ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני לפני רכישת מחשב ועכשיו עומדות בפני שני אופציות: 1. ASUS ZENBOOK PRIME UX32VD 2. SAMSUNG NP730U3E-S01IL 3. SAMSUNG NP540U3C-A01IL על ה-ASUS קראתי המון ביקורות של אתרים (cnet, pcmag וכו') ורוב הביקורות טובות - אך מצד שני קראתי גם חוות דעת של משתמשים שטוענים שהנייד מתחממם, זליגת תאורה מהמסך ועוד כמה תלונות. ה-SAMSUNG מסידרה 7 - לא הצלחתי למצוא כל כך הרבה ביקורות וחוות דעת. ה-SAMSUNG מסדרה 5 עם מסך טאץ' מבריק - החומרה שלו הכי נמוכה אבל: כולם מגיעים עם win8 - האם מסך טאץ' עולה על שאר הפרמטרים בקשר לחוויות שימוש של כל הפיצ'רים החדשים של win8????? מבחינת חומרה - קשה להחליט - לשניהם יש כרטיס מסך נפרד - AMD vs. NVIDIA לסמסונג יש 128gb SSD ואילו לאסוס יש משולב המשק…
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 4.5k לצורכי עבודה ,גלישה וoffice . מסך : גדול , יותר מ 14. חברה: רצוי נייד שעובד טוב , מותג פחות חשוב. משקל: עד 3 קילו. אני חושב ש4.5 זה סכום מוגזם [ לפחות לצורכי גלישה בלבד] , אז עדיף שתלכו בכיוון של 3.0 (אלה אם כן יש משהו ממש חשוב). תודה!
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום אני מבקש שתתנו לי המלצה למפרט בסביבות 5500 שקל לא כולל מסך שיוכל לעבוד טוב במסחשקים החדשים ביותר שיש ושיוכל לעבוד למשחקים עתידיים של לפחות שנתיים (יעבוד בטכנולוגיה של לפחות עוד שנתיים). ללא מסך המחשב אמור להיות גם לגרפיקה של פלאש פוטושופ פריהאנד ו3D סטודיו ואוטוקאד ושיכלול רמקולים של 5.1 אם אפשר ושהמעבד יהיה מהדור של הליבה הכפולה תודה רציתי לדעת המה ההבדל בין אם אני קונה נגיד מהסדרה GE FORCE 7900 ממש ישר (1700 שקל) ובין אם אני קונה נגיד 8800 זול יחסית (1000 שקל). מה יותר טוב ב8800 ומה ב7900?
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מבקש דגם/מפרט למחשב נייד לסטודנט (לא לגיימרים ולא לעריכת וידאו) מחשב חזק שיחזיק מעמד לאורך זמן עם חיי סוללה ארוכים, נפח דיסק קשיח גדול עיצוב יפה ,מסך איכותי בגודל סטנדרטי/גדול והכי חשוב -עם אחריות בארץ.
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שרת ראשון: יהווה שרת APACHE - WEB שרת שני: שרת DB - MYSQL כמות משתמשים התחלתית כ-15 עתידית 50-70 התקציב צריך להיות מינימאלי. הומלץ לי בעבר על Dual core & RAM 4GB + לראשון ו-Quad & 8GB לשני בנוסף מעוניין לשמוע לגבי הפעלת RAID0 לראשון ו-RAID5 או RAID10 לשני - מבוסס חומרה/תוכנה. נפח 5 00GB HD אמור להספיק, מדובר על תצורת TOWER. המערכת אמורה לשמש כשלב ביניים לפני מעבר למערכות כבדות יותר כשירבו המשתמשים / הצורך בנוסף הארכיטקטורה מבצעת גיבוי REPLICATION של ה-DB למיקום מרוחק. אשמח מענה מקיף תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם , מדובר במחשב hp pavilion dv6510ej. למיטב ידיעתי יש למחשב 2 סלוטים. כרגע יש חצי ג'יגה בכל סלוט ואני רוצה להחליף אחד מהם ב 2GB. אני מבקש המלצה לסטיק שיהיה טוב וזול.. האם המחירים של ה 800Mhz זולים יותר במקרה? תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי בן 8 וכבר עייף, המעבד מתקרב הרבה ל-100% שימוש ואני מרגיש שהוא מיצה את עצמו. מה אני צריך ? לוח, מעבד, זכרון RAM (מינימום 16GB), ספק כח אמין. יש HD קשיח לאחסון, יש SSD עבור BOOT של המערכת. דרישות מהמחשב - הרצת סרטים ברזולוציה 4K וגלישה באינטרנט. בהנחה שלא תהיה בעיית חומרה, שיחזיק כמה שיותר זמן. תקציב - אעדיף לא לעבור את ה-2,000 ש"ח אבל התקציב גמיש. אשמח להשלים כל מידע חסר תודה מראש למגיבים
-
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
- 2 followers
-
-
מעבד , לוח אם משולב כרטיס מסך משולב כרטיס קול משולב כרטיס רשת , מארז , זכרון 512 עבור : אינטרנט + סרטים בלבד
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה שתביאו לי בבקשה המלצות לחנות מחשבים זולה עם שרות הכי טוב שאפשר תודה רבה על עזרתכם. ****מה אתם אומרים על באג**** עריכה:הייתי לפני כמה ימים בבאג האנשים שם נחמדים אבל זה לא עשה עליי רושם בנינו ביחד מפרט מחשב שמאוד רציתי האמת פרט ללוח אם ודיסק קשיח שלא ידעתי בדיוק מה מציעים לי בקיצור המחיר שהביאו לי שם הוא 5343 השימושים שלי במחשב הוא הורדות בעיקר אינטרנט הרבה מעדיף שהמחשב יהיה מהיר מאוד זמן תגובה מאוד נמוך(לחבר שלי יש מחשב שקנה לפני שבוע עם זיכרון 512 פנטיום 4) וזה לא סיפק אותי התקציב הוא עד 5000 ש"ח והדגש העיקרי הוא על חנות אמינה ומקצועית מאוד ושירות הכי טוב שאפשר שאם מחר יש לי בעיה במחשב "אז עכשיו לך תחפש תחברים שלך"
-
- 54 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי נמצא עכשיו בהונגריה לתקופה של שנה ו-"קיבל תקציב" לקניית מחשב נייד. מישהו יודע להמליץ על חנות (וירטואלית) מומלצת בהונגריה או באירופה לקניית מחשב נייד? תודה, רן
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מתאים מאוד טאבלט גם מחשב נייד מתאים. חשיבות לגודל ומשקל 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח. חריגה של עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הצגת מצגות power point מוכנות, כבדות יחסית (למשל 6 וידאו בשקופית אחת שעובדים במקביל). ועוד מסמכי אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא רלוונטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למעבד CORE I 5 עם לוח GIGABYTE P55 וזיכרון 2GB ddr3 תודה לכולם אופססס טעיתי בפורום, סורי
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מסך, לוח אם, וזיכרון לא משנה המחיר מבקש המלצה למוצרים הכי טובים היום בשוק תודה נ.ב כרטיס מסך PCI EXPRESS X16 לוח אם למעבד אינטל
-
- 12 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כדי לפתור בעית התקנת WIN-7 במחשב שלא "מדבר" אני זקוק לכרטיס קול PCI שיש לו דרייבר מתאים ל-WIN-7. אני לא זקוק לאיכות, רק שישמיע קול. אודה לכם אם תוכלו להמליץ על כרטיס קול הפשוט והזול ביותר שיעבוד עם WIN-7. תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי מחשב די ישן וזקן מתחיל לעשות בעיות... שידרגתי לו את הזיכרונות לשני סטיקים של 512 קינגסטון 400 מגה הרץ כל אחד אבל עדיין קשה לנצל את זה עם הלוח אם והמעבד אז כאמור יש לי מעבד intel pentium 4 1616 mhz ולוח אם gigabyte GA-8ie533 הארד דרייב WD160GB אבל הוא ATA בנוסף יש גם MAXTOR 40 GB גם כן ATA מה שאומר שלצערי אי אפשר להתקדם לSATA בנוסף אי אפשר להתקדם לpci-e כי יש לי כרטיס מסך די חדש radeon 9200 pro אז בתכלס מה שאני מבקש אם תוכלו זה זה למצוא לי לוח אם ומעבד טובים וחזקים אני עובד גם קצת עם גרפיקה וגם משחקים התקציב משו כמו 1500 -2000 ואני מחפש גם מארז חדש מרווח שיתאים תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברזולוציה 1080*1920 ברמת איכות גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אוהב לשחק NFS ומשחקים בסגנון קרייסיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש צורך כרגע בלוח, מעבד, קירור למעבד וזכרון בלבד. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? משתמש במארז קיים. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? לא. 8. הא…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך המלצה ללוח + מעבד + כרטיס מסך, התקציב לשלושתם ביחד הוא 2500 גג (זה אחרי מתיחה של התקציב). הייעוד הוא למשחקים, וכמובן גם לכל השימושים מסביב (אינטרנט, מסמכים וכו'). כרגע יש לי זכרונות מסוג DDR2 של SAMSUNG, כך שאצטרך שהלוח יתאים אליהם. כמו כן, שני הדיסקים הקשיחים שלי בעלי חיבור IDE (רגיל) ולכן אצטרך שהלוח יתמוך גם בשניהם. בנוסף, אשמח אם אפשר לקבל מפרט שיהיה גם יותר זול מהתקציב המקסימלי שציינתי, כרגע יש לי P4 2400MHZ עם לוח של אינטל וכרטיס מסך RADEON 9800PRO, דיי התבעסתי ש MOH AIRBORNE החדש לא עובד לי בגלל הכרטיס מסך ומכאן השיקול לשדרג. מכיוון שכל הכרטיסים הנורמאליים של היום עובדים בממשק PCE-E אני חייב לשדרג גם את הלוח והמעבד. אלא אם, יש כרטיס מסך כלשהו שראוי לרכישה …
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה ללפטופ מסך 15 בערך זול ,מיועד לאינטרנט ,ודברים פשוטים צריך להיות אמין לא מחפש מפלצת ביצועים תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תקציב - עד 5,000 ש"ח. מותג - מוכר בלבד. מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), הורדות, צפיה בסרטים, עריכת תמונות קלילה בפוטושופ. גודל המסך - "13-14. משקל רצוי - עד 2.5 ק"ג. זמן סוללה - 3 שעות. יציאות מיוחדות - HDMI. אופציות - זיהוי טביעת אצבע או בלוטות ממש לא קריטי. גודל מינימלי של כונן קשיח - 160GB. גודל מינימלי של זכרון - 2GB. צורב DVD - צריך. *** מיועד לתחילת לימודים באוניברסיטה..
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לפטופ לא יקר (עד 4 אלף), אך מהיר ואמין. עדיף שיהיה גם כרטיס מסך סביר (למשחקים יותר כבדים) וכונן קשיח עם מקום של מינימום 500GB. מטרות: לימודים, משחקים כבדים וקלים, עיצוב גרפי. הסתכלתי על המכשיר הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=778200 מה דעתכם? אמין וטוב או שניתן למצוא תחלופות טובות יותר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
מדובר בלפטופ שמיועד לאינטרנט, אופיס, סרטי HD (גם 720P וגם 1080P בחיבור HDMI לטלויזיה מתאימה) , הרצת תוכנות למיניהן (גם תוכנות כמו pinnacle studio שזו תוכנה לעריכת וידאו לדוגמא.. והיא דיי כבדה) המחשב בעקרון אמור לשמש לכלל השימושים האפשריים (אולי חוץ ממשחקים כבדים) תודה רבה...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה ללפטופ 14 אינץ למטרות לימודים תקציב: עד 1500 ש"ח, אלא אם משהו ששווה חריגה של כמה מאות. שימושים עיקריים, אופיס, כתיבת קוד והרצה שלו. דרישות מיוחדות: רישיון ווינדוס מסך איכותי שמכל זוויות ייראה אחיד חיי סוללה ארוכים עדיפות למחשב מהשנה האחרונה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב לסטודנט. חשוב בעיקר המחיר - כמה שיותר קרוב ל2000, ובנוסף חשוב הגודל - 13"-14". מטרות - עבודה משרדית גודל מסך - 13-14, לא חשוב מט\מבריק רזולוציה - לא חשוב דרישות מיוחדות - לא חשוב משקל - קל יחסית (נגזר מהגודל) יציאות מיוחדות - לא חשוב זמן סוללה - לא קריטי BT - לא חשוב כונן קשיח - מינימום 300GB תחנת עגינה - לא חשוב אחריות בינ"ל - לא חשוב מערכת הפעלה - לא קריטי מה בנוגע לזה: [h=1]Dell Inspiron 15 3421-32174G54IW1Y[/h] http://ksp.co.il/?uin=20527 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט ואופיס וגם סרטים וסדרות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף 14" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שיהיה גם SSD למערכת ההפעלה ואחד נוסף לכל השטויות * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק DELL מעדיפים לקנות מאייבורי או KSP תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, תוכנות לעריכת סאונד ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אבל ניתן לחסוך בזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-