ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, מבקש עזרה בהרכבת מחשב לשימוש משרדי(אופיס)+אינטרנט+סרטים עד 1500 שקל ללא ציוד הקפי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש ואני מעוניין למכור את המחשב הקודם. מצאתי קונה אבל אני לא יודע להעריך את מחירו של המפרט הנ"ל: מעבד: PENTIUM 3 800 MHz לוח אם: ASUS CUV4X זיכרונות: SAMSUNG 256MB+128MB+32MB SDRAM כונן קשיח: IBM Deskstar 60GB כרטיס מסך: GeForce 4 MX עם 128MB זיכרון כרטיס קול פשוט של Creative מארז, מאוורר וספק כח ג'נריים בבקשה תגובות רציניות בלבד ממי שיודע, גם הערכות גסות יתקבלו בברכה. בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים קלים, (סימס ופיפא), אינטנט, ואופיס וסרטים. * גודל המסך? 15.6 אינץ'+ עדיפות ל-17.3 אינץ' * משקל רצוי? אין. רק שיהיה ניתן לסחיבה שלא יהיה מאוד מאוד כבד.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני מתכוון לקנות עוד סוללה ויותר חשוב לי ביצועים על פני זמן סוללה לפי מה שהבנתי 9 cell זה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות גדולה ל-hdmi כדי שיהיה אפשר לצפות בטלוויזיה, ואת החיבור של ה-usb, ואת החיבור של הדיסק און קי יש בכל מחשב נכון?? גם אותם אני צריך. * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיפות לא חובה. * צורב DVD? חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל, טושיבה, אסוס.…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב נייד רגיל, בעל כרטיס מסך חלש שבעיקרון נועד לשימוש בייתי משרדי ככה שסוללה לא ממש חשובה במקרה הזה. מה שכן חשוב זה המחיר, התקציב מאוד מוגבל ואפילו יד 2 יעזור לי מאוד אם יש לכם המלצות כלשהן אני אשמח תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש בעיקר למשחקים על רזולוציה 1920X1200 ובאיכות גרפיקה גבוהה. אני מעוניין באפשרות לOC ככל שניתן (יש לי ספק מתאים - אל תדאגו). אין מסגרת תקציב כל כך, אלא לפי הצורך. כרטיס מסך כבר יש, 7850 1GB, שכבר נקנה לפני תקופת מה, ואני לא מעונין להחליפו. אין צורך בציוד הקפי, אני מעדיף לקנות בTMS, ומבחינת חיבורים בלוח, אין דרישות מיוחדות, חוץ מהרגיל (USB3, PCI, PCI-E 1). זה המפרט שהרכבתי. הערותיכם בבקשה... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1114 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪604 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בק…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך עם Bluetooth סוללה 6-5 שעות. זכרון 1 גיגה, דיסק קשיח 100 גיגה ומעלה. צרוב DVD-RW DL יציאות TV כמות USB.... WIFI ועוד תודה ראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 150 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים,עבודה משרדית,תכני Blu-ray א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Diablo 3, Mass effect 3 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 עם עדיפות למסך של 23 אינץ' IPS. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב חברים, מבקש את דעתכם על המחשב הבא, נרכש למטרת עריכת וידאו ועבודה עם תוכנות דוגמת AFTER EFFECTS ו- EDIUS, במקביל לאפשרות להריץ עליו משחקים? עלות המחשב 6,600 ש"ח. מארז: ZALMAN Z11 ספק כוח: A.PFC 80+ 600W FAN12 POWERMAN INWIN לוח אם: GA-B75M-D3H GIGABYTE מעבד אינטל: 3.4GHZ 8MB CORE I7 1155 QUAD 3770 קירור: AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרון: HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333MHZ ---- 2X כרטיס מסך: GEFORCE 570GTX OC 1280MB-5 MSI דיסק קשיח: 2TB SATA3 7200 64MB C.B WD
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שמיועד לגיימינג הסכום 4.8K הקנייה מתבצעת בKSP רק קופסה בלי מסך מקלדת ועכבר תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש בניתי מפרט ואני צריך את הדעה שלכם המחשב מיועד להיות חזק, O.C בעתיד, למטרות יצירת מוזיקה ומשחקים המפרט: Intel Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB 1590 Asus Rampage Extreme s775 1600Mhz, Intel X48, DDR3 2000Mhz (O.C.) 1830 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1333Mhz DDR3 995 eVGA 9800GT 512MB Superclocked GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 790 Western Digital 1TB WD1001FALS 7200RPM, 32MB, SATA II 668 x2 1336 Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata 160 LIAN LI PC-P80B Aluminum Full Tower Case (No PSU) 1730 Corsair TX 750W Active PFC 12cm Fan 755 1 755 Thermaltake V1 AX 110mm Blue Led CPU CL-P0508…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה התלבטתי על מחשב נייד עדין לא החלטתי עם ללכת על מחשב נייד ולכן ארצה לראות הצעות למחשב נייד אז מי שראה פוסטים על מחשב נייד אני עדין לא סגור על הנושא ובודק אופציה שניה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גראפית משחקים קלים עבודה סרטים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני פרילנסר מעבודה לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים כמו football manager -מהי הרזולוצ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב גיימינג ואני צריך את הטופס שממלאים ואני לא מוצא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אשמח לקבל המלצה למפרט בשביל מחשב ביתי, לעבודה רגילה של אינטרנט, אופיס, ועבודות עריכה קלות בפוטושופ וסוני ווגאס. כיום יש לי מחשב היברידי (דיי ישן) ואני סובל בעבודות על הפוטושופ והווגאס, איטי להחריד וקורס מדי פעם. התקציב שלי בסביבות ה 1500-1800, האם ריאלי לכך? אם כן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרטים. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה גראפית 2D בלבד(לא צריך האצת 3D) - פוטושופ, פלאש וקצת פרמייר. המשקל חשוב מאוד - 2 קילו ומטה. גודל המסך לא חשוב(יחובר למסך חיצוני), אך מסך איכותי יכול להיות יתרון. מק יכול לבוא בחשבון גם. תודה מראש (:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה אהלן אני צריך עזרה אני מתלבט בין שתי מחשבים נייידים האחד זה DELL 1320 לבין HP 4310 חברה אני צריך עצה אמינה של מה איכות המסך בשמש איזה מחשב יותר חזק ונותן יותר אפשריות מגוונות המחשב מבחינת חומרה זהה לחלוטין אנא עיזרו לי תודה מראש ניב !!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין דגמים של אסוס שרשום בהם 3D וכאלה שרשום בהם 3DE. שמתי לב שהמחיר של ה 3DE יקר משמעותית, עשיתי חיפוש והבנתי שההבדל הוא שהאות E ב 3DE מסמלת את המילה embedded (משובץ). חוץ מלהבין את זה לא כזה הבנתי מה תכלס ההבדל בין השניים. תודה, מאיר
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר 4 שנים, החלטתי לשדרג את המחשב (והמסך), למחשב שיחזיק גיימנייג בהגדרות גבוהות בינוניות (גבוהות בעיקר כמובן). עיינתי בסטיקי, והבנתי שצריך לענות על שאלות מסוימות כדי שאוכל לקבל הצעות קונקרטיות. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5.2 אלף שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אני מצפה להריץ משחקים על הגדרות גבוהות כלל הניתן, בנוסף אני אשתמש במחשב לצפיה בסרטים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיוע…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד (נטבוק) עד 13", מקסימום 2 ק"ג. HDD מעל 120GB DVD לא בראש מעייני. זכרון לפחות 2G זמן סוללה של כ-4 עד 5 שעות. שימושים עיקריים הם אופיס, אינטרנט, קצת פוטושופ, קצת אוטוקד וסרטי HD. אני שמעתי על ה-1201N אבל הבנתי שהמעבד שלו דיי חלש, אם יש לכם הצעות אחרות והארות/הערות בבקשה...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי את המפרט הבא בניתי לבד הסכום הכולל שלו הוא 5600 שקל אז אני גם רוצה שתגידו לי אם זה שווה וגם אם יש אפשרות לשפר אותו בעיקון זה התקציב שלי 5600 והוא בעיקר למשחקים כבדים! וגם קצת תוכנות Intel Core i7 920 ASUS P7P55D LE Arctic Cooling Freezer 7 Pro G.Skill Ripjaws DDR3 4GB Dual Channel 1600MHZ CL7 4GBRM Coolermaster CM690 Innovision GeForce GTX470 1280MB GDDR5 Western Digital Caviar Black 640GB WD6401AALS SEASONIC M12II 620W BRONZE - MODULAR וצורב DVD אתם תמליצו לי על משהו טוב ושקט תודה [=
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. אני מתלבט בין שני המפרטים הבאים. תודה מראש לעוזרים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל אבל לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: gta v, far cry4, shadow of mordor, crysis 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפעמים כשאני מדליק את המחשב המסך שלי נראה כך: אחרי כיבוי והדלקה מחדש זה מסתדר, אבל עדיין זה קצת מציק. מה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר ומסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, לא משנה הגרסא. …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב התחיל לגסוס לצערי הגיע הזמן להחליף... התקציב באזור ה5K עדיף לא לחרוג. לא מתוכנן OC המחשב ישמש בעיקר לעריכה גראפית - וגם אבל פחות למשחקים. אין צורך בציוד היקפי פרט למסך, אבל כן רצוי להוסיף התקן לקריאת כרטיסי CF השקט חשוב בצורה בינונית (לא צריך שקט לחלוטין, אבל גם לא טרקטור) אשמח גם למפרט נוסף עם אופציה לWin7. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-100 ש"ח, אך אני פתוח להצעות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הוא בעיקר לאינטרנט, מוזיקה וסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני ממחזר את הכונן האופטי, כונן קשיח, עכבר, מקלדת, מארז וכרטיס קול Asus Xonar Essence STX. רכיבי המחשב למעט כרטיס הקול נרכשו לפני כ-5 שנים ומהתייעצות עם חבר לא אמורה להיות סתירה של רכיבים, אם מישהו חושב אחרת אקח לתשומת ליבי ואנסה להביא יותר …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב שהשימוש היחיד בו הוא גלישה באנטרנט (שהדפדפן יעבוד מהר ולא יתקע כל שניה) -אין צורך במסך או חלקים היקפיים אחרים -רצוי שהמארז יהיה קטן וקל כמה שאפשר -כונן קשיח עם גודל מינימלי כמה שאפשר - 2 ג'יגה בייט ראם אפשר להשיג דבר כזה ב1200 ש"ח? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-