ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם הדוד שלי בא לביקור בארץ מארצות הברית... כדאי שהוא יקנה שם את הכל ואני פשוט יקנה מארז בארץ ויבנה פה את המחשב??? המחירים שם פשוט מצחיקים... עם כל הרכיבים האלה אני חוסך כ - 4000 ש"ח בארץ!!! אבל מה עם ביטוח? אני מאמין שהרכיבים האלה די אמינים? ואפשר לעבור איתם במכס... רכיבים קטנים שנכנסים אפילו לתיק היד.... Intel® Core 2 Duo E6600 Conroe Processor 2.4GHz, 1066FSB, LGA775, 4MB Cache Retail ***Free Shipping*** Remove $316.90 $316.90 Asus P5B P965 Pentium Extreme/Pentium D/P4/Celeron D 1066FSB LGA775 DDR2 ATX Motherboard w/Audio, Gigabit LAN, RAID/Serial ATA Retail ***Free Shipping*** Remove $149.99 $149.99 OCZ OCZ2G8002GK 2GB Kit DDR2-800 PC2-6400 Gold Gamer…
-
- 11 תגובות
- 955 צפיות
-
-
השבוע צריך לקנות מחשב לסטודנטית לאנימציה !כך שהכל דחוף... עברתי ואספתי המלצות מאתרים שונים שניראים כך: Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz המחיר השבוע אמור לרדת Gigabyte GA-P35-DS3P :s05: ABIT PRO Intel Socket 775 ATX Motherboard and 1394 connect ] DDR2 800 4G Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill Corsair, etc... - Life Time Warranty 320GB- SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - למערכת ותוכנות: 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital - for system and programs Samsung DVD-RW S203B Sata Black X20 or another או פיוניר GRAPHICS CARD 3650 HD או 8600GT וכמה זכרון? מסך 226 SAMSUNG Antec Sonata 3 /550/500W smartpower PSU - Silent Cas…
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני בודק אופציה לקנות זיכרון 16GB של crucial למחשב נייד. ראשית - חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי חנויות שמוכרות את הזיכרון הנ"ל. שתיים - הכי קרוב שמצאתי היה זה: http://ksp.co.il/?select=.268..316.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15707&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 כשמדובר על 8gb בלבד(דגם פחות או יותר מקביל ל crucial) - ב 350 ש"ח. באתר של crucial, ניתן לקנות סט של 16GB ב - 75$, אחרי קופון שמריצים ב google. http://www.crucial.com/upgrade/Lenovo-memory/ThinkPad+T+Series/ThinkPad+T430s-upgrades.html# משלוח דרך אחת מהחברות 20$, מע"מ+מכס באזור ה 20$ ( חסר פאקינג דולר אחד בשביל להימנע מהמע"מ...) בקיצור סה"כ 120$, בחישוב שער גרוע, 480 ש"ח עד הבית. איך…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, שמח שהפורום והאתר הזה מחזיקים מעמד ואפילו משתפרים ! אני מתלבט אם לרכוש מחשב חדש או לא והסיבות הן שכרגע יש לי מחשב ממוצע אך משנת 2008 והוא דור אחד או שניים אחורה. כבר מספר שנים לא השקעתי על מחשב ראוי ולאחרונה המחשב הנוכחי שלי עושה לי בעיות. הקונפיגורציה הנוכחית שלי היא : מעבד Q6600 לוח אסוס P5K-E/WIFI 6 ג'יגה זכרון (מעורבב) כרטיס מסך HD7850 דיסק 1TR משנת 2008 שעדיין עובד כמו גדול דיסק SSD 120 של אינטל שלפעמים הלוח אם לא מזהה אותו והוא עושה לי צרות מארז של NZXT KAHOS שרכשתי לפני שנה ב-300 ש"ח והוא דיי נמאס עליי כי הוא מסורבל וכבד מאוד שני ספקי כח (האחד יותר איכותי מהשני אך שניהם לא ג'נרים - שכחתי את המותגים) כיום אני משחק בעיקר BF4 ומידי פעם משחקים אחרים. לאחרו…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל את דעתכם כיצד הכי טוב לברר האם מחשב שנקנה באתר של DELL/LENOVO בארה"ב עם אחריות בינלאומית ויובא עצמאית לארץ, יקבל באמת מענה מהיבואן בארץ. האם יש דגמים ספציפים שכלולים באחריות המסופקת בארץ? ואם כן, איך יודעים אילו? בנוסף, האם ניתן לקנות כל דגם ואז לרכוש רק הרחבת אחריות? מאיזו חברה הכי מומלץ לרכוש לפטופ, בשביל לקבל שירות ואחריות ברמה טובה? האם היבואן של סאמסונג מעניק אחריות ללפטופים שנקנו בחו"ל? תודה,
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
יש מחשב ביתי שהפסיק לעבוד ובעל לא רוצה להשקיע בו ואומר שרוצה חדש מורכב במקום, עם מערכת הפעלה, ללא מסך אך תקציב הוא בערך 1000 ש"ח. מחשב אמור להיות למטרות פשוטות כמו גלישה באינטרנט, קריאת דואר אלקטרוני, קריאה קבצי PDF וכו'. ב-KSP מצאתי מפרט זה שעולה על 1200 ש"ח אולם בהתחשב שיש כבר דיסק קשיח 80GB SATA-3, יש כונן DVD, יש מעבד אינטל G640 ויש מארז למה לקנות הכל מחדש? ראיתי ש-KSP מציעים הרכבה ב-1 ש"ח והתקנת חלונות ב-1 ש"ח בתנאי שמחשב נקנה אצלהם. אפשר לראות תמונה של תנאים שלהם מצ"ב. אני לא מבין דבר אחד - הרכבה והתקנה שהם ב-1 ש"ח זה בתנאי שכל החלקים נרכשים או מפרט מוכן של מחשב? האם כדי במרה שלי לרכוש כל חלק בנפרד ואז להוסיף חלקים שיש ממחשב קודם או לתת להרכיב מחשב ל-KSP ולהתקין חלו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב טושיבה, SATTELITE A665-145 מפרט: http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-A665-145/1094115/toshibaShop/false/ כאשר הרחבתי את הזיכרון ל 8GB. כל השאר סטנדרטי. הבעיה העיקרית שלי איתו שהוא מתחמם. אני מתכוון לטמפרטורה במנוחה של 60-65 לפי CORE TEMP. כשאני מתחיל לעבוד עליו הטמפרטורות הטפסות במהירות. הבעיה שלי האם שווה לשלוח אותו שוב לתיקון? כמה תיקון כזה צריך לעלות? הפעם הקודמת שטיפלתי בו זה היה במסגרת האחריות (הטמפרטורות צנחו לאיזור 30-35 ובמאמץ הגעתי למה שהיום אני מגיע במנוחה) אני משתמש במחשב גם כמחשב סמי-עבודה, לא מעט מהפיתוחים והניסויים אני עושה איתו. אני צריך מחשב פיתוח שאני יכול לסמוך עליו. זה אומר שכרגע אני ניצב בפני צומת החלט…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מטרת מחשב סרטם גיימינג VR מפרט מעבד אינטל:מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד:קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.21לוחות אם למעבדי אינטל:לוח אם Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זכרונות:זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT1כרטיסי מסך:כרטיס מסך Gigabyte Radeon R7 250X 1GB GDDR5 DVI HDMI 2x Mini DP PCI-E1דיסקים קשיחים:כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III2כונני SSD:כונן קשיח Kingston SSDNow V300 SV300S37A/120G 120GB SSD SATA IIIכונן קשיחSDSSDA-480G III SanDisk SSD Plus 480GB 1צורבי DVD:צורב פנימי Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Sata - צבע שחור כרטיסי ק…
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני לא צריך מסך וציוד הקפי. התקציב שלי זה גג 4000 ש"ח ואני צריך מחשב שיחזיק לי לפחות לשלוש ארבע שנים. אני לא הולך לשחק יותר מידי אבל אני כן רוצה שיריץ את כל המשחקים החדשים כיום באיכות גבוהה. ולשימוש ביתי רגיל מוזיקה, סרטים ואינטרנט, וגם לפוטושופ. ולא אני לא מתכוון להתעסק אם שום OC עכשיו אין לי שום מושג בחומרה ככה שאני לא יכול לכוון אותכם לאיזה שהוא כיוון מסויים. קיבלתי גם המלצה מחנות למפרט הבא, האם הוא טוב? כדאי? Intel core i7 45n 1066mhz 2.66G 1366 8M מאבד Gigabyte ex58-ud3r לוח אם kingston 1G ddr3 133 שלושה זכרונות Western digital 320G הארד דיסק Gainward GTS250 512M כרטיס מסך Ezcool 650D-F25 400W atx מארז אני מודה מקרב לב לכל העונים!
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב חדש (בעיקר לגיימינג) בתקציב דיי גדול, של כ6K שקלים, ללא ציוד היקפי... השאלה שלי היא - האם ידוע על רכיבים חדשים שאמורים לצאת בזמן הקרוב יחסית (נאמר, נגיד חודשיים) שבגללם כדאי לי להמתין עם קניית המחשב, או האם לא מתוכנן \ ידוע על כזה דבר ואין למה לחכות עם הקנייה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני עומד לפני רכישת מחשב חדש ולגבי קניית החלקים יש לי בעיה : אני עושה סקר מחירים בין 3 חנויות ממרכז הארץ ( לא אציין אך הם מופיעות כאן המון בפורום ) והבדלי המחירים בין החנויות מסתכם בלא מעט כסף. רציתי לשאול להצעתכם,למרות שאני יודע שלקנות ממקום אחד זהו יתרון גדול וצריך להגיע רק למקום אחד במקרה של בעיה יש לי עדיין דילמה לגבי הפרשי המחירים שיכולים לנוע בכמה עשרות שקלים טובים ( מעל מאה בטוח ) במידה ואקנה משני מקומות שונים את החלקים. מה דעתכם ? ( את ההרכבה אעשה בעצמי ).
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל מפרטים מומלצים אודה לכם חג שמח
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי שאלה אחת פשוטה .. אני נוסע לתאילנד בעוד 4 חודשים בערך... האם כדאי לי לקנות משם/ או מהדיוטי פרי מחשב נייד?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם, היום יש לי מחשב כזה: מעבד E8400 OC 400*9 3.6GHZ לוח אם של ג'יגה ביט P35 ספק של OCZ 650W כרטיס מסך 6850 עם 1GB ראם 4 ג'יגה 800 CL4 כיום אני מריץ את BF3 וTOMBRIDER על HIGH והם עובדים חלק ואני מתלבט האם כבר כדי לקנות מחשב חדש כי שיהיה לי SSD ומשחשב שאני לא יהיה צריך לגעת בו עוד כמה שנים או ששווה לחכות למשהו שהולך לצאת בשנה הבאה כמו DDR4 או שאר ירקות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם ממליצים לקנות עכשיו או לחכות ל K8L והכרטיסי מסך החדשים כי שמעתי שעוד 3 חודשים בערך תהיה יירידה דרסטית ותכנס טכנולוגיה חדשה.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני צריך נייד משהו בסביבות ה 3000 ש''ח אני רוצה משהו עם לפחות שתי ליבות ו 2GB זיכרון (הלוואי שאפשר 4GB) אז אני לא מחפש נטבוק מסכן ומשהו שתומך ב 802.11n, אני לא רוצה משהו עם ויסטה אז הדילמה היא שהאם אני צריך לחכות ל WINDOWS 7 או שאפשר למצוא משהו כזה עם לינוקס או שפשוט לקנות אחד עם ויסטה ואז לשדרג ל WIN7? תודה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
המפרט של הHP הוא: 1-year HP Accidental Damage Protection Covers any damage caused by spills, drops, falls, collisions, electrical surges, or any other accident. HARDWARE AMD Turion 64 X2 Mobile Duo Core TL-56 (1.80GHz/512KB) Advanced performance and multitasking with most software applications. 15.4" WXGA Widescreen (1280x800) 256MB NVIDIA® GeForce® Go 7200 HP IMPRINT Finish + Microphone + Webcam 2.0GB DDR2 SDRAM (2x1024MB) Top-level performance. 120 GB 5400 RPM SATA Hard Drive LightScribe Super Multi 8X DVDRW w/ Double Layer Label discs by burning silkscreen-quality graphics on them. HP Mobile Remote Control מחיר השוק שלו הוא כ- 1400 על 1500 דולר. מישהו התנסה עם מחשבי T…
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי מחשב די מעפן שקניתי לפני 4 שנים בערך ואני רוצה לקנות מחשב. יש לי מפרט מוכן אבל אני לא יודע אם לקנות עכשיו או לחכות לתחילת 2007 ואז לקנות. מישהו יודע אם יצאו רכיבים חדשים טובים יותר או שההמתנה עד תחילת 2007 היא סתם בזבוז? מפרט: מעבד Core 2 due E6600 גוף קירור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM לוח אם Asus nForce 680i SLI זיכרון פנימי OCZ DDR2 1GB 800MHz EL Platinum XTC 4-5-4-15 כרטיס מסך GeForce 8800GTS מארז GIGABYTE 3D AURORA Aluminium Black/Silver + 3x 120mm Fan - NO PSU / ANTEC P160 / THERMALTAKE AGUILA SILVER ALUMINUM ספק כח 500W DUAL RAIL SLI Enermax ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply לגבי המארז יש לי 3 אופציות אבל לגבי שאר הרכיבים אני סגור. אשמח לעזרה.
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤997 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤685 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7300GS 256MB (UP TO 512MB) DDR2 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤394 אחריות: שנה. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 מחיר: ¤441 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤205 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤933 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA מחיר: ¤860 אחריות: שנה. ספק כוח: …
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
עשיתי קצת חיפושים בקשר לקניית נייד וראיתי שיש הכרזות על ניידים חדשים (נטבוקים עם חומרה מעט יותר מתקדמת ומסכים יותר גדולים) כמו ה DM3 של HP אבל הם יצאו רק כשתצא ה windows7 , אז השאלה שלי היא האם דאי לחכות שתצא ה7 ואז לקנות מחשב, או שחבל לי על הזמן ועדיף שאני יקנה עכשיו ממה שיש בשוק ולהתפשר על נידות? הנייד האידיאלי בישבילי, נייד שיהיה אפשר להתנייד איתו (2 קילו+-) עם מעבד סביר ( 720P אינטרנט, משחקים-NFS וכו') וזמן בטריה של 4.5+ שעות, אבל לא נראה לי קיים דבר כזה ..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לאחותי מחשב נייד בארה"ב. התקציב הוא כ 1200$ והמטרה העיקרית היא לימודים באוניברסיטה שזה אומר תוכנות אופיס קצת אינטרנט ותוכנות עם גרפיקה בסיסית מסך 13-14" , עדיף עם תחנת עגינה (לא כזאת שמתחברת דרך USB) לא חובה כונן אופטי פנימי, חיצוני יספיק בינתיים חשוב שהמשקל לא יעלה על 2.3 ק"ג רצוי סוללה שתחזיק כ-6 שעות עם ביצועים טובים. אם יש פרט חשוב ששכחתי, תגידו לי ואני אעדכן תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מניח שכולכם כבר ראיתם את הגיימפליי הבלתי ייאמן של BATTLEFIELD3 שלוקח את הגרפיקה הממוחשבת של ימינו צעד אחד אם לא שניים קדימה. אחרי שנפלה לי הלסת לרצפה, הלכתי לאתר של DICE ושם גם יצאו לי העיניים מהמקום כשראיתי מהם דרישות המערכת של המשחק. רצוי לציין שעד היום לא היו לי שום בעיות לשחק ב-1920X1200 ללא האטות מיותרות עם המחשב הנוכחי שלי שעוד מעט כבר בן 4: X2 SLI 260 GTX INTEL Q9450 STOCK 4GB DDR2 REDLINE 8200 1GHZ שני הארד דיסקים של 250GB סטנדרטים ב-RAID0 ההנחה שלי שלקראת המשחק הזה לבטח אצטרך להחליף את המחשב או לפחות לשדרג אותו. לכן הייתי רוצה לבחון את האפשרויות בעזרתכם. נניח הייתי עושה למעבד OC, קונה שני 580 GTX או לחלופין אחד 590GTX ומשאיר את אחד מהכרטיסים שלי עבור P…
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני חדש פה בקהילה, ואשמח לעזרתכם. אני מחפש חנות מחשבים שהיא מלאה בציוד בשלל גרסאותיו וחיבורים וכבלים בשלל צבעים וסוגים, על מנת לבצע הרכבה לחלוטין של מחשב קאסטום. כיום KSP IVORY TMS עדיין מוכרות את אותן גרסאות של רכיבים ואינן מציעות מבחר גדול של כבלים (צבעים שונים, זוויות חיבור, RGB ספקי כח מגוונים, וכו כו) דוגמא לכך היא שלצורך העניין מאד קשה להשיג כבל SATA 15-pin בצבע שחור אפילו. רובם עם אותו צבע אדום צהוב ישן ויש עוד שלל דוגמאות. יש תחושה שבפועל אין איזו חנות כלבו למרכיבי ורכיבי מחשב. אפילו שהלכתי למספר חנויות ציוד\ מעבדה מקומיות, לא היה להם SATA 15-pin שטוח(להצמדה של ssd לדפנות המארז) שזה הרגיש לי שמה שאמור להיות יחסית נגיש בעולמות האלה, הפך ל…
-
- 0 תגובות
- 286 צפיות
-
-
בוקר טוב אני לקראת הרכבת מחשב חדש , ורציתי להתייעץ ולשמוע דיעות כמובן . המחשב ירכש באיזור צפון -- חיפה / קריות והסביבה וילקח אישית מורכב או לא - אני לא מזמין מחשב בשליחות מטרות : המחשב יהיה העמדה האישית שלי ולכן צריך לעמוד ביכולות הבאות : * הפעלת תוכנות עריכה כבדות למדיי שדורשות תאימות חלקים טובה ( כמו AVID למשל ) * הפעלת וירטואליזציות שונות ( מבוסון של סיסקו ועד הרצת מערכות הפעלה במקביל כמו סרבר 2003 מק OS וכד' ) * כרגע לא מתכנת אבל מי יודע אולי יחזור לי החשק * אינטרנט כמובן ותוכנות שונות ( אופיס ומוזיקה וכל דבר אחר שזז אני בודק ) * סרטים - אני רואה הרבה סרטים במחשב או בטלויזיה שמחוברת אליו * מוזיקה - המחשב כרגע מחובר למערכת קולנוע ביתית ישירות ולמערכת …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי דרך גוף ממחזר מחשב מסוג HP dx7400 שיפרתי אותו דרך החלפת מעבד מE7400 לQ6600 והוספתי 2 גיגה זיכרון. כל הרעיון היה לתרגל על המחשב את לימודי ניהול הרשתות. אממה , מסתבר שHP החכמים נעלו את הBIOS ובכך אי אפשר לאפשר את טכנולוגית VT של אינטל דרך הביוס (אין אפשרות כזו !). ככה שכרגע השקעתי יחסית במוצר שלא כל כך עוזר לי . חשבתי על לקנות לוח אם יד שנייה של ג'יגהבייט GA-P35 DS3L ב200 ומשהו שקל ובכך לעבור את המכשול הזה. אבל יוצא שהשקעתי כבר כמה מאות שקלים במחשב יחסית ישן. האם המהלך הוא נכון ? או שהיה עדיף להוציא קרוב ל-2000 שקל על מחשב I3 חדש מהחברה ? אשמח להמלצות וחוות דעת
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-