עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אפשר להתגמש על 100 ש"ח פה ושם... אז כיוון שהייעוד של המחשב הנייד הוא לשמש את אמא שלי, המטרות העיקריות הן שהאינטרנט יעבוד כמו שצריך, כמו גם תוכנות אופיס, מחשב אמין שלא יתחמם יותר מדי, ובל ממשק נוח- משטח העבר והמקלדת. בנוסף, חשוב מאוד- מסך 15.6!! המחשב מיועד לבית ולא לטיולים למיניהם... לי אישית יש לנובו יקר יחסית שאני ממש מרוצה ממנו, אבל חיפשתי יותר בכיוון "דל" בגלל מוניטין אמין יותר. מפרט לדוגמא של "דל" שנתקלתי בו שממש מתאים ( אבל לא ממש במחיר... ): שם המוצר מחשב נייד DELL Inspiron 1545 T6400 X4500 תמונה מק"ט: 8895681 אחריות: 3 שנים *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: DELL מעבד: Intel Core 2 Duo T6400 2.0Ghz זיכרון: 2048MB DDR2 800Mhz דיסק קשיח: 250…

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  2. הי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 (הערכה אקראית לגמרי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו, עדיף לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג אם צריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים, לא יודע כמה כבדים. בעקרון כיום זה CoD ו Diablo 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by Double_M,

1. מה התקציב המקסימאלי?==>4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?==>הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?==>1.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?==>גרפיקה,תכני HD,עריכת וידאו\תמונה תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).==>סוליד\פוטושופ\powerdirector\אפטר אפקר -שימוש עיקרי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-לא לגיימינג! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).==> רזולוציה שמתאימה לגרפיקה ,עדיין לא יודע מה היא. -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 34 תגובות
    • 7.5k צפיות
  4. שלום, אני זקוק להמלצות למחשב לוח או נטבוק עם מסך מגע מסתובב במחיר של 4000 ש"ח בערך. * מטרות המחשב: ישמש בעיקר לגישה לג'ימייל, פתיחת קבצי PDF ו- WORD, ניהול יומן פגישות והצגת תמונות/מצגות ללקוחות. * משקל רצוי: עד 1.5 קילו * זמן סוללה: לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB * בלוטות? כן, אבל לא על זה ייפול דבר * תקשורות: כרטיס רשת, עדיף WIFI * גודל מינימלי של כונן קשיח: 150G יכול להספיק בהחלט, עדיף SSD * צורב DVD: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * מסך: לפחות 8", רצוי ללא צורך בעט חרט (קפסטיבי?), מולטי טאץ' יכול להוות תוספת רושם נחמדה בזמן הצגה ללקוחות בזמן האחרון אני קורא עוד ועוד על כל-מיני מחשבים חדשים שאמורים לצאת לשוק. האם…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. * מטרות המחשב? לימודים,סרטים,משחקים קלים + (בעיקר FPS) * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? עד 2 קילו, חשוב שיהיה עד כמה דק שאפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סטנדרטי יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או מערך היברידי של 128 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה שהיא אמינה ומספקת אחריות "איכותית" תספיק הציעו לי את המחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=QSNP900X4D&cfm=7E05AFD1 אשמח לקבל אלטרנטיבות, תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  6. שלום, * מטרות המחשב? בעיקר צפייה במדיה אך חשוב שיוכל להריץ משחקים (למשל NBA 2K14) * גודל המסך? מעדיף 14 אבל גם 15 זה בסדר. * רזולוציית המסך? לא כל כך קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שתהיה תאורה אחורית למקשים * משקל רצוי? 2 קילו ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כל כך קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה להיברידי אבל גם כונן 500 זה בסדר * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא ACER או TOSHIBA * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? מעדיף שלא יהיה מסך מגע או מסתובב או כל מיני ג…

7. אבקש יעוץ לרכישת 4-5 מחשבים למועדון נוער לבני 13-18 בשכונת מצוקה. צריך מחשב בלבד - לא כולל מסכים, מקלדות וכו. תקציב: 1500 שח למחשב שימושי המחשב: גלישה באינטרנט, מסנגרים, עבודות בית (וורד, אקסל). המועדון נמצא בחיפה, באיזור גשר פז. תודה

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  8. היי לכולם. אני זקוק למחשב למטרת תכנות ועיצוב גרפי, התקציב שלי הוא עד 3,500 . מטרות המחשב - תכנות , צפייה בסרטים , התעסקות עם פוטושופ ותוכנות עריכת סרטים. גודל המסך - 15. רזולוצייה - במחיר הנ''ל כמה שיותר טוב. דרישות מיוחדות - מקלדת מוארת בחושך (התפנקות) זמן סוללה - כמה שיותר הרבה כונן קשיח - אני חושב שעדיף לפחות 7,200 ram - לא פחות מ 8gb רישיון מערכת - עדיף ביקרתי ב ksp והמוכר המליץ לי על - http://ksp.co.il/?uin=20301 אשמח לשמוע ולקבל את ההמלצות שלכם. *דגש ! - הפירוטים הנ''ל נרשמו מכוון שראיתי באינטרנט שהנתונים האלה חשובים ולא בגלל שאני מבין במחשבים , לכן עם מישהו חושב שנתון אחד הוא מוגזם ואפשר להתפשר על נתון אחר אז בבקשה להעיר

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. אני מבקש המלצה למפרט למחשב ב 8,000 למשחקים ולשימוש בתוכנה פוטושופ כולל ציוד הקפי (עכבר מקלדת ומסך) וכולל מערכת הפעלה (עדיף לחכות ל vista?).

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  10. צריך מפרט טוב למשחקים עד 3500 לא כולל מסך

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משפר משמעותית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,פיתוח וגרפיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battelfield1 , GTA5, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1080 29inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by shaykmp,

היי, מבקש את עזרתכם בהמלצה על מחשב נייד לסטודנט בעקרון עכשיו אני מאוד מבולבל האם כדי לקנות מחשב נייד או לקנות טאבלט מסיבה שנראה שכל העתיד הוא בדרך לשם, ואני לא רוצה לקנות מחשב שכביכול " טרם עבר זמנו " מצד שני, הטאבלטים הם לא דבר שמעיר לי בעין, הם קטנים ולא מספיק מפותחים לטעמי אשמח את חוות דעתכם לגבי האם כדי לחכות לטאבלטים או לא סוג המחשב שאני רוצה : - נייד בעל סוללה ברמה סבירה ( 8 שעות פלוס ללא חיבור חשמל ) - מהיר פעולה - ווינדוס 8 - מסך 15.6 - בעל יכולת להריץ משחקים כבדים ( XCOM, דיאבלו 3, WOW, סקיירים ) - לא כבד במיוחד - כרטיס WIFI במהירות גובהה מאוד כמובן שאני לא מעלה את הדברים הבסיסים שהם יציאות HDMI, USB, כו מסגרת התקציב היא 5000 שקל אם ישנם עוד שאלות אתם מוזמנים ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן! בקרוב אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה, וחשבתי שאולי יהיה נחמד אם ילווה אותי איזה מחשב נייד. אני מחפש מחשב שיתן לי מענה כולל לכל השימושים הנפוצים של מחשב. רוב מוחלט של השימושים יהיה משרדי, אבל אשמח לגעת גם במשחקים ואולי בעריכה גרפית ווידאו (לא באופן מקצועי). התקציב שלי הוא נמוך יחסית, ולכן אני מודע לכך שלא אקבל את המחשב החזק ביותר. אני מנסה. גודל מסך - בתקציב הזה אני יכול רק "15. זה מה יש... יציאות - אשמח לHDMI. כמה זה משמעותי? בלוטות' - חשוב, אבל לא קריטי. גודל מינימלי של דיסק קשיח - 250 ג'יגה. אחריות - עדיף כמה שיותר שנים. מערכת הפעלה - לפחות Vista Home Premium, כדי שאוכל לשדרג אותה אח"כ לWindows 7. בכל אופן, חשבתי על שלושה דגמים שנראים לי רלבנטיים: http://www.nirtech.…

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  14. היי - אני מתחיל ללמוד ומחפש לאפטופ איכותי שישמש אותי. להלן השימושים העיקריים: הרבה גלישה באינטרנט, תוכנות OFFICE למיניהן, צפייה בסרטים (גם ב- 1080p כסטרימר), אופצייה למשחקים (למרות שלא קריטי, אני כבר לא משחק), יכולת להפעלה של מספר תוכנות במקביל: פוטושופ, תוכנת הורדה, וורד, דפי אינטרנט וכו'. כמו כן, ניתן להניח שאני אשתמש בו בסופו של דבר בתוכנות מתמטיות (שאני לא יודע אם הן מעמיסות מאוד על המחשב) * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? - לא מהותי במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה זמן פחות או יותר מחזיקה סוללה רגילה? הייתי שמח לשמוע לפחות על אפשרות של סוללה חזקה יותר שתחזיק ככה 3 וחצי שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. דרישות: 6-8 שעות סוללה משקל: עד 2.5 ק"ג שימושים: אופיס ואינטרנט דרושה מקלדת נוחה, כלומר לא מחשב 12 אינץ'. רצוי 15 או 14. תודה רבה על העזרה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  16. ובכן, לא אכפת לי אם זה AMD או אינטל, דווקא יש לי רצון לעבור סוף סוף לAMD (זול יותר ולא הרבה פחות טוב) הייתי רוצה שיהיה במפרט לפחות 4 ג'יגה זכרון פנימי, והרדיסק די גדול. ב"משחקים בינוניים" אני מתכוון לזה שהוא יוכל להריץ את רוב המשחקים בצורה סבירה המון תודה!

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  17. היי. במחשב תשתמש אדריכלית בעיקר על אוטוקאד 2010 ועל עוד כמה תוכנות קטנות יותר, אך המרכזית תהיה אוטוקאד. הנה אתגר קטן - היא מעדיפה מארז Micro ATX וגם שיהיה שקט. הרכישה תתבצע בפנדה או בנועה, אז אני אשמח לקבל מפרט משם אם אפשר. תודה מראש.

18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8…

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  19. ערב טוב.! רציתי להחליף את המחשב הקיים ולרכוש מחשב חדש. השימושים העיקריים של המחשב הם עבודה יומיומית באינטרנט, סרטים,מוזיקה..ועריכת סרטים ממצלמת וידיאו דיגיטלית (מתחברת רגיל בUSB אין צורך בפיירוייר.) כמו כן אין כלל שימוש במחשב למשחקים. מבחינת תקציב, הייתי מעדיף מן הסתם שמחיר יהיה מינמלי, אך מבלי להתפשר על ביצועים בעריכה או על איכות. אשמח למענה בהקדם, כיוון שהמחשב הקיים כבר לא עובד וצריך לרכוש חדש בהקדם. תודה, אביב

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by DarkEnergy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח - שיצליח להתמודד עם מספר IDE's במקביל (VS2013, Andriod Studio, WebStorm) - שימוש כבד וידאו - שיצליח להתמודד עם סרטים באיכות טובה מבלי שהסאונד ישיג את התמונה - שימוש מזדמן וירטואליזציה - Vmware Workstation - שימוש מזדמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש …

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  21. המחשב צריך להיות עם כרטיס רשת אלחוטי כי הוא יהיה בחדר בלי קו טלפון. http://ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 מצאתי באייבורי את המחשב הבא שזהה למפרט המופיע במדור המפרטים המומלצים מלבד שכאן לוח האם הוא GA-G31M-ES2L במקום ה GA-G31M-ES2C מה אתם חושבים על המפרט?? אני רוצה להוסיף את הכרטיס רשת הזה. האם הוא טוב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2697&CatCode=60 מקלדת ועכבר אני אקנה את המייקרוספט 1000 או 2000 שעולים 153 ו-190 בהתאמה. במסך אני דווקא רוצה להשקיע ולקנות את ה LG L2000CP שעולה 1680 תודה על העזרה..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בכ 500 ש"ח במידה ויש משהו מאד ממומלץ ו/או מקבלים תמורה משמעותית על החריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש ביתי פשוט של גלישה באינטרנט, יוטיוב, אופיס, וגם פיתוח תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, דפדפני אינטרנט, visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג אך יהיה נחמד אם אוכל להריץ משחקים חדשים גם אם באיכות בינונ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בכ 500 ש"ח במידה ויש משהו מאד ממומלץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש ביתי פשוט של גלישה באינטרנט, סקייפ, יוטיוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דפדפני אינטרנט, סקייפ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  24. מחשב משחקים ליום הולדת לבן 12: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4500 ₪ כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים+OFFICE+INTERNET מחשב לילד בן 12 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כרגע OVERWATCH, CUPHEAD , Titanfall 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ?? מבקש המלצה למסך שיכנס לת…

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  25. אין צורך באביזרים (מסך, מקלדת וכו') מבקש בהמלצה גם כרטיס מסך ומארז. למעשה מדובר בשילוש + כ.מסך + מארז תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.