עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Krembo83,

אני מתכנן להתחיל להזמין את החלקים השונים אבל קודם אני קונה מארז. אז מקווה לקבל פה עזרה. עיצוב לא חשוב לי בכלל. מקווה שהמארז יעמוד בדרישות: שקט עד כמה שאפשר. תאורה מינימלית, שאני אדע שהוא פועל(הוא הולך להיות בחדר שלי ויותר מידי תאורה תפריע לי לישון). נוח לתפעול\קלות החלפת חלקים(אני מתכנן לשדרג מעבד או כרטיס גרפי בעוד שנה פלוס) איוורור\חום נמוך עד כמה שאפשר. מוכן להוציא על מארז עד 750 שקל.

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  2. Started by ReL_1,

מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX מחיר: ¤1046 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤520 מסך: VIEWSONIC 19" VX922 2ms DVI מחיר: ¤1767 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2221 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL4-4-4-12 - F2-5400PHU2-2GBLA מחיר: ¤984 מארז: COMPUCASE CI-6A21-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU מחיר: ¤235 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT מחיר: ¤616 סך הכל 7853 תגובו…

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  3. מחשב למשחקים כבדים לשלוש שנים הבאות ללא ציוד היקיפי. אני מתכנן לקנות מסך 26 אינץ' (בקרוב ללא קשר למודעה הנוכחית) והמשחקים יהיו באיכות גבוהה. ללא צורב ומערכת הפעלה. שיהיה יחסית שקט מ1-10 6. צריך שיהיה בלוח רייד 1,5,0 לשלושה דיסקים מינימום תודה

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by RainbowInBlack,

היי, אני דיי חדש בקטע של מחשבים ניידים ועכשיו אני צריך להתחיל להיות נייד (גם מבחינת עבודה, וגם בשביל מה לעשות בנסיעות ) רוב מה שאני אעשה על המחשב זה לראות סדרות\סרטים ולתכנת (ב Visual Studio - קצת כבד) אני מחפש מחשב חדש שיתאים לצרכים הנ"ל אם אפשר כמה שיותר קל ועם סוללה שתחזיק לפחות 3 שעות (כל נסיעה שלי היא 3 שעות הלוך ו 3 שעות חזור) איזה מחשב\ים יתאימו לי? (לא משנה לי אם הוא יהיה תואם לויסטה או ל XP - אפילו עם עדיפות ל XP ) תודה רבה רועי

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  5. קראתי פה ושם וראיתי שיש פה אנשים שקצת מבינים יותר מה"מומחים של FXP" לכן קפצתי להתייעץ איתכם את התיעצות האחרונה שלי [= דגשים... לא הולך לעשות OC למעבד אבל לשני הכרטיסי מסך כן התקציב שלי לא יעלה על 4100 (לאחר הנחת המזומן) והמפרט חייב להבנות עליידי tms כי כבר הזמנתי אבל יש לי יומיים לשנות חלקים שאני רוצה המטרה העיקרית של המחשב היא למשחקים כבדים להרצה מקסימלית כמובן ומשחקי רשת כבדים הנה המפרט ובסוף 2 שאלות... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪851 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪614 מארז: Fractal …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by yobab,

שלום אני צריך קצת עזרה. קראתי את הדיונים הנעוצים אבל אני עדיין לא סגור על מה שאני רוצה. אני נמצא בברלין ואני מעוניין לקנות לפטופ. הדרישות הם כאלה: 1. שיהיה יחסית קל. 2. שיהיה מסוגל להריץ סרטים ב1080P ואיזה משחק או שתיים. שיהיה איזה כרטיס מסך טוב ולא זבל. 3. אפשרי, אבל לא חובה, שיהיה מסך כמה שיותר חד (LED או משהו). אני גם חושב שהכי מתאים זה יהיה לפטופ בגודל 15 פלוס מינוס. התקציב כרגע פתוח, לא יודע כמה אשקיע ברגע זה. אני אשמח לכל עצה או חוויה ! תודה רבה מראש !

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by eyal177,

שלום יש לי מחשב DELL INSPIRON 1525 לפי הדגם אתם מבינים שהוא ישן מאוד, הוא אצלי משנת2008, יש עליו וינדוס 7, עכשיו המחשב איטי מאוד שזה יכול לשגע אותי. אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש כרגע כי השימושים שלי במחשב זה בעיקר אינטרנט וסרטים ...לא יותר מיזה חשבתי האם אני יחליף זכרונות האם יש מצב שהמחשב השתפר? אם אני יכול להחליף זכרונות כמה יכול לעלות זכרונות בארץ וכמה יכול לעלות באיביי, שווה להמתין ולקנות בחו"ל? יש עוד משהו שאפשר להחליף חוץ מזכרונותבשביל שהמחשב ירוץ כמו חדש??? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by blank,

לוח אם: DFI LANPARTY UT Ultra-D מעבד: AMD ATHLON 64 3000 BOX 939PIN זכרונות: G.skill Dual Channel Kit 184-Pin 512MB(256MB x 2) DDR PC3200, Model F1-3200PHU2-512ZX דיסק קשיח: Western Digital 80GB 7200RPM SATA כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB PCI-EXPRESS צריך להחליף או לשנות משהו? מה אתם אומרים בכללי? תודה.

• 13 תגובות
    • 869 צפיות
  9. אני רואה שהמחירים כבר מגיעים ל 2300-2400 שקלים שזה מאוד נחמד. יש משהו בסדר גודל הזה שמציע יותר משנה אחריות? אני רואה שטושיבה מציעים שנתיים, עוד מישהו מהשחקנים הגדולים? דרישות: מעבד i3 לפחות, מסך 15.6 אינץ', מערכת הפעלה ואחריות מקיפה ככל האפשר.

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  10. ברצוני לשאול מה דעתכם על המפרט הסופי שהרכבתי דרוש מחשב למשחקים כבדים ,שיהיה ניתן לבצע בו OC וגם חשוב מאוד שיהיה שקט לכם בחרתי במארז ובסוג הקרור הרשום. אגב המסך שלי הוא SAMSUNG 226BW ז"א 22' רחב מה דעתכם תתקנו אותי חופשי (מעוניין לרכוש או ב SKY PC או FOX PC אבל מעדיף SKY PC) מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1206 קירור למעבד: Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤248 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤466 מארז: NZXT Hush Black/Silver NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤452 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤354 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤323 קשי…

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by IG,

שלום. אני רוצה לדעת איפה אני יכול להשיג היט סינק (כולל מאורר) חדשים עבור thinkped T-40 של IBM. המאורר כבר חודשיים עושה לי רעשים של הינה-עוד-שניה-אני-מת הבנתי שיש איזה מרכז שרות של IBM\ לנובו בצ'ק פוסט (חיפה)- אם למישהו יש טלפון שלהם, זה גם יעזור מאוד.... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  12. מחפש לקנות מחשב ללימודים אבל שגם אני אוכל לשחק בו. מצאתי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=26549 על פניו נראה אחלה מפרט. מחפש חוות דעת או מישהו שיש לו את המחשב הנ"ל שיעזור לי לבחור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Michael4508,

אהלן, אני עובד עם המחשב כל היום בלימודים, והעובדה שהוא יושב נמוך על השולחן מתחילה להפריע לי מאוד, אבל בגלל שאני מגיע ללימודים עם תיק בלבד אני לא יכול להיסחב עם מעמד בגודל מלא. לא חשבתי שיש מעמדים מתקפלים עד שבאיזה חנות ראיתי במקרה מעמד שמתקפל לגודל של שלט בערך - זה ממש קטן ויכול להיכנס לי לתיק! הבעיה שהוא נראה ממש זול ולא אמין ולא הייתי רוצה לראות את המחשב שלי נופל או נשבר בגלל חתיכת פלסטיק גרועה. השאלה שלי היא - האם אתם מכירים מעמדים מתקפלים ללפטופ - כאלה שאפשר לקפל בסוף היום ולשים בתיק? עדיפות - מעמד מבית אמין (כמו לוג'יטק) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. בתקופתי מחשב למשחקים כבדים היה עולה ככה. זה מחשב נטו לעריכת מוזיקה ותכנות (אבל אגרסיבי יש לציין), אז הגיוני שניתן לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש נימוקים מספקים - בכיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה: FL Studio, Cubase, Logic תכנות: VS, IIS, לאפשר מצב של מכונה וירטואלית אחת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS או כל סביבה אפשרית אחרת (eclipse) - פרנסה FL STUDIO - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדו…

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. מעבד-AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket 939 דיסק קשיח-DiamondMax 10 250GB Maxtor צורב dvd פנימי nec 16X nd3350 זיכרון-samsung ddr2 1024mb 667mhz cl3 כרטיס מסך-Leadtek nVIDIA GeForce PX7800GT 256MB ספק-Antec TruePower 2 430W

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  16. הזמנתי את המפרט הבא: AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX 561.00 Gigabyte MA785GT-UD3H AMD785G CHIPSET 506.00 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 490.00 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 218.00 Cooler Master Elite 335 180.00 HEC 500TE-2WX 500W 263.00 סט מקלדת ועכבר חוטי Microsoft Wired Desktop 400 95.00 הזכרון Transcend לא נמצא במלאי האם כדאי לחכות כשבוע וחצי עם המחשב עד שהזכרון יגיע מהספק או לקחת את הזכרון הבא 2x Samsung 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 במחיר זהה. או אולי ללכת על זכרון של חברה אחרת במחיר דומה. תודה מראש, שלומי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Arik.G,

היי. מעוניין למכור את ה HTPC שלי שמשרת אותי כבר הרבה זמן לתורך מעבר ל NAS. המפרט: מעבד: E8400 לוח אם: Intel DG41RQ זיכרון: 4GB G.Skill כ.מסך: Nvidia GT210 (בסיסי רק כדי יציאת HDMI) הרד דיסק: green WD 1TB ספק: 250 W מארז: Antec HTPC case כונן CD אני מעריך שבסביבות 800 ש"ח זה סביר?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שכן שלי בן איזה 60 מעוניין לקנות מחשב חדש עד 1500 ש"ח בשביל בעיקר גלישה באינטרנט ועבודות. לפעמים גם משחקים קלים. הוא רוצה מינימום 160 ג'יגה.. מעבד אפשר דיואל קור למרות שעדיף קור 2 דו.. כרטיס מסך לא חזק מידי (אין לו מה לעשות עם זה) ולא יותר מ 2 ג'יגה זיכרון. אה ולא צריך מסך וציוד היקפי.. תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by Scanner,

אני מחפש מחשב נייד קל ונוח לסחיבה. המחשב ישמש לאופיס, גלישה באינטרנט, קצת סרטים וזרימה שלהם מהאינטרנט, VPN וRDP למחשב במשרד. חשוב שהוא יעבוד טוב גם עם WIN 7 PRO. חשוב לי מאוד שהוא יעבוד בצרכים שלי בלי להיחנק... כבר היה לי מיני לפטופ שפשוט שיגע אותי באיטיות שלו כשעובדים עם כמה מסמכים ואתרים פתוחים. שלא לדבר על חיבור לREMOTE DESKTOP. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, קצת סרטים. אם בתקציב אפשר יהיה גם לעבוד קצת עם פוטושופ- מעולה, אבל לא קריטי בכלל. * גודל המסך? לא מדוייק. שלא יהיה גדול מדי כי הכוונה היא לצאת איתו מהמשרד לפגישות וכו'. חשוב שיהיה מעל 10…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם , אשמח לקבל התייעצות אחרונה דקה לפני שאני מזמין את המפרט הבא : המחשב יחובר למסך 22 LCD ולטלויזיה 32 FHD מיועד למשחקים ואולי OC בעתיד ,והכי חשוב זה השקט של המחשב . מה אתם אומרים ? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 662 צפיות
  21. בנתיים ראיתי את זה בוואלה מה אתם אומרים? תודה רבה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. שלום אני מרכיב מפרט למחשב חדש (מבוסס על משהו שקיבלתי פה לפני חודשיים) ואני אשמח לעזרה שוב. התקציב הוא 3500 ש"ח. המטרה היא שימוש סטנדרטי של סטודנט עם יכולת להריץ משחקים בצורה סבירה, לא יותר מזה (לא גיימר, סתם אוהב להפעיל משהו מדי פעם ולא להתבאס תחת). אני רוצה לנסות לעשות OC בסיסי לבד, אז קחו בחשבון שהוא יהיה בסיסי ביותר. אני אשמח שהוא לא ירעיש יותר מדי (עכשיו נדמה לי לפעמים שאני בבית חרושת). המפרט: מעבד - Intel Core 2 Duo E6750 / E8200 - מה עדיף? לוח - Gigabyte GA-P35-DS3 - או משהו אחר עם chipset P35. יותר עדיף ה-ASUS P5K? זכרון - GeIL DDR2 2048MB 667MHZ Dual Channel Kit CL5 כרטיס מסך - Leadtek PX8600GTS TDH…

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by nazgull,

שלום לכולם ברשותי מחשב i3 לא sandybridge הדגמים הישנים יותר 4 גיג'ה זיכרון כרטיס מסך gts220 לוח אם של ג'יגהביט: h55m-d2h שלא תומך ב sndaybridge או ivy לכן כנראה צריך גם לשדרג את הלוח אם ברצוני לשדרג את המחשב שיריץ משחקים כמו cod mw3 battlefied 3 על הגדרות בינוניות + בתקציב של עד 2500 אגב הספק לא מוכר... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  24. אז ככה... אני סטודנט ואני מעוניין במחשב נייד שיתן לי את כל מה שהנייח שלי יכול רק בנייד... כי עקב מעבר דירה וכו' אין מחשב נייח אז ככה יש שלושה מתמודדים לכתר: הראשון:MACBOOK AIR 13 הגרסא הבסיסית עם תוספת של 4 GB זכרון פנימי במחיר 1299 דולרים השני:HP ENVY Ultrabook 6t-1000 מה הסיפור של המחשב הזה? הוא טוב? בעד? נגד? השלישי:שבלי כל צל של ספק הוא חזק פה וכמובן הכי סקסי א-ב-ל אני בכל זאת רק סטודנט והוא יקר להרחריד הוא הMACBOOK PRO 15.6 רטינה אז זהו בגדול כל המחשבים נקנים בארה"ב ואני כבר כמה ימים לא יודע במה לבחור... אשמח לשמוע דעות בעד ונגד.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Debbie,

שלום לכם, יש לי 4000 שקל לקניית מחשב. אני משתמשת בו לצרכים משרדיים בעיקר. קיבלתי 2 הצעות למחשב רגיל: 1. מעבד intel 775 office revoluton v. e7400, intel core 2 duo e7400 - 2.8 ghz וזיכרון של וזיכרון של 4 גיגה. 2. מעבד p dual core 2.5 e5200 2m 775 800 ההצעות מספיקות לי ועלותן 2380 עד 3000 שקל. כששאלתי על מחשב נייד אמרו לי שכדי לקבל את אותם ביצועים צריך לשלם הרבה יותר. אני שואלת האם אוכל לקנות נייד ב-4000 שקל שיהיה מקביל להן. אני לא רואה את עצמי מוציאה את המחשב מהבית, למרות שאני אוהבת לשמור על אופציות פתוחות. כן חשוב לי שהמסך יהיה גדול דיו, זאת אומרת שלא פחות מ-15 אינץ'. הציעו לי במקום אחר ניידים כאלה: 1. toshiba a300 t6400 core duo 2ghz, טכנולוגיה חדשה, 4 ג'יגה זכרון, …

• 1 תגובה
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.