עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בעיקרון התקציב הוא עד 1700 מעוניין לחסוך איפה שאפשר שימושים עיקריים של המחשב הם אינטרנט ואופיס לא חושב שמשהו מעבר לזה אולי טיפה סרטי HD לא OC ולא משחקים מעוניין לשמור על אופק שידרוג ולכן לשלב את המעבדים מהסידרה החדשה (I3) שמתי עין על המפרט הזה מה דעתכם? מעבדי אינטל: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9500 מאווררים וגופי קירור: Generic CPU Cooler For s1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10813 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשי…

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  2. היי אנשים, אז אני קונה מחשב בחלקים, להלן המפרט: motherboard: Intel DX58SO CPU: INTEL CORE I7 920 memory: KINGSTON KVR1333D3N9/2G x2 video card: GIGABYTE/ASUS GEFORCE GTS450 1GB DDR5 hard drive: HDD WD 1TB WD10EARS DVD RW LG case: HEC COMPUCASE 6AG1 power supply: HEC 500W אני מתכנן לקנות בשבוע הקרוב אז בבקשה מכם (!!) כל שינוי שכדאי לדעתכם לעשות - אנא אימרו והסבירו מדוע. אני בעקרון מחפש מחשב חזק שיחזיק לכמה שנים. לגבי משחקים - לא הייעוד העיקרי ככה שאני לא מחפש כ.מסך היי-אנד. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by idan1,

שלום, אני מחפש מחשב מיני-נייד בתקציב של 1500-2000 ש"ח. השימושים שייעשו במחשב הם office, אינטרנט, סרטים, מוזיקה. המחשב מיועד לסטודנט, אז הצעות כמה שיותר זולות, אך עדיין איכותיות. שבת שלום.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב חדש אשר יהיה בנוי לתכנות ומשחקים. אני צריך את המחשב בשביל הלימודים שלי, ככה שאני צריך שיהיה טוב, כי אני עובד הרבה שעות ביום על התכנות! במקביל, אני רוצה שהוא יהיה גם טוב בשביל משחקים, ככה שאחי יוכל להנות גם הוא מהמחשב. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן בכמה מאות שקלים (אך רצוי שלא) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול ב…

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by yanivkatz,

אני מעוניין לקנות NetBook ויש שני דגמים שאני מתלבט ביניהם: Dell Inspiron Mini 1012 Atom N450 GMA 3150 NetBook http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748448 Toshiba NB250-101 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9643&perur=2&t=1&c=531 אם יש לכם הצעות יותר מפתות מהמיני ניידים האלו אז אני אשמח תקציב עד 1500 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  6. Started by snop,

שלום ! רציתי לשאול האם אתם מכירים ויכולים להמליץ על מקומות שניתן לחרוט בהם על מקלדת של מחשב נייד....? הרצתי חיפוש בפורום ומצאתי רק את חברת Pcgraph, הבעיה בשבילי שהיא נמצאת במרכז ואני גר באיזור חיפה ואני לא יכול לוותר על המחשב ליותר מיום, אני מחפש משהו שבאותו יום אני אוכל לקחת. אז ידוע לכם על מקומות באיזור חיפה שניתן לעשות את זה ? ודבר חשוב - יש לי תאורה אחורית - חשוב שהחריטה תהיה מקצועית שגם העברית תואר. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. אחרי חפירות של שבוע הגעתי להחלטה!!! מה אתם אומרים על המפרט? כמו כן צריך המלצה ללוח אם.. מעבד אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל המלצתכם ללוח אם???? רצוי ASUS אך אפשרי גם Gigabyte זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI כרטיסי מסך Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים Cooler master storm scout ספקי כוח SeaSonic M12II 620Watt 80Plus Bronze

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  8. מעבד- ‏AMD: Athlon II x3 Triple Core 440 3.0Ghz Socket AM3 Box לוחות אם למעבדי ‏AMD: ASUS M4N68T-M AM3, nForce 630a, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDAudio, GBL זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ כרטיסי מסך: Inno3D GTS250 1GB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E מארזים: Thermaltake WingRS 100 Middle Tower Black Case (No PSU) ספקי כוח: Enermax Tomahawk 405W 12cm ------------------------------------------------------------------- המחשב מיועד בעיקר למשחקים התקציב נע בין 3-2K ד"א למישהו יש איזושהיא ביקורת על חברת KSP כי משם אני כנראה קונה? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by noodle,

שלום רב, המחשב הישן ביותר בבית נפטר, ז"ל. אני צריך מחשב בתקציב של 3000 ש"ח, חריגה לא אפשרית! ואם אפשר לחסוך. ללא ציוד היקפי כלשהו. המחשב הולך להתחבר למסך samsung 2333SW FHD רזולוציה טבעית 1920X1080 השקט חשוב בדרגה של 8-9. (אני לא רושם 10 מפני שלדעתי מארז של 10 לא נכנס בתקציב ) המחשב מיועד לגלישה, תכנות, סרטים, ומשחקים - המשחקים הם משחקים בינוניים אין צורך בהגדרות גבוהות, הגדרות בינוניות- זה מספק. לא מתוכנן אוברקלוק, אין צורך במערכת הפעלה. שאלה נוספת: המחשב הישן לפני כ-7-8 שנים האם אפשר לעשות משהו עם הכונן הקשיח שלו? יש שם משהו כמו 80GB בנוסף יש לי זכרונות DDR1 של 256X2 וזוג נוסף של זכרונות DDR2 512 כל אחד, האם אפשר לעשות איתם משהו? כמו כן אם יש הצעות לגבי החלקי…

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  10. שלום לכולם, אחותי קנתה אתמול מחשב חדש. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-740qm.htm היום היא בא אלי בכדי שאני העביר לה את כל הנתונים מהמחשב הישן שלה לחדש. כאשר אני פתחתי אותו והדלקתי אותו כמובן, שמתי לב כי אני שומע ציפצופים מוזרים מהHD. רציתי לדעתם האם דבר זה תקין בדגם זה או שלא. הציפצופים הם קבועים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by roihamami,

אחרי חפירות של שבוע הגעתי להחלטה!!! מה אתם אומרים על המפרט? כמו כן צריך המלצה ללוח אם.. תקציב המחשב מחשב - 4000 שימושים: משחקי רשת/ משחקים כבדים/ סרטים FULL UD מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש מעבד אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל המלצתכם ללוח אם???? רצוי ASUS אך אפשרי גם Gigabyte זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI כרטיסי מסך Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים Cooler master storm scout ספקי כוח SeaSonic M…

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  12. Started by eli-89,

מה קורה אנשים?!? לפני שבוע קניתי מחשב נייד להלן המפרט: ‎Model Name‎ ‎N5010-7404AW7‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core™ i7-740QM Processor, 1.73 GHz, 6MB L2 Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 1333Mhz (2 x 2048 MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎500GB (5400 Rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.6in High Definition (1366X768) WLED‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility Radeon HD 5650, (1GB Dedicated)‎ החלטתי לעשות לו בדיקת טמפרטורה הורדתי את התוכנה Everest והרצתי משחקים עם גרפיקה כבדה יחסית . הטמפרטורה של המעבד והכרטיס מסך עלו מ-45 מעלות לממוצע של 68 מעלות. רציתי לדעת קודם כל האם זה בסדר ומה הטמפרטורה הרצויה למחשב נייד.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  13. Started by sebassch,

אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 5000 שקל המחשב צריך להיות עם חיי סוללה סבירים + ובעל יכולה להריץ משחקים כבדים מאוד על איכות גבוהה ראיתי את המחשב הזה בנתיים http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=3408 אבל אני מחכה להצעות נוספות ואולי יותר טובות תודה לכל העוזרים אני חייב שזה יהיה כמה שיותר מהר כי די דחוף לי לקנות בזמן הקרוב תודה..

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  14. מה קורה?? אני חייל ועקב השירות לא יצא לי להתעדכן בעולם המחשבים בשנתיים וחצי האחרונות. אני חובב מחשבים ורוצה לקנות מחשב חדש למשחקים וסרטים. בניתי מפרט אשמח לקבל עליו תגובות. יש לי מסך 22 אינץ' וציוד היקפי סביר. אני לא מתכנן אובק קלוקינג או איך שלא קוראים לזה. ואני זקוק למחשב חזק שיתן ביצועים גבוהים במשחקים חדשים וטובים. המפרט מחנות ksp ששמעתי שהם הכי זולים. Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray 1330 מעבד P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E gigabyte 610 לוח אם DDR III 1600Mhz Price Units Total 2GB Kingston HyperX Blu 185 זכרונות 6 גי'גה כפול (2 כפול 3) GIGABYTE Price Units Total GTX460 1GB GDDR5 DX11 2…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by berner,

חברי הפורום שלום יש לי מחשב ישן שלי שנתתי לאחיינים שלי שמגיעים מדי שבוע שישחקו בו משחקים ברשת וגם אינטרנט כנראה שהמחשב סיים חיו\ הWINDOWS נתקע בשלבי הראשוני לכן חשבתי להשקיע בשידרוג המחשב ולהחליף הקרביים או שיש איזה דיל למחשב מורכב באותו עלות +/- אשמח לקבל המלצות בברכה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי בוקר טוב לכולם... מרוב עצים וטיפים למחשבים ניידים אני כבר לא רואה יער... אני מחפש מחשב נייד שיעזור לי בלימודי האדריכלות. מבחינת תקציב אני מתכוון לרכוש מחו"ל ולדעתי יעמוד על בערך 1500$ אפשר קצת לחרוג. אני מחפש מחשב חזק שיריץ כמה אפליקציות כבדות בו זמנית (כגון תוכנת אוטוקאד) הרבה זכרון וחיי סוללה סבירים פלוס, מבחינת גדול מסך אני מחפש באזור ה 12-13 לא יותר גדול. רצוי מסך מגע אם יש משהו ממולץ בקטגוריה. תודה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אז ככה יש לי תקציב של 3000 עד 3400 שקל משהו כזה זה מאיבורי : Dell Inspiron N5010 מסך "15.6 מעבד Intel® Core i3-370M דיסק קשיח 500GB 5400RPM זכרון 4096MB DDR3 Intel Graphics Media 3790 ש"ח Dell Inspiron N5010 מסך "15.6 מעבד Intel® Core i3-370M דיסק קשיח 320GB 5400RPM זכרון 2048MB DDR3 מאיץ גרפי Intel Graphics Media 3 שנות אחריות ע"י היבואן הרשמי 3089 ש"ח מזה כזה הבדל בשביל עוד 2 גיגה זכרון וקצת לארד דיסק או שזה משהו שאיבורי עשו שינוי במחשב ? לא ראיתי שיש בהרבה מקומות את ה2 גיגה זכרון הזה זה יעבוד טוב?[br]פורסם בתאריך: 24.12.2010 בשעה 14:56:25 אהההה אם יש לכם רעיונות למחשבים אחרים בתקציב הזה אז בכיף פתוח לרעיונות תודה!

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  18. Started by ASDF StyLe,

אז ככה אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3000 ש"ח עם חריגה של גג 500 ש"ח. שהמעבד יהיה מהדור החדש (core i3 ומעלה) זכרון מעל 3gb כונן קשיח מינימום 250GB דגש על כרטיס מסך חזק, לא לגיימר מטורף אבל שיצליח להריץ משחקים בטריה - אני לא בקיא ככה שאני לא יודע מה זה בטריה טובה סביב ה5 שעות זה הרבה? גודל מסך עדיף מ15.6 ומעלה. ראיתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5415 איך הוא?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by lirikl,

לאחר חיפושים רבים הגעתי למחשב הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=5300 השימושים של הם אינטרנט,שירים,סרטים hd ומשחקים כמו warcraft,medievel 2 ,diablo וכאלה... (לא gta ו-cod) התקציב שלי הוא 4200 ש"ח ואשמח אם תתנו לי חוות דעת על המחשב שהצעתי או מפרטים נוספים... לפני כמה ימים ראיתי באייבורי את המחשב הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5902&CatCode=315 הנתונים נראו לי טובים אבל אמרו לי (מישהו מהפורום) שהכרטיס מסך radeon hd 5470 לא מספיק טוב למשחקים ומתאים לעבודות משרדיות. לכן הגעתי למחשב הראשון שכתבתי בגלל הכרטיס מסך שאמרו לי שהוא יותר טוב.... האם ההבדלים בין radeon hd 5470 ל-radeon hd 5650 משמעותיים? האם כדאי לוותר על i5 ולעבור ל-i…

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  20. Started by tulicooli,

אז ככה אני צריך להרכיב מחשב למה המחשב שלי מת העיקרון שיש לי מהמחשב הקודם ספק כוח 550W צורב מסך הארדדיסק 1T מארז מערכת הפעלה בעיקרון המחשב למשחקים וסרטים התקציב לשאר החלקים החסרים (כרטיס מסך , מעבד , זיכרונות , לוח אם) הוא 2000₪ אבל אפשר לחרוג עד 2500₪ אם זה קריטי. אזור קנייה לא חשוב העיקר שיש משלוחים מהחנות. למרכז. תודה רבה ושבת שלום. טל.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by hellfire03,

כרגע אני בעלים של dell inspiron 1545 שאין לו BT זה מתחיל מזה שאני רוצה אוזניות אל חוטיות מה שיש זה עם תקשורת BT השאלה מה הפתרון הכי טוב? מה שיש זה: שני חיבורי USB (יש שלושה אחד תפוס תמיד בגלל העכבר העל חוטי) ו express card 34mm האפשרויות ששקלתי: 1. לקנות משדר שמתחבר ל USB 2. לקנות רכיב BT שמכניסים לתוך המארז משהו כזה: http://search.dell.co.uk/1/2/2094-wireless-dell-wireless-365-bluetooth-kit.html 3. אני לא יודע אבל אולי אתם תדעו: יש express card עם BT ? 2. נשמע טוב השאלה אם זה באמת כמו שזה נשמע כי ראיתי הרבה טענות ברשת על הרכיב הזה (בעיות זיהוי וכו') 1. נחמד אבל זה בולט ותופס USB port שלם (שיש רק 2 זה הרבה) 3. תופס את המקום של ה express card אבל ממילא אני לא עושה איתו הרב…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי בקרוב אני והקבוצה שלי טסים לאירוע בחול של משחקים (לאן) ואני צריך לקנות מחשב נייד לטיסה שיוכל להריץ את מנוע hl2 עם לפחות 300fps אני יכול להשיג את המחשבים של alienware במחירים מצויינים השאלה האם כדאי לרכוש את אחד המחשבים הניידים שלהם ואיזה או שיש מחשבים עדיפים שיריצו לי את המנוע הזה בצורה דומה או טובה יותר תודה מראש לעוזרים אני גם לא כל כך מבין במחשבים ניידים או לא ניידים בכללי אז אם אפשר טיפה הסברים ופירוט זה יעזור

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by moshemaman25,

שלום לאחר הכותרת הלא תקחנה שפתחתי מקודם אני מנסה אחת חדשה. נעזרת בכמה אנשים להרכבת המפרט הזה צריך את עזרת המומחים. תקציב : 3500 חריגה : 200-300 ייעוד :משחקי רשת (לא כבדים כל כך כגון frosken world /perfect world ) צפייה בסרטי HD (המחשב מחובר גם למסך מחשב וגם ל LCD ) מה חשוב לי : מעבד רק אינטל /שהמחשב יהיה חזק/עדיפות לחלקים של gigabyte . OC : כן אני מעוניין איזה חלקים צריך להוסיף ? ואיזה קירור צריך להוסיף? והאם כדאי לי בכלל ? חנות:עדיפות למשהו בצפון שעושה OC שאלה נוספת האם אני צריך מארז כזה יקר או אפשר משהו פשוט יותר כמו מארז ללא ספק Thermaltake V4 Black ₪238 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-VM30001W2Z Intel Core i5-760 Tray ₪940 כמות: 1 http://www.skypc.c…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. עוד פעם שלום לכל חברי הפורום אז ככה , חבר שלי לעבודה רוצה לקנות מחשב חדש לשימושים רגילים כמו אינטרנט , הורדה מהאינטרנט , צפייה בתמונות וסרטים (לא משהו ברמה של HD ) , עבודה בתוכנות ה-Word ו-Excel וכמובן משחקים ברמה הבינונית התקציב שהוא רוצה להשקיע הוא גג 3500 ש''ח , אם אפשר אז לחסוך ולא לחרוג את כל הציוד ההיקפי הוא לא צריך , רק המארז עם החלקים בתוכו , רק אני אגיד שהמסך שיש לו ידוע לי רק שהוא 19 אינטצ' וזהו , מה לעשות הוא לא מבין גדול במחשבים אפילו את הרזולוצייה המקסימאלית לא יודע להגיד לי אבל אולי אפשר פחות או יותר להבין איזו רזולוצייה יש למסך ''19 1. מבחינת החנות אז לא משנה מאיזו חנות העיקר שתיהיה פה במרכז הארץ , שתיהיה אמינה ומחירים לא בשמיים 2. הוא כן צריך הרכבת …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכם יש לי מחשב נייד ואני רוצה לפרמט אותו אני בלי הדיסק הפעלה והמדבקה למטה עם המספר של רשיון ההפעלה מחוק יש אפשרות לאתר את ה-CD KEY במחשב? תודה וזה די דחוף

• 2 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.