עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nsasseon,

כאשר המחשב מחובר לחשמל (עם המטען המקורי) לפעמים המנורה של הסוללה דולקת ונכבית לאחר כמה שניות, האם הבעיה היא בסוללה או במטען? המחשב נדלק לשניה ונכבה. תודה

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by godis,

שלום חברים, הלנובו YOGA 3 14 שלי מתחיל להתעייף קצת. אני רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו כשיש הרבה מבצעים, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מחשב חדש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ניתן לחרוג אם יש משהו משתלם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכנות ארדואינו, קצת פוטושופ וסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודל…

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. שלום, אשמח לעזרתכם. אני מחפש נייד לאופיס ותוכנות גרפיות עד 5000 שח. חשוב שיהיה עם SSD (אם צריך לשדרג אז המחיר הבסיסי צריך להיות סביב 4000). יש מליון דגמים בחוץ ואני לא יודע כל כך במה לבחור. חשוב לי שלא יהיה מאוד כבד (2.5-2.8 ק"ג זה עוד בסדר), שלא יראה כמו בלוק (יש לנובו שנראים זוועה), שהבטרייה תחזיק לא רע- כמה שעות. השירות גם הוא חשוב (יש לי נסיון לא טוב עם LG). האם תוכלו להמליץ על דגם?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  4. חבר'ה, עבור עבודה עם תוכנות גרפיות כמו AUTOCAD בניתי לי מפרט אך מתלבט בין: א. מעבד: AMD Athlon Dual Core 3600 64bit AM2 לוח אם: Gigabyte M55S-S3 for AMD כרטיס מסר: Gigabyte GEFORCE 7300GS 256MB זיכרון: 1GB DDRII 667MHZ ב. מעבד: AMD Athlon Dual Core 3600 64bit AM2 לוח אם: M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E ,ASUS עם כרטיס מסך מובנה זיכרון: 2GB DDRII 667MHZ מחיר של שניהם הוא זהה. בתקציב שלי אין אפשרות לבנות משהו יותר טוב!!! תעזרו להחליט,תודה!!!!

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by SyndromE,

זה מה שהדוד בנה: התקציב בסביבות 3200 + מסך, עם אפשרות לנטיות קלות לפה ולשם. האם יש הצעות לשיפור \ חנות אחרת ? (הוא גר בנתנייה \ עובד במרכז) לא צריך עריכת וידאו , מדובר בפוטושופ בעיקר לעבודות בבית דפוס (+ כרטיס מסך שילדים יוכלו לשחק בקטנה) לחץ אטומי כי מחר זה כנראה כבר לא רלוונטי תודה מראש

6. שלום חברים (: אז החלטתי להשתדרג אחרי כמה שנים, מהמפרט הקודם שלי בניתי מפרט שהתייעצתי עליו פה בפורום ואחרי הרבה חיפושים ננעלתי והזמנתי מStart-pc (שארצה לציין אותם לטובה השירות היה אדיב.. יאן מהחנות, תמיד נגיש ועונה במייל. והמחירים המעולים! משלוח חינם והספקה מהירה עד פתח הבית, בקיצור ממליץ בחום!) האמת שזה היה הטבילת אש הראשונה שלי בהרכבה של מחשב מ-0, והיה גם ניסיון לסידור כבלים מצידי המפרט המדובר - ולתמונות אז כל החלקים מגיעים בקופסאות !! מפשיטים את המארז קודם כל.. בודקים את הלוח אם.. סחטיין לMSI מבנה חכם מצידם בבחירת מיקום החיבורים לSATA וכו' .. קירור סקסי בטירוף.. בחצי מחיר כמעט אוקי, פי שבע יותר סקסי כשפותחים.. קצת גימיקי אבל שיהיה D: .. …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מחשב למשחקים עבודות וסתם גלישה ברשת...

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  8. Started by arik63,

אוקיי אז ככה אנ מחפש מחשב טוב במחירים 2300 עד 2000 עכשיו אני חושב שכמו כולם ממש לא הכרחי לקנות XP שאפשר לפרוץ ומקלדת ועכבר ומסך יש לי אז אני חושב שזה חוסך לי את כל הדברים האלה הנה המפרט שאבא שלי השיג מחברה אחת Lenovo ThinkCentre M58 TowerM58E 1כונן DL SATA150 16X-48X DVD-ROMכונן 1כבל SATAכבלים 1ת. ENABLE OEM WIN XP PROתוכנה 1מעבד Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 3MB 1066MHzמעבדים 1Intel G41 Express ChipsetCHIPSET 1כ.מסך INTEL INTG. GMA X4500HDכרטיסי מסך 1זיכרון PC2-6400 800MHz DDR2 SDRAM UDIMM 2GBזכרון 1דיסק SATA Disk 7200rpm 160GB למחשבדיסק 1כרטיס רשת Integ. BROADCOM GIGABITכרטיסי רשת 1מקלדת עברית-אנגלית LENOVO Preferred Pro USBמקלדות 1עכבר אופט…

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by rubus,

שלום לכולם, לפני כשבוע פרסמתי בקשה לעזרה עם מפרט לPhotoshop. הקדמה: מצטער מראש על החפירה, ועל כל עלבון שהמפרט הזה מהווה להיגיון הפשוט. לצערי טעיתי במידות הנחוצות למארז המחשב וחשבתי שיש צורך במארז מסוג mini-itx. הבנתי עכשיו כי בעצם הגובה של המארז לא ממש חשוב, אלא הרוחב - הוא צריך להיות כמה שיותר דק. לאחר חיפושים מצאתי את שהמארז Silverstone Percision PS08 הוא המתאים ביותר - זאת משום שהוא הכי דק (16.8 ס"מ) שעדין יכול להכיל כרטיס מסך בארוך מלא, כמה כוננים וכו'. זה משנה הכל מפני שהוא מסוג mATX וזה נותן לי יותר אפשרויות. מכיוון המארז הוא זול ויחסית מאוורר, אני מניח שהוא יהיה די רועש. לכן השקעתי מעט יותר איפה שיכולתי על מנת להקטין את הרעש מהרכיבים. אשמח לעצות בנושא. רציתי לקבל …

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? נתחיל מ-5000 ש"ח, אם יש צורך ניתן לחרוג ב-1000 ש"ח ואם יש סיבה מוצדקת להוציא יותר עקב הדרישות אני פתוח לשמוע למה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח תוכנה כבד. קומפילציות של קרנל, קרוס קומפילציות, המון טאבים, המון קבצי דוקומנטציה, VM-ים, קונטיינרים *בו זמנית*. אני מבקש: מעבד חזק כמה שניתן בתקציב (יותר ליבות יותר טוב, מאשר קלוק). זכרונות מינימום 32GB. אחסון מהיר (NVMe ?) של 512GB \ 1TB וזהו מבחינת אחסון. אין צורך להשקיע בכלל בכרטיס מסך, *אבל* חייבת להיות אפשרות לחבר 3 מסכים 1080p. עדיף כרטיס רשת של א…

11. Started by az456,

שלום לכולם, מבקש המלצה למפרט של מחשב נייד, לשימוש ביתי/משרדי, בעיקר לתוכנות אופיס אבל גם לתוכנות סטטיסטיות יחסית כבדות כמו matlab. לא מריץ משחקים. מסך 15.6" ומטה כדי שיהיה קל לנשיאה. שוקל אפשרות לקנות מחשב שתומך בdocking station כדי להעבירו בקלות מהמשרד לבית - אשמח לקבל הצעות לנייד שתומך באפשרות זו, ולכזה שלא. תודה!

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by xori,

* מטרות המחשב? גלישה,סרטים HD,תכנות, * גודל המסך? 14 או 15 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות כמובן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר מ5 שעות לפחות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD לפחות 500 * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Stealth,

שלום על המפרט לכלול את ה6800U או את ה6800GT, הטוב והשווה מבינהם הבקשות הנוספות הם מארז עם ספק חזק או רק ספק לחוד, לוח אם, זכרון 512 ומעבד (intel או amd) רצוי שניהם, מהדור החדש כמובן. אבקש בנוסף לא מksp תודה. נ.ב הרף הוא אמנם 6000 אבל רצוי מאוד שזה לא יגיע לגבול הסכום.

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by yuvalb,

מבקש לקבל עזרה במפרט למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים (לא כבדים מידי ,FIFA וכו') במחיר של כ-2000 ש"ח ללא מסך. תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  15. שלום מקצועניים !!! אני זקוק נואשות לעזרתכם. משפחתי רוצה לקנות מחשב לצרכים הבאים : 1. משחקים 2. מוזיקה 3.עיבוד תמונה בפוטושופ. לאחר שהתיעצתי איתכם מספר פעמים, קיבלתי מכם מפרט מצויין לדעתי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=282899.0 הבעייה היא שאמי רוצה לקנות את המחשב ב KSP. ל-KSP יש מגוון חלקים מצומצם יחסית ולכן שיניתי את המפרט במספר רכיבים. המפרט החדש הוא כזה : מעבד 645 : Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם 560 : ASUS M2N-E SLI AM2, 500SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זיכרון 540 : DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC דיסק קשיח 420 : Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII כרטיסי מסך 580 : ASUS 8500GT S…

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by Siasom,

מישהו יודע מתי ואם DM3 של HP יגיע לארץ? ואם כן מה יהיה מכירו (לערך)? [br]פורסם בתאריך: 9.11.2009 בשעה 00:33:48 מישהו??

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by SHIMSHI,

שלום, איך ניתן לדעת האם צורב מתאים לנייד שלי? הדגם של הנייד: [h=1]Acer Aspire 6930G[/h]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מחשב גיימיניג שירץ את כל המשחקים הכי חדשים וכבדים על הגדרות גבוהות... אין צורך בציוד הקיפי משום סוג לא צריך צורב וגם לא חייב דיסק קשיח.... לא צריך הרכבה ... יש לי מדרבורד שהוא (Asus M2N-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN אם צריך אפשר להחליף אם אפשר להחליף אז גם מארז חדש....אם לא אז יש לי.... רוצה שהמחשב יהיה שקט ולא מרעיש בערך מי 1-10 7 או 8.... לא יודע לבצע OC בעצמי אם החברה עושה את זה אז אני רוצה אם לא אז לא משנה... גר בצפון אבל זה לא משנה מאיזה חנות אני קונה.... אין בקשות מיוחדות

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  19. שלום לכולם, אני רוצה להרכיב מפרט למחשב בסיסי שיהיה בשימוש לאינטרנט, youtube, ומשחקי java בסיסיים. חשוב שהמארז יהיה קטן ככל שאפשר (מתוכנן לשים את המחשב על השולחן וחשוב שיתפוס כמה שפחות שטח עבודה) עם המגבלה שכונן DVD הוא חובה. תודה לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחק JAV…

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  20. Started by itamsh,

שלום ברצוני להוסיף זיכרון למחשבי,רציתי לשאול מה הזיכרון המומלץ ביותר למצבי הנוכחי(שיתאים למפרט).[TABLE=width: 620] [TR] [TD][TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]ZALMAN 7000V Al SI EDITION[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]Biostar TP67…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. ברשותי מחשב נייח ישן: dell optiplex 960 intel core 2 vpro, צרפתי למטה קובץ מידע על המחשב מאתר אינטל. אני צריך להתקין תוכנות גרפיות: Photoshop, אילוסטרייטור XD. וצריך מחשב שיעבוד בצורה חלקה. האם המחשב שברשותי, מתאים לתוכנות שציינתי, או אולי אפשר לשדרג אותו ולהוסיף לו רכיבים שיהפכו אותו ליעיל לפוטושופ וכו'? התקציב עד 3.500 ש"ח. תודה מראש! desktop-optiplex-960-customer-brochure-en.pdf

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dr computer,

אני צריך מפרט ללא מסך, ללא כרטיס מסך, ללא כ.קול וללא מקלדת ועכבר וללא רמקולים יש לי GFORCE 6600 PCI-E יש לי 4000 שח יש לי קירור מיים Thermaltake Silent Water All-in-one Liquid Cooling וניראה לי שעדיף לי מפרט לאוברקלוק אז תנו בראש

23. שלום, אני משתחרר עוד מאט ואני צריך להתחיל לברר איזה מחשב אני קונה, כי המחשב שלי ממש עגלה כרגע. רק מחשב בלי מסך מקלדת וכו... עדיף שיהיה מעבד אינטל תקציב: 6500 שקל תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  24. שלום וברכה, לא מזמן פרסמתי הודעה בדבר מחשב שולחני שאני עומד לקנות ובקשתי המלצות, הערות והארות. השרשור ההוא נעלם בתהום הנשיה ללא תגובות קונקרטיות והייתי מעוניין להעלות את המפרט הכמעט סופי שגבשתי לקראת סגירתו. ייעוד המחשב הוא שימוש משרדי, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וגיימינג [יחסית] כבד; כמו כן אני מעוניין להשקיע בחומרה איכותית שתתן לי מחשב על ביצועים ראויים גם בעוד שש שנים מהקנייה. תחילה אפרט את החלקים שכבר הזמנתי ולאחר מכן את ההתלבטויות והשאלות: מעבד: Intel 2nd Generation Core i7 2600K לוח אם: Intel DP67BG זכרון: Kingston DDR3 1600Mhz 2x4GB HyperX כרטיס גרפי: Asus GTX 570 DCII דיסק קשיח: Intel SSD 160GB 320 Series מסך: LG E2340T 23" LED [ציוד היקפי נוסף זניח] כעת ההתלבטו…

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  25. Started by axon,

אני שוקל לקנות את הדגם הנ"ל Asus N550JV-CN191H לעיצוב גרפי ו 3D http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=211182 למטרות עבודה משרדית רגילה ( כן קצת מוגזם ) ולעבודות תכנון גרפי תלת מימד עיצוב מוצרים בתוכנות כמו rhino ו סולידוורקס והרבה Photoshop האם יש דגמים מקבילים במחירים טובים יותר ? מישהו מכיר את החנות הזאת ? אני מתכנן לרכוש המחשב השבוע אז אשמח לשמוע דעות אם מישהו מכיר את הדגם , הרעיון שהוא יהיה חצי נייד בעיקר לעבודה במשרד ובבית. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים