ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
וזאת ללא עזרה מכרטיס מסך, מקסימום כרטיס מובנה של אינטל או זה שבא בתוך המעבד. *בעיקר עם I3 מספיק או שצריך I5.
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את DV5T עם ה-T9400 וה 9600M GT מחו"ל . האחריות היא רק לשנה ואין תמיכה במעבדות HP בארץ ולכן ישלחו את זה לחו"ל על חשבוני . יש לי כמה שאלות כדי להתיר את הספיקות . האם בעתיד הקרוב יגיעו לארץ מחשבים חדשים כך שHP תתמוך בדגם זה ? האם אפשר להסתפק באחריות הזאת? (אני לא מבין בתקלות במחשבים ניידים , אני לא יודע כמה עולים התיקונים בדרך כלל ומה התכיפות של הבעיות ) אם מישהו יודע מניסיון כמה עולות השליחות האלו לחו"ל ? אחריות של מחשבים ניידים זה הכרחי ? משתלם? כדאי? תודה מראש , דוד .
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד רצוי של חברה ידועה, בסכום של עד כ-6000 ש"ח לצרכי עבודה משרדית. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מחפש מחשב חזק שיכול להריץ תוכנות Avid, Adobe וכדומה ויוכל להריץ גם משחקים חדשים. הכרטיס מסך צריך להיות של Nvidia לא כי אני מעריץ שרוף אלא התוכנות הנ"ל (לפחות Avid) תומכת בהם יותר טוב. אין צורך בציוד היקפי כמו מסך ומארז אבל צריך ספק, חשוב אם אפשר שיהיה כרטיס קול (לא חייב הכי איכותי) אחר מה Realtek שבה מובנה על gigabyte. דבר אחרון, צריך הארד דיסק גדול מקווה שאפשר לעמוד באתגר של המפרט בגדר התקציב. אשמח לכל עזרה!
-
- 14 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למחשב ביתי המיועד לצרכי ילדים (בני 6 ו-10). הצרכים העיקריים של הילדים, סרטים, משחקים קלים ושימושי אופיס. אין לי מושג מה נדרש. נקודת המוצא שלי, המחשב הבא מאייבורי (אני לא נעול על חנות): http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6462 ושדרוג הדיסק קשיח ל1 TB. אשמח ואודה להמלצותיכם. חשיבות של כרטיס מסך/קול וכדו'. בנוסף אשמח להמלצה לרמקולים ששימושם העיקרי לסרטים. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים, שימושי אופיס ומעט משחקים ברשת (מחשב לילדים, הגדול בן עשר). א) ב…
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש לפטופ בתקציב של 5k עם אפשרות חריגה של כמה מאות שקלים. הלפטופ ישמש אותי לשימוש ביתי, אינטרנט, עבודות כלליות אופיס וכד', ומדי פעם שימושים בסיסים בפוטושופ. אפשרי לנצל את מלוא התקציב ואף לחרוג. מעוניין במחשב טוב שישמש אותי לטווח ארוך. עד מסך 14" עם עדיפות ל uhd4k רכישה מיידית
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום שלום, אני חייב לקנות מחשב חדש כי המחשב שלי מת (ת.נ.צ.ב.ה.). אני מעוניין במחשב לשימוש כללי אך גם כזה שיוכל להריץ משחקים חדשים וחדשים יחסית בצורה סבירה+. הסתכלתי על מפרטי הגיימינג באתר, והסיבה שאני כאן ולא הולך על אחד מהם אוטומטית היא שאני רוצה לברר האם אין שינויים שאפשר להכניס בהם בעקבות יציאת דגמים חדשים ו/או הורדות מחירים ו/או מבצעי סוף שנה. למשל, קראתי כאן בימים האחרונים ביקורת חיובית מאוד על כונני SSD חדשים של סאנדיסק שהם זולים משמעותית אך לא נופלים בביצועים ויכולות מהיקרים מהם... אז תודה מראש על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל בלי להתנצל ב) במידת הצור…
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה ביצירת מפרט למחשב משרדי וחנות טובה לקנות ממנה באיזור השרון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
זה המפרט החזק ביותר מבין המפרטים המופיעים בקטגוריה לעבודה משרדית. השאלה היא - האם הוא מספיק מעל ומעבר לצורך של מתכנת , בשפה כבדה כמו JAVA עם כל הפונקציונאליות שלה?
-
- 15 תגובות
- 958 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך סבבה, אבל אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כדוגמת BF4, COD החדש, ומשחקים חדשים שיצאו בעתיד, שיריץ אותם ברמה גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 , המסך עצמו הוא 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אחרי התייעצויות בפורום נראה לי שנסגרתי על מפרט אני צריך בבקשה חוות דעת סופית ותשובה על כמה שאלות אחרונות המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 849 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 460 ₪ - Gigabyte GA-H87-HD3 S1150 329 ₪ - * מבצע חג * - 8GB Patriot DDR3 1600Mhz + HEATSINK 1520 ₪ - NVIDIA GeForce MSI GTX770 2GB GAMING Twin Frozr 749 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 250GB SATA III 720 ₪ - * מבצע חג * - FD R4 Titanium + FSP Raider 650W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - * מבצע * - Cooler Master Hyper TX3 EVO מחיר סופי: 4837 ₪ למזומן 4933 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים שאלות: 1. האם הקירור של המעבד מספיק טוב ושקט? 2. האם כד…
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אהלן חברי HWZONE אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרת סרטים ואינרנט בגדול וגם טיפה ללימודים אז חשוב זמן סוללה ארוך ושיהיה קל בהתחלה המליצו לי על http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747060 N1201 של אסוס ואז מישהו הציע לילהוסיף טיפה כסף ולקנות את זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754110 UL20A גם של אסוס על מה אתם ממליצים מבניהם,או שבכלל יש לכם מחשב אחר שהייתם ממליצים עליו ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אהלן, התחלתי להתעניין בבניית מחשב לצורכי עריכה (שימוש בעיקר תוכנות ADOBE). התחלתי להסתכל על מפרטים וכו' ורציתי להתייעץ כאן האם הכל מתאים והאם יש ביקורות על חלקים מסויימים. קראתי על החלקים ויש כאלה טובים וכאלה פחות... אז לפני שאני משקיע רציתי את דעתכם כאן. מעבד: AMD Ryzen 7 3800X 8-Core, 16-Thread Unlocked Desktop Processor with Wraith Prism LED Cooler כרטיס מסך: Gigabyte GeForce RTX 2060 Gaming OC Pro 6G Graphics Card, 3X Windforce Fans, 6GB 192-bit GDDR6, Gv-N2060GAMINGOC Pro-6GD REV2.0 Video Card לוח אם: ASUS AM4 TUF Gaming X570-Plus (Wi-Fi) ATX Motherboard with PCIe 4.0, Dual M.2, 12+2 with Dr. …
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=651197 המפרט נראה לי קצת מסורבל... אין הסבר בדיוק לגבי המארז-ספק... והטבלת שדרוגים בכלל מוזרה יש למישהו מושג לגבי האמינות של החברה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
זה המחשב שלי... אני שוקל למכור אותו כי אני מתגייס עוד חודשיים. אומנם ג'ובניק אבל עדיין בטח בקושי יהיה לי זמן למחשבים. בכמה אתם מעריכים היום את המפרט שלי??? (עלה 8200) הכל כמובן עם אחריות מפנדה ויש גם את הקופסאות והחוברות של המעבד כרטיס מסך לוח והכל. AMD Athlon 64 X2 DC 3800 @4800 2400Mhz Arctic Cooling Freezer 64 CPU Cooler DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D PQI 2GB(1024x2) PC3200 2.5-3-3-6 eVGA GeForce 7800GT 256MB 470/1200 mhz VIVO W.D 160GB 7200rpm 8MB Buffer SATA NEC ND-3550 DVD-RW Dual Layer Gigabyte 3D Aurora Aluminium Case HEC Win420 420W PSU
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
עקב הבהרה על חוקי הפורום שיניתי את הפוסט המקורי לפורמט הסטנדרטי. את הפוסט המקורי ניתן למצוא בתחתית. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית - מצגות למען פרסום מוצרים, מחשב לעסק. * גודל המסך? רצוי 13 אינץ אבל לא פוסל 14 או אף 15. * משקל רצוי? רצוי עד שתי קילו, שוב גמיש. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שלוש שעות,. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות שלוש יציאות USB 2.0, או שתיים ואחת של USB 3.0, רצוי גם HDMI. * בלוטות? לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB, ואני מעדיף 7200 RPM, אבל אם זה 7200 אפשר גפ 320. * כונן CD/DVD? צורב? כונן אני רוצה, פחות חשוב לי שהכונן גם צורב, אם ההבדל במחיר משמעותי מעדיף בלי כונן (תמיד אפשר לקנ…
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב תוך כמה ימים.... המפרט הוא כזה: AMD Athlon 3200+ 64 Venice - מעבד DFi LanParty Ultra-D - לוח אם Gygabyte 7800 GTX - כרטיס מסך Mushkin 1 GB 2x512 XP4000 2-2-2 Redline - זכרונות WD 120 GB 7200RPM SATA2 - הארד דיסק NEC ND-3540A Dual Layer DVD+R/W/DL 16x Black Bulk - צורב די וי די Thermaltake SViking VA4000 Black - מארז Thermalright XP-120 For Pentium 4 AMD Athlon 64 - היטסינק למעבד Thermaltake Thunderblade 120MM LED FAN Blue A1926 אחד למעבד ואחד לזכרונות..(בגלל שהבנתי שהם מתחממים בגלל מהירות העבודה שלהם.) עכשיו אחרי כל הבילבולי מוח שלי.... השאלה שלי היא זאת האם הספק הזה: OCZ 450W MODSTREAM יספיק .... ותחשבו על העתיד....למשל אובר…
-
- 12 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש לאחי אני צריך מחשב שיהיה יכול להפעיל את המשחקים הכי חדשים המחשב צריך להיות כולל מסך (17 אינץ') אני מוכן להשקיע 4000 שקל (לא מפריע לי פלוס מינוס 300 שקל) מעדיף מבוסס אינטל פנטיום אבל גם AMD יהיה בסדר ואיפה לקנות גם (כאילו להראות לי מחירון של כל מוצר) תודה מראש ושנה טובה לכל משתמשי הפורום
-
- 14 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי. אני מתחיל להרכיב מפרט מחשב. יש לי מסך, מקלדת, עכבר, כרטיס מסך, ספק כוח ו- HDD. אני רוצה שזה יהיה קומפקטי (עדיין תומך כרטיס מסך נפרד עד 28 ס"מ) מבוסס AMD RYZEN 3600. טוב למשחקים ופיתוח תוכנה. כרגע הגעתי למפרט: AMD RYZEN 3600 מארז NZXT H200i. (יש אלטרנטיבה טובה יותר בגדלים האלו?) זכרון Corsair Vengeance LPX 16GB בלוח אני מאוד מבולבל. אני לא רואה אפשרויות בכלל ב MINI ITX. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
- 2 followers
-
-
מארז: COMPUCASE-HEC SUPER MIDI TOWER CI6919 מעבד: INTEL PENTIUM D 2.66GHZ 2X1M CACHE 805 (אני לא חושב שלמשחקים צריך יותר מזה לזמן מה ואם כן אז OC יכול לעזור) ספק: ENERMAX 400W LIBERTY כרטיס מסך: SAPPHIE X1800GTO2 512 MB VIVO לוח אם: ASUS P5LD2 (בחרתי אותו כדי שבעתיד אני יוכל לשדרג לקונרו ולבנתיים הוא טוב ל OC) זכרונות: Twinmos 512X2 DDR2 667 כונן קשיח: SAMSUNG 160GB SATA2 מה אתם אומרים על המחשב ?? 1עד 10 כמה מגיע לו?
-
- 18 תגובות
- 958 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני חושב ש1280x800, אבל יהיה גם פעמים שאני אחבר את המחשב למסך LCD1366x768 * באיזה סוג משחקים תשחקו? farcry 2 crysis left4dead gta IV בקיצור כל המשחקים הכבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא…
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג מפרט ישן ע"מ שיוכל להריץ vista, משחקים לא חדשים סרטי HD וכו'. כרגע הדברים שאני יודע על המפרט: המעבד - pentium 4 3Ghz. הספק - 480W, לא ברור מי היצרן. מארז- איכס. וגם לא עושה את זה בשקט. קירור - יש מאוורר סטוק על המעבד. חוץ מזה יש מאוורר קטן לפליטת אוויר שמישהו חיבר ישירות לספק, וזה כנראה שרף אותו, כי עכשיו הוא לא עובד. כוננים - צורב וי די וי ושני קשיחים. זיכרון - 768mb בשני סטיקים של ddr. אחד. והבעיה - לוח אם - אין לי מושג. משהו עם דריברים של via. cpu-z אומר לי שהזיהוי שלו הוא "p4m800ce-8237", וחיפוש בגוגל לא נותן לי כלום. אני גם לא מצליח למצוא את הסטרינג זיהוי בביוס. דירקטקס אומר שהדגם הוא p4m80p. דומה. בכל מקרה, אני צריך כרטיס מסך לא יותר מ…
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, הנייד עבור חברה לשימושים: אופיס,גלישה, הורדות, שמיעת מוסיקה, צפיה בסרטים, משחקי רשת וכאלו ממה שאני מבין אפילו מעבד i3 הוא אוברקיל מה שחשוב: שיהיה צורב, מסך 15.6, אחריות ארוכה, עם מ"ה, ככה שיספיק לה לאיזה שנתיים או שלוש אני ראיתי את הדגמים הללו (אבל כל הצעה ממכם כמובן מבורכת) http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..1483..859.&list=1&sort=2&glist=0&uin=19400&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..1483..859.&list=1&sort=2&glist=0&uin=22393&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..1483..859.&list=1&sort=…
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית (אין צורך כרגע בכרטיס גרפי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף לא גדול. בלי אורות מיוחדים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם …
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם פירמטתי מחשב נייד שקיבלתי חברה לא ידועה..(gigabook) הבעיה היא שאין אינטרנט ואני לא יכול להתקין דרייברים!גם שחיברתי דרך כבל מה אני יכול לעשות?? זה הפרטים שרשום על המחשב מאחורה notebook computer model:m1100 ומאחורי המסך gigabook
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-