ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
למחשב משרדי: לוח אם: msi 945 gcm7 כרטיס מסך מובנה (אבל לא עקרוני כי זה למשרד) מעבד: dual core e2180 זיכרון: kingston 1gb ddr2 667 mhz דיסק קשיח: w.d-160 gb מארז: atx- mid tower 450w צורב אני מוסיף את מה שהיה לי. הכל בא מורכב במחיר: של 900 ש"ח. מה אתם אומרים? להוריד משהו להוסיף משהו?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
למחשב נייד יש כניסה של כרטיס טלויזיה או שאפשר להוסיף לו?(אם אפשי בכלל)
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
למחשב נייד ישן פנטיום 2 שיש לו כניסת usb אבל אין לו wifi בילטאין האם אפשר לחבר stick wifi והוא יקלוט אינטרנט מהאוויר ?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
צריך מחשב נייד כמו שרמשתי הייעוד שלו זה בעיקר לאינטרנט אבל הרצון הוא שיצליח לסחוב לי פיפא או GTA החדש.. לא משהו בומבסטי. התיכנון הוא לקנות מאייבורי אבל כמובן שאני פתוח להצעות. תודה מראש חברים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה במציאת מפרט מחשב ששוויו מקסימום 3500 ש"ח כולל מסך מטרת המחשב היא לאחי הקטן שגילה שאפשר לשחק במחשב כמו בפלסטיישן 2 אבל גם ברשת... כלומר מטרת המחשב היא למשחקים בלבד... מכיוון שאחי לא מבין כלום ומבחינתו העיקר שהמשחק יזוז ויראו בסדר...אפשר להפחית בעינייני מסך(15 אינצ' גם טוב), הר דיסק (20 ג'יגה -מי צרי יותר זה אח שלי) וכל דבר אחר שהוא פחות חשוב... אז בבקשה תעזרו לי להפתר ממבעיית האח המציק שהחליט שהמחשב שלי גם שלו ע"י כך שתתנו לי מפרט למחשב שמתבקש, במחיר שהוזכר כבר... אם תוכלו תציינו גם מחירים מדויקים וחנויות ממולצות באיזור המרכז (המורחב)... אגב רמת המשחקים היא בערך ברמת UNREAL או VICE CITY אהה לא צריך גם צורבים, דיוידיים, רמקולים המטרה היא ממש אך ורק למש…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני זקוק למחשב קטן וקל משקל (עד 12 אינץ') למטרת גישה מרוחקת VPN,Teamviwer וכן עבור עבודה על microsoft access visual c# כן חשוב משך עבודה ארוך על בטריה. האם נטבוק כגון Compaq Mini 311c-1010EJ יבצע את המטלות? בלי להתקע/איטיות? כמובן עדיפות לפתרון זול. או אם לא, אז אני זקוק להמלצה על לפטופ עד 12 או מקסימום 13 אינץ' במחיר של עד 3500 ש"ח, עדיפות למשקל קל וסוללה שמספיקה לכמה שיותר זמן. תודה מראש. נ.ב. האם המחשב הבא יכול להתאים לדרישות שלי? Dell Inspiron 11Z su4100 cpu או שכדאי לעבור לגודל קצת יותר גדול לכיוון של 13 או 14 אינצ'ים ששם המעבדים יותר חזקים, והמחשבים קצת פחות ניידים? חשוב מאוד: אני מירושלים. אז בבקשה שהמחשבים שאתם ממליצים יהיו מבאג או KSP
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מעבד - Core 2 Duo 6600 לוח אם - GIGABYTE 965 chipset זכרון - DDRII KINGSTON 667MHZ דיסק קשיח - WD 250GB SATAII 16MB X 2 כרטיס מסך - GIGABYTE מבוסס 7950GT מארז - Thermal Take swing VB6000BWS ספק - Thermal Take TR2-550W אשמח למצוא משהו שיוזיל את זה קצת.. תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, למי יש מחשב נייד עם כרטיס מסך של חברת ATI? היה לי את ה VOSTRO 3550 ואני יודע שיש עם ATI + DELL בעיה עם החלפת כרטיס מסך. הייתי רוצה לדעת האם גם לכם יש בעיה? האם כאשר אתם מריצים 3dmark מריץ את הכרטיס מסך של הATI או INTEL? האם כאשר אתם מריצים dxdiag מראה את הכרטיס מסך ATI או INTEL? פוטו שופ וכדומה. אשמח קצת לעזרה. תודה משה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן, כמה זמן לא כתבתי כאן... בקצרה: אני שוקל לקנות את דגם ה-17, ואחד השיקולים הוא אם המחשב ייכנס לי לתיק או לא. כן, התיק קובע, הוא עלה לי מספיק... בדקתי את המידות כמובן, וזה עניין של חצי ס"מ - או שיידחף פנימה, או שלא. גם הפינות של הXPS עגולות יחסית. אם למישהו כאן יש את המחשב, וגר באיזור ת"א, אשמח אם תצרו איתי קשר, אני רק צריך לבוא ולמדוד לרגע. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
נחמד לי להשאר עם אותו מחשב 5 שנים עכשיו.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.stumbleupon.com/su/22GTZl/winningateverything.com/wp-content/uploads/2011/05/laptoprepair1.jpg
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד לד'גיי. הכיוון הוא לנייד עם מסך '13 ודיסק קשיח גדול\מקום ל-2 דיסקים קשיחים אם קיים. בסביבות 3500 שקל. מחשב שיהיה מספיק חזק לבצע עריכות, מיקסים וכו... תודה.
-
- 6 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
כאן רכשתי מהם כבר זכרונות, הם Top rated seller באי-ביי לא כולל משלוח.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מי שקונה (204 פינים) ומוכן לקנות שתים אחד בשבילי שידבר איתי...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה נלקח מפה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3039505,00.html האם המעבד שלכם מזוייף? כהרגלן, הצרות מגיעות בצרורות. לקראת סוף דצמבר תפסה משטרת טיוואן משלוח של 60 אלף מעבדי AMD מזוייפים/פגומים, שנארזו מחדש במטרה להימכר בשווקי המזרח-הרחוק ואירופה. שמועות טוענות שזהו קצה הקרחון, ומאות אלפי מעבדים נוספים כבר יצאו לדרכם. כדי להגן על המשווקים והלקוחות, הכריזה AMD על תוכנית חדשה לסימון מעבדיה במדבקות הולוגרמיות קשות לזיוף (דוגמאות תמצאו באתר AMD ובאתר The Register ). אמצעי שמצטרף לשורת אמצעי הגנה קיימים . בישראל, מספקת היבואנית הרשמית טק-דטה את מעבדי AMD ומחשבים המבוססים עליהם, עם תעודות אחריות המבטיחות אותנטיות. הבעיה העיקרית היא לא עם מעבדים לגיטימיים שמגיעים בערוצ…
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ל-DELL יש מבצעי הנחות משמעותיים לסטודנטים בארצות הברית. למי שמכיר סטודנט (בן דוד/ חבר וכו') יכול להעזר בהם כדי לקנות שם בהנחות משמעותיות. אני מדבר על עד 600$ הנחה. האתר להרשמה להנחות: www.delluniversity.com וסתם לשעשוע, ראו דיון שמדסקס איך לקבל את ההנחה גם בלי להיות סטודנט. אין לי מושג אם זה עובד: http://forums.slickdeals.net/showthread.php?t=548664 תהנו.
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני כרגע בהתלבטויות באשר לאיזה לפטופ לקנות ויש כמה דברים שמעניינים אותי ב-x220: 1) כמה נוח להקליד עליו? ואני לא מתכוון מבחינת נוחות המקלדת אני מתכוון מבחינת איך שהידיים נחות בזמן ההקלדה. בגלל שהלפטופ הזה מאוד קטן ראיתי שכשאנשים מקלידים עליו הידיים שלהם לא נחות לגמרי על הפלסטיק של המחשב. אם למישהו מכם יצא להקליד על המחשב הזה אשמח לשמוע דעות. 2) עד כמה המסך הקטן מציק? אני בחיים לא עבדתי עם משהו יותר קטן מ14 אינץ' על ניידים אז אשמח לדעת עד כמה זה מציק שהמסך כזה קטן, במיוחד ממתכנתים או אנשים שעובדים הרבה עם טקסט.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לשמוע וגם מבחינת חיי סוללה. אשמח גם לשמוע מבעלי מחשבים דומים בסדרה או אפילו המלצה למחשב אחר. תודה לכל
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם כן, אשמח לדעת איזה דגם בדיוק והאם מרוצים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב בעיקר לעבודה משרדית (אופיס, מנג'ר, גלישה מרובה באינטרנט..) וגם קצת למשחקים וסרטים. אני צריך הצעות ללוח אם המתאים לקונרו E6300 בתקציב של עד 600 ש'... או הצעות ללוח אם + כרטיס מסך (המתאימים לE6300) בתקציב של עד 1000 ש'. יש הצעות???
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
התעניינתי במחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8454&perur=2&t=1&c=339 לפני שאני רוכש רציתי להתייעץ אם מישהו מכיר משהו יותר טוב בתקציב של 5000 ש"ח. מה שחשוב לי: מסך 13.3 , HDMI ו BT , כח עיבוד חזק יחסית. המחשב הנ"ל שוקל 2.2 ק"ג. תודה.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין עליו XP. המחשב בא עם ויסטה ואני לא רוצה את המערכת הזאת. כאשר אני מאתחל מהדיסק התקנה של XP הוא כותב לי שהדיסק הקשיח לא נמצא. מישהו יודע למה ?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
איך המחשבים שלהם מבחינת אמינות החלקים? ואם למישהו יש את אחד מהדגמים שלהם של ה w576v אז אני אשמח לשמוע חוות דעת עליו איך הוא במחשקים אינטרנט וכו תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני זקוק עכשיו למחשב, אבל היות וכבר לא מקבלים שידרוג חינם אחרי ה15.03 אני די מהסס אם לקנות עם XP. תודה.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-