ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך מדגם NVIDIA Quardo NVS 150M Up To 1535MB, והאמר לי שה-Memory Interface שלו נמוך, 64bit. ברצוני לשאול: 1) מה דעתכם על כרטיס מסך הזה? 2) עד כמה משנה ה-Bit שלו? תודה למשיבים.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, החלטתי לקנות את ה- DELL E6400. אני אביא אותו מארה"ב, ואני עכשיו בשלב של בחירת המפרט באתר של DELL. השימושים הם בעיקר משרדיים וצפייה בסרטים, חשובה לי מאוד איכות הבנייה, אמינות המוצר ומשקל. כמה שאלות: 1. בבחירת כרטיס המסך, יש לי שתי אפשרויות (באותה עלות): NVIDIA Quadro NVS 160M With Express Card NVIDIA Quadro NVS 160M With PC-Card מה ההבדל ביניהם? 2. לגבי מהירות ה- HD, עד כמה משמעותי ההבדל בביצועים בין 5400 לבין 7200 RPM? (תוספת של 55$) האם יש הבדל משמעותי במשקל? 3. עד כמה מורגש ההבדל בין שני המסכים (שווה עוד 100$?): 14.1" UltraSharp WXGA+ (1440x900) LED Display - Brush Metal Black 14.1" Widescreen WXGA (1280x800) LED Display - Brush Metal Black תודה, רועי.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב, לא תארתי לעצמי שזה יהיה כזה מורכב, אבל כמות הידע שצריך לרכוש ע"מ להרכיב מחשב טוב איננה קטנה בכלל, ולכן אני פונה לעזרתכם. אני מחפש מחשב שישמש אותי להפקת מוסיקה נטו (ללא משחקים), בתקציב של 3.5K, לא כולל מסך, מקלדת, עכבר או כרטיס קול מקצועי. התבוננתי במפרטים הכלליים, ולפי מיטב הבנתי, לעמדות הפקת מוסיקה יש צרכים שונים ממערכות גיימיניג או משרדיות. ראיתי גם כמה הצעות בפורום לעמדות כאלו, אך אני מניח שהמפרט שהומלץ בסוף שנה שעבר שונה מהמפרט אשר יומלץ היום. חשוב לי - שני הארד דיסקים מהירים: האחד למערכת הפעלה, השני לקבצי אודיו וסאמפלים. חשוב שלא יפריעו אחד לשני. מעבד: הבנתי שתוכנות עריכת מוסיקה השונות עושות שימוש טוב במעבדי QUAD, אז ארצה ללכת בכיוון הנ"ל. זכרון: כיאה למע…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות ה-7000-8000 ש"ח אבל גמיש. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך אבל לא על חשבון הדרישות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה-1000 ש"ח נאמר אבל גמיש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות הנדסיות כבדות שחלקן על ת'רד בודד וחלקן מרובות-נימים. צריך גם 16G זיכרון לפחות ו-SSD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Xilinx ISE/VIVADO MODELSIM SE MATLAB Visual Studio CPP לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 23 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5 אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/ גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta V/ Mafia 2/ Cs - Go . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Lg Ips Led 29Ea73P. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 23 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נייד של HP דגם ProBook 4320s שרכשתי ב-2010. לאחרונה המחשב החל לעבוד מאוד לאט. ביצעתי פרמוט למחשב והיה נראה שהוא חזר לעבוד טוב אך במהרה המצב חזר לקדמותו. ביצעתי שוב פרמוט ושוב התקלה חזרה. חשוב לציין שהווינדוז 7 שברשותי מקורי והתקנתי את כל הדרייברים הנדרשים וכל שאר התוכנות המעטות שהתקנתי היו ממקורות בטוחים. מכל זה נובע שהתקלה היא כנראה בחומרה של המחשב. האם יש למישהו עצה איך ניתן לאבחן את התקלה ולטפל בה, או המלצה לתוכנה ייעודית שבודקת ביצועי חומרה ומאבחנת תקלות בהתאם? תודה רבה, רומן
-
- 23 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
היי החלטתי לעזור לחבר לשדרג HTPC ישן שיש לו כדי לעבוד עם WIN7 ולראות סרטי HD חלק. המפרט שיש לו היום: E5200 GA-73PVM-S2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2691#ov 2GB RAM ספק 500W גנרי מערכת הפעלה XP חשבתי להמליץ לו לקנות כרטיס מסך חדש ( יש ללוח PCIX16 סדרה 1 ) http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11737 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=3850 או שיש לי משומש X1650 או 8600GT (בחינם) אין לו בעיה להשקיע עד 300 שקל. או לקנות את השילוש הקדוש: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=6939 אז מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שבועיים קיבלתי כאן הצעה למפרט אבל בגלל התלבטויות ושינוי הצרכים והנתונים החלטתי לפתוח דיון חדש מאחר ומספר דברים השתנו. אם עדיף להקפיץ את הדיון הישן למרות הכל תיידעו אותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה קריטי אז עד 5% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Matlab,Light room,Photoshop מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bf 4 ,arma,watch dogs -מהי הרזולוציה הטבע…
-
- 23 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 10K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לצורכי עבודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות של בנקים, סחר שוק ההון. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4 מסכים, מקלדת, עכבר, רמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כב…
-
- 23 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
לאחר מעבר לדירה חדשה אני צריך מחשב חדש. החלטתי שאם כבר אני קונה מחשב אני יאפשר לעצמי לשחק קצת משחקים שאהבתי מאוד לשחק פעם(משחקי אסטרטגיה). אז עיקר הרעיון של המחשב הוא אינטרנט וקצת משחקי כדוגמת starcraft 2. עיקר השימוש במחשב יהיה הורדה של תכני HD וגלישה באינטרנט וקצת משחקים. תודה לכל העוזרים!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך תמיד טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd, אינטרנט, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד ל…
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA החדש, WATCHDOGS, באטמן החדש שיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 23 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש בעיקר לתיכנות וגיימינג כבד. הרכבתי מפרט סופי אבל אני לא בטוח האם הרכיבים מתאימים אחד לשני (מבחינת גודל פיזי לפחות). -לגבי הארד דיסק. אני מסתפק ב SSD יחיד כי אני הולך להוסיף הארדיסקים רגילים שקיימים לי כבר. הרבה זמן הייתי נעול על SSD של אינטל אבל ההבדל במחירים דיי גדול ולאחר מחקר גם הבנתי כי SSD של סמסונג בגרסאת 840 EVO מהיר יותר מהSSD החדש של אינטל בגרסאת 530. -המארז עם דגש על שקט מפני שרמת הרעש חשובה לי מאוד. בדקתי כבר שהכ. מסך מתאים בגודל הפיזי שלו למארז. המחירים נלקחו כולם מהאתר של KSP. משום מה לאחר בדיקה קצרה ברשת נראה כי המחירים של הרכיבים בIVORY הם בדיוק כמו בKSP עד לרמת השקל הבודד (סתם משהו מוזר שמצאתי). המפרט: [TABLE=width: 500] [TR] [TD]EVGA GTX7…
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כבדה ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, סוני וגאס, שיחזור תמנות מאונקי, צריבות, אינטרנט, וצפייה ב HD,פוטשופ מעט, מובי מייקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצי…
-
- 23 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר מבקש המלצה לנייד בתקציב של כ-1000$. ניתן לחרוג בהתאם לצורך + הוספת \ החלפת SSD. המחשב יקנה בארה"ב. הדרישות הן: * קל (המחשב ישמש אותו בנסיעות תדירות), דק, יפה. * גודל מסך 14". (פשרה בין ניידות וגודל סביר לעבודה נוחה). * מהיר. (במגבלת התקציב כמובן). * פוטושופ מידי פעם. * אמין. הוא לא ידע להתמודד עם תקלות. השאלון שבנעוץ: * מטרות המחשב? עבודה ביתית \ משרדית שוטפת (גלישה, וידאו, אופיס, מייל, וכו'). מידי פעם גם גרפיקה בפוטושופ (דו מימד בגדלי דפוס סטנדרטיים בדרך כלל). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? "14. אני לא חושב שהוא מבין מספיק את הצורך במט, אך כיוון שישתמשו במחשב הרבה לעבודה עם טקסט (וורד, מייל) זה כנראה כדאי. * רזולוציית המסך? עדיף FHD …
-
- 23 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה גרפית, צריך שהתוכנות Adobe Illustrator CC, Photoshop, Rhino 5, ו- Solidworks יעבדו לעיתים קרובות גם במקביל. * גודל המסך? 15.6 רצוי מט. * רזולוציית המסך? אין לי מושג, שיהיה נוח לעבוד. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יהיה נחמד אם המקלדת מוארת, אבל לא קריטי * משקל רצוי? 2-2.5 בערך.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות עבודה ללא מטען. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB ויהיה נחמד אופיצה ל-MSATA, אם יכנס בתקציב מה טוב, אם לא שתיהיה אופציה בעתיד. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש …
-
- 23 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 9k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חסכון במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב : משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: תדיר על בסיס יומי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- מארז -יש לי את הnzxt 340 , צורב אינו רלוונטי למארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) - בעתיד ב…
-
- 23 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, מחפשת נייד קומפקטי עם מסך מט: * מטרות המחשב? עבודה (אינטרנט ואופיס), הרבה חלונות פתוחים בבת אחת ומעבר בין תוכנות בו זמנית. מעט מוזיקה, מעט סרטים * גודל המסך? עד 13 אינצ' ורצוי פחות. * רזולוציית המסך? לא יודעת, אבל חשוב מאוד שיהיה מט! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן עדיף זמן עבודה כמה שיותר ארוך - לפחות 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 יהיה נחמד * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 250G * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? היא צריכה להיות בילט אין * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רגילה לאסוס אבל אפשר אחרים * …
-
- 23 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 מעדיף שלא רק אם יש סיבה טובה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 עד 4000 מקס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר ושימוש רגיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים, GTA V ACU CODAW כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב אז אני כבר כשבוע+ חופר (ביני לבין עצמי, בימים האחרונים שיתפתי גם אתכם פה) על המחשב ובונה רכיב רכיב לאט לאט, ואני חושב שדי סיימתי, אבל לצערי חרגתי מהתקציב בענק. לא יודע מה לעשות כי אני לא ממש רוצה להתפשר על הרכיבים.. אני בהתלבטות בקשר לספק הכוח, כמו שניתן לקרוא כאן. בין Seasonic M12II-620 620W Bronze Modular לבין Seasonic S12G-650 650W Active PFC 80+ Gold, לא הגעתי להכרעה אבל אני חושב לכיוון ה-BRONZE בגלל שהוא מודולרי, אלא אם כן תגידו לי שזה שטויות ועדיף ללכת על ה-GOLD (ההפרש במחיר הוא לא קריטי). כמו שניתן לראות, באותו אשכול למטה נוכחתי לדעת שיש בעיה עם כרטיס המסך שבחרתי.. שהוא כרטיס רפרנס ללא קירור רציני (GTX760 OC EDITION של MSI) ועלה 1099 (באמת לא הבנתי…
-
- 23 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
כבר תקופה אני שוקל לשדרג את המחשב, וזה המפרט שלי: מעבד: QuadCore Intel Core i5 750, 2.67 GHz לוח אם: Gigabyte GA-P55M-UD2 זיכרונות: Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 7970 Dual-X 3GB ספק כח: Corsair TX750W Power Supply קירור: קאבוטו רגיל וישן. קשיח רגיל, 500GB WD עכשיו אני שוקל לשדרג מעבד (נראה לי כמו צוואר בקבוק לכרטיס מסך), יש צורך לדעתכם להשקיע גם בלוח אם חדש? בכלל, יש עוד משהו שצריך לשדרג לדעתכם?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין סיבה לבזבז כסף סתם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים (רק בשביל הבדל משמעותי!) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח תוכנה אך סך הכל ישמש המחשב כמחשב ביתי ולכן ישמש גם להזרמת סרטים וגם יתבצע שימוש נרחב באינטרנט (גם העלאה וגם הורדה) שורה תחתונה - רוצה מחשב מהיר חלק וחזק, שיחזיק כמה שיותר שנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני משתמש בטלוויזיה בתור מסך - Haier LCD L22T1 בגודל של 22 אינצ' עם רוזולציית מסך של :1680x1050 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 23 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
א1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אם אפשר... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (החדשים ביותר על האיכות הגבוהה ביותר) וגם תכני hd וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta pro cod assasins creed far cry ובעיקרון כל משחקי הפעולה/ ספורט החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).זה המסך שלי: http://reviews.cnet.com/lcd-monitors...-341…
-
- 23 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום אלה פרטי המחשב הנוכחיים שלי כרגע: תוכלו ללחוץ על התמונה כדי להגדיל. הייתי רוצה מה אני צריך לשדרג במחשב על מנת שאני יוכל להריץ משחקים כמו battlefield 3 וכמה יעלה לי כל הסיפור הזה בסך הכל. תודה רבה לכולם!
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום השמח לאזרה אני קבר מתכנן 5 חודש לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה ממש על זה כי שלי לא גורף את המשחקים ועריכה הבסיסית שלי השמח נוראה לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדייף שלא אבל אם זה שיפור משמשעותי אז 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים בעיקר, תיכנות ,עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המישחקים בחדשים ואלה שיגיעו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עריכה גרפית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ,סוני וגאס,פלאש, ויזואל סטודיו, קיובייס, אילוסטרייטור.. (כולם באופן תדיר לצורך למידה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, BF4, AC BLACK FLAG. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש…
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-