ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
מבקש המלצה למפרט מחשב שנועד ליצירת סרטוני 3d למצגות המחיר באזור ה8500 שקל אין צורך בציוד עיקפי רק מחשב חשוב שזה יהיה מחנות כולל קבלות כי זה נועד לעסק (אני מבקש בשביל מישהו אחר ) בגדול מחשב שלם כולל מארז / ספק לוח אם וכו וכו רק אין צורך במסך רמקולים ודברים כאלו בתודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 286 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש המלצה למחשב נייח חזק לעריכת וידאו באופן שוטף, מדובר על קבצי וידאו של 1080p לא יותר מזה. התכונה המיועדת לעבודה היא Camtasia. מאוד חשוב שהמרה הסרטונים יהיה במהירות מירבית ושתחסוך כמה שיותר זמן, גם בהמרה הסופית וגם בניגון הקטעים הערוכים תוך כדי העריכה עצמה לפני היצוא הסופי, מאמין שאנשי עם ניסיון בעריכה יבינו על מה אני מדבר, בכל אופן זה הפרט הכי חשוב. תודה רבה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי?17,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות ל15K אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - עריכת סרטוני וידאו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה למפרט למחשב נייח לישומי אופיס אינטרנט ומשחקים קלים. התקציב הוא 2000 ש"ח אם אפשר פחות עוד יותר טוב (אין צורך בציוד הקפי). אשמח לקבל המלצה למפרט ולחנות בצפון. אני לא רוצה להתעסק עם הרכבה מעדיף להשאיר את זה לחנות כך שיש צורך גם להכליל עלות ההרכבה. תודה וסופ"ש מעולה!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, לאחר שיטוט ארוך באתר וקריאה כמעט אין סופית בפורומים השונים החלטתי להיזהר מאותן מודעות מכירה של מחשבים בעיתונים ולפנות אליכם לקבלת המלצה לרכישת מחשב. הורי פנסיונרים והם מאוד רוצים לרכוש מחשב שישמש אותם לטובת קבלת אימיילים וגלישה באינטרנט (ואולי קצת משחקי און-ליין לאחיינים שלי), הסכום שהם מוכנים להשקיע הוא בסביבות 1600 ש"ח (ללא מסך ושאר האביזרים הנלווים). אודה לכם מקרב לב על המלצתכם למפרט מסוג זה וכן על המלצה לחנות אמינה שבה אזכה לחומרה טובה ולא מיושנת (כפי שראיתי במספר פוסטים כאן בפורום). בברכת יום נעים לכולם, שי
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למחשב בשביל אחותי הקטנה. השימושים יהיו בעיקר גלישה באינטרנט וקצת אולי משחקים (לא משחקים מטורפים). התקציב: עד 2,000 ש"ח ללא ציוד הקפי. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס וכדומה. לא מיועד למשחקים. תודה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15 אינץ' ומעלה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- כן, HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- רגיל, לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לאו דווקא בינלאומית אבל אחריות של 3 שנים! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משהו ספציפי מה שעוד חשוב - מעבד i3 לפחות וזיכרון 4GB לפחות. השוק רווי בהרבה מאוד ניידים במפרטים הנ"ל, לא יודע לגבי טיב המחשבים, אשמח לייעוץ.... תודה \…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב הם למשחקים ולתוכנה QBASE שזה עריכת מוזיקה אני יודע שבשביל זה צריך מעבד טוב אבל אני סומך עליכם שתעשו מפרט טוב מאד... תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד באזור ה5000 שקל. אני מתחיל השנה לימודי רפואה ואני רוצה מחשב ללימודים, עכשיו שקלתי לקנות טאבלט, אבל אמרו שהוא לא נוח ללימודים הפרונטליים. חשבתי על אופציה לקנות מחשב קטן באזור ה13-14 אינצ' בשביל השיעורים ולהוסיף לזה מסך גדול לחדר לחבר אותו וללמוד איתו, משהו כמו אלהhttp://hwzone.co.il/news/136153 מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב לכל חברי הפורום . לפני כחודש ביקשתי פה מהחברה להרכיב מפרט , ויצא מפרט ממש טוב , פשוט לא יצא לי לקנות , מצד שני שמתי לב שנכנסנו מעבדים חדשים לשוק ואולי כדי לשנות משהו המחשב יהיה רב תכליתי , משחקים תוכנות כבדות ישמש גם HTPC וכו' , כמו כן מתכנן לקנות גם SSD של 80 גב. , לגבי שאר החומרה מבקש את עצת חברי הפורום , אני מתכוון להזמין את המחשב ביום רביעי בסקייפיסי או ב TMS . תודה .
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוניים( אבל זה לא חובה, אלא יתרון), צפיה בסרטים, תכנות . * גודל המסך - 15 ומעלה. * משקל רצוי - אידיאלי כמה שפחות, אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לפחות 3 שעות במינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 300gb, ואשמח מאוד אם יהיה גם SSD אבל זה לא משהו קריטי. * כונן CD/DVD? צורב - לא צריך בכלל * כונן Bluray - לא צריך בכלל * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא צריך בכלל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - אשמח לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - שתיהיה חברה מוכרת
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם. רוצה לעזור לחבר טוב שעובד בראיית חשבון. הקיים שלו התעייף והוא רוצה מחשב חזק ומהיר. הוא עובד עם 2 מסכים במקביל, וגיבוי מתבצע בענן. המלצות על תחנות עבודה מוכנות של מותגים גם הולך אם זה כדאי ומשתלם האם כדאי להוסיף אל פסק אם כן איזה? האם יש צורך בכרטיס מסך, או שניתן להסתפק במאיץ מובנה? ותודה מראש למי שיכול לעזור 1. תקציב המירבי - 5000 ש"ח 6000 ש"ח מקסימום כולל חריגה 2. שימושי המחשב - עבודה משרדית ראיית חשבון תוכנות OFFICE ושע"ם (למי שמכיר אני אישית לא) 3. ציוד היקפי - אין צורך 4. רכיבים בסיסיים - אין רכיבים שניתן להעביר 5. חשיבות שקט פעולת המחשב - 7 מתוך 10 6. הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
כולל מסך, אין עדיפות ברורה ליצרן המעבד. תודה
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?*3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?*לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?*לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני*HD*וכדומה)? ************תכנות בעיקר (VS,*eclipse,*Android Studio) *********** מעט עיבוד תמונה ב*PhotoShop***ו**LightRoom *********** הרצה של מכונות וירטואליות בודדות *********** משמש לStorage*עבור*MediaCenter*(יש כבר*HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:*-*לא מיועד לגיימינג בכלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום חברות וחברים, אני מעוניין לקנות מחשב קטן מאוד לסלון. המחשב ישמש להורדה וצפיה בסרטים. גלישה באינטרנט. הדרישות: כאמור, מארז שיהיה מה שיותר קטן. עדיפות למשהו אסטטי. נפח HD מה שיותר גדול. יכול להיות גם חיצוני אם זה נחוץ. זיכרון של לפחות 4GB. ישדר בפורמט HD. שקט יחסי. אין לי מושג מאיפה להתחיל. אם יש פורום מתאים יותר, אשמח להפניה. תודה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, אני צריך בבקשה המלצה למחשב שהשימושים העיקריים שלו יהיו לימודים וצפייה של סרטים (ישמש כסוג של סטרימר), חשוב שהמחשב יהיה: 1. בעל זמן סוללה כמה שיותר ארוך-הדבר החשוב ביותר (מעל 5 שעות). 2. שיהיה קל ולא יותר גדול מ-13.3. 3. מקלדת נוחה 4.BT בכלל לא חשוב 5. גודל של HD לפחות 320GB התקציב שלי עומד על 3K ואפשר גם לחרוג מעט, המחשב לא הולך להריץ שום דבר כבד אבל חשוב מאוד שידע להתמודד היטב עם תכנים ב- 1080P- ככה שחיבור HDMI הוא חובה. שתי המחשבים שחשבתי עליהם הם: Lenovo ThinkPad Edge 11 NVY24IV http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2611 Asus 1215N http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9366 הציעו לי גם לשקול את המחשבים של LG ה-T280/380 שרציתי …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט ואופיס אבל גם משחקים קצת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני משחקי SHOOTER -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
יש לי כבר HDD 5200rpm אני מוריד מהטורנט באיכות bluray 4k, הקובץ הוא mkv או mp4 אני רוצה להפעיל בסלון, לא פרקטי להעביר כבל לחדר ואם אפשר כמה שפחות לאגים בהעברה קדימה ואחורה (יש לי מחשב שלם רק שהלוח אם הוא atx "רגיל", והמארז הנוכחי לא נכנס למזווה שמתחת לטלוויזיה, אבל הלוח אם כן יכול להכנס, אולי יש לכם רעיונות למארז קטן יותר פחות או יותר במידה של atx רגיל?) תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
לשרת אמורים להתחבר 4 מחשבים ברשת משרדית ומלבד העובדה שנדרשים שני כוננים קשיחים שאחד מהם ישמש לגיבוי אינני יודע מה נדרש למחשב כזה, כך שאשמח לקצת כיוון והמלצות. התקציב - המינימום הנדרש למחשב כזה. אני מקווה שתקציב של 3000 ש"ח יספיק.
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
רוצה המלצה למחשב שקט שלא יפריע לישון דלוק ללא הפסקה. המחיר בין 5000 ל 7000 שקל ללא מסך, האם יש כרטיס מסך לא רע עם קירור פסיבי ? איזה מארז ?שמעתי ש פ180 מעולה, אבל האם מארז יותר זול יתן תוצאות רעש בהבדל משמעותי(רוצה מספר אפשריות) איזה מאוורר למעבד שקט ביותר ומומלץ איזה ספק כוח?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, ברשותי HP DV6500 שקניתי ב- 2008 והגיע הזמן להחליף אותו, מה שחשוב לי במחשב: 1. שלא יכביד על העיניים, לכן אני מניח שכדאי לי מסך של לפחות 15.6" 2. שלא יהיה כבד מדי, ייתכן שארצה לקחת אותו לנסיעות 3. בטריה שתספיק לזמן ממושך, גם בטווח הארוך (ב HP בערך תוך חצי שנה הבטריה כבר לא הייתה שווה כלום) 4. חשוב מאוד - שהמחשב לא יתחמם - ה HP מתחמם כ"כ עד כדי שאני לא יכול להשתמש במקלדת שלו וחייב לחבר מקלדת חיצונית. 5. שהמקלדת תהיה נוחה לשימוש, מקשים לא צפופים מדיי ומסודרים בסדר הגיוני. 6. שיהיה מהיר מאוד - אני אמנם כלל לא גיימר, אבל אני רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ במקביל עשרות עמודים של דפדפנים פתוחים, ותוכנות אופיס, ותוכנות עריכה אחרות, למשל פוטושופ. כיום אני מריץ כרום על ה HP והוא ק…
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, צפיה בסרטים * גודל המסך? 13.3" * משקל רצוי? 1.3 - 1.7 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? נדרש * עדיפות למסך מט, אך מוכן להתפשר תודה על העזרה! עדכון: לא מעוניין בUltrabook, אבל חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר קל ודק. מטרה נוספת למחשב היא פיתוח (VS). והתקציב עלה ל6500. בינתיים לאחר חיפוש בזאפ מצאתי את זה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18163&cf=zap
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. אני מעוניין במחשב מיני לחיבור לטלוויזית LED של פיליפס 46''. אני ארצה להריץ ממנו סרטי FHD, השאלה אם מחשב כזה יעמוד בזה? חשבתי או על האקסטרימר הזה או על ה-ZOTAC הזה מה דעתכם? יש אפשרויות אחרות/טובות יותר?
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום רב: אני מבקש המלצה למיפרט לפי הדרישות הבאות: עיבוד כבד של אודיו. הרצת סימולטור טיסה משוכלל (x-plane) למי ששמע. ומי שלא לא ראה סימולטור כזה. יכולת הרצת מספר תוכנות לא בעת ובעונה אחת. (אני מתכוון להתקין 512Gזיכרון DDR2). חיבור לטלויזיה לצורך הקלטה. לא יודע אם זה קשור אבל זה אחת מהדרישות. אלו הדברים העיקריים. התרציב יהיה בסביבות 6000. אפשרי גם קצת יותר. כמה שאלות הבהרה אם אפשר. 1. האם זה נכון שמעבדי AMD מתחממים פחות וצורכים הרבה חשמל? אם כן ההעדפה היא לAMD. 2. האם טכנונולית PCIxp היא רק של אינטל? 3. האם שווה כבר ללכת על מעבד 64 bit? 4. האם כדאי ללכת כבר על DDR2 או שזה לא ממש משנה. (הבנתי שזה משנה במחיר.) אודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זיכרונות יש, כרטיס מסך יש, דיסק קשיח יש, מקלדת ועכבר יש, בשורה התחתונה. צריך המלצה למעבד (שמתי עיניי על ה C2D 6600). לוח אם שיתמוך בו ספק כח שיעמוד גם מול ה 8800GTX. ומארז שיכיל כמובן את ה 8800GTX. תודה לכל עוזר.[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 13:39:40 הדבר האחרון שאני רוצה לעשות הוא ספאם, אך בבקשה עיזרו לי.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-