עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Master17p,

היי לכולם, אני מעוניין לרכוש לאחותי משב שישמש אותה לשימוש ביתי בסיסי , ושימוש בתוכנות עריכה כגון פוטושופ וכו'.. קיבלתי הצעת מחיר על המפרט הנ"ל אשמח לקבל חוות דעת על המפרט עצמו , ואם אפשר , לקבל גם הצעות חלופיות באותו הסכום. לוח אם - G41 Gigabyte מעבד - E 7500 2 duo זיכרון - 2Giga (שכחתי את שם החברה..) דיסק קשיח - 500GB Segate צורב - DVD LG תודה רבה מראש על התשובות..

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by rafiisak,

מעבד core 2 duo 2.93ghz 3mb e7500 kingston 2GB ddr2 800mhz ATI RADEON 4650 1gb msi דיסק קשיח 320GB לוח אם-ecs g41t-m (משום מה יש לי תחושה שהוא לא טוב...) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by MaorLevy213,

הנה המפרט שלי : http://img91.imageshack.us/img91/2586/99514552hr7.jpg עכשיו אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל8800GT 512MB ועכשיו אני אצטרך ספק כוח חדש...על איזה אתם ממליצים לי בערך בסביבות ה400 שקל וגם אני עולה לזיכרון של 2GB של GSKILL כבר מצאתי זכרונות וכדאי לחכות עוד קצת זמן שיצא כרטיס 8800GT של PALIT והוא יהיה במחיר יותר נמוך? תודה

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  4. אני רוצה לשדרג את הטרנטה שלי (משנת 2004), עכשיו הוא 2.8GHz רגיל לחלוטין עם כ. מסך על הפנים. בכל אופן חשבתי על משהו בסביבות 2Gb זיכרון ודיסק קשיח 160Gb או יותר תלוי לכמה יספיק התקציב. רק רוצה להוציא ולזרוק כבר את ה Radeon 9200SE הנוראי הזה מהבית. בכל אופן אשמח להצעות בנוגע לכל, ישמש לרב למשחקים. נ.ב. אם יש סיכוי שהספק הישן לא יספיק אשמח לדעת... (כי אין לי שמץ של מושג איך לוודא את זה)

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  5. Started by Kitt0s,

טוב ככה, אני מבין שקצת סיבכתי את עניין כיוון שאף אחד לא מכיר את התוכנה Revit אז כעיקרון אלה הדרישות שלה: ואלו הדרישות שלי: שימוש - כפי שאמרתי, תוכנה בשם Autodesk Revit תקציב - 3-4K גודל מסך - 13' - 15' כרטיס מסך - של ATI (בגלל התוכנה) זכרון - 4GB צורב - כן יציאות מיוחדות - HDMI (לא חובה, אבל רצוי..) זה די דחוף ואני רואה שאין כל כך היענות.. אבל תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  6. אני מחפש מפרט למחשב בסביבות ב-4,500 ש"ח. העיסוק העיקרי שלי הוא Motion Graphics בתוכנה Cinema 4D, מה שמצריך רנדרים כבדים. המליצו לי על מפרט שיכלול: מעבד - i7 970 כרטיס מסך - GeForce 570 GTX זיכרון - 8 GB RAM השאלה היא כמה יעלה לי מפרט טוב אם הרכיבים הנ"ל? ואם יש למישהו מפרט יותר טוב אני אשמח. תודה.

• 9 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by parker8,

אני חושב ש-1500 ש"ח... יספיקו ללוח אם+ספק כוח ל-SLI... אפשר גם בפחות... יש לי כבר כרטיס מסך 7800GT של LEATHEK אז אני פשוט אקנה עוד אחד... מה שאני צריך זה זה לוח אם+ספק כוח ל-SLI-תציעו תקציב מתאים!! והדבר הכי חשוב שזה שיש לו מעבד אינטל-PENTIUM 4 3.0 GHZ 64 BIT תודה מראש נ"ב המפרט לחבר שלי.. הלוואי ולי היו את האמצעים בשביל זה.. :-\

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by kutomer2,

* מטרות המחשב? - פיתוח, עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים קלים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 13-15.6אינצ' , מסך IPS * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - אין דרישות מיוחדות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - אין דרישות מיוחדות.* משקל רצוי? - פחות עקרוני חצי קילו לפה ולשם, אך כמובן שעדיף כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - אין צורך בזמן סוללה מיוחד. * האם יש צורך ביציאות מי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. בבקשה עם מישהו יכול להמליץ על מפרט למחשב המיועד למשחקים עם מסך שמחירו נע בין 4000 - 4500 שקלים.בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  10. שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבקשה בבניית מפרט ??? אני צריך מחשב שיעבוד עם כל סוגי המשחקים ואינטרנט עם אופציה לאינטרנט אלחוטי (או סלולרי)... התקציב שלי נא בסביבות ה 5.500 ש"ח בתודה מראש לעוזרים ;D

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  11. חשוב שתהיה יכולת לחבר וידאו למחשב לצורך המרת קלטות. כולל מקלדת ,עכבר ורמקולים, ללא מסך.

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by alone66,

צריך מפרט מחשב לHTPC עבור צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט בלבד ללא צורך במשחקים : השקט לא חשוב אבל לא קריטי איך דעתכם על המפרט הבא : מעבד : Intel Core Duo E5300 2.6GHz 2Mb 800mhz BOX לוח אם : GIGABYTE GA-G31M-ES2L זכרון : KINGSTON/OCZ 2GB 800MHZ ddr2 כונן אופטי : NEC/SAMSUNG/LG DVDRW SATA BLACK כונן קשיח: /SEAGATE 250GB 7200RPM 8MB SATAII COMPUCASE 7328 Black+Silver 250W SRT PSU תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  13. רציתי לדעת האם המחשב הנ"ל (acer aspire 5742Z) יעבוד ללא תקיעות בפתיחת מספר טאבים באינטרנט(3-5) וגם צפייה סרטים שלא תיתקע והאם הוא שווה לקנייה בסה"כ. תודה רבה מפרט: Display : 15.6inch LED Processor : Pentium Dual-Core P6200 2.0GHz Graphics Card : Intel GMA HD System Memory : 3,072mb DDR3 Hard Disk : 320GB Optical Drive DVD/RW Physical 2.6kg או ששווה להשקיע עוד 425 שקל ל-acer aspire 5742 או לעשות OC למחשב הקודם? מפרט: Display : 15.6inch LED Processor : Core i3 380M 2.53GHz Graphics Card : Intel GMA HD System Memory : 4,096mb DDR3 Hard Disk : 320GB Optical Drive DVD/RW Physical 2.6kg תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  14. בנייד שלי, מותקנים שני כרטיסי מסך: אינטל 4600 ו-Geforce 750M. שניהם מוגדרים ומתפקדים. כיצד ומדוע הם עובדים יחדיו? מדוע אחד מהם לא מנוטרל? האם הם משתמשים ביכולת מצטברת? משימות שונות? אשמח למידע בנושא.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מחר אני מתכוון לבצע את ההזמנה כנראה. המפרט הבא אמור לעלות כ- 5700 ש"ח. המחשב הזה אמור להחזיק כמה שנים טובות וכמובן יהיה לו OC. לפני הקנייה רציתי להתייעץ האם כדאי לשנות או להחליף משהו במפרט. מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ₪ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ₪ 590 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ₪ 394 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ₪ 241 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ₪ 399 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ₪ 438 1 קשיחים למחשבים שולחניים Samsung 320GB Sata II 16MB Buffer HD321KJ ₪ 445 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512…

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by bratwa_tut,

מארז THERMALTAKE V3 שחור ספק כוח 600W HEC לוח אם MSI P55GD55 מעבד I7 860 H/S CEON 2*2 GB DDR3 1300MHZ WD SATA2 500 GB 7200 צורב SATA LG DVD *22 כ.מסך 5830 1G POWER COLOR המחשב נינקה באפריל 10 ב 4800 מה מחירו שאפשר למכור היום ביד 2 ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אחים שלי אני צריך המלצה ללוח אם טוב , מעבד חזק של INTEL , זכרונות וכרטיס מסך כל שאר הציוד זה לא בעיה פשוט אני מאוד מתלבט בסוג הלוח אם והמעבד בעתיד אני ירצה לעשות OC אז תעזרו לי. מחכה לתגובות תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  18. חבר שלי נוסע לשנת מכינה לפני הצבא והוא רוצה מחשב נייד לזמן שם, יש לו מבצע מחבר והוא יכול לבחור בין שני המחשבים הנ"ל(השניים הניידים-השמאליים) ]או שבכלל יש מחשבים במחיר הזה או במחיר של עד +300 ש"ח שהם טובים יותר, למרות העלאק הנחה של חבר. תודה רבה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by it_amit,

שלום לכולם, יש לי מחשב של סוני מדגם SR190 ואני רוצה לחבר אותה לטלוויזיה ישנה עם חיבורים אנלוגיים בלבד. הבעיה היא שיש לו רק יציאת VGA ולמרות שאני יודע שזה חיבור אנלוגי לא מצאתי מתאם מ VGA ל S-VIDEO או RCA. בת'רד הזה דובר על הנושא לגבי לנובו, האם הדברים נכונים גם לגבי המחשב שלי? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340886.msg2942377#msg2942377 בנוסף מה הרזולוציה המקסימלית שניתן להעביר ב VGA? החיבור הזה יכול להתאים גם לסרטי HD? מישהו יכול לתת לינק עדכני לקופסא המדוברת בלינק? בגלל שהת'רד ישן הלינק כבר מת. תודה

20. שלום לכולם! לפני שאני אתחיל רציתי לציין כי הביקורת מתאימה ברובה גם לDV4 של HP, שכן ההבדל היחיד ביניהם הוא גודל המסך וגודל הדיסק הקשיח. רכשתי היום אחר הצהריים את מחשב הDV5 מהסדרה החדשה של HP. רציתי לשתף אתכם בכמה מהחוויות שלי ממנו עד כה משום שהביקורות עליו באינטרנט מעטות ביותר (בגלל היותו חדש). הDV5 מסדרת Pavillion המצליחה של HP הוא החדש בשורותיה כאשר יכול להתאים לרוב השימושים האישיים של כולם. המחשב נותן תמורה טובה למחיר ומתאים לאלה שמחפשים מחשב נייד בעל חיי סוללה ממוצעים + , ולגיימרים מהליגות הנמוכות יותר. מחיר: 5600-6200 מפרט: http://img389.imageshack.us/my.php?image=mifratwc6.jpg (כן כן הייתי עצלן מדי לכתוב אותו ;D) נתחיל מהמראה החיצוני שלו: הסגנון של הDV5 מתחל…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by erezb84,

שלום, ברשותי מחשב נייח + נייד שאני מגבה בכונן חיצוני 2T שמחובר למחשב הנייח. אני שוקל לעבור לאופציית גיבוי יותר גנרית ובעלת שטח אכסון גדול יותר (ושניתן להגדיל). מה הפתרון המומלץ בשביל המקרה הנ"ל? איזה מפרט אני צריך? אציין שהגיבוי מתבצע אלחוטית מהנייד לכונן החיצוני, ודרך USB בין הנייח לכונן החיצוני. בתודה מראש,

22. היי אני רוצה להשקיע עד 10000 שקל למחשב נייד השימוש העיקרי: Office Obs-סטרימינג,לייבים בשידור מאוד איכותי(youtube,פייסבוק) אינטרנט מסמכים ויש לי שני התלבטויות בין שני מחשבים מפרט 1: Intel® Core™ i7-10750H Six Core Processor, 12M Cache, 2.60 GHz up to 5.00 GHz זיכרון 16GB‎ DDR4 2933MHz (8GBx2), up to 32GB כונן קשיח 1TB M.2 SSD PCIe NVMe תצוגה 15.6 Inch FHD (1920 x 1080), WVA, Anti-Glare, LED-Backlit, 300nits with 300Hz refresh rate מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 GDDR6 6GB כונן אופטי ללא מצלמת רשת כן שמע …

23. Started by חיים רביבו,

מחשב לגיימינג ולעריכת מוזיקה כתחביב... בלי רמקולים. כולל מסך LCD שטוח דק, מקלדת ועכבר. תודה מראש ליאור.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? בעיקר משחקים וגם צפיה בסרטים (אופציה), שמיעת מוזיקה וגלישה באינטרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו - סטנדרטיות. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא רלוונטי ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 19 אינץ' 1280x1024 דגם: FP93GX BENQ 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כונן דיסקטים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. זק…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אוקיי אני צריך שהמחשב יהיה מהיר לעבודות וכד'.. ואני רוצה לראות עליו סרטים לכן אני רוצה מסך טוב ושיהיה דיסק קשיח גדול כדי לאחסן סרטים ועניינים ושיפעיל לי ת'משחקים החדשים (לא הכבדים בטירוף) 5000 ש"ח תקציב

• 3 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים