עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני רוצה להרכיב מפרט למחשב בסיסי שיהיה בשימוש לאינטרנט, youtube, ומשחקי java בסיסיים. חשוב שהמארז יהיה קטן ככל שאפשר (מתוכנן לשים את המחשב על השולחן וחשוב שיתפוס כמה שפחות שטח עבודה) עם המגבלה שכונן DVD הוא חובה. תודה לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחק JAV…

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by itamsh,

שלום ברצוני להוסיף זיכרון למחשבי,רציתי לשאול מה הזיכרון המומלץ ביותר למצבי הנוכחי(שיתאים למפרט).[TABLE=width: 620] [TR] [TD][TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]ZALMAN 7000V Al SI EDITION[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]Biostar TP67…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. ברשותי מחשב נייח ישן: dell optiplex 960 intel core 2 vpro, צרפתי למטה קובץ מידע על המחשב מאתר אינטל. אני צריך להתקין תוכנות גרפיות: Photoshop, אילוסטרייטור XD. וצריך מחשב שיעבוד בצורה חלקה. האם המחשב שברשותי, מתאים לתוכנות שציינתי, או אולי אפשר לשדרג אותו ולהוסיף לו רכיבים שיהפכו אותו ליעיל לפוטושופ וכו'? התקציב עד 3.500 ש"ח. תודה מראש! desktop-optiplex-960-customer-brochure-en.pdf

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by dr computer,

אני צריך מפרט ללא מסך, ללא כרטיס מסך, ללא כ.קול וללא מקלדת ועכבר וללא רמקולים יש לי GFORCE 6600 PCI-E יש לי 4000 שח יש לי קירור מיים Thermaltake Silent Water All-in-one Liquid Cooling וניראה לי שעדיף לי מפרט לאוברקלוק אז תנו בראש

5. שלום, אני משתחרר עוד מאט ואני צריך להתחיל לברר איזה מחשב אני קונה, כי המחשב שלי ממש עגלה כרגע. רק מחשב בלי מסך מקלדת וכו... עדיף שיהיה מעבד אינטל תקציב: 6500 שקל תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  6. שלום וברכה, לא מזמן פרסמתי הודעה בדבר מחשב שולחני שאני עומד לקנות ובקשתי המלצות, הערות והארות. השרשור ההוא נעלם בתהום הנשיה ללא תגובות קונקרטיות והייתי מעוניין להעלות את המפרט הכמעט סופי שגבשתי לקראת סגירתו. ייעוד המחשב הוא שימוש משרדי, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וגיימינג [יחסית] כבד; כמו כן אני מעוניין להשקיע בחומרה איכותית שתתן לי מחשב על ביצועים ראויים גם בעוד שש שנים מהקנייה. תחילה אפרט את החלקים שכבר הזמנתי ולאחר מכן את ההתלבטויות והשאלות: מעבד: Intel 2nd Generation Core i7 2600K לוח אם: Intel DP67BG זכרון: Kingston DDR3 1600Mhz 2x4GB HyperX כרטיס גרפי: Asus GTX 570 DCII דיסק קשיח: Intel SSD 160GB 320 Series מסך: LG E2340T 23" LED [ציוד היקפי נוסף זניח] כעת ההתלבטו…

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by axon,

אני שוקל לקנות את הדגם הנ"ל Asus N550JV-CN191H לעיצוב גרפי ו 3D http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=211182 למטרות עבודה משרדית רגילה ( כן קצת מוגזם ) ולעבודות תכנון גרפי תלת מימד עיצוב מוצרים בתוכנות כמו rhino ו סולידוורקס והרבה Photoshop האם יש דגמים מקבילים במחירים טובים יותר ? מישהו מכיר את החנות הזאת ? אני מתכנן לרכוש המחשב השבוע אז אשמח לשמוע דעות אם מישהו מכיר את הדגם , הרעיון שהוא יהיה חצי נייד בעיקר לעבודה במשרד ובבית. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. קיבלתי כמה הצעות ואני צריך עזרה בבחירה במשתלמת ביותר מביניהן. 1. http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=100239&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=30 2. http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=100236&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=14 3. מעבד אינטל פנטיום 4 3000 1 מ"ב זכרון פנימי 512 מ"ב דואל צ'אנל 400 מהץ PC3200 דיסק קשיח 80 ג"ב * 7200 סל"ד SATA כונן X52 כונן צורב DVD NEC מצלמת אינטרנט LOGITECH עם מקרופון מובנה כ. מסך GFORCE PCIX 256MB PCX6200 סך הכל כולל התקנה 728 $ + מע"מ. (שזה בשקלים 3350) אבל בכל זאת אפשרי. הצעות טובות יותר יתקבלו בברכה, תודה !

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by avi-g2005,

איזה מפרט כדאי לי לקחת? מפרט 1: AMD 3200 64 BIT ASUS A8N SLI PREMIUM 1GB RAM DDR 400 MHZ 160GB SATA2 LG 4167B X16 GEFORCE 6800 128MB+TC=256MB 500W מארז סה"כ:3800 ש"ח -או- מפרט 2: AMD 3700 SAN DIEGO לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות DDR 400 1GB 400MHz Corsair (Value) CL2.5 (512X2) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך GIL Forsa 6600 256MB TV, DVI, PCI-E (BULK) כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF צורבים DVD Recorders LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) ציוד רשתות On Board 1000 מארזים 2546 ATX MIDI PFC 400W Black and Red מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים None …

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by pitter,

שלום, מבקש חו"ד למפרט הבא, מבוסס INTEL, בדגש על ביצועים לגיימינג ו.. מארז שקט. תודה! מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.93GHz 940 - BOX ₪2905 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD5 ₪1511 זיכרון: [..] G.SKILL 6114MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL8 - RIPJAWS - F3-12800CL8T-6GBRM ₪816 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5870 1GB GDDR5 - GV-R587D5-1GD-B - RETAIL ₪2252 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪136 מארז: [..] ANTEC SOLO w/o PSU ₪440 ספק כוח: [..] ENERMAX LIBERTY 620W : ELT620AWT ₪654 דיסק קשיח: [..] WD CAVIAR BLACK 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : WD1001FALS ₪508 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות חינם למזמינים מעל 3000 ש"ח ₪0 מחיר ס…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by 2Fluffy4U,

אשמח להצעה למפרט רב תכליתי בתקציב היחסית קטן הנ"ל.. 1700. התקציב לא כולל ציוד היקפי. אני חושב כרגע על משהו בסגנון מעבד חזק יחסית לתקציב, עם כרטיס מסך מובנה.. ובהמשך אולי אחבר לו 8800GT שיש לי על מחשב אחר.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מפרט ראוי ב - 1500 יתקבל בשמחה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים קלים (SIMS, יחסית ישנים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יומיומי תדיר, אינטרנט, ריבוי לשוניות, אופיס. ב) במידה והמחשב מיועד לג…

• 35 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by hosham,

ללא ציוד היקפי וללא מסך. לא מתוכנן OC לעבודה עם AUTOCAD ותוכנות שרטוט שונות. אין צורך בהארדיסק. אני מתלבט בין AMD לאינטל 6550. כמה תהיה ההשפעה ביניהם בעבודה עם AUTOCAD? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by tascam,

http://manneli.com/movies/Laptop.html

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by Ramusus,

היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב לשימוש ביתי - לא כולל גיימינג, אני אשמח ליותר מכרטיס מסך מובנה (במידה וזה מתאפשר בתקציב) אבל המחשב מיועד בעיקר לסרטים, מוזיקה, גלישה, עבודות (לא גרפיקה). בעצם הדבר הכי חשוב שהמחשב ירוץ חלק ומהר. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מפורט למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. תביאו לי מפרט עד 3000 שקל למשחקים.. תודה *ללא מסך..וציוד הקפי

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  16. היי, אני רוצה לקנות השבוע מחשב נייד, ראיתי כמה דגמים שמעניינים אותי ואני אקנה על סמך ההמלצות וההנחות שבתקווה יהיה השבוע (BLACK FRIDAY). התקציב הינו בערך עד 5500, בתקווה עד 5000. הדרישות הם: 1. לפחות שנתיים אחריות, עדיף 3, כלול במחיר. 2. 14 עד 15". 3. אם 15", עדיף עד 2.7 KG. 4. כ. מסך לא מובנה, עדיף משהו שיהיה אפשר לשחק איתו גם. 5. 3-4GB זכרון 6. 250GB לפחות, עדיף 7200RPM 7. מעדיף מעבד P. 8. חובה יציאת HDMI (אפשר DP במקום, אני מניח שמתאם הוא לא יקר ). מה שראיתי הם: DELL 1555, P8700 + ATI 4570 היקר שבחבורה, ה.כ מסך סביר, אבל לא מדהים - קצת יקר, 3 שנים אחריות רזולוציה קצת גבוהה מדי לטעמי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8117&perur=2&t=1&c=441 HP DV6-1330 או 1…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום, שלחתי ידידה ל TMS לקבל מפרט ב 5K, שימוש עיקרי לילד שלה בן 16, למידה מרחוק ומשחקים (לא משהו יותר כבד מ FORTNITE להבנתי). היא קיבלה את המפרט הבא (בתחתית הפוסט), הוא נראה לי OVERKILL. אני יודע שזה לא זמן טוב לקנות אבל הם חייבים מחשב. מישהו יכול לעזור איך אפשר לשפר\לשנות, אולי לחזור למסגרת התקציב של 5K. כאמור צריך את כל ההיקפי (עכבר מקלדת ומסך). ניסיתי למלא את השאלון ממה שאני יודע, אם צריך פרטים נוספים בבקשה אימרו, הם רוצים לקנות את המחשב ביום שני אחרי החג. תודה מראש וחג שמח! שאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K, אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית…

18. Started by bamenny,

שלום למומחים, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בסכום של עד 3000 ש"ח ושיהיה קטן וקל (אלה הדרישות הקריטיות) הוא ישמש בעיקר לאינטרנט, וכתיבת מסמכים. לא אכפת לי גם לקנות יד שניה. מני

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  19. Started by Guymz,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפיה בסרטים * גודל המסך? 14" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? עדיף שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא יודע מה זה זמן ארוך, אבל כמובן שעדיף כמה שיותר ארוך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בדרך כלל מעדיף דל.. אבל אשמח לשמוע אם סמסונג טובים, או כל דבר אחר שמחזיק זמן. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? שלא יהיה עבה מידיי ושיהיה מעבד i5.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש מחשב עד 6000 שח כולל ציוד היקפח ומסך LCD עיקר המחשב זה אינטרנט משחקים כבדים אי סי קיו והרבה הורדות באימיול והכי חשוב שיהיה אפשר לעשות את כל הדברים במקביל מבלי שיתקע המחשב או שיעבוד לאט תודה

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  21. קיבלתי הצעה לקנות מחשב נייד יד שנייה ב1000 שקל ורציתי לדעת מה דעתכם. המפרט של הנייד הוא: intel® pentium® 3 933mhz זכרון 384 מגה הארדיסק 20 גיגה כרטיס מסך mobility radeon - M6 צורב די וי די מסך 15 אינץ השימוש של הנייד אמור להיות בגדול אינטרנט ואופיס בשביל הלימודים. מה דעתכם? שווה את המחיר? איך אני יודע אם למחשב יש TVOUT?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by alice in chains,

מפרט שאני בניתי ורציתי קצת פידבקים על מה שבניתי מעבד:פנטיום 4 3.0GHZ 1M S-775 לוח אם:asus p5-gd1-vm(915 דיסק קשיח:wd 120gb serial ata כרטיס מסך:gugabyte x600 pro 128mb pci-e צורב dual x2 -x8 +x12 LG DVD זיכרון: kingston 2*256 400 אני מתלבט לגבי הלוח האם של אסוס או של msi combo 915 ורציתי לדעת מה אתם אומרים על כרטיס מסך של ג'גה ביט אם הוא טוב,ומה אתם אומרים על הצורב DVD של LG המפרט הזה עולה 5000 יש להוסיף גם את המקלדת ועכבר והמארז שיש בו 2 מאווררים 12 ס"מ. תודה AIC

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ממ השימושים במחשב זה בערך 50% משחקים 50 אחוז טקסט משו כזה חשבתי ללכת על הVP930 אני צריך ציוד הקפי חשבתי על המקלדת של מיקרוסופט desketop 4000 אני לא מתכנן OC רצוי שהמחשב יהיה שקט כי הוא יהיה בחדר שינה אבל אני רוצה מארז שיהיה גם יפה... תודה=]

• 11 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by Michaelkras,

לפני שבוע הווינדוס הזהיר אותי שכנראה יש תקלה ב GPU ואז המחשב נכבה וכשהוא עלה הוא רק הראה מסך שחור עם פסים לבנים אנכיים שיערתי שיש תקלה עם כרטיס המסך לכן הבאתי אותו למעבדת מחשבים באזור מגוריי בכדי שיבדקו אולי ניתן להחזיר אותו לחיים בלי להחליף לו את כל הלוח מסתבר שטעיתי והלוח וכרטיס המסך תקינים לטענתם הבעיה היתה באינברטור ומשום מה הם טוענים שגם המסך שרוף ויש להחליף את שניהם עבור האינברטור נם גובים כ 350 ש"ח ועבור המסך עוד כ 1000 אולי קצת יותר יש לי מספר שאלות 1. האם זה בכלל יתכן שהאינבטור הפגום יהרוס לי את המסך? הבנתי שיש אנשים שהאינבטור שלהם פגום ומספיק רק להחליף אותו נשמע לי קצת הזוי שבאותו יום גם האינבטור וגם המסך נפגעו 2. האם המחיר שהם דורשים ממני מוצדק לדעתכם? (בקשר…

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by alexmel2,

שלום יש לי מחשב thinkpadl 14 , אני מפתח תוכנה שעושה פרויקטים לא גדולים. וראיתי ביקורות על המחשב שזה מה שרשום " Temperature, fan noise The temperature and fan noise of the L14 strongly depend on the selected performance slider mode in Windows as these modes are directly linked to the three „intelligent cooling“ modes: Performance slider mode Intelligent cooling mode Battery Saver / Better Battery Quiet mode Better Performance Balanced mode Best Performance Performance mode In q…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.