ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
מחפש שני מפרטים שנראים לי כמעט בלתי אפשריים... המחשב ישמש לתוכנות סאונד של חדר הקלטות התקציב עומד על 2500 ש"ח והחלקים הרצויים הם מעבד 2800 לוח אם עם כרטיס מסך מובנה 512 מגה זיכרון דיסק קשיח 160 גיגה כונן תקליטורים צורב תקליטורים מארז בלבד!!! מחפש מפרט אחד עם מעבד פנטיום 2800 ואחד עם AMD 2800 אין צורך בכרטיס קול (יש כבר אחד מקצועי) ואין צורך בציוד היקפי. יש משהו שנכנס בתקציב?
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
ואני לא מוגבל בתקציב
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חבר'ה! אני צריך עזרה בבניית מחשב שכולל הכל (כן, גם מסך) שהחלק החשוב ביותר בו הוא המאיץ הגרפי, אז אפשר להתפרע וגם להציע כרטיס ב 2500 ש"ח. חשוב שהמחשב יהיה חזק בלסחוב בקלות משחקים מהכבדים ביותר שיש בשוק וגם לפחות חלק מהעתידיים (כמו Crysis למשל). הרשימה הראשונית כוללת - מעבד - Intel Duo Core E6400 כרטיס מסך X1900 XT לוח אם Gigabyte GA945PS3 שני זכרונות 512MB Corsair אבל אפשר בכיף להציע משהו שונה לחלוטין, כל עוד זה איכותי. אין כרגע חנויות מועדפות ולכן לא הבאתי. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בעוד כשבועיים ככה ואני צריך המלצה כי בניידים אני לא מבין כלום * גודל המסך: 15.4 אפשר קצת יותר קטן אבל לא יותר מדי * משקל רצוי: לא רלוונטי בשבילי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: גם לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) : לא * בלוטות : לא חשוב לי אבל אם אפשר למה לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח 160 GB * צורב DVD : כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא לגבי משחקים לא משהו רציני כי אני יודע שבשיל נייד גיימינג צריך למשכן את הבית אני צריך משהו שיריץ לי סבבה CS 1.6 ומשחקים לפני שנתיים שלוש. המחשב נקנה בארץ ולא בחו''ל. .
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב IBM T43 15 אינץ הדגם הסטנדרטי עם מעבד גרפי אינטל. הסוללה היא לא הסוללה המקורית של המחשב והיא מקורית של IBM והיא בגודל הסטאנדרטי. סוף האחריות שלה נגמר בשנת 2004. עכשיו הסוללה דיווחה עד לפני שבוע שהיא מחזיקה שעה היום היא כבר מדווחת על 40 דקות אלה שבפועל היא תחזיק 10-15 דקות יותר. עכשיו יש לי כמה שאלות על הבטרייה 1) איך סוללה שיוצרה לפני 8-9 שנים עובדת? שמעתי על מחשבים בימינו שהסוללה נידפקה לגמרי אחרי שנתיים. 2) למה אחרי שפורקים את הסוללה לגמרי היא מדווחת על אורך חיים יותר קצר. 3) שמעתי פעם על חידוש תאים של סוללה מישהוא יכול להסביר על זה 4) למי שיש ניסיון אז כמה נראה לכם היא יכולה להחזיק אחרי חידוש תאים?. 5)האם יכול לקרות מצב שהאם אני יגמור את הסוללה לגמרי ה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את המחשב הזה http://www.bmall.co.il/emall/product.asp?pc=102603&af=10 איך הוא? שווה את הכסף? החברה אמינה ?? ACER? כדאי? תודה אנשים!!!
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נשרף לי הספק ולקח איתו לפחות גם את הלוח אם... דבר שמכניס אותי למקום בעייתי... תככנתי לשדרג את המחשב שלי רק עוד שנה... אין לי כסף בכלל לחשב חדש, אבל אני חייב אחד. זה המפרט שבניתי. אני מעודכן על חומרה בערך נכון ל8 שנים (שקניתי את המחשב הקודם) נכון לעכשיו המחשב יהיה מיועד בעיקר לשימוש בייתי ועבודה עם CS4. בהמשך שיהיה כסף אני כנראה אוסיף כרטיס מסך. התקציב הוא לא יותר מ2K ואחרי הסיפור המיגע הנה המפרט: AMD Phenom 2 X2 545 3.0Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤481 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1115 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte MA78GM-US2H AMD780 CHIPSET, יחידות 1 ¤452 http://www.rsm.co.il/p…
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למחשב לעריכת וידאו עם AVID מסך 15.6 אינץ' נראה מספיק אבל אני לא בטוח לגבי רזולוציה 1366X768 מבקש שתי הצעות - ל5000 ו7000 שקל. תודה
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עריכה : אוקיי ביקרתי באתר NEWEGG והרכבתי מעין מפרט ורציתי חוות דעת מסויימת על המפרט. האם יש מקום לשיפור או הוזלה משמעותית בגבול המחיר שהגעתי אליו בהרכבת המפרט : מעבד : Intel Core i5-8600K Coffee Lake 6-Core 3.6 GHz (4.3 GHz Turbo) LGA 1151 (300 Series) 95W BX80684I58600K Desktop Processor Intel UHD Graphics 630 לוח אם : ASRock Z370 Killer SLI/ac LGA 1151 (300 Series) Intel Z370 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.1 ATX Intel Motherboard קירור למעבד : Corsair Hydro Series H80i V2 Water / Liquid CPU Cooler. 120mm CW-9060024-WW זכרונות : CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 4000 (PC4 32000) Desktop Memory Model CMK16GX4M2E4000C19R כר…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חנות מחשבים מומלצת באזור הקריות/עפולה?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין בקניית מחשב שיריץ את המשחק Overwatch בהגדרות גבוהות עם מינימום של 60FPS (עדיף יותר). מעבר למשחק הזה לא יעשה שימוש נוסף במחשב, יש צורך ברכיבים שקטים יחסית (8 מ- 10) כי המחשב ימוקם בחדר שינה, בלי OC ואין צורך באופק שדרוג (רק שהמחשב "יתן עבודה" לשלוש שנים לפחות). אין צורך בציוד היקפי, המסך שיעשה בו שימוש הוא 40 אינצ' עם רזולוציה של FHD. צריך רישיון לוינדוס 10 וזה לא חלק מהתקציב של ה- 6. זה מה שהרכבתי בינתיים - אשמח לשמוע מה דעתכם. האם הלוח אם/מעבד תומכים במהירות המקסימלית של הזכרונות? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 8600K / 1151 Tray …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הכותרת אומרת הכל... לא צריך מסך מקלדת וכאלה.. אך ורק מחשב... תודה לכולם מראש...
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אהלן חברים, חברה שלי נמצאת הרבה מאוד בטיסות לחו"ל מהעבודה, ובזמנה הפנוי המשחק שהיא נותנת בו בראש בבית הוא דיאבלו 3! אז.. היא מעוניינת לרכוש מחשב נייד שאולי יאפשר לה להיות קצת בעניינים גם בחו"ל. אשמח לקבל את המלצתכם בעניין. אני חושב שתקציב באיזור ה-5,000 הוא כיוון טוב להתחיל בו למרות שאין לי מושג מה מחירם של מחשבים ניידים לגיימרים כיום.. כמובן אם אפשר לרדת מזה זה מעולה. אין צורך באיזשהי מכונת מלחמה, אלא פשוט מחשב שיריץ את המשחק. אין צורך לקחת בחשבון משחקים בעתיד. * מטרות המחשב? משחקים (בעיקר דיאבלו 3), סרטים, ועבודה משרדית. * גודל המסך? 15 אינץ', רצוי מט. לא חובה אם פונקציה של מחיר. * רזולוציית המסך? אני מניח שככל שגבוהה ויתר, יותר טוב. * משקל רצוי? בגלל שמדובר בנסיעות לחו…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, תשובותי לשאלון: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500 ש"ח. 2. מטרות המחשב? עריכת 2D (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין וכו'). בלבד. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק קופסא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? המחשב יורכב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? דרוש הארד דיסק של 1TB 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שלא ירעיש יותר מדי. זהו מחשב משרדי. 10. האם מתוכנן OC? לא. תודה מראש, עדי.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או שאולי כבר יצא ואיני יודע עליו ?
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אחרי שהסתכלתי הרבה בפורום ראיתי שבאמת מומלץ לקנות את הE480 עבור מחשב לימודים ונתקלתי ב3 דגמים ורציתי לדעת שאני לא מפספס הבדלים בינהם מחשב נייד Lenovo ThinkPad E480 20KN0061IV הוא הכי בסיסי ב2600 שקל ללא מערכת הפעלה ללא כלום Lenovo ThinkPad E480 20KN001QIV לנובו שעולה 3160 שנראה לי ההבדל היחידי שהוא בא עם מערכת הפעלה של וינדוס ואחרון מחשב נייד Lenovo ThinkPad E480 20KN004VIV לנובו שעולה 3800 שמגיע עם מעבד I7 במקום I5 אני כרגע מתכנן לקנות את ההכי זול רציתי לדעת אם אני מפספס עוד הבדלים בין הגרסאות ועד כמה קריטי זה עבור המחשב הזה מעבד I7 במקום I5 אני רק מציין המחשב מיועד ללימודים ולצפיה בסדרות וסרטים תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הבן שלי מבקש כמתנת בר מצווה, מחשב נייד שאחד השימושים העיקריים בו יהיה למשחקים. הבנתי שאף מחשב נייד ללא יוכל לתת את התפוקה למשחקים כמו שנ ותן מחשב שולחני. האמנם? ואם כן, איזה דגם יכול כן להתאים למשחקים ככל היותר?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמה בקשות שיש לי מניסיון במחשבים אחרים קירור - כל המחשבים שהיו לי תמיד רתחו מקום - אם אפשר כמה שיותר יותר טוב אבל שזה לא יבוא על חשבון דברים אחרים. זיכרון - שיהיה מספיק למשחקים החדשים ולויסטה וכל זה שאני לא יתקע בסוף בגללו וכרטיס מסך - שיריץ משחקים חדשים מן הסתם לא על הכי גבוהה אבל לפחות שיעבדו נורמאלי ומעבד - אין לי מושג מה זה עושה. (אני מקווה שזה לא יותר מדי בקשות לתקציב) לא כולל ציוד היקפי ואני גמיש אם צריך להוסיף כסף וויהיה שינוי משמעותי אז בכיף אבל שזה ישאר בתחום של 4000 ואם אפשר בקשה אחרונה גם שלא תהמרו על דברים חדשים שיצאו לשוק או משהו אם אפשר דברים שהם בטוחים תודה רבה (:
-
- 13 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אם ב10 אלף אפשר להביא מפרט שיתמוך בעריכת וידאו ב4k אז יהיה מעולה, אבל אם לא אז שתהיה לי אפשרות שדרוג עתידית. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף ש"ח, חריגה, תלוי עד כמה זה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב: עריכה גרפית, עריכת וידאו - תוכנות אדובי למינהם, אפטר אפקטס, פריימר, פוטושופ וכו'... 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? הבנתי שזה מומלץ בשביל לשפר ביצועים, אז כן, אם אצטרך. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
AMD ATHLON 64 3800+ 2.0GHz 1MB CACHE - DUAL CORE SOCKET AM2 - ADA3800CUBOX - BOX ¤840 לוח אם: GIGABYTE GA-M55SLI-S4 ¤580 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7950GT TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL ¤1497 דיסק קשיח: SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA150 ¤463 צורב DVD: NEC DVDRW ND-3551 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - LABE FLASH ¤245 זיכרון: TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL4 ¤628 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤427 מחיר סופי: ¤4685 מ IQPC *כנראה אני גם אקנה אצלהם זה קרוב יחסית אליי ולא ממש יקר יש לי בעיה עם הכרטיס מסך אבא שלי אומר שהוא לא הכי אוהב את החברה הזאת אבל אני לא יודע אומרים…
-
- 11 תגובות
- 886 צפיות
-
-
רזולוציה 1920X1200 אין העדפה לאינטל \ AMD או ATI \ NVIDIA ללא כל ציוד היקפי צריך כמובן גם צורב המחשב יהיה גם בעיקר למשחקים כמו World of warcraft Counter strike: source Battlefield 2 GTA IV Assassin Creed ומשחקים שהם יחסית כבדים ... אני לא מצפה שיהיה לי ביצועים בשמיים במשחקים האלה אבל כמה שיותר יותר טוב! אפשרות לחריגה קלה תודה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הוא הלך לחברת מחשבים אצלנו ונתנו לו את המפרט הבא הוא ביקש ממני שאני יבדוק לו אותו אז אם בבקשה תוכלו לבדוק אתזה מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 830 830 לוחות אם למעבדי AMD ABIT כמות מחיר סה"כ KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 1 610 610 זכרונות DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Kingston Hyper-X (CL2) 1 550 550 כרטיסי מסך Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ X550 PCI-E 256MB +TV, DVI 1 495 495 כרטיסי קול כמות מחיר סה"כ PCI Sound Card 5.1 1 70 70 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB 7200 8MB WD800JB 1 345 345 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 (Black) 1 50 50 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD DVD כמות מחיר ס…
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני קונה את המחשב הזה Acer Aspire 5315 יד שניה אני רוצה לדעת עם יש לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה. ויש איזה דברים שאתם ממליצים לבדוק לפני הקניה ?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
בבקשה להתבסס על הרכיבים הקיימים ולא להתחיל לשנות תודה מראש! מעבד AMD 5200 זכרונות 667 2X1GB כ.מסך ATi 2600XT 256 DDR4 דיסק קשיח 160GB נא להשלים: ספק כח מארז לוח אם תומך CROSSFIRE תודה
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייד באיזור ה 6 אלף גמיש ל 6.5 , אני רוצה במחשב כרטיס מסך חזק שיריץ משחקים בצורה טובה ועבודות גרפיקה. כמובן שחשוב גם מהירות המחשב , מסך מספיק 15.4 אינץ' המחשב שהכי בלט לי הוא ה msi gx600 extream בחו"ל ראיתי שקיבל ביקורות לא רעות בכלל אבל כאן קטלו אותו בעיקר בגלל שהוא מאייבורי, לי לא מפריע הספק. אשמח לקבל עצה עניינית , תודה רבה!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-