עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, איך שזה נראה, מחר אני עומד לקנות מחשב. המטרה העיקרית שלו לגיימינג. אני רוצה שיריץ BF3 הגדרות מקסימליות בלי לאגים ובלי בעיות. גם השקט מאד חשוב לי. עכשיו, אני לא פריק גיימינג מצד אחד, מצד שני אני כן רוצה שמתי שאני משחק שהוא יעבוד מצויין בלי שום בעיות. בTMS בנו לי את המפרט הבא. אני רוצה לשאול האם יש איזהשהם השגות עליו? כמו כן, האם לשלם עוד כ1100 שקל בשביל GTX 670 במקום GTX 660? האם GTX 660 מספיק לי, ושוב - שיריץ בצורה מעולה? אני "מוכן" להשקיע את הסכום הנוסף, אם באמת זה מאד יוסיף לי. אם זה "סתם", בשביל רק עוד קמצוץ של הנאה, אז לא... אבל אם זה משהו משמעותי מאד, אז כן ארצה להוסיף את הסכום. כמו כן, האם כדאי לי לקנות SSD למערכת ההפעלה? האם זה מאד משמעותי ישפר את המהירויות? ו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אממ אני צריך מפרט למשחקים עם מעבד INTEL עד 4500 שקל........ חובה: ג'יגה זיכרון... והארד דיסק 80 או 120 ג'יגה. וזה לא מיועד לממש ממש כבדים רק CS:S או UNREAL 2004... ואני לא צריך מסך.

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by kobi_af,

אפשר מפרט ב3500 לחבר כולל מסך הציעו לו את זה מאייבורי מעבדAMD ATHLON64 3000 939 VENICE לוח אם GIGABYTE GA-K8NF-9 AMD939 כ.מסך(MSI GEF'NX6200TC-TD64E(256 זכרון KINGSTON DDR 512M 400MHz דיסק קשיחSAMSUNG SATA 80G7200 8M כונן דיסקטים 1.44 מקלדת מולטימדיה ואינטרנט עכבר לוג'יטק אופטי מסך MAG 17" AH778 שטוח כסוף אני יודע שאף אתר לא יוכל להגיע ב3500 לרכייבים האלו אבל כאן המארז לא מצוין אבל הוא גנרי מאה אחוז הכרטיס מסך גרוע הזיכרון כנראה cl3 המסך עדיף כבר 17'' 786 PF FLAT? mag או 17'' 793 סמסונג יש לכם משהו לארגן ב3500 יותר טוב מהמפרט שלו?

4. מעבד Intel® Centrino® Duo Mobile Technology featuring Intel® Core Duo Processor T2350 (2 MB Cache, 1.86 GHz) מערכת הפעלה Genuine Microsoft® Windows® Vista Home Premium Edition מסך 15.4 Toshiba TruBrite WXGA TFT display, resolution 1,280 x 800 דיסק קשיח 120 GB (5,400 rpm), Serial ATA זיכרון 1,024 MB, maximum expandability: 4 GB, technology: DDR2 RAM (667 MHz) כונן DVD Super Multi (Double Layer) drive כרטיס מסך NVIDIA® GeForce Go 7300 supporting TurboCache technology, 256 MB dedicated VRAM (up to 527 MB total available graphics memory using TurboCache technology with 2 GB system memory), DDR Video RAM (resp. DDR Video RAM and DDR system memory combined) עכבר Touch Pa…

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  5. שלום, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט אבל גם קצת לפיתוח (כולל הרמת VM-ים) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה באינטרנט, קצת פיתוח, קצת הרמת VM-ים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך גם ב-HDD וגם ב-SSD, יש לי HDD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם…

6. לפני כבערך חודש וחצי ביקשתי מפרט לגיימינג ומעט תכני מדיה בתקציב של 3500 שקל ניסיתי להזמין את המפרט אבל המלאי של כרטיסי המסך של ה- RX580 אזל גם בפלונטר וגם ב KSP השאלה אם יש כרטיס מסך אחר שהייתם ממליצים לי להזמין או שכדאי לבנות מפרט חדש מאפס. בשיחה קצרה עם נציג מפלונטר גיליתי שייקח זמן רב עד שיגיעו כרטיסים חדשים למלאי המחשב הקודם שלי כבר לא עובד לכן אשמח לתשובה מהירה אני מתכנן להזמין את המחשב כמה שיותר מהר. המפרט הקודם: "הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 BX80677I57400 - Intel - i5-7400 Kaby Lake Quad core CPU - 3 GHz - Max Turbo Frequency 3.5 GHz - S…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by *BYZ*,

טוב אז חיברתי מפרט מהמומלצים רציתי מפרט בינוני, כזה שיריץ לי משחקים ויהיה טוב גם בעוד 2-3 שנים תגיבו אם יש לכם ספקות לא צריך ציוד היקפי, אבל אולי אני צריך מאוורר (אז תמליצו לי) intel core 2 due E6300 מעבד רק אינטל (אולי אני אשנה ל-E6600) LGA775 intel945P לוח אם רק אינטל DDR2 1024MB PCS300 - Kingston זיכרון פנימי DDR2 1024MB PCS300 - Kingston זיכרון פנימי - מודול שני 160GB - SATA 2 7200RPM 8MB - Maxtor דיסק קשיח PCX - Radeon X1900GT 256MB DDR2 256bit כרטיס מסך אני חוזר: מחיר בינוני, למשחקים, בלי ציוד היקפי (אולי מאוורר), שיספיק ל 2-3 שנים

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  8. 1. תקציב מקסימלי 9000 ש"ח אי אפשר לחרוג 2. המחשב מיועד לגיימינג ועבודה בתוכנות כמו Maya, After effects, Photoshop ודומיהן. אופן שימוש תדיר בקשר לגיימינג פשוט שיוכל להריץ משחקים שיוצאים היום ויצאו בשנים הקרובות בהגדרות גראפיות גבוהות. 3. בציוד ההקפי צריך להוסיף רק מסך. 5. שקט 5 (רק אם זה לא פוגע בדברים אחרים) 6 - 10 . לא תודה רבה רבה לעזורים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני צריך מחשב חדש וסיפרו שהפורום הזה יעזור לי לבנות מפרט טוב למחשב. התקציב שלי: 4,600 (לא כולל מסך ורמקולים..) את המסך והרמקולים אני כבר יסדר. אז אתם יכולים לתת לי מפרט? ואל תשכחו זה למשחקים כבדים!

• 6 תגובות
    • 489 צפיות
  10. אין לי נסיון בהרכבת מפרטים אז אשמח לעזרה. אני מתכנן לבנות מפרט לשימוש רגיל (סרטים, מוזיקה וכו') ולמשחקים החדשים ((Bioshock, Fallout 3 etc. יש לי מספר שאלות. 1. בחרתי לוח אם שתומך בכוונה בCrossfire בשביל שתהיה לי את האופציה להוסיף עוד כרטיס כשהמחיר שלו ירד וכשאני אצטרך, האם זה חכם? אני מתכנן להחזיק את המחשב ל3 שנים+ לפחות. 2. בחרתי מארז עם ספק מובנה. האם יש צורך ביותר מ500W? 3. בשירותי מעבדה כתוב "המהרת מעבד", הכוונה היא לOC? אין סכנה שזה יגרום לי נזק למערכת עם מערכות הקירור שאני שמתי? 4. יש סיבה להסתכל על המחשבים הבנויים של TMS לגיימינג או רק לבנות מפרט בעצמי? 5. הכרטיס מסך שבחרתי הוא של ATI, השאלה היא האם הם גם יצרנים, כמו ספיר וג'יגבייט? כדאי לי לבחור משהו אחר? 6. יש לי…

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  11. שימושים: אינטרנט, אופיס, סרטי FHD ותוכנות סטנדרטיות. תקציב: 3,500 ש"ח (ניתן למתוח במידת הצורך). מעוניין במפרט שקט במיוחד שלא יהיה מורגש כלל. מעוניין בהרכבת מחשב ללא מערכת הפעלה. תודה!

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by Tamirp96,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, GTAV ורוב המשחקים שיצאו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Barni,

שלום היום קניתי מחשב ע"פ מפרט. רציתי לדעת חוות דעת למחשב זה. מטרתו אינה גיימינג אלא פעולות בסיסיות ואולי משחקים ממש ממש קלילים. מעבד: AMD Athlon 5200X2 (כלומר ליבה כפולה כן?) צורב: LG GH22NP220 DVDX22 ספק כוח 300W (לא יודע חברה) זכרון: Black Dragon 2G Kit DDR2 800Mhz GEIL דיסק קשיח: 320GB 16MB SATA2 HITACHI כ. מסך: Sapphire X3450 DDR2 512MB PCIE לוח אם: ASUS M3A78-EMH HDAMI (AM2 AMD) קירור למעבד: HEATPIPE SOCKET 775 OCZ מארז: PS01B-W ATX SILVERSTONE כ. רשת אלחוטי USB (54MB( סה"כ 2315 ש"ח מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  14. אני רוצה לקנות מחשב בסביבות ה4500. אם אפשר של חברת HP המחשב בשביל לימודים מקסימום סרטים. מה היתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  15. שלום לכם! שמי אייל, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3500 ש"ח בערך (אפשר לחרוג, אבל לא להתפרע). אם אתם חושבים שמחשב ב-3000 ש"ח יספיק לציפיות שלי, אז יותר טוב מטרות המחשב הם לעבודה משרדית (לא כבדה), אבל שיהיה אפשר לצפות בו בסרטים, ויוכל להציג את ממשק Aero של ווינדוס ויסטה. חשוב שיהיה בו כונן DVD, וזיכרון 2GB מובנה (או 2*1024MB), אני לא מעוניין להתעסק עם הרכבת זיכרון וכוננים. אין לי דרישות ספציפיות לגודל המסך, יציאות מיוחדות, או גודל כונן קשיח. אין העדפה לחברה כלשהי. הוא לא חייב להגיע עם מערכת הפעלה. מומלץ שלא יהיה כבד מאוד, ושהסוללה שלו לא תיהיה חלשה. ואם אפשר (אבל לא חייבים), שיהיה בו בלוטות' ואחריות למספר שנים. תודה! אייל.

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  16. Started by diablo4u,

LR255AV Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit 2nd generation Intel® Core i5-2430M Processor (2.4 GHz, 3MB L3 Cache) Turbo Boost to 3.0 GHz 1GB DDR3 Radeon HD 6630 switchable Graphics [HDMI, Mini Display Port] 6GB 1333MHz DDR3 System Memory (2 DIMM) 640GB 7200RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection No Additional Office Software 8 Cell Lithium Ion Battery 14.5" diagonal High Definition HP BrightView Infinity LED Display (1366x768) SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support Skype HD-capable - HP TrueVision HD Webcam Intel 802.11a/b/g/n WLAN and Bluetooth® Red Backlit Keyboard Adobe® Photoshop® Elements 9 & Adobe Premiere® Elements 9 HP Home &a…

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  17. אני צריך שני מחשבים,לי ולאחי, שניהם לשימוש ביתי- משחקים וסרטים ללא מסך לא מעוניין באוברקלוקינג עם אפשרות לשידרוג בעתיד באחד מהם אני צריך כרטיס טלויזיה כי אין טלויזיה בחדר, בשני לא מה אתם חושבים על ה- 8800gts 320mb שווה את הכסף? או לקחת משהו פשוט יותר אני מניח שאני עוד אשאל הרבה שאלות כי כזה אני אז אני מצטער על הטירחה המון תודה לכולכם.

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  18. היי, קניית המחשב שלי נדחתה בעוד יום! דילמה חדשה שצריך לפתור בשעתיים הקרובות! (ומקווה שאתם ערים שם!) אז ככה מה עדיף להלן המפרט הנוכחי שלי ולמטה יצורפו המעבד ולוח האם האלטרנטיבים למפרט זה יוצא אותו מחיר אפילו עם יתרון ללוח ולמעבד של ה939: 2 * SUPERTALENT DDR 512MB 400MHZ CAS2 MSI K8N Neo PLATINUM AMD Athlon 64 3400+ BOX NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK MICROSOFT WIRELESS OPTI DESKTOP REV 2.0 כונן דיסקטים 1.44 WD 160/7200 SATA 8MB COMPUCASE CI-6A19 BLACK POWERCOLOR 9600XT 256mb או עם: GigaByte GA-K8NS ULTRA-939 AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN בבקשה מי שמבין לענות ולא מי שנראה לו!! המון תודה!

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by Archon,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ELDER SCROLL האחרון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 42" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני/גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by SpiritKnight,

היי, אני מחפש מפרט למשחקים ואינטרנט. בניתי בלמיר את המפרט הזה: מעבד מעבד INTEL Core 2 Quad Q6600 2.40GHZ 8Mb SHARED CACHE BOX 3Y 1505 1505 ¤ לוח אם לוח GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Duo/Quad FSB1333 P35 DUAL DDR2 GIGA LAN 3Y 561 561 ¤ זיכרון זיכרון Super Talent DDR2 2Gb 800Mhz CL5 64X8 SUPER RIGID DUAL PACK 2x1Gb 281 281 ¤ כרטיס מסך כ.מסך GAINWARD GF 8800GT 512MB DDR3 256BIT PCI-E 2*DVI+TV-OUT 3Y 1474 1474 ¤ דיסק קשיח דיסק WD CAVIAR SE 250GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER WD2500AAKS 3Y 417 417 ¤ צורב DVD-RW צורב PIONEER DVD WRITER DVR-115DBK DUAL LAYER X20 IDE BLACK OEM 2Y 158 158 ¤ מארז מארז ללא ספק כח COMPUCASE HEC CI-6A19-NPS BLACK MIDI ATX 214 214 ¤ ספק …

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  21. . מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקס' 3800, התקציב כולל קניית מסך Dell U2312HM . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD וקצת Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מדמן ב Solidworks ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 , Wow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שאני קונה Dell U2312HM 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום חברים, אני צריך מפרט למחשב משחקים הכי טוב שאתם יכולים למצוא עד 3000 שקל ללא מסך.. הדרישה היחידה היא שהמחשב יכלול מעבד של INTEL ולא של AMD כמו במפרט של המשחקים במדור מפרטי מחשב תודה מראש

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  23. מישהו מהעבודה שלי רוצה לרכוש את המחשב הזה ב1400 ש"ח http://nanashops.co.il/sale.php?sale=3075935 זה כדאי? אני אישית לא כזה סומך עליהם. יש מצב להרכיב משהו טוב יותר בתקציב של עד 1500 ש"ח או שפשוט יקח את המחשב הזה ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by spoty1977,

שלום לכולם. שוב אני נאלץ לבקש מכם חוות דעת על מפרט. המחשב מיועד בעיקר למשחקים (l4d2 / BFBC2 /CRYSIS וכו'). יש לי כבר מארז,ספק (500W),כרטיס מסך 8800GT ,דיסק קשיח וציוד הקפי- על OC אני מוותר .... מעבד,לוח אם וזיכרון,חשבתי על המפרט הבא: Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET 287.00 ₪ - 1 1 AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX 750.00 ₪ - 1 1 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 149.00 ₪ - 1 1 RSM אקספרס - הרכבת מחשב מהיום להיום 99.00 ₪ - 1 1 סה"כ-1285 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה בהרכבת מפרט, מילאתי פה את כל הפרטים, אשמח לעזרה. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3K+- וכנראה שזה יהיה באשראי, לא במזומן. 2. מטרות המחשב? בעיקרון זה לעבודות משרדיות (ככה לפחות אתם קוראים לזה חח) + משחקים בינוניים (משהו סטייל WarRock ..) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני כן צריך כונן וצורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עדיף מעבד של אינטל. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור חשוב, העיצוב פחות. התאמה של צבעים לא חייב, ועדיף שיהיה די …

• 6 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.