך דיעה מכם על איזה גודל מומלץ לי ללכת שמתאים למטרות הנל ואשר ניכנס בתקציב, הכיוון ל22 האם המסך מספיק גדול או שאפר גם להסתפק ב19\20 ? יש לשים דגש על אמינות , הארדיסק\שתי הארדיסקים בנפח של מינימום טרבייט אין חשיבות לעיצוב, אין צורך ברמקולים, לא מתוכנן OC נושא השקט לא קריטי אבל רצוי במידה ומתאפשר הקניה מתוכננת להתבצע בTMS ק.אתא אם זה משנה תודה רבה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? אופיס, אינטרנט, תכני HD, מוזיקה, מעט משחקים קלים. עבודה על מספר רב של יישומים במקביל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום רב, חבר שלי טס לארה"ב בשבוע הבא ואשמח לקבל ממכם מפרט למחשב נייד חזק ויציב לעבודות משרדיות ותוכנות מסויומות אין צורך בהשקעה של כרטיס מסך על בעיקר על דגש על לוח אם וזיכרון טוב. מהמ שהבנתי מחשב שעולה בארץ 4 K אפשר למצוא בארה"ב 3K אשמח לקבל מפרטים מחברות גדולות אשר אוכל להפנות את חבר שלי וכן הלאה מ APPLE ועד DELL.תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. אני מרגיש שהמחשב שלי הולך לקרוס אז החלטתי לקנות אחד חדש. התקציב הוא בערך 3500 והשימושים העיקריים שלו יהיו בעיקר גלישה וכו' אבל ייתכן מאוד שיכנסו יישומים יותר כבדים בעתיד אין צורך במסך וציוד היקפי, כמו כן צורב אני מביא מהמחשב הישן והכרטיס מסך (לבינתיים) על הלוח. הרכבתי מפרט, מה דעתכם ? Intel Core 2 Duo 6750 - 2.66 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 ASUS P5K-V - DDR2 - RAID - FIREWIRE - ATX 1GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original * 2 WD 160GB-8MB AAJS - 7200RPM S-ATA II COMPUCASE CI-6a19 400w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE אגב, האם הזכרונות של קינגסטון עדיין נחשבים טובים ? יש חברות אחרות מומלצות ? תודה !

• 10 תגובות
    • 620 צפיות
  15. ברשותי מחשב במפרט הבא, E6300 945pl-s3 3GB RAM DDR1 כ.מסך RADEON HD 4890 1TB HDD ספק לא ג'נרי, 500W (לא זוכר סוג) מעוניין לעשות שדרוג למארז,זכרונות,לוח אם ומעבד . אשמח לקבל המלצות ורכיבים מומלצים תחת התקציב הזה (ניתן לחרוג עד 100-200 שקל) כמו שרשום בנושא, התקציב הוא 1500 ש"ח, ואני מעוניין להשאיר את הכרטיס מסך, הHDD והמסך. תודה מראש, רועי

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  16. הי אבקש המלצות למפרט למחשב המיועד להורדת סרטים ולשמושי OFFICE. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט חזק בעל ביצועים מהירים וכונן עם נפח גדול. בתודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  17. אני רוצה שתמליצו לי על מחשב שישמש אותי למשחקים כבדים ולסרטים (בין היתר) התקציב שלי הוא בסביבות ה3000 שח בתודה, עמרי הבר

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  18. שלום לכולם, אוטוטו מגיע לי הT400S החדש שלי מארה"ב ואני רוצה לחרוט לו עברית על המקלדת. אני צריך שהחריטה תתאים למקלדת בעלת הגנה נגד שפיכת נוזלים משקאות וכו' ולא תפגע בה! האם למישהו יש מקום מומלץ בעל רקורד טוב בתחום הנ"ל? מהו המחיר הסביר לחריטה שכזו? תוך כמה זמן מתבצע התהליך? דקות? שעות? ימים? האם למישהו פה היה נסיון רע עם חריטות שכאלו? תודה מראש, אור

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. צריך נטבוק גודל 13 עם הרבה זמן בטריה עמיד יחסית ומסך מספיק טוב לאור שמש גם זמן בטריה ארוך ירוץ אליו WIN7 עם אופיס ותוכנות קלות יחסית

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shlomia,

שלום, מבקש המלצה למחשב נייד (לא היה לי מעולם ולא מבין כלום). המחשב עבור אשתי לעבודה. הצרכים הם: קל, קטן (חשבנו על 11-13''), אמין, אחריות טובה. השימושים הם אופיס וגלישה באינטרנט. תקציב: עד 3K. עדיף כמה שפחות. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אהלן, אז ככה אני מחפש נייד לקחת איתי לעבודה להעביר את הזמן (שמירה). לא דברים מיוחדים...סרטים, מוזיקה, אינטרנט ומשחקים קלים (פוטבול מנג'ר לדוגמא). גודל מסך - אני לא רוצה מחשב גדול, אז חשבתי בכיוון של ה11-12 אינצ'. התקציב כפי שכתבתי הוא 2000-2500 ש"ח. אבל אם לדוגמא יש איזה מחשב שממש כדאי לקנות, והוא חורג באיזה 200 שקל מהתקציב אז אני לא אבכה על זה נראה לי שזהו כעיקרון...תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by Noder,

היי אני צריך המלצה לנייד לצרכי - אופיס,אינטרנט,מסנג'ר, מולטי טסקינג, משחקים לא כבדים במיוחד תקציב של 3,000 עם אפשרות חריגה עד 3,500 . (מה אתם אומרים על המחשב הראשון פה - http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion ?? ) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by merstik,

שלום, אני מחפש נייד לגיימינג בסביבות ה-4000 שקלים. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אחד.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  24. Started by merstik,

שלום, אני מחפש נייד לגיימינג בסביבות ה-4000 שקלים. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אחד. גודל מסך רצוי - 15" משקל - לא משנה סוללה - ממוצעת יציאות - HDMI בלוטות' - לא משנה כונן קשיח - לא משנה כונן DVD אחריות בין לאומית - לא משנה רישיון למערכת הפעלה - לא משנה העדפה לחברה - העדפה ל-DELL אבל גם לא חובה

25. שלום לכולם אני מחפש המלצה למחשב נייד. תקציב: 4500ש"ח ואפשר בפחות (כמה שיותר תשלומים ללא ריבית עדיף) שימושים עיקריים יהיו: 1. גלישה באינטרנט 2. תוכנות אופיס למיניהן 3. מדי פעם שמיעת/יצירת מוסיקה (שיריץ FL8 בצורה טובה, לא ממש משנה לי איכות הרמקולים כי רוב הזמן אני עם אוזניות) 4. סרטים 5. מדי פעם משחקים בסגנון C&C ו-Tycoon (ללא כוונה להריץ FPS כבדים וכדומה), לא אתנגד ליכולת להריץ משחקי מירוצים בגרפיקה סבירה... דרישות (לתקציב הנ"ל): 1. אחריות טובה ולתקופה כמה שיותר ארוכה 2. מפרט כמה שיותר חזק 3. מסך 12.1"-13.3" 4. כמה שיותר קל (סביב ה-2KG זה בסדר) 5. מקלדת נוחה 6. מינימום 2GB זיכרון ואפשר גם יותר 7. HD של 160GB יספיק לי אך אפשר גם יותר (לגיבויים וא…

• 4 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים