עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by etaiso,

מטרת המחשב למשחקים. אין צורך במסך וציוד הקפי. מחפש גם מחשב שקט שלא יעשה במיוחד, אם אפשרי במחיר. ושיהיה מהחנות KSP. בעקרון הכנתי מפרט רק אני לא יודע אם כדאי לשנות שם משהו, מתלבט לגבי הכרטיס מסך אם שווה להוסיף עוד כ-200 שקלים ולעבור ל-8600GT/ הנה המפרט (אתם מוזמנים להציע דברים אחרים כמובן):

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  2. היי! אני לא ממש מבין במפרטים אבל הסתכלתי במפרטים שיש באתר שלכם, נכנסתי למפרט ב-4000 למשחקים, ממה שהבנתי הוא טוב למשחקים האם הוא טוב גם לעבודה משרדית ועריכה גרפית? (שניהם דיי קלילים ולא מקצועיים) המחשב בעיקרו הוא לצפייה בסרטים, משחקים, העיקר שיהיה מהיר וחזק. המפרט: מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty לוח אם SocketAM2 - NVIDIA nForce® 570 Ultra- ASUS M2N-E - Heatpipes - 3Y Warranty זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty צורב DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 …

• 7 תגובות
    • 533 צפיות
  3. Started by liiight,

מחשב שמיועד בעיקר לצפייה בסרטים (לא HTPC), כרטיס מסך MID-RANGE, ללא שום אביזרים נילווים, בערך 400GB של נפח אכסון, מארז מאוורר ולא מצועצע (בלי לדים ושטויות) ושקט זה פרמטר חשוב. כדאי לקנות את המחשב עכשיו או לחכות עוד קצת (או עוד הרבה)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - SKYRIM, FIFIA 2012, COD החדש ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. גודל מסך 23'. דל 2312HM אם זה משנה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד …

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? 4500 2. מה שימושי המחשב: עריכת תמונות ושימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא הכי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. במקום בו ההרכבה תהיה הטובה ביותר 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? אין לי מושג …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by cobmetal,

שלום לקבל הצעה למפרט עבור קרובי משפחה , המחשב ישמש בעיקר לסרטים מוסיקה ואינטרנט מידי פעם משחקים , מה שחשוב שיהיה מסך איכותי (חושב על 2209) , כמו כן יש צורך בציוד היקפי , את הקניה אבצע כנראה בסקייפיסי , תודה.

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by noni,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כלליים - האזנה, צפייה, גלישה וכדו' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי הרכבה בחנות - לא חובה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by MaorK,

שימושים: אינטרנט (אאטולוק, מסנג'ר וכל שאר תוכנות ה-IM המוכרות), אימייל ואולי בעתיד סרטים. משחקים לא יופעלו על המחשב ככל הנראה אבל אפשר לשמור על אופציה פתוחה (כמובן לא איזה 98GTX אבל משהו חמוד יהיה טוב). תקציב: 3.5-4 גג דרישות מיוחדות: מסך 19, מיקרופון, מצלמת אינטרנט וכונן דיסקטים (אל תשאלו למה ), החנות צריכה להיות בראשון או בסביבה הקרובה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  9. אהלן. אני עובד עם אוטוקאד, פוטושופ, לייטרום (הרבה פעמים במקביל). בנוסף - עובד עם תוכנות מייקרוסופט אופיס השונות - גם הן פתוחות במקביל לתוכנות המצוינות לעיל. אני גולש כבד, עם לא מעט טאבים פתוחים בדפדפן. עובד מהבית - פותח תוכנות שונות ומשונות להשתלטות על שרתים מרוחקים. פתוחים לי כמה קליינטים של VPN במקביל. אני לא משחק , בכלל ... רק עובד וגולש. צריך מפרט שמבחינת מעבד, זיכרון ולוח אם , יענה על כל הדרישות שמעל , ויספיק לפחות ל 4 שנים הקרובות (המחשב כרגע עם QUAD CORE Q6600 בן 5 שנים, אולי אפילו יותר). בנוסף - חשוב לי כרטיס מסך שיתמוך בחיבור שני מסכים במקביל - אז שתי יציאות DVI או HDMI די נחוץ . אשמח לתגובה nirtzen

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  10. שלום רב, אבקש עזרה בבנית מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2-3 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עוד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית כבדה מקצועית - photoshop, flash professional וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רשמתי למעלה, מחשב לעבודה מקצועית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  11. חשוב שהמפרט יכלול 4GB זיכרון ושיהיה שקט אין לי צורך בציוד היקפי מלבד מקלדת ועכבר תודה לעוזרים! עדכון: גם אין צורך בהרכבה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  12. 1. התקציב שלי הוא 3000 +- 2. המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות ניתוח גרפים אונליין (יש מס' תוכנות כבדות והמחשב הנוכחי שיש לי בקושי מריץ אותן), סרטים ומשחקים. 3. אין צורך בציוד היקפי. (המסך שיש לי הוא dell wa2209 4. אני צריך שהמחשב יהיה יחסית שקט מכיוון שהוא נמצא בחדר שינה והוא יהיה פתוח רוב הזמן אבל בכל זאת אני צריך מערכת קירור טובה כי החדר חם מאוד בקיץ. 5. איני מתכנן לבצע אוברקלוק 6. מבקש גם המלצה לחנות זולה ואמינה באיזור השרון, עדיפות לפולג. 7. בזמן הקרוב איני מתכנן לבצע שדרוג אך עוד מספר שנים יתכן וכן. המון המון תודה!

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by karekupe,

מבקש המלצה למפרט חדש בתקציב של 3200 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תוכנה לעיצוב מטבחים בשם RAUMPLAN http://d3d.co.il/Product.aspx?cid=2&pid=1 - בשימוש תדיר דרישות התוכנה: http://www.d3d.co.il/UserFiles/mifrat_comp_win7(1).pdf (לא להתייחס לנפח ההראדיסק) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך במסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 1 6. האם מתוכנן אוברקלו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by liorgs,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 עם חריגה של כמה מאות שקלים במידת הצורך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? תכני HD ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך dell 2007wfp ברזולוציה של 1680X1050. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים הרגילים, לא משהו מיוחד, אבל דברים כבדים בדר"כ (COD וכו'). * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? הארד דיסק. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו …

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. מחשב שמיועד ל OFFICE איטרנט וצפייה בסרטים. אין לי צורך בכרטיס מסך, רצוי BUILT IN בלוח... איזה מעבדי INTEL בתמונה ? איזה לוח אם מומלץ? אני כנראה אלך על דיסק קשיח של 500MB... עד כמה משמעותי כמות הזיכרון? ועד כמה משפיע במפרט זה תזמוני הזיכרונות החברה וכמו כן איזה חברה מומלצת התקציב כאמור עד 1500 ש"ח, אפשר לחרוג במאה בערך. כמובן ללא מסך. בברכה ותודה לעוזרים , עדי

• 9 תגובות
    • 600 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כפי שנאמר בכותרת, כמה שפחות, ברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב? - גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: - לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל מה שחדש. -מהי הרזולוציה הטבעית - מסך 32" ברזולוצית FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 : 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC): השאיפה היא מערכת שלא תזדקק לאוברקלוק, אבל עדיף שתיהיה אופציה לעתיד, הכוונה לוח אם וזכרונות שמשתפים פעולה עם הדבר. 7.…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. תקציב: 4 אלף יכול לחרוג ל4.5 שימושים: גיימינג , סרטי HD ו3D חשוב שיוכל להוציא את המקסימום שאפשר בתקציב הזה ממשחקים כבדים כמו RAGE וSKYRIM לדוגמא ברזולציה 1920X1080 עם הגדרות גבוהות מאוד-הכי גבוהות אין צורך בציוד היקפי או ארד דיסק מאחר ואני יעביר את הWD CAVIER BLACK 1TB מהמחשב הישן אין כוונה לבצע OC העדפה לחנויות ידועות ואמינות מאזור ראשון-רחובות עוד דבר שחשוב לי זה הכרטיס המסך יהיה עם HDMI 1.4a שכולל תמיכה בסאונד HD ובBLURAY 3D

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  18. שלום, זקוק למפרט מחשב לשימוש כללי וגרפיקה (לא מקצועי), עריכת סרטים ורינדור, וכן למשחקים - שניתן יהיה להריץ משחקים ברמה סבירה. התקציב הוא 4K ללא ציוד היקפי. מבקש גם המלצה למסך 19-22 בסכום של כ 1000-1200 ש"ח.כרגע יש לי מסך 17 של LG. 1. מה התקציב המקסימלי?4000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:תכני HD עריכה וגרפיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.פוטושופ, פרמייר,אופיס.. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא לפרנסה ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל…

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  19. היי המחשב החליט להתאבד.. אני מחפש לוח אם, מעבד, זיכרון וכרטיס מסך. השימושים העיקריים שלי הם (מסודרים לפי חשיבות..) 1. solidworks 2. תוכנות אדובי למיניהם (פוטושופ , פרמייר) 3. אופיס / סרטים וכו'... התקציב הוא 2000-2500 שקלים (בלי חריגה..) מאיזה חנות לא משנה לי.. הרבה תודה, און.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by koby058,

תקציב 2500 ללא מסך

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  21. מחפש מפרט למחשב ליצירת מוסיקה תוך שימוש בתכנת cubase (ייתכן שימוש בflstudio בעתיד). תקציב עד 5000₪

22. שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב נייח שישמש בעיקר לגיימינג בסיסי (פורטנייט) ועריכת מצגות ווידאו חובבנית. בתודה מראש, שלומי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K,ניתן לחרוג בקצת מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בסיסי דוגמת פורטנייט, מיינקרפט. תוכנות גרפיקה ועריכת מצגות ווידאו: Photopia, Photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (מתלבט בין 24 ל- 27) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה…

23. שלום לכולם, מבקש המלצתכם למחשב לסטודנט למדעי המחשב לשימושים הבאים: כלי פיתוח - JAVA-ECLIPSE, Visual Studio. אינטרנט - עד 50 טאבים פתוחים. הרצת מכונות וירטואליות. משחקים בסיסיים. התקציב הוא עד 3,500 ש"ח. - קיים כונן קשיח HDD 1TB, ככה שהכונן צריך להיות רק להתקנות למערכת הפעלה ותוכנות (שאר הדברים יועלו על הכונן הקיים). - המפרט הוא ללא מסך. אני מעדיף מפרט פחות חזק אבל יותר אמין. כלומר, שימוש ברכיבים שידוע שמחזיקים מעמד זמן רב יותר. תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. המחשב מיועד לילד בן 13-14 שישתמש בו בשביל אינטרנט, משחקים וכו.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  25. מבוסס AMD. המפרט צריך לכלול: מארז-עם חיבור USB קידמי. מעבד לוח אם כרטיס מסך כרטיס זיכרון דיסק קשיח צורב (פשוט) כונן דיסקטים רצוי שהכל לא יחרוג מ-2500 ש"ח. תודה לכל הממליצים!!!

• 6 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.