ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
מאיפה אפשר להזמין בטריות לא מקוריות ללפטופים? אני מחפש בטריה לא מקורית (שעובדת אך הרבה יותר זולה) ללפטופ fujitsu siemens amilo xi 2428 ומצאתי באיביי רק מקורית מישהו יכול לעזור לי למצוא באיביי בטרייה הרבה יותר זולה שתתאים ללפטופ? לא אכפת לי כמה זמן היא תחזיק או כמה שעות. כל מה שחשוב זה שהיא תעבוד תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
איזה חנות לדעתכם הכי טובה מבחינת מחיר ומבחינת אחריות ואיכות המוצר? אני יודע שיש IVORY יש KSP ועוד כמה מה לדעתכם הכי עדיף? (לא מהאינטרנט)
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלי שני טס עוד שבוע לארה"ב ויש לי כתובת למשלוח דברים , אני מעוניין לקנות לפטופ לכן חשבתי שיהיה יותר זול להזמין לשם שיגיע אליו. איזה אתרים מומלצים יש ששם אני יכול להסתכל ולבחור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה לדוגמה מפרט מומלץ שאני חושב לרכוש אותו, http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=45 מהיכן המחירים הזולים?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
נפח 40 או 80. הבנתי שצריך דיסק מיוחד לדגם הזה אחרת הוא נותן הודעת שגיאה. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני רוצה i5 לפחות, ולא איכפת לי שיהיה מחו"ל. המחירים בארץ נוראים.
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל לא יודע להרכיב בעצמי ככה שאני צריך להזמין. איפה אני יכול למצוא מקום שבו אני בוחר איזה רכיבים יהיו למחשב שלי ואוכל להזמין ממנו?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
ספויילר טי. אם.אס? סטארט פי סי ? על איזה חנות אתם ממליצים?
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
מלוגיק פי סי מעבד + מאוורר AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT Venus 12 1278.76 ¤ לוח אם Epox EP-8KDA3J Nvidia Nforse 3 250GB Motherboard 668.98 ¤ כרטיס מסך LeadtekGeforce FX6800GT 256MB Retail A400GT-TDH Video Card 2749.13 ¤ מארז Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower Case 815.00 ¤ ספק Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply 373 ¤ עכבר Microsoft OEM Optical Mouse 1 62 ¤ מחיר 5945 אופציה 2 מהחנות KSP מעבד ?Athlon 64 3000+ (S-754) 990 מאוורר למעבד ?Zalman 7000? 210 לוח Epo…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=3 תודה
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אהלן מאיפה כדאי להזמין לפטופ מחו"ל? איזה אתרים? עלות סופית חשובה וכמובן עדיף שלא יעבור במכס. הכוונה בעיקר לארה"ב אבל אם יש גם באירופה אשמח לדעת
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שקניתי אותו מאיש מחשבים פרטי. עכשיו עברו 7 שנים ואני חושב שהגיע הזמן למחשב חדש. אבל איפה כדאי לקנות? שוב מאיש המחשבים או מחנות עם שם כמו KSP, TMS? יש לציין: כשקניתי ממנו את המחשב שלחתי אליו את המפרט שרציתי שהוא יבנה. כשקיבלתי את המחשב ראיתי שקיבלתי את החלקים שרציתי, אבל של חברות אחרות ממה שרציתי. לטענתו, הוא אמר שקיבלתי חלקים אפילו טובים יותר. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 13k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חבר שלי מתכנן לקנות מחשב נייד אבל הוא לא יודע מאיזו חנות כדאי לו. יש למישהו המלצות?או שכל החנויות בסדר? כי אני יודע שעם מחשבים נייחים אייבורי וKSP עושים בעיות..אולי יש חברות שעושות בעיות גם עם ניידים תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 13 אינץ שישמש למטרות לימודים אבל שלא יהיה חלש בארץ המינימום לכזה מחשב הוא כ3200 שקל יש לי קרוב משפחה שעוד כמה שבועות מגיע לארץ מארה"ב , ואני יכול להזמין אליו מחשב שיביא לי מאיפה כדאי להזמין ?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
יש לי כבר מפרט שלם מוכן שאני רק צריך זירכיבו לי דבר שנראה כל כך פשוט אבל אני מיום ליום רק משתגע ולא מבין כבר מאיפה להזמין כל חנות אפשרית כמעט אני קורא עלייה 50 אחוז דברים טובים ו50 אחוז דברים גרועים ,לאחרונה מישהו ממכם קנה מחשב ויכול להמליץ על חנות אמינה שיודעת להרכיב מחשב מסודר ונקי ?
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מגיע אלינו קרוב משפחה מחול (מקום שבו דברים כאלה לא זמינים) ורוצה לקנות סוללות להחלפה למחשב נייד המחשב fujitsu siemens lifebook t4220 סוללה ראשית fpcbp155 סוללה משנית (נראה כמו אחת שנכנסת במקום הסידירום) s26391-f405-l200 רוצים מחיר נמוך ככל האפשר וחלקים מקוריים חדשים שיחזיקו מעמד לאורך זמן. אין דרישות גבוהות לאחריות כי הוא כנראה לא יוכל לממש אותה מאיפה שהוא יהיה מאיפה משיגים את זה בארץ ?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מאיזה אתר או אתרים לקוחים המחירים של החלקים מ "מפרטים מומלצים"?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אוקי לאחר חשיבה ארוכה ובעיות שהיה לי עם KSP ( אין להם את הזכרונות והם יגיעו רק בעוד איזה חודש וחצי) החלטתי לקנות במקום אחר אבל אני לא ידוע איפה, כרטיס מסך אני קונה מKSP כי רק להם יש את ה R9800PRO של MSI וכל השאר אני קונה מחנות אחרת ( אני לא יודע עם זה דבר חכם לעשות :\ אבל אין לי ברירה ) בקשר לזכרונות תכננתי לקנות מKSP אבל זה לא הסתדר ולכן עכשיו אני צריך להשקיע 400 שקל יותר בזכורונות השאלה שלי האם ב מחיר של 1600 שקל אני יכול לקנות 2*512 DRR 500 של חברה אחרת ומשהו יותר טוב לOC או ש A-DATA מספיקים. בדקתי מספר מקומות והנה התוצאות: על איזה חנות אתם ממליצים ולהסביר למה, אחריות שירות וכו' .... נ.ב אני משלם במזומן
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על חנות מוכרת ואמינה שכדאי לקנות מהם מחשב חדש? עם אחריות, עם טכנאים טובים וכו'? באג הם טובים אבל יקרים...
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מבחנתי כמובן...לא ראיתי אותו בשום מקום וגם בזאפ אין אותו..מישהו יודע מה המחיר שלו? http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4156&catid=4169&CatalogName=SAMSUNG
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב מאק מיני ולהשתמש בו כמדיה סנטר בסלון. כמה לדעתכם שווה מחשב עם מפרט כזה (מודל 2008): מעבד intel core duo 1.83GHZ דיסק קשיח 80gb זכרון 2 ג׳יגה עם שלט מקלדת ועכבר כמה שווה המחשב לדעתכם? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-