ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
אפשר למתוח טיפה את התקציב אם זה שווה. המחשב לא מיועד להיות נייד מידי. רוב הזמן יהיה בבית. תודה.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
המלצה למחשב "שקט" 5000 ש"ח לא כולל מסך. 2GB זיכרון פנימי. דיסק קשיח 250GB מינימום. כרטיס מסך ללא מאוורר. ובכלל מינימום של מאווררים תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה את המקסימום הנכון כדי להפעיל את המשחק בצורה חלקה. כמו תמיד התקציב קצת מוגבל. אודה לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב עד 2K כולל מסך. מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט,סרטים והורדות, אבל גם קצת משחקים בסיסיים. ויש גם עדיפות למארז שקט. אפשר לחרוג קצת מהתקציב, אבל התקציב צריך לכלול בתוכו מסך. חנות באיזור ר"ג והסביבה- עדיף. למישהו יש המלצות ? תודה,
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה למחשב שיכלול הכל חוץ ממעבד אותו אני אוסיף לבד. ככל הנראה המעבד שאני אקנה יהיה I7-930 (יש אפשרות גם לQ9650). ואני צריך לקנות בארץ את שאר הרכיבים כולל הרכבה. מה הייתם ממליצים לקנות עד כ2500 שקל (לא כולל המעבד - יש אפשרות טיפה לחרוג) עיקר השימוש הוא אינטרנט ואופיס אבל אני רוצה שיהיה אפשר לשדרג אותו למשחק בעתיד בלי יותר מדי בעיות (רק כרטיס מסך). המסך שאני משתמש בו הוא DELL 2209. ואני מעדיף שיהיו יציאות USB 3.0. אשמח לקבל המלצות למה כדאי איזה מעבד לבחור ואיזה רכיבים לקנות תודה!
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשיים הקרובים (תלות בנתב"ג) אני עומד לעבור מטעם מקום העבודה למאוריציוס. מלבד המחשב הנייד שלי (של מקום העבודה) אני רוצה לקחת איתי מחשב (נייח מיני או נייד) לשימושים פרטיים - סרטים, סדרות וגיימינג "קל" (1440P - משחקי באטלפילד לדוג'). התקציב הוא כ-10K (ש"ח) עם אפשרות לחרוג במידה והתועלת שווה את העלות. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במערכת הפעלה ולא באופיס. מבחינת רכיבים, עדיף שהמחשב יהיה עם כמה שפחות חלקים "נעים" למרות שהמחשב יעלה איתי למטוס ושיהיה WIFI מובנה. חשוב לי שיהיה מחשב אמין (עד כמה שאפשר) מאחר ומימוש אחריות יהיה קצת בעייתי ולקנות במאוריציוס פחות רלוונטי בגלל היצע נמוך ומחירים גבוהים. דוגמה למחשב מיני שעלה כאופציה הוא…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מחשב (רק קופסה ללא שום ציוד מסביב) לשימוש של: גלישה באינטרנט צפיה בסרטים וסדרות גם בFHD 1080 צריך לתחבר למסך FHD 42 עם HDMI לDVI שיהיה מחומרה איכותית. רוצים להוציא בסביבות 3000שח (אפשר לחרוג אם הסכום לא מספיק ואפשר גם לחסוך אם המחשב מספיק לכל השימושים) מפרט מאחת החנויות בחיפה (KSP, נעה מחשבים, פנדה) איפה שיוצא סה"כ הכי זול. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי אני מחפש עבור חבר המלצה למחשב All in one (מקווה שזה המינוח הנכון), הכוונה שלי היא למחשב שהוא בעצם רק מסך סגנון iMac רק PC.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מעט מאוד פוטושופ ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - עבודה משרדית, אופיס וגלישה באינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, נפלה אצלי ההבנה שבלית ברירה המחשב בן ה-8 שלי צריך לעבור ולשמש כ-HTPC בסלון.. אודה לעזרתכם בחיפוש המפרט הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל זה התקציב כולל הכל.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תוכנות תלת מימד, זה מכסה גם שימוש משרדי וצפיה ב-HD אני מאמין א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר בsketchup כולל ביצוע רינדורים (מבוססי CPU, מכאן שרצוי מעבד i7) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב מיועד לסרטים HD 720 1080 ולגלישה. (יש בבית ראוטר אלחוטי וטלוויזיה FULL HD 42) חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט במיוחד. תודה מראש על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבקש המלצה על מפרט מחשב לסלון. ניסיתי לחפש לבד ואני קצת מבולבל מהאפשרויות. אני מעוניין במחשב בעיקר למוזיקה וסרטים שיחובר לטלויזיית LCD ע"י קאבל HDMI. משהו במחיר נמוך כמה שאפשר (אבל איכותי- מקסימום נוסיף קצת). חשוב לי שיהיה שקט. מעוניין לגלוש דרכו גם באינטרנט. כמו כן שאלה- האם אני מחבר את הרמקולים ישירות למחשב או יש לחבר לרסיבר ומהרסיבר לטלוויזיה? חשוב לי שתהיה איכות שמע ממש טובה אז זה די חשוב (לשמע DOLBY 5.1, האם צריך כרטיס קול נפרד?). האם אני צריך כרטיס מסך נפרד לאיכות HD או שמספיק לוח אם עם חיבור HDMI? חשוב לי שיהיה שקט מאוד, וקריר. כמו כן אם יש המלצה למעבד של אינטל (core 2 due) אני אשמח כי יש לי הנחה עליהם. כנראה שאשתמש במערכת הפעלה XP. אם אפשר חלקים…
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב mini pc לשימוש ביתי. ראיתי שניתן להזמין מחשב כזה מחו"ל במחיר הגיוני. הבעיה שיש מבחר גדול של מחשבים כאלה עם חומרה שונה. איזה יצרן ואיזה הרכב של חומרה עדיף לי לבחור? הבנתי שמבחינת החומרה הכי חשוב זה לבחור מעבד. כי זיכרון פנימי ואחסון פשוט בוחרים מבחינת הגודל בלי להתעמק במי היצרן שלהם, כי המחשבים באים כבר מורכבים. המחשב מיועד לשימוש ביתי רגיל אבל אני מעדיף מחשב שלא יהיה הכי פשוט אלה קצת מעבר ביכולתיו שיספיק לדברים יותר חריגים בעתיד וגם שיחזיק יותר זמן.
-
- 15 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב שולחני טוב ומהיר עם נפח של 1 טרבייט, זיכרון 4GB, וחשוב מאוד שיהיה שקט ואמין . לשימוש בעיקר של אינטרנט ותוכנות אופיס. אני לא גיימר אבל רוצה להיות מסוגל לראות סרטוני HD שצולמו במצלמה דיגיטלית ותמונות דיגיטליות איכותיות של לפחות 4 MG האמנם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה? יש לי נסיון לא טוב עם אחת הרשתות הגדולות שפופולרית באזור המרכז ולכן אני מוכן לשלם קצת יותר אבל לקבל מוצר אמין עם שירות טוב. ראיתי באתר את המפרט של "משרדי חזק ללא ציוד היקפי" בעלות של 2150. לעומת זאת, הצעת המפרט הבא מחנות ביהוד עולה כ-1500ש"ח ואני לא יודע אם מספיק טובה או לבקש מהם בדיוק את המפרט המומלץ באתר hwzone? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב שולחני טוב ומהיר עם נפח של 1 טרבייט, זיכרון 4GB, וחשוב מאוד שיהיה שקט ואמין. לשימוש בעיקר של אינטרנט ותוכנות אופיס. אני לא גיימר אבל רוצה להיות מסוגל לראות סרטוני HD שצולמו במצלמה דיגיטלית ותמונות דיגיטליות איכותיות של לפחות 4 MG האמנם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה? יש לי נסיון לא טוב עם אחת הרשתות הגדולות שפופולרית באזור המרכז ולכן אני מוכן לשלם קצת יותר אבל לקבל מוצר אמין עם שירות טוב. ראיתי באתר את המפרט של "משרדי חזק ללא ציוד היקפי" בעלות של 2150. לעומת זאת, הצעת המפרט הבא מחנות ביהוד עולה כ-1500ש"ח לפני שדרוגים ואני לא יודע אם מספיק טובה או לבקש מהם בדיוק את המפרט המומלץ באתר hwzone? · מעבד Intel Pentium Dual-Core E5800 3.2GHz · קירור למ…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מחפש המלצה למפרט מחשב עד 5000 ש"ח כולל מסך אך לא כולל ציוד הקפי, צורב והארד דיסק. לא מתכוון לעשות OC. מתכנן לקנות ב KSP, אז אם אפשר להתחשב בחלקים שיש להם אני מאוד אשמח ! תודה רבה לכולם !
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
צריך מחשב ביתי שיוכל להריץ תוכנות כבדות הדורשות כוח עיבוד גבוה + איכות גבוהה בסרטי HD 1.. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף איכות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גמיש 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? תוכנות כבדות + סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים , תודה מראש למי שעוזר ! אז ככה : המחשב הוא למשפחה של אחותי - בעיקרון אף אחד מהם הוא לא גיימר או משהו שמתקרב לזה אפילו . המחשב הוא יותר לאינטרנט , סרטים , משחקים לילדה (בינתיים אין לה שנה אפילו) ואולי משחקים בסיסיים לבעל . התקציב כמו שאמרתי הוא 3,500 הם רוצים מסך LCD 17 רמקולים , מקלדת ועכבר כמובן . במידה ויש חריגה שלא תעבור את ה4000 שקל . תודה לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה מראש לכל המסייעים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפיה בסרטים, אופיס ואולי כבסיס למדיה סנטר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס והורדות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 (אם אפשר בפחות בלי לפגוע בביצועים אז בשמחה!) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי שיש יותר מדי משחק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 200 שקל, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וטיפה משחקים אבל לא ברזולציות גבוהות, פשוט בני דודים שהם בסביבות גילאי 13 משחקים משחקים אבל לא מחפשים רזולוציות מטורפות אלא רק שיעבוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA למשל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כונני קריאה וצריבה ומסך כל אלו נמצאים ברשותי, כונן 120 8 מג"ה כ.מסך RADEON 9550 צורב DVD NEC קורא DVD LG תודה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
המחשב ישמש כמחשב ביתי, עבודה משרדית ותכני HD, אין צורך במסך וברמקולים, חשוב שהמחשב יהיה שקט אך לא זה לא קריטי, אין צורך במערכת הפעלה, חשוב שהמחשב ישמש לפחות ל6 שנים הבאות. איזור מגורים מודיעין, תודה
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי הדרישה היא במסגרת התקציב לקבל מארז בעל מימדים קטנים (משהו בסגנון 25*30*15) או מקבילים, לא צריך ננסי אבל מארז קטן כמידת האפשר ברור לי שזה מתנגש עם הביצועים אבל לא נורא . מה התקציב המקסימאלי?2000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק לצורך משהו קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).\\ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב מפרט למחשב ביתי שימוש עיקרי בעבודה באינטרנט וורד וסריקת תמונות (בעיקר צילומי רנטגן - סורק קיים) כמו כן צריך להתאים גם למשחקים חדשים (FIFA NBA GTA בגרסאות החדשות ביותר וכדומה) המחשב צריך להיות חזק ומהיר ככל שניתן ההוצאה הרצויה בערך כ 4000-4500 ש"ח לא כולל מסך אנא המלצתכם (בעיקר לגבי מעבד כרטיס מסך וזיכרון) תודה מראש אלון
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
מיועד בעיקר לאינטרנט,מוזיקה וסרטים מדי פעם. שיהיה מבוסס מעבד אינטל. ללא מסך, מקלדת ועכבר. (ניתן לחרוג עד 200 שקל מהתקציב) תודה מראש :-)
-
- 11 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי חברים, מבקש את עזרתכם בהמלצות על מחשב נייד אשר עונה להגדרה " מחשב גיימינג " כרגע המצב הוא שככול הנראה אני מוכר את המחשב הישן שלי סמסונג R580 ואני מעוניין להישאר נייד אבל חשוב לי מאוד משחקי הגיימינג שלי אני כמובן מודע להבדל בין מחשב נייד לנייח ברמת הגמיינג, אבל לצערי אני נאלץ להיות נייד איתו אבקש שהמחשב ישים דגש על כמה דברים ( מלבד התאמה טובה למשחקי מחשב ): כרטיס WIFI חזק גודל 15.6 גודל סוללה סביר - אני מודה לרמות הסוללה במחשבים עלו, כוונתי הוא שלא יהיה יותר גרוע מR580 אם הוא יכול להיות יותר טוב, שמח לדעת דברים שאשמח שיהיו בו: הארד דיסק בגודל של 500G ומעלה וינדוס 8 האופיס החדש ( מצטער אבל אני לא יודע את שמו ) אני מאמין שנתתי מספיק נתונים, אם תרצו לדעת עוד, יותר מאשמ…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-