עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by לאיודע,

אני מחפש מחשב 13 אינטש באזור 2500 ש"ח. השימוש המרכזי שלי יהיה כתיבה ועריכה בוורד, אבל יש מצב שבאיזה שהוא שלב אשתמש בתוכנות כבדות יותר של עיצוב. אני גם מחפש מקום שייתן לי אחריות לכמה שנים טובות.. בנוסף, אשמח לדעת מה דעתכם על קנייה דרך האינטרנט בחנויות בחו"ל שישלחו לארץ (והמלצות, אם כן..). הם גם שולחים לפעמים מחשבים עם מערכות הפעלה בעברית? תודה רבה!

2. Started by shlosi,

שלום לכולם, מחפש מפרט למחשב עריכה עבור חבר שלא מבין בחומרה בכלל. תקציב- 4000 לכל היותר. מצאתי מפרט באחד האתרים שקצת שיניתי והגעתי לזה: אבל זה יצא טיפה מעל התקציב. רעיונות? מעבד: Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: Arctic Freezer Xtreme Rev.2 CPU Cooler לוח אם: Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח: WD Caviar Black 1TB 1003FZEX SATA III צורב DVD: Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata ספק כוח: Antec 520W Active PFC Modular 80+ Bronze HCG-520M PSU מארז: Sharkoon VG4-W B…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?כן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ,צפייה בסרטים hd 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.כן מסך 24 ,מקלדת ,עכבר, רמקולים4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי :צורב dvd טוב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן לati hd4870x2 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?…

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by ohad235,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, medal of honor, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 23inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  5. שלום לכולם, אין זאת הפעם הראשונה שאני בוחר להתייעץ איתכם, בכל מקרה, אבא שלי עומד לרכוש (זה נדחה מספר פעמים), מספר מחשבים חדשים למשרד שלו (ראיית חשבון), והוא מעוניין לקנות מספר מחשבים שיחזיקו לאורך שנים, הן ברמת החומרה והן ברמת התמיכה שלהן בתוכנות השונות. בכל מקרה אני יודע שגם מעבדים "פשוטים" יותר כגון CORE 2 DOU אמורים להספיק לטווח הארוך, אבל אני מחפש יותר משהו בכיוון של I3 או I5, עם כמות זיכרון שתספיק להרצה חלקה של חלונות 7 (אשמח להמלצה על גרסה מתאימה לרואה חשבון), עם מסך (רצוי WIDE), ועם כרטיס מסך סביר. דברים נוספים שרצויים זה צורב (לצד כונן נוסף DVD), פלוס כונן פלופי 1.44 (בכל זאת למשרד יש תחלופה של דיסקטים), ועדיפות למארזים לא בצבע שחור (עדיפות ללבן\צבע בהיר). בכל מק…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by UrielZ,

אני רוצה לשדרג בהשקעה של 1000 שקל, לוח מעבד וזיכרון. אני צריך 4 ג'יגה זיכרון עם מעבד ולוח טובים ל-OC. בנוסף רציתי לדעת אם הקירור שלי , zalman 7700cu, יתאים למעבד... שימושי המחשב הם משחקים בעיקר וסרטים...

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by asi369,

סוף שבוע טוב לכולם. קניתי מחשב נייב hp pavilion dv5 1190 . מחשב מעולה ואני מרוצה. אני מעוניין לדעת למה לא מקבלים דיסק התקנה של ויסטה?? אמרו לי בקיי.ס.פי שאם אני רוצה לפרמט את המחשב אז אני יכול דרך המחשב עצמו. האם זה נכון?? האם צריך להתקשר ל- hp ולומר להם שחסר לי דיסק התקנה?? תודה רבה לכם על ההתיחסות.

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי?~5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?להצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כגון BF1 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1600*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכם. אני רוצה את עצתכם בקשר למפרט התחלתי שהכנתי + השלמה של הציוד שחסר. התקציב 7K +-1K. המחשב משמש בעיקר לעיבודי תמונות של 7MB כל תמונה. ואני מעוניין כי כל תמונה תפתח, תעובד ותשמר בקצב מיידי. כמן כן הוא משמש לעבודה על תוכנות CAD למינהן מידי פעם וכן לעבודה רגילה באופיס ,אינטרנט וכו', בעתיד ישמש גם לעריכת וידאו. OC יבוצע אולי בעתיד על מנת לסחוב עוד עם המחשב. המחשב אמור לתפקד טוב כ 5 שנים לפחות. כרגע אני יקח HD יחיד ובעתיד אני יוסף עוד אחד על מנת לעבוד במערך RAID שיתן עוד קצת מהירות וכמו כן במידת הצורך אני יוסיף כרטיס מסך נוסף. לוח אם : ASUS P5W DH DELUXE מעבד : E6300 לפי המלצתכם (היה מתוכנן P.D עם שדרוג) דיסק קשיח : WD 250GB 16MB BUFFER )WD 2500YS( כ. מסך: ATI X1800GTO…

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  10. קניתי נייד חדש...dell inspiron 1525 v9250 אני לא יודע איזה מערכת הפעלה כדאי להתקין עליו... מה אומרים ויסטה או XP ? אני בנייח עם XP ולא רואה סיבה לעבור לויסטה.. אבל מה מבחינת דריברים ותאימות לנייד ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  11. עריכה: מכיוון שבסוף חבר שלי יקנה את המחשב מארה"ב והבנתי שהמחירים יותר נמוכים, אשמח לקבל עצות למחשבים ניידים למשחקים במחיר הנ"ל (בהיתחשבות שהמחשב לא יקנה בארץ אלא בארה"ב), מפני שפעם שעברה לא היה לי מספיק זמן בכדי לפרט, הפעם אני אפרט ואני מצטער לגבי המנהלים על חוסר הפירוט: מטרת המחשב: מחשב למשחקים חדשים (או במילים אחרות כבדים). גודל המסך: 15 אינץ' ומעלה. משקל רצוי: כול משקל. זמן סוללה: כול זמן סוללה. יציאות מיוחדות: HDMI (לא חייב) בלוטות: כן. גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB (ומעלה, עדיף 320GB). צורב DVD: כן. אחריות בינלאומית: כן. העדפה לחברה כולשהי: אין. לפני העריכה: מכיוון שאני לא מבין במחשבים ניידים הרבה (ואין לי שמץ של מושג לגבי כרטיסי מסך של מחשבים ניידים), ואני באמת ל…

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  12. מעבד 2.5ghz C2D 8600 gs כרטיס מסך 250 ג'גה 4 ג'יגה זיכרון מצלמה ,בלוטופ' ,קורא טביעות אני קונה את המחשב מחול ורציתי לדעת פרטים ( המחיר שכתבתי כולל הכל אחרי חישוב שלי - חריטה מע"מ וכו') אבל ליתר בטחון אני רוצה לדעת עוד מידע ואם זה לדעתכם כדאי... קודם כל האם זה נכון שצריך לשלם רק מע"מ של 15.5 אחוז על מחשבים ניידים שמביאים מחול? שנית , זה נכון שהאחריות של HP הבינלאומית לגרסה זו לא תקפה בארץ ? במידה והיא לא תקפה בארץ יש אפשרות לשלוח את המחשב לחו"ל לתיקון(על מי יהיו ההוצאות?)? האם כרטיס מסך זה נכלל בבעיתיים של NVIDIA ? והכי חשוב האם לדעתכם זה משתלם בסופו של דבר? תעזרו לי PLZ אני צריך אותו דחוף וגם ככה המשלוח לוקח מלא זמממממממממן , תודה ענקית מראש דוד

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד קל (עדיף סביב קילו, עד קילו וחצי), בגודל 13-14 אינץ', ובתקציב של 3000-4000 ש"ח. עם מסך טוב (לא מגע) לשעות עבודה ממושכות. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים באיכות גבוהה, ואני צריך שכל אלו יעבדו חלק, כולל פתיחה של טאבים מרובים בדפדפן ומעבר בין התוכנות. אין לי צורך במערכת הפעלה או באופיס. אין לי העדפה לחנות ספציפית. קניית המחשב מתוכננת לימים הקרובים. לאחר שיטוטים וחיפושים באינטרנט, צמצמתי את ההתלבטות לשלושה דגמים: - https://www.pc365.co.il/product-15341-Asus_ZenBook_UX430UA_GV340T - https://www.pc365.co.il/product-15680-Asus_ZenBook_13_UX331UA_EG012T - https://www.pc365.co…

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by most,

התקציב הכללי הוא 3500 ש"ח כולל מסך כך שמה שנשאר בערך זה 2500 ש"ח עדיפות לחנות באיזור י-ם אני מכיר רק את KSP אבל אם יש משהו טוב אחר אז מקובל DO YOUR BEST בתודה

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  15. שלום לכולם * מטרות המחשב? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט והורדות(חוקיות כן?, עריכת מוזיקה- צריך כרטיס קול טוב. * גודל המסך? לא משנה, מה שיותר זול * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). כנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? ידוע לכם על יציאות מיוחדות שצריך בעריכת מוזיקה? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 100 ג'יגה, עדיף SSR * כונן אופטי? האם הכוונה לכונן דיסקים?- אם כן אז צריך מן הסתם+צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * הא…

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  16. Started by Yonatan-A,

הנה המפרט: {AMD Athlon 64 3000 BOX{1,076 {EPOX EP-8KDA3J Nforce3{687 {A-DATA 1024MB(512 X 2) DDR 400MHZ{997 {Western Digital 80GB 7200 RPm 8MB Buffer Serial ATA{419 {LG GSA4120B x 12 DUAL LAYER - Black - Retail{583 {DVD EPO X 16 - Black - Retail{206 {Floppy 1.44 - Black{55 {ALBATRON GeForce 6800GT 256MB{2,554 {Thermaltake TT420AD 420 WATT 2 FAN{328 {CHENBRO GAMING BOMB PC 61166{310 {MAG 17" 796FD2 0.25{1,155 {GENIUS SW-J2.1 300 Subwoofer + 2 Satellite speakers{200 {Logitech Internet Navigator Keyboard{194 {Logitech MX-510 optical mouse- usb/ps2{290 הרכבת מחשב במעבדה 130 ש"ח סה"כ:9,268 ש"ח במסך חשבתי להחליף לLG F700P. אפילו שהמאג בנוי על דיאמונדטרון, הו…

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  17. Started by Shlomiooster,

מי שעובד עם ויסטה יודע שקיים דירוג מערכת שמדרג לך את כל הרכיבים במחשב ומביא לך ציון אני חושב בין 2.5 ל 5.9 עכשיו כשאתם מבינים על מה אני מדבר אפשר להמשיך במערכת נייד חזקה תוצאת המשנה ( הממוצע של המחשב ) ניתן לי 3.5 בגלל שזה נשען על תוצאת הבסיס הנמוכה ביותר במקרה הזה ( גרפיקה לשולחן עבודה) הכרטיס שהניב 3.5 בביצועיו לגרפיקת שולחן עבודה היה 9200M GS 256RAM ולכן ציון המערכת הכולל היה 3.5 כרגע אני אמור לקבל מחשב עם 9600M GT 512 RAM יש למישהו מושג מה הציון של כרטיס זה ? זאת אומרת אם למישהו יש את הכרטיס הזה במחשב והוא מוכן לציין לי מה מופיע לו בדירוג ביצועי מערכת של VISTA .

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by 123789,

שלום, אני צריך להחליט על דגם של דל, שאני קונה בארהב במחירים שמופיעים באתר המחשב הוא לצורך הורדות שירים (הרבה) סרטים (הרבה) אינטרנט (הרבה חלונות בו זמנית) ותוכנות (קלות וכבדות) וכל אלה צריכים לעבוד יחד בביצועים טובים אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל, אם מישהו יוכל להסתכל על המפרטים ולהסביר במה הם שונים האם שווה להשקיע לסטודיו כ100 דולר נוספים תודה

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by doronz,

מתלבט נואשות בין Toshiba z835-p330 לבין Acer s3-951-6646 שניהם באותו מחיר. חייב לקנות היום. מה יותר חשוב מעבד I5 ורק 20 גיגה SSD לאייסר או דיסק 128 גיגה SSD וUSB 3 לטושיבה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ZeppeliN,

*השאלון לקוח מפורום חומרה בגיימר* 1) תקציב? 3K 2) מטרות ? משחקים די כבדים (ברמה של CSS וBF2) , יכול להיות בעתיד OC קטנטן 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ? לא צריך, זה סתם יבוא על חשבון דברים אחרים 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ?יש לי כונן DVD ככה שלא צריך כוננים 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף NVIDIA אבל איך שאתם מחליטים 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו) חס ושלום! 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב ? (לדוגמה כ. רשת, כ. טלויזיה או כונן DVD) שכרטיס רשת + קול יהיה מובנה 8) האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? לא כ"כ.... שיהיה קריר 9) האם אתה צריך הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה ? לא 10) כיצד אתה תשלם …

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  21. הי, מצטער שאני פותח דיון חדש, ואני יודע שזה קצת נודניקי, אבל אני מקפיץ את הקודם כבר כמה ימים ואף אחד לא עונה. P: אני צריך מפרט למחשב חדש לגיימינג כבד שיריץ משחקים לכמה שיותר שנים, אין שום כוונה לOC והוא צריך להיות שקט. הנה מה שרשמתי בסוף של הדיון הקודם; טוב אז אחרי כמה דיונים כאלה כאון ובפורומים אחרים הגעתי למסקנה שאלה החלקים שאני רוצה במפרט שלי, אם למישהו יש רעיון לחלקים יותר משתלמים ישגיד, אבל על אלה קיבלתי הכי הרבה המלצות.מעבד של אינטל, IVY BRIDGE לפי מה שהבנתי הוא מ-א-ו-ד משתלם.כרטיס מסך 7950-80, גם כן, לפי מה שהבנתי הרבה יותר טוב מהGTX570 וכרטיסי מסך של נווידיה בOC מתחממים בטירוף. (לא משהו שאני רוצה לעבור, המחשב הקודם התפוצץ בגלל החום, החדר חם והמחשב די צמוד לקיר.…

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  22. שלום! עקב הודעה קודמת שננעלה...LOL פתחתי אשכול חדש, שהפעם אני מקווה שלא עברתי על שום חוק... : אז....אמרתם שמהערכת הוקדמת שאני נתתי, אינה ממולצת לקנייה....אז אני צריך שאתם תמליצו לי על מחשב טוב למשחקים בלי ציוד הקפי שיעלה גג 3500 (+-100 ש"ח), בקשה מיוחדת- שיהיה של AMD (או AM2 אם תמצאו בכזה מחיר...) אה, ושיהיה 1GB זיכרון ודיסק קשיח של לפחות 120GB SATAII THX

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by elib,

היי אני מתלבט בין מסך מסך מחשב תוצרת Samsung דגם 2333SW גודל "23 ניגודיות 1:20,000 זמן תגובה 5ms מחירו 880 שח לבין מסך מחשב תוצרת LG דגם W2261V גודל "22 ניגודיות 1:20,000 זמן תגובה 2ms מחירו 899 ש"ח האם באמת יש הבדל נראה לעין במשחקים בין זמן תגובה של 5 לבין 2. אני צריך את המסך גם עבור משחקים. תודה

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by avi2411,

יש לי מחשב נייד של dell xps 17 המסך שלו נשבר והחליפו לי את המסך למסך של סמסונג כשמפעילים את המחשב הווינדוס לא עולה אלא רק במצב בטוח כרגע אני משתמש במסך חיצוני רציתי לדעת אם יש קשר לחברה של המסך, ואם אני יחליף למסך מקורי זה יעבוד ?

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  25. Started by yuval26,

אני מתכנן השבוע לקנות מחשב. את ההצעה קיבלתי מחבר שקנה את אותו מחשב. המחשב בעתיד יחובר למערכת קולנוע (אשתמש ב DVD במחשב) אודה לכם לשיפורים והצעות במסגרת אותו תקציב. המפרט: Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [1112.4] MSI 875P Neo-LSR Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA/ATA RAID, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) [882.17] GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3500 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit [883.74] Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [630.12] Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard [559.76] Creative LIVE! 5.1 Bulk Sound Card [196.39] Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [51.98] Sony CRX300A…

• 6 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.