ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
http://up43.siz.co.il/up3/m2mby0jymyjd.bmp , מה אתם אומרים ? הוא לשימוש משחקים ואני צריך אותו לטטו ארוך בגלל זה לקחתי מעבד 4 ליבות , ולקחתי לוח-אם CF לעתיד וספק כוח שיחזיק אותו בבקשה אל תשגעו אותי שאני ירד ל E8400 , כי אני לא ארד שוב כי אני מסתכל קצת על העתיד. אני רק בגלל דבר אחד מתלבט, בגלל ה 512 MB של הכרטיס מסך , אני לוקח מסך 20 אינץ וחלק אומרים ש512 MB זה מספיק לכרטיס מסך ואם אני אקח יותר הוא לא יהיה מנוצל. אבל חלק אומרים שבעתיד ידרשו המשחקים ידרשו 1GB , ואפילו עכשיו GTA IV דורש. Resolution : 1680 x 1050 (WSXGA( זה הרזולוצייה של המסך שאני קונה , אז על כמה אני צריך לשחק המשחק כמו COD5 ? מה ההאפשרות[הרזולוצייה] הכי קרובה למסך הזה? ולפי זה כמה אני צריך לקחת? בקיצור אני …
-
- 13 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אהלן לפטופ/מיני-לפטופ לתכנות קל וMySQL. איך המיני-לפטופ הזה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9904&perur=4 באמת לא חשוב הגודל..העיקר שירוץ בצורה חלקה. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אז ככה, הרגע חזרתי מארה"ב עם 550$ שזה בערך 2,400 ש"ח ואני רוצה לקנות מחשב חדש. תקציב עדין אין אבל אני חושב משהו כמו עד 5,000 או 7,000 ש"ח!(לא כולל מסך) המטרה העיקרית שלי: עבודה ומשחקים. עבודה הכוונה, יפעל הרבה, הרבה הורדות, וכו'... משחקים הכוונה: שיפעיל משחקים חדשים על הגדרות טובות וירוץ חלק. סנתיים אני חושב על הדברים הבאים : מעבד :אני לא סגור על איזה חברה (AMD או אינטל) זיכרון : 512 זה פשוט לא סוחב בשבילי, אני מחפש משהו כמו 1GB - 2GB (אפשר גם 1.5GB) כ. מסך : כרגע אני לא עוקב אחרי הכרטיסים החדשים שיוצאים אז אני ישמח לקבל עצות הארד דיסק : אחרי שהיה לי 40GB ATA הארד דיסק אני מחפשמשהו גדול ומהיר ! כרגע אני חושב ש250 - 300 GB יספיקו עם 16MB CHECH צורב : אני מחפש צור…
-
- 13 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מבקש מפרט טוב עד 1500 שקל(עדיף 100 200 פחות) לשימוש משרדי-אבל מחשב שיחזיק מעמד לאורך זמן כמה שאפשר. עיני נחה על מפרט הI3 שיש בKSP- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&comp=34 השאלה היא כמובן איך האחריות שלהם וגם סיכוי טוב שאנשים פה מכירים מפרטים יותר טובים.
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי, קודם אפרט מה אני מצפה מהמחשב: השימוש היומיומי שלו יהיה אינטרנט, מוזיקה, סרטים. חוץ מזה אני צריך שמדי פעם הוא ישמש אותי לפוטושופ, עריכת מוזיקה, ולמשחקים לא ממש כבדים. המחשב הראשון הוא Dell Inspiron 1520: Intel® Core 2 Duo T7300 (2.0GHz/800Mhz FSB/4MB cache) Genuine Windows Vista® Home Premium Edition Anti-glare, widescreen 15.4 inch display (1280x800) 256MB NVIDIA® GeForce® 8600M GT 2GB Shared Dual Channel DDR2 at 667MHz 160G 7200RPM SATA HDD CD / DVD writer (DVD+/-RW Drive) Intel Next-Gen Wireless-N Mini-card Integrated 2.0M Pixel Webcam 85Whr Lithium Ion Battery (9 cell) Integrated Sound Blaster® AudigyHD Software Edition Integrated 10/100 Network Card and Mode…
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
למנהלי הפורום - אני מציע להחליף/לעדכן את השאלון הנוכחי בשאלון הבא, שהוא יותר מפורט ויכול לסייע בהרכבת מפרטים: 1. תקציב: א. מה התקציב המקסימאלי? ב. האם להשקיע את כל התקציב הנתון ("לבזבז הכל") או שיש לחסוך ככל שניתן? ג. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. שימושי המחשב: א. למה ישמש המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואת תדירות השימוש בהן (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ג. במידה והמחשב מיועד למשחקים (גיימינג), אילו משחקים ישוחקו על המחשב (ניתן ורצוי לרשום את הדרישות של המשחקים)? ד. במידה והמחשב מיועד למשחקים (גיימינג), באילו הגדרות גרפיות יעשה שימוש (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? באיזו רז…
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שימושים עקריים: > עבודה משרדית (תוכנות אופיס, פדאור) > גלישה באינטרנט (כולל משחקי רשת לילדים) > משחקים לילדים עד גיל 10 (לא רק ברשת) שקט : 8/10 (המחשב נמצא בחדר של הילדה בת ה-5) ציוד הקפי: < צורב DVD < צריך מערכת הפעלה < אין צורך במסך (יש LG W2253 )פ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3748578,00.html (הייתי שמח אם אפשר יהיה לחבר את המסך דרך חיבור DVI) * המחשב נמצא על הריצפה כך שהגישה לכפתורים והכניסות במארז צריכים להיות למעלה. * לא מתוכנן OC אזור מגורים : פתח תקווה. כמעט רשמית המחשב של אחי שבק חיים, וזאת הזדמנות לקנות מחשב חדש ולהחליף את הישן . תודה
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
- כולל מסך 19 רחב - כולל כל שאר ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים) - המחשב אמור להיות למשחקים לא כבדים במיוחד (לדוגמא סימס), אבל שיצליח להריץ אותם טוב. מש גם לגליה, למסמכים וכו'. כתבתי 4000 שקל כי אני לא יודע כמה זה אמור להיות בערך, אבל אם אפשר לעשות את כל הדרישות בפחות, ולא בהבדל משמעותי אז זה יתקבל בברכה. אם אפשר תרכיבו בבקשה את המפרט מTMS תודה
-
- 11 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי, בגדול הפרטים בכותרת. בקטן: המחשב הוא עבור עריכה גרפית, סוליד-וורקס עם הרכבות גדולות ומורכבות וכד'. ניתן לנצל את מלוא התקציב במידת הצורך. לא נדרש שום ציוד היקפי. לא יהיה OC. מה שכן נדרש 16GB RAM, תמיכה ב-RAID וכ.מסך מסדרת QUADRO. אני מתלבט האם רצוי מעבד INTEL XEON.. אני מקווה שהתקציב מתאים תודה..
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
עשיתי בימים האחרונים קצת בדיקות לגבי החידושים בשוק. אני כותב פה את ההמלצה שלי על לוח-אם/מעבד כשירות לקהילה נראה לי שכדאי לחכות כחודשיים בגלל שיש עכשיו החלפות "חצי דור" - X97 ו-Devil's Canyon. לגבי המעבד אני ממליץ לחכות ולקנות את ה-i7-4790k devil’s canyon. בלוח אם הייתי הולך על ASUS MAXIMUS VII HERO מאחר שדור קודם שלו קיבל את הביקורות הכי טובות ב-newegg. לאלו כמוני שיותר איכפת להם מהיציבות הייתי הולך על הGigabyte GA-Z97X-UD5H Black Edition (אפשר בהרשמה בג'יגהבייט לקבל 5 שנות אחריות, וצריך לוודא עם היבואן שהוא תומך בזה). הייתי שוקל גם את ה-ASUS SABERTOOTH Z97, אבל בזהירות כי הדור הקודם קיבל ביקורות לא טובות.
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני צריך עזרה וייעוץ לגבי מפרט שהרכבתי התקציב הוא עד 12,000 ש"ח כולל מסך המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות 3D, תוכנות של עריכת Video + Audio וגם תוכנות דיי כבדות אחרות. אני סגור על כל החלקים למעט ספק הכוח ואל-פסק שבזה איני מבין מספיק. רציתי לדעת האם הרכבתי מערכת ששווה את כספה לעומת התמורה שלה ואשמח לשמוע מאנשים עם ניסיון שמבינים הרבה יותר ממני לגבי המפרט והאם עליי לשנות אותו. מבחנתי אני מחפש כמה שיותר לחסוך למרות התקציב הגבוה המטעה ( פשוט הבנתי שבשביל מערכת בסדר גודל שאני רוצה אין מנוס מלהוציא סכום גבוה ) אבל עדין איפה שאפשר לחסוך אני אשמח ופה אני זקוק לעזרה !!!! תודה מעבד: Intel - Core 2 DUO E6300 לוח אם: Gigabyte - GA-965P-DS3 זכרונות: PQI - Dual Channel DDR-II 800Mhz 1 GB…
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלוםאני רוצה לקנות מחשב נייד בגודל 13-14 אינטש. חשוב לי שיהיה אמין וגם חזק - עמיד בנפילות. לא צריך משהו חזק מבחינת ביצועים. זה לעבודה - בעיקר אופיס ואינטרנט. סוללה שמחזיקה הרבה זמן יחסית.בעבר היה לי IBM ו LENOVO והייתי מאד מרוצה. החזיקו הרבה שנים בלי בעיה. מעדיף גם עכשיו לנובו.מחפש את הכי זול שיש בדרישות האלה.על מה אתם ממליצים?תודהארי
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
בימים הקרובים אני הולך לסגור על מחשב, הינה המפרט ויש לי כמה שאלות לגביו: 1. החברה HIS של הכרטיס מסך היא חברה טובה? 2. הספק כוח מספיק חזק בשביל המפרט? כל המפרט עולה לי 3500 ש"ח הצלחתי להשיג במחיר עלות. המפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 - מעבד מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 -לוח אם Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 - זיכרון Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 דיסק קשיח HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 כרטיס מסך צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 Cooler Master Elite 370 + Antec True P…
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אבל אני סטודנט ומשתמש בלפטופ 12" טאבלט במקום קלסרים... קיבלתי איתו sleeve וכל פעם אני צריך להכניס לsleeve ואותו להכניס לתוך התיק הרגיל... קיצר מעט מסורבל, במיוחד בהפסקות וכאלה, אני מחפש מכם המלצה לאתר/חנות שמוכר תיקים מגניבים שאני יוכל פשוט לשים את הלפטופ, ולא לדאוג לו, וגם שיראה מגניב ולא משעמם, תודה,
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=4285 בשביל גיימינג קל-בינוני(וכנראה אני אעשה שידרוג בראם ואולי גם בהמשך אוברקלוק קל-בינוני)
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
הנטבווק (12.1") הזה עם המעבד הכפול E-350 של AMD וכ.גרפי בנוסף (AMD 6310), נראה ע"פ הפרסומים הכי משתלם בתחומו. רק לא מצאתי איפה אפשר להשיג אותו בארץ, למרות שבחו"ל הוא כבר מאפריל על המדפים.. מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו בארץ?
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
לגברת עם ילד בן 12, עיקר השימושים: אופיס בסיסי, אינטרנט, קצת משחקי רשת לא חזקים, קצת משחק מקומי ברמה בסיסית, צפיה בסרטים. כמובן שאין OC או תעלולים דומים וזו לא אמורה להיות מכונת ביצועים. שמירה על המחיר הנמוך חשוב ביותר . שיקול חשוב: מקום רכישה אחד מרוכז בלא להתרוצץ בחנויות שונות, חובת חנות פיזית גם אם יש מכירה מקוונת, בטחון סביר באחריות לאחר מכירה. למיטב ידיעתי החנות RSM www.rsm.co.il בכפר סבא גם בעלת שם של אמינות וגם אין תלונות על בעיות שירות . הקירבה למקום המגורים חשובה למקרה של צורך בשירות בעתיד. מערכת הפעלה צפויה: XP (העברה של הקיים במחשב מיושן מאד). אבקש דעתכם על המפרט עצמו, הכל מהאתר של RSM, ובמיוחד התאמת ספק הכוח לאפשרות הוספת כרטיס מסך בינוני בעתיד. לוח Asus…
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא, המחשב מיועד למשחקים בשביל חבר שלי שאין לו כל כך תקציב. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) 1 950 950 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NS (s754) 1 480 480 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB Kingmax BGA 1 510 510 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) כמות מחיר סה"כ RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 1 880 880 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 120GB SATA 1 550 550 מארזים? כמות מחיר סה"כ 2437 ATX MIDI PFC, black, usb, LCD 1 300 300 סה"כ 3670 תודה לכולם
-
- 12 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע הזמן אחרי 5 שנים לקנות מחשב חדש לבית. השימושים של המחשב יהיו גלישה אינטרנט, עבודה שוטפת על המחשב, ובעיקר עבודה בAUTOCAD העבודה בתוכנה היא ברמה בינונית עד גבוהה לא ברמה מקצועית כחלק מהלימודים סטודנט להנדסה).......... תודה לכל העוזרים!. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!. תשובה: 6500 ש"ח! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תשובה: מה שנראה לכם לנכון.. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תשובה: אין לחרוג מ התקציב! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תשובה: עבודה משרדית, ובעיקר עבודה על תוכנת AUTOCAD. (ללא משחקים כלל!) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יע…
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי חשוב לי שלנייד יהיו לפחות 7-8 שעות לתת לי בעבודה סבירה. השימושים של המחשב הם בסיסיים, לא נדרשת חומרה לגרפיקה\משחקים. חשבתי על הדגם [h=1]Toshiba Tecra R840-109[/h]http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=795396&cid=5762 אשמח לדעת אם בטווח המחיר הזה יש דגם מוצלח יותר. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הי לכולם אני מחפש מחשב נייד ממש קטן, בגודל 10" או 9".. חשוב לי שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו. אני גמיש מבחינת המעבד: זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או Atom - שניהם בסדר. האם עדיין מייצרים מחשבים ניידים כאלה קטנים?
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מחשב נייד HP Pavilion ze2002EA מעבד: Intel Celeron M 350 1.3GHz 1MB cache מסך: 15.0 inch XGA ברזולוציה 1024x768 זיכרון: 256MB DDR דיסק קשיח: 40GB כונן אופטי: Combo DVD & CD-writer drive תקשורת: מודם V.92, כרטיס משולב 10/100, Wireless 802.11b/g גרפיקה: Video Intel® Extreme Graphics 2 Up to 64MB shared video memory 4x AGP Enhanced Video with 3D performance רמקולים: Sound 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Altec Lansing Stereo speakers יציאות:1 VGA port, 2 USB 2.0 ports מתח : Power 65W AC Power Adapter 6cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery משקל : 2.95 ק"ג בכמה אני יכול למכור אותו? בהתחשב שהמצב שלו חדש, אין סריטה אחת קטנה אפילו.
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום חברים, ברצוני לקנות מחשב חדש בתקציב של 5 אלף ואני צריך כמעט את כול הרכיבים. המחשב הוא בעיקר לעבודה עם תוכנות שדורשות מעבד טוב ולא למשחקים, אני מתכנן קצת אוברקלוקינג ובעיקר הכי חשוב שתהיה אפשרות לשדרג בעתיד. מה שיש לי בנתיים זה: מארז - יש כבר - חינם! ספק - Thermaltake 400Watt XP480 BULK - 235 לוח אם - Gigabyte GA-965P-S3 - 865 כרטיס קול - על הלוח אם - חינם! מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 - 1199 זיכרון - Patriot PDC22G5300LLK 2x1GB - מקבל מארה"ב - חינם! הארד דיסק - Western Digital WD1600JS - 340 כרטיס מסך - Palit 7300GS - 324 מקלדת ועכבר - Logitech Dinovo Laser - מקבל מארה"ב - חינם! מסך - Neovo F419 - 1455 רמקולים - לא יודע עדיין... צורב - LG H10A - 177 פלופי - ג'נרי - …
-
- 14 תגובות
- 983 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות עריכת וידאו,פוטושופ משחקים למיניהם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LEAGUE, הרבה FPS למיניהם, משחקים עם הרבה חישובים כמו בסגנון 7D2D אבל עוד כאלה שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך צריך לקנות עם המחשב, לכן מה שיהיה נוח וטוב -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום ועומד לפני קניית מחשב חדש. אז הכנסתי לכם כמה מפרטים שקיבלתי ורציתי לשמוע מה דעתכם עליהם, המלצות\הערות\שינויים יתקבלו בשימחה. מפרט 1 לוח P5W DH DELUXE מעבד QX6700\X6800 כ.מסך BFG GeForce 8800 GTX 768MB זיכרון G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 דיסק WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII ספק ENERMAX LIBERTY 500W מארז GIGABYTE 3D Aurora 570 מפרט 2 לוח P5W DH DELUXE מעבד E6700 כ.מסך BFG GeForce 8800 GTX 768MB זיכרון CORSAIR 2Gb 800Mhz (2x1024-6400) דיסק MAXTOR 250GB 7200RPM 16MB SATAII ספק 500W מארז GIGABYTE 3D Aurora 570
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-