ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז הנה מה שאני צריך: מסך לוח אם זיכרון מעבד מארז ספק כרטיס מסך דיסק קשיח לא צריך: כוננים למיניהם רמקולים מקלדות וכו עכשיו יש לי כמה שאלות: 1.האם יהיה אפשר לשים בNF4 SLI גם כרטיס אחד? או שחייבים שני כרטיסים? 2.האם יש את הכרטיס 6800GT בPCI-E? אני יכול לחכות שבוע עד שבועיים (אבל לא יותר מזה) למחשב אם יש איזה אחרית הימים או משהו כזה תודה רבה לכול האלה שעוזרים! באמת תודה!
-
- 13 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום. הלפטופ שלי - של חברת דל, בן לא יותר מ 3 שנים - מתנהג מוזר לאחרונה. כאשר אני מחבר אותו לחשמל, לפעמים הוא מטעין את הבטריה, ולפעמים לא. גם אם הוא לא מטעין, הוא כן ישאר דולק (ולא יתרוקן או יכבה מחוסר בטריה), אבל לא יטען את הבטריה. מה יכולה להיות הסיבה? תודה!
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
Athlon 64 2800+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD Chaintech SK8T800 (S-754) זכרונות DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD Recorders SONY 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים IIYAMA 17''V.M. PRO1404 Flat מחיר 5012 יש לי כמה שאלות 1 הלוח אמ הזה טוב? יהיו לי אפשריות לשדרג בעתיד או שיהו לי אם זה בעיות? 2 הכרטיס מסך מתאים ללוח אמ? 3 השאלה הכי חשובה המכיר סביר ?
-
- 11 תגובות
- 993 צפיות
-
-
לבן שלי מחשב עם המפרט הבא: win 10 home intel core I5 - 6500 3.2 GHz RAM 8 GB HD SSD 22 GB + 931 GB Intel HD graphics 530 מעוניין לשדרג את המחשב כדי שמשחקים (FIFA 21, ורטנייט, וכו') יעבדו חלק. מה מומלץ לשדרג? תודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים בייתיים, פיתוח (JAVA בעיקר), הורדות (המחשב הנוכחי שלי מגיע ל100% CPU ביוזנט) ומשחקים ברמה בינונית+ (בעיקר משחקי תפקידים וSHOOTERS לא חייב ברזולוציה מקסימלית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. THE WITCHER2 לדוגמה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X105…
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
נוקה ומאז לא נמצא בשימוש, נשארה לו אחריות לחודשיים ואין תקלות. המפרט: Intel Core 2 Duo E4700 2.6Ghz 2 mb Asus P5B-VM DO Kingston ValueRam 1GB DDR II 800 Sapphire ATI Readon HD 3870 512MB DDR4 WD3200-320GB 7200 RPM Asus DRW DVD RW x20 Thermaltake SopranoRS 101 Middle Tower Sereis Black Case With window no PSU VG 7000WBS ThermalTake TR2 550W Silent PSU Thremaltake Golden ORB II תקנו אותי בבקשה אם השמטתי משהו. תודה מראש,שרון.
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
זה המחשב שלי... אני שוקל למכור אותו כי אני מתגייס עוד חודשיים. אומנם ג'ובניק אבל עדיין בטח בקושי יהיה לי זמן למחשבים. בכמה אתם מעריכים היום את המפרט שלי??? (עלה 8200) הכל כמובן עם אחריות מפנדה ויש גם את הקופסאות והחוברות של המעבד כרטיס מסך לוח והכל. AMD Athlon 64 X2 DC 3800 @4800 2400Mhz Arctic Cooling Freezer 64 CPU Cooler DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D PQI 2GB(1024x2) PC3200 2.5-3-3-6 eVGA GeForce 7800GT 256MB 470/1200 mhz VIVO W.D 160GB 7200rpm 8MB Buffer SATA NEC ND-3550 DVD-RW Dual Layer Gigabyte 3D Aurora Aluminium Case HEC Win420 420W PSU
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב חדש וחזק. היות והמחשב הקודם שבניתי כאן (P4 2.8 קשישא) עדיין עובד ומחזיק יפה מאוד WIN 7 (לאחר מס' שדרוגים), החלטתי ללכת על מפרט חדש ללא פשרות. 1. נתחיל בכך שאני מחפש מחשב שייתן ערך גבוהה למחירו, כלומר אין צורך ברכיבים יקרים שייתנו תוספת ביצועים קטנה. התקציב המקסימלי הוא 7000 ש"ח, ללא חריגות, כאשר במחיר זה אני כולל גם מסך, וסט מקלדת ועכבר אלחוטיים. 2. שימושים צפויים - תכני HD (כולל עריכה וקידוד), משחקים ב-FHD (ע"ג טלויזיית LCD 46"). המחשב מיועד להריץ את כל סוגי המשחקים בהגדרות בינוניות-גבוהות, ברזולוציות של 1680x1080 ו-1920x1080 3. ציוד היקפי נחוץ - מסך 22" וסט מקלדת ועכבר. 4. אין צורך בכונן דיסקטים. 6. חשיבות השקט - 7 7. בשלב ראשוני …
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
חברים שלום, אז בשעה טובה ומוצלחת קניתי את הנייד. הבעיה היחידה שהדיסק שגיע מכיל דרייברים רק לויסטה, וגם באינטרנט לא מצאתי דרייברים לXP. מישהו יכול לעזור???
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח (מתוכם כ-900 ש"ח מוקצים למסך דל 2314). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי ע"י אדם מבוגר - גלישה באינטרנט, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך של דל 2314 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב. לאחר דיונים, צפיות וקבלת החלטות בנוגע לכמה דברים, הגעתי למסקנה שאני מעוניין להשקיע במחשב עד כ- 6000 ש"ח. אני משחק במשחקים כבדים מאד ומעוניין לשחק בהם בהנאה מרבית, כמו-כן אני מעוניין שמשחקים עם דרישות חזקות שיצאו לאור בשנה הקרובה ירוצו על הגדרות גבוהות (Extra - 5/5) עם קצב העברת תמונות לא רע. כמו-כן, אני משתמש בתוכנות כמו: Adobe Photoshop ו- Macromedia Dreamweaver על בסיס קבוע ואוהב לעבוד עם כמה תוכנות בו-זמנית. אני מעוניין במערכת מבוססת Q9450 או לחלופין E8400 (אשמח למפרט עם שני המעבדים הללו), - מערך SLI של GF8800 או (במידה והתקציב לא מאפשר) GF9600, - זכרון של 4GB בתדרים של 800MHz. לגבי המארז והספק אני לא כל-כך סגור על זה, קיבלתי הצעות אך ללא ייסוד.…
-
- 13 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מארז: COMPUCASE-HEC SUPER MIDI TOWER CI6919 מעבד: INTEL PENTIUM D 2.66GHZ 2X1M CACHE 805 (אני לא חושב שלמשחקים צריך יותר מזה לזמן מה ואם כן אז OC יכול לעזור) ספק: ENERMAX 400W LIBERTY כרטיס מסך: SAPPHIE X1800GTO2 512 MB VIVO לוח אם: ASUS P5LD2 (בחרתי אותו כדי שבעתיד אני יוכל לשדרג לקונרו ולבנתיים הוא טוב ל OC) זכרונות: Twinmos 512X2 DDR2 667 כונן קשיח: SAMSUNG 160GB SATA2 מה אתם אומרים על המחשב ?? 1עד 10 כמה מגיע לו?
-
- 18 תגובות
- 993 צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בכותרת 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפייה בסרטים, הורדות. חשוב שהמחשב יחזיק כמה שנים טובות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי הכל חוץ ממעד, לוח אם, זכרונות וכ. מסך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6.…
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום המחשבים שראיתי כאן ובאינטרנט ומתוכם חשבתי לבחור הם : hp pavilion 15-e051ej e0z10ea dell vostro 3460 vm-rd33-6941 hp pavilion g6-1352ej hp probook 4340s c4y25ea dell inspiron 14z ultrabook in-rd33-7285 dell inspiron 5421 in-rd33-6750 dell inspiron 5421 in-rd33-6751 אשמח לדעת מה כדאי ומומלץ לי לקנות, תודה, והמשך יום טוב מעוניינת במחשב לסטודנטית התקציב 3,000 פלוס מינוס מטרת המחשב מיועד לסטודנטית לעבודות ואינטרנט גודל המסך 13-15 רזולוציה - אין לנו מושג, תמליצו לנו על משהו טוב אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט מלבד רמקולים מובנים , מצלמת רשת , משקל רצוי כמה שפחות נדרש זמן סוללה ארוך כ 5 שעות במידת האפשר חיבור לטלויזיה ( לא חובה) בלוטת' כן אינטרנט אלחוטי - כן עדיפות לכונן S…
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
תבנו לי בבקשה מפרט בעיקר למשחקים שהכל יעבוד חלק בתקציב גג 4.5K, כולל ציוד היקפי רמקולים, עכבר, מקלדת... חוץ ממסך ואמ לא מתוכנן OC הא וגם שיהיה שקט תודה
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכננת לקנות מחשב חדש בקרוב, ושקלתי לקנות את הדגם הנ"ל. שמעתי שיש בעיות עם המחשבים מסדרה זו (XPS) ורציתי לברר האם יש אמת בדבר. בנוסף, אשמח להצעות למחשבים נוספים השקולים למחשב זה, כלומר: מסך 15.6 אינץ' מעבד i7- ארבע ליבות כרטיס מסך חיצוני משך חיי סלולה ארוך ככל האפשר תקציב- עד 7000 תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
האם כבר נמכרים ניידים עם מעבדי haswell בארץ ? אם לא, האם יש צפי ?
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
בהתחלה כשקיבלתי את המחשב היה לי ויסטה, ואח"כ שמתי 7. אז בהתחלה שהייתי עושה עם הקיצורי דרך של המקלדת להגביר ווליום נגיד, אז הייתה תצוגה של ווליום על המסך, או שהייתי עושה בהירות אז הייתה תצוגה של בהירות על המסך, אחרי ששמתי 7 זה עדיין עבד, אבל אח"כ שמתי 7 שוב כי הייתה לי בעיה עם ה7 ההוא ומאז אין תצוגה וזה מחרפן! אי אפשר לדעת כמה הגברתי, ומלא דברים אחרים... הצילו
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
קודם כל המטרה שלי היא להעביר את הזמן בנסיעות ולכן אי רוצה לרכוש את אחד מהם , בעיקר משחקים ואינטרנט , בלי קשר למחירים שלה ( אני מביא מחו"ל) האם הם השולטים בתחום באמת?
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב לפי המפרט הבא - 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עיבוד תמונות בסיסי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Matlab כבד Visual studio תדיר Lightroom מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mass effect Andromeda middle earth shadow of war …
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
אני עובר כבר איזה חצי שעה ומשווה בין הדגמים ולא מבין מה עושה את ההבדל בכלל, ואת ההפרש הגדול במחיר בפרט.. יש מחשבי T בעלי מפרט איטי יותר מ-R וכן להפך, אז חוץ מהמשקל מה בדיוק שונה ביניהם? מה הופך את ה-T ליוקרתי ואת ה-R לזול?
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני משחק רק Counter strike global offensive כרגע יש לי מחשב I5 4590 R9 380 8GB RAM אבל כשאני משחק ה FPS שלי לפעמים צונח עכשיו רציתי לדעת אם יש למישהו מושג אם אני יחליף מעבד למעבד חזק יותר האם זה יעזור או שעדיף לשדרג את הכרטיס מסך ? כי אני חושב ש AMD זאת חרא חברה לגיימרים המחשב הגיע לרמה שכשאני משחק CSGO ה CPU USAGE שלי מגיע ל 80-90 אחוז תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע בארצות הברית לתקופה מסויימת אני מעוניין לרכוש מחשב עד 1500 דולר לא חשוב מאיזה חנות ומאיזה מקום רק תרשמו בבקשה את הדגם של המחשב. לא משנה לי איזה חברה שיהיה מחשב חזק ומהיר,למוסיקה,סרטים חיבור לlcd,משחקים,תוכנות עבודה,אינטרנט,. מעבד רצוי i5 או i7 זיכרון 4 ומעלה כרטיס מסך שיהיה חזק הארד דיסק לא חשוב מה הגודל רק שיהיה 7200rpm מחכה להמלצות תודה מנחם
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היצרנית היפנית מנסה לנצח את לנובו במשחק שהיא המציאה עם נייד 360 מעלות חדש שכולל את המסך הצפוף ביותר בקטגוריה כולה לכתבה: http://hwzone.co.il/המחשב-הנייד-החדש-של-טושיבה-מציע-לכם-4k-בא/
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
האם זכרון ram שמצויין כ - On-board פירושו שאי אפשר לשדרג זכרון. כמו למשל בנייד הזה: https://www.dell.com/en-us/work/shop/dell-laptops-and-notebooks/new-xps-13-7390-laptop/spd/xps-13-7390-laptop/smx13w10p1c607?ref=p13n_rv_hp&configurationid=27a37443-9e22-4057-be14-a4391654240f האם מישהו התנסה במימוש אחריות בארץ של דל שנקנה בארה"ב? ואחרונה: בהתלבטות בין 13.3 אינץ' ל 12.5 אינץ לשימושים משרדיים בלי כוונות לצפיה בסרטים. ודגש על ניידות, משקל וסוללה. האם למישהו יש המלצה מבין השניים?
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-