עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Like Like,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Fortnite, Minecraft וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

2. Started by Yonatan-A,

שלום. מכיוון והמחשב הישן שלי על סף מוות, אני זקוק למחשב חדש. אני משתמש בו בעיקר לאינטרנט, סרטים, ועבודה, ולא למשחקים, ולכן אני לא צריך איזשהו כרטיס מסך מפוצץ. אני לא צריך: עכבר, מקלדת ורמקולים. מסך כן. תודה רבה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  3. שלום רב, מחפש המלצה למפרט למחשב עד 6K. יש אפשרות לחרוג מהתקציב, אם נדרש, עד 8K. ללא ציוד היקפי. בסולם של 1-8 חשוב השקט 5-6 לא מתכונן OC. אין צורך במ"ה, המחשב יריץ Centos\Ubuntu\NixOs ולא נדרשת הרכבת מחשב בחנות. קניית הרכיבים מאזור המרכז. הקנייה השבוע. ללא בקשות מיוחדות אך תשומת לב לכך שהמחשב ישמש לזה בלבד ככה שלא נדרשים שום פיצ'רים מיוחדים (2 כניסות USB יספיקו וכמובן חיבור למסך וכו') מודה מאד לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כריית CryptoCurrenc…

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  4. אני מחפש מחשב ללא מסך וללא כוננים(CDRW,CDR -מעביר ישנים) להרצת הרבה תוכנות במקביל. אבל גם משהו שלא יבאס אם אני אריץ איזה משחק פה ושם. יכול להיות גם AMD וגם INTEL . תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Avi313,

שלומות, אני כרגע נמצא בארה"ב ומחפש להחזיר מחשב נייד. אני סטודנט ומוכן להשקיע בסביבות ה1000 דולר במחשב (עם אפשרות להוסיף עוד כמה דולרים אם צריך). שימושים עיקריים הם אופיס ואינטרנט. אני גם צופה הרבה בסרטים, משתמש בתכנות הורדה, ומשחק פה ושם במשחקים. בעיקרון אני צריך All-around laptop. המשקל מאוד עקרוני. חשוב לי שהוא באמת יהיה נייד וקל, ולא מסורבל וכבד. זמן הסוללה דיי עקרוני, אבל אני לא צריך שיעבוד לי לשעות ארוכות ללא מטען. מאוד חשוב שיהיה לי יציאת TV-Out או S-Video או משהו דומה שיוכל לחבר אותי לטלויזיה. גודל מינימלי של כונן קשיח- לפחות 80GB צורב דיוידי יכול להיות נחמד, למרות שאני מאמין שרוב המחשבים היום באים עם צורב דיוידי. אני מניח שנדרש אחריות בינלאומית מכיוון שאני…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Tom Kotler,

שלום לכולם, אני נמצא לפני קניית מחשב ומתלבט בין שני דגמים. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ושימושי Office בסיסיים בלבד, צפייה בסרטים בצפייה ישירה או להורדה. ללא תוכנות כבדות. יהיה לרוב מחובר לטלוויזיה דרך HDMI. ניידות רבה היא לא שיקול, כי כמעט תמיד יהיה מחובר לחשמל. עם זאת העדיפות היא למחשב קטן יותר, כי כן תיתכן העברה שלו ממקום למקום. אני מתלבט בין שני דגמים: Lenovo V110 15 80TD 003VIV או Lenovo E3180-5D-W10 חשוב לי שעבור השימושים לעיל, שיעבוד מהר וחלק. אני לא מכיר בכלל את המעבדים של AMD. כמו כן ראיתי שיש הבדל בתקשורת האלחוטת בין השניים. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום רב! במפרט לגיימר, כדאי לקונת מעבד או לוח שמובנה בו כרטיס גרפי, ולשלב כרטיס גרפי נוסף נפרד ולהשתמש בשניהם? או שעדיף להשקיע בכרטיס מסך בנפרד?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by gal kedar,

דחוף מאוד

9. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4670K Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z87X-UD3H LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX770 2GB GDDR5 1 כונני SSD: כונן Silicon Power V70 2.5 Inch 240GB SSD SATA III 1 ספקי כוח: ספק כח מודולארי SeaSonic Platinum-660 660W Active PFC 12cm Fan Modular PSU 1 מארזים: מארז Thermaltake New Soprano Mid Tower Black Case No PSU 1 מחיר החבילה: 7110 שקל עמוד מוצר קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ב…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by cipher,

זקוק למפרט מחשב לעבודה משרדית\אינטרנט בתקציב עד 1300 ש"ח אין צורך במסך\מקלדת\עכבר. חשוב שיהיה בעל נפח הארד דיסק של לפחות 40 ג'יגה. וזיכרון של לפחות 512MB. תודה על כל עזרה!

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by adirnasri,

שלום לכולם. מחפש מפרט עד 5K למשחקים כולל ציוד היקפי והכל. עד 5K חריגה של עד 200,300 שקל גג . תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, שואל עבור חבר [ אני עצמי עדיין 'מפציץ' עם מחשב מדור 775 ] בקיצור, הוא מחפש מחשב לגיימינג עבור אחיו, הזכיר משחקים בסגנון assassin's creed ו- witcher הוא מעוניין מאווווד להיות מסוגל לשחק ברזולוציות של 4K , בע"ה , הנה 'התנאים המקדימים': + יש לו ספק של CHIEFTEC APS-650C , לכאורה MAXLOAD: 650W + יש לו כבר מסך גדול וחדש + יש לו SSD [240 גיגה ] וגם הארד דיסק [500 גיגה] הוא מסתפק בהם בנתיים. + כרטיס מסך R9 380X [כן, גם אני מקווה שיפיק ממנו את המיטב!] מה שהוא כן צריך לקנות: - מעבד, הוא רוצה מסוג i7 , דגם חדיש וחזק [הוא לא רצה לשמוע ממני על AMD וכו'] - זכרונות - לוח - מארז הוא רצה מKSP כי קרוב אליו, אמרתי לו שממה שאני זוכר…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום רב, אבקש עזרה בבניית מפרט בהתאם לטופס הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב או לחסוך לפי פירוט למטה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, HD, ומשחקים קלים (מפורט בהמשך). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - השאיפה היא לשחק במשחקים כגון היטמן 4 ודומיו, לא משהו עדכני יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by orinoked,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי בינה מלאכותית, משפיע בעיקר על כרטיס המסך. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). , הרצת חישובים (למשל TensorFlow) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב לא מיועד לגיימינג אבל יריץ בין היתר משחקים (SC2), -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גר…

15. Started by ran500,

היי המליצו לי על המחשב נייח: קירור נוזלי של alienware מקורי Gtx970 12 ram I7 3960x xtreme edition 6 ליבות מארז alienware Aurora r4 מהדורה מוגבלת לשימוש עבור משחקים האם המפרט טוב?

16. Started by Tal Regev,

היי אשמח להמלצה למחשב נייד, בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים עם 17 אינץ' ודיסק מהיר (SSD). אני לא יודעת מה המחיר הסביר לדבר כזה. אני סך הכול צריכה מחשב טוב במחיר כמה שיותר זול, אבל בלי להתפשר על מינימום איכות- שירוץ חלק, בלי תקיעות, לעוד הרבה שנים. אציין: יש לי מחשב בן 9! שנים שרק עכשיו הפסיק לעבוד בצורה מספיק טובה (Lenovo G550) כך שיש לי שאיפות גבוהות. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by boludo,

לאחר חיפושים רבים הגעתי ל 2מחשבים של דל DELL D820 2.0Ghz LT-RC03-1225לינק - http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3695&zap=1 ו DELL Precision M65 2Ghz http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3697 המטרה - עריכת וידאו לכן חשוב לי -מהירות HD7200, כ מסך של NVIDIA וכמובן שידרוג ל 2G זיכרון אני מגרד את התקציב :s05: 0) האם ההפרש בינהם שווה את הכסף? 1) איך המחשבים של DELL ? מישהו יכול לתת לי פידבק ! 2) איך השרות? 3) יש אולי אופציה זולה יותר? (לא חייב להיות כ מסך איכותי העיקר NVIDIA!!!) תודה אשמח להמלצות מה עדיף ואולי יש אופציה יותר זולה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום חברה, ברשותי החלקים הבאים: ספק : OC StealthXtream 600W קשיח: WD 250GB SataII זיכונות: PQI TURBO 2*1GB 800MHZ 4-4-4-12 מארז: Hec 6A21 ------------------ אני מעוניין לעשות שדרוג שיתאים לגיימר ממוצע ++ מה דעתכם על הפרט הבא: Gigabyte P35-DS3R - 675 Intel E4400- 663 רק בתנאי שאמצא חנות עם סטפינג L2 אם אני לא טועה - הזה שמתאים לOC Sapphire x1950xt - 1090 סה"כ: 2428 ש"ח תודה!

• 14 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by mDs,

בניתי מפרט ב5300... עכשיו רציתי לשאול מה אפשר לשנות כדי שזה יעלה פחות כסף אבל לא עם הבדל רב בביצועים. ושאלה קצת מפגרת.. זה אם אפשר לצרוב בצורב די וי די דיסקים רגילים. אגב.. אני לא מבין בספקי כוח.. אז לא הוספתי אותו .. יעזור לי מאוד אם תעזרו לי לבחור. תודה רבה http://img416.imageshack.us/img416/4913/cm9uy.jpg

20. Started by Hagaix,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X4 840 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪517 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪60 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T ES3 כמות: 1 - מחיר: ₪343 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪314 קירור למארז: EVERCOOL Value Series 120mm כמות: 2 - מחיר: ₪27 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪392 זיכרון: Corsair 4Gb Kit (2G X2) CMX4GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪297 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 …

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  21. אני זקוק לדיסק קשיח ולוח אם חדש למחשב ישן. אין כוונה להשקיע רק שיעבוד טוב ללא תקלות. מתכוון לקנות מחשב חדש בתקופה הקרובה כנראה בעוד שנה לערך. המפרט: מאוורר למעבד פנטיום 4 D.C 775 כ.מסך 9600GT 512MB DDR3 OC PCIE זכרון PLT 2G KIT DDR2 800 OCZ מעבד אינטל Q6600 CORE2 QUAD כ.קול 7.1 OB (מאמין שזה עם הלוח אם) מארז SOPRANO DX THERMALTAKE ספק כוח THERMALTAKE 550W הרכיבים שאני מעוניין להחליף הם דיסק קשיח 500GB 32MB S2 SEAGATE לוח אסוס P5K P35 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by d0s,

היי, אשמח לעזרתכם במציאת מפרט מתאים עבור מחשב נייח לעיבוד גרפי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?9000, 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?כן, win10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות…

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  23. המחשב מיועד למשחקים, עבודה שוטפת, צפייה סרטים כמו כן הוא יחובר למסך 19 בעזרת כרטיס טלויזיה על מנת לתפק כטלויזיה מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 לוח אם SocketAM2 - NVIDIA nForce® 550 - GIGABYTE GA-M55S-S3- 3Y Warranty 450 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y 460 דיסק קשיח Samsung 250GB SATA II SP2504C 370 צורב DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRANTY 180 כרטיס מסך PCX - Radeon X1950 Pro 256MB - Sapphire, Gecube, Gigabyte... 840 מארז Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan 425 מקלדות סט אלחוטי מ…

24. Started by יואב752,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח בערך (אם קריטי ניתן להעלות מעט) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית רבה וגם משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כ"כ מבין בזה, לדעתי לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אני לא כ"כ יודע מה זה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מת…

25. Started by OnlyGirl,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר תיכנות, טיפה עריכה גרפית ווידיאו חובבנית, סרטים, מוזיקה ועבודות לבית ספר... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ, eclipse, visual studio, עורכי טקסט למיניהם וגם כל מיני תוכנות לתיכנות צד שרת שגם לזה אני אגיע בסופו של דבר... - תדיר אילוסטרייטור, סוני וגאס, אפטר אפקטס, בלנדר - מזדמן. רוב הזמן הן סתם ינוחו על שולחן העבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משח…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.