עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אשמח להמלצה למפרט מחשב (ללא ציוד היקפי) חזק לגרפיקה ותלת מימד תוכנות בשימוש MAYA AFTER EFFECT ADOBE CREATIVE SUIT TOON BOOM TVPAINT ועוד תוכנות אנמיצה תודה מראש. תקציב עד 4500 ש"ח

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by gerdamen,

שלום, ברצוני לקנות ניייד לשימושים איטרנט וסרטים בלבד, חשוב לי שיהיה בו CDROM. 2000K מה אתם מציעים? בברכה,

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by Moshe36,

אני צריך מחשב נייד דיי פשוט,שיהיה אפשר לשמוע שירים,לגלוש בפייסבוק,ולראות הרבה סרטים באיכות טובה D: הביאו לי את זה ואמרו לי שהמסך שלו HD LED...הבעיה שלא רשום ואני לא יודע אם עובדים עלי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5347&CatCode=315 יש למישהו מושג?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היי לכולם, אני צריך דיי בדחיפות מחשב חדש בתקציב של 6 - 6.5 K למשחקים ועבודה : 1. אין צורך במסך. 2. מחשב שאני לא אצטרך שלדרג שוב עוד שנה 3. הומלץ לי עלה I7 950, האם זו גם דעתכם ? 4. אני צריך את המחשב דיי דחוף (הוא משמש גם לעבודה והמחשב היישן נדפק) האם בכל זאת תמליצו לחכות ל SUNDAY BRIDGE ? או שיש הצעות למפרט טוב גם בלי הצורך לחכות חודש ? 5. גרסת WIN 7 32 BIT או 64 BIT ? עזרתכם תתקבל בברכה. תומר.[br]פורסם בתאריך: 19.12.2010 בשעה 10:53:19 אגב, פנדה מחשבים מציעים את המפרט הבא ב 6.5 K, מה דעתכם עליו ?מעבד: Intel Core i7-870 Processor 2.93GHz 8MB Quad Core LGA1156 BOX לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 זכרון: Kingston HyperX 4GB Kit DDR3 1600 CL8 כרטיס…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by maora83,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם מחשב dell vostro 1014. ככל הנראה הבעיה היא בדרייבר, אני לא מצליח לעשות שימוש בהתקן הבלוטות' של המחשב. ניסיתי לעדכן דרייבר אך ללא הועיל. אשמח לתשובה מאור [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by tomlev6,

מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2GHZ 64 bit quad core AM3 boc אם: Gigabyte GA 770T-D3L AM3 מארז: Antec 200 Gaming PSU ספק: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+Retail זכרון: 8 GB של חברה "מוכרת" מה שנקרא קשיח: 1 TB של סמסונג או ווסטרן , או חברה איכותית אחרת כ. מסך: Sapphire HD6870 1 GB GDDR5 PCI DVI HDMI צורב די.וי.די כדוגמת LG DVD RW +22 DUAL LAYER מסך 23 אינץ' מי שיודע ומכיר, אני מחפש חנויות שמוכרות את הרכיבים האלו כמה שיותר בזול באזור הקריות-חיפה כמובן מי שיכול לשפר אותי - אני אשמח =] תודה מראש לשפיץ שיעזור!

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  7. היי. אני מעוניין לרכוש מפרט מלא - מחשב, מסך, רמקולים וכו', שישמש כמחשב משני לאינטרנט וסרטים בלבד (לא משחקים). מה המפרט הכי אמין (עם אחריות ל-3 שנים, אם אפשר) והכי זול שאפשר לארגן, ואיפה כדאי לקנות (לא ב-KSP/Ivory וכו' אני מניח...). גם איזה מסך כדאי לקחת - 23 של samsung (יש אחד בטרד המציאות ב-800 ש"ח), או כבר להשקיע ב-dell 23 - אני מבין שההבדל היחידי הוא זווית הצפייה? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by DJPOWER,

שימוש כללי + קיובייס + פוטושופ. יש הארד דיסק וכרטיס קול. שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק Enermax Modu 82+ 425Watt 80Plus Bronze 290.00 ₪ - 1 1 AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX 727.00 ₪ - 1 1 Gigabyte GA-880GMA-UD2H AMD880G CHIPSET 530.00 ₪ - 1 1 G.Skill F3-10666CL9D-2GBNT 2GB DDR3 1333Mhz CL9 153.00 ₪ - 2 1 מסך Dell UltraSharp U2311H 23" IPS Panel 1,275.00 ₪ - 1 1 Sapphire ATI Radeon 5670 1GB GDDR5 HDMI 577.00 ₪ - 1 1 Logitech CordLess Desktop EX110 Retail 240.00 ₪ - 1 1 Asus DRW-24B1LT x24 White / Black Light Scribe 157.00 ₪ - 1 1 מארז ThermalTake Soprano RS 201 262.00 ₪ - 1 1

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי קרוב שגר בברוקלין ועומד להגיע ארצה, ואני רוצה לשלוח איתו נייד חדש מחו"ל. אשמח לדעת מבעלי הנסיון מאיזה חנויות שווה לקנות שם, כאלה שעושות משלוחים מהירים, כי הוא אוטוטו מגיע. אם יש כאלה שקנו ככה לאחרונה - אשמח לדעת מהיכן קנו, ואיזה דגם. אשמח לקבלת תגובות מהירות, כי העניין די דחוף. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  10. יש לי 2 מעבדים שאני מתלבט 1. Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 2.Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box מה עדיף ? לא משחק במשחקים חדשים. משחק משחקי רשת.

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. שלום לכם ברשותי נייד DELL וואוסטרו 1400 מאוד מרוצה ממנו שום מה הוא מתחמם מהר מאוד ->המאוורר שלו עובד ומרגיש את פליטת האוויר שיוצא ממנו (למרות שיש לו גם משטח מאווררים) הוא נכבה ->וכשמדליקים אותו ישנו מסך שחור עם כיתוב שיש שהמחשב נכבה עקב התחממות שאלתי חבר אמר לי יכול להיות שהמאוורר של הנייד עובד לאט מדי או שיש ליכלוך (נבדק אך אין חיצונית אולי צריך לפתוח אותו ללבדוק???? מה דעתכם תודה אמיר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by com,

טוב, אז אחרי שמונה שנים של בצורת, הגיע זמן להחליף מחשב.. (באמת הגיע הזמן..) אז ככה, המחשב ישמש לשימוש ביתי רגיל לגמרי. גלישה באנטרנט, סרטים (בHD) מוזיקה, שימוש אופיס.. וכו. דגשים: מסך - ישמש לטלויזיה וסרטים אך בעיקר לשימושים יומיומים (טקסטים וכו) אני רוצה אותו גדול 24, כדי שאפשר יהיה לראות בו טלויזיה ולהתעבס רק קצת, לא הרבה. האם נוח לעבוד על מסך כל כך גדול, שמדובר בשימושי אנטרנט? האם במסך כזה גדול לא רואים נורא נורא קטן את הטקסט? (האם ברזולוציות יחסית נמוכות מסכים גדולים עובדים יפה?) חשבתי על מסך 24 לד, עד 1400 שקלים. כרגע חשבתי לחבר את הממיר למחשב עם סטיק כזה של USB שמאפשר להכניס למחשב וידאו אין (בRCA) איך האיכות של הדבר הזה? האם יראו טוב בצורה הזו שידורים? כרגע יש לי ממ…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. היי שבת שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שימש אותי למשחקים חזקים. CEYSIS MOH COD וכו'. התקציב הוא 1200+- אפשר לחרוג טיפה... אני מביא אותו מחו"ל עם מישהו ככה שאני לא משלם עליו משהו נוסף. ASUS G73JH אני חשבתי על המחשב הזה מה אתה אומרים ? והאם יש לכם המלצות ? תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by Lior4543,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500, אפשר חריגה של 100 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? סרטי HD, כמה שיותר חזק למשחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר משחקים כמו * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1024X724 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?Football manager 11 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (…

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  15. היי לכולם רציתי לדעת מה דעתכם על נייד של HP במחיר 3600 שקל עם אחריות לשנה צרכים : סרטים, אינטרנט, משחקים קלים ושוטף קישור : http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=994&ProductID=21646&VariantID=21647 תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. * מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים קלים, צפייה בסרטים. * גודל המסך? בינוני * משקל רצוי? קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן אבל לא להגזים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מה זה אומר? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בכללי צריך לגלישה באינטרנט, משחקים לא מי יודע מה כבדים, מסנג'ר, סרטים , מוזיקה וכו'. לא משהו כבד ביותר. אני חייב אפשרות קנייה עם PayPal. אין לי דרכים אחרות לשלם תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. אשמח אם תמליצו לי על מפרט. להלן פירוט הנתונים לפי חוקי הפורום: 1. התקציב שאני רוצה להשקיע הוא עד 3000 ש"ח. אם ניתן לחסוך, אז עדיף. אין לי רצון לבזבז כסף סתם. 2. השימושים הצפויים של המחשב: בעיקר עבודה ביתית סטנדרטית - גלישה באינטרנט, אופיס, הורדת תוכן מהאינטרנט (מוזיקה, סרטים, מחשקי XBOX). בנוסף לכך, קיים שימוש בתוכנות פיתוח כגון Matlab, Visual Studio, אך לא בצורה מאסיבית. בצורה מזדמנת. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) המחשב לא נועד למשחקים, כי יש לי קונסולת XBOX. ג) כן חשוב שתהיה יציאת HD לכרטיס מסך, אבל אין צורך בכרטיס מיוחד. עדיף להסתפק בכרטיס OB. ד) אין צורך במסך. ה) המחשב יהיה…

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  18. Started by lirikl,

שלום לכולם, עד כמה משטח קירור הכרחי ושימושי? האם כדאי לקנות? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by aviron38,

שלום אני צריך לוח אם הכי טוב שיש לAMD. זאת אומרת שיהיה כרטיס מסך מובנה מספיק טוב בשביל הצרכים שלי והם: סדרות וסרטים איכות HDMI 1080P. קצת משחקים אבל לא חדשים משחקי רשת. שיעבוד באיכות טובה. אולי בעוד שנתיים אני ירצה לקנות כרטיס חדש הכי טוב שיהיה אז אני יוכל לקנות ולהכניס ללוח שתמליצו לי. וכרטיס קול גם שיהיה מצוין כי אני אוהב איכות בסאונד. מחבר סאב ושני רמקולים כרגע אבל אולי יחבר למגבר עם 2 רמקולים גדולים. זהו רק מי שמבין בלוחות אם למעבדים AMD. חשבתי על הלוח הזה אבל לא סגור מה אומרים: http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3475#ov

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  20. שלום, אני מחפש כבר כמה זמן מחשב נייד וקטן ובלי תקציב כמעט ושאלתי היא : האם אפשר לשדרג רכיבים במחשבים ניידים קטנים כגון הנ"ל. כשאני אומר רגיבים אני מתייחס למעבד,זיכרונות,כרטיס מסך. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  21. להלן מפרט מחשב שלי: לוח אם : ASUS M2N –E מעבד: AMD ATHLON 64X2 DUAL CORE PROCESSOR 4600 2.41 MHZ זכרון: 2 GB 800MHZ כ. מסך: NVIDIA GEFORCE 900 GT דיסק: WD 250 GB מסך: DELL 2209WA DIGITAL ספק: ENERMAX LIBERTY ELT400AWT 400W ACTIVE PFC מ. הפעלה : WIN 7 ULTIMATE 32 BIT אני מבקש לקבל הצעות לשידרוג : איזה רכיבים לשדרג על מנת להשיג ביצועים גבוהים במשחקים כבדים כמו BLACK OPS

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  22. אם כן - יש המלצות ל-15.6 אינץ ?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  23. Started by VoliSuS,

אהלן קום כל המפרט הקיים זה: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps 16X DVD+/-RW Intel 82566DM Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 Internal speaker USB Keyboard ; USB Mouse MT Slots: 2 full height PCI ; 1 PCIe x16 full height graphics,1 PCIe x1 full height Basic management ASF D…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by pergola,

דרישות: מעבד של אינטל! אני יודע שעם מעבד של AMD יוצא בכמה מאות שקלים יותר זול. אני מעדיף לשלם אותם.. 4GB זיכרון. כרטיס מסך נפרד! כולל מסך מקלדת ועכבר. שימוש: רגיל + שיפעיל משחקים חדשים. לא חייב על הגדרות גבוהות במיוחד. אם אין תוספת מחיר רצינית. אשמח שיהיה את האופציה לעשות OC למעבד. לא צריך קירור למעבד כרגע. רק שיהיה את האופציה בעתיד.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  25. Started by sagi_10,

שלום, אני מתענין ברכישת מחשב נייד חדש בתקציב של עד 2800 ש"ח כאשר מתאפשרת חריגה של עד 500 ש"ח (כמובן שאפשר להתגמש לכיוון ה-700 ש"ח אם יש צורך). אשתדל לפרט על תכונות המחשב עד כמה שאפשר באמצעות ההודעה הראשית בפורום זה בנושא המלצות לניידים אך אם יש צורך בפרטים נוספים אני אעדכן את ההודעה הראשונה. * מטרות המחשב - עבודה משרדית,גלישה,צפיה בסרטים (לכן יש צורך במסך כמה שיותר איכותי,דגש מרכזי מבחינתי). * משקל רצוי - לא עקרוני אך רצוי שלא ישקול מעל 2.5 -3 קילוגרם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן,רצוי מעל 4 שעות עבודה(לפחות לפי הגדרת יצרן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא משוה מיוחד. * בלוטות - לא חובה,במקרה הגרוע אקנה משדר/מקלט חיצוני קטן. * גודל מינימלי של כונן קשיח - מעל 1…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים