עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. רוכש בקרוב לפטופ של דל מסך 13.3 i3-330m 2G זכרון 320GB SATA 7200 מגיע ללא כונן DVD וללא מערכת הפעלה מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך אני מתקין מערכת הפעלה ..? (USB אני נאלץ להניח...?)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. קונה מ DELL.COM תקציב עד 700 דולר לסרטים וגלישה באינטרנט כמו כן דרוש כ.מסך שיריץ סרטים HD ללא תקיעות והכי חשוב מסך לא מבריק

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by d.c.n,

שלום, דרוש מפרט לגימינג עד 3800 ללא מסך וללא ציוד היקפי. שיעלו משחקים ברמה גבווה כמו call of duty 6 , far cry וכל המשחקים עם הגרפיקה הגבווה . שהכריס מסך יתמוך ב full hd מכיוון שהמסך שלי הוא full hd אם יש צורך בכך אני לא מבין בזה . להריץ סרטים במסך בגודל 23 אינצ' באיכות FULL HD. מקום הקניה אינו כ"כ חשוב כי אני קונה מספק תודה ושבוע טוב

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ovadiadn,

מחפש את המקסימום במנימום, לא צריך גרפיקה, צריך מעבד מהיר וחזק, זיכרון טוב וקירור טוב למחשב. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לחסוך אם אפשרי. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, עריכת מסמכי Office, דוא"ל, צפייה בסרטים ועריכת תמונות "קלה" (Nikon Capture NX2, AcDsee, בעתיד אולי DXO) - שימוש ביתי, ללא משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by matan007,

עברו שלושה חודשים מאז התקלקל לי המחשב הישן, מאז אני חי כמאט בלי מחשב כלל המתנתי רבות לצאת המעבדים החדשים של אינטל וסוף סוף הם יצאו.. הגיע הזמן לקנות מחשב אז ככה אני רוצה מחשב ביתי שזה אומר: 1) סרטי FULL HD שירוצו ללא בעיה עם מערכת 5.1 ערוצים ואני מדבר על 1080P שיוזרמו דרך HDMI לטלוויזיה בסלון! 2) גלישה באינטרנט, עבודות בוורד ושאר השטויות שכל סטודנט חייב. 3) מידי פעם לשחק במשחקים כן חדשים אבל לא על המקסימות גרפיקה ובטוח שלא יום יום. 4) כל זמן שהמחשב לא יעשה את אחת הסעיפים הקודמים, הוא יוריד הורדות נון-סטופ ולמעשה ידלוק 24/7 ! כמה הערות חשובות: 1) אני לא מחפש כרטיס מסך!! אומנת אמרתי שאני יירצה לשחק מידי פעם אבל חושב שאני אסתפק במובנה שמגיע על מעבדי sandy bridge החד…

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by nadaviz,

המחשב מיועד לעבודה משרדית, מצגות ללקוחות, סרטים ואינטרנט. לא למשחקים אבל צריך מחשב חזק שלא יהיה צורך בשדרוג. גודל מסך רצוי: 15 וסוללה חזקה. אין צורך לנצל את כל התקציב תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, עבר זמן רב מאז שהתעסקתי עם מחשבים וכתוצאה מכך נותרתי לא מעודכן בעליל בעולם המחשוב. נקרתה בדרכי הזדמנות לרכוש מחשב חדש אך, כאמור, אינני בעניינים. אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט לצורך משחקים, המוגבל בתקציב של עד 3,000 ש"ח. אין צורך במסך, או כל חומרה היקפית. בנוסף, אשמח להסבר או המלצה על איזה מעבד לבסס את המחשב? אינטל? AMD? האם GeForce GTX460 הוא הכרטיס הטוב ביותר ביחס של עלות-תועלת למחירו? אם זהו הכרטיס העדיף, אז אבקש לצרפו לרשימה בתצורה החזקה שלו: 1GB עם 256bit, אם אינני טועה. כמו כן, הבנתי שכדאי להקדיש תשומת-לב מיוחדת לספק הכח... את העבודה, חברים, אשאיר למבינים שבכם. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  9. שלום לכולם, אני רוצה לרכוש נייד חדש בגודל 13.3 מוכן להתפשר על 14.1 במידה שהמפרט יצדיק את הרכישה, התקציב עד 6K. * מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס , קצת משחקים וסרטים בHD * משקל רצוי - לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממוצע, תמיד אפשר להחליף סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 250-320, יש לי גם כונן חיצוני * צורב DVD? - אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - מעדיף מאוד לקנות בארץ ולקבל אחריות יבואן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - אין העדפה הדרישות הנוספות שלי ברכישת מחשב הן: מעבד כמה שיותר חזק, עדיפות ברורה למעבדי i3-5 מאיץ גרפי ראיתי מספר מחשבים שמצאו חן בעיניי: HP Pavilion d…

• 30 תגובות
    • 6.6k צפיות
  10. Started by cznmuh,

אז ככה שלום לכולם אני די חדש בפורום פורום מאוד מרשים גם מבחינת ידע של המשתמשים פה אז ככה שימושמים בעיקר גיימניק במזל טוב קונה מחשב חדש אז ככה אני הלכתי על מיפרט כזה מעבד AMD Phenom II x4 965 Box ASUS ATI RADEON EAH5850 לוח אם לא סגור עליו זכרונות ‏2GB Kingston‎ ‎KVR1333D3N9/2G‎ ספק של 600W של חברה טוב הבעיה שבעצם פניתי עליה זה איזה לוח אם יש עד 350 שקל שישב טוב על המפרט הזה כמובן שהלוח היה DDR3

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מעוניין במפרט על פי הפרטים הבאים: 1. תקציב מקסימלי - 4000 ש"ח. 2. שימושים צפויים למחשב - עבודה משרדית, בעיקר גלישה באינטרנט ועבודה על WORD ו POWERPOINT 3. ציוד היקפי - מסך דק 19 אינטצ'. 4. אין צורך במערכת הפעלה. 5. ההארד דיסק צריך להיות גדול (לפחות חצי טרה). תודה מראש, עידו

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  12. http://www.bestbuy.com/site/Computers-PCs/Laptop-Computers/pcmcat228600050013.c?id=pcmcat228600050013&DCMP=rdr2110&ref=91&loc=200

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  13. Started by yotam.m,

מחפש נייד לשימוש כללי באיזור ה-3.5K, שמתי עין על ה-Lenovo ThinkPad Edge 15 NVLGWIV שמגיע בהמון דגמים שקצת מסבכים את העיניין. הדגם הספציפי הזה מגיע עם ה-i3 380M ו-4GB DDR3. יצא לי לא פעם לשמוע שהאיכות בניה שלו לא רעה בכלל וזמן הסוללה שלו עומד על איזור השעתיים וקצת. יש הצעות טובות יותר? משהו חלופי שאפשר להסתכל עליו או שזאת הבחירה הכי טובה לתקציב? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  14. שלום לכולם, היום ניסיתי לחבר HDD עם יציאת eSATA למחשב ולא הצלחתי. יש לי כניסה שהיא משולבת USB ו ESATA. ניסיתי להכניס את הכבל בצורה הנכונה - הוא לא היה הפוך, והוא בקושי נכנס חצי דרך. מהסתכלות עם העין, נראה כאילו הלוח עצמו שאליו הכבל מתחבר נמצא מעט גבוה מדי..איך זה יתכן?

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  15. Started by gal555,

המחשב יהיה בעיקר למשחקים אופיס ואינטרנט וסרטי HD אני אשמח לקבל המלצות

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by DAVIDKI19,

כרגע יש לי עליו ג'יגה ואני מרגיש שלא מספיק לי... ווינדוס 7 ממה שהבנתי יש שם סלוט 1? ז"א שאני צריך לקנות 2 ג'יגה? איזה זיכרון לקנות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. אני מתכוון לקנות השבוע מחשב חדש, אין צורך בציוד היקפי למעט מסך. הנה המפרט שהרכבתי: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1068 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪216 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 Gigabyte GA-P67A-UD3 P67 CHIPSET, יחידות 1 ₪701 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2256 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪274 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 NZXT Phantom, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2206 SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪397 http://www.rsm.co.il/…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני צריך מחשב שיעבדו עליו פוטושופ תוכנות עריכת ווידאו ותוכנות לעיצוב 3D חלק לחלוטין, אם אפשר שישקול לא יותר מ-3 קילו אבל אם זה ישקול יותר אני מוכן להיתפשר על זה. הדברים שחשובים: מעבד i7 כמה שיותר חזק רזולוציה כמה שיותר גבוהה מסך LED מאוד יעזור אח לא חובה מסך מט כ. מסך כמה שיותר חזק (אם אפשרי אז GeForce GTX 470M SLI הבנתי שהוא הכי חזק בשוק) ושיהיה לו כמה שיותר זיכרון) קירור חזק (שלא יקרוס מעבודה קשה) וסוללה עם 9 תאים (שיהיה אפשרות לקנות לדגם הזה לא חייב לבוא עם המחשב אבל שהמחשב יגיע מינימום עם 6 תאים) מינימום 4 ג'יגה רם אין צורך בHD עם יותר מדי זיכרון יספיק לי גם 320 ג'יגה זה מחשב לעבודות בלבד אז לא יותקנו עליו משחקים ולא יהיו עליו יותר מדי סרטים חוץ מהסרטים ש…

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. בהמשך לנושא הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483280.0 שלום חברי הפורום חבר שלי קונה מחשב חדש למשחקים כבדים והוא זקוק לעזרתכם בבחירת המפרט המתאים. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. הי אני צריך לבחור לוח אם וזכרון שמתאימים למעבד i5 2500K אני רוצה שיהיה USB3 (לא משנה איפה בלוח האם) בנוסף אני מעדיף שיהיה מתאים לזכרון TRIPLE CHANNEL 1600Mhz לדוגמא לזכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Ripjaws עדיף גם שלוח האם יהיה GIGABYTE אבל זה לא חובה הסיבה שאני מעדיף תמיכה ב-TRIPLE CHANNEL היא שהבנתי שזה יותר טוב משמעותית בהרבה מקרים, אבל אשמח לשמוע אם אתם חושבים אחרת לדוגמא אם אתם חושבים שמספיק לוח אם עם DUAL CHANNEL וזכרון 2*4GB. תודה!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אפילו עדכון בסיסי לחלקים שכבר לא רלוונטים משנה שעברה , לא משהו שיצריך בשלב זה הרבה עבודה למי שבעניינים. רב תכליתי ומשרדי אם אפשר. יופי של אתר יש כאן.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  22. Started by dor962,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד למשחקים (משחקי רשת, משחקים קלים-בינוניים), לעיצוב Photoshop, Flash לאינטרנט ולשימוש יום-יומי. ראיתי את המשחב הבא: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=124345 ורציתי לשמוע את דעתכם עליו. בנוסף, רציתי לדעת איזה אינטרנט הכי ממומלץ אם אני רוצה לשחק משחקי רשת, איזו חברה הכי טובה מבחינת pings? אני רוצה להשתמש במחשב ובאינטרנט בעיקר בבסיס (תל השומר), ובorange אמרו לי שאי אפשר להפעיל בתל השומר 5 מגה, מישהו יודע מה המקסימום שאפשר להפעיל שם?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני מקים אתר אינטרנט ואני זקוק למחשב נייד שיהיה איתי כדי לעדכן את האתר וכדי להעלות תמונות של המוצרים. בגדול, מה שאני צריך מהמחשב זה: 1) חבילת OFFICE 2) פוטושופ לעבודה די בסיסית שלו (את העבודה המקצועית אני עושה על הנייח) 3) חיבור טוב לאינטרנט 4) מסך בגודל ואיכות טובים שאני לא אתאמץ מדי לראות את האתר. 5) אמין וזריז (לא כבד ואיטי) 6) אני לא יודע מה סדר הגודל של תקלות בניידים, אז גם שירות טוב. אני אשמח לכל עזרה בנושא כי אין לי מושג בניידים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. זה יגרום לנייידים עם המעבדים מהדור הקודם לרדת במחיר? תודה אלעד[br]פורסם בתאריך: 17.01.2011 בשעה 13:47:21 שאלה מיותרת ראיתי את התשובה למטהאפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  25. http://cgi.ebay.com/Laptop-Cooling-Cooler-Ball-Leg-Pad-Blue-Notebook-New-/350412054862?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item51962fa14e תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.