עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Danimmm,

שלום לכולם, אני קורא כאן לא מעט. והפעם החלטתי להצטרף. הזמנתי מארה"ב X200 Tablet לצורך לימודים, למען האמת בלא מעט חשש (החלטה שהייתה צריכה להתקבל מהר) מהנוחיות של המחשב. ואני פונה בשאלה על עד כמה הוא שימושי בפועל אני בטוח שהוא חזק ו"מגניב" ויודע להריץ וורד... הישום של הTABLET, נוח?

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  2. Started by bs315,

שלום לכולם. אחרי 3.5 שנים, הגיע זמני לקנות מחשב חדש. הוא מיועד בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 5,000 ש"ח, ללא ציוד היקפי. אני מריץ על Windows 7, עם מסך ברזולוציה טבעית של 1680 על 1050. עוד פרטים: * לא חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט (זה עדיין נחמד), ואני לא מתכוון לבצע אוברקלוק, אבל עדיין הייתי רוצה קירור קצת יותר נורמלי למעבד - במחשב האחרון שלי היה לי Thermaltake V1, והייתי מאוד מרוצה ממנו. הייתי שמח לקנות קירור בערך באותה הרמה. * אין לי העדפה לחנות ספציפית. היתה לי התנסות מאוד חיובית עם tms, אבל זה לא קריטי. אם יש לכם המלצה לחנות אחרת, תצעקו. * אם לסמוך על נסיון העבר, יש סיכוי מכובד שאני לא אשדרג את המחשב בכלל עד שאני אחליף אותו, 4 שנים מאוחר יותר. * לצורך לכידת תמונות…

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  3. שלום, המאוורר של הנייד שלי (ASUS EEE 1005ha) עשה רעש מעצבן. פירקתי אותו בשביל לראות מה הבעייה, ןאחרי ההרכבה מחדש הוא לא עובד. אני חושב שהחזרתי הכל בדיוק למקום, ואני לא מבין מה הבעייה. מה עושים? במידה והמחשב הלך, איך אני מחבר את ההארד דיסק למחשב אחר בשביל לגבות אותו? תודה!

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  4. Started by yuval danon,

אני מתלבט אם לקנות מחשב עם core i5 או עם core i7, לשימושים כמו של gta Minecraft וטנקי אונליין ואפילו משחקים מסיבים, במחשב יש כרטיס מסך nvidia gtx 820. תודה לכל העונים!!!!!

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  5. אורח לב

-המחשב מיועד לגיימינג. -ניתן לחרוג מהתקציב עד500 ש"ח יותר. -המפרט לא כולל כרטיס מסך שנקנה בנפרד מה שמוריד את התקציב לעד 6500 ש"ח -כרטיס המסך הוא Gigabyte GeForce GTX 1070 WF OC Edition 8GB GDDR5 -רזולוציה מומלצת היא 1080P למשחקים כמו DOOM החדש, BATTLEFIELD 1 ורוב המשחקים החדשים וישנים יותר כמו HALF LIFE 2 -הקנייה מתוכננת לחודש ינואר הקרוב -אני מאוד לא בטוח לגבי לוח אם אז אשמח להמלצה ספציפית יותר. -מעבד וSSD לא ניתנים לשינוי. המפרט הוא: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201919901[/td] [td]מעבדים - Intel Soc…

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  6. *כותרת* מפרט לגיימינג כולל מסך חדש (21.5, 23 אינץ') ללא מקלדת ,עכבר ומערכת הפעלה (את אלה כבר יש לי) דבר אחד שאני חייב זה HDD עם לפחות Tb אחד אתם מכירים חנות טובה באיזור ראשון, רחובות, אשדוד ככה? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  7. Started by tamirgolan,

מעבד אינטל E6300 CORE 2 לוח אם של ג'יגה בייט.(לא זוכר דגם מדויק) כרטיס מסך-geforce 7300gs-(ד"א כמה זיכרון יש לו?) זיכרון ראם 1 ג'יגה. דיסק קשיח של 160 ג'יגה. צורב דיוידי. מארז 500W+מארז שקוף+מאווררים.

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  8. אז ויתרתי על הרעיון לקנות מחשב MSI באייבורי ועוד על כמה רעיונות שהיו לי (כמו לשחק משחקים על הנייד). הדרישות הסופיות: מעבד 7200 (אפשר גם יותר) 2 ג'יגה זיכרון 3 שנים אחראיות 120 ג'יגה הארד וכרטיס מסך בסיסי. כל זה - עד 6000. תודה רבה שימושים כמובן כתיבת עבודות, אינטרנט, תיכנות.

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  9. שלום לכולם, כרגע אני חייל המשרת בתוך יחידת הנדסה בחיל האוויר. היציאות שלי זה חמשושים ואני משתמש הרבה במחשב. כרגע יש לי מחשב נייח(פנטיום 4 עם חומרה ישנה ביותר) אשר לפי דעתי הגיעה הזמן להחליפו. כמו שראיתי ישנם מחשבים ניידים אשר הביצועים שלהם לא רעים כלל ואפילו מתקרבים למחשבים הנייחים. יש לי דוד שנוסע לארה"ב ממש עוד יומיים והוא יכול להביא לי את המחשב. ויש לי כמה התלבטויות אשר אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט לגביהם. ההתלבטויות הן: 1) האם בכלל לקנות מחשב נייד כל עוד אני בצבא 2) הזדמנות טובה להביא מחשב מארה"ב במחיר זול בהרבה מאשר בארץ 3) פירמוט והתקנה, התאמת המחשב לארץ, אחריות וכו' 4) כסף כסף ועוד פעם כסף, אולי לחכות עד שהמחשב הנייד שלי יחדל לפעול ואז רק לקנות מחשב, אך מצד שני ל…

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by Shay0600,

שואל בקשר לתקופה הכי טובה וקרובה לקנות מחשב חדש תקופה שיש בה את כל הדברים המשמעותיים, דברים שעומדים לצאת בקרוב אני שואל את זה כי יש לי 40 אלף להוציא על מחשב, כשתגיע התקופה הזו אני יכנס לכאן ואשאל בקשר למפרט מומלץ עבורו שמעתי שיצאו מעבדים מרובעי ליבות, לדעתי זו השקעה טובה כי במקום שעם הזמן המחשב ילך ויהיה יותר איטי בעצם יקרה ההפך ועם הזמן המחשב יהיה יותר מנוצל ומהיר

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by Gray,

שלום מבקש עזרה במפרט שיתאים להחזיק מאגר קבצי מוסיקה ענק (יותר מ 10,000 אלבומים). היום מחזיק את הקבצים על שני כוננים חצוניים ונתקל בקשיים באיחזור וניהול המידע. בעיקר מעוניין לדעת האם כונן אחד או יותר ומה חשוב כדי לגרום למערכת לעבוד במהירות בעת חיפוש וגישה לקבצים. כמו כן, כרטיס שיתאים לחיבור למערכת סטריאו. תקציב לא מהווה מכשלה. תודה.

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  12. Started by arielman22,

אני יודע שדנו בזה רבות אך אשמח לעזור לי להגיע להחלטה אנחנו לא יכולים להוציא יותר מהתקציב המדובר לכן זה או ה acer http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3951&CatCode=315 או ה hasee http://www.latalmid4u.co.il/Product.aspx?productid=20 אני רק אציין של hasee יש 3 שנות אחריות והוא ב 36 תשלומים לעומת שנה אחריות ו 12 תשלומים לאייסר אני יודע ששניהם לא מציאה אבל זה התקציב וצריך סהכ לאחסון ולאינטרנט

13. 1. מה התקציב המקסימלי? 7K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב גימיימינג כבד, מסך DELL 24' 1920X1200 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד הקפי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?4 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. skypc 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קופקטי במיוחד)? RAID 0 12. האם חשוב ל…

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  14. Started by st379,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: AMD A4-3300 + Radeon 6410D 2.6 GHz BOX כמות: 1 - מחיר: ₪350 לוח אם: Gigabyte GA-A55M-S2V for FM1 socket כמות: 1 - מחיר: ₪334 מארז: Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 MM FAN TOOLESS כמות: 1 - מחיר: ₪198 ספק כוח: FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% Efficiency Retail כמות: 1 - מחיר: ₪142 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪121 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כמות: 1 - מחיר: ₪378 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪95 מקלדת: Wired Keyboard 200 כמות: 1 - מחיר: ₪36 עכבר: Logitech B110 Optical Mouse USB כמות: 1 - מחיר: ₪27 רמקולים: Microlab 2.0 Speakers Wood H11 כמ…

15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל,עבודה משרדית -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fornite ,pugb -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 14-15.6 fullhd 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  16. Started by yakar,

שלום, חבר שלי ביקש ממני לבקש מפרט מחשב בשבילו, המחשב מיועד למטרת משחקים ואינטרנט בלבד. הוא צריך גם מסך דק טוב( לפחות 19 אינץ') וגם להכליל בתוך רמקולים טובים , עכבר ומקלדת, הקיצר מחשב חדש לגמרי. התקציב שלו הוא 6000 אפשר להתגמש בקצת. הוא רוצה להתקין במחשב ויסטה אז חשוב שויסטה תפעל בו טוב(כלומר, 1 גיגה זיכרון לפחות) תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  17. Started by m4x,

היי, חבר מעוניין לרכוש את המחשב הזה עבור אבא שלו - AMD ATHLON 3000+ 2GB זיכרון דיסק 80GB כרטיס מסך GF6200 מערכת הפעלה WIN XP ברישיון מארז+צורב כמובן. לא מחפש להתעשר, הוא לא רוצה לקחת בלי כסף ...

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  18. שלום, יש לי דילמה בין שני מפרטים, אני מתחיל ללמוד באוקטובר ואני זקוק למחשב, אז אם תוכלו לעזור. אם יש לכם רעיונות למחשבים יותר טובים\שימושיים, בשמחה. מפרט ראשון - המבצע מוצג באתר "בהצדעה" ומחירו של המחשב 2840. acer Aspire AS5750-2414G50MN מעבד: Intel Core i5 2410M 2.4GHz 3MB Cache זיכרון: DDR3 1066Mhz GB4 ניתן להרחבה ל - 8GB כונן קשיח: 500GB SATA 5400RPM כרטיס גרפי: Intel HD Graphics כרטיס קול: High Definition Audio כונן אופטי: צורב פנימי DVD Super Multi Dual Layer רשת: GIGA Lan רשת אלחוטית: 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED מסך: LED LCD 15.6" WXGA (HD) 1366X768 מצלמה מובנית ACER Crystal Eye Webcam 2 רמקולים מובנים + מיקרופון סוללה בעלת 6 תאים עד 4.5 שעות. מ ערכ…

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  19. Started by Green,

שלום אני קונה יום ראשון מחשב חדש כנראה בKSP (אולי בנועה) אז אני מבקש מפרט משם הדרישות שלי הם שיהיה טוב למשחקים ובמיוחד לסרטים בHD ומוסיקה לכן חשוב לי כרטיס קול טוב עם יציאה דיגיטלית (קואקס) ו5.1 (אם מספיק זה על הלוח אם אז לא צריך כרטיס בנפרד) כרטיס מסך הכי טוב שניתן לוידיו בHD זה הדבר הכי חשוב לי וגם שיהיה טוב למשחקים חדשים זה כנראה המארז: http://thermaltakeusa.com/product/Chassis/desktop/tenor/vb2000bns.asp חוץ מזה 2GB זכרון, לוח אם טוב וחדיש, מעבד אינטל, 500GB הרדיסק, צורב DVD, וספק כוח חזק ואיכותי קרור עדיף שיהיה איכותי ושקט לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, וכו... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  20. שלום, עבר זמן רב מאז שהתעסקתי עם מחשבים וכתוצאה מכך נותרתי לא מעודכן בעליל בעולם המחשוב. נקרתה בדרכי הזדמנות לרכוש מחשב חדש אך, כאמור, אינני בעניינים. אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט לצורך משחקים, המוגבל בתקציב של עד 3,000 ש"ח. אין צורך במסך, או כל חומרה היקפית. בנוסף, אשמח להסבר או המלצה על איזה מעבד לבסס את המחשב? אינטל? AMD? האם GeForce GTX460 הוא הכרטיס הטוב ביותר ביחס של עלות-תועלת למחירו? אם זהו הכרטיס העדיף, אז אבקש לצרפו לרשימה בתצורה החזקה שלו: 1GB עם 256bit, אם אינני טועה. כמו כן, הבנתי שכדאי להקדיש תשומת-לב מיוחדת לספק הכח... את העבודה, חברים, אשאיר למבינים שבכם. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  21. Started by nitzant,

שלום, קניתי מחשב מחודש והייתי רוצה לדעת אם אפשר להעריך את מצבו\ גילו \ עתידו...ואם כן אז איך? יש לי רק חצי שנה אחריות (למרות שבעצם גם לחדשים היום יש רק שנה...) אבל עדיין אני יכול לבטל את העיסקה. תודה רבה (בעיקרון מדובר ב-DELL - D420 אם זה משנה)

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  22. Started by duek-m,

שלום, יש לי נייד של HP דגם DV6000 ואני מעוניין להחליף את הארדיסק לאחד עם נפח גדול יותר. האם זה אפשרי? במידה שכן, האם תוכלו להמליץ לי על מקום לעשות זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  23. Started by White Wolf,

שלום! בררתי בכל מיני מקומות ובאחד מהם נתו לי את ההצעה הבא. אני אשמח לקבל עצות לשיפור או אחלפת חלקים כדי להוזי את זה כמה שאפר אבל לשמור על רמה. אני צריך את המפרט בעיקר למשחקים. כרטיס קול יכול להיות מובנה ואני מעדיף יותר דגש על כ.מסך. CPU - intel p4 3Ghz 2mb kash 630 MB - asus dual P5 LD2VM (זה תומך דבל קור בשביל שידרוגים עתידיים) RAM - 2x 512MB DDR2 533 כרטיס מסך - GF 6200 PCI-EX 256MB H.D - 80G S-ATA של WD מארז - ספק 500W שני מאווררים פנימיים + תעלת איוורור זה כל הפרטים שנתנו לי לגבי יצרניות של הרכיבים יש כמה לכל רכיב אז לא בררתי כרגע כי אני עדיין בשלב של חיפוש ולא קנייה עכשיו אני יודע שזה יוצא יקר בגלל ה MB אז אם משהו יכול להמליץ על שיפורים או דברים בעלי תפו…

• 16 תגובות
    • 992 צפיות
  24. אחרי שהתלבטתי בין נעה ל IQPC החלטתי לקנות בנעה (בגלל המרחק ובגלל שהם הורידו מחיר לE6600) זה המפרט הכמעט סופי: דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 1420 ¤ 1 GIGABYTE GA-965P-DS3 LGA775 750 ¤ 1 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB CL 5-5-5-15 400 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 410 ¤ 1 Point of View Geforce 7300 GT 256MB PCI-E 420 ¤ 1 LG DVDRW GSA-H30N SATA 210 ¤ 1 ANTEC SONATA II +450W 850 ¤ 1 סכ"ה 4460 ש"ח שכחתי שהרכבה עולה 170 ש"ח ככה שזה 4630 ש"ח ואחרי הנחת מזומן 4491ש"ח רציתי ללכת על ABIT AB9PRO שעולה אותו מחיר אבל הבנתי שכדי לעדכן ביוס ולהתקין בקרי SATA אני צריך גם לקנות פלופי אם למישהו יש מידע בנושא זה יכול לעזור.. תודה

• 13 תגובות
    • 992 צפיות
  25. אני זקוק להמלצה למחשב נייד למישהו בן 35 שצריך אותו לעבודה שוטפת. על המחשב להיות קל ככל האפשר, עדיף עד 2 ק"ג, כמובן סוללה שתספיך למספר שעות עבודה עדיפה. גודל מסך עד 13.3 אינצ', על המסך להיות מט ולא מבריק או אנטי-גלר. משום מה יש לו בעיה עקרונית עם זה :\ אחריות כמובן גם חשובה. מבחינת גודל כונן קשיח וביצועים - רק משהו שיוכל להריץ דפדפן ואולי סרט פה ושם ויוכל לשמור כמה תמונות וקבצי וורד ואקסל. האמת שאפילו כונן של 80GB יכול לעשות את העבודה. TNX

• 4 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים