עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן אנשים, אני כבר שבועיים בהתלבטויות בקשר לקניית מחשב חדש.מצד אחד אני רוצה לקנות מערכת שהיא מיועדת לWindows Server 2008 Hyper-V אבל מצד שני אני אומר לעצמי שאם אני קונה מחשב חדש אז לפחות גם שיהיה גיימינג. אז רציתי לדעת אם יש אפשרות להרכיב מחשב שיהיה מספיק חזק גם לHyper-V וגם לגיימינג כבד. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? Windows Server 2008 Hyper V וגיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Hyper-V ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למ…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by X-BLADE,

שלום, אני מחפש נטבוק לשימוש של סרטים אינטרנט וקריאת\כתיבת מסמכים. שיהיה כמה שיותר קל וסוללה כמה שיותר חזקה. כעקרון עדיף שיהיה כמה שיותר זול עד 1600 ש"ח. אשמח לשמוע כמה המלצות ומה הטרייד אוף. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by avz,

היי יש לי מחשב די ישן, COMPAQ EVO N1020V ואני רוצה לפרמט אותו ולהעלות את הווינדוס מחדש. נכנסתי לביוס וסימנתי שיעשה BOOT מהDVD. עשיתי SAVE ויצאתי אבל הוא לא ניגש לקרוא מהכונן אלא מהדיסק הקשיח, כלומר עולה הווינדוס שכבר מותקן עליו ומכיוון שאני רוצה להתקין עם SP1 ולא עם SP2 כמו שכבר מותקן, הוא לא נותן לי כי זו גירסה מוקדמת יותר. אני מבקש לציין שכונן הDVD תקין. אם אני מכניס דיסק (רגיל, לא של הווינדוס בBOOT) הוא קורא אותו בלי בעיות. ברצוני גם לציין שכבר עשיתי את זה במחשב נייח לא מעט פעמים, כך שהתהליך לא זר לי. האם במחשב נייד ישנו איזה שינוי או משהו אחר? תודה.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  4. שלום ותודה לעוזרים (שוב), 1. לחדרון מסחר פרטי נדרש מחשב לצורך הצגת מערכות מידע (מבוססות דפדפן או תוכנות קלילות. מערכת המסחר נמצאת במחשב שני). בנוסף ישמש לצרכים משרדיים (אופיס) וגלישה. לא שזה יוצא דופן בימינו, אך המחשב צפוי להיות בשימוש כמעט כל שעות היום. 2. התקציב הינו 2K ש"ח עם אפשרות לחריגה של עוד 500 ש"ח. 3. אין צורך בציוד היקפי 4-5. יש צורך במפרט מחשב מלא - כמובן שאין צורך בכונן דיסקטים (מתי כתבו את השאלון הזה? :-) 6. מארז ושקט: רצוי שקט יחסי (5) במארז מאוורר בעל פילטרים - החדר אפוף אפר ועשן סיגריות, ובקיץ ממוזג אך לא כל הזמן (צריך לפתוח חלונות...) 7. לא מתוכנן אוברקלוקינג. 8. מערכת הפעלה - וינדווס 7 צריכה להיות כלולה במחיר. 9. אין העדפה לחנות, ניתן לרכוש בכל אזור המ…

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  5. Started by evy,

שלום לכולם,אני צריך את העזרה שלכם כי אני כבר התייאשתי מזמן.אני סטודנט באוניברסיטה וקניתי נייד של טושיבה למטרת לימודים וקצת פנאי. המחשב לאחרונה מוציא רעשי שריקה חלשים שנשמעים בחלל החדר ודיי מטרידים את האוזן בזמן למידה.ביררתי את מקור הרעש הוא מגיע מהדיסק קשיח.גם יש תופעות לוואי לעיתים רחוקות שבעת הפעלת סרט או משחק,יש תקיעות זמניות מלוות ברעש כמו תקליטור תקוע...סוג של "טררררר" ותקיעת תמונה ,ואז חוזר לפעולה תקינה. שלחתי את המחשב כבר פעם אחת למעבדה של "מפעיל טושיבה" בפ"ת,וכמובן אומרים שהמחשב תקין,כיוונתי אותם לאיזור ההארד דיסק אהם אומרים שלא שמעו רעש חריג והבדיקות שלהם מציינות שהדיסק קשיח תקין.אך בכל זאת יעשו עידכוני ביוס,ניקוי מאבק וכל מני שקרים למיניהם. וכמובן החזירו לי את ה…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  6. היי אני החלטתי להחליף את החלקים האלו במחשב שלי לאחר שהגעתי למסקנה שאין מנוס מזה כי המעבד שלי כבר גמור. בקיצור אני צריך את החוות דעת שלכם ואם יש הצעות לשיפור או שאפשר לחסוך איפה שהו ועדיין לשמר יכולת שידרוג בעתיד. מעבד: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מחיר: 1080 לוח אם: H67M-UD2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI של GIGABYTE מחיר: 550 זכרונות: 6GB DDR3 1333MHZ של KINGSTON מחיר: 360 גוף קירור למעבד: Thermaltake Frio CPU Cooler CLP-0564 מחיר: 225 סה"כ מחיר: 2215 ש"ח כמו כן כבר קיים אצלי: כרטיס מסך: ‎GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E ספק כוח: ‎650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ (Retail) במארז יש לי 2 מאווררים …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Overnet,

שלום, הפעם החלטתי להשקיע ולקנות תחנת עבודה לגרפיקה בתוכנות 3Ds Max 2011 ו AutroCAD 2011. מה שחשוב לי זה צמצום זמני הרינדור ולכן אני חושב שכדאי לי ללכת על מעבדי Xeon. ערכתי חיפוש ברשת ולא באמת הבנתי את ההבדלים ביניהם, ובטח שלא את התועלת לעומת מעבדי i7 שיש לי כרגע. לדוגמא Dell Precision T5500 workstation - מעבד אחד מרובע לעומת i7 860 שיש לי עכשיו עם 4 ליבות ועוד 4 וירטואליות. בכללי, האם יש טבלאות השוואה ביניהם? אני חיפשתי משווקים לתחנות עבודה למיניהן, אך לא מצאתי דבר. פניתי ישירות לאינטל וIBM אך אף אחד מהם לא יכול היה להפנות אותי למשווק. אשמח לקבל הכוונה או קישור למי שמסוגל למכור לי תחנת עבודה עם מעבדי Xeon. (בה"פ או בתגובה כאן, מה שלא עובר על חוקי הפורום) נ.ב. תחנת העבודה …

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  8. מה הייתם משנים/משפרים/מוסיפים או מורידים? המחשב צריך להיות כולל מסך ומקלדת+עכבר Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 מחיר מיוחד בקניית מחשב חדש בלבד !, יחידות 1 ₪1433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2356 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 ANTEC Three Hundred 300 Gaming , יחידות 1 ₪292 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=387 Antec EarthWatts EA500D 500Watt 80Plus, יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1726 G.Skill RipJaws 4GB DDR3 1333Mhz CL9 F3-10666CL9D-8GBRL, יחידות 1 ₪266 http:…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by original,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, גלישה באינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסיסיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמ…

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  10. Started by elkav,

שלום לכולם אני מעוניין להקים מעבדת מחשבים ניידת, מבוססת על מחשבים ניידים. יש הרבה מרכיבים סטנדרטיים במחשב נייד שאני לא צריך. לדוגמא: 1. כונן אופטי 2. דיסק קשיח (מתכנן להעלות את המחשבים מהרשת) 3. בטרייה (יהיו מחוברים תמיד לחשמל) 4. כן, אפילו מקלדת ועכבר לא צריך (מקלדת - וירטואלית, עכבר usb 5. חיבור רשת אלחוטי (יהיו מחוברים בחיבור קבוע) 6. מצלמה השאלה שלי היא כזו: בהנחה שאני מוצא דגם בסיסי שמתאים לי (מבחינת מעבד,כרטיס גרפי, גודל מסך וכו'), ובהנחה שאני קונה כמות של כ-16 יחידות, האם ניתן למצוא (בארץ, ואולי שווה גם לנסות בחו"ל) ספק שיוכל לספק לי את המחשבים ללא החלקים "המיותרים", ובמחיר מוזל, כמובן? כמה (ב-%) זה עתיד לחסוך? בתודה וברכה elkav

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום . אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה טוב למשחקים ויריץ אותם בצורה הטובה ביותר בהתאם לתקציב + מסך של 22 או 21 התקציב הוא בסביבות 4000 אך לא בחריגה קיצונית שהמחשב ימצא את התקציב ויהיה טוב למשחקים וסרטים ושיבצע פעולות בצורה הטובה ביותר בהתאם לתקציב ושהמסך יהיה טוב למשחקים ולסרטים בגודל של 21 או 22 אינץ' רצוי מאוד חנויות מאזור ראשון לציון גג בתל אביב .. אם מישהו יוכל להביא לי מפרט טוב אני יודה לו מאוד ! תודה רבה!

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by edabool,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, בניית אתרים, תכנות, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, קצת משחקים פשוטים לילדים קטנים, לראות סרטים. עבודה באופיס * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? צורב DVD יש את שאר הציוד ההיקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך רק את המחשב עצמו, יש מסך רמקולים מקלדת ועכבר. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלק…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, מחפשת מחשב נייד בתקציב עד 4,000 ש"ח מטרה: עבודה משרדית + צפיה בסרטים (וגם הורדה, יסלח לי אלוהים...) מעבד:לא פחות מ - core i5 גודל מסך: לא נעולה על זה -שיאפשר צפיה נוחה אבל שלא יהפוך את המחשב למפלצת בגודל ובמשקל משקל רצוי: עד 2.5 ק"ג (עדיף פחות) יציאות מיוחדות: HDMI עדיף שיהיה צורב DVD מילה כללית: חשוב שיהיה מחשב חזק כי זה אמור להיות המחשב ביחיד בבית שיהיה בשימוש כבד של כל הנוכחים. הרבה תודה מראש. שרית

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by orch30,

שלום, אני מעוניינת לקנות שרת קבצים למשרד שלנו. השרת צריך לשמש כשרת קבצים ושתהיה לו היכולת להריץ כ-5-6 virtual machines. האם יש למישהו רעיון לשרת בעל מפרט טוב? ( עד 6000 שקל) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by flipper,

כל הנטבוקים המבוססי אינטל אטום n550 כיום - חוץ מאחד - נמכרים כשמהירות המעבד שלהם מצויינת כ- 1.5 ghz. אינטל בעצמה, בפרסומים הרישמיים שלה מציינת את 1.5 ghz כמהירות היחידה עבורה היא מוציאה לשוק את המעבד הזה. האחד היוצא דופן הזה - לפי מספר קטן של חנויות בזאפ - הוא Asus EeePc - (זה שאני ראיתי זה בדגם 1015PEM), שמוצג כאילו הוא רץ על n550 במהירות 1.83ghz. בחיפוש בגוגל בעולם יש מספר מזערי של איזכורים לנטבוקים מבוססי n550 - כולם של Asus, - שכביכול רצים ב-1.83ghz. האם מישהו יודע מה הולך פה? האם אסוס הוציאו נטבוק overclocked, במהירות שאינטל לא תומכת בה? או שזה טעות "תמימה", שלאף אחד מהמפרסמים לא דחוף לתקן, שנובעת מזה שאסוס הייתה אחת מיצרנים מעטים ששיווקה נטבוקים מבוססי n475 שבאמת רצ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, אני מחפשת מחשב נייד לעבודה. לאור העובדה שהוא מיועד לפיתוח, אני צריכה שיהיה מחשב בעל חומרה חזקה יחסית. בעל הנתונים הבאים: מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) פיתוח (WEBSITES) · גודל המסך? אם ניתן לחבר אותו ל-2 מסכים ולפתח בעזרתם - אז אפשר 13" אחרת, מפתחים עליו - 15.6" · משקל רצוי? לא קריטי · האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ - 3 שעות (מספיק לזמן של ישיבה + עבודה עליו לפני ואחרי) · האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) VGA - חובה DVI - עדיף (HDMI - יתרון) · בלוטות'? לא קריטי · גודל מינימלי של כונן קשיח…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by almog320,

התקציב 5000 מקס 5200 ש"ח לנצל הכל.. משחקים- תדיר כמו פרו פיפא גייטיאי וcall of duty.. הגדרות גרפיות אין לי מושג האם יש צורך בציוד היקפי כן: מסך 4 ו 5 אין השקט האמת לא אכפת לי רק שלא יהיה רעש בלילה או בבוקר 7. לא יודע מה זה אוברלוק 8 מערכת הפעלה לא.. אבל הרכבת המחשב בחנות.. 9. KSP בלבד 10. לא 11 12 לא לא חושב.. אם אפשר שהכרטיס המסך יהיה מסדרת nvidia

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים ומהירות במשחקים ומדיה? וגם איזה מהם עדיף מבחינת איכות ואמינות המערכת בין שתי החברות? לדל יש כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 435M 2GB מעבד i7-740QM 1.73GHz ו-6GB 1333MHz זיכרון ל-HP יש כרטיס מסך ATI 5650 1GB מעבד i7-720QM 1.60GHz ו-8GB DDR3 זיכרון איזה מהם עדיף?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by j,

שלום לכולם, מחפש מחשב נייד קל ויחסית פשוט: מיועד לגלישה באינטרנט, OFFICE ושות, וגם שתהיה לו אפשרות להחזיק סרט HD מלא. תקציב כ4000 ש"ח. מסך 13.3/14" כמובן שכמה שיותר קל. ראיתי את זה:http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9902&perur=2&t=1&c=441 האם המעבד שלו זה גרסה מספקת? המלצות אחרות??? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by gilboag,

הי אני מומחה לחומרת מחשבים נייחים וחי את התחום אבל בניידים אני פשוט בור ועם המחשב אשתי חייבת נייד לעבודה שזה בעיקר לכתוב דוחות בוורד .. אין צורך במשהו בעל מעבד חזק במיוחד רק שיהיה מספיק חזק כדי לעבוד בצורה חלקה וטובה ב OFFICE.. מערכת הפעלה - WIN7 * שתהיה לו יכולת סנכרון מול הרשת הביתית (כרגע D-LINK תקן N האם כדאי שיהיה לו WIFI תקן N גם או שלא חשוב ?) אשמח לדעה על ה LENOVO G550-2958 ACU-2 ב 1800 ש"ח שיש כאן : http://www.21.tv/p-98898/מחשב_נייד_Lenovo והאם ישנם דברים מיוחדים שאני צריך לשים לב אליהם בקנית מחשב כזה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by zahi101,

שלום! קיבלתי את המפרט הבא בתור מחשב שיעבוד עם lcd 32" מעבד- Intel Core i3-550 Tray Original Intel CPU Cooler 1156 Zalman ZM-RC56 Fan Resistor לוח אם- Intel BLKDH57JG Jet Geyser זיכרון- Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600MHz CL 8-8-8-24 XMS3 דיסק קשיח- Westren Digital Scorpio Black WD3200BEKT 2.5" 320GB SATA2 16MB כרטיס טלוויזיה- AVerMedia AVerTV Speedy צורב Samsung SN-S083B X8 DVD ספק- Antec ISK 300-150 150W מקלדת- Rii Mini Wireless Keyboard + Touchpad עכשיו יש לי כמה שאלות: איזה מערכת הפעלה הכי טוב(7 32 ביט או 64?) הכרטיס טלוויזיה יעבוד טוב עם המדיה סנטר? המחשב יכול להוציא גם סאונד וגם תמונה בhdmi? ובכללי המערכת טובה?

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  22. שלום לכולם, המחשב שיש לי עכשיו מת... כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות מחשב חדש, וזה תירוץ טוב 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?עדיף לחסוך, אבל מעדיף לא להתפשר יותר מדי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש מעדיף שלא לחרוג, אבל במקרה הכי גרוע כ200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).פוטושופ ומשחקים- שניהם מזדמנים, רב הזמן אני בדפדפן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה ה…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by guchi1,

שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט למשחקים כבדים ב6K. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים ויצירת מוסיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים כבדים החדשים של היום וכאלה שיצאו בעתיד * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המסך כן כלול במפרט בFHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?החדשים והחשים שיצאו כמו COD7 …

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, בניית אתרים, תכנות, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים (לא צריך הגדרות גבוהות רק להריץ משחקים חדשים כמו COD החדש), גרפיקה, עריכת מוסיקה.. חשוב מולטיטסקינג כי אני עובד עם הרבה תוכנות במקביל.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר ב Photoshop, Flash, After Effect, Maya, Cubase ועוד.. במקביל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/א…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. המחשב הוא מחשב יחיד בעסק קטן ועליו מתבצעת עבודת ניהול המלאי והחשבונות של העסק. הוא מיועד להחליף מחשב קיים ישן מאוד שמתחיל לעשות בעיות. המחשב לא מחובר לאינטרנט, ואין עליו משחקים. יש עליו בעיקר אופיס וחשבשבת. המחשב צריך לאפשר MIRRORING ולכן המפרט חייב לכלול שני דיסקים קשיחים, וכמו כן רצוי מאוד שניתן יהיה לשדרג ל- RAID5, כלומר שניתן יהיה להוסיף דיסק קשיח אחד נוסף לפחות. נפח הדיסקים - מינימלי. כרגע המחשב עובד על פחות מ- 50 GB ורחוק מלהיות מלא, ולא צפוי שזה ישתנה בזמן הקרוב. אין צורך לבצע חישובים של עלות ל- GB וכדומה: אני מעדיף לשלם יותר על כל GB ולרכוש דיסק יותר קטן כדי להקטין את ההוצאות בשורה התחתונה. מערכת ההפעלה לא כלולה במפרט - כבר יש. בשלב ראשון תותקן מערכת XP sp1/2/3 אב…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים