עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש כבר מפרט והכל, נכון לעכשיו מעוניין לבדוק פיזית את נוחות המחשבים מהסדרה הזאת. אשמח מאוד לקבל כתובות של חנויות/חדרי תצוגה של מחשבי ThinkPad X תודה רבה מראש לעוזרים !!!

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  2. היי חברים , הגעתי מהT61 ומאוחר יותר ל T400 , אחרי זה לטושיבה חדיש שקיבלתי מהעבודה וכרגע אני מחפש תחליף אני מחפש מחשב נייד קטן וחזק (10"-11" , אפשר לגדול ל 12" במקרה הקיצוני) אני לא יודע את הבדלי הגודל בין 14-15 ל13-12 מבחינת גודל אבל חשוב לי שהמחשב יהיה קטן וקל אני מוכן להשקיע תקציב של עד 4K (אולי קצת יותר) ראיתי כמה מאוד חזקים של LENOVO אבל הם מגיעים ל7 ו 8.. האם יש חיה כזו? מחשב קטן מאוד וחזק? הסתכלתי על כמה מפרטים אבל התחלתי לחרוג לכיוון ה 13" חשוב שיהיה בו 4GB זכרון (אני עובד המון ב VMWARE WORKSTATION) ודיסק מהיר (7200RPM) ראיתי שיש כמה דגמים נחמדים של I3 וכמה של AMD ATHLON NEO 2 אבל הבנתי ש NEO 2 הוא יותר כמו ATOM מאשר I3.. מחפש תשובות תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום לכולם, לאחר כ שבע שנים כי המחשב נימצא ברשותי החלטתי להתקדם, אז הדרישות שלי הן להלן: מערכת מחשב מבוססת AMD (ממש לא מאוכזב מהחברה המחשב שיש לי כרגע הוא AMD ואני מבסוט ממנו לא הייתה לי איתו תקלה פעם אחת בכל השבע שנים) בנוסף איני גיימר רציני אך אשמח שתהיה לי האופציה להתקין משחקים ולהנות מהם עד הסוף. ברשותי מסך 24 אינצ' T240 של סמסונג. אני סטודנט למדעי המחשב שנה שנייה כך שבזמן שאני מתכנת אני מחבר מסך נוסף. לגבי הארד דיסק אין צורך מכיוון שקניתי לא מזמן. מעוניין בכרטיס טלוויזיה בשביל windows media center אשמח לקבל הצעות, אם יש דברים לא ברורים לגבי הצרכים שלי תכול לשאול ואני אענה. תודה רבה, אלדד

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך כמה יותר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת וידאו בעיקר בעזרת SONY VEGAS א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).SONY VEGAS תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בעיקר למטרות עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). התקציב הוא 4,000 ש"ח. חריגה של 400 ש"ח תתקבל רק אם מוצדקת. גודל המסך שאני מחפש הוא 13.3 איכות בניה ואמינות - מאוד מאוד חשוב לי. אחריות חייבת להיות לפחות 3 שנים. עדיף בינלאומית כי אולי אהיה שנה בחו"ל (לא חיוני). מעבד וזיכרון - רוצה עבודה זורמת ככל האפשר - אחד מהמעבדים החדשים i3/i5 ו-4 ג'יגה זיכרון. כונן גדול מהווה עדיפות. לפחות 250, עדיף 500. אשמח אם יהיה 7200. אין צורך בכונן אופטי, זה אפילו מיותר מבחינתי. משקל אינו מהווה מגבלה. סוללה צריכה להספיק לשעתיים לפחות. אין צורך ביציאות מיוחדות. בלוטות' ו-wifi חיוניים כמובן. המליצו לי על inspiron n3010 או vostro 3300 של dell, אבל אני לא מכיר כלום ואין לי …

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: משחקי מחשב ותכנות בסיסי באסמבלי בעיקר, (יש לי כבר הארד דיסק נוסף בשביל מערכת הפעלה נוספת לדוגמת לינוקס, אז נא לא לכלול בהוצאות) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: MARS, Linux וכדומה וכן משחקי מחשב. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? בינתיים המסך הנוכחי הוא CRT 19, אני מתכנן לקנות אחד נוסף בעתיד הקרוב. אשמח אם תתנו כיוונים כשארצה לקנות כגון: מה עדיף? ms או ניגודיות וכו'. * לאיזה סוג…

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by shabshay,

היי! בהמשך התייעצות בקשר למפרט מחשב בלינק הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482794.0 הלכתי בהתאם למפרט של רועי, אבל החנות הודיעה לי היום שאזל במלאי מעבד 965 ויש מעבד 955 ב100 ש''ח פחות. מה דעתכם? האם זה יתאים למפרט של רועי ולדרישות שלי גם כן? (שמתי לב שDarkLloth דווקא המליץ על ה955). כמה ההבדלים ביניהם משמעותיים? שכחתי לציין, שבנוסף הציעו לי מעבד ה1075 (6 ליבות) ב140 ש''ח יותר מה965

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, סבא שלי מדבר כבר הרבה זמן שהוא מעוניין לקנות מחשב חדש כי המחשב שלו איטי מאוד ולא זז. ראיתי עכשיו את ההצעה הזאת והיא נראית לי דיי נחמדה בשביל אדם מבוגר שלא צריך יותר מזה. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=sky101&Cat2Cat1ID=88&Cat2ID=0 השימושים שלו הם בעיקר ואני חושב שאפילו רק גלישה ואינטרנט (אתרים כמו קופות חולים, בנקים ודברים מהסוג הזה) ללא משחקים. התקציב שלו הוא בערך 1500 שקל אך משהו ב 1200 יהיה מצויין. תודה. עריכה: הכי הכי חשוב שיהיו לחלקים אמינות גבוהה, גם אם הם ישנים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. המטרות של המחשב: אינטרנט, סרטים (אולי בעתיד Visual Studio) יריץ Windows 7. אשמח להמלצות. רק ממבינים. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by roey603,

צריך מפרט למחשב שיוכל להחזיק 4 מכונות וירטואליות שעל 3 מהם מותקן server 2008 לטובת תירגולים של networking כמו כן שעל אחד מהם יותכן גם exchange

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by TeaHwpce,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315 אני מעונין לקנות המחשב. אני יודע שהמחשב אינו מותאם למחשקים ואינני מתכנן להריץ משחקים, אני רק אתקין ליתר ביטחון כך שאני לא קונה את המחשב למטרות הנאה. עיקר השימוש של המחשב הוא אינטרנט ותוכנות כבדות. האם כדאי לי? אם אתם יודעים על מחשב אשר מתאים לרצונותי, אנא ידעו אותי.

12. שלום,אני מעוניין לקנות מערכת מחשב פשוטה אבל שתחזיק מעמד אני חשבתי על כך: מעבד: [..] AMD ATHLON II X4 640 AM3 (3.0GHz) - BOX - זמין במלאי ₪493 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA74GMT-S2 - זמין במלאי ₪261 זיכרון: [..] TRANSCEND 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 - זמין במלאי ₪150 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] THERMALTAKE V3 ( BLACK) VL80001W2Z w/o PSU - זמין במלאי ₪199 ספק כוח: [..] HEC RAPTOR 400W - RETAIL ₪192 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי ₪189 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪1597 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il או את המחשב הזה: מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE S775 3.0GHz E5700 - BOX ₪…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by morbiton,

שלום ;D אני חדש כאן בפורום ויש לי שאלה. מה אתם חושבים על המפרט הבא שבניתי.. התקציב שלי הוא עד 5000 אשמח אם תתנו לי את דעתכם בנושא =] המון תודההה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Asorkin,

DELL XPS 17 CORE I7 740QM Intel Core I7-740QM MOBILE CPU 1.73GHZ DDR3 Dual Channel 1x4096 1333MHz 4096MB 3GB NVIDIA GeForce GT 445M 750GB 7200rpm 8X DVD+/-RW Drive 17.3in HD+ WLED True-Life 1600x9000 HDMI 1.4,USB 3.0 X2,USB 2.0/ESATA X1,MINI DISPLAY PORT X1,MIC+HEAD, WINDOWS 7 HOME PREMIUM 64 BIT ENG האים הוא שווה את המכיר - 7200 ש"ח ??? זאת השאלה !

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by liatengel,

שלום, קיבלתי dell n3010 חדש והתקנתי עליו windows 7. התקנתי את כל הדרייברים הדרושים אבל ה Function keys לא עובדים. מישהו יודע איזה דרייבר/ תוכנה אני צריכה להתקין כדי שיעבדו? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by חיפושית,

מעבד אינטל core duo , זיכרון G3, מסך 15, 3 שנות אחריות, מחיר בסביבות 2800. הדרישות שלנו מהנייד לא גבוהות. כתיבה, גלישה מתונה (לא הורדות מסיביות, לא גיימינג). מצד אחד לא צריך את חוד החנית הטכנטלוגי אבל בכל זאת משהו אמין ויעיל ואפקטיבי לאורך זמן. מישהו מכיר ויכול להמליץ? ואם כן - מה ידוע לגבי הסוללה (במפרט הטכני לא כ"כ מצאתי התייחסות לזה) תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by avi _fark,

שלום לכולם , אני חדש כאן , עברתי על כמה פוסטים בנוגע למחשב שאני מחפש ודיי קיבלתי את האינפורמציה שחיפשתי , אבל יש משהו קטן שאני לא מבין, מישהו יכול להסביר לי מדוע יש הפרשים כל כך גדולים בין המחשבים הללו : http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22957445 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-370m.htm הם אמורים להיות בדיוק אותם מחשבים עם אותו מפרט ( אלא אם אני מפספס משהו) עוד משהו קטן, כל הפוסטים שעברתי עליהם הם מלפני כמה חודשים , הייתי שמח לשמוע דעה של מישהו לגבי המחשב הזה בלינק שננתי. תודה רבה , אבי .

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  18. Started by alergic,

עריכת הנהלה: לינק לת'רד המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481634 השוואת מפרטים שהוצעו לי. הראשון נבנה כאן באתר. השניים האחרים ע"י נציג מ RSM. תודה מראש על דעתכם. ראשון -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX 750.00 ₪ 1 750.00 ₪ Scythe Mugen 2 Rev B 216.00 ₪ 1 216.00 ₪ Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET 404.00 ₪ 1 404.00 ₪ Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9 177.00 ₪ 2 354.00 ₪ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ 288.00 ₪ 1 288.00 ₪ צורב LG GH22 SATA x 22 Black 100.00 ₪ 1 100.00 ₪ LanC…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by APT,

1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך, למה לא P: במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני מתכנן לקנות איתו את Dell U2410 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מרוצים, יריות (Crysis) וכו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מק…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. למרות הכרטיס המסך החזק (5870) אני מקבל ביצועים יחסית נמוכים במשחקים שנשענים על ריבוי תראדים ולכן הגיע הזמן להחליף את המעבד הזקן (E6300 @ 3.3). מאחר ואני לא כל כך מעודכן באתי לחפש המלצה. לפי ביקורות ראיתי שה-i7 860 לא רע והמחיר סביר, מצד שני יש את הפאנום X6 באותו טווח מחירים. האם אולי בכלל עדיף לחכות? בכל אופן, התקציב הוא גמיש אבל אני לא רוצה לבזבז סתם כסף. אני מגביל ל-3 אלף אבל אפשר גם יותר אם זה יצדיק את התוספת. חשוב מאוד האספקט של אוברקלוקינג והביצועים בגיימינג. התקציב צריך לכלול: מעבד, זכרון, לוח אם, וקירור (חזק, אבל שקט), אני פתוח להצעות לגבי קירור מים אם יכנס בתקציב.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 האם לדעתכם הוא עדיף על מפרט בעלות דומה (1200 ש"ח) מאייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3032&CatCode=3 יכול להיות שזו שאלה מיותרת, אך האם מפרט זה מתאים לשימושי אינטרנט-אופיס 2007-מוזיקה/סרטים ב-HD? תודה מראש. ליאור.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  22. אהלן טוב אז ככה אני מחפש הרבה זמן איך לשדרג עד שמאצית תשובה שכמה אנשים (שנראה לי מבינים ) המליצו לי.. העיסוק שלי זה בעיקר עיצוב.. פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, 3D מקס זה המפרט הנוכחי: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps 16X DVD+/-RW Intel 82566DM Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 In…

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  23. Started by OKDeSign,

1. מה התקציב המקסימלי? בסביבות 3-4K, עדיף כמובן כמה שיותר לחסוך.אפשר לחרוג מהתקציב אבל רק אם זה משתנה קריטי לתפקוד המחשב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב בייתי, דולק כמעט 24\7 בשביל אינטרנט צפייה בסרטים וסדרות [גם HD]. לא מיועד למשחקים אבל אולי בעתיד ישמש לכמה משחקים קלילים יחסית [לא WOW] 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ללא ציוד הקיפי, רק רמקולים אם מתאפשר בתקציב [2.1 או 4.1] 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב, אם כבר WIN7 9. האם יש העדפה לרכוש…

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  24. היי אני מתחיל עוד כמה חודשים ללמוד הנדסאי תוכנה... ואני צריך מחשב נייד מה אתם ממליצים לי? אני מחפש משהו שישרת אותי טוב לשנתיים לימודים בצורה הטובה ביותר.. ככה שהתקציב נתון לרשותכם כי אין לי מושג מה אני הולך ללמוד שם.. אבל בכל מקרה אם אתם ממש מתקשים אז בערך 5000 ש"ח

25. Started by Garletzet,

שלום לכולם, אשמח לשמוע את דעתכם לגבי המפרט המצ"ב. אבקש לציין שייעוד המחשב הינו לשימוש ביתי בלבד, שיכלול עבודה באופיס וגלישה באינטרנט, ללא גיימינג רציני ותוכנות גרפיות מסובכות. הדגש היה ליצור מערכת מיחשוב שקטה שתהיה ניתנת לשדרוג בשנים הבאות. מעבד: Intel Core i3 550 LGA1156 (With Graphics) Tray קירור מעבד: ZALMAN CNPS-10X Performa לוח אם: Gigabyte GA-H55M-USB3 LGA 1156 זכרונות: Corsair DDR3 4Gb Kit 1333Mhz CMV4GX3M2A1333C9 דיסק קשיח: Western Digital 3.5",1TB ,caviar blue 32MB Cache, 7200 RPM צורב די.וי.די: DVD-RW SONY NEC 7260S SATA x24 ספק כוח: Thermaltake TR2 RX Series 550Watt W0134RE מארז: Lian Li Mid Tower PC-B10B סה"כ עלות המפרט הנ"ל כולל הרכבה ובדיקות: 3,800 …

• 3 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.