עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by asafasaf29,

מה אתם ממליצים לקנות עכשיו או לחכות ל K8L והכרטיסי מסך החדשים כי שמעתי שעוד 3 חודשים בערך תהיה יירידה דרסטית ותכנס טכנולוגיה חדשה.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by Sweet_Tooth,

אני צריך נייד משהו בסביבות ה 3000 ש''ח אני רוצה משהו עם לפחות שתי ליבות ו 2GB זיכרון (הלוואי שאפשר 4GB) אז אני לא מחפש נטבוק מסכן ומשהו שתומך ב 802.11n, אני לא רוצה משהו עם ויסטה אז הדילמה היא שהאם אני צריך לחכות ל WINDOWS 7 או שאפשר למצוא משהו כזה עם לינוקס או שפשוט לקנות אחד עם ויסטה ואז לשדרג ל WIN7? תודה

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  3. המפרט של הHP הוא: 1-year HP Accidental Damage Protection Covers any damage caused by spills, drops, falls, collisions, electrical surges, or any other accident. HARDWARE AMD Turion 64 X2 Mobile Duo Core TL-56 (1.80GHz/512KB) Advanced performance and multitasking with most software applications. 15.4" WXGA Widescreen (1280x800) 256MB NVIDIA® GeForce® Go 7200 HP IMPRINT Finish + Microphone + Webcam 2.0GB DDR2 SDRAM (2x1024MB) Top-level performance. 120 GB 5400 RPM SATA Hard Drive LightScribe Super Multi 8X DVDRW w/ Double Layer Label discs by burning silkscreen-quality graphics on them. HP Mobile Remote Control מחיר השוק שלו הוא כ- 1400 על 1500 דולר. מישהו התנסה עם מחשבי T…

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by enzo,

יש לי מחשב די מעפן שקניתי לפני 4 שנים בערך ואני רוצה לקנות מחשב. יש לי מפרט מוכן אבל אני לא יודע אם לקנות עכשיו או לחכות לתחילת 2007 ואז לקנות. מישהו יודע אם יצאו רכיבים חדשים טובים יותר או שההמתנה עד תחילת 2007 היא סתם בזבוז? מפרט: מעבד Core 2 due E6600 גוף קירור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM לוח אם Asus nForce 680i SLI זיכרון פנימי OCZ DDR2 1GB 800MHz EL Platinum XTC 4-5-4-15 כרטיס מסך GeForce 8800GTS מארז GIGABYTE 3D AURORA Aluminium Black/Silver + 3x 120mm Fan - NO PSU / ANTEC P160 / THERMALTAKE AGUILA SILVER ALUMINUM ספק כח 500W DUAL RAIL SLI Enermax ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply לגבי המארז יש לי 3 אופציות אבל לגבי שאר הרכיבים אני סגור. אשמח לעזרה.

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי אפשרות לקנות את המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤997 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤685 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7300GS 256MB (UP TO 512MB) DDR2 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤394 אחריות: שנה. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 מחיר: ¤441 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤205 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤933 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA מחיר: ¤860 אחריות: שנה. ספק כוח: …

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by gil_k,

עשיתי קצת חיפושים בקשר לקניית נייד וראיתי שיש הכרזות על ניידים חדשים (נטבוקים עם חומרה מעט יותר מתקדמת ומסכים יותר גדולים) כמו ה DM3 של HP אבל הם יצאו רק כשתצא ה windows7 , אז השאלה שלי היא האם דאי לחכות שתצא ה7 ואז לקנות מחשב, או שחבל לי על הזמן ועדיף שאני יקנה עכשיו ממה שיש בשוק ולהתפשר על נידות? הנייד האידיאלי בישבילי, נייד שיהיה אפשר להתנייד איתו (2 קילו+-) עם מעבד סביר ( 720P אינטרנט, משחקים-NFS וכו') וזמן בטריה של 4.5+ שעות, אבל לא נראה לי קיים דבר כזה ..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני רוצה לקנות לאחותי מחשב נייד בארה"ב. התקציב הוא כ 1200$ והמטרה העיקרית היא לימודים באוניברסיטה שזה אומר תוכנות אופיס קצת אינטרנט ותוכנות עם גרפיקה בסיסית מסך 13-14" , עדיף עם תחנת עגינה (לא כזאת שמתחברת דרך USB) לא חובה כונן אופטי פנימי, חיצוני יספיק בינתיים חשוב שהמשקל לא יעלה על 2.3 ק"ג רצוי סוללה שתחזיק כ-6 שעות עם ביצועים טובים. אם יש פרט חשוב ששכחתי, תגידו לי ואני אעדכן תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן, אני מניח שכולכם כבר ראיתם את הגיימפליי הבלתי ייאמן של BATTLEFIELD3 שלוקח את הגרפיקה הממוחשבת של ימינו צעד אחד אם לא שניים קדימה. אחרי שנפלה לי הלסת לרצפה, הלכתי לאתר של DICE ושם גם יצאו לי העיניים מהמקום כשראיתי מהם דרישות המערכת של המשחק. רצוי לציין שעד היום לא היו לי שום בעיות לשחק ב-1920X1200 ללא האטות מיותרות עם המחשב הנוכחי שלי שעוד מעט כבר בן 4: X2 SLI 260 GTX INTEL Q9450 STOCK 4GB DDR2 REDLINE 8200 1GHZ שני הארד דיסקים של 250GB סטנדרטים ב-RAID0 ההנחה שלי שלקראת המשחק הזה לבטח אצטרך להחליף את המחשב או לפחות לשדרג אותו. לכן הייתי רוצה לבחון את האפשרויות בעזרתכם. נניח הייתי עושה למעבד OC, קונה שני 580 GTX או לחלופין אחד 590GTX ומשאיר את אחד מהכרטיסים שלי עבור P…

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  9. שלום לחברי הפורום אני חדש פה בקהילה, ואשמח לעזרתכם. אני מחפש חנות מחשבים שהיא מלאה בציוד בשלל גרסאותיו וחיבורים וכבלים בשלל צבעים וסוגים, על מנת לבצע הרכבה לחלוטין של מחשב קאסטום. כיום KSP IVORY TMS עדיין מוכרות את אותן גרסאות של רכיבים ואינן מציעות מבחר גדול של כבלים (צבעים שונים, זוויות חיבור, RGB ספקי כח מגוונים, וכו כו) דוגמא לכך היא שלצורך העניין מאד קשה להשיג כבל SATA 15-pin בצבע שחור אפילו. רובם עם אותו צבע אדום צהוב ישן ויש עוד שלל דוגמאות. יש תחושה שבפועל אין איזו חנות כלבו למרכיבי ורכיבי מחשב. אפילו שהלכתי למספר חנויות ציוד\ מעבדה מקומיות, לא היה להם SATA 15-pin שטוח(להצמדה של ssd לדפנות המארז) שזה הרגיש לי שמה שאמור להיות יחסית נגיש בעולמות האלה, הפך ל…

• 0 תגובות
    • 371 צפיות
  10. בוקר טוב אני לקראת הרכבת מחשב חדש , ורציתי להתייעץ ולשמוע דיעות כמובן . המחשב ירכש באיזור צפון -- חיפה / קריות והסביבה וילקח אישית מורכב או לא - אני לא מזמין מחשב בשליחות מטרות : המחשב יהיה העמדה האישית שלי ולכן צריך לעמוד ביכולות הבאות : * הפעלת תוכנות עריכה כבדות למדיי שדורשות תאימות חלקים טובה ( כמו AVID למשל ) * הפעלת וירטואליזציות שונות ( מבוסון של סיסקו ועד הרצת מערכות הפעלה במקביל כמו סרבר 2003 מק OS וכד' ) * כרגע לא מתכנת אבל מי יודע אולי יחזור לי החשק * אינטרנט כמובן ותוכנות שונות ( אופיס ומוזיקה וכל דבר אחר שזז אני בודק ) * סרטים - אני רואה הרבה סרטים במחשב או בטלויזיה שמחוברת אליו * מוזיקה - המחשב כרגע מחובר למערכת קולנוע ביתית ישירות ולמערכת …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. רכשתי דרך גוף ממחזר מחשב מסוג HP dx7400 שיפרתי אותו דרך החלפת מעבד מE7400 לQ6600 והוספתי 2 גיגה זיכרון. כל הרעיון היה לתרגל על המחשב את לימודי ניהול הרשתות. אממה , מסתבר שHP החכמים נעלו את הBIOS ובכך אי אפשר לאפשר את טכנולוגית VT של אינטל דרך הביוס (אין אפשרות כזו !). ככה שכרגע השקעתי יחסית במוצר שלא כל כך עוזר לי . חשבתי על לקנות לוח אם יד שנייה של ג'יגהבייט GA-P35 DS3L ב200 ומשהו שקל ובכך לעבור את המכשול הזה. אבל יוצא שהשקעתי כבר כמה מאות שקלים במחשב יחסית ישן. האם המהלך הוא נכון ? או שהיה עדיף להוציא קרוב ל-2000 שקל על מחשב I3 חדש מהחברה ? אשמח להמלצות וחוות דעת

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by avishai1b,

שלום לכולם אני הולך לעשות קניה בנועה במחיר של 7000 ורציתי לדעת אם המפרט בסדר ואם צריך איזה גוף קירור למעבד או משהו.... (בהתחלה היה לי x1950pro256 אבל הוא מתעקב אז הלכתי על x1900xt256 ואני לא יודע עליו כלכך הרבה...) מעבד - 1270 שח [intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box] לוח אם - 685 שח [GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY] זכרונות - 750 שח [G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15] דיסק קשיח - 490 שח [WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII] כרטיס מסך - 1650 שח [CONNECT3D Radeon® X1900 XT 256MB GDDR3 with DVI-I + DVI-I + VIVO כונן דיוידי - 120 שח [DVD SONY X16 EXTRA SHORT BLACK] כונן דיסקטים - 50 שח [כונן דיסקטים 1.44] מארז - 320 שח [sunbeam Transformer BLACK] ספק - 380 שח [FSP…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני עומד לרכוש מחשב חדש והייתי רוצה לקבל כל חוות דעת על הרכיבים המופיעים מטה. אז קודם כל המחשב מיועד לשימושים רגילים אינטרנט אופיס סרטים וכו' בנוסף קידודים ועריכת סרטים באופן חובבני (נכון שעדיף אינטל אך יחס מחיר תועלת לא מצדיק נכון לעכשיו) ו-oc חובבני בעתיד לרמה של 10-20 % אני מניח. ללא משחקים. הרכיבים שכבר קיימים אצלי הם צורב dvd מעולה של פיוניר שברשותי כבר שנה, כונן קומבו חדש, ספק די חדש hec 400watt מסך lcd 19 של aoc כר' tv די חדש של אסוס מקלדתועכבר טרקבול אלחוטיים של logitech וכמובן פלופי שזרוק פה או שם. בנוסף מניסיון עבר יש לי נטייה ללוחות אם של אסוס בגלל יציבות אמינות ורוחב פס יציב בחיבור כל כרטיס לכל סוקט (מניסיון). Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 860 …

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by yonir,

אני מקווה ללכת לקנות את המחשב כבר מחר או מחרתיים, די סגור על רוב הפרטים אבל עדיין מתלבט בין שתי אפשרויות שונות למדי.. מה עדיף מבין שתי האפשרויות הבאות: או להחליף את המעבד ולוח האם ל: המחשב (כמעט) לא מיועד למשחקים (גלישה, הורדות, שימוש בתוכנות שונות..) לכן אני מסתפק בכרטיס מסך משולב, אולי אני אקנה כרטיס מסך נפרד בעתיד אם אני אצטרך.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by yair26,

שלום לכולם אני כותב לכם מניו יורק הקפואה. אני לקראת קניית לפטופ ורציתי את חוות דעתכם. זה הלפטופ: http://www.bhphotovideo.com/c/product/653846-REG/Toshiba_PST3AU_01P008_Satellite_T135_S1305WH_Notebook_Computer.html אני סטודנט שלא צריך מפרט מטורף והמחיר מדבר 650 דולר מקסימום. חשוב שיהיה יפה(שיגעון שלי) וטוב. אם יש הצעות אחרות אני אשמח גם תודה!

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by bigkatan,

חייב את עזרתכם הוא עונה על רוב הרצונות שלי. יש מתחרים טובים שיש לכם להציע?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. P4 2.8GHz HT 512KB Cache ABit IS7-E AData 256MB DDR 400MHz זוג סטיקים (שוקל להחליף ל-OCZ או GEIL בתוספת 80 שקל) Maxtor 80GB \ 8MB Cache 7200RPM Club-3D Radeon 9200 128MB Microsoft Wireless OPTI + Mouse LiteOn DVD 16x48 Black CompuCase CI-6A19 Floppy חושב שעדיין אסור לוותר... בשורה תחתונה יוצא לי באזור ה- 4100 ש"ח בהנחה שאני קונה את כל הרכיבים משתי חנויות ומבצע הרכבה עצמית - גם על זה אני זקוק לחוות דעה. המפרט די מספק את צרכיי והייתי מעוניין לדעת על איכות המוצרים והאם יש תחליפים טובים במחירים +- זהים תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום. אני רוצה לרכוש עוד זכרון ללפטופ. העניין הוא שאני רוצה להיות בטוח שאני יכול לבצע רכישה. אני מצרף צילום של SPECCY, שמראה לי (ואני מקווה שאפשר לסמוך עליו) שיש לי סלוט פנוי. בהתאם לכך, רציתי לרכוש סטיק של 4 גיגה (לסך הכל 8 גיגה). האם הכל תקין? ממש תודה!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. שוב שלום הנה עברו להם כמעט חודשיים מאז שביקשתי לראשונה. דברים השתנו מאז, אמנם לא לגמרי. בהתחלה חשבתי שאקנה רק מחשב, ואז הבנתי שלמטרות שלי, אזדקק גם למסך חדש 22" לפחות. אז הת'רד השלישי והאחרון, עם שינויים קלים, תקציב שונה ועוד ירקות. התקציב: 6500 ש"ח במזומן. המטרה: משחקים כבדים ברזולוציות הגבוהות ביותר האפשריות למסך, ובהגדרות המקסימליות. בנוסף, הורדות, צפייה בסרטים ושימוש יומיומי שוטף. דרוש מסך. לא מתוכנן OC, ואין צורך בכל ציוד הקפי שהוא. שקט, שקט, שקט, ועוד פעם שקט! כמו כן - העיצוב משנה לי גם כן. גם האוורור והקירור במארז צריכים להיות מעולים. אז המפרט, בדומה למה שנתנו לי בת'רד האחרון שהיה מזמן יחסית: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר…

• 9 תגובות
    • 614 צפיות
  20. שלום לכולם, בקצרה - אני מחפש בתקציב של כ4.2-4.4K נייד 13" מטעמי ניידות ומשקל, לדעתי זהו הגודל האולטימטיבי שכן המסך איננו קטן מדי עדיין לעבודה מחוץ לבית אך עדיין מאפשר תנאי ניידות טובים. זמן סוללה משופר ביחס למסכים גדולים יותר. מעבר לכך אני נוטה בעיקר לסדרות "עסקיות" אלו עם ניידים מאיכות גימור גבוהה ואמידות גבוהה יחסית - לא סדרה ביתית פלסטיקית ופשוטה יחסית. אני סטודנט להנד' תוכנה ומרבה לתכנת - ג'אווה, C.. ולכן מחפש נייד עם יכולות עיבוד מתקדמות - כמובן בהתאם לתקציב.. בתחילה הייתי מעוניין במעבד I5 430M עם מהירות שעון 2.26-2.53 עם TB, והדבר היחידי שנכנס לי לתקציב שהתלהבתי ממנו היה הווסטרו 3300 - מעבד 430M, מידות נאות, איכות חומר טובה והכל..החסרון בעיניי בו הוא שהוא בכל זאת מג…

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  21. שלום למומחי הפורום. כל חיי חיפשתי את הזול ביותר (תחביב שלי) והתפשרתי על איכות. זהו, היום אני מחפש מחשב נייד בשביל עצמי שיהיה באיכות טובה. קצת רקע: ביוני 2013 אחרי שביקשתי המלצה למחשב, רכשתי את הלנובו G580 שלי באזור ה-2600 ש"ח ומאז השתמשתי בו כל יום, 18 שעות ביום, בלי יוצא מן הכלל. הוא מחשב טוב, עם מחיר שהיה מצחיק בשביל המפרט אבל היו כמה דברים שהפריעו לי בו, רובם קטנים אבל האחד שעיקרי זה המסך, הוא מכאיב לי בעיניים וגם הרזולוציה נמוכה מדי (1366X720). מה אני מחפש: מחשב באיכות בניה סבירה-פלוס עם פאנל איכותי ורזולוציה של לפחות 1080P, מעבד חזק אבל לא יותר מדי וכרטיס מסך טוב, לא המובנה במעבד. אם צריך, הנה השאלון משרשור החוקים: . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת …

22. היי טוב, אז לקראת נסיעה לחו"ל אני צריך נייד טוב ובסיסי. קצת מיילים ומצלמה כדי ליצור קשר עם הארץ. משהו בסגנון ה- ASUS הקטן ההוא (אני חושב). בכל מקרה, התקציב הוא 2000 ש"ח ולא שקל יותר. אני מאוד אשמח להצעות כי אני טס בעוד שבוע. אה... וחנויות מנתניה, כי אני רוצה משהו קרוב לבית.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  23. שלום לכולם, כמו רבים בפורום התלבטתי רבות איזה מחשב נייד כדאי להביא מארה"ב. מה שהיה חשוב לי בנייד שארכוש - מסך מט בלבד (מבחינתי המסכים המבריקים לא פרקטים לעבודה יומימית), בנוסף אחריות בינלאומית שתקפה בארץ ואופצייה לתחנת עגינה (לחבר את המחשב למסך , למקלדת ולעכבר הרגילים שאני בבית). התקציב ההתחלתי היה 1000 דולר (ללא תחנת עגינה). לאחר שהייתי סגור על כך שאני רוצה מסך 14 אינץ' - עמדו לרשותי שתי אופציות - Thinkpad T400 וDell E6400. לאחר קריאה קצת באתרים באינטרנט, שמעתי על DELL OUTLET והבנתי שזה אופציה מאד מקובלת אצל האמריקאים לרכוש מחשבים במחירים זולים יותר ואין שום בעיה איתה ובייחוד שמקבלים אחריות מלאה רגילה. למעשה DELL מוכרת באתר הOUTLET ניידים במחיר זול משמעותית ממחיר מוצר ה…

• 78 תגובות
    • 15k צפיות
  24. Started by Avi Albilya,

היי המפרט שלי כרגע הוא: i7 4770 16gb ram ddr3 1080ti מסך BENQ 144H אני יהיה באילת בזמן הקרוב עכשיו אני שם לב שכל המשחקים החדשים שיוצאים אני כבר לא כלכך עובר את ה100 FPS ואחרי שהתרגלתי לשחק עם 144H זה קצת מציק השאלה שלי היא כזאת אם יש טעם לשפר ל8700K שזה אומר כבר להחליף זכרונות ולוח אם האם זה יתן לי הבדל משמעותי בביצועים? או בכלל לחכות I7 9700K של אינטל למרות שהבנתי שהוא לא ממש יהיה יותר חזק מה8700K ? או בכלל לא לשרדג ולהשארר עם המפרט שלי ? :) מעריך את העזרה שלכם תמיד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אז התייעצות קצת שונה הפעם, לפני המלצה ללפטופ. כיום יש לי לפטופ דל 13" n3010. Core i5 נראה לי מהדור הראשון 8 גיגה ראם (שודרג לפני שנה). בבלק פריידיי קניתי ssd sata 3 וחשבתי לשדרג. ידעתי לפני שיש לי sata 2 במחשב, אבל זרמתי עם זה. אחרי שהזמנתי גם הארד דיסק נייד usb3, התחלתי לתהות שאולי כדאי לשדרג את הנייד. מבחינת ביצועים כיום הוא די מספק אותי. אני משתמש בו בתור מחשב נייח ונייד. בבית הוא מתחבר למסך גדול. מבחינת זמן סוללה הוא קצת יותר בעייתי. לפני שנה גם החלפתי סוללה לאחת שקניתי מאיביי, כיום הסוללה מחזיקה במקסימום שעתיים. ראיתי חברים עם לפטופים חדשים (לא אולטרא בוקים) 15" שמחזיקים מספר שעות בכיף, אולי זה קשור למעבדים החדשים יותר. ולשאלת השאלות: האם יש טעם לשדרג? הסיבות כמו שאמ…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים