עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by moshemaman25,

שלום! שימוש במחשב בעיקר משחקי רשת /סרטים+HD (מחובר בנוסף למסך מחשב גם LCD 37 בשביל סרטים ) אינטרנט וכולהה. אני מח]ש מחשב מהיר בלי תקיעות ושטויות הכי חשוב שיירציץ את החשקי רשת בצורה בכי טובה שיש. עד עכשיו חשבת על המפרט הבא אשמח לייעוץ בעיקר על ספק / מארז שממש לא מבין ו על כרטיס המסך ניתן לשלם בכרטיס אשראי עד 12 תשלומים ללא ריבית !!! מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray 1 930 930 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 1 420 420 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz כמות מחיר סה"כ 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel 1 410 410 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ GT220 1GB GDDR…

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by morbiton,

* מטרות המחשב: הייתי אומר משחקים.. אבל אם התקציב הזה נראלי שזה בעיה.. בעיקרון חשוב לי שהוא ירזיקWOW וPES ,צפיה בסרטים ובסדרות. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך (: * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שירזיק כמה שיותר אני חייל שמשרת במרכז וגר באילת ולכן יש לי נסיעות ארוכות בטווחים קצרים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - שיש צורך בחיבור HDMI. * בלוטות? אם יהיה..בכייף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD? יש צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? סומך עליכם (: המון תודה!!

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  3. ספק כח Seasonic 520Watt S12II-520 Bronze ₪348 Sparkle GeForce GTX 470 1280Mb GDDR5 320Bit, Dual DVI, mini HDMI, PCI Express 2.0, Retail ₪1,210 זיכרון KINGSTON DDR3 2Gb 1333Mhz ₪246 מעבד Intel Core i5 760 LGA1156 Tray ₪946 לוח אם Gigabyte GA-H55N-USB3 LGA1156 ₪530 כונן DVD-RW SONY NEC 7260S SATA x24 ₪102 מאוורר CPU Zalman 7500C AlCu System Integration Edition ₪103 3,485 המפרט הורכב בחנות וולקם אגב אם מישהו שמע חוות דעת על החנות הזו אשמח לשמוע המפרט יצא לי זול יותר מRSM חסר לי רק מארז רציתי לקחת HEC 66RC אבל אין להם אשמח אם תבחרו לי מארז אחר http://wellcom.co.il

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by masagi,

שלום חברים אחרי שוטטתי לי בן הודעות והמלצות של החברים פה בפורום, ניסיתי לגבש איזה שהוא מפרט למערכת שתשמש אותי בשנים הקרובות ל: *משחקים, לא הרבה, אבל שאני משחק אני רוצה את הגדרות המקסימליות על המשחקים הכי חדשים בעיקר מסוג fps *אני מולטי טאסקר כרוני, מפעיל במקביל שני דפדפנים עם מלא לשוניות, תוכנות אופיס במקביל תוך כדי הפעלת מוזיקה, המרת קיבצי וידאו, פתיחה וקיבוץ קבצי rar, שימוש במחשב כמיני שרת ע"י חיבור מרוחק בעזרת תוכנות logmein וכו' בקיצור עומס רב מאוד על זיכרון ועל המעבד בעקבות כל הישומים שפועלים. המפרט שאני חשבתי הוא (חלק מהמחירים בשקלים, וחלק שאני הולך לרכוש מחו"ל בדולרים): AMD Phenom 2 X6 1075T 3Ghz 125W 6Core AM3 Box - -$220 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan -…

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  5. שלום לכם, אני מחפש המלצה למפרט למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, פתיחת מסמכי אופיס, משחקי קלפים (ישמש כפי שמובן לאנשים מבוגרים ). אין לי צורך במשהו מהודר, אך חשוב לי שהחלקים לא יהרסו ושיעבוד בלי יותר מדי תקלות (שהכונן DVD לא ילך אחרי חודש, שהמאוררים לא יתחילו להפגיז ברעש אחרי חצי שנה וכו'). אני מעוניין לשמור על מסגרת תקציב מינימלית למארז ותוכנו (בין 1000 ל 1500 שקל), ואשמח לקבל בנוסף המלצה למסך ומקלדת בתוספת שלא תחרוג מעל 2000 ש"ח סה"כ. אין לי עדיפות ל AMD או אינטל או כל דבר אחר, אך אשמח שהמפרט יורכב מחלקים שאפשר לקנות במקומות כמו KSP (ובמחירים הללו).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום! אני עומד לפני רכישת מחשב ומתלבט קצת בין נייח לנייד. הסיבה לבחירה (לא סופית..) במחשב נייד היא צורך מסויים בניידות וצריכת חשמל פחותה יחסית למחשב נייח. השימוש במחשב הינו לגרפיקה דו ותלת מימד בצורה מאסיבית בעיקר בתוכנות קוד פתוח (בלנדר), קצת משחקים (אולי) ;D מבדיקה לא מעמיקה נראה שמחשב זה יכיל כרטיס מסך של nVidia (כי כרטיסים של ATI לא ממש טובים לגרפיקה כמו ששמעתי) נראה שכדאי מחשב i7 לפחות זיכרון 4GB לפחות ועדיף יותר!!! מסך: הכי גדול שאפשר מקלדת: רצוי מורחבת (כלומר עם מקשי המחשבון שבצד ימין) ??? צורב בלוריי או DVD רגיל - לא קריטי אבל פרמטר חשוב. לא אכפת לי אם המחשב יהיה סופר מגושם ושהסוללה תספיק לחצי שעה... רכיבים שניתן לשדרג בקלות יחסית כמו כוננים קשיחים אי…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום. חבר שלי קיבל מעבד Q9450 והוא רוצה לבנות סביבו מפרט בתקציב של 1500 ש"ח , ואם חייב חריגה אז עד מקסימום 2000 ש"ח. המחשב מיועד לאינטרנט ואופיס , וגם מעט סרטים. אשמח לעזרה, תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by biton,

יש לי הזדמנות להביא מחו"ל ואני צריך חוות דעת זריזה ממי שיש לו נסיון איתו. ספציפית : - האם ביצועי המסך מגבלתיים כמו שמתארות הביקורות (קונטרסט נמוך,זויות צפיה) ? - איך המקלדת ? - האם ה- Wifi מתפקד כנדרש ? וכמובן התרשמות כללית. מסובר בדגם של I3-370 עם 4GB ו- Intel HD. השימושים : אינטרנט, מולטימדיה ביתית וקצת סרטים, עבודה ב- Office. לא מתכנן לשחק עליו משחקים תובעניים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  9. שלום, אני ממש לא מבין במחשבים, ואני רוצה לקנות מחשב חדש ללימודים כל עזרה תתקבל בברכה תודה 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3k 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית, תיכנות, הרצת סימולציות באלמנטים סופיים, תוכנות גפריקה, סטארקראפט 2 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).ansys - frequent, matlab- frequent, solidworks - rare, ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by saarshai,

מסתבר שה-m460 יותר מהיר (!) בבדיקת ביצועים. האמנם? אחת ההשארות שמצאתי היא של-m560 יש פיצ'רים שאין ב-m460, שהם: (VT-d) virtualization extensions Trusted Execution AES מי צריך את זה? מה זה נותן?

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  11. Started by בלבולה,

אפשר לחרוג מהתקציב ואפשר לחסוך מחשב למשחקים כמו באד קומפני 2 ויאטנם אני צריך מסך רמקולים מקלדת עכבר מצלמת רשת וכרטיס רשת אלחוטי השקט חשוב לא אוברקלוק ללא מערכת הפעלה איזור המרכז

• 60 תגובות
    • 12.9k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 8000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שלא תהיה חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, סרטים ב FullHD ועבודה משרדית (word , אינטרנט ...) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? Sony BRAVIA KDL40EX600 LED ‏40 ‏אינטש * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים crysis וכל אלה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינ…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by n14charlie,

שלום אני מחפש לקנות מחשב שהשימוש היחיד בו הוא גלישה באנטרנט (שהדפדפן יעבוד מהר ולא יתקע כל שניה) -אין צורך במסך או חלקים היקפיים אחרים -רצוי שהמארז יהיה קטן וקל כמה שאפשר -כונן קשיח עם גודל מינימלי כמה שאפשר - 2 ג'יגה בייט ראם אפשר להשיג דבר כזה ב1200 ש"ח? תודה!

14. Started by Googleness,

אהלן, יש לי מחשב נייד lenovo U550. 1. קודם כל באופן כללי המלצות לניקוי של מחשב נייד (המקלדת במצב זוועתי, עם המסך אני עוד מסתדר). 2. במשך תקופה ארוכה המחשב היה ממש ממש חרישי לא שמעתי אותו בכלל. לאחרונה המאוורר מהצד שפולט את האוויר החם התחיל לעשות רעש הרבה יותר חזק מבד"כ, איך מטפלים בזה בצורה לא כירוגית? תודה, לירון

• 1 תגובה
    • 7k צפיות
  15. שלום, המפרט: http://www.spacenet.co.il/Product.asp?Pid=HP8440PVQ664EA&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=18&aff=Kama〈=he האם הכרטיס מסך מספיק? האם יש צורך ב4GB זכרון? איך הדגם הזה באופן כללי? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. תגידו מה דעתכם מות מוצרים סה"כ 1 Intel Core I5 760 2.8GHz 8MB LGA1156 - TRAY - קירור מצויין למעבד Arctic-Cooling Freezer Xtreme 1,124 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P55-USB3 (P55) LGA1156 I5 - ATX 625 ש"ח 1 2x2GB TRANSCEND DDR 3 - 1333 - TRANSCEND Original - שניים יותר טוב מאחד 298 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 256BIT - RETAIL 1,270 ש"ח 1 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 275 ש"ח 1 NEC DVD-RW AD-7260S x24 (BLACK) SATA - BULK 119 ש"ח 1 seasonic - 500W SS-500ET Active PFC 120mm 4*SATA, 8-pin, PCI-E 350 ש"ח 1 NZXT LEXA-S 3X12cm+1X14cm WINDOW - NO PSU 335 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש בלבד) 170 ש"ח 1 …

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  17. לפני יומיים קיבלתי את הלפטופ של asus g73jh עם 5870 6 ג'יגה ראם core i7 עכשיו שמתי לב שהכונן קשיח הוא 5400rpm זה כזה גרוע,וזה משפיע הרבה על הביצועים במשחקים? והזמנתי סטטיק של עוד 2 ג'יגה זה ישנה משהו?או שזה היה סתם בזבוז? תודה מראש ליאל

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? 7500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא צריך במיוחד לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ממש צמוד 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, IE, מנהלי הורדות, משחקים.... ועוד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך חדש של סמסונג BX2335 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי רשת כבדים כגון בלק אופס * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף הכי גבוהות שאפ…

• 47 תגובות
    • 9.1k צפיות
  19. Started by מאני,

היי... אני צריכה עזרה!!! המחשב שלי אחרי שעות עבודה ממושכות נתקע פתאום ואז מופיע מסך כחול עם כל מיני משפטים שלא ממש הבנתי ואז הוא מתחיל לספור משהו (כמו 123......) ובסוף נכבה ונדלק מחדש.. שלחתי את זה לאיזה שהיא מעבדה והם אמרו שהם לא מצאו מה הבעיה חוץ מהסוללה שצריך להחליף.. החלפתי סוללה ועדיין אותה בעיה.. מישהו יכול לעזור?!? תודה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  20. Started by mariag.bm,

Toshiba Satellite T115D-S1120 http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=3219 Acer Aspire One 753 http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5170 לטושיבה יש כרטיס מסך של רדיאון ולאסייר יש נפח זיכרון גדול יותר ובלוטוס.... איזה יעבוד מהר יותר? תודה...

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  21. טוב אז די פירטתי מה שאני צריכה אין צורך בציוד היקפי בכלל, והמשחקים שאני צריכה שיעבדו בצורה טובה הם סטייל סימס... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  22. איך המפרט? מבחינת ביצועים? שווה את המחיר? האם להתקין עליו מערכת 64BIT או 32BIT?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  23. Started by civic,

שלום. יש לי יציאת וידאו HDMI במחשב נייד שלי לLCD השאלה האם אני יכול לחבר את הממיר אל המחשב? אני רוצה לדעת כדי שאוכל ל להקליט במחשב.... תודה.

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  24. Started by uriel71,

מעבד Intel® Core™ i3-350M Processor 2.26GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video ATI Mobility Radeon™ HD 5470 זכרון 4096MB DDR3 דיסק קשיח 500GB SATA 5400RPM למידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן מערכת הפעלה (Windows 7 Home Premium (64bit עברית או אנגלית תקשורת כרטיס רשת אלחוטי (IEEE 802.11b/g/n (draft כרטיס רשת LAN Bluetooth כונן אופטי צורב Lightscribe DVD Writer

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  25. חשוב שהיה מחשב שקט לא מעוניין באובר קלוקינג המסך שיש לי LG w2261 VP תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.